PSYKIATRIA ON HUUHAA PASKAA

Dille

Sitä se on aina ollut ja tulee ikävä kyllä olemaankin.

111

1747

  Vastaukset

  • Niin on kirurgia, fysioterapia ja kaikki muutkin alat millä ihmisiä hoidetaan. Joo ei ne tiedä niistä aloista mitään, huvikseen vaan kiusaavat ihmisiä... Potilaat tietää paremmin, että eiku neuvomaan sitte sydänkirurgia kun sullakin pumppu pettää! IDIOOTTI!

   • Ois mullekin aika hassusti käyny, jos ei ois olemassa psykiatriaa niin laajana tieteenä, kuin onneksi on, tai ei olisi psykiatreja tai muita.
    Jos sairastut johonkin mielen sairauteen, niinkuin voi käydä ihan kenelle tahansa, tulet varmaan huomaamaan, ettei se mitään huuhaa paskaa ole.
    Tai sitten et tule huomaamaan, jos sairastut johonkin, jossa siraudentuntoa ei ole. Ellet jo sitten sairasta jotain sellaista..

    Mihinköhän perustat väitteesi, että psykiatria on huuhaata?

    Ja minkälainen ihminen edes voi väittää psykiatrian olevan huuhaata, käytämmehän kaikki itsekin jonkin asteista psykologiaa elämissämme joka päivä.

    Terv: psykiatrisessa sairaalassakin ollut ja masentuneita, psykoosipotilaita ja skitsofreenikkoja ja muita tavannut ja itse mm. OCD:stä kärsinyt.


   • Siellä paraskin persläpi!


   • vähän hullu kirjoitti:

    Ois mullekin aika hassusti käyny, jos ei ois olemassa psykiatriaa niin laajana tieteenä, kuin onneksi on, tai ei olisi psykiatreja tai muita.
    Jos sairastut johonkin mielen sairauteen, niinkuin voi käydä ihan kenelle tahansa, tulet varmaan huomaamaan, ettei se mitään huuhaa paskaa ole.
    Tai sitten et tule huomaamaan, jos sairastut johonkin, jossa siraudentuntoa ei ole. Ellet jo sitten sairasta jotain sellaista..

    Mihinköhän perustat väitteesi, että psykiatria on huuhaata?

    Ja minkälainen ihminen edes voi väittää psykiatrian olevan huuhaata, käytämmehän kaikki itsekin jonkin asteista psykologiaa elämissämme joka päivä.

    Terv: psykiatrisessa sairaalassakin ollut ja masentuneita, psykoosipotilaita ja skitsofreenikkoja ja muita tavannut ja itse mm. OCD:stä kärsinyt.

    Kyl se on huuhaa paskaa olen " sairastanu" 20 vuotta


   • Kun psykiatriaa. Oikeata lääketiedettä ei voi verrata keskenaan


   • Mitä ajattelisit jos olisit sairastanut 25 vuoden aikana
    -aivokalvon tulehduksen -aivokasvaimen -välilevytyrän - sappirakko räjähdyksen - surkastuneen kilpirauhasen, rintapatit ja joka ikisen kerran menet julkiselle ja siellä jonkun sosialisti virkamiehen akitoimat tohtorit hyökkää joka ikisen kerran julkisen ovella systemaattisella sadismilla ivaa oireita psyykkiseksi jo heti odotushuoneen aulassa, näet että se on valtion poliittista sadismia ja itkien lähdet aina yksityiselle ja siellä kukaan ei hauku, vaan etsivät sivistyneesti taudit ja kun viet julkiselle diaknoosin aivokasvaimesta ja lähetteet aivokirurgille..julkinen ei teilaa lähetteet aina ja jatkaa sadistista ivaansa räkänokkana että oireet on mielisairautta, kun valtion tohtorit on poliittiset hullun paprut..ja joudut lähtemään valtion sadisteilta loukattuna, ilman hoitoa kasvain 1mm.päässä näköhermosta, maksumääräys julkisen teilaamana aivokirurgille, teet valituksia ja saat aina saman vastauksen " asiaa ei käsitellä". Tajuat että polittinen antisosialismi johti siihen että sinua ei hoideta ja saat sadistista ivaa että oireet muka mielisairautta, oikein kollektiivista ivaa..tajuat että avi ja koko sosialismi on tässä poliittisessa sadismissa mukana, sosialistisena järjestelmässä kuten stalinin oikeus laitokset.
    Menet ulkomaille, hoidatat kasvaimen omaan laskuun hotelleineen ja matkoineen, kukaan ei pilkaa kasvainta mielisairaudeksi..samoin aivokalvon tulehdus, julkinen pilkkaa oireita mielisairaudeksi, kun tuot paprut yksityiseltä, se ei korjaa tilannetta, koska valtio teki tahallaan poliittiset hullun paprut ja sinut jätetään kuin rotta ilman hengitys laitteita kuolemaan ja virumaan tappavassa taudissa, väliaikaisesti sokeutuneena ja heti kun pääset lentokoneeseen lähdet ja hoidat aivokalvon tulehdusen jälkioireet ulkomailla, olet 6 vuotta siellä ja kun eka kerran menet julkiselle vastassa on kaksi KGB ilmeistä ihmistä ja sinut pidätetään, koska olet kritisoinut julkista poliittisesta hullun paprujen tehtailusta ja ivasta koska et ole sosialisti.

    Inhoat noita valtion psykiatreja jotka toimii sosialisti valtion poliittisia hullun papruja tappavista viruksista tehtailevina puoskareina.
    Valtio vihaa sinua koska et enää kehu julkista partiisiksi vaan helvetiksi, joka hoitaa vain virkamiesten suosiossa olevat ja nille jotka ei ole sorvataan ovi suussa hullun paprut täysin akitoitujen tuntemattomien tohtoreiden toimesta.

    Pelkäät pelolla hallinnoivaa julkista ja kierrät sen kuin juutalainen SS sotilaan, olet hyvin tietoinen että jos kertaakaan menet sinne sama sadismi jatkuu, koska sinusta ei ole tullut julkista paratiisiksi kehuvaa sosialistia ja sinusta on tullut psykiatrian aktiivi vastustaja koska tajuat että he valtion palkkalaisina tekee niille poliittiset hullun paprut joille virkamiehistö tilaa joko valituksesta kostoksi tai koska et ole politiikkasi takia suosiossa eli sosialisti.

    Maksat kuusi numeroisen luvun terveyden hoidostsi itse..
    Maksamillasi veroilla saat vain sadismia ja heti ovella.

    Tajuat että maa on stalinistinen pelolla ja psykiatrian väärinkäytällä hallinnoiva kuin stalinin soviet.

    Omaisesi kirjoittavat ja vaativat hullun paprujen poistoa poliittisena, koska he ovat ainoat jotka tuntee yksilön,
    Sillä yksilö inhoaa sadismin välineenä toimivia psykiatreja ja oksentaa heidän läsnäolossaan kuin soviet kommunismin psykiatrisoidut uhrit.

    Jatkat elämääsi ja kamppailet traumojen kanssa jotka julkisteeveys poliittisista syista on tahallaan tehnyt.
    Tiedät että jos tulee akuutti tilanne, sinulla ei ole lainkaan terveyden hoitoa jos yksityinen ei ole auki.

    Inhoat sosialismia, julkista ja sen keppihevosia psykiatreja ja tajuat että juuri poliittista tarkoitusta varten kriitikkojen kiduttamiseksi -häpäisemiseksi -naurettavaksi tekemiseksi ei uskottavaksi hulluksi, juuri tätä poliittista käyttöä varten psykiatrit on listannu joka ikisen kehon kivun mielisairaudeksi, etkä ota mitään heidän kenotekoisia selityksiä vastaan.
    Inho heitä kohtaan on niin suuri, pidät heitä stalinin psykiatreina jotka ovat vain poliittista käyttötarkoitusta varten.

    Omaisille vastataan että hullun papruja ei poisteta, koska omaiset ei opi tuntemaan 50 vuodessa laheisiään, mutta valtion akitoima poliittinen psykaitri tuntee ja tietää näkemättä potilasta ja tekee suoraan sanottuka tilaustavatarana näkemättä hullun paprut..koska on ihmistuntija, ennen eka verikoetta, kieltäydyt tapaamasta psykiatria, koska yhtään verikoetta ei ole vielä tehty..silti hullun paprut tehdään..

    Maksat kaikki jälkitarkastukset, leikaukset kuvaukset ja kuntoutukset kaikissa yllämainituissa taudeissa yksityisellä, koska valtio jättää sinut kuin stalin antisosialistin hoitamatta
    Ja tekee sen sijaan hullun paprut aina jos menet saat ivaa ja pilkaa..kukaan muu ei pidä sinua hulluna, ja olet koko ikäsi elättänyt itsesi maksanut kuusi numeroisen luvun terveyden hoidostasi, et koskaan puhu psykiatreille, he ovat valtion kiduttajia..tää on suomi.


  • jos osaat ?????????????? vai onko se vaan sellanen tunne !!!

   • Psykiatria on pelkkää politiikkaa, jotka tekee poliittisia hullun papruja, koska elämme sosialismissa jossa hullun paprut on välttämättömät, ettei sosialimin virheet ja toimimattomuus paljastu..eli puhtaita poliittisia valtion kiduttajia niin suomen sosialidemokratiaan perustuvalla julkisella kuin stalinin sosialismissa, ei mitään eroa.


  • Jos psykiatria kerta on ihan huuhaata, niinkuin väität, niin silloinhan kukaan joka kärsii mielen sairauksista ei olisi parantunut psykiatrian avulla?

   Miksi sitten minä joka sairastuin jo nuorena, olen päässyt kerrankin tilaan joka voidaan jo luokitella normaaliksi ;) Eli parannuin masennuksesta ja vieläpä psykiatrian avulla.

   • Kuule kun ketään vitun idiootti ei ole parantunt sairauksista mitä ei ole olemassakaan


   • Ei psykiatria olekaan parantanut ketään, se vain pakottaa ihmiset myontämään että he muka parantavat,
    Masennus paranee parhaiten ilman neuroleptejä jotka tekee kroonisen masennuksen sulkemalla dobamiinin joka on välttämätön hekisen ja kehon hyvin voinnille, ja jos se suljetaan tulee heti krooninen masennus.
    Oliko masennukseksi ensin pillereillä tehty ja parani kun lopetit pillerit ja sanot että psykiatri paransi?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei psykiatria olekaan parantanut ketään, se vain pakottaa ihmiset myontämään että he muka parantavat,
    Masennus paranee parhaiten ilman neuroleptejä jotka tekee kroonisen masennuksen sulkemalla dobamiinin joka on välttämätön hekisen ja kehon hyvin voinnille, ja jos se suljetaan tulee heti krooninen masennus.
    Oliko masennukseksi ensin pillereillä tehty ja parani kun lopetit pillerit ja sanot että psykiatri paransi?

    Maapallon babaarein ryhmä se psykiatria on..

    Onneksi he tekee poliittisia hullun papruja odotus huoneessa kriitikkojen kehon kivuista jotka ovat erittäin terve järkisiä ja niistä psykiatrit saa pahimmat vastustajat.

    He tietää että psykiatrit tekee poliittiset hullun paprut tilaustavarana kun vasemmisto valtio tilaa,
    Siksi ankarimmat kriitikot ei koskaan ole puhuneet minkään pakon edessä psykiatreille, koska kun valtio tilaa hullun paprut, ne tehdään, jos sanot päivää, jos et puhu valtion kiduttajille etkä ole yhteistyöhaluinen kiduttajien kanssa, poliittiset hullun paprut kiduttaja tekee siitä että et puhu kiduttajalle etkä ole poliittisen kiduttajan ka yhteistyöhaluinen koska tiedättiedä että sosialisti valtio on antanut käskyn psykiatrisoida oli kyse syövän ta juovan oireesta, valtio on paha, sillä ei ole tunteita, se kostaa kaikki antisosialistiset mielipiteesi viiveellä heti kun astut sosialistien kyllästämälle julkiselle..heti on antisosialistin aivokalvon tulehdusta psykiatrisoimaan kutsuttu valtion psykiatri.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei psykiatria olekaan parantanut ketään, se vain pakottaa ihmiset myontämään että he muka parantavat,
    Masennus paranee parhaiten ilman neuroleptejä jotka tekee kroonisen masennuksen sulkemalla dobamiinin joka on välttämätön hekisen ja kehon hyvin voinnille, ja jos se suljetaan tulee heti krooninen masennus.
    Oliko masennukseksi ensin pillereillä tehty ja parani kun lopetit pillerit ja sanot että psykiatri paransi?

    Maapallon babaarein ryhmä se psykiatria on..

    Onneksi he tekee poliittisia hullun papruja odotus huoneessa kriitikkojen kehon kivuista jotka ovat erittäin terve järkisiä ja niistä psykiatrit saa pahimmat vastustajat.

    He tietää että psykiatrit tekee poliittiset hullun paprut tilaustavarana kun vasemmisto valtio tilaa,
    Siksi ankarimmat kriitikot ei koskaan ole puhuneet minkään pakon edessä psykiatreille, koska kun valtio tilaa hullun paprut, ne tehdään, jos sanot päivää, jos et puhu valtion kiduttajille etkä ole yhteistyöhaluinen kiduttajien kanssa, poliittiset hullun paprut kiduttaja tekee siitä että et puhu kiduttajalle etkä ole poliittisen kiduttajan ka yhteistyöhaluinen koska tiedättiedä että sosialisti valtio on antanut käskyn psykiatrisoida oli kyse syövän ta juovan oireesta, valtio on paha, sillä ei ole tunteita, se kostaa kaikki antisosialistiset mielipiteesi viiveellä heti kun astut sosialistien kyllästämälle julkiselle..heti on antisosialistin aivokalvon tulehdusta psykiatrisoimaan kutsuttu valtion psykiatri.


  • niin.

  • Vihdoinkin se tapahtui! Minulle kerrottiin lopullinen totuus. Tietysti tämäntyyppisiä vihjailuja olen kuullut useiden vuosien ajan, mutta tämä tarkoin perusteltu ja äärimmäisen syvä luotaava kirjoitus jonka juuri luin vakuutti minut lopullisesti.

   Psykiatria on huuhaata. Hyvä.

   Minäpä teenkin niin että kun tänään menen töihin psykiatriselle osastolleni niin kerron tämän asian kaikille kollegoilleni siellä ja me "vapautamme" kaikki potilaat sairaalasta. Eihän heistä kukaan siis oikeasti ole millään lailla sairas tai häiriintyneessä tilassa. Me toimimemme kuten kettutytöt ja avaamme osastojen ovet ja sanomme että hus menkää, vapaus kutsuu. Ja sinne ne menevät:

   Akuutti psykiatrian potilaat joilla joistakuista on harhoja joissa äänet käskevät tappamaan seuraavan vastaantulijan. Kriisiosaston depressioituneet, jotka ensi töikseen kotiin päästyään ottavat purkillisen unilääkkeitä tai vetävät hirttoköyden kaulaan. Muiden mukana kohti "vapautta" kirmaavat nuoret ihmiset, jotka ovat päihteiden myötävaikutuksella saaneet elämänsä vedettyä niin solmuun etteivät ole yksin niitä naruja saaneet auki. Heillä ei ole työtä, koulutusta, asuntoa, ihmissuhdeverkostoja tai mitään, mutta mitä sen on väliä. Kadullahan heillekin on paikka. Sairaalaa parempi paikka, sillä psykiatria on täyttä huuhaata. Maanikot säntäävät iloisina myös tyhjentämään pankkitilinsä, myymään asuntonsa ja omaisuutensa ja tekemään kaikkea sitä mikä heitä kenties joskus tulevaisuudessa kaduttaa. Jne jne.

   Ja me psykan osastojen huuhaa-henkilökunta voimme nostaa jalat pöydälle -emmehän toki muutenkaan mitään tee -ja miettiä, että onpas hyvä että meille kerrottiin asioiden todellinen luonne ja laita. Päivän päätteeksi ennenkuin lukitsemme tyhjien osastojen ovet perässämme voimme ikäänkuin yhteenvetona pohdiskella mikä meissä on vialla kun olemme luonteeltamme niin sadistisia että olemme hakeutuneet huuhaa paskan pariin, kuvitelleet sitä työksi ja koko ajan tuottaneet viattomille ihmisille helvetillistä tuskaa ja kärsimystä.

   • Psykiatri Ben Furman on Suomen johtava psykoterapeutti ja psykiatrian alan kirjailija. Hän on useassa yhteydessä kertonut odottavansa psykiatrian kuolemaa, joka on vain ajan kysymys. Psykiatria tullaan hänen mukaansa korvaamaan siten, että ihmiset saavat opetella ongelmista selvinneiden avulla positiivista elämänotetta turhan kaivelun sijasta.


   • On se jännä, kun löytyy sivukaupalla tietoa siitä, miten hienoa ja hyvää työtä psykiatriaan erikoistuneet lääkärit ja hoitajat tekevät -vieläpä potilaan parhaaksi! Erikoista on myös se, että kyseisestä ammattikunnasta löytyy ihmisiä, jotka ovat ainakin osittain samaa mieltä kuten Loren R. Mosher ja tri P. Breggin. Ovatkohan hekin sairaudentunnottomia sekopäitä, kun he kehtaavatkin arvostella psykiatriaa - vieläpä omaa ammattikuntaansa? Eihän kukaan terve ihminen kritisoi ja arvostele empaattisen ja ihmisläheisen psykiatrian toimintaa!

    Mielenkiintoista on myös huomata hoitajien mielipiteet ja asenteet alla olevasta linkistä. Jostain kumman syystä tunnen suurta empatian ja epäitsekkyyden välittyneisyyttä lukiessani esim. kirjoituksia mahdollisesta Klorpromanin lopettamisesta. On ilahduttavaa huomata, miten inhimillisiä ja EMPAATTISIA he ovat. He kantavat niin suurta huolta potilaista, että saattavat jopa omalla ajallaan purkaa sydäntään pelosta, että NIIN hyvä lääke uhataan lopettaa. Parasta tässä on tietysti se, että heidän motiivinsa ovat täysin kunnialliset, joilla etiikka ja moraali ovat vahvana mukana hoitotyössä. HIENOA, JATKAKAA SAMAAN RATAAN!

    http://www.hoitajat.net/foorumi/index.php?board=23.0

    Psykiatri Loren R. Mosher eroaa Amerikan psykiatriliitosta
    vastalauseena kritiikittömälle psyykenlääkkeiden tyrkytykselle:

    http://www.critpsynet.freeuk.com/Mosher.htm

    Psykokirurgian historioitsijan Elliot Valensteinin
    haastattelu, mielenkiintoista asiaa lobotomiasta yms.

    http://www.stayfreemagazine.org/archives/21/lobotomy.ht ml

    "People referred to Thorazine as a chemical lobotomy, and it was much more convenient than performing surgery. It was more cost-efficient because it didn’t require a neurosurgeon and it didn’t require intensive postoperative care. So it very quickly replaced the operations."

    "Psychiatric drug facts" Tri P.Bregginin saitti

    http://www.breggin.com/


   • pohdiskelija kirjoitti:

    On se jännä, kun löytyy sivukaupalla tietoa siitä, miten hienoa ja hyvää työtä psykiatriaan erikoistuneet lääkärit ja hoitajat tekevät -vieläpä potilaan parhaaksi! Erikoista on myös se, että kyseisestä ammattikunnasta löytyy ihmisiä, jotka ovat ainakin osittain samaa mieltä kuten Loren R. Mosher ja tri P. Breggin. Ovatkohan hekin sairaudentunnottomia sekopäitä, kun he kehtaavatkin arvostella psykiatriaa - vieläpä omaa ammattikuntaansa? Eihän kukaan terve ihminen kritisoi ja arvostele empaattisen ja ihmisläheisen psykiatrian toimintaa!

    Mielenkiintoista on myös huomata hoitajien mielipiteet ja asenteet alla olevasta linkistä. Jostain kumman syystä tunnen suurta empatian ja epäitsekkyyden välittyneisyyttä lukiessani esim. kirjoituksia mahdollisesta Klorpromanin lopettamisesta. On ilahduttavaa huomata, miten inhimillisiä ja EMPAATTISIA he ovat. He kantavat niin suurta huolta potilaista, että saattavat jopa omalla ajallaan purkaa sydäntään pelosta, että NIIN hyvä lääke uhataan lopettaa. Parasta tässä on tietysti se, että heidän motiivinsa ovat täysin kunnialliset, joilla etiikka ja moraali ovat vahvana mukana hoitotyössä. HIENOA, JATKAKAA SAMAAN RATAAN!

    http://www.hoitajat.net/foorumi/index.php?board=23.0

    Psykiatri Loren R. Mosher eroaa Amerikan psykiatriliitosta
    vastalauseena kritiikittömälle psyykenlääkkeiden tyrkytykselle:

    http://www.critpsynet.freeuk.com/Mosher.htm

    Psykokirurgian historioitsijan Elliot Valensteinin
    haastattelu, mielenkiintoista asiaa lobotomiasta yms.

    http://www.stayfreemagazine.org/archives/21/lobotomy.ht ml

    "People referred to Thorazine as a chemical lobotomy, and it was much more convenient than performing surgery. It was more cost-efficient because it didn’t require a neurosurgeon and it didn’t require intensive postoperative care. So it very quickly replaced the operations."

    "Psychiatric drug facts" Tri P.Bregginin saitti

    http://www.breggin.com/

    Vihjaatko sinä tässä nyt kautta rantain, että KUKAAN psykiatrian parissa työskentelevä ihminen ei ole empaattinen tai tee työtään, koska oikeasti haluaisi auttaa. Ihastuttavan sarkastinen kirjoitus tosin, mutta ei oikein jaksanut naurattaa.

    Kritiikki kuuluu toki asiaan, mutta rajansa kaikella. Se mikä psykiatriassa on hyvää menettää näitä juttuja luettaessa täysin merkityksensä. Mikä hemmetin idea siinä oikein on?

    Tuohon lääkejuttuun kommentoisin sen verran, että tuossa linkissä joku kirjoitti, että seroquel ei ole toimiva lääke, joten ei hoitohenkilökuntakaan täysin kritiikitöntä ole noiden lääkkeiden suhteen.


   • Hopo kirjoitti:

    Vihjaatko sinä tässä nyt kautta rantain, että KUKAAN psykiatrian parissa työskentelevä ihminen ei ole empaattinen tai tee työtään, koska oikeasti haluaisi auttaa. Ihastuttavan sarkastinen kirjoitus tosin, mutta ei oikein jaksanut naurattaa.

    Kritiikki kuuluu toki asiaan, mutta rajansa kaikella. Se mikä psykiatriassa on hyvää menettää näitä juttuja luettaessa täysin merkityksensä. Mikä hemmetin idea siinä oikein on?

    Tuohon lääkejuttuun kommentoisin sen verran, että tuossa linkissä joku kirjoitti, että seroquel ei ole toimiva lääke, joten ei hoitohenkilökuntakaan täysin kritiikitöntä ole noiden lääkkeiden suhteen.

    En. Jokainen, joka haluaa ymmärtää tarkoitukseni ja joka on lukenut muitakin kirjoituksiani, tietää, etten väitä, että KAIKKI psykiatrian alalla työskentelevät olisivat epäempaattisia ihmisiä. Sehän olisi naurettavaa. Anteeksi, jos en joka vitun kirjoituksessani jaksa hokea, että eihän kaikki ole sellaisia ja kyllä poikkeuksiakin löytyy!

    Pointti on siinä, että psykiatriassa on pahoja ongelmia huolimatta siitä, minkälaisia ihmisiä sen parissa työskentelee. HUOM! Se ei siis ole läpimätä tiede/ammattikunta, vaan siinä on myös hyviä asioita. Vaikka minulla on paljon antipsykiatrisia näkemyksiä, en ole kuitenkaan mitätöimässä koko tiedettä. Esille tuomani epäkohdat ovat kuitenkin todellisia, jota kukaan rehellinen psykiatrian ammattilainen ei voi kieltää. Vai tarkoittaako kritiikin esittäminen sitä, että tuomitaan koko asia/ammatti/tiede/ihmiset? Minä kun luulin, että kritiikki rajataan ja kohdistetaan niihin asioihin joissa se on paikallaan ja joista voitaisiin keskustella. Mutta taidan olla väärässä. Täällä on erikoinen joko tai- periaate. Jos on psykiatrian puolesta puhuja, epäkohdilta suljetaan silmät ja kritiikkiä ei sallita; kritiikin esittäjät leimataan sairaudentunnottomiksi sekopäiksi, jotka puhuvat täyttä paskaa. Jos taas esittää kritiikkiä, se tarkoittaa, että mitätöi koko tieteen, jossa ei voi olla mitään hyvää. En tiennytkään, että täällä pitää valita puolue, jonka säännöt ja asenteet ovat ehdottomia.

    Ongelma on oikeastaan laajempi. Se vain näkyy selvimmin mielenterveysongelmista kärsivien ja heitä hoitaneiden parissa. Psyykkisesti sairaat ovat kaikista heikoimmassa asemassa yhteiskunnassa. Siksi yhteiskunnalliset ja maailmanlaajuiset ongelmat näkyvät mielenterveystyössä selvemmin kuin muualla.

    Kritiikkini juuri psykiatriaa kohtaan lähtee myös siitä, että psykiatreilla on niin hemmetin ISO valta, jolla voi olla kohtalokkaita seurauksia ihmisen koko loppuelämäksi. Kellään toisella ammatinharjoittajalla ei ole niin isoa valtaa ihmisiin kuin psykiatreilla. Vai onko? Ei ainakaan heti tule mieleeni ammattilaista, jolla olisi suurempi valta kuin psykiatrilla ja jonka VALLALLA VOI OLLA HYVIN KAUASKANTOISIA SEURAUKSIA. On todella hävytöntä mestaroida toisten ihmisten elämiä. Jokaisen pitäisi toimia vain siinä tehtävässä, mikä hänelle on tarkoitettu - eikä yhtään enempää kuin vähempääkään.

    Psykiatrian historia puhuu liian ison vallan puolesta, mistä on seurannut enimmäkseen pahaa. Miten ihmeessä sellaiset asiat pitäisi sivuuttaa? Pitäisikö vain tyynesti todeta, että se oli sitä aikaa ja silloin toimittiin niin, mutta nyt ei ole enää niitä samoja ongelmia? Ajatus onnistuisi muuten, jos näin olisi. Mutta näin ei ole. Samat eettiset ongelmat ovat edelleen kuin joskus vuosikymmeniä sitten. Mutta siitähän sinä et välitä, kun olet niin tyytyväinen saamaasi hoitoosi. Sehän tuntuu estävän empatiankyvyn täydellisesti.


   • pohdiskelija kirjoitti:

    En. Jokainen, joka haluaa ymmärtää tarkoitukseni ja joka on lukenut muitakin kirjoituksiani, tietää, etten väitä, että KAIKKI psykiatrian alalla työskentelevät olisivat epäempaattisia ihmisiä. Sehän olisi naurettavaa. Anteeksi, jos en joka vitun kirjoituksessani jaksa hokea, että eihän kaikki ole sellaisia ja kyllä poikkeuksiakin löytyy!

    Pointti on siinä, että psykiatriassa on pahoja ongelmia huolimatta siitä, minkälaisia ihmisiä sen parissa työskentelee. HUOM! Se ei siis ole läpimätä tiede/ammattikunta, vaan siinä on myös hyviä asioita. Vaikka minulla on paljon antipsykiatrisia näkemyksiä, en ole kuitenkaan mitätöimässä koko tiedettä. Esille tuomani epäkohdat ovat kuitenkin todellisia, jota kukaan rehellinen psykiatrian ammattilainen ei voi kieltää. Vai tarkoittaako kritiikin esittäminen sitä, että tuomitaan koko asia/ammatti/tiede/ihmiset? Minä kun luulin, että kritiikki rajataan ja kohdistetaan niihin asioihin joissa se on paikallaan ja joista voitaisiin keskustella. Mutta taidan olla väärässä. Täällä on erikoinen joko tai- periaate. Jos on psykiatrian puolesta puhuja, epäkohdilta suljetaan silmät ja kritiikkiä ei sallita; kritiikin esittäjät leimataan sairaudentunnottomiksi sekopäiksi, jotka puhuvat täyttä paskaa. Jos taas esittää kritiikkiä, se tarkoittaa, että mitätöi koko tieteen, jossa ei voi olla mitään hyvää. En tiennytkään, että täällä pitää valita puolue, jonka säännöt ja asenteet ovat ehdottomia.

    Ongelma on oikeastaan laajempi. Se vain näkyy selvimmin mielenterveysongelmista kärsivien ja heitä hoitaneiden parissa. Psyykkisesti sairaat ovat kaikista heikoimmassa asemassa yhteiskunnassa. Siksi yhteiskunnalliset ja maailmanlaajuiset ongelmat näkyvät mielenterveystyössä selvemmin kuin muualla.

    Kritiikkini juuri psykiatriaa kohtaan lähtee myös siitä, että psykiatreilla on niin hemmetin ISO valta, jolla voi olla kohtalokkaita seurauksia ihmisen koko loppuelämäksi. Kellään toisella ammatinharjoittajalla ei ole niin isoa valtaa ihmisiin kuin psykiatreilla. Vai onko? Ei ainakaan heti tule mieleeni ammattilaista, jolla olisi suurempi valta kuin psykiatrilla ja jonka VALLALLA VOI OLLA HYVIN KAUASKANTOISIA SEURAUKSIA. On todella hävytöntä mestaroida toisten ihmisten elämiä. Jokaisen pitäisi toimia vain siinä tehtävässä, mikä hänelle on tarkoitettu - eikä yhtään enempää kuin vähempääkään.

    Psykiatrian historia puhuu liian ison vallan puolesta, mistä on seurannut enimmäkseen pahaa. Miten ihmeessä sellaiset asiat pitäisi sivuuttaa? Pitäisikö vain tyynesti todeta, että se oli sitä aikaa ja silloin toimittiin niin, mutta nyt ei ole enää niitä samoja ongelmia? Ajatus onnistuisi muuten, jos näin olisi. Mutta näin ei ole. Samat eettiset ongelmat ovat edelleen kuin joskus vuosikymmeniä sitten. Mutta siitähän sinä et välitä, kun olet niin tyytyväinen saamaasi hoitoosi. Sehän tuntuu estävän empatiankyvyn täydellisesti.

    Kritiikki on toki sallittua. En ole koskaan muuta väittänytkään. Toivottavasti myös kritiikin kritiikki on sallittua :)

    Minusta on surullista, että sairaille ihmisille ei tahdota antaa edes minkäänlaista toivoa. Tällä keskustelupalstalla esimerkiksi nimimerkki Mikko on pyrkinyt vesittämään ihmisten perusoikeudet ihmisarvoiseen elämään ja avun saantiin ja vain ja ainoastaan siksi, koska HÄN veroja maksamalla mahdollistaa psykiatreille työn.

    Minä en toki puhu vain omasta puolestani. Minulla on ystäviä, jotka ovat saaneet psykiatrista hoitoa, eivätkä toki ole aina saaneet hoidosta apua. Siltikään tämä ei ole horjuttanut heidän uskoaan siihen, että voisivat tulevaisuudessa parantua. Mummoni sairasti skitsofreniaa ja vietti psykiatrisessa hoitolassa loppuelämänsä. Silloin kun itse aloitin lääkityksen, lääkärini sanoi, että lääkitys ei välttämättä auta minua millään tavalla. Minulle ei edes pyritty uskottelemaan muuta. Joten tietenkin se oli mukava asia, että lääkkeet auttoivat. Ja voin myös kertoa, että minun terapiani lopetettiin lyhyeen lääkitykseni alettua. Se ei tietääkseni ole oikea käytäntö masennuksen hoidossa.

    Eivät psykiatrit pyri olemaan jumalia. He ovat koulutettu ammattiinsa ja heillä on siis oikeus päättää ihmisten elämästä oman ammattinsa kautta. Hyvin harvoin sairaalla ihmisellä on resursseja tehdä päätöksiä omasta puolestaan, eikä heiltä voi sitä odottaakaan. Sehän selviää jo tuosta aikaisemmasta kirjoituksesta, jonka tämä osaston hoitaja oli kirjoittanut.

    Ja pakko nyt vielä sanoa, että sinun tuo aikaisempi kirjoituksesi ei todellakaan tuonut esille muuta kuin psykiatrian huonoja puolia. Ja TÄHÄN kirjoitukseen minä kommentoin. En suinkaan sinun aikaisempia kirjoituksiasi. Anteeksi siis jos loukkasin.

    Mitä me tavalliset ihmiset voimme näille epäkohdille tehdä, joita psykiatriassa on tai on ollut? Valitettavasti kovin vähän. Tehtyä ei ainakaan saa tekemättömäksi. Kannattanee varmaan hakeutua itse alalle, jos haluaa muutosta saada aikaan. Tosin sekään ei takaa mitään.

    Pakko vielä pahoitella sitä, että olen suhteellisen tyytyväinen saamaani hoitoon. Ei silti pidä kuvitella, että olisin tuudittautunut tähän olotilaan. Masennus uusiutuu hyvin herkästi, mutta voin ainakin lohduttautua sillä, että apua on saatavilla. Minusta tämä avun saannin mahdollisuus pitäisi olla kaikilla ihmisillä. Pakko vielä kysyä, että missäköhän vaiheessa olisin omaa empatiakykyäni täällä mainostanut? Jos näin on tapahtunut, niin pahoittelen. Sen kuitenkin tiedän, miltä masentuneesta tuntuu. Ehkä se ei riitä sitten mihinkään. Omapa on kokemukseni. :)


   • pohdiskelija kirjoitti:

    En. Jokainen, joka haluaa ymmärtää tarkoitukseni ja joka on lukenut muitakin kirjoituksiani, tietää, etten väitä, että KAIKKI psykiatrian alalla työskentelevät olisivat epäempaattisia ihmisiä. Sehän olisi naurettavaa. Anteeksi, jos en joka vitun kirjoituksessani jaksa hokea, että eihän kaikki ole sellaisia ja kyllä poikkeuksiakin löytyy!

    Pointti on siinä, että psykiatriassa on pahoja ongelmia huolimatta siitä, minkälaisia ihmisiä sen parissa työskentelee. HUOM! Se ei siis ole läpimätä tiede/ammattikunta, vaan siinä on myös hyviä asioita. Vaikka minulla on paljon antipsykiatrisia näkemyksiä, en ole kuitenkaan mitätöimässä koko tiedettä. Esille tuomani epäkohdat ovat kuitenkin todellisia, jota kukaan rehellinen psykiatrian ammattilainen ei voi kieltää. Vai tarkoittaako kritiikin esittäminen sitä, että tuomitaan koko asia/ammatti/tiede/ihmiset? Minä kun luulin, että kritiikki rajataan ja kohdistetaan niihin asioihin joissa se on paikallaan ja joista voitaisiin keskustella. Mutta taidan olla väärässä. Täällä on erikoinen joko tai- periaate. Jos on psykiatrian puolesta puhuja, epäkohdilta suljetaan silmät ja kritiikkiä ei sallita; kritiikin esittäjät leimataan sairaudentunnottomiksi sekopäiksi, jotka puhuvat täyttä paskaa. Jos taas esittää kritiikkiä, se tarkoittaa, että mitätöi koko tieteen, jossa ei voi olla mitään hyvää. En tiennytkään, että täällä pitää valita puolue, jonka säännöt ja asenteet ovat ehdottomia.

    Ongelma on oikeastaan laajempi. Se vain näkyy selvimmin mielenterveysongelmista kärsivien ja heitä hoitaneiden parissa. Psyykkisesti sairaat ovat kaikista heikoimmassa asemassa yhteiskunnassa. Siksi yhteiskunnalliset ja maailmanlaajuiset ongelmat näkyvät mielenterveystyössä selvemmin kuin muualla.

    Kritiikkini juuri psykiatriaa kohtaan lähtee myös siitä, että psykiatreilla on niin hemmetin ISO valta, jolla voi olla kohtalokkaita seurauksia ihmisen koko loppuelämäksi. Kellään toisella ammatinharjoittajalla ei ole niin isoa valtaa ihmisiin kuin psykiatreilla. Vai onko? Ei ainakaan heti tule mieleeni ammattilaista, jolla olisi suurempi valta kuin psykiatrilla ja jonka VALLALLA VOI OLLA HYVIN KAUASKANTOISIA SEURAUKSIA. On todella hävytöntä mestaroida toisten ihmisten elämiä. Jokaisen pitäisi toimia vain siinä tehtävässä, mikä hänelle on tarkoitettu - eikä yhtään enempää kuin vähempääkään.

    Psykiatrian historia puhuu liian ison vallan puolesta, mistä on seurannut enimmäkseen pahaa. Miten ihmeessä sellaiset asiat pitäisi sivuuttaa? Pitäisikö vain tyynesti todeta, että se oli sitä aikaa ja silloin toimittiin niin, mutta nyt ei ole enää niitä samoja ongelmia? Ajatus onnistuisi muuten, jos näin olisi. Mutta näin ei ole. Samat eettiset ongelmat ovat edelleen kuin joskus vuosikymmeniä sitten. Mutta siitähän sinä et välitä, kun olet niin tyytyväinen saamaasi hoitoosi. Sehän tuntuu estävän empatiankyvyn täydellisesti.

    Täällä ei meinata edes myöntää niitä epäoikeudenmukaisuuksia ym. mitä jotkut ovat kokeneet psykiatrian taholta. Siis jotkut, eivät kaikki.

    Jos joku kertoo omista ikävistä kokemuksistaan, niitä ei aina edes uskota, vaan ajatelleen, että se on trolli. Ymmärrän toki, että on vaikea uskoa hurjia juttuja psykiatrisesta hoidosta, mutta sehän se pointti juuri on. Käytäntö ja kokemukset ovat joskus niin uskomattomia, että asianomaisen itsensäkin on niitä vaikea uskoa.

    Minä kyllä uskon, jos joku sanoo hyötyvänsä psykiatrisesta hoidosta. Totta kai. Toiveet, tarpeet ja odotukset ovat niin erilaisia. Oli niin tai näin, ongelmat eivät poistu jatkuvalla väittelyllä siitä, saako psykiatriasta apua vai ei. Se ei ole asian ydin. Ainakin toiveeni ja tarkoitukseni on ollut se, että todetut epäkohdat myönnetään ja niille pyritään tekemään jotakin. Nyt sitten aletaan puhumaan resursseista ym. tutuista asioista, mutta siitä ei ole pelkästään kyse. Mitkään resurssit eivät auta välttämättä yhtään psykiatriassa vallinneisiin kummallisiin ihmiskäsityksiin, asenteisiin ja hoitokäytäntöön. Ainakin omat ja tuttujeni kokemukset suljetulta osastolta ovat sellaisia, että ihmisen pitäisi olla tunteeton ja persoonaton viilipytty. Se on todella huolestuttavaa, koska ihmisen tekee ihmiseksi juuri emotionaalisuus ja MORAALITAJU.

    Hoitokäytännön kyseenalaisuudesta olen maininnut lukuisia kertoja sen, että potilaille ei kerrota esim. lääkkeistä juuri mitään. Tietysti poikkeuksia on tässäkin, mutta mahdollista on sekin, että kertominen on valikoivaa. En usko mihinkään salaliittoteorioihin, mutta ymmärrän erittäin hyvin miksi niitä kehitellään -tietysti salailun takia. Jos salaliittoteoriat ottavat kovasti päähän, eikö asialle kannattaisi tehdä jotakin? Eikö kannattaisi muuttaa myös outoja näkemyksiä ja käytäntöjä? Uskon, että kritiikki vähenisi, jos virheet myönnettäisiin ja tehtäisiin niille jotakin. Eihän muutosta parempaan voi tapahtua, jos ongelmia ei myönnetä. Kritiikkini ja huoleni perustuu siihen, että tärkeimmät ongelmat kielletään tai niitä ei oteta vakavasti.

    Tarkoitan siis syvempiä ja laajempia ongelmia, joissa psykiatria ei ole yksin syyllinen, mutta jolla on suuri osa ja merkitys. Joku mielenterveystyöntekijä kaipasi palstan toisessa keskustelussa muutosehdotuksia ja sanoi ottavansa ne avosylin vastaan. Hän antoi myös ymmärtää, että kukaan ei ole keksinyt parempia ja terveellisempiä hoitomuotoja. Minä olen yrittänyt ehdottaa parempia hoitomuotoja ja käytäntöjä. Esim. kirjoituksessani "mielenkiintoisia linkkejä" olen kirjoittanut tärkeistä asioista. Siihen ei vastannut kuin yksi kirjoittaja, joka uskoi, että monia mainitsemiani asioita käytetään ja huomioidaan.

    Itse olen eri mieltä. Ihmetyttää vain, että ekaksi valitetaan resurssipulasta ja odotetaan kiitollisina muutosehdotuksia. Sitten kun joku niitä ehdottaakin, niihin ei noteerata mitenkään. Tai jos noteerataankin, ne ollaan heti kumoamassa kaiken maailman selityksillä. Tai, vielä pahempi, uskotellaan että hoito on hyvää ja toiminta muutosehdotusten mukaista. Epäkohdat ja puutteet siis kielletään. Olisiko niin, että muutosehdotuksia ei otetakaan avosylin vastaan? Varsinkin, jos niihin liittyy inhimillisyyden korostaminen? Ja sitä, että pitäisi olla empatian kykyä. Herää kysymys: miksi? Ihan kuin inhimillisyys olisi pahasta ja lääkkeiden tunkeminen, eristykseen raahaaminen, huutaminen, uhkailu ,kiristys ja syyllistäminen hyväksi. Sanoisin, että pitäisi tapahtua perusteellinen arvomuutos niin psykiatriassa kuin yhteiskunnassakin, että asiat todella paranisivat.


   • lisäys kirjoitti:

    Täällä ei meinata edes myöntää niitä epäoikeudenmukaisuuksia ym. mitä jotkut ovat kokeneet psykiatrian taholta. Siis jotkut, eivät kaikki.

    Jos joku kertoo omista ikävistä kokemuksistaan, niitä ei aina edes uskota, vaan ajatelleen, että se on trolli. Ymmärrän toki, että on vaikea uskoa hurjia juttuja psykiatrisesta hoidosta, mutta sehän se pointti juuri on. Käytäntö ja kokemukset ovat joskus niin uskomattomia, että asianomaisen itsensäkin on niitä vaikea uskoa.

    Minä kyllä uskon, jos joku sanoo hyötyvänsä psykiatrisesta hoidosta. Totta kai. Toiveet, tarpeet ja odotukset ovat niin erilaisia. Oli niin tai näin, ongelmat eivät poistu jatkuvalla väittelyllä siitä, saako psykiatriasta apua vai ei. Se ei ole asian ydin. Ainakin toiveeni ja tarkoitukseni on ollut se, että todetut epäkohdat myönnetään ja niille pyritään tekemään jotakin. Nyt sitten aletaan puhumaan resursseista ym. tutuista asioista, mutta siitä ei ole pelkästään kyse. Mitkään resurssit eivät auta välttämättä yhtään psykiatriassa vallinneisiin kummallisiin ihmiskäsityksiin, asenteisiin ja hoitokäytäntöön. Ainakin omat ja tuttujeni kokemukset suljetulta osastolta ovat sellaisia, että ihmisen pitäisi olla tunteeton ja persoonaton viilipytty. Se on todella huolestuttavaa, koska ihmisen tekee ihmiseksi juuri emotionaalisuus ja MORAALITAJU.

    Hoitokäytännön kyseenalaisuudesta olen maininnut lukuisia kertoja sen, että potilaille ei kerrota esim. lääkkeistä juuri mitään. Tietysti poikkeuksia on tässäkin, mutta mahdollista on sekin, että kertominen on valikoivaa. En usko mihinkään salaliittoteorioihin, mutta ymmärrän erittäin hyvin miksi niitä kehitellään -tietysti salailun takia. Jos salaliittoteoriat ottavat kovasti päähän, eikö asialle kannattaisi tehdä jotakin? Eikö kannattaisi muuttaa myös outoja näkemyksiä ja käytäntöjä? Uskon, että kritiikki vähenisi, jos virheet myönnettäisiin ja tehtäisiin niille jotakin. Eihän muutosta parempaan voi tapahtua, jos ongelmia ei myönnetä. Kritiikkini ja huoleni perustuu siihen, että tärkeimmät ongelmat kielletään tai niitä ei oteta vakavasti.

    Tarkoitan siis syvempiä ja laajempia ongelmia, joissa psykiatria ei ole yksin syyllinen, mutta jolla on suuri osa ja merkitys. Joku mielenterveystyöntekijä kaipasi palstan toisessa keskustelussa muutosehdotuksia ja sanoi ottavansa ne avosylin vastaan. Hän antoi myös ymmärtää, että kukaan ei ole keksinyt parempia ja terveellisempiä hoitomuotoja. Minä olen yrittänyt ehdottaa parempia hoitomuotoja ja käytäntöjä. Esim. kirjoituksessani "mielenkiintoisia linkkejä" olen kirjoittanut tärkeistä asioista. Siihen ei vastannut kuin yksi kirjoittaja, joka uskoi, että monia mainitsemiani asioita käytetään ja huomioidaan.

    Itse olen eri mieltä. Ihmetyttää vain, että ekaksi valitetaan resurssipulasta ja odotetaan kiitollisina muutosehdotuksia. Sitten kun joku niitä ehdottaakin, niihin ei noteerata mitenkään. Tai jos noteerataankin, ne ollaan heti kumoamassa kaiken maailman selityksillä. Tai, vielä pahempi, uskotellaan että hoito on hyvää ja toiminta muutosehdotusten mukaista. Epäkohdat ja puutteet siis kielletään. Olisiko niin, että muutosehdotuksia ei otetakaan avosylin vastaan? Varsinkin, jos niihin liittyy inhimillisyyden korostaminen? Ja sitä, että pitäisi olla empatian kykyä. Herää kysymys: miksi? Ihan kuin inhimillisyys olisi pahasta ja lääkkeiden tunkeminen, eristykseen raahaaminen, huutaminen, uhkailu ,kiristys ja syyllistäminen hyväksi. Sanoisin, että pitäisi tapahtua perusteellinen arvomuutos niin psykiatriassa kuin yhteiskunnassakin, että asiat todella paranisivat.

    Nimimerkki ja otsikko meni väärinpäin. Äskeinen on siis minun kirjoitukseni.


   • lisäys kirjoitti:

    Täällä ei meinata edes myöntää niitä epäoikeudenmukaisuuksia ym. mitä jotkut ovat kokeneet psykiatrian taholta. Siis jotkut, eivät kaikki.

    Jos joku kertoo omista ikävistä kokemuksistaan, niitä ei aina edes uskota, vaan ajatelleen, että se on trolli. Ymmärrän toki, että on vaikea uskoa hurjia juttuja psykiatrisesta hoidosta, mutta sehän se pointti juuri on. Käytäntö ja kokemukset ovat joskus niin uskomattomia, että asianomaisen itsensäkin on niitä vaikea uskoa.

    Minä kyllä uskon, jos joku sanoo hyötyvänsä psykiatrisesta hoidosta. Totta kai. Toiveet, tarpeet ja odotukset ovat niin erilaisia. Oli niin tai näin, ongelmat eivät poistu jatkuvalla väittelyllä siitä, saako psykiatriasta apua vai ei. Se ei ole asian ydin. Ainakin toiveeni ja tarkoitukseni on ollut se, että todetut epäkohdat myönnetään ja niille pyritään tekemään jotakin. Nyt sitten aletaan puhumaan resursseista ym. tutuista asioista, mutta siitä ei ole pelkästään kyse. Mitkään resurssit eivät auta välttämättä yhtään psykiatriassa vallinneisiin kummallisiin ihmiskäsityksiin, asenteisiin ja hoitokäytäntöön. Ainakin omat ja tuttujeni kokemukset suljetulta osastolta ovat sellaisia, että ihmisen pitäisi olla tunteeton ja persoonaton viilipytty. Se on todella huolestuttavaa, koska ihmisen tekee ihmiseksi juuri emotionaalisuus ja MORAALITAJU.

    Hoitokäytännön kyseenalaisuudesta olen maininnut lukuisia kertoja sen, että potilaille ei kerrota esim. lääkkeistä juuri mitään. Tietysti poikkeuksia on tässäkin, mutta mahdollista on sekin, että kertominen on valikoivaa. En usko mihinkään salaliittoteorioihin, mutta ymmärrän erittäin hyvin miksi niitä kehitellään -tietysti salailun takia. Jos salaliittoteoriat ottavat kovasti päähän, eikö asialle kannattaisi tehdä jotakin? Eikö kannattaisi muuttaa myös outoja näkemyksiä ja käytäntöjä? Uskon, että kritiikki vähenisi, jos virheet myönnettäisiin ja tehtäisiin niille jotakin. Eihän muutosta parempaan voi tapahtua, jos ongelmia ei myönnetä. Kritiikkini ja huoleni perustuu siihen, että tärkeimmät ongelmat kielletään tai niitä ei oteta vakavasti.

    Tarkoitan siis syvempiä ja laajempia ongelmia, joissa psykiatria ei ole yksin syyllinen, mutta jolla on suuri osa ja merkitys. Joku mielenterveystyöntekijä kaipasi palstan toisessa keskustelussa muutosehdotuksia ja sanoi ottavansa ne avosylin vastaan. Hän antoi myös ymmärtää, että kukaan ei ole keksinyt parempia ja terveellisempiä hoitomuotoja. Minä olen yrittänyt ehdottaa parempia hoitomuotoja ja käytäntöjä. Esim. kirjoituksessani "mielenkiintoisia linkkejä" olen kirjoittanut tärkeistä asioista. Siihen ei vastannut kuin yksi kirjoittaja, joka uskoi, että monia mainitsemiani asioita käytetään ja huomioidaan.

    Itse olen eri mieltä. Ihmetyttää vain, että ekaksi valitetaan resurssipulasta ja odotetaan kiitollisina muutosehdotuksia. Sitten kun joku niitä ehdottaakin, niihin ei noteerata mitenkään. Tai jos noteerataankin, ne ollaan heti kumoamassa kaiken maailman selityksillä. Tai, vielä pahempi, uskotellaan että hoito on hyvää ja toiminta muutosehdotusten mukaista. Epäkohdat ja puutteet siis kielletään. Olisiko niin, että muutosehdotuksia ei otetakaan avosylin vastaan? Varsinkin, jos niihin liittyy inhimillisyyden korostaminen? Ja sitä, että pitäisi olla empatian kykyä. Herää kysymys: miksi? Ihan kuin inhimillisyys olisi pahasta ja lääkkeiden tunkeminen, eristykseen raahaaminen, huutaminen, uhkailu ,kiristys ja syyllistäminen hyväksi. Sanoisin, että pitäisi tapahtua perusteellinen arvomuutos niin psykiatriassa kuin yhteiskunnassakin, että asiat todella paranisivat.

    Kun nyt katson tämänkin keskusteluketjun alkua, niin pakko sanoa, että vähemmästäkin hermot menee. Täällä kirjoitetaan vaan väitteitä ilman mitään järkevää perustelua. PSYKIATRIA ON HUUHAA PASKAA on ihan yhtä kehno väite, kuin se, että minä aloittaisin keskustelun väittämällä, että PSYKIATRIA AUTTAA KAIKKIA! (olenkohan joskus väittänyt näin?) Kumpikin väite on väärin itse potilasta kohtaan.

    Minua ilahduttaisi se, että psykiatrisella osastolla olleet ihmiset kertoisivat enemmän kokemuksistaan, hyvistä ja huonoista. Tässä on vaan yksi ikävä ongelma. Se on edelleen häpeä, että on mielisairas. Tällaisiin asenteisiin törmää jatkuvasti. "Toi on hullu, se on ollut pöpilässä" -tyyliin. Kuka tahtoo puhua sairaudestaan, jos hänet tuomitaan sen takia? Asennemuutosta tosiaan tarvitaan, ehkä sitten voidaan nostaa psykiatrian epäkohdatkin paremmin esiin.


   • Hopo kirjoitti:

    Kritiikki on toki sallittua. En ole koskaan muuta väittänytkään. Toivottavasti myös kritiikin kritiikki on sallittua :)

    Minusta on surullista, että sairaille ihmisille ei tahdota antaa edes minkäänlaista toivoa. Tällä keskustelupalstalla esimerkiksi nimimerkki Mikko on pyrkinyt vesittämään ihmisten perusoikeudet ihmisarvoiseen elämään ja avun saantiin ja vain ja ainoastaan siksi, koska HÄN veroja maksamalla mahdollistaa psykiatreille työn.

    Minä en toki puhu vain omasta puolestani. Minulla on ystäviä, jotka ovat saaneet psykiatrista hoitoa, eivätkä toki ole aina saaneet hoidosta apua. Siltikään tämä ei ole horjuttanut heidän uskoaan siihen, että voisivat tulevaisuudessa parantua. Mummoni sairasti skitsofreniaa ja vietti psykiatrisessa hoitolassa loppuelämänsä. Silloin kun itse aloitin lääkityksen, lääkärini sanoi, että lääkitys ei välttämättä auta minua millään tavalla. Minulle ei edes pyritty uskottelemaan muuta. Joten tietenkin se oli mukava asia, että lääkkeet auttoivat. Ja voin myös kertoa, että minun terapiani lopetettiin lyhyeen lääkitykseni alettua. Se ei tietääkseni ole oikea käytäntö masennuksen hoidossa.

    Eivät psykiatrit pyri olemaan jumalia. He ovat koulutettu ammattiinsa ja heillä on siis oikeus päättää ihmisten elämästä oman ammattinsa kautta. Hyvin harvoin sairaalla ihmisellä on resursseja tehdä päätöksiä omasta puolestaan, eikä heiltä voi sitä odottaakaan. Sehän selviää jo tuosta aikaisemmasta kirjoituksesta, jonka tämä osaston hoitaja oli kirjoittanut.

    Ja pakko nyt vielä sanoa, että sinun tuo aikaisempi kirjoituksesi ei todellakaan tuonut esille muuta kuin psykiatrian huonoja puolia. Ja TÄHÄN kirjoitukseen minä kommentoin. En suinkaan sinun aikaisempia kirjoituksiasi. Anteeksi siis jos loukkasin.

    Mitä me tavalliset ihmiset voimme näille epäkohdille tehdä, joita psykiatriassa on tai on ollut? Valitettavasti kovin vähän. Tehtyä ei ainakaan saa tekemättömäksi. Kannattanee varmaan hakeutua itse alalle, jos haluaa muutosta saada aikaan. Tosin sekään ei takaa mitään.

    Pakko vielä pahoitella sitä, että olen suhteellisen tyytyväinen saamaani hoitoon. Ei silti pidä kuvitella, että olisin tuudittautunut tähän olotilaan. Masennus uusiutuu hyvin herkästi, mutta voin ainakin lohduttautua sillä, että apua on saatavilla. Minusta tämä avun saannin mahdollisuus pitäisi olla kaikilla ihmisillä. Pakko vielä kysyä, että missäköhän vaiheessa olisin omaa empatiakykyäni täällä mainostanut? Jos näin on tapahtunut, niin pahoittelen. Sen kuitenkin tiedän, miltä masentuneesta tuntuu. Ehkä se ei riitä sitten mihinkään. Omapa on kokemukseni. :)

    Et sinä minua loukannut. Ehkä minua välillä harmittaa, kun tuntuu, että kirjoituksiani ei ymmärretä. Mutta, ei se mitään.

    Mielestäni keskustelu syntyy ja pysyy yllä eriävistä mielipiteistä ja mahdollisista, perustelluista epäkohdista. Tarkoitus ei ole arvostella koko tiedettä ja ammattia, mitä olen saattanut antaa ymmärtää. Kirjoitukseni, mihin kommentoit oli tietenkin kärjistettyä. Se ei vain poista itse ongelmia.

    Niin, valitettavasti tavallinen ihminen voi tehdä vähän ongelmien korjaamiseksi ja epäkohtien poistamiseksi. Sehän tässä välillä harmittaakin, mutta parempi vähän kuin ei ollenkaan. Pienikin vaikuttaminen on tärkeää ja arvokasta.

    En missään nimessä halua tuottaa epätoivoa ihmisille. Olen pahoillani jos olen niin tehnyt, mutta mielestäni asioista pitäisi voida keskustella vapaasti ja rehellisesti. En ymmärrä, miksi pitäisi laittaa rajat keskustelujen aiheisiin. Tyyliin sen sijaan on syytä kiinnittää huomiota, mutta se että syntyy keskustelua, on vain hyvä. Paitsi ehkä täällä suomi24:ssä - keskustelun taso kun on sitä mitä on, eikä kaikki jaksa ottaa vakavasti käytyjä keskusteluja. Ikävää sinänsä -kysymys on kuitenkin tärkeistä asioista.

    Ei tarvitse pahoitella sitä, että olet tyytyväinen hoitoosi. Ei toki. Ehkä psykiatrisessa hoidossa vallitseva epätasa-arvo alkaa vaan välillä harmittamaan. Erityisesti silloin, kun huonoa hoitoa saanut kuulee miten toiset ovat saaneet hyvää hoitoa. Harmistumista lisää vielä se, että annetaan ymmärtää, että hoidettava on itse syyllinen saamaansa puutteelliseen hoitoon tai asiaa ei edes myönnetä. Eikö sellainen ole ymmärrettävää?

    Kiitos kuitenkin, että selvensit asioita. Tarkoitukseni ei ole tuoda epätoivoa tai pahentaa kenenkään mieltä.


   • Hopo kirjoitti:

    Kun nyt katson tämänkin keskusteluketjun alkua, niin pakko sanoa, että vähemmästäkin hermot menee. Täällä kirjoitetaan vaan väitteitä ilman mitään järkevää perustelua. PSYKIATRIA ON HUUHAA PASKAA on ihan yhtä kehno väite, kuin se, että minä aloittaisin keskustelun väittämällä, että PSYKIATRIA AUTTAA KAIKKIA! (olenkohan joskus väittänyt näin?) Kumpikin väite on väärin itse potilasta kohtaan.

    Minua ilahduttaisi se, että psykiatrisella osastolla olleet ihmiset kertoisivat enemmän kokemuksistaan, hyvistä ja huonoista. Tässä on vaan yksi ikävä ongelma. Se on edelleen häpeä, että on mielisairas. Tällaisiin asenteisiin törmää jatkuvasti. "Toi on hullu, se on ollut pöpilässä" -tyyliin. Kuka tahtoo puhua sairaudestaan, jos hänet tuomitaan sen takia? Asennemuutosta tosiaan tarvitaan, ehkä sitten voidaan nostaa psykiatrian epäkohdatkin paremmin esiin.

    Hyvä kirjoitus, Hopo! Tuon allekirjoitan täysin.


   • lisäys kirjoitti:

    Täällä ei meinata edes myöntää niitä epäoikeudenmukaisuuksia ym. mitä jotkut ovat kokeneet psykiatrian taholta. Siis jotkut, eivät kaikki.

    Jos joku kertoo omista ikävistä kokemuksistaan, niitä ei aina edes uskota, vaan ajatelleen, että se on trolli. Ymmärrän toki, että on vaikea uskoa hurjia juttuja psykiatrisesta hoidosta, mutta sehän se pointti juuri on. Käytäntö ja kokemukset ovat joskus niin uskomattomia, että asianomaisen itsensäkin on niitä vaikea uskoa.

    Minä kyllä uskon, jos joku sanoo hyötyvänsä psykiatrisesta hoidosta. Totta kai. Toiveet, tarpeet ja odotukset ovat niin erilaisia. Oli niin tai näin, ongelmat eivät poistu jatkuvalla väittelyllä siitä, saako psykiatriasta apua vai ei. Se ei ole asian ydin. Ainakin toiveeni ja tarkoitukseni on ollut se, että todetut epäkohdat myönnetään ja niille pyritään tekemään jotakin. Nyt sitten aletaan puhumaan resursseista ym. tutuista asioista, mutta siitä ei ole pelkästään kyse. Mitkään resurssit eivät auta välttämättä yhtään psykiatriassa vallinneisiin kummallisiin ihmiskäsityksiin, asenteisiin ja hoitokäytäntöön. Ainakin omat ja tuttujeni kokemukset suljetulta osastolta ovat sellaisia, että ihmisen pitäisi olla tunteeton ja persoonaton viilipytty. Se on todella huolestuttavaa, koska ihmisen tekee ihmiseksi juuri emotionaalisuus ja MORAALITAJU.

    Hoitokäytännön kyseenalaisuudesta olen maininnut lukuisia kertoja sen, että potilaille ei kerrota esim. lääkkeistä juuri mitään. Tietysti poikkeuksia on tässäkin, mutta mahdollista on sekin, että kertominen on valikoivaa. En usko mihinkään salaliittoteorioihin, mutta ymmärrän erittäin hyvin miksi niitä kehitellään -tietysti salailun takia. Jos salaliittoteoriat ottavat kovasti päähän, eikö asialle kannattaisi tehdä jotakin? Eikö kannattaisi muuttaa myös outoja näkemyksiä ja käytäntöjä? Uskon, että kritiikki vähenisi, jos virheet myönnettäisiin ja tehtäisiin niille jotakin. Eihän muutosta parempaan voi tapahtua, jos ongelmia ei myönnetä. Kritiikkini ja huoleni perustuu siihen, että tärkeimmät ongelmat kielletään tai niitä ei oteta vakavasti.

    Tarkoitan siis syvempiä ja laajempia ongelmia, joissa psykiatria ei ole yksin syyllinen, mutta jolla on suuri osa ja merkitys. Joku mielenterveystyöntekijä kaipasi palstan toisessa keskustelussa muutosehdotuksia ja sanoi ottavansa ne avosylin vastaan. Hän antoi myös ymmärtää, että kukaan ei ole keksinyt parempia ja terveellisempiä hoitomuotoja. Minä olen yrittänyt ehdottaa parempia hoitomuotoja ja käytäntöjä. Esim. kirjoituksessani "mielenkiintoisia linkkejä" olen kirjoittanut tärkeistä asioista. Siihen ei vastannut kuin yksi kirjoittaja, joka uskoi, että monia mainitsemiani asioita käytetään ja huomioidaan.

    Itse olen eri mieltä. Ihmetyttää vain, että ekaksi valitetaan resurssipulasta ja odotetaan kiitollisina muutosehdotuksia. Sitten kun joku niitä ehdottaakin, niihin ei noteerata mitenkään. Tai jos noteerataankin, ne ollaan heti kumoamassa kaiken maailman selityksillä. Tai, vielä pahempi, uskotellaan että hoito on hyvää ja toiminta muutosehdotusten mukaista. Epäkohdat ja puutteet siis kielletään. Olisiko niin, että muutosehdotuksia ei otetakaan avosylin vastaan? Varsinkin, jos niihin liittyy inhimillisyyden korostaminen? Ja sitä, että pitäisi olla empatian kykyä. Herää kysymys: miksi? Ihan kuin inhimillisyys olisi pahasta ja lääkkeiden tunkeminen, eristykseen raahaaminen, huutaminen, uhkailu ,kiristys ja syyllistäminen hyväksi. Sanoisin, että pitäisi tapahtua perusteellinen arvomuutos niin psykiatriassa kuin yhteiskunnassakin, että asiat todella paranisivat.

    Haluaisin tietää pohdiskelija onko sinulla omakohtaista kokemusta suljetun psykiatrian osaston hoidosta tai sen hoitokäytännöistä? Eli oletko ollut tällaisella osastolla joko hoidossa tai hoitajana? Minä kun ihmettelen komennettejasi eristykseen raahaamisista,lääkkeiden syöttämisestä ym. asioista, mitä tuot kirjotuksessasi esiin, mikäli ne perustuvat vain kuultuun tietoon! Asioilla, mitä näillä osastolla tapahtuu on aina tarkoitus ja niihin perusteltu syy!


   • ihmettelijä kirjoitti:

    Haluaisin tietää pohdiskelija onko sinulla omakohtaista kokemusta suljetun psykiatrian osaston hoidosta tai sen hoitokäytännöistä? Eli oletko ollut tällaisella osastolla joko hoidossa tai hoitajana? Minä kun ihmettelen komennettejasi eristykseen raahaamisista,lääkkeiden syöttämisestä ym. asioista, mitä tuot kirjotuksessasi esiin, mikäli ne perustuvat vain kuultuun tietoon! Asioilla, mitä näillä osastolla tapahtuu on aina tarkoitus ja niihin perusteltu syy!

    No totta helvetissä mulla on kokemuksia suljetulta osastolta, kun puhun ja kirjoitan siitä niin paljon. Entä onko itselläsi?

    Enhän mä edes keskustelisi täällä, jos minulla tai jollakin läheisellä ei olisi kokemuksia mielisairaalasta. Eiköhän sitä olisi muutakin tekemistä -vieläpä mukavampaa - kuin kirjoittaa netille vittumaisista asioista, mitkä vituttavat kun niitä ajatteleekin. Taidat pitää minua aika tyhmänä.


   • ihmettelijä kirjoitti:

    Haluaisin tietää pohdiskelija onko sinulla omakohtaista kokemusta suljetun psykiatrian osaston hoidosta tai sen hoitokäytännöistä? Eli oletko ollut tällaisella osastolla joko hoidossa tai hoitajana? Minä kun ihmettelen komennettejasi eristykseen raahaamisista,lääkkeiden syöttämisestä ym. asioista, mitä tuot kirjotuksessasi esiin, mikäli ne perustuvat vain kuultuun tietoon! Asioilla, mitä näillä osastolla tapahtuu on aina tarkoitus ja niihin perusteltu syy!

    Lisään vielä, että minä taas ihmettelen sitä, missä ovat omat kokemuksesi ja perustelusi väitteesi tueksi, että tapahtumiin on aina selvä syy ja peruste. Voi olla, mutta kysymys on nyt siitä, että onko se kuitenkaan hyväksi potilaan kannalta. Nämä ovat kaksi eri asiaa.

    Voisit kyllä itsekin perustella, etkä vain heittää jotakin väitettä yhtään asiaa selventämättä. Ärsyttävää, että minulta odotetaan joka kirjoitukseen sivukaupalla kokemuksia ja perusteluja (mitä hyvin usein onkin), mutta heti kun niitä ei ole, niin eiköhän siihen sitten takerruta. Minusta kun olisi tärkeintä keskittyä asian ytimeen, eikä jämähtää johonkin yksittäiseen sanaan tai lauseeseen.

    Sitä paitsi, jos minä tai joku toinenkaan ei pysty osoittamaan jotakin asiaa toteen, eikö silloin vastaväittelijän pitäisi osoittaa oma asiansa toteen tavalla tai toisella? Niin kauan kun jotakin väitettä (enemmän tai vähemmän perusteltua) ei voida kumota, niin kauan se on ainakin osittain totta. Jos väittämäni ovat virheellisiä, miksi niitä ei sitten oikaista?

    Ja vielä sen verran, että tuskinpa kukaan tällä mielenterveyspalstalla kävisi, jos hän tai hänen läheisensä ei olisi sairastunut psyykkisesti ja ei olisi ollut hoidon piirissä (totta kai poikkeuksia on tässäkin, mutta tarkoitinkin yleisesti ottaen). Luuletko, että näkisin niin suurta vaivaa ja tuntisin suurta vitutusta, jos minulla ei olisi omakohtaisia kokemuksia? Luuletko tosiaan niin? Ei, kyllä minä olisin jossain muualla ja tekisin jotain ihan muuta kuin väittelisin täällä kyllästymiseen asti. Ehkäpä taidan tehdä sen joka tapauksessa. Ärsyttää helvetisti, että ihmiset takertuvat epäolennaiseen, käsittävät väärin, vaativat toiselta tekemättä itse samaa, mitätöivät kokemuksia, syyllistävät jne.

    Eli ei kyllä mistään huvista ainakaan omalla kohdallani ole kysymys. Tarkoitus oli tuoda tietoa ja epäkohtia esille, esittää vaihtoehtoja ja muutosehdotuksia ja vaikuttaa asioihin laajemminkin. Tarkoitukseni ei ole kyllä toteutunut kovin hyvin, kun on jatkuvasti pitänyt selitellä ja vastata mitä kummallisempiin kysymyksiin ja väitteisiin. Pakkohan väärinkäsityksiä on korjata. Samoin keskustelutyyli ei ole ollut aina parasta mahdollista. Harmittaa, kun välillä ottaa niin pannuun, ettei kykene asialliseen keskusteluun. Kysymys on kuitenkin tärkeistä asioista.


   • kuolemaa kirjoitti:

    Psykiatri Ben Furman on Suomen johtava psykoterapeutti ja psykiatrian alan kirjailija. Hän on useassa yhteydessä kertonut odottavansa psykiatrian kuolemaa, joka on vain ajan kysymys. Psykiatria tullaan hänen mukaansa korvaamaan siten, että ihmiset saavat opetella ongelmista selvinneiden avulla positiivista elämänotetta turhan kaivelun sijasta.

    sateet tulevat...


   • pohdiskelija kirjoitti:

    On se jännä, kun löytyy sivukaupalla tietoa siitä, miten hienoa ja hyvää työtä psykiatriaan erikoistuneet lääkärit ja hoitajat tekevät -vieläpä potilaan parhaaksi! Erikoista on myös se, että kyseisestä ammattikunnasta löytyy ihmisiä, jotka ovat ainakin osittain samaa mieltä kuten Loren R. Mosher ja tri P. Breggin. Ovatkohan hekin sairaudentunnottomia sekopäitä, kun he kehtaavatkin arvostella psykiatriaa - vieläpä omaa ammattikuntaansa? Eihän kukaan terve ihminen kritisoi ja arvostele empaattisen ja ihmisläheisen psykiatrian toimintaa!

    Mielenkiintoista on myös huomata hoitajien mielipiteet ja asenteet alla olevasta linkistä. Jostain kumman syystä tunnen suurta empatian ja epäitsekkyyden välittyneisyyttä lukiessani esim. kirjoituksia mahdollisesta Klorpromanin lopettamisesta. On ilahduttavaa huomata, miten inhimillisiä ja EMPAATTISIA he ovat. He kantavat niin suurta huolta potilaista, että saattavat jopa omalla ajallaan purkaa sydäntään pelosta, että NIIN hyvä lääke uhataan lopettaa. Parasta tässä on tietysti se, että heidän motiivinsa ovat täysin kunnialliset, joilla etiikka ja moraali ovat vahvana mukana hoitotyössä. HIENOA, JATKAKAA SAMAAN RATAAN!

    http://www.hoitajat.net/foorumi/index.php?board=23.0

    Psykiatri Loren R. Mosher eroaa Amerikan psykiatriliitosta
    vastalauseena kritiikittömälle psyykenlääkkeiden tyrkytykselle:

    http://www.critpsynet.freeuk.com/Mosher.htm

    Psykokirurgian historioitsijan Elliot Valensteinin
    haastattelu, mielenkiintoista asiaa lobotomiasta yms.

    http://www.stayfreemagazine.org/archives/21/lobotomy.ht ml

    "People referred to Thorazine as a chemical lobotomy, and it was much more convenient than performing surgery. It was more cost-efficient because it didn’t require a neurosurgeon and it didn’t require intensive postoperative care. So it very quickly replaced the operations."

    "Psychiatric drug facts" Tri P.Bregginin saitti

    http://www.breggin.com/

    Selvä tapaus.


   • "Akuutti psykiatrian potilaat joilla joistakuista on harhoja joissa äänet käskevät tappamaan seuraavan vastaantulijan."

    Viittaat varmaankin huhtikuiseen metrosurmaan.

    Sen kaltaiset hörhöt on tosi taitavia vedättämään toisia omituisilla tarinoilla "päästä kuuluvista äänistä" ym. Kyllä he osaavat ja pystyvät elämään ihan yhtä asiallisesti kuin muutkin, he eivät vain halua, mielummin vetävät huumetta ja riehuvat metrossa kirveellä.

    Jos tulee poliisijuttu, alkaa vedätys johon mukahumaanit "auttajat" haksahtavat. Ei psykiatria heitä kuriin laita koska se ei anna riittävän selvää moraalista viestiä, vaan antaa juuri sitä erikoiskohtelua jolla nuo hörhöt on hörhöiksi tehty.

    Erikoiskohtelulla tarkoitan hyväksynnän antamista ainoastaan hörhöilyn palkkiona.

    PS
    Viestiketjun alun otsikko oli liian suorasukainen ja vailla perusteluja. Parempi olisi kertoa "tosiasiat puhuu puolestaan" - tyylillä.


   • On huuhaa paskaa kuvitella että rahan tuhlaaminen on muka sairaus sitä tekee kaikki


   • Hienosti kirjoitettu :)
    Tämän joka huuhaaksi tuossa psykiatriaa huuteli, olisi ehkä akuutin psykiatrian tarpeessa? Tuo tila kirjoituksen perusteella vaikuttaa siltä ettei hän edes ymmärrä olevansa sairas..se on jo vakavaa se. Toivokaamme että hän on vain lapsellinen ja pelleilee ja nauttii kun saa huomiota tällä tavoin. Niin tai näin. Järki ei pääse loistamaan..heikko yritys. Sinä kirjoitit hienosti. Arvostan työtäsi todella ja psykiatriaa.


   • Psykiatrit tekee hermomyrkyillään sen itsemurhaisen masennuksen sulkemalla dobamiinit koska kai itsekin tiedät että dobamiini pitää yllä mielen ja kehon hyvin vointia ja sen sulkeminen neurolepteillä johtaa krooniseen itsemurhaiseen massnnukseen, johon he syöttää SSRI tä josta tulee mania, jne.
    Joten äläkää hyvät ihmiset olko tyhmiä ja menkö psykiatreille kauppatavaraksi, jotka tekee teille,sellasen kemiallisen epätasapainon että järkenne ei juokse ja hermomyrkyt tuhoaa muistista alkain koko kehon ja mielen hyvinvoinnin.


   • Hopo kirjoitti:

    Vihjaatko sinä tässä nyt kautta rantain, että KUKAAN psykiatrian parissa työskentelevä ihminen ei ole empaattinen tai tee työtään, koska oikeasti haluaisi auttaa. Ihastuttavan sarkastinen kirjoitus tosin, mutta ei oikein jaksanut naurattaa.

    Kritiikki kuuluu toki asiaan, mutta rajansa kaikella. Se mikä psykiatriassa on hyvää menettää näitä juttuja luettaessa täysin merkityksensä. Mikä hemmetin idea siinä oikein on?

    Tuohon lääkejuttuun kommentoisin sen verran, että tuossa linkissä joku kirjoitti, että seroquel ei ole toimiva lääke, joten ei hoitohenkilökuntakaan täysin kritiikitöntä ole noiden lääkkeiden suhteen.

    Onko se puoskarointia vai auttamista kun tappavasta viruksen oireista tehdään mustamaalaavat hullun paprut heti ovella ilman pienimpiä tutkimuksia kuten sovietissa antikommarille ja kun yksityiseltä tuodaan oikea diaknoosi puoslkarit sysää oman puoskarointinsa potilaan syyksi ja sanoo " on siellä mielisairauttakin".
    Onko kyse psykopatiasta, jossa omat puoskaroinnit ja niiden tuottamia kärsimyksiä ei korjata kuten sivistyneen psykiatrin kuuluisi ja korjata pois puoskari diaknoosinsa,
    Vaikuttaa että he ovat psykopaatteja ilman katumusta ilman korjausta joka on psykopatian merkki?'


   • Psyko kirjoitti:

    Hienosti kirjoitettu :)
    Tämän joka huuhaaksi tuossa psykiatriaa huuteli, olisi ehkä akuutin psykiatrian tarpeessa? Tuo tila kirjoituksen perusteella vaikuttaa siltä ettei hän edes ymmärrä olevansa sairas..se on jo vakavaa se. Toivokaamme että hän on vain lapsellinen ja pelleilee ja nauttii kun saa huomiota tällä tavoin. Niin tai näin. Järki ei pääse loistamaan..heikko yritys. Sinä kirjoitit hienosti. Arvostan työtäsi todella ja psykiatriaa.

    Se joka nimittelee toisia mielisairaaksi on aina sadistinen persoona ja psykopaatti kirjoittaa netissä että hänen kanssa erimieltä olevat tulee vangita kuin kommunismissa kulakki ja viedä kidutukseen psykiatrille, koska ovat hänen despoottisen suuruutensa kanssa olleet erimieltä.
    Despootti solvaa muita lapsenmieliseksi, koska eivät usko samoja vainoharahisia massatyhmyys teoriota kuin hän, eli super stalinistinen tyyyppi tuo psyko nimimerkki


   • Sen sinä varmaan ymmärrät että se joka leimaa muuttuu piruksi lrimaamalleen ihmiselle( sen näkee vain leimattu) kuten
    Eugenisti (nazi) psykiatrit akitoi itse-itsensä, +hitlerin, + SS sän, + saksan kansan juutalais vihaan leimalla, jossa he teki juutalaisille hullun paprut kallo harpilla.

    Vain sadistinen henkilö pystyy leimaamaan kehon kivuista, kallon muodosta, pienestä kritiikistä mielisairaaksi, +sairauden tunnottomaksi jos joku on pikkasen despootin kanssa eri mieltä,

    Ymmärrät kai että negatiivisia leomoja pystyya ainoastaan kirjoittamaan sadisti persoona, eikä psykiatrian virassa pysty viihtymään muu kuin sadisti, kyllä siellä kaikki toimnta malli on jostain keskiajan kidutus vankilasta.
    Rangaistukseen kaikki psykiatriassa perustuu.
    Jos saat aivokalvon tulehdus viruksen, konsultoivat puoskarit (psykiatrit) rankaisee viruksesta tekemällä sulle hullun paprut, psykopaattisina despootteina he eivät korjaa niitä kun yksityiseltä lyödään diaknoosi,
    He syyttävät tunaroinnistaan potilasta ja sanoavat on siellä mielisairautrakin ja jos vaadit puoskaria korjaamaan, psykiatri puoskari vangituttaa rauhallisen ja vermasti häiriöttömän suomalaisen kidtutus vankilaansa, jossa psykiatrit kollektiivisesti simputtaa, noyryyttää, humilioi, jne.

    Ongelma on siis siinä, että psykiatria on julma keskiaikainen kiduttajan ammatti ja siihen hakeutuu vain ja ainoastaan sadistit.

    Tästä syystä syntyi eugnismi pskiatria, kansan kielellä nazi eli kalloharppi psykiatria, koska psykiatrin ammatti vetää sadisteja kuin kaivo vettä.

    Ne vankilaa pahemmat paikat, simputus, nöyryytys, alistus, käskytys, pilkka, iva yms. Jollaiseksi ne henkilöt jotka leimaa toista jättävät kauheat traumat, + hirvittävän suomi inhon,
    Koska suomessa kaiken kritiikin jullkis terveyttä vastaan hoitaa psykiatrien rautakoura, eli he ovat myös valtion ja poliittisia kiduttajia, eli sosialismiin perustuva julkinen tekee hullun papruja antisosialisteille. Siksi julkis ja yksityis terveyden ihmiskäsittely eroaa kuin yö ja päivä, koska yksityisellä ei ole tarvetta solvata sosialismiin perustuvan julkisterveyden kriitikoita mielisairaaksi, kuten julkinen tekee heti jos annat pientäkään palautetta.
    Osa siis on vankilassasi vain siksi että meillä on kilpaukuton julkinen, joka on kautta historian gestabo ottein pidättänyt ne jotka sitä paratiisia kritisoi. Ja sinä luulet että he ovat mielisairaita.. ei he sulle puhu, joten et tiedä heistä mitään, koska kauhu vallan edessä ei puhuta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sen sinä varmaan ymmärrät että se joka leimaa muuttuu piruksi lrimaamalleen ihmiselle( sen näkee vain leimattu) kuten
    Eugenisti (nazi) psykiatrit akitoi itse-itsensä, +hitlerin, + SS sän, + saksan kansan juutalais vihaan leimalla, jossa he teki juutalaisille hullun paprut kallo harpilla.

    Vain sadistinen henkilö pystyy leimaamaan kehon kivuista, kallon muodosta, pienestä kritiikistä mielisairaaksi, +sairauden tunnottomaksi jos joku on pikkasen despootin kanssa eri mieltä,

    Ymmärrät kai että negatiivisia leomoja pystyya ainoastaan kirjoittamaan sadisti persoona, eikä psykiatrian virassa pysty viihtymään muu kuin sadisti, kyllä siellä kaikki toimnta malli on jostain keskiajan kidutus vankilasta.
    Rangaistukseen kaikki psykiatriassa perustuu.
    Jos saat aivokalvon tulehdus viruksen, konsultoivat puoskarit (psykiatrit) rankaisee viruksesta tekemällä sulle hullun paprut, psykopaattisina despootteina he eivät korjaa niitä kun yksityiseltä lyödään diaknoosi,
    He syyttävät tunaroinnistaan potilasta ja sanoavat on siellä mielisairautrakin ja jos vaadit puoskaria korjaamaan, psykiatri puoskari vangituttaa rauhallisen ja vermasti häiriöttömän suomalaisen kidtutus vankilaansa, jossa psykiatrit kollektiivisesti simputtaa, noyryyttää, humilioi, jne.

    Ongelma on siis siinä, että psykiatria on julma keskiaikainen kiduttajan ammatti ja siihen hakeutuu vain ja ainoastaan sadistit.

    Tästä syystä syntyi eugnismi pskiatria, kansan kielellä nazi eli kalloharppi psykiatria, koska psykiatrin ammatti vetää sadisteja kuin kaivo vettä.

    Ne vankilaa pahemmat paikat, simputus, nöyryytys, alistus, käskytys, pilkka, iva yms. Jollaiseksi ne henkilöt jotka leimaa toista jättävät kauheat traumat, + hirvittävän suomi inhon,
    Koska suomessa kaiken kritiikin jullkis terveyttä vastaan hoitaa psykiatrien rautakoura, eli he ovat myös valtion ja poliittisia kiduttajia, eli sosialismiin perustuva julkinen tekee hullun papruja antisosialisteille. Siksi julkis ja yksityis terveyden ihmiskäsittely eroaa kuin yö ja päivä, koska yksityisellä ei ole tarvetta solvata sosialismiin perustuvan julkisterveyden kriitikoita mielisairaaksi, kuten julkinen tekee heti jos annat pientäkään palautetta.
    Osa siis on vankilassasi vain siksi että meillä on kilpaukuton julkinen, joka on kautta historian gestabo ottein pidättänyt ne jotka sitä paratiisia kritisoi. Ja sinä luulet että he ovat mielisairaita.. ei he sulle puhu, joten et tiedä heistä mitään, koska kauhu vallan edessä ei puhuta.

    Toivottavasti et ole avohoidossa.


   • pohdiskelija kirjoitti:

    On se jännä, kun löytyy sivukaupalla tietoa siitä, miten hienoa ja hyvää työtä psykiatriaan erikoistuneet lääkärit ja hoitajat tekevät -vieläpä potilaan parhaaksi! Erikoista on myös se, että kyseisestä ammattikunnasta löytyy ihmisiä, jotka ovat ainakin osittain samaa mieltä kuten Loren R. Mosher ja tri P. Breggin. Ovatkohan hekin sairaudentunnottomia sekopäitä, kun he kehtaavatkin arvostella psykiatriaa - vieläpä omaa ammattikuntaansa? Eihän kukaan terve ihminen kritisoi ja arvostele empaattisen ja ihmisläheisen psykiatrian toimintaa!

    Mielenkiintoista on myös huomata hoitajien mielipiteet ja asenteet alla olevasta linkistä. Jostain kumman syystä tunnen suurta empatian ja epäitsekkyyden välittyneisyyttä lukiessani esim. kirjoituksia mahdollisesta Klorpromanin lopettamisesta. On ilahduttavaa huomata, miten inhimillisiä ja EMPAATTISIA he ovat. He kantavat niin suurta huolta potilaista, että saattavat jopa omalla ajallaan purkaa sydäntään pelosta, että NIIN hyvä lääke uhataan lopettaa. Parasta tässä on tietysti se, että heidän motiivinsa ovat täysin kunnialliset, joilla etiikka ja moraali ovat vahvana mukana hoitotyössä. HIENOA, JATKAKAA SAMAAN RATAAN!

    http://www.hoitajat.net/foorumi/index.php?board=23.0

    Psykiatri Loren R. Mosher eroaa Amerikan psykiatriliitosta
    vastalauseena kritiikittömälle psyykenlääkkeiden tyrkytykselle:

    http://www.critpsynet.freeuk.com/Mosher.htm

    Psykokirurgian historioitsijan Elliot Valensteinin
    haastattelu, mielenkiintoista asiaa lobotomiasta yms.

    http://www.stayfreemagazine.org/archives/21/lobotomy.ht ml

    "People referred to Thorazine as a chemical lobotomy, and it was much more convenient than performing surgery. It was more cost-efficient because it didn’t require a neurosurgeon and it didn’t require intensive postoperative care. So it very quickly replaced the operations."

    "Psychiatric drug facts" Tri P.Bregginin saitti

    http://www.breggin.com/

    Sivukaupalla löytyi sovietissa propagandaa stalinista isä aurinkoisena, eli valtio värjää auttamiseksi sadismin ja media ei tuo käyttäjä kokemuksia esiin, ainostaan psykiatreja tai muita aivopestyjä haastateellan, ne jotka on tervejärkisiä kriitikoita eli antipsykiatristeja ei koskaan haastatella, koska he ovat vaara hermomyrkky kaupalle, josta tohtorit saa kelan maksamana 3-6bilj.€ vuosi, kyllä sillä rahalla paskaa puhuu jokainen ja esiintyy suurena auttajana, ja sanoo että heillä on järkkymätön totuus ja tieto hallinnassa kunkin yksilön näkymättömästä sisimmästä,

    Saadakseen kauppatavaraa hermomyrkky tehtailleen he oavat listanneet joka kehon kivun päästä varpaisiin mielisairaudeksi ja häiriköivät sairaita ennen tutkimuksia kalastamassa kauppatavaraa kehon kipu potilaista,

    Ja vangitsevat heitä ja sivistymättöminä barbaareina eivät kunniota toisen kehon koskemattomuutta vaan injektoivat väkivalloin raha ruiskeitaan, joilla tehdään kemiallinen epätasapaino,
    -kemiallinen AIDS eli valkosolu vähyys.
    -keiallinen parkinson
    - dementiaa tekee SSRI ja doba.sulku lääkkeet.
    Rahan takia psykiatrit tekee mega valheita labrassa mittaamaatta he sanoo : sulla on kemiallinen epä tasapaino, jota ei labrassa mitata koska labrassa sitä ei oo kenelläkään.

    Se olisi sama jos syfilis lääkettä syötettäisiin labrassa tutkimatta ja sanottas että jollakin toisella on löydetty se sata vuotta sitten ja siksi puoli kansaa pitää syödä sitä koska siitä saa rahaa, eikä kukaan vaadi labra tutkimuksia kun psykiatria tekee mega valheita.
    Täyttä huijausta koko psykiatria,
    Jihmisen näkymätön sisin ei ole lainkaan sellainen kun koululääketiede markkinoi ja puoskaroi ja kiduttaa ihmisiä je keksii satuja saadakseen rahaa ihmisten näkymättömällä sisimmällä. 100% huijausta.


   • Hopo kirjoitti:

    Kun nyt katson tämänkin keskusteluketjun alkua, niin pakko sanoa, että vähemmästäkin hermot menee. Täällä kirjoitetaan vaan väitteitä ilman mitään järkevää perustelua. PSYKIATRIA ON HUUHAA PASKAA on ihan yhtä kehno väite, kuin se, että minä aloittaisin keskustelun väittämällä, että PSYKIATRIA AUTTAA KAIKKIA! (olenkohan joskus väittänyt näin?) Kumpikin väite on väärin itse potilasta kohtaan.

    Minua ilahduttaisi se, että psykiatrisella osastolla olleet ihmiset kertoisivat enemmän kokemuksistaan, hyvistä ja huonoista. Tässä on vaan yksi ikävä ongelma. Se on edelleen häpeä, että on mielisairas. Tällaisiin asenteisiin törmää jatkuvasti. "Toi on hullu, se on ollut pöpilässä" -tyyliin. Kuka tahtoo puhua sairaudestaan, jos hänet tuomitaan sen takia? Asennemuutosta tosiaan tarvitaan, ehkä sitten voidaan nostaa psykiatrian epäkohdatkin paremmin esiin.

    Psykiatria on vaarallista yliviisautta ja rautakoura puoskarointia ihmiseten näkymättömällä sisimmällä.
    Rautakourat kiskoo kehon kipu potilaita vankilaan julkis terveydesta. Rautakourat väittää kehon kivut on mielisairautta, rautakourat väkivalloin onjektoi erittäin vaarallisia doba sulkijoita jotka tekee kemiallisen AIDS, että syöpä leviää kuin kulo.
    3 viikkoa ennen kuolemaa RAUTAKOURAT VAPAUTTAA UHRIN TUTKIMUKSIIN JA SANOTAAN, SYÖPÄ, ELÄTTE KOLME VIIKKOA.
    rautakourat ei edes korjaa yliviisaudessaan syövästä tehtyjä hullun papruja, eivät pyydä anteeksi nöyryytystä, alistamista kyykkyytystä ja pelolla hallintaa jota hän joutui psykiatrin rautakourissa kärsimään ja häpäisystä vapauden riistoon
    Ja ennen aikaisen kuoleman ja rautakourilla ei ole sen vertaa katumusta että pyytäisivät anteeksi ja korjaisivat sadistisessa yliviisaudessaan tekemänsä hullun paprut pois, sillä ainoa vainoharhainen ja yliviisas on koululääketieteen psykiatrit jotka tehtailee sairaita, vainoharahaisia, vaarallisia teorioita ihmisten näkymättömästä sisimmästä jolla he puoskaroi yksilöitä solvaten, kiduttaen, vangiten kuten soviet kulakkeja, psykiatria on yhtä vaarallinen huuhaa kuin sen edeltäjä eugenisti psykiatria, jossa uskottiin mielisairauden asuvan luissa ja mielisairaita luita kaasutettiin pois 10 milj. Kaasuttajana psykiatrit kun hitler istui bunkerissa sotaa johtamassa eikä koskaan käynyt keskitysleireillä (tuliko bunkeriin tieto ihmiskaasutuksesta, vai tekikö psykiatrit zylkon kaasutuksen hitlerin tietämättä?)

    Nyt sanotaan hitler kaasutti latviassa, puolassa, unkarissa, ukrainassa, ranskaassa ja belgiassa samaan aikaan tuojotti yötä päivää bunkerissa sota karttaa ja otti vastaan vain ylintä sota johtoa, uskotteko, että siellä oli tuhansia psykiatreja hitlerinä, jotka merkkasi kirjaan jokaisen juutalaisen kalloharpilla merkatun kallon muodon ja zyklon kaasutti ja kun tuo puoskarointi kiellettiin, sanottiin kehon kivut on nyt mielisairauden merkki, ja keskitysleireistä tehtiin kaasuttomia, ja zyklon kaasu vaihdettiin hitaammin tappaviin hermomykkyihin, koska nopeasta tappamisesta sai murha tuomion. Se joka nimittelee toisia mielisairaaaksi on sadistinen persoona, eikä heistä löydy mitään inhimillistä emootiota, katumusta, joka näkyy siinä että psyykke diaknooseja ei korjata koska heillä ei ole katumusta , teki he ne mista syövästä tahansa. Psykiatrit ovat sadistisia psykopaatteja.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Psykiatria on vaarallista yliviisautta ja rautakoura puoskarointia ihmiseten näkymättömällä sisimmällä.
    Rautakourat kiskoo kehon kipu potilaita vankilaan julkis terveydesta. Rautakourat väittää kehon kivut on mielisairautta, rautakourat väkivalloin onjektoi erittäin vaarallisia doba sulkijoita jotka tekee kemiallisen AIDS, että syöpä leviää kuin kulo.
    3 viikkoa ennen kuolemaa RAUTAKOURAT VAPAUTTAA UHRIN TUTKIMUKSIIN JA SANOTAAN, SYÖPÄ, ELÄTTE KOLME VIIKKOA.
    rautakourat ei edes korjaa yliviisaudessaan syövästä tehtyjä hullun papruja, eivät pyydä anteeksi nöyryytystä, alistamista kyykkyytystä ja pelolla hallintaa jota hän joutui psykiatrin rautakourissa kärsimään ja häpäisystä vapauden riistoon
    Ja ennen aikaisen kuoleman ja rautakourilla ei ole sen vertaa katumusta että pyytäisivät anteeksi ja korjaisivat sadistisessa yliviisaudessaan tekemänsä hullun paprut pois, sillä ainoa vainoharhainen ja yliviisas on koululääketieteen psykiatrit jotka tehtailee sairaita, vainoharahaisia, vaarallisia teorioita ihmisten näkymättömästä sisimmästä jolla he puoskaroi yksilöitä solvaten, kiduttaen, vangiten kuten soviet kulakkeja, psykiatria on yhtä vaarallinen huuhaa kuin sen edeltäjä eugenisti psykiatria, jossa uskottiin mielisairauden asuvan luissa ja mielisairaita luita kaasutettiin pois 10 milj. Kaasuttajana psykiatrit kun hitler istui bunkerissa sotaa johtamassa eikä koskaan käynyt keskitysleireillä (tuliko bunkeriin tieto ihmiskaasutuksesta, vai tekikö psykiatrit zylkon kaasutuksen hitlerin tietämättä?)

    Nyt sanotaan hitler kaasutti latviassa, puolassa, unkarissa, ukrainassa, ranskaassa ja belgiassa samaan aikaan tuojotti yötä päivää bunkerissa sota karttaa ja otti vastaan vain ylintä sota johtoa, uskotteko, että siellä oli tuhansia psykiatreja hitlerinä, jotka merkkasi kirjaan jokaisen juutalaisen kalloharpilla merkatun kallon muodon ja zyklon kaasutti ja kun tuo puoskarointi kiellettiin, sanottiin kehon kivut on nyt mielisairauden merkki, ja keskitysleireistä tehtiin kaasuttomia, ja zyklon kaasu vaihdettiin hitaammin tappaviin hermomykkyihin, koska nopeasta tappamisesta sai murha tuomion. Se joka nimittelee toisia mielisairaaaksi on sadistinen persoona, eikä heistä löydy mitään inhimillistä emootiota, katumusta, joka näkyy siinä että psyykke diaknooseja ei korjata koska heillä ei ole katumusta , teki he ne mista syövästä tahansa. Psykiatrit ovat sadistisia psykopaatteja.

    Mikä diagnoosi mielestäsi olisi kyseessä sinun kohdallasi, kun kirjoituksestasi saa sen käsityksen, ettet hyväksy mielisairautta, joka on sinulla todettu olevan?


   • lisäys kirjoitti:

    Täällä ei meinata edes myöntää niitä epäoikeudenmukaisuuksia ym. mitä jotkut ovat kokeneet psykiatrian taholta. Siis jotkut, eivät kaikki.

    Jos joku kertoo omista ikävistä kokemuksistaan, niitä ei aina edes uskota, vaan ajatelleen, että se on trolli. Ymmärrän toki, että on vaikea uskoa hurjia juttuja psykiatrisesta hoidosta, mutta sehän se pointti juuri on. Käytäntö ja kokemukset ovat joskus niin uskomattomia, että asianomaisen itsensäkin on niitä vaikea uskoa.

    Minä kyllä uskon, jos joku sanoo hyötyvänsä psykiatrisesta hoidosta. Totta kai. Toiveet, tarpeet ja odotukset ovat niin erilaisia. Oli niin tai näin, ongelmat eivät poistu jatkuvalla väittelyllä siitä, saako psykiatriasta apua vai ei. Se ei ole asian ydin. Ainakin toiveeni ja tarkoitukseni on ollut se, että todetut epäkohdat myönnetään ja niille pyritään tekemään jotakin. Nyt sitten aletaan puhumaan resursseista ym. tutuista asioista, mutta siitä ei ole pelkästään kyse. Mitkään resurssit eivät auta välttämättä yhtään psykiatriassa vallinneisiin kummallisiin ihmiskäsityksiin, asenteisiin ja hoitokäytäntöön. Ainakin omat ja tuttujeni kokemukset suljetulta osastolta ovat sellaisia, että ihmisen pitäisi olla tunteeton ja persoonaton viilipytty. Se on todella huolestuttavaa, koska ihmisen tekee ihmiseksi juuri emotionaalisuus ja MORAALITAJU.

    Hoitokäytännön kyseenalaisuudesta olen maininnut lukuisia kertoja sen, että potilaille ei kerrota esim. lääkkeistä juuri mitään. Tietysti poikkeuksia on tässäkin, mutta mahdollista on sekin, että kertominen on valikoivaa. En usko mihinkään salaliittoteorioihin, mutta ymmärrän erittäin hyvin miksi niitä kehitellään -tietysti salailun takia. Jos salaliittoteoriat ottavat kovasti päähän, eikö asialle kannattaisi tehdä jotakin? Eikö kannattaisi muuttaa myös outoja näkemyksiä ja käytäntöjä? Uskon, että kritiikki vähenisi, jos virheet myönnettäisiin ja tehtäisiin niille jotakin. Eihän muutosta parempaan voi tapahtua, jos ongelmia ei myönnetä. Kritiikkini ja huoleni perustuu siihen, että tärkeimmät ongelmat kielletään tai niitä ei oteta vakavasti.

    Tarkoitan siis syvempiä ja laajempia ongelmia, joissa psykiatria ei ole yksin syyllinen, mutta jolla on suuri osa ja merkitys. Joku mielenterveystyöntekijä kaipasi palstan toisessa keskustelussa muutosehdotuksia ja sanoi ottavansa ne avosylin vastaan. Hän antoi myös ymmärtää, että kukaan ei ole keksinyt parempia ja terveellisempiä hoitomuotoja. Minä olen yrittänyt ehdottaa parempia hoitomuotoja ja käytäntöjä. Esim. kirjoituksessani "mielenkiintoisia linkkejä" olen kirjoittanut tärkeistä asioista. Siihen ei vastannut kuin yksi kirjoittaja, joka uskoi, että monia mainitsemiani asioita käytetään ja huomioidaan.

    Itse olen eri mieltä. Ihmetyttää vain, että ekaksi valitetaan resurssipulasta ja odotetaan kiitollisina muutosehdotuksia. Sitten kun joku niitä ehdottaakin, niihin ei noteerata mitenkään. Tai jos noteerataankin, ne ollaan heti kumoamassa kaiken maailman selityksillä. Tai, vielä pahempi, uskotellaan että hoito on hyvää ja toiminta muutosehdotusten mukaista. Epäkohdat ja puutteet siis kielletään. Olisiko niin, että muutosehdotuksia ei otetakaan avosylin vastaan? Varsinkin, jos niihin liittyy inhimillisyyden korostaminen? Ja sitä, että pitäisi olla empatian kykyä. Herää kysymys: miksi? Ihan kuin inhimillisyys olisi pahasta ja lääkkeiden tunkeminen, eristykseen raahaaminen, huutaminen, uhkailu ,kiristys ja syyllistäminen hyväksi. Sanoisin, että pitäisi tapahtua perusteellinen arvomuutos niin psykiatriassa kuin yhteiskunnassakin, että asiat todella paranisivat.

    Psykiatrella ei ole oikeutta fabicate puoskari teorioita ihmisen näkymättömästä sisimmästä.
    Psykiatreilla ei ole oikeutta esiintyä näkymättömän sisimmän spesialistina ja puoskaroida rautakourana ihmisten näkymättömällä sisimmällä.

    Psykiatreilla ei ole oikeutta kaupata ihmisiä hermomyrkky tehtailleen orjiksi.
    Psykiatreilla ei ole oikeutta etsiä kauppatavaraa kehon kipu potilaiden joukosta ja solvata heitä mielisairaaksi, on 100% psykiatrin vainoharhaa, ja ihmisoikeus rikollisuutta.

    PSYKIATRIA ON IHMISOIKEUS RIKOLLISUUTTA .
    HE NÄKEVÄT MIELISAIRAUKSIA KAIKKIALLA KUIN STALIN AGENTTEJA.
    KOULULÄÄKETIEDE ON RAUTAKOURAISEMPI KUIN STALIN MARXIN TEORIOISSA.

    Teorioilla on elinkaari, kuten kaikilla iltasaduilla.
    Psykiatrian elinkaari on ohi ja tästä eteenpäin jokainen joka vastustaa sitä vangitaan kuin sovietissa kulakki, koska elinkaaren päätyttyä, vain rautakoura pitää ne vallassa.
    Niitä ei kukaan ole koskaan äänestänyt,
    Koululääketiede vain tuo rahan takia vainoharahisia, yliviisaita, vaarallisia teorioita ihmisen näkymättmästä sisimmästä ja laittelee ihmisiä mielivaltaisesti ali ihmisiin,
    "Mielisairaiksi" milloin kehon mitoista, kehon kivuista mistä vaan.
    Kaikki tämä on ihmisoikeus rikollisuutta
    Ja johtaa kansan murhaan, johon kaikki teoriat ovat johtaneet ja oavat zyklon kaasuttaneet jo 10 milj.
    Ja uusi tappoaalto tulee jos psykiatriaa ei kielletä.
    Näettehän kuinka rautakoura hakee ihmisiä kotoa, pidättää kehon sairaita mielivaltaisesti inttäen niitä mielisairaudeksi,
    EDES NOITA VAINO JA STALIN EI OLLUT NIIN VAINHARHAISIA JA PSYKOPAATTI RAUTAKOURIA KUIN PSYKIATRIA,
    VÄISTÄMÄTÖN KANSAN MURHA ON EDESSÄ,
    NÄETTEHÄN KUINKA PSYKATRIT AKITOI VIHAAN ITSE ITSENSÄ JA MUUT LEIMATTEJAAN KOHTAAN JOITA HE LEIMAA OMAN SADISMINSA JANOON MIELISAIRAAKSI.

    AINOA MIELISAIRAS TÄSSÄ KARUSELLISSA ON PSYKIATRIT, AINOSTAAN SADISTI KYKENEE NIMITTELEMÄÄN TOISIA MIELISAIRAAKSI (katso heidän sadisti naamaa silloin) JA PSYKOPAATTEINA PSYKIATRIT EI EDES KADU SITÄ. KORJAUKSESTA PUHUMATTAKAAN.

    kaikella on aikansa auringon alla myös tällä.
    Toki he tappavat niitä jotka vastustavat tätä mielipuolista, sivistymätöntä psykiatrian rautakoura aika kautta, jolle stalin tulee jäämään julmuudessa kakkoseksi.
    Psykiatria tullaan kieltämään vaarallisena vainoharhaisena, sadisti teoriana ihmisen näkymättömästä sisimmästä kuten sen edeltäjä eugenismi, mutta mitään ei kielletä ennen kansan murhaa, terävät kriitikot suljetaan psykiatrien kidutus vankilaan kuten kommunismissa ettei totuuden mukainen terve terävä läpäise ihmisten sydäntä ja että raha sampo ja ihmiskauppa teoria psykiatria saisi enemmän rahaa, jonka saamiseksi kauppatavara halvenetaan, solvataan mielisairaaksi, ettei kauppias tuntisi syyllisyyttä ali-ihmisten kauppaamisesta hermomyrkky tehtailleen orjaksi.
    Kauppias väittää että näkymättömän sisimmän kuvitteelliset taudit vaatii lopun ikäisen maksan, haiman ja munuisten myrkytyksen.
    Ja imbesillit uskoo että koululääketieellä on järkkymätön totuus olemassa kunkin yksilön näkymättömästä sisimmästä ja hyväksyvät tämän järkyttävän valheen, rautakouran ja barbarismin, jota barbaarimpaa aikaa ei edes keskiajan noitavainot olleet. Rangaistus rautakouraa koko psykitria on ja se tulee kieltää ennen kansan murhaa.


   • Psyko kirjoitti:

    Hienosti kirjoitettu :)
    Tämän joka huuhaaksi tuossa psykiatriaa huuteli, olisi ehkä akuutin psykiatrian tarpeessa? Tuo tila kirjoituksen perusteella vaikuttaa siltä ettei hän edes ymmärrä olevansa sairas..se on jo vakavaa se. Toivokaamme että hän on vain lapsellinen ja pelleilee ja nauttii kun saa huomiota tällä tavoin. Niin tai näin. Järki ei pääse loistamaan..heikko yritys. Sinä kirjoitit hienosti. Arvostan työtäsi todella ja psykiatriaa.

    95 % mielisairaan papruista on suomessa poliittisia, eli kilpailuton julkinen hallinnoi pelolla siten,
    Että joteet ehdotuksen vakuutus terveyteen siirtymisestä, koska vakuutiksella saa erikois terveyden hoitoa muutkin kuin virkamiehistön suosiossa olevat.

    Valtio tulkitsee sen (kuten soviet) että henkilö ei ole tyytyväinen autoritaariseen paratiisi julkiseen
    Ja suraavalla kehon kipu valitus kierroksella hänellä on 5 minuutissa psykiatrien vankilassa kidutettavana, sitä ennen hänelle on tehty poliittiset hullun paprut kehon kivuista,
    Tilaajana ylempi sos.dem virkamihistö joka ei siedär että paratiisia kritisoidaan ilman rangaistusta.


   • Psyko kirjoitti:

    Hienosti kirjoitettu :)
    Tämän joka huuhaaksi tuossa psykiatriaa huuteli, olisi ehkä akuutin psykiatrian tarpeessa? Tuo tila kirjoituksen perusteella vaikuttaa siltä ettei hän edes ymmärrä olevansa sairas..se on jo vakavaa se. Toivokaamme että hän on vain lapsellinen ja pelleilee ja nauttii kun saa huomiota tällä tavoin. Niin tai näin. Järki ei pääse loistamaan..heikko yritys. Sinä kirjoitit hienosti. Arvostan työtäsi todella ja psykiatriaa.

    Samaa sanoi saksalainen juutalaisista ja pakko ohjasi heidät psykiatreille jotka kalloharpilla teki hullun paprut juutalaisille saadakseen HITLER,in SS sotilaat ja saksan kansan vihaan ja vainoln juutalaisuutta kohtaan ja kun viha oli saatu aikaan psykiatrit kaasutti juutalaiset pois.
    Nyt he tekee samaa ilman kalloharppi ja nenän leveys mittahohtimia, kehon kivuista mistä vaan leimaavat hulluksi täysin tuntemattomia saadakseen valtion vihan ja vainon aikaan sitä yksilöä vastaan. Ja saadakseen kidutettua heitä rangaistus vankilassa.

    Ilman psykiatriaa juutalaisvainoja ei koskaan olisi ollut.
    Psykiatrit kaasutti sillä välin kun hitler tuijotti 24/7 sotakarttaa ja otti vastaan kenraaleita,
    Tuliko hitlerille tietoa edes keskitysleirien olemassa olosta bunkeriin?
    Ilmeisesti ei, koska ei koskaan vieraillut yhdessäkään keskitysleirissä, joten kyllä se täyttä valhetta on selostaa että bunkerissa elävä hitler kaasutti samaan aikaan ukrainassa, unkarissa, hollannissa, puolassa, ranskassa jne.
    Koululääketieteen kalloharppi psykiatrit siellä oli degeneratiiveja oppinsa mukaan tuhoamassa eli evoluutioon kelpaamattomia " kehityskelvottomia" tappamassa.

    Eholuutio, marxismi ja psykiatria on samalla rautakouralla ja kidutuksella hallittua ja kaikilla on itse saatana oppi isänä.


   • Oikeutetusti ne ihmiset on vihasia,
    Estätte aivokalvon tulehduksen tutkimukset, kun ootte sellasia puoskareita ettette anna ihmisten edes sairastaa, teille psykopaateille kun toisten päänsärky on aina mielisairautta, kun se ei ole teillä itsellä, sadistisesti yliviisaudessanne kirjoitatte " potilaan oireet liian moninaisia, selvästi psyykkisiä, akitoitte muut tohtorit mukaan sadismiinne ja he alkaa pilkata väliaikaista aivokalvon tulehduksen tekmää sokeutta mielisairaudeksi..

    Potilas joutuu akitaationne aikaan saaman pilkan takia menee ja maksaa yksityis tutkimukset ja kun se on aivokalvon tulehdus pöpö jolla ei ole mitään tekemistä ainakaan potilaan psyyken kanssa, ja potilas vaatii yliviisasta poistamaan hullun paprut, sadistinen yliviisas sivaltaa on siellä mielisairauttakin ja
    Aivokalvon tulehdus paperi on otettu pois kortistosta ettei puoskarin maine paskaannu ja hullun paperit jätetty..

    Kun tulee seuraava tauti, sama sadismi.
    Ei yksikään joka kulkee konsultti puoskarina kehon kivuista poliittisia hullun papruja sorvaamassa, on hullu..psykopaatti, ellei hän puhtaasti hattukourassa korjaa häpäisy tarkoituksessaan aivokalvon tulehdus oireista hullun papruja tehtaileva puoskari.
    Jos te olisitte edes hieman sivistyneempiä ja vähemmän yliviisaita toisten halveeraamisessa, te yksinkertaisesti reilusti korjaisitte puoskarointinne pois kortistosta, mutta te hävitätte oikeat labra diaknoosit pois ettei teidän puoskarointi paljastu..että sellaisia vastuun tunnottmia näkymättömän sisilmmän järkkymättömiä näkijöitä te olette..

    Paskaatte tuntemattomien ihmisten maineet viruksista ja syövistä, estätte tutkimukset .etsitte kauppatavaraa hermomyrkky tehtaillenne aicokalvon tulehdus .käsittelette ihmisiä kuin nazit ja puoskaroitte kuin mengelet ja kun totuus lyödään pöytään, hävitätte oikeat diaknoisit että saatte jatkaa sadistista ivaanne että kehon kivut on mielisaitautta..100% psykiatrien omaa vainoharhaa, kuin mengelet.


   • Olen törmännyt valitettavasti vastaavaan. Fyysiset oireet luokiteltu henkisiksi:(... Yksityisellä tutkivat.


  • Mutta pahinta on että psykiatria on tuhoisaa potilailleen.

  • Voi mitä idiootteja täällä huutelee... itselläni on vain hyviä kokemuksia psykiatriasta. Sairastin neljä vuotta sitten itse keskivaikeaa masennusta ja hakeuduin osastolle viikoksi jona aikana aloitettiin masislääkitys. Kolmen viikon jälkeen palasin töihin ja lääkkeetkin olivat jo siinä vaiheessa alkaneet purra. Syksyyn saakka otin lääkkeitä ja se auttoi kestämään sen mitä tuleman piti. Vein kukkia muutaman kuukauden jälkeen osaston hoitajille kiitokseksi saamastani avusta ja tuesta... teette tosi hienoa työtä.

   • Vai että idiootteja.

    Onko ne ketkä on esim saaneet lääkkeistä haittaa tai joiden kokemus ei ole niin mieluisa, idiootteja?


   • Sinulla on lupa käydä itseäsi puoskaroituttamassa psykiatrilla,
    Ja käydä sillä parturilla kuin haluat, mutta älä solvaa niitä jotka ei sinun parturistasi tykkää eikä psykiatrien yleisestä yliviisaasta esiintymistavasta olla super spesialisti joilla on järkkymätön totuus ja tieto kunkin yksilön näkymättömästä sismmästä jossa mitään puoskarointeja ei myönnetä,
    Sellainen despotismi ja autoritaari dominoiva lähestymistapa joka psykiatreilla on ei itsenäiselle omilla aivoillaan ajattelevalle yksilölle sovi, kuten ei mikään muukaan totaali teoria, olkoon se marxismia tai psykiatriaa, ne ovat teoriota eikä tieteitä, se tulisi jokaisen fanatinkon teoria totalitaristin tajuta, ettei teoria perusteisia tieteitä voi tuputtaa, toiset uskovat niihin ja alakavat esnsin solvata mielisairaaksi niitä jotka ei usko, sitten pidättää ja sitten tappaa niitä jotka ei usko, näin käy kaikissa teorioissa myös nyky psykiatriassa, ellei valtio viisastu ja kiellä massatyhmyys teorioita joita koululääketiede tekee yliviisaana puoskarina ihmisen näkymättömästä sisimmästä ja kerää rahaa ihmisen näkymättömällä sisimmällä jota se ei itsekään näe..

    Sama huijari ryhmä tekee vainoharhaisia teorioita ihmisen näkymättömästä sisimmastä ja esiintyy sen spesialistina ja kerää kelan maksamat 3-6 biljoonaa hermomyrkky rahaa.
    Ja saadakseen rahaa he tekee kuvitteellisia tauteja ihmisten näkymättömästä sisimmästä joita he myrkyttävät pois maksaa, haimaa ja munuaisia myrkyttämällä.
    Tämä huijari on koululääketiede.


  • Psykiatreilla on nyt ja eugenisti psykiatreilla 1930 järkkymätön totuus ja tieto kunkin yksilön näkymättömästä sisimmästä.
   Koska nobel palkittu totuus oli olemassa psykiatreilla mikä rotu on tuonut geenaillään mielisairauden maapallolle, he kaasuttivat kymmenen miljoonaa niitä mieleltään terveimpiä, jotka ei uskoneet tähän totuuteen.

   Kaasuleiriltä kaikkein mielisairaimmat psykiatrit siirtyi yliopistoihin kehittämään nyky psykiatriaa,
   Jossa kallon mittausharpit poistettiin ja kehon kivut on nyky psykiatriassa mielisairauden merkki, ei enää kehon mitat,
   Mitä eroa tässä on?
   Keskitysleirit ovat kaasuttomia rangaistus keskuksia, jossa zyklon kaasu on korvattu hitaammin tapavilla hermomyrkyillä.
   Se joka uskoo että koululääketieteellå on järkkymätön totuus kunkin yksilön näkymättömästä sisimmästä, ei ole oppinut historiasta mitään.
   Kommunistit uskoi että marxilla on järkkymätön totuus paratiisi yhteiskunnan teosta, ja vankilaan ne jotka ei sitå totuutta usko.

   Suomessa on aina ollut mielisairauden merkki, jos meillå kyseenalaistaa psykiatrian, se yksilö on aina kiskaistu kuin sovietissa kulakki kotisohvaltaan psykiatrien rangaistus menetelmillä kidutettavaksi ja kiristettäväksi vapaudella.

   Mieleltään tervein massatyhmyys teorioihin militanttisesti sairastuneessa maassamme on on ainostaan se yksilö joka on kiskottu mielipuolisten psykiatrien kidutettavaksi kritiikistä, koska totuus on jo olemassa, siksi suomik teorioihin sairastuneena maana vie pakkokidutukseen ainoastaan mieleltään terveitä.

   Koululääketieteeltä pitää kieltää puoskari teoroiden tehtailu ihmisen näkymmättömästä ja se on tehtävä rangaistavaksi.

   Huijari rinki tekee teorioita näkymättömästä sisimmästä.
   Sama huijari rinki esiintyy näkymättömän sisimmän spesialistina.
   Sama rinki markkinoi manipuloiden tai väkivallalla kuvitteellisia tauteja, joita heidän mukaan terve mielisen yksilön näkymätön sisin sairastaa.
   Sama huijari rinki myrkyttää ihmisten maksaa, munuaisia ja haimaa ja sanoo, ja pidättää mielivallalla ihmsiä ja kiristää vapaudella ja sanoo : ulos vapauteen et pääse kunnes tuotat rahaa tohtori mafialle, syömällä tätä tai tätä myrkkyä, joilla he tekevät kemiallisen epätasapainon ihmsille, ja eivät mittaa labrassa dobamiineja, serotoniinejakä koska huijarit tietää että labrassa kenelläkään ei tule olemaan kemiallsta epätasapainoa, vaan he tekevät sen.
   Samoin neurolepteillä kemiallisen AIDS taudin, eli alentavat valkosolut AIDS tasolle, että yksilö kuolee tulehduksiin ja syöpään,joka leviää kuin tuli kehossa jossa on kemiallinen AIDS , ja siitä kela maksaa tohtori mafialle 3-6 biljoonaa vuodessa ja sama huijari rinki kerää rahat joka tehtaili teorioita ihmisen näkymättömästä sisimmästä

   Ja markkinoi väkivalla ihmisiille kuvitteellisia tauteja

   KOSKA PSYKIATREILLA ON JÄRKKYMÄTÖN TIETO JA TOTUUS HALLINNASSAAN KUNKIN YKSILÖN NÄKYMÄTTÖMSTÄ SISIMMÄSTÄ.
   SIKSI HEILLÄ ON OIKEIN TAUTI LUOKITUS NÄKYMÄTTÖMÄN SISIMMÄN TAUDEISTA.

   KOULULÄÄKETIEDE ON MAAPALLON VASTUUNTUNNOTTOMIN HUIJARI.

   jos luontais lääkitsijät keksisi moista he istuisi vankilassa lopun ikää ja maksaisivat joka kidutuksesta.
   Kun huijari puoskari on koululääketiede sille jörjestetään nobel palkintoja huijaus tieteille ja siksi hitler uskoi eugenismia ja SS ja oli uskossaan niin järkkymätön että salli psykiatrien kaasuttaa ne jotka SS kokosi mielisairaalaan eli gettoon steriloitavaksi ja sieltä ausvitsiin.

   Eli kyllä se maapallon vaarallisin hyvin voinnin ja terveen mielen terroristi on tää nyky psykiatria,
   Joka on niin sadistinen teoria ja käytännöt, että psykiatrin ammattiin hakeutuu ainoastaan sadistit ja psykopaattiset kiduttaja persoonat.

   Se tohtori joka solvaa potialaita mielisairaaksi on sadisti ja ellei hän korjaa solvauksiaan pois kosrtistosta, hän on narsisti joka manipuloi muut tohtorit mukaan sadismiinsa, muille hän on.miellyttävä, että saa heidät mukaan sadismiin jota hän harjoittaa sitä yskilöä kohtaan jonka itse ihan omassa sadismissaan on rotuhygioinut ali ihmiseksi ja merkannut daavidin tähdellä eli leimalla saadakseen uhristaan kollektiivisen sadismin tikkataulun.

   Ellei hän korjaa leimojaan hän on psykopaatti.

   Koko tämä systeemi on brutaalia ihmiskauppaa jossa kauppatavara on ihminen ja ihmiskauppias on huijari koululääketieteen puoskari rinki.

   Ulospääsy on sama kuin eugenismi psykiatriassa,psykiatria tulee kieltää, kuten sen edeltäjä eugenismi kiellettiin haarallisena puoskarointina.

   Sinä joka uskot koululääketieteen satuja olet vaarallinen rotuhygieenikko, joka ilman labraa yliviisaana teet diaknooseja ja olet valmis mihin tahansa noitavainoon ja ihmisten kiduttamiseen, jos uskot että maksan,.munuaisten ja haiman myrkyttäminen parantaa näkymätöntä sisintä,
   Olet massatyhmyys teorioita yskova SS sotilas ja valmis tappamaan teorioiden säilyttämiseksi, koska uskot että psykiatreilla on järkkymätön totuus ja tie to ihmisten näkymättömästä sisimmstä,
   Tarkastele laajemmalla käsityksellä asioita.

  • Tuo on vain sinun mielipiteesi ja se on väärä.

   • Se ob objektiivista faktaa.


   • juu ei ole, vaan jonkun katkeran sekopoltsin avautuminen. Kaikkia ei vi auttaa, mutta se on heidän ongelmansa.


  • Psykiatria saa negaa, kun joillakin ei ole sairaudentuntoa. Ottakaa ihan rauhassa, sillä tavalla sieltä osastolta pois pääsee.

   • Minkä sairauden tunto heiltä puuttuu?


   • Ainoa sairauden tunnoton on se joka ei näe itseään sadistina jos solvaa toisia mielisairaaksi joka on aina sadistin merkki ja ellei kadu hän on lisäksi psykopaatti.
    Pyydän sinua miettimään psykiatrian historiaa .
    kallo mittauksen jälkeen psykiatrit sanoi juutalaiset ovat sairauden tunnottomia mielisairaita .
    Ilman psykiatriaa juutalaisvainoja ei olisi ollut.
    Sillä psykiatrit akitoi Hitlerin, SS sän ja saksan kansan vihaan juutalaisia vastaan leimaamalla heidät kalloharpilla sairauden tunnottomiksi mielisairaiksi,
    Ja sama näkyy jatkuvan täällä netissä niiden piirissä jotka saavat sadistisen tyydytyksen toisten solvaamisesta mielisairaaksi ja sairauden tunnottomaksi ja pursuvat vihaa kuin eugensti psykiatrit ja ovat vaiälmiita kuten fanaattiset eugenisti psykiatrit kohta murhaamaan niitä jotka ei teorioita usko.

    Kaikki teoriat eugenisti psykiatriasta marximiin ovat johtaneet kansan murhaan, ja nyky psykiatria on niin fanaattinen että se väistämättä päätyy kansan murhaan.

    Ensin teoriat esitetään pehmeänä että yksilöt saadaan uskomaan teorioihin.
    Sitten ihmisiä vaaditaan uskomaan niihin ja pidätetään mielisairaina elleivät usko, näin kävi marximissa ja psykiatriassa
    Ja kolmas vaihe on että heidät tapetaan elleivät usko yliviisaita massa tyhmyys teorioita tieteeksi.


   • Kuvitteellisia tauteja psykiatrit tekee ihmisille ja mikä törkeintä aivokalvon tulehdus viruksista mistä vaan.
    Pääasia että he saa kauppatavaraa hermomyrkky tehtailleen keinoja kaihtamatta, mikä tahansa kehon kipu käy.
    Eli täysiä vastuuntunnottomia puoskareita jotka ovat vaarallisia kaikille harva sen vaan tajuaa, ellei itse koe kuinka tuollaiset toisten maineen päälle kakkivat mustamaalaavat yliviisaat demonisoijat aiheuttaa järkyttävän määrän taloudellisia laskuja yksityishoito palkkioina kun kirjoittavat puoskarina että aivokalvon tulehdus on mielisairautta.
    Ne jotka ovat heidän puoskaroinnin takia maksaneet koko terveyden hoitonsa itse, koska julkinen on sama kuin kommunistit, ellet usko teorioita sinuk oireita ivataan, sinua pilkataan ja solvataan kipujasi mielisairaudeksi ei tuollaista barbarismia kukaan viitsi katsoa ja tätä barbarismia opettaa psykiatrian professorit ja akitoivat että niitä potilaita ei saa tutkia ja hoitaa jotka ei usko teorioita, heitä pitää sadistisesti sivaltaa mielisairaaksi heti kun nenän leveys on nähty, että tallainen despootti se psykiatrian teoria on pahempi kuin totaali kommunismi ja marxin teoria.
    Siitä on leikki kaukana sairauden tunnottomat psykiatrit,
    Rahaa ja kuluja ne teidän teoria puoskaroinnit ihmisille tuo ja järkyttävät lopun ikäset traumat ja inhon itseänne kohtaan, ainakin minä oksennan kuvotuksesta jo psykiatri sanan kuullessani ja tulee mutible oksennus jos yksikään sen alan psykopaatti on läsnä, eli kiistelemme kuin saksalaiset onko oikeutta solvata ihmisiä mielisairaaksi kehon kivuista tai kehonmuuta mitoista.
    Ss sotilas persoonien mielestä on,
    Juutalaisten mielestä ei ole oikeutta panna leimoja eli daavidin tähtiä, koska leimari puoskareilla on tieto ja totuus hukassa kunkin yksilön näkymättömästä sisimmästä.

    Tallaisia riitoja ei olisi jos koko psykiatria olisi kielletty 10 milj. Juutalais murhan jälkeen ja koululääketiede olisi vaadittu lopettamaan ihmisten näkymättömällä sisimmällä puoskarointi.

    Nämä riidat ja sdististen ihmisten solvaaminen toisia mielisairaaksi on vain sen merkki että nazi saksa on nyt täällä.
    Näinhän SS solvaisi juutalaisia nyt netissä kuin te, jotka olette psykopaatteja ettekä tajua kuinka sadistista se on ja kuinka yliviisaina nämä teorioihin uskovat aivopestyt uskovat ovat.
    Pahempia kuin marxin kommunistit teorioissaan.
    Solvaavat toisia mielisairaaksi, mitä järkevää ajatusta sellaisen sadistin päästä luulet löytäväsi, räkänokkamaisuutta se on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainoa sairauden tunnoton on se joka ei näe itseään sadistina jos solvaa toisia mielisairaaksi joka on aina sadistin merkki ja ellei kadu hän on lisäksi psykopaatti.
    Pyydän sinua miettimään psykiatrian historiaa .
    kallo mittauksen jälkeen psykiatrit sanoi juutalaiset ovat sairauden tunnottomia mielisairaita .
    Ilman psykiatriaa juutalaisvainoja ei olisi ollut.
    Sillä psykiatrit akitoi Hitlerin, SS sän ja saksan kansan vihaan juutalaisia vastaan leimaamalla heidät kalloharpilla sairauden tunnottomiksi mielisairaiksi,
    Ja sama näkyy jatkuvan täällä netissä niiden piirissä jotka saavat sadistisen tyydytyksen toisten solvaamisesta mielisairaaksi ja sairauden tunnottomaksi ja pursuvat vihaa kuin eugensti psykiatrit ja ovat vaiälmiita kuten fanaattiset eugenisti psykiatrit kohta murhaamaan niitä jotka ei teorioita usko.

    Kaikki teoriat eugenisti psykiatriasta marximiin ovat johtaneet kansan murhaan, ja nyky psykiatria on niin fanaattinen että se väistämättä päätyy kansan murhaan.

    Ensin teoriat esitetään pehmeänä että yksilöt saadaan uskomaan teorioihin.
    Sitten ihmisiä vaaditaan uskomaan niihin ja pidätetään mielisairaina elleivät usko, näin kävi marximissa ja psykiatriassa
    Ja kolmas vaihe on että heidät tapetaan elleivät usko yliviisaita massa tyhmyys teorioita tieteeksi.

    Nämä sairaudentunnottomat sadistit ja psykopaatit ovat myös valheenopettajia:
    https://raamattu.fi/raamattu/KR38/2PE.2/2.-Pietarin-kirje-2
    Heidän "ohjeistaan" ei kannata piitata.


  • Kannattaa yrittää uudestaan niin rupeat voimaan paremmin.

  • Tässä mielenkiintoinen pätkä radiosta: https://areena.yle.fi/1-50024765 .

   Jopa eräiden psykiatrien mielestä psykiatria ei ole tiedettä, vaan eri lääkäreiden erilaisia mielipiteitä. Joka tapauksessa psykiatrian on tuottoisa bisnes lääkäreille ja lääketeollisuudelle.

   • "Jopa eräiden psykiatrien" on vähän huvittavasti sanottu. Jos diagnostisen järjestelmän diagnooseista vastuussa olevat psykiatrit ovat tätä mieltä, niin mitä mieltä pitäisi muiden psykiatrien olla? Hehän toistuvasti tuovat siteeratun kirjan haastattelussa esille, että toisin kuin väitetään mediassa vuosikymmenestä toiseen, nämä diagnoosit eivät ole lääketieteellisiä, vaan perustuvat konsensukseen. Tarkemmin sanottuna: lähinnä tiettyjen varakkaiden valkoisten miesten konsensukseen. Tietenkin myös rivipsykiatrit tietävät tämän, mutta he pitävät maalikkoja niin yksinkertaisina ja aivopestyinä, että kuvittelevat, etteivät ihmiset ymmärrä mitään heidän tieteellisten teorioidensa valtavista aukoista.

    Oivalsin tämän melko konkreettisesti itse kerran psykiatrilla ollessani, kun halusin päästä eroon diagnoosistani. Hän pahoitteli, ettei voi sitä noin vain muuttaa, koska kollegan mielipidettä ei noin vain jyrätä. Lisäksi hän kertoi minulle jalomielisesti, aivan kuin uutisena, että nämä diagnoosit eivät ole "lääketieteellisiä" ja siksi psykiatrit eivät osaa antaa sellaisia diagnooseja, jotka ennustaisivat potilaiden tilaa kovinkaan eksaktisti aina. Hän ilmeisesti, eleistään ja äänenpainostaan päätellen, kuvitteli minun yllättyneen. Psykiatrit siis tietävät, että heidän potilaansa on aivopesty pitämään diagnoosejaan lääketieteellisinä sairauksina, koska se helpottaa lääkkeiden tyrkyttämistä. Diagnoosia ei kuitenkaan voi purkaa, koska kollegan mielipide on pyhä. Missä muussa lääketieteessä diagnoosia ei voi purkaa kollegan pyhän mielipiteen takia? Jos päivystävä lääkäri vaikka diagnosoi potilaalla närästyksen ja potilas kuolee sydänkohtaukseen, niin pitääkö kuolinsyytä tutkivan lääkärin kollegionaalisesti pitäytyä diagnoosin tehneen lääketieteen mielipiteessä? Ei tietenkään, koska tällä kuolinsyyn tutkijalla on lääketieteellisiä välineitä, joilla hän voi diagnosoida henkilön lääketieteellisen sairauden myös kuoleman jälkeen. Psykiatreilla ei ole eikä tule olemaan näitä välineitä, koska he eivät hoida somaattisia ongelmia. Mielestäni tämä heikentää aika rajusti potilaan oikeusturvaa. Hän joutuu kerjäämään mielipiteitä puoskareilta, jotka eivät alun perinkään ymmärtäneet hänen ongelmistaan yhtään mitään, eikä siltikään voi saavuttaa terveen statusta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Jopa eräiden psykiatrien" on vähän huvittavasti sanottu. Jos diagnostisen järjestelmän diagnooseista vastuussa olevat psykiatrit ovat tätä mieltä, niin mitä mieltä pitäisi muiden psykiatrien olla? Hehän toistuvasti tuovat siteeratun kirjan haastattelussa esille, että toisin kuin väitetään mediassa vuosikymmenestä toiseen, nämä diagnoosit eivät ole lääketieteellisiä, vaan perustuvat konsensukseen. Tarkemmin sanottuna: lähinnä tiettyjen varakkaiden valkoisten miesten konsensukseen. Tietenkin myös rivipsykiatrit tietävät tämän, mutta he pitävät maalikkoja niin yksinkertaisina ja aivopestyinä, että kuvittelevat, etteivät ihmiset ymmärrä mitään heidän tieteellisten teorioidensa valtavista aukoista.

    Oivalsin tämän melko konkreettisesti itse kerran psykiatrilla ollessani, kun halusin päästä eroon diagnoosistani. Hän pahoitteli, ettei voi sitä noin vain muuttaa, koska kollegan mielipidettä ei noin vain jyrätä. Lisäksi hän kertoi minulle jalomielisesti, aivan kuin uutisena, että nämä diagnoosit eivät ole "lääketieteellisiä" ja siksi psykiatrit eivät osaa antaa sellaisia diagnooseja, jotka ennustaisivat potilaiden tilaa kovinkaan eksaktisti aina. Hän ilmeisesti, eleistään ja äänenpainostaan päätellen, kuvitteli minun yllättyneen. Psykiatrit siis tietävät, että heidän potilaansa on aivopesty pitämään diagnoosejaan lääketieteellisinä sairauksina, koska se helpottaa lääkkeiden tyrkyttämistä. Diagnoosia ei kuitenkaan voi purkaa, koska kollegan mielipide on pyhä. Missä muussa lääketieteessä diagnoosia ei voi purkaa kollegan pyhän mielipiteen takia? Jos päivystävä lääkäri vaikka diagnosoi potilaalla närästyksen ja potilas kuolee sydänkohtaukseen, niin pitääkö kuolinsyytä tutkivan lääkärin kollegionaalisesti pitäytyä diagnoosin tehneen lääketieteen mielipiteessä? Ei tietenkään, koska tällä kuolinsyyn tutkijalla on lääketieteellisiä välineitä, joilla hän voi diagnosoida henkilön lääketieteellisen sairauden myös kuoleman jälkeen. Psykiatreilla ei ole eikä tule olemaan näitä välineitä, koska he eivät hoida somaattisia ongelmia. Mielestäni tämä heikentää aika rajusti potilaan oikeusturvaa. Hän joutuu kerjäämään mielipiteitä puoskareilta, jotka eivät alun perinkään ymmärtäneet hänen ongelmistaan yhtään mitään, eikä siltikään voi saavuttaa terveen statusta.

    Psykiatrinen "diagnoosi" ei ole oikea diagnoosi vaan luokittelu, tai leima.

    Psykiatria ei ole lääketiedettä vaan valtion sosiaalikontrollijärjestelmä. Psykiatrian ei siten tarvitse menetellä tieteellisesti missään. Ihmiset eivät ymmärrä psykiatrian luonnetta politiikan välineenä ja funktiota yhteiskunnassa ei-toivottujen ihmisten (homot, kapinoivat naiset, toisinajattelijat, asunnottomat, rikokseen syyllistyneet jne.) kontrolli- ja rankaisutoimintona. Koska ihmiset eivät ymmärrä mitä psykiatria on ja mistä siinä on kyse, he ihmettelevät minkä takia psykiatrit toimivat kuten toimivat. Jos ymmärtäisivät, ymmärtäisivät myös automaattisesti miksi psykiatria toimii kuten toimii.

    Kaikille joita kiinnostaa oppia psykiatrian perusasiat ja syvällisemminkin, löytyy hyvä tietolähde osoitteesta szasz com.


  • melkein 20 vuotta kaiveltu vikaa ja keksitty kaksin käsin vikaa,
   mutta millä tavalla minä olen ollut ei toivottu ihminen, näköjään
   pelkkä sairaus riittää siihen.

   • Oletko hakeutunut psykiatrian tykö oma-aloitteisesti vai onko sinut pakotettu syyniin? Joka tapauksessa olet jollain tavalla ei-toivottu psykiatrian, ja valtion, näkökulmasta, jos 20 vuotta olet ehtinyt järjestelmässä viettää. Oletko ollut töissä koko tuon 20 vuotta? Oletko mahdollisesti joutunut tekemisiin poliisin kanssa, entä konflikteihin muiden viranomaisten tai sossun kanssa? Entä perheesi tai muun yhteisösi?

    Mainitsit jotain sairaudesta. Onko sinulla siis jokin oikea sairaus? Kertauksena vielä, että mielisairaudet eivät siis ole oikeita sairauksia vaan luokkia, joiden perusteella henkilöä voidaan alkaa pakottamaan psykiatrisesti.

    Anonyymi
    29.7.2019 21:58


   • Anonyymi kirjoitti:

    Oletko hakeutunut psykiatrian tykö oma-aloitteisesti vai onko sinut pakotettu syyniin? Joka tapauksessa olet jollain tavalla ei-toivottu psykiatrian, ja valtion, näkökulmasta, jos 20 vuotta olet ehtinyt järjestelmässä viettää. Oletko ollut töissä koko tuon 20 vuotta? Oletko mahdollisesti joutunut tekemisiin poliisin kanssa, entä konflikteihin muiden viranomaisten tai sossun kanssa? Entä perheesi tai muun yhteisösi?

    Mainitsit jotain sairaudesta. Onko sinulla siis jokin oikea sairaus? Kertauksena vielä, että mielisairaudet eivät siis ole oikeita sairauksia vaan luokkia, joiden perusteella henkilöä voidaan alkaa pakottamaan psykiatrisesti.

    Anonyymi
    29.7.2019 21:58

    Pyöritin 20 ihmisen yritystä kun sairastuin aihokalvon tulehdukseen julkinen vain pilkkasi oireita psyykkiseksi, neurologille ei laskettu, joten ryömin lattioita pitkin taxiin ja yksityinen diaknisoi menigitiksen.
    Sadismi jarkui julkisella koska ne oli poliittiset hullun paprut, koska olen antisosialisti ja en kananata vahvaa juntaaista julkis keskushallintoa.
    Lopetin yrityksen menitiksestä saamaani sydämen vajaa toiminnan takia.
    En uskaltanut mennä julkiselle valittaan, koska näin, olen sadismin tikkataulu ja he tulee ivaamaan joka oiretta joka minulla on.
    Olin 6 vuotta ulkomailla ja hoidattelin jäkitaudit siellä + b vitamiini piikki hoidot, sadismi haisi suomesta tuulten mukana kuin lemu ja olin varma jos koskaan menen suomen julkiselle he tulee pidättään rautakouralla psykiatatrien kidutukseen, koska minä olin vaatinut sadimissa käytettävän psykiatrian teorian kieltämistä v aarallisena ja siitä lääkintöneuvokset oli tilanneet kulakki kyydin rangaistuksena että olin omalla nimelläni vaatinut vainoharhaisten teorioiden kieltämistä.
    6 vuoden jälkeen menin iho tauti osastolle jonne varasin ajan puoli vuotta ennen.
    Vastassa oli nazi komppania, 2miestä jotka sanoi sairaalan johtaja on lomaltaan soittanut (vahti 6vuotta) että kun tulet iho osastolle sinut pitää viedä mielsairaalaan
    Räkänokka viinalle haiseva psykiatrinen sairaanhoitaja sanoi ; sinä et usko freudia etkä sitä että tämä (järkyttävä aivokalvon tulehduksella puoskarointi) on tiede.

    Jähmetyin suomalasten stalinistisesta rautakourasta ja veret seisauttavasta psykopaatti psykiatrista,
    Joka kielsi kaikki yhteydet ulkomaailmaan, koska kaikki tiesivät tehneensä ihmisoikeus rikoksen ja vain siksi että olin vaatinut psykiatrian teorian kieltämistä, koska niiden puoskaroinnin takia olin kuolla (ilman yksityistä) aivokalvon tulehdukseen ja he pursuivat vihaa että olin vaatinut vihan teorian eli psykiatrian kieltämistä, siksi he rautakouralla rankaisivat nyt vapauden riistolla sadismissan kuin stalin antikommunistin jotka yhtä vakaasti vaati kommunismi hulluuden loppumista kuin minä psykiatria solvaus hulluuden kieltämistä.

    Lapseni itki itsensä uneen iltaisin koska luuli äidin kuolleen iho tauti osasto visiitillä, psykopaatti psykatri kehui samaan aikaan kuoka suuri ihmistuntija hän on.
    Inhosin tuota sadistia enemmän kuin juutalainen kaasuleirin kalloharppi psykiatria, kauhu pysäytti veret ja en psuhunut psykopaatille mitään, hän akitoi hoitajat valvomaan että en pääse tuomaan ihmisoikeus rikosta lakimiesten tietoon, samalla myös lpseni estyi tietämästä missä olen, eikä omaiseni tienneet minne paha suomen valtio oli minut kidnapannut.
    Viikon kuluttua vagin vartijoiden silmä vältti ja soitin eduskunnan oukeus asiamiehelle että lapseni ei tiedä missä olen.

    Psykopaatti määräsi hoitajan sallimaan hoitajan pyhelimesta (simputusta, ei potilas puhelismesta) yhden puhelun ja sain ainostaan ilmoittaa misssä olen, puhelu katkaistiin heti ja luuri läväytettiin lapseni korvaan heti kun hän yritti kysyä millaisia potilaita siellä,on.

    Kaikki tämä oli suomlaista stalinistista pelolla hallintaa jossa näytettiin tässä maassa uskot jokaisen vainoharhaisen kidutukseen tehdyn teorian tai istut vankilassa sadisti psykiatrien kidutettavana jos yrität muuttaa tätä suomi paratiisia, eli pelolla, vakivalla voiman ja vallan näytöllä ja polittisilla hullun papereilla joita suomi sorvaa tappavista viruksisita kriitikoille häpäistäkseen heidät, saadakseen naurun alaiseksi, pilkan kohteeksi mielisairaaksi, siihen sadistinen isänmaa kayttää toisen kehon kipuja juuri silloin kun hän on sokea, kävelykyvytön ja kauheissa kivussa silloin sadististen tohtoreiden nazi komppania hyökää kimppuun sorvaamaan polittisia hullun papruja antisosialisteille julkisella.

    Vankilassa, psykitrien kauhu laitoksessa olin syyttä, ja sillä aloin inhota suomalaisuutta, näin suomea hallitaan stalinistisella rautakouralla, maa jota olin rakastanut oli näyttänyt sadistin kasvonsa.

    Lähdin tuosta kauhu luolasta omin nokin.

    Kertaakaan en ole julkisella saanut käydä etteikö suomalainen olisi harjoittanut kehon sairauksillani sadismia.
    Aivokasvainta julkinen ivasi heti ovella oireita yleislääkäri, nämä oireet on psykoosia..
    Tiesin tasan tarkkaan tämä on suomalaisten loppumatonta kollektiivista sadismia ja poistuin kiireesti sivistyneemmän omistajan laitokseen joka tutki taas oireiden syyn ja se oli aivokasvain, mutta se ainoastaan lisäsi suomalaisten sadistisuutta, oireita ja minua ivattiin ja maksumääräys kirurgin arvioon kiellettiin ja näin pakotettiin etdimään ulkomailta lääkäri ja maksamaan hoito omaan laskuun, etten sokeudu,koska kasvain oli millin päässä näköhermosta.

    Kun tuli välilevy tyrä ja jouduin rullatuoliin kirurgin arvioon ei julkinen laskenut sanoi vain mene hoitokotiin invapaikalle rullatuolinesi .
    Menin yksityiselle ja minä maksoin ja pääsin kivuista ja rullatuolista johon julkinen olisi minut jättänyt 49 v.,na.
    25 vuotta suomi harjoitti sadimia, suomen saa siirtää siperiaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pyöritin 20 ihmisen yritystä kun sairastuin aihokalvon tulehdukseen julkinen vain pilkkasi oireita psyykkiseksi, neurologille ei laskettu, joten ryömin lattioita pitkin taxiin ja yksityinen diaknisoi menigitiksen.
    Sadismi jarkui julkisella koska ne oli poliittiset hullun paprut, koska olen antisosialisti ja en kananata vahvaa juntaaista julkis keskushallintoa.
    Lopetin yrityksen menitiksestä saamaani sydämen vajaa toiminnan takia.
    En uskaltanut mennä julkiselle valittaan, koska näin, olen sadismin tikkataulu ja he tulee ivaamaan joka oiretta joka minulla on.
    Olin 6 vuotta ulkomailla ja hoidattelin jäkitaudit siellä + b vitamiini piikki hoidot, sadismi haisi suomesta tuulten mukana kuin lemu ja olin varma jos koskaan menen suomen julkiselle he tulee pidättään rautakouralla psykiatatrien kidutukseen, koska minä olin vaatinut sadimissa käytettävän psykiatrian teorian kieltämistä v aarallisena ja siitä lääkintöneuvokset oli tilanneet kulakki kyydin rangaistuksena että olin omalla nimelläni vaatinut vainoharhaisten teorioiden kieltämistä.
    6 vuoden jälkeen menin iho tauti osastolle jonne varasin ajan puoli vuotta ennen.
    Vastassa oli nazi komppania, 2miestä jotka sanoi sairaalan johtaja on lomaltaan soittanut (vahti 6vuotta) että kun tulet iho osastolle sinut pitää viedä mielsairaalaan
    Räkänokka viinalle haiseva psykiatrinen sairaanhoitaja sanoi ; sinä et usko freudia etkä sitä että tämä (järkyttävä aivokalvon tulehduksella puoskarointi) on tiede.

    Jähmetyin suomalasten stalinistisesta rautakourasta ja veret seisauttavasta psykopaatti psykiatrista,
    Joka kielsi kaikki yhteydet ulkomaailmaan, koska kaikki tiesivät tehneensä ihmisoikeus rikoksen ja vain siksi että olin vaatinut psykiatrian teorian kieltämistä, koska niiden puoskaroinnin takia olin kuolla (ilman yksityistä) aivokalvon tulehdukseen ja he pursuivat vihaa että olin vaatinut vihan teorian eli psykiatrian kieltämistä, siksi he rautakouralla rankaisivat nyt vapauden riistolla sadismissan kuin stalin antikommunistin jotka yhtä vakaasti vaati kommunismi hulluuden loppumista kuin minä psykiatria solvaus hulluuden kieltämistä.

    Lapseni itki itsensä uneen iltaisin koska luuli äidin kuolleen iho tauti osasto visiitillä, psykopaatti psykatri kehui samaan aikaan kuoka suuri ihmistuntija hän on.
    Inhosin tuota sadistia enemmän kuin juutalainen kaasuleirin kalloharppi psykiatria, kauhu pysäytti veret ja en psuhunut psykopaatille mitään, hän akitoi hoitajat valvomaan että en pääse tuomaan ihmisoikeus rikosta lakimiesten tietoon, samalla myös lpseni estyi tietämästä missä olen, eikä omaiseni tienneet minne paha suomen valtio oli minut kidnapannut.
    Viikon kuluttua vagin vartijoiden silmä vältti ja soitin eduskunnan oukeus asiamiehelle että lapseni ei tiedä missä olen.

    Psykopaatti määräsi hoitajan sallimaan hoitajan pyhelimesta (simputusta, ei potilas puhelismesta) yhden puhelun ja sain ainostaan ilmoittaa misssä olen, puhelu katkaistiin heti ja luuri läväytettiin lapseni korvaan heti kun hän yritti kysyä millaisia potilaita siellä,on.

    Kaikki tämä oli suomlaista stalinistista pelolla hallintaa jossa näytettiin tässä maassa uskot jokaisen vainoharhaisen kidutukseen tehdyn teorian tai istut vankilassa sadisti psykiatrien kidutettavana jos yrität muuttaa tätä suomi paratiisia, eli pelolla, vakivalla voiman ja vallan näytöllä ja polittisilla hullun papereilla joita suomi sorvaa tappavista viruksisita kriitikoille häpäistäkseen heidät, saadakseen naurun alaiseksi, pilkan kohteeksi mielisairaaksi, siihen sadistinen isänmaa kayttää toisen kehon kipuja juuri silloin kun hän on sokea, kävelykyvytön ja kauheissa kivussa silloin sadististen tohtoreiden nazi komppania hyökää kimppuun sorvaamaan polittisia hullun papruja antisosialisteille julkisella.

    Vankilassa, psykitrien kauhu laitoksessa olin syyttä, ja sillä aloin inhota suomalaisuutta, näin suomea hallitaan stalinistisella rautakouralla, maa jota olin rakastanut oli näyttänyt sadistin kasvonsa.

    Lähdin tuosta kauhu luolasta omin nokin.

    Kertaakaan en ole julkisella saanut käydä etteikö suomalainen olisi harjoittanut kehon sairauksillani sadismia.
    Aivokasvainta julkinen ivasi heti ovella oireita yleislääkäri, nämä oireet on psykoosia..
    Tiesin tasan tarkkaan tämä on suomalaisten loppumatonta kollektiivista sadismia ja poistuin kiireesti sivistyneemmän omistajan laitokseen joka tutki taas oireiden syyn ja se oli aivokasvain, mutta se ainoastaan lisäsi suomalaisten sadistisuutta, oireita ja minua ivattiin ja maksumääräys kirurgin arvioon kiellettiin ja näin pakotettiin etdimään ulkomailta lääkäri ja maksamaan hoito omaan laskuun, etten sokeudu,koska kasvain oli millin päässä näköhermosta.

    Kun tuli välilevy tyrä ja jouduin rullatuoliin kirurgin arvioon ei julkinen laskenut sanoi vain mene hoitokotiin invapaikalle rullatuolinesi .
    Menin yksityiselle ja minä maksoin ja pääsin kivuista ja rullatuolista johon julkinen olisi minut jättänyt 49 v.,na.
    25 vuotta suomi harjoitti sadimia, suomen saa siirtää siperiaan.

    Jatkan 25 vuoden sadimin aikana en koskaan voinut käydä julkisella ilman sadismia heti ovelta.
    Kärsin pitkään alilämmöstä ja en voinut työn takia mennä ulkomaille selvittämään alilmmön syytä,
    Lopulta makasin kahden todistajan kanssa alilämmössä 35,4
    Odotus huoneessa julkisella. Kun todistajille tuli nälkä ja nazit näki kameroistaan että todistajat poistui, silloin tuntematon valkotakki hyökkäsi kuin salama sänkyni juureen ja sivalsi hyvin sadistisen sivalluksen: "tämä ei ole mielisairaiden paikka". Lähdin itkien autooni saman tien ja yksityiselle ja he tutki että alilämpä tuli siitä ettei kilpisrauhas hormoonia ollut lainkaan ja rauhanen oli kuvassa surkastunut.
    Näin psykiatrian lääkintöneuvokset akitoi tuntemattomat tohtorit hyökäämään niiden kimppuun jotka vaatii tämän sadistisen psykiatrian kieltämistä. Ei kukaan ole niin tyhmä että käy tällä tavalla sivaltelemassa ja akitoinnin tekee psykiatrit, tähän tulee jokaisen varautua jos juntan sadismia vastustavat tai psykiatrian rautakoura teoriaa.
    Suomi on pahempi kuin soviet ja tulee päätymään väistämättä siihen että niitä jotka vaatii nazi teorioiden kieltoa tapetaan suoraan jos tulevat vastaan ottoon.
    Tätä on psykiatria ja julkisjunta, joka kiristää, että terveyden hoitoa saat jos olet kaikessa samaa mieltä valtion kanssa ja tuet sadisti psykiatrian teoriaa mielipiteilläsi, muuten valtion terveuden hoidossa on tallaiset super sadistit vastassa oli tauti mikä tahansa, en koskaan iki päivänä lähde valtion terveyden hoitoon se traumatisoi tahallaan suomi vihaan ja tallaisia ovat ihmiset jotka psykiatriaan uskoo,
    Sikalan hoitaja hoitaa sivistyneemmin teuras sikoja kuin suomi omia ihmisiään verovaroin.
    Koska omistajaa ei ole ei julkisesta vastaa kukaan.
    Avi on ajallaan vastannut aina että asiaasi ei käsitellä, eli koko julkisjunta on sadismissa mukana ja ottaa suomalaisia sadismin tikkatauluksi ja harjoittaa psykiatrian teorialla sadismia jos kriitikko sairastuu ja tulee verovