Jos olisin miljonääri..

Princess Ai

pyrkisin auttamaan kaikkia köyhiä ja kodittomia ihmisiä :3 ja tietysti lahjoittaisin rahaa hyväntekeväisyyteen.

70

560

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hannah9898

      ostaisin uuden talon, auton ja kaikkee kivaa...

      • Minaväin

        Minä lopettaisin opiskelun juuri nyt, ostaisin ison asunnon Bahaman saarille Nassauhun, palkkaisin runsaasti palvelioita ja lisäksi ostaisin Ferrari 250 testa rossan.


      • Määrästä riippuen

        Ensin muuttaisin pois Suomesta.

        Täällä verottaja ja elinkustannukset pitävät huolen siitä,ettet ole miljonääri kovinkaan kauaa,jos et oravanpyörässä lähde juoksemaan ja sijoittamaan rahojasi.
        Voitot kuitenkin revitään siltä köyhemmältä väestönosalta..

        Omavaraistalouteen pyrkisin,mahdollisimman eristäytyneenä muusta maailmasta.
        Ehkä oma saari,tai iso pläntti maata jossain ns.keskellä ei mitään.


    • Just a Dreamer

      Jos tosiaan saisi oikein mojovan rahakasan, että sillä pärjäisi niin..
      Tietenkin omistusasunto, vähän parempi(tai uudempi ainakin)auto ja asuntoauto vielä.
      Loput sijoittaisin mahdollisimman fiksusti, sillä saa muutaman satatuhattakin riittämään aika hyvin pitkäksi aikaa.
      Jäisin kyllä työelämästä pois todennäköisesti kokonaan, tai no ehkä osa-aikaisena vois jotain pientä ja vaatimatonta tehdä.
      Mut totta kai yrittäisin ainakin tehdä myös hyvää rahoillani, eli hyväntekeväisyys olisi ainakin jossain määrin "työtäni". Lastensairaalat saisivat kyllä apuja ja eläinten hyvinvointikin on tärkeää. Ja toki viimeiset sotaveteraanitkin ansaitsevat osansa.
      Mut kyllähän nuo päivittäiset pienet teotkin ratkaisee, osta kassillinen ruokaa nälissään olevalle varattomalle, maksa vaikka jonkun vähävaraisen sairaalalasku.... Että näin.
      Muuten kyllä nauttiskelisin oloneuvoksen elämästä. Reissaisin asuntoautolla pitkin Pohjoismaita ja näin.

      • 2608

        Oikein hyvä..aikalailla mun ajatuksia. Sitten kustantaisin Hurstin jouluaterian ja olisin itse jakamassa ruokaa siellä sekä järjestäisin ohjelmaa. Ottaisin suojaani monia vähävaraisia perheitä joiden lasten vaatteet ja esim harrastuskulut maksaisin.
        Olisi niin mukava voida auttaa!!


      • Just a Dreamer
        2608 kirjoitti:

        Oikein hyvä..aikalailla mun ajatuksia. Sitten kustantaisin Hurstin jouluaterian ja olisin itse jakamassa ruokaa siellä sekä järjestäisin ohjelmaa. Ottaisin suojaani monia vähävaraisia perheitä joiden lasten vaatteet ja esim harrastuskulut maksaisin.
        Olisi niin mukava voida auttaa!!

        Kyllähän sitä tekisi tällaisia "pieniä ihmeitäkin", kun siihen kerta pystyisi:)
        Ja vielä, kun itse olen aina joutunut sinnittelemään omillani nuoresta asti ilman, että olisi aikanaan saanut apuja silloin, kun sitä olisi todella tarvinnut.
        Niin senkin takia sitä sitten auttaisi muitakin silloin, jos siihen olisi rahkeita kun sen tietää mitä todelliseen tarpeeseen tuleva apu merkitsee.


    • <<<<

      JOS ITTE OIS MILJÖNÄÄRI. TEKISI TÖITÄ. JA AJAISI SIVUTÖINÄ TAKSIA JA HEITTÄISI KEIKKAA MM TAKSIKUSKINA

    • Max Martin

      Minä en ole mikään hyväntekijä ollenkaan, vaan olen pyytänyt itselleni oman kukan ja oman kuohuviinin ja oman prinsessapalatsin ja sitten vielä pienen palan Espanjaa Turkuun: Tomate, Ole, Torre ja Sevilla. Ja oman kuntosalin tietysti.

    • Max Martin

      Seuraavaksi on pyytänyt oman ja ensimmäisen kuvataidenäyttelyni Finnairin koneiden kylkeen, mutta se on vasta alkanut. Ja siinä on myös ollut muiden töitä toistaiseksi... mutta ehkä saan myös niitä omia kuvia seuraavaksi.

    • Max Martin

      Fitness, jossa olen mukana tavallaan on hyväntekeväisyyttä, sillä se teoriassa tuo mukanaan täysterveyden. Mutta koska tämän päivän kapitalistien oppien mukaan yhtään hyvää ideaa ei voi ns. paljastaa ilman hintalappua, niin sekin on oikeastaan hyvin tuottoisa bisnes. Samoin halvat vaatekaupat ovat hyväntekeväisyyttä ja ruokakaupoista vastuunkantokin on hyväntekeväisyyttä.

      Mutta olen tullut siihen tulokseen, että jos hyvällä asialla ollaan vilpittömästi liikkeellä ja tuote tai idea on aidosti hyvä, niin ei siihen kulu rahaa yhtään. Vaan pikemminkin päinvastoin eli siitä tulee tuottoisa bisnes. EU:kin on monarkia, että poliittisesti ei ole tarkoituskaan mihinkään ilmaisjakeluun siirtyä. Vaikka onhan meillä sitten ne EU:n ruokakassit kuitenkin.

      Fitness perustuu valistusideologiaan eli terveyden salojen oppimiseen. Sehän voisi teoriassa olla täysin maksutonta tieteeseen perustuvaa itseopiskelua, mutta pakkohan siihen on hintalappu laittaa, ettei ihan tyhmänä pidetä.

    • pohtjhgg

      pitäis ostaa uusia t-paitoja vanhat on kuluneet niin

    • viadolorosa1

      Miljonäärinä ostaisin kauniin talon ja veneen järvven rannalta. Laittaisin rahaa hyväntekeväisyyteen. Antaisin lapselleni rahallista apua. Matkustelisin. Loput sijoittaisin.

    • huono ihminen ?

      En todellakaan jakaisi rahojani perheeni ulkopuolelle, lapsille ja itselleni kyllä.

    • wxz

      en mitään, teettäisin toisilla

    • Ostaa_vai_Tehdä

      Siis vastaus kysymykseen Jos olisin miljonääri...

      Siis onko tarkoitus vastata kysymykseen mitä erilaisia asioita tai tavaroita ostaisin vai mitä varsinaisesti tekisin, ne pakolliset auto, talo ja muut ostoksethan on äkkiä tehty, sen jälkeen pitäisi miettiä mitä varsinaisesti tekisin, irtisanoisinko itseni töistä vai jatkaisinko työntekijänä, perustaisinko oman yrityksen, kirjoittaisinko kirjan, matkustelisinko ympäri maailmaa, juhlisinko ja dokaisinko aamusta iltaan, käyttäisinkö huumeita vai mitä varsinaisesti Tekisin...

      Ostaminen on helppoa, mutta sen miettiminen mitä varsinaisesti tekisi, on jo paljon vaikeampaa... Ne uudet autot ja talot sinänsä ei kauan jaksa kiinnosta ketään,vaikka aluksi ihan kivoja juttuja ovatkin. Ihminen tottuu varsin pian myös siihen, että rahaa on paljon, jonkin ajan kuluttua se ei tunnu niin ihmeelliseltä, vaikka aluksi voi tuntuakin siltä, varsinkin jos aiemmin ei ollut rahaa juuri ollenkaan.

    • Max Martin

      Omat yritykset ovat ihania varsinkin taiteilijalle, sillä se ovat kuin omia satuparatiiseja muun maailman ulkopuolella. Minä jatkoin töissä melko pitkään, sillä ammattini on lääkäri ja jotenkin hurahdin runoilijana siihen potilaiden juttujen määrään ja elämänkertomusten tarinoihin. Matkustelu on todella hankalaa, jos rikastuu liikaa, sillä ulkomailla on rosvoja ja muita ongelmia. Juhlinko ja dokaanko, kyllä!

      • Max Martin

        Maija Vilkkumaa: suojatiellä


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Maija Vilkkumaa: suojatiellä

        Oma unelmani oli vakituinen virka Varissuolla (jota kesti jopa 2,5 vuotta), mutta sitten ongelmaksi tuli se, että olin keksinyt täysterveyden ja fitneksessä mukana liikaa ja tuli potkut...


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Oma unelmani oli vakituinen virka Varissuolla (jota kesti jopa 2,5 vuotta), mutta sitten ongelmaksi tuli se, että olin keksinyt täysterveyden ja fitneksessä mukana liikaa ja tuli potkut...

        Kuten kaikki lääkärit tietävät, niin siihen ammattiin tulee addiktio ja sitten potkujen jälkeen oikein piti miettimään, mitä ne potilaat mulle sitten oikein kertoivat. Varissuon parhaista jutuista kertoo biisi Anna Puu: Ces´t la vie ja Turun tk-päivystyksen parhaat jutut on biisissä Petri Nygård: Selvä päivä.


    • Jaa-a... Ensi töilkseen tietty velat pois, oma rivari täältä pk-seudulta sopivialta paikalta ja mukava auto - tosin ei mikään öky-sellainen. Siitä sitten kotiin jotain kaikenlaista mukavaa ja lopuksi pikkusiskon lapsille rakentamaan pientä pesämunaa pankkiin.

      Hyvin maltillisesti elelisin siitä huolimatta vaikka olisikin varallisuutta enemmän.

    • TOsiTOsiTOsi ,,,,,,,

      Ansi Aitohmettäs misssäs luntthanat nyt on?Kaipaamme sinun tosi tosi älykkäitä reiki lunthana viestejä?

    • Wimby

      Möisin asunnon ja auton sun muut roinat pois, ja lähtisin polkupyöräillen kiertämään maailmaa. Joskus myöhemin, ehkä 10 vuoden päästä palattuani takaisin, asettuisin johonkin syrjemmälle mökkiin asumaan harrastaen retkeilyä, kalastelua ja kotitarveviljelyä luonnonmukaislla menetelmillä.

    • Max Martin

      Koko jos olisin miljonääri keskustelu on kuitenkin aika typerää täällä Euroopassa, sillä Eu on monarkia, jossa raha on valtaa ja raha määrittelee luokkaerot. Eli rikastuminen ei sittenkään ole ihan Amerikan mallia täällä. Onhan niitä lottovoittajiakin tietysti ja tietenkin jo se, että lainat saisi maksettua pois olisi monille suuri helpotus.

      Näin jälkeenpäin ajatellen oli varmaan virhe tehdä lääkärintöitä, sillä syyni siihen oli olla mukana Amerikan politiikassa ja osallistua EU-infoon ja sodan ennaltaehkäisemiseen. Vasta sodan jälkeen kuulin, että amerikkalaiset olivatkin tulleet ryöstämään fitnesstä ja zumbaa, joissa toimin johdossa ja että koko ulkopolitiikka perustuu alapään genitaalien hajuun ja makuun. Olisi siis pitänyt vaan jäädä työskentemään fitneksen pariin alusta saakka ja keskittyä yöllisiin tapaamisiin... arvaa vaan harmittaako näin jälkikäteen. Eihän kukaan ei-amerikkalainen voi uskoa sitä todeksi, että Amerikan ulkopolitiikka perustuu vain ainoastaan alapään hajuun ja makuun ja raiskauksen aikaiseen puheeseen.

      Voisi siis sanoa, että unelmani tehdä töitä vakituisessa virassa Varissuolla aiheutti sellaisen maailmanlopun, ettei pahemmin voisi tälle planeetalle käydä. Amerikka ei pystynyt opettelemaan EU:sta mitään, sillä olin öisin niin väsynyt, että nukuin vain...

      • Max Martin

        Vai pitäisikö tähän vielä todeta, että yes sir, at your service... koko Amerikan ulkopolitiikka on aivan liian vaativaa kaikille muille maille, kun raiskauksissakin pitäisi vaan jaksaa keskustella ja neuvotella ja sitten työelämän yhdistäminen siihen on jo aivan liikaa. Amerikan miehet ovat niin hullaantuneita omaan ulkopolitiikkaansa, sillä ei-amerikkalaiset ovat aina tietenkin paljon kauniimpia, osaavampia ja fiksumpia kuin 80-luvulle elämään jääneet amerikkalaiset köyhät syöpäpotilaat.


    • Petuperäpuikko

      Minä tulisin tänne palstoile kehuskelemaan, ylpeilemään ja vittuilemaan muille. Päiväni viettäisin jossain kaukana suuressa merenrantahuvilassani juoden cherryä ja poltellen pilviä. Joka ilta luonani kävisi maksullinen nainen.

    • Max Martin

      Minä antaisin kaikki rahani jollekin ydinpommijärjestölle, joka tuhoaisi kaikki ns. hankalat tyypit ja muut häiriköt.

      • Max Martin

        Tai oikeastaan teinkin sen, sillä olen vähän niinkuin entinen miljonääri. Kun Suomeen tuli se kansanmurha vuonna 2006, niin meni kauhea määrä rahaa Amerikan kostopommituksiin kesällä 2007. Ja pommitukset tuntuivat Suomessa saakka ja itsekin jouduin lepäilemään ja istuskelemaan yhden päivän ajan, kun koko maapallon painovoimakenttä heilahteli. Onneksi olen sen jälkeen saanut taas tienattua lisää.


    • " Smart "

      Useat haaveilee lottovoitosta, eli kun lottovoiton sais niin....

      Itse puhuisin kyllä loton 7-oikein voittamisesta............

      Lotto voittohan on 3 vara nro......

    • suunnitelmat selvät

      Riippuu tietysti siitä, että paljonko sitä rahaa tulisi. On eri asia, että olisiko voittopotti miljoonan vai esim. 10 miljoonaa.

      Jos voittaisin miljoonan:
      - maksaisin asuntolainan ja kulutusluotot ensimmäisenä pois
      - ostaisin tai rakennuttaisin tavallisen noin 120 neliöisen omakotitalon, jossa järkevät asumiskulut
      - ostaisin lapsilleni pienet asunnot esim. kerrostalokaksiot, jotka pistäisin vuokralle ja antaisin heille esim. täytettyään 20-v
      - maksaisin sisareni ja vanhempieni asuntolainat pois
      - pistäisin rahaa säästöön ainakin vuoden bruttopalkkaa vastaavan summan
      - ostaisin 1-2 sijoitusasuntoa, joiden tuotoilla saisin kohennettua elintasoani jatkossakin
      - pitäisin välivuoden
      - miettisin, että tekisinkö osa-aikatyötä tai olisiko hyvät mahdollisuudet yrittäjyyteen, koska sijoitusasuntojen tuotto tuskin riittäisi eläkepäiviin saakka

      Jos voittaisin 10 miljoonaa:
      - tekisin kaikki edellämainitut paitsi että lopettaisin nykyiset työt vuorenvarmasti
      - perustaisin säätiön, jolla tuettaisi esim. syrjäytymisuhan alla olevia lapsia ja nuoria esim. työllistymisen ja opiskelun avustamisessa tai mielenterveyspalveluiden käyttämiseen, jotta pääsevät elämässä eteenpäin
      - ostaisin pari sijoituskämppää lisää, hoitaisin näihin vuokrauksiin liittyviä juttuja ja eläisin vuokratuloilla
      - ostaisin kesämökin

      Sen sijaan en tuhlaisi rahaa esim. ostamalla ökyautoa tms. En muutenkaan ole sen tyyppinen ihminen, että haluaisin leveillä rahoillani. Pitäisin tärkeänä sitä, että lapseni käyvät koulut loppuun ja oppivat elämään omilla rahoillaan. Toki sen asunnon voisin ostaa heille, mutta muuten heidän tehtävänään olisi kustantaa muut menonsa itse, jotta ns. pissa ei nouse heillä päähän

      • Max Martin

        Minä rikastuin taiteellani jo niin kauhean nuorena, että olin ihan hermoraunio siitä. Mutta rahani on kokonaan siirretty johtamieni suuryritysten tileille, niin että minulla on varainhoitaja kokonaan erikseen. Koko tavallinen elämähän siitä tuhoutui ja sen lisäksi minut on kerran pahoinpidelty Amerikan fysiatrien toimesta ja kaksi kertaa ammuttukin, että tuollaiset haaveet normaalista sijoitustoiminnasta on minulle vain unelmaa.

        Mutta kertyneen omaisuuden arvo on tällä hetkellä noin 2 miljardia... onneksi ei tarvitse itse hoitaa raha-asioita! Mutta on teillä ihania haaveita.


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Minä rikastuin taiteellani jo niin kauhean nuorena, että olin ihan hermoraunio siitä. Mutta rahani on kokonaan siirretty johtamieni suuryritysten tileille, niin että minulla on varainhoitaja kokonaan erikseen. Koko tavallinen elämähän siitä tuhoutui ja sen lisäksi minut on kerran pahoinpidelty Amerikan fysiatrien toimesta ja kaksi kertaa ammuttukin, että tuollaiset haaveet normaalista sijoitustoiminnasta on minulle vain unelmaa.

        Mutta kertyneen omaisuuden arvo on tällä hetkellä noin 2 miljardia... onneksi ei tarvitse itse hoitaa raha-asioita! Mutta on teillä ihania haaveita.

        Tai siis virallisesti sanottuna yrityksissäni on taloushallinnon johto erikseen, eikä varsinaisesti varainhoitaja. Suurten omaisuuksien tienaaminen on itse asiassa sitten jo politiikkaa ja yrityksissäni on oikeastaan talouspoliittinen johto erikseen. Eli yksi pomo yläpuolellani.


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Minä rikastuin taiteellani jo niin kauhean nuorena, että olin ihan hermoraunio siitä. Mutta rahani on kokonaan siirretty johtamieni suuryritysten tileille, niin että minulla on varainhoitaja kokonaan erikseen. Koko tavallinen elämähän siitä tuhoutui ja sen lisäksi minut on kerran pahoinpidelty Amerikan fysiatrien toimesta ja kaksi kertaa ammuttukin, että tuollaiset haaveet normaalista sijoitustoiminnasta on minulle vain unelmaa.

        Mutta kertyneen omaisuuden arvo on tällä hetkellä noin 2 miljardia... onneksi ei tarvitse itse hoitaa raha-asioita! Mutta on teillä ihania haaveita.

        Tai siis virallisesti sanottuna yrityksissäni on taloushallinnon johto erikseen, eikä varsinaisesti varainhoitaja. Suurten omaisuuksien tienaaminen on itse asiassa sitten jo politiikkaa ja yrityksissäni on oikeastaan talouspoliittinen johto erikseen. Eli yksi pomo yläpuolellani.


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Tai siis virallisesti sanottuna yrityksissäni on taloushallinnon johto erikseen, eikä varsinaisesti varainhoitaja. Suurten omaisuuksien tienaaminen on itse asiassa sitten jo politiikkaa ja yrityksissäni on oikeastaan talouspoliittinen johto erikseen. Eli yksi pomo yläpuolellani.

        Eli siis suomeksi sanottuna, että onneksi on toimitusjohtaja olemassa ja taiteilija saa vain olla taiteellisena johtajana.


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Eli siis suomeksi sanottuna, että onneksi on toimitusjohtaja olemassa ja taiteilija saa vain olla taiteellisena johtajana.

        Uteliaille tiedoksi, että toimitusjohtajallakin voi olla monia nimiä: henkivartija, manageri, poikaystävä, aviomies, entinen mies, pankinjohtaja, oikea omistaja, diktaattori ja monia muitakin.


      • Max Martin
        Max Martin kirjoitti:

        Uteliaille tiedoksi, että toimitusjohtajallakin voi olla monia nimiä: henkivartija, manageri, poikaystävä, aviomies, entinen mies, pankinjohtaja, oikea omistaja, diktaattori ja monia muitakin.

        Terveisiä lähettää Kelly Rowland - commander.


    • talvi lannistaa

      Muuttaisin kauas juopoista, meluista ja kuppaisista naapureista - Välimerelle asti.
      Miljoona riittäisi nykyiset varojen kanssa hyvin moneksi vuodeksi - jos tekisi vielä pikku hommia lomailun yhteydessä luultavasti loppu elämän ajaksi. Kyllä on ihana unelmoida - eläkepäivä en kotimaassa tule viettämään. Kesällä käydään ja muuttolintujen lailla lähdetään - tämä on varmaa ilman lottovoittoakin.

      • Max Martin

        Minä taas olen Espanjassa syntynyt, mutta taidemaalariäitini antoi minut adoptioon ja päädyin Suomeen jo ihan pikkutyttönä. Enkä Suomesta ainakaan muuttaisi pois, sillä täällä Suomessa on jotain sellaista mistä espanjalainen tykkää. Kulttuuri on ihanaa ja sitten koivupuut on niin kauniita ja sitten on vielä dramaattinen kaamos.


    • köyhä...

      Maksaisin kaikkien veljieni asunto ym velat pois. Maksaisin kaikki omat velat pois...lasteni velat pois. Ostaisin vanhemmilleni hyvän asunnon vahuuden päivikseen. ostaisin itselle asunnon ja asuntoauton ja kunnollisen kaupunkiauton.
      Ostaisin jokaiselle lapselleni asunnon ja lapstenlapsilleni tallettaisin rahaa tulevaisuutta varten. Antaisin rahaa lapsi ja nuorisotyöhön tms.

      Omaan elämiseen tietysti säästäisin rahaa. olis ihana kun voisi auttaa hädässä olevia. haluaisin tutustua ihmsiin jotka oikeesti tarvii apua... antaisin myös rahaa esim. HOPE yhdistykselle.

    • dream2

      Ostaisin vapaa-ajan asuntoja suomesta, välimeren maista ja keski-amerikoista ja reissaisin sinne, minne mieli tekisi.

      • Max Martin

        Ei se toimi käytännössä talonvaltaajien takia. Hotellibisneksen omistaminen on parempi ratkaisu.


    • .ll

      ostaisin ison asunnon ulkomailta ja auton. hankkisin myös koiran ja ostaisin tutuilleni ja sukulaisilleni jotain hauskaa ja säästäisin loput mutta antaisin osan hyväntekeväisyyteen.

    • hyväntekijä.

      Minä työllistäisin kaikki suomen työttömät!! ai että mitenkä??? No se on helppoa. ensin laittaisin firman pystyyn, sitten lahjoisin työkkärin tädit ohjaamaan kaikki tukien hakijat minun firmaani töihin. Leikkaamaan nurmikkoa kynsisaksilla, Pesemään autoja sekä saniteettitiloja hammasharjoilla sekä kaivamaan ojia lusikoilla. Sitten tepastelisin ympäri työmaita muistuttamassa kaikkia, että kannattaa olla ahkera ettei vaan tule karenssia.

      • Max Martin

        Nykyään ei tarvitse edes maksaa itse palkkaa työntekijöille, sillä henkilöstörekrytointifirmat toimivat omalla kustannuksella.


    • ..........

      - Ostaisin asunnon
      - Maksaisin velat pois
      -Ajaisin ajokortin ja hankkisin auton
      - palkkaisin personal trainerin hän tekisi minulle kuntoilu ohjelman ja tarkan ruokavalion jolla laihdun 50kg
      - Sen jälkeen matkustaisin ulkomaille..
      - auttaisin köyhiä ja voisin jopa ostaa jollekkin asunnottomalle asunnon...

      • Max Martin

        Ei köyhille kuuluu ostaa mitään, mutta voi rakennuttaa halpoja vuokra-asuntoja.


    • Minä järjestäisin iso mahtava bileet kaikkialle naapurille, kavereille ja sukulaisille jossain ihanassa paikassa. Raha aina tule ja mene, mutta laatu aika rakkaiden ja hyvien ihmisien kaa jaa ikuisesti ja ne muistot auttavat jaksa eteenpäin minulle ja kaikille muille ketä kutsuisin sinne bailaamaan.

      Ja myös auttaisin sille kuka tulisi pyytää apua, voisin myös maksa opiskelu joille lahjakkaalle lapsille kenellä ei ole mahdollisuuksia saada hyvää opiskelupaikkaa.

    • ystäväni hyväksi

      Järjestäisin vakavasti sairaalle ystävälleni parasta mahdollista apua ja hoitoa mistä päin maailmaa hyvänsä. Vasta sen jälkeen tulisi ne omakotitalot, uudet autot, suomesta pois muuttamiset jne.

    • Done that

      Kohtuullisen varakkaana ihmisenä voin vakuuttaa, ettei kukaan edellä kirjottaneista toteuttaisi suunnitelmiaan.
      Itse perin 25-vuotiaana, 20 vuotta sitten isohkon omaisuuden ja sen hoitamisessa se aika onkin mennyt.
      Tietysti talot, mökit matkat jne ovat aina pykälän pari tasokkaampia kuin olisivat ilman rahoja.
      Ulkomailla asuin yli 12 vuotta, eikä Suomea parempaa paikkaa ole. Muualla on kiva käydä ja joskus oleskella/työskennellä vaikka vuosi.
      Mutta kaiken mistä edellä kirjoittaneet haaveilevat, voivat he toteuttaa vaikka haeti, ihmiset eivät vain uskalla.

      • Max Martin

        Rahaa joko on tai sitten sitä ei ole, että kyllä monet asiat ovat kokonaan köyhän kansan elämän ulkopuolella. Jopa elämä ilman lainarahaa on monelle haavetta vain.


    • sehän on selvä

      En tekisi mitään, hölmö.

    • Ossaus

      Valitsisin työttömistä sopivia henkilöitä, joilla teettäisin heidän itsensä ja minun mielestäni mielekkäitä asioita ja tehtäviä, jotka kaikki auttaisivat sekä heitä että muita isänmaani kansalaisia parempaan tulevaisuuteen.

      Kommunistien valtiokorporatismi ei toiminut ja nyt yksityiskorporatismi, fasistinen systeemi on romahtamassa samasta syystä. Vain kaikkien etujen riittävän tasapuolinen huomioiminen voi saada pysyviä tuloksia aikaiseksi. Itseään ajattelevat narsistit sosiopaatit joutavat syrjään tuhoamasta yhteiskuntiamme. He vievät meitä taas kohti väistämätöntä sotaa - mielipuolet.

    • unelmoititoimisto

      Jos saisin monta miljoonaa yhtäkkiä niin ostaisin mukavan talon (ei öky), pari sijoitusasuntoa suurista opiskelijakaupungeista, ostaisin vanhemmilleni myöskin asunnon ja maksaisin heidän laskunsa elämisensä (ovathan ne maksaneet minunkin ensimmäiset 18 vuotta), Olen vielä sen verran nuori, ettei työtä ole järkevää lopettaa.

      Alkaisin opiskella unelma-ammattiani, koska nyt eivät enää mahdolliset tulevan valmistumisen jälkeiset pätkätyöt rasittaisi mieltä. Uutta autoa en ostaisi, koska käytetylläkin pääsee paikasta A paikkaan B. Voi myös olla, että tuskin ostaisin autoa ollenkaan. Pyörällä saa hyvää liikuntaa ja jos on huono sää olisi minulla varaa mennä taksillakin. Sijoittaisin em. toiminnasta ylijääneet rahat niin, että ne varmasti riittäisivät koko loppuelämäksi. Olen aina ollut säästeliäs ja tulevaisuutta ajatteleva, en oikein edes osaa tuhlata turhuuksiin vaikka minulla olisi kuinka paljon varaa tahansa.

      Mutta toisaalta, tarvitsenko minä miljoonia kun tulen toimeen ihan nykyisellänikin palkalla? Ja olen ihan tyytyväinen elämääni :)

    • Enkä enää lottoaisi

      Ensimmäiseksi palkkaisin kodinhoitajan, keittäjän ja kirjanpitäjän.
      Oma lääkäri ja hoitaja tietenkin myös.
      Lahjoittaisin köyhille sukulaisilleni rahaa ja joillekkin muille köyhille joita helposti löytää puskaradion kautta.
      Tuon jälkeen koittaisin nauttia elämästäni.

    • atp-585

      olisin töissä( ja taksikuskina. rekkakuskina. sähköasentajana. taksikuskina. bussikuskina. mainosalalla. rekkakuskina. ja mainosalalla

      • erf78623

        Olisin töissa taksikuskina. Sahkoasentajana. Putkimiehena. Lihanleikkaajana. Automyyjänä. Palomiehena. Poliisina ja ammattisotilaana ja palkkasoturina monien yllätykseksi 42v sahkoasentajana


    • surkimukset

      Herätkää pahvit, aamulla kello herättää teidät ikuiseen tylsään arkeenne.

    • henrik ijöls72

      lentäsin klintehamniin ja ostasin kenkiä sitten visby

      • henrik ijls72

        vähän säästellä nissan sunnylla sinne huollon jälkeen


      • henrik ijls72
        henrik ijls72 kirjoitti:

        vähän säästellä nissan sunnylla sinne huollon jälkeen

        vaihtasit mun pannuhuoneen lämmittimen 79


      • henrik ijls8

        thermaxin oaremmaksi


    • <<<

      HANKKISIN KOIRAN JA OMAKOTITALON JA 5 AUTOA < 2 ITSELLENI JA TYTTÖYSTÄVÄLLENI. 1 SITTEN HARRASTEEKSI JA 4 AUTOA < 2 MULLE JA KUMPPANILLENI JA 2 SITTEN PARILLE KAVERILLENI

      • <<<

        AJAISIN TAKSIA. TEKISIN TÖITÄ SÄHKÖASENTAJANA. PUTKIMIEHENÄ. JNE JA ELÄISIN AIKA TAVALLISTA ELÄMÄÄ JA OLISIN TYTTÖYSTÄVÄNI JA KOIRIENI JA 3 HEVOSEN KANSSA


      • kutvonen3
        <<< kirjoitti:

        AJAISIN TAKSIA. TEKISIN TÖITÄ SÄHKÖASENTAJANA. PUTKIMIEHENÄ. JNE JA ELÄISIN AIKA TAVALLISTA ELÄMÄÄ JA OLISIN TYTTÖYSTÄVÄNI JA KOIRIENI JA 3 HEVOSEN KANSSA

