SosiaLlismi hyvä

sittenkin sosialismi

Tarvitaaks me oikeestaan purukumii ja sukkahousuja. En mä ainakaan ja olishan se hianoo jos lähisiwassa liepuska maksais 4 senttii eikä tyyliin törkyhinta.

9

67

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei taida onnistua

      Niinkauan kuin kommunistit hyökkäävät väärää vihollista kohti kapitalismi elää ja voi hyvin eikä kommunismista ole siinä tilanteessa koskaan sen kilpailijaksi. Senkin jälkeen kun on tajuttu, kuka oikea vihollinen on tulee hyvin pitkä epäuskon ja hajaannuksen kausi ennenkuin edes kyetään tunnustamaan asia...

      Nyky kommunismi on vain esikapitalistinen yksinvalta järjestelmä ajoilta, jolloin ihminen opetteli elämään uudessa järjestelmässä. Siinä järjestelmässä alettiin omistamaan maata, tavraa, ihmisiä ja eläimiä. Sen systeemin saaminen nykyisen kaltaiseen "demokratiaan" kesti 10000 vuotta. Sitä ennen ei ollut omistamisen käsitettä ilemassa nykyisessä muodossa, jolloin ei myöskään ollut yhteiskunta järjestelmiä. Elettiin vain jonkinlaisissa laumoissa ja yritettiin pysyä hengissä metsästämällä ja keräilemällä ruokaaa luonnosta. Parisuhde tai joku muu vastaava ei ollut yhteiskunnan rakenteen perusta. Jatkuviin pariutumis taisteluihin energian kuluttaminen ihmislaumassa olisi ollut hyvin tuhoisaa.
      (Ilman omistavaa parisuhde järjestelmää ei olisi nykyisenkaltaista yhteiskuntajärjestelmää.)

      Nykyisessä systeemissä on miehillä, jotka ovat kyenneet hankkimaan itselleet jonkinlaisen aseman, mahdollisuus tulla valituksi siittäjäksi ja perheen elättäjäksi ja myös päästä omistamaan (kuvitella omistavansa toisen ihmisen) toisen ihmisen, eli naisen. Köyhillä, varattomilla miehillä ei tähän ole mitään mahdollisuutta. Nainen on biologisesti elämä hallitsija. Nainen päättä kenen geenit saavat luvan jatkaa elämää ja kenen ei. Köyhien miesten geenit eivät kovin usein pääse tähän tilanteeseen, koska naiset eivät tässä järjestelmässä kovin mielellään halua lisääntyä köyhien miesten kanssa. Jos köyhä mies haluaa päästä pidempikestoiseen omistavaan suhteeseen naisen kanssa, on parasta nostaa omaa statustaan millä tahansa tavalla(vaikka pimeillä töillä tms) jolloin status kyvykyydestä nousee naaraiden 'uskomukissa' ja lisääntymismahdollisuudet nousevat. Tämä taas aiheuttaa sen, että kapitalismi vahvistuu.

      Laumassa taas ihmisillä, jotka ovat geneettisesti hyvin lähellä simpanssia, ihmiset ovat paritelleet keskenään ilman mitään kapitalistista omistamisrituaalia eli avioliittoa tms ja simpansseilla naaraat ovat katsoneet promiskuiteetin parhaaksi laumaa koossapitäväksi voimaksi. Jos joku yrittää syödä yksin saaliinsa jakamatta sitä muiden kanssa, joutuu 'kapitalisti'(omistaja) laumasta ulos ja selviytymis ja lisääntymis mahdollisuudet kapenevat suuresti.

      Jostain syystä ihmiskunta valitsi itselleen uuden tien noin 15000 vuotta sitten ja ne säännöt ovat kirjoitettu omistavan kapitalismin moraalikoodeiksi tooraan raamattuun koraaniin ja kaikkiin muihinkin maanviljelystalouksien pyhiin kirjoihin.

      Mistäkö tajusin tämän? Olen elänyt 2 vuotta promiskuiteettisen naaraan kanssa ja jos siinä touhussa ei tule mieleen, että mistä tämä naaraan käyttäytymismalli on peräisin niin täytyy olla sokea. Se on peräisin geeneistä. Erot lisääntyvät jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla kun naaraat kilpailevat statuksensa nostosta toisiaan vastaan ja pyrkivät saamaan itselleen korkeamman statuksen uroksen. Status voi naaraan näkökulmasta olla hyvin moniselitteinen juttu ja liittyy naaraan omaan sosiaaliseen ympäristöön. Jos mies ei täytä näitä mutkikkaita status vaatimuksia, ei omistavaan suhteeseen pääseminen ole helppoa.

      Tässä on kapitalismin kova ydin nykyihmisen kohdalla. Kommunismilla ei ole mitään mahdollisuuksia selvitä jos ihminen haluaa olla itse kapitalisti henkilökohtaisessa elämässään.

      Aleksandra Kollontai neuvostoliiton alkuaikoina eli promiskuitteettisen simpanssi naaraan tavoin nautiskellen seksuaalisesta kanssa käymisestä bonosimpanssi naaraan tavoin. Seksi oli vapaata, mutta se ei käynyt kapitalisti Leninille eikä muillekaan kapitalistikommunisti miehille. Kapitalismi oli siis jo alunperin mädättänyt kommunismin ajatuksen. Marx teki tyhjän kirjan, koska ei ymmärtänyt mistä ja miten kapitalismi on syntynyt. Kapitalismi ei ole talousjärjestelmä. Se on 10000 kestäneen aivopesun ja väkivaltaisen siirtymän tulos. Tarina joka elää ja loisii meidän laikkien mielissä. "New World Order" pirullisen nerokas sosiaalinen konstruktio.

      Lukekaa perkele vaikka Raamattua. Siellä tätä tarinaa kerrotaan sääntöineen uudestaan ja uudestaan. Se on yksi versio näistä lukemattomista muista lähidän kultaisen kolmion alueella syntyneistä aivopesu tarinoista jotka saivat ensimmäiset kirjalliset muotonsa sumerilaisilta, jotka myös keksivät numero, joilla voitiin kätevästi ilmaista omaisuuden määriä. Tämän tarinan alla geenimmme muodostavat kapitalistisen yhteiskunnan ja jos naaraat eivät muuta käytöstään se myös stulee säilymään. Avaimet ovat täysin naaraiden käsissä.

      • wqåkt

        Aikalaisten kertomusten mukaan Alexandra Mihailovna eli Kollontai oli hieno nainen. Kova Stalinisti En tiedä tiesikö likvidoinneista. Vietti kesiä isovanhempien kesämökillä. Sitten tuli sota ja suku toivotti Kollontain epätoivotuksi henkilöksi. Hänellä oli suhde Maksim Gorkiin kanssa joka oli Stalinin mielikirjailija.


      • dx07ghlo
        wqåkt kirjoitti:

        Aikalaisten kertomusten mukaan Alexandra Mihailovna eli Kollontai oli hieno nainen. Kova Stalinisti En tiedä tiesikö likvidoinneista. Vietti kesiä isovanhempien kesämökillä. Sitten tuli sota ja suku toivotti Kollontain epätoivotuksi henkilöksi. Hänellä oli suhde Maksim Gorkiin kanssa joka oli Stalinin mielikirjailija.

        Alexandran lisäksi vieraana oli myös eräs Keisarin kenraali (Mannerheimin ystävä). He väittelivät tuntikausia Venäjän oloista. Kenraali lähti uintireissulle. Kuluin pari tuntia ja alettiin huolestua. Alexsandra ja suvun miehet lähtivät pelastamaan. Kenraalia ei löytynyt. Kenraali oli jo mökillä. Ui järven toiselle puolelle. Eli käytännössä tutki Kollontain matkatavarat etsien salakuuntelulaitetta..


    • Helppoahan se on, ei tarvitse muuta kuin löytää maajussi, mylläri, leipuri ja kauppias jotka eivät halua palkkaa sekä muutama muu siihen vielä tuotantoketjua täydentämään. Syödäkö sentään haluaisit itse? Ja ihanko ilmaiseksi vai maksaisitko siitä jotain vai ihanko vaatisit valtiolta korvausta kun kerran ilmaista valtion leipää hävittäisit maailmasta muuttaen sitä "jaskaksi"?

      • SITTENKIN SOSIALISMI

        Leivän eli liepuskan hinnasta VAIN 2 PROSENTTIA MENEE VILJELIJÄLLE.


      • sittenkin sosialismi

        Kaupoissa myytävä leipä leivotaan nykyään Eestissä. Pienellä palkalla.


      • SITTENKIN SOSIALISMI kirjoitti:

        Leivän eli liepuskan hinnasta VAIN 2 PROSENTTIA MENEE VILJELIJÄLLE.

        Olihan siinä listassa muitakin, jos maajussi saa 2% niin mihin hintaan pitäisi myllärin ja leipurin toimia jotta se tyydyttäisi? Entäs kauppiaan? Millä hintaa itse myisit tekemääsi leipää? Jos on edullista ruisleipää niin kerro missä myyt niin käymme heti ostamassa!


    • fgpt

      Tampereella bussimatka keskustaan maksaa sen 2 euroo. bussit tupaten täynnä kerta ihmisillä ei enää varaa omaan autoon. Kaksio maksaa sen about 200 000 euroa. Siinä säästämistä pienellä palkalla. Suuri osa työttöminä kiusattavina.

    • uskoo kun näkee

      Sosialismi on neuvostoliitossa ja itäeurpoopassa jo kokeiltu.
      Sosialismin satoa korjataan edelleen afrikassa linjalla Etiopia-Somalia.
      Kreikka nauttii soailistihallinnon hedelmiä.
      Pohjoismainen sosialismi on viemässä Suomea vahvasti Kreikan reitillä.
      Kulutetaan enemmän kuin tienataan, syödään lastemme leipä ja kielletään tosiasiat.
      Unohtakaa ja sosialismi!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4903
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe