Janne aaaargh

Janne pois

Janne on niiin ärsyttävä manipuloija ja varmaan möis vaikka äitinsä oman etunsa vuoksi. Ja Noorakin menee vielä mukaan. Toivon tosiaan, että Janne putoais eikä pääsisi finaaliin.

11

319

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janne on paras

      Janne on ainoa, joka ymmärtää miten tuota peliä pelataan. Muut taitaa luulla olevansa partioleirillä, jossa on silloin tällöin joku kiva kilpailu ja sitten äänestetään joku pois.

      Ohjelma olisi suunnattoman tylsä katsottava, jos Janne ei olisi mukana.Toivottavasti Janne menee finaaliin saakka. Siellä ei sitten enää taktikoinnit paljoa auta ja paras voittaa.

      • vienotuuli

        NOUP ! Janne on käytökseltään kuin moukka, kuinka voi tolla ulkomuodolla olla niin " leveetä " ?

        Häikäilemätön pyrkyri, niin miestä... onkohan pääkaupunkialueelta, käytös / puheet sopisi kuin hiljakkoin saamaamme taksisuharin ylimielisyyteen.

        Joka sai tylyydestään kolikoita kyytipalkaksi...voi..voi kun joutui laskemaan ja näki et minulla oli paperirahaakin ...kettuile lisää ajattelin ;))


      • katsellaan kuunnell
        vienotuuli kirjoitti:

        NOUP ! Janne on käytökseltään kuin moukka, kuinka voi tolla ulkomuodolla olla niin " leveetä " ?

        Häikäilemätön pyrkyri, niin miestä... onkohan pääkaupunkialueelta, käytös / puheet sopisi kuin hiljakkoin saamaamme taksisuharin ylimielisyyteen.

        Joka sai tylyydestään kolikoita kyytipalkaksi...voi..voi kun joutui laskemaan ja näki et minulla oli paperirahaakin ...kettuile lisää ajattelin ;))

        Moukkien moukka..turpavärkki laulaa ..hui samaa mieltä kanssasi....levee ulkomuoto ja itsesnä rapsuttelu ..varmaan sivillissäkin aika turbo kieili ajatella tuollaien työkaveri huhu ..


    • filhelmiina2

      Janne on ollut ärsyttävin alusta saakka. Miksi hänelle annetaan niin paljon lätinäaikaa, omahyväistä viisastelua. - Janissa on ainesta, huippukunnossa ja fiksu kaveri. Toivotaan, että Janne tippuu seuraavana, sitten nähdään kunnon kilpailua, eikä juonnittelukilpailua.

    • Etova Janne

      Oravakerho taputtaa Jannen ns. älykkyydelle. Tais tulla Jannelle ainoastaan yllätyksenä että ne muut päihitti Jannen ns. älykkäät suunnitelmat.

      Jani vs Janne meni totaalisesti 6-0

      Jos Joonas olisi jäänyt olisi se ollut liian julmaa Jannen teurastusta ;)

      Oletteko muuten huomannut että ainoa siellä joka jatkuvalla syötöllä haukkuu muita ihmisiä jahka vaan on kamera taltioimassa on Janne?

      Janne uskoo olevansa muiden yläpuolella vaikka on älykkyydeltään ja tasoltaan koko joukon alimpana. Eikö se herranen aika sentää tajua miten peliä pelataan? Aikuinen mies?

      Näittekö kultapossu-jannen naaman kun Henri ilmoitti minne oli menossa? Tais pikkupoika olla kateellinen ;)

      En siedä koko tyyppiä, on just niitä ihmisiä jotka pilaa ilmapiirin haisevalla omakehulla. Huonosti käy Jannen kun vähitellen tajuaa että sen oma pieni kultapossukerho on pelkkä pieni päiväkotiryhmä. Jannen älykkyys on niin matala ettei se pärjää paremmilleen.

      Olisi ollut loistavaa jos Joonas olisi jäänyt. Jannen pieni päiväkotiryhmä olisi pistetty laakilla matalaksi Joonaksen toimesta.

      Idiootti mikä idiootti - nyt kaikki muut paitsi Janne tajus miten peliä pelataan ja missä mennään. Noora voi syyttää vain itseään.

      • Kyllä kiitos

        Hieno verrata Joonasta ja Jannea. Joonashan alkoi heti kiukutella, kun häntä äänestettiin. Janne on on tosiaan ainoa, jonka siellä on näytetty pelaavan ja syy miksi sarjaa jaksaa ylipäätään katsella. Eipä muut ole lisäk ipahemmin kameralle siellä avautuneet muusta kuin olesuhteista.

        Ihme väitteitä, ettei Janne tajua miten peliä pelataan. Olisi hieno kuulla mitä itse olisit Jannen tilanteessa tehnyt? Ai niin, ethän sä tietysti olisi Rawan joukkueeseen joutunut vaan Harimaan. Eikös Paasonenkin tuosta pelaamisesta todennut, ettei Harimassa sitä ole tarvinnut tehdä. Mikäs sitä voittajan tiimissä ollessa.

        Olennainen osa selviytyjää on tietysti juonittelu ja liittoutuminen, jos joku sitä ei ole vielä tajunnut katsoo väärää sarjaa. Jos Jani olisi eilen tippunut olisi peli mennyt todella mielenkiintoiseksi. Tietty jännitysmomentti vieläkin on, mutta voimasuhteiden ollessa 5-3 ei ole vaikea arvata kummasta tiimistä seuravat kaksi kilpailijaa tippuu.. Sen jälkeen alkaa jälleen mielenkiintoiset ajat, varsinkin jos eilen näytetty tiiseri naiskolmikon loppuun menemisestä saa tulta alleen. Miehillä voi tuohon olla jotain muuta sanottavaa. Lisäksi, kun ensimmäinen henkilö tuolta voittaja viisikosta tippuu niin saamme nähdä miten pelaaminen alkaa sielläkin.


      • Jvv

        Täysin samaa mieltä!! Janne ollut alusta sti manipuloija. Ja luulee ittsestään ihan hirveitä. Eilenkin aliarvioi toisia. Se on seuraava joka lähtee, ellei voita koskemattomuutta. Eilen se ei osannu pelata ollenkaan loppuminuuteilla, Nooran oma moka, mut sitä vaan kiehto se Harri;) Söi ihan sikana häviäjiä, kun ne tajus mitä kävi ja se oli vähän myöhäistä sillon:)


    • seuraaja

      En ole Janne ihailija, mutta pelaaja isolla P:llä joka tälläisen ohjelman tarkoitus onkin. Ylimielinenhän se on ja en toivo että finaaliin pääsee mutta, paras pelaaja ja peliähän tämä on. Ilman Jannea tämä menee liian normi kaavan mukaan.

      Joonas oli kyllä naurettava pelle alusta asti.

    • Jarkko voittoon!

      Noora oli kyllä älyttömän tyhmä!

      Mut ei saakeli se Janne on itsekäs. Eka se sano et anna koskemattomuus Harrille, et me pelataan nyt joukkueena.

      Sit kaikki muut tajus siinä et nooraa äänestetään paitsi janne oli iha pihalla ni se vaan: mä pidän talismaanin ite....

      Mahtaa kaveria nyt vähä vituttaa!

    • pelinappula-janne

      Janne loisti älykkyydellään eilen!

      Pyytää Nooraa antamaan Harrille !?! koskemattomuusesineen -> ja paljastaa samalla harimarilaisille että Jannella itsellään on koskemattomuuskolikko...

      Mitä järkeä oli ladella heimoneuvostossa että on 100%:sti se jota äänestetään ja katsoa tyynenä sivusta kun Noora antaa koskemattomuusesineen Harrille?

      Ennen äänestystä kaikilla oli tiedossa että Jannella on koskemattomuuskolikko. Janne taas kerran aliarvoi muiden älykkyyden eikä tajunnut mitä meni tekemään.

      Jannen nimi vaihdettiin Nooran nimeksi lennossa ja Janne tyhmästi päätti olla antamatta Nooralle koskemattomuuskolikon - mikä olisi ollut Jannen oman edun mukaista jos hänellä olisi edes vähän raksuttanut päässä...

      Silloin Jani olisi lähtenyt ja Janne, Noora ja Harri olisivat olleet turvassa.

      Sen sijaan Jannelta pelattiin ulos koskemattomuskolikko ja Aki toivottavasti tajusi että häneltä oli pimitetty kaikki tieto.

      Saa nähdä hajoaako Jannen pää kun tajuaa mitä tuli tehtyä. Janne todisti että häneltä puuttuu täysin pelisilmä tällaisessa pelissä kun ei osaa ajatella kokonaisvaltaisesti.

      Toivottavasti Nooralla on aikaa miettiä ennenkuin Janne istuu samalla penkillä. "Me kaks ollaan finaalissa" on aika vaikeata selittää.

      Sitä paitsi oli aivan älytöntä alkaa esittämään roolia missä Janne mukamas ei ollut johtaja; kaikkihan sen näki aikaisemmissa kilpailuissa ja oli aivan lapsellista ja naivia alkaa heimojen yhdistymisen jälkeen esittää naurettavaa teatteria missä Janne oli muiden käskettävänä.

      Siinä kohtaa näki viimeistään miten Janne ei todellakaan näe kaikkia palikoita. Varmaan kirpasee kun katsoo omia haukkumisiaan ja oman 'älykkyyden' ylistämisen. Eihän Janne-paralla ollut edes mitään käsitystä nokkimisjärjestyksestä harimarin leirissä - oli satavarma siitä että Heini ja Hanna ovat johtajia.

      Sinänsä hauskaa seurata miten kuninkaasta tulee pelkkä pelinappula miehen omassa pelissä. Taisi unohtua että elämä ei ole shakkipeliä ja elämässä tulee muuttuvia tekijöitä jatkuvasti vastaan. Niinkuin nytkin.

      • länne-jaski

        asiaa kirjotit,, pelinappula-janne!! Janne oli se joka mokas ja totaalisesti!!!Noora/harri kans usko sen juttuja ja taktiikkaa... ja se oli väärässä! seuraavaks tosiaan lähtee janne, ellei se voita koskemattomuutta, tuskin ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1355
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1086
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      76
      888
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      817
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      65
      737
    6. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      716
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      701
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      688
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      665
    Aihe