        OLISIN TÖISSÄ SÄHKÖASENTAJANA.PUTKIMIEHENÄ.HITSAAJANA.KAUPAN VARASTOLLA.SÄHKÖASENTAJANA.
        JA ELÄISIN AIKA TAVALLISTA ELÄMÄÄ KOIRIENI JA 2 HEVOSEN KANSSA JA SITTEN PERHEESEEMME KUULUISI 4 KOIRAA. 3 KISSAA JA 2 HEVOSTA JA 1 KISSA NORJALAINEN METSÄKISSA


      • kutvonen3
        kutvonen3 kirjoitti:

        OLISIN TÖISSÄ SÄHKÖASENTAJANA.PUTKIMIEHENÄ.HITSAAJANA.KAUPAN VARASTOLLA.SÄHKÖASENTAJANA.
        JA ELÄISIN AIKA TAVALLISTA ELÄMÄÄ KOIRIENI JA 2 HEVOSEN KANSSA JA SITTEN PERHEESEEMME KUULUISI 4 KOIRAA. 3 KISSAA JA 2 HEVOSTA JA 1 KISSA NORJALAINEN METSÄKISSA

        JA SITTEN AJAISIN TAKSIA.BUSSIA JA REKKAA JA OLISIN KEMIRAN JOHTOKUNNAN JÄSENEN AUTONKULJETTAJANA JA TIENAISIN EUROJA AIKA TUKUN..


      • kutvonen3
        kutvonen3 kirjoitti:

        OLISIN TÖISSÄ SÄHKÖASENTAJANA.PUTKIMIEHENÄ.HITSAAJANA.KAUPAN VARASTOLLA.SÄHKÖASENTAJANA.
        JA ELÄISIN AIKA TAVALLISTA ELÄMÄÄ KOIRIENI JA 2 HEVOSEN KANSSA JA SITTEN PERHEESEEMME KUULUISI 4 KOIRAA. 3 KISSAA JA 2 HEVOSTA JA 1 KISSA NORJALAINEN METSÄKISSA

        JA SITTEN AJAISIN TAKSIA.BUSSIA JA REKKAA JA OLISIN KEMIRAN JOHTOKUNNAN JÄSENEN AUTONKULJETTAJANA JA TIENAISIN EUROJA AIKA TUKUN JA ASUISIN 22 TALVEA GRAN CANARIALLA. HUA HINISSÄ. LANZAROTELLA. PAFKOKSELLA. LEFKOKSELLA. HANIALLA JA 17 TALVEA GRAN CANARIALLA JA ALBUFEIRASSA


      • kutvonen3
        kutvonen3 kirjoitti:

        JA SITTEN AJAISIN TAKSIA.BUSSIA JA REKKAA JA OLISIN KEMIRAN JOHTOKUNNAN JÄSENEN AUTONKULJETTAJANA JA TIENAISIN EUROJA AIKA TUKUN JA ASUISIN 22 TALVEA GRAN CANARIALLA. HUA HINISSÄ. LANZAROTELLA. PAFKOKSELLA. LEFKOKSELLA. HANIALLA JA 17 TALVEA GRAN CANARIALLA JA ALBUFEIRASSA

        OLISI UPEAA ASUA 17 TALVEA GRAN CANARIALLA. LANZAROTELLA. PAFKOKSELLA. LEFKOKSELLA JA 36.5 V ALBUFEIRASSA JA TEHDÄ ELÄMÄN URANSA MAINOSALALLA


    • josaldinho5172

      AJAISIN TAKSIA. TEKISIN TÖITÄ SÄHKÖASENTAJANA. PUTKIMIEHENÄ JA TIENAISIN 300.000 500.0000 EUROA JOSTA 800.0000 EUROA MENISI SITTEN ERI TILEILLE

    • diktaattor1

      Lahjoittaisin pari euroo johki ja veisin yhen muijan johki pitkälle lomalle :)

    • gkogt

      jossain työssä olisin, oma firma tai jonkun firman palveluksessa

    • Hmm, miljoonasta en tiiä mutta jos olisin miljardööri nii ostaisin vaikka jonkun kuuluisan jääkiekkojoukkueen ja laittaisin ne pelaamaan vaaleenpunasissa balettitutuissa :D tai jonkun maailman kuuluisimman pilvenpiirtäjän ja maalauttaisin siihen rivouksia... ostaisin saaren missä sais vaan pitää hauskaa ^^ muuttaisin jonkun korruptoituneen maan lait niin että saisin elää siellä rauhassa lopun ikääni. Vois olla mukavaa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7598
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2832
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      116
      2139
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1809
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1414
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1341
    Aihe