Bensow säätiöt rikostutkintaan!

totuus julki

17

126

  Vastaukset

  • Miten niin "säätiöt", ei niitä ole kuin yksi! Ja todella hyvä että tukitaan. Höblähän asian toi julkisuuteen joten kyllä me pidämme silmällä myös omiamme.
   Lastenkodin ylläpito on kaikilla mittareilla yleishyödyllistä mutta epärehellisiä oman edun tavoittelijoita löytyy ihan minkä kielisistä tahansa.

   Äskettäin oli tapetilla myös persuja lähellä olevan turkulaisen säätiön epäselvyyksiä, siellä oli hallituksen jäsen lainannut säätiöltä rahaa.

   • "epärehellisiä oman edun tavoittelijoita löytyy ihan minkä kielisistä tahansa."

    Myönnä vaan ankdaami, että niitä löytyy kyllä eniten RKP:tä lähellä olevista piireistä!


   • 8520 kirjoitti:

    "epärehellisiä oman edun tavoittelijoita löytyy ihan minkä kielisistä tahansa."

    Myönnä vaan ankdaami, että niitä löytyy kyllä eniten RKP:tä lähellä olevista piireistä!

    No en tietenkään myönnä koska väitteelle ei ole mitään katetta.

    Viime aikoina niitä epärehellisiä ja jopa siitä epärehellisyydestä tuomittuja on kyllä löytynyt aivan muualta.

    " Säätiöiden ympärillä käyty keskustelu on ollut viime päivinä vilkasta. Esiin on tullut yksittäisiä säätiöitä, kuten Nuorisosäätiö ja Maaseudun kukkasrahasto, joiden toiminnan perusteella on arvosteltu koko säätiöjärjestelmää.

    Suomen 2 800 yksityistä säätiötä ovat merkittävä osa kansalaisyhteiskuntaa. Ne tekevät yleiseksi hyväksi tärkeää työtä, jota yksittäiset rikkeet eivät voi saattaa kyseenalaiseksi. Siksi on syytä tuoda esille eräitä säätiöiden keskeisiä toimintaperiaatteita. "
    http://www.hs.fi/paakirjoitus/artikkeli/Säätiöiden varojen väärinkäyttö voi johtaa vahingonkorvauksiin/1135249542821

    Yhdenkään surusäätiön hallitusta tai sen jäsentä ei ole tuomittu epärehellisyydesta luottamustoimensa hoidossa. Nyt tosin Bensowin tapauksessa todennäköisesti tulee tuoemi, ainakin ennakkotietojen valossa.

    Tässä yksi joka on vielä tutkinnassa.

    http://www.ts.fi/uutiset/kotimaa/455085/Vennamon ja Suhosen hallinnoima saatio lainasi luvatta sukulaiselle

    Vanhoja juttuja:
    http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/kaikkoselle-ja-vihrialalle-ehdollista-nuorisosaation-jutusta/619772/

    http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/kahdeksan-henkiloa-tuomittiin-sakkoihin-urheiluopistosaatio-jutussa/2013/01/1699256

    "Patmos Lähetyssäätiö – Wikipedia
    fi.wikipedia.org/.../Patmos_Lähetyssäätiö -
    Samalla säätiön johtaja Meller tuomittiin 1 vuoden, 10 kuukauden ja 20 päivän vankeuteen sekä 8510 markan sakkoihin muun muassa vero-, kirjanpito- ja ..."

    Riittääkö?
    Nyt jos sitten antaisit esimerkkejä siitä että surujen joukosta löytyy entien epärehellisiä. Kiitos jo etukäteen.

    P.S.
    Rikkaus, varakkuus ja omistaminen ei ole rikollista.

    http://www.savonsanomat.fi/uutiset/kotimaa/riihi-saation-ex-puheenjohtaja-tuomittiin-vankeuteen/1198698


  • Epärehellisyys löytyy juuri rkp säätiöistä, joiden varallisuus perustuu kiinteistökeinotteluun , verovapaasti, ja joiden tuotot jaetaan poliittisiin lahjuksiin ja korruptioon, joista taxellin paljastuneet finnari ja wallin asuntojutut ovat vain jäävuoren huippu.

   Asuntoja, virkoja, tukirahoja, työpaikkoja..loputtomiin ,rkp nuoleskelijoille, kunnes laitetaan säätiöt verolle.

  • Säätiöt verolle? Mitäköhän siitä seuraa? Veikkaan että moni Suomeen rekisteröity säätiö lopettaa toimintansa, uusia säätiöitä perustetaan ulkomaille missä niitä ei veroteta ja avustuksia, apurahoja y.m jaetaan entiseen malliin. Lopputuloksena on että valtio ei saa kaavailtuja lisätuloja ja valvonta ei ole suomalaisten käsissä.

