Vahlroos on oikeassa

älä hermostu

Hän sen sanoi: Poliitikot ovat ääliöitä.
Meidän ipulaisten ei pidä tunkea tämän joukon jatkeeksi. Meidän pitää hankkia oikeat tiedot asioista ja puhua järkevästi. Politiikka ei ole pelleilyä eikä rikollisuutta.EU-jäsenyysaika on selvästi tuonut esille miten heppoiset henkilöt edustajina nykyisin ovat ja mitä siittä seuraa. Sama koskee myös virkamiehiä. Puolueet ne valitsevat eikä niissä nyt paljon kehumista ole. Koko soppa on poliitikkojen ja virkamiesten syytä.
Eilisessä A-studiossa nykyiset poliitikot näyttivät jälleen kykynsä. Keskustelu oli ala-arvoista koska henkilöt eivät tienneet mitä sanoisivat . Osa siksi että heillä ei ole älliä ymmärtää asiaa ja yksi siksi että salasi tekemisensä veroparatiisien asiakkaana ja pelurina.
Jaakonsaari on täysin epäonnistunut poliitikko kuten kai kaikki demarit nykyään. Hän ei ole samalla tasolla Vahlroosin kanssa .Turha meuhkata muiden poliitikkojen puolesta. Kysymys on siitä että keinottelijat ja rosvot ovat älyllisesti eri tasolla kuin narripoliitikot. Puolueet ovat heidän armoillaan kerjätessään rikkailta rosvoilta vaali- sun muuta rahaa. Näiden vaalirahat osuvat rupusakille siksi että heistä ei ole haittaa vaan heitä voi käsitellä kuin karjaa .Mitätön raha tekee näin suuret valtiot heidän käskyläisikseen. Siksi EU-jäsenyys pysyy vaikka mitä maksaisi. Koko EU on alunperin suunniteltu juuri tätä silmälläpitäen. Kansa tekee työn ja maksaa viulut. Rikkaat feodaaliherrat jatkavat kansan kurittamista pölvästipoliitikkojen avustuksella.
Miten päästä näistä eroon. Ainoa keino on viisastua. Viisaampi pystyy kumoamaan typeryydet. Pitää opiskella lisää ja lisää. Pitää ajatella asioita oikeista lähtökohdista. Mitään keksintöä ei tehdä ilman ajattelua eikä ilman järkeä. Jos meillä sitä ei ole,niin häviämme.
Puolueeseen tarvitaan kykyjä musertamaan tuo porukka joka puhuu lööperiä ihmisille. Koko yhteiskunta on muutettava kaikkia samanveroisesti hyödyttäväksi. Demokratia voi toimia valtiossa mutta ei ihmisten aivoissa. Sen näkee puolueidemme toimissa. Ne viis veisaavat demokratiasta mutta puhuvat siitä kovasti. Nykyinen rahanjakopolitiikka on pelkkää kaverien suosimista. Turha olettaa että puolueet jakaisivat sinulle tässä valtiossa. Olet vain korruption rahoittaja ikuisesti.

6

120

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Eero vaan

      Nalle on sanonut paljon muutakin: epäitsekkyys ja myötätunto ovat moraalin heikkoutta. Toivottavasti uuslibelismi ei ole arvossaan IPU:ssa.

      • sama se

        En sanonut mitään hänen muista puheistaan. Sanoin vaan että nuo juipit pitävät koko kansaa idiootteina. Se vaan ei ole totta vaan joukossa on myös viisaita. Heidät pitää nostaa kansan edustajiksi. Kaveri voi olla oikeassa näissä sanoissaan vaikka olisi itse idiootti.


      • Anonyymi

        Tuo nalle on se suurin ahne jota muut lapset matkivat. Siinä ei ole mitään kehuttavaa.Jos eläkke ellä oleva ihminen ei ole tehnyt oikeaa työtä päivääkään niin jotain on pahasti vialla. Jos suuri porukka matkii häntä niin kaikki on poskellaan. 80-luvulla alkanut huijausbuumi on tuhonnut Suomestakin olennaisen osan tärkeää tuotantoa jota pian tarvittaisiin takaisin. Maailmassa kun mikään tärkeä ei voi muuttua muuksi.Raaka-aineet ja työ pysyvät aina elämän keskiössä.Leikit vaihtuvat ja huvit rehoittavat hullujen maailmassa kadotakseen pimeyteensä.


    • Anonyymi

      Kommarit ja demarit perustavat talouden velanottoon ja tukiin, kun eivät ole ikinä töitä tehneet.

      • Anonyymi

        Näin teki myös Kokoomus lasten päästessä valtaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Näin teki myös Kokoomus lasten päästessä valtaan.

        SIKSI SUOMI TUHOUTUIKIN.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe