No niin pojat nyt sitten on

JYPPIII

Herättävä näihin peleihin tai kesälomat koittaa.Fanit tahtovat nähdä taistevan Jypin,eikä mitään lammaslaumaa.Tänään ei himmailla vaan kaikki irti.Tämä ei voi olla kauden viimeinen kotipeli.

5

83

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pata rulettaa

      "Tämä ei voi olla kauden viimeinen kotipeli."

      Eikä se ookkaan, sillä pronssipeli pelataan Nykäskylässä.

    • JYPPIII

      Niin no pronssipeli on aivan turha peli,ihan sama miten siinä käy.Olipa hyvä peli vaikka tulikin takkiin,kerrassaan mahtava tunnelma pelissä.

      Huikea on ässien prosentti paikoista maalia.Mukava oli katsoa Armia peli esitystä.Yllätäen sarja ei ratkennutkaan maalivahtipeliin,vaan tahtotasoon ja Jypin taktiseen köyhyyteen.Mielestäni Ässät on hyvä,muttei niin hyvä kun lukemat antaa ymmärtää.Ässät pelaa Jypin asein ja taas Jypillä on pallohukassa,vai pitäiskö sanoa kiekko.

      Miksi sarja on nyt 3-0 ja huomenna 4-0.

      1.Ässät ovat huomattavasti nälkäisempi ja laittavat itsensä likoon selvästi enemmän.

      2.Jyppi ei mene maalinteko sektorille,ei tahto taso mennä sinne maalin eteen,sieltä ne maalit tehdään,niin kuin HPK-sarjassakin.Joka ketjusta löytyy niitä miehiä joita ei sieltä kammeta pois jos niin haluavat,Jonne,Lahti,Huba,jne.

      3.Järjetöntä kiekkopäähän punasen jälkeen ja pakit seisoo sinisellä,eivät siis varmasti kerkeä seisovinjaloin enne Ässä pakkeja kiekoihin.Luvattoman usein lyötiin kiekkoa Ässä päätyyn ja sitten vaihtoon,luovutettiin ilmatteiksi kiekko vastustajalle,,ei mitään järkeä.

      4.Maalinteko,on aina ollut Jypille vaikea pala,mutta tässä sarjassa siitä on tehty taidetta kahdeksan erää ja yksi maali kuvanne tätä tehokkuutta.Raanta on hyvä,mutta kyllä sillekin tehdään maaleja niin kuin muillekin,kun paikat opvat hyvät.Joukkueen paras maalintekijä runkosarjassa on tehnyt playoffeissa 0 maalia Abid.Perrin kyllä pelaa hyviä playoffeja,muttei voi yksin ratkoa pelejä,kun ketjukaverit ei hae paikkoja.

      5.Luokaton ylivoimapeli joka on niin kaavamaista että on helppo plokata tehottomaksi,pikkasen mielikuvitusta siihen peliin.

      Liian moni asia on juuri nyt pielessä Jypissä pelatakseen voittavaa kiekkoa.SM-liigan taso ei tällä hetkellä päätä huimaa,joten huokea mestaruus olis ollut tarjolla,niin kuin pari vuotta sittenkin,mutta aina ei voittaa ei edes joka toinen vuosi.

      Toivotaan Ässille Suomen mestaruutta,se tekis hyvää vanhalle maineekkaalle seuralle.Ensivuosi onkin pilalla,kun Virta astuu kehiin meidän pelillä ja Raantakin on muilla mailla.Voipi olla liigakarsinta tulossa.

      Täällä Jyväskylässä odotetaan takaisin Immosia,Hytösiä,Tuppuraisia,Pesosia takaisin ja samalla odotetaan että Salmiot,Nenoset,Roineet,Palveet puhkeavat tosi pelimiehiksi.Tulossa on mielekiintoisia kiekkokausia jatkossakin Jyväskylässä.

      • jyptarkkailija

        ihme selityksiä, tosiasiassa jyppi näytti lopussa virtasen johdolla mihin se pystyy, toisten hakkaamiseen. Entäs viitanen? kusta sillä on päässä, käsittämätöntä että tuollaiset saavat pelata sm liigassa?


    • holtarifani

      Nuorille peliaikaa Ässiä vastaan, kun vanhat ovat väsyneet. Tulos ei siitä muutu

    • Tieto.

      Nenonen kannattaisi laittaa Perrinin viereen. Jätkällä on yksi sm-liigan parhaista laukauksista. Menee hukkaan pienellä jääajalla nelosvitjassa. Pokkana vaan ykkösen laitaan. Hubacek raatamaan neloseen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      360
      3599
    2. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      368
      1456
    3. Miehen lapsettomuus keski-ikäisten deittailussa

      Tällä palstalla esitetään usein ajatus, jonka mukaan lapsia saanut nainen olisi parisuhdemarkkinoilla huonommassa asemas
      Sinkut
      175
      1169
    4. Miehelle naiselta

      Jos haluat anna jokin vinkki, niin saan varmuutta ottaa yhteyttä. Tai onko niin että otat yhteyttä itse, jos haluat pitä
      Ikävä
      83
      993
    5. Olisit saanut minut naisen

      Jos olisit oikeasti halunnut. Mutta et halunnut. Annoit paaaaljon epämääräisiä signaaleja, annoit jutun edetä todella hi
      Ikävä
      54
      981
    6. Kaipaan sinua...

      J-mies. Surullinen olo kaikesta.
      Ikävä
      86
      819
    7. Hei hei heinäkuu

      Näin se kesä etenee. Hyvää päivää. 😊🖤🌞🌻
      Ikävä
      187
      814
    8. Kunpa voisin halata sinua

      ja sanoa sinulle miten onnellinen olen siitä, että olet elämässäni. Mutta et ole halausetäisyydellä... etkä elämässäni.
      Ikävä
      40
      750
    9. Muut yrittää seata meidän välejä

      Nainen, oot varmaan sen myös huomannut. Ihan irl oon sen huomannut jo hyvän aikaa. Eihän anneta sen häiritä.
      Ikävä
      90
      748
    10. Tulethan sitten

      loppukesästä katsomaan minua? Nyt sinulla on mahdollisuus ”kostaa” ja herpaannuttaa minun keskittymiseni. Jos yhtä inten
      Ikävä
      33
      734
    Aihe