  • Ketä olivat ne suomalaiset Liechenstainin 20 tallettajaa, jotka kärysivät miljoona talletuksista. Verottaja ei julkista, ei tee rikosilmoitusta vaan lakaisee maton alle. Siinä olisi tutkivalle journalismille hommia, ettei tarvitsisi uutisoida, kun Halla-aho vaihtaa 100 euroa valuuttaa.

   • .

    "Erityistarkastuksessa saatujen tietojen perusteella on PRH:n mukaan todettavissa, että säätiö on tehnyt lähipiirinsä kanssa sopimusjärjestelyitä, jotka eivät kaikilta osin vastaa yleistä sopimuskäytäntöä ja sopimusvastikkeet normaalia käypää arvoa.

    Säätiö lakkautti lokakuussa lähes sata vuotta toimineen lastenkotinsa vedoten siihen, ettei sinne enää löytynyt sopivia lapsia.

    MOT uutisoi helmikuussa säätiön johtajan muun muassa käyttävän Villa Bensowia Kauniaisissa virka-asuntonaan. Säätiön hallituksen jäsen puolestaan on vuokralla säätiön omistamassa saaressa kauan sitten sovitun yhden markan vuosivuokralla."

    http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013032716835961_uu.shtml

    .


  • Claes Andersson pitää Taxellia suurimpana suhmuroijana eli RKP:n voitelurahojen junailijana.

  • Taxell on pääpiru, mutta kyllä siellä on myös tämä wiklund .. muita arvauksia ?

   svenska-nu pösilitä ei lasketa, ovat vain "käsikassaroita" kuten rkp heitä nimittää.

  • Noniin fennoseni, nyt Bensow menee poliisitutkintaan (HBL). Tämän minä aion juhlistaa kylpemällä mämmi-kotikalja kylvyssä, Lea Lavenin säestämänä.

   Perhana jos vielä saisi valoa tähän mun kämppään. Olen naulannut kaikki ikkunat kiinni että en ole kosketuksessa maailman kauheuksien kanssa.

  • Tuo edellinenhän on suoraan rkp puoluetoimistosta :))

   Siellä olisi syytä availla ikkunoita ja katsoa mitä ulkomaailmassa tapahtuu:

   Bensow- draculat saavat nyt ansionsa mukaan, ja niin myös rkp säätiöhämähäkit kun persut nousevat hallitusvastuuseen !

  • Mikseivät persut jo ole hallituksessa? Heillehän tarjottiin hallitusvastuuta hopealautasellla mutta eivät huolineet.

   Mikä on muuttunut??

   Muuten, tuli mieleen. Minkä sinulle antamansa vaalilupauksen persut ovat pitäneet?

  • Kohta ovat persut hallituksessa, ja sitten tulee noutaja sinunkin mädännäisyyksillekin, Astrid :=)

   • Käsittämätöntä yksinkertaista tyhmyyttä peruskoulufennoilta.

    Roistot oikeuden eteen, vakaumuksesta ja silmien väristä huolimatta. Varastavat vielä lapsilta, nej helsicke!


  • Bensow on esimerkkitapaus, jonka perusteella alamme perata rkp säätiöitä..

   taxell ,eroa tai...

  • Pelkäsinkin että käy näin. Asia koetetaan lakaista maton alle. On kyseessä sellaiset tahot, että tutkinnanjohtajat hiljaa miettivät " antaa olla, on helpompi vain unohtaa".
   Kirjoitin noin vuosi sitten että uskokaa vain että valtakuntamme ykkösnyrkit näissä asioissa (juristit, tuomarit valtakunnansyyttäjät) jättävät lopulta asian rauhaan. Näinhän ilmeisemmin on käymässä. aivan vasta tuli Mot-ohjelmassa julki kuinka Krp;n taholta asia oli jätetty tutkimatta. Näinhän osasin odottaa. Ohjelma tiesikin kertoa kuitenkin että tutkinta alkaa ilmeisimmin uudestaan. Lopputuloksen kyllä tiedän.

   Suomi ei todellakaan ole sitä miltä se näyttää. On olemassa tahoja jotka osaavat pelin ja ovat liian suuria pelureita joutuakseen oikeasti tuomittavaksi. Todella ikävää. Olen miettinyt viime aikoina vakavasti minkakaltaisiin uhrauksiin olisin valmis tämän maan puolesta. Onko tämä se maa jota haluan tukea hädän hetkellä. Kun täällä ei lueta lakia kaikille, kuten kuuluu olen tullut hyvin hyvin mietteliääksi. Oltaisiin rehellisiä oikeusvaltion suhteen.

  • Tuo mätäpaise puhkaistaan ja syylliset kiinni. Tullee vielä kovat ajat kun katkeruus purkautuu. Suomi näyttää elävän kuin villin lännen aikaa. Todelliset rikolliset jätetään tuomioitta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   170
   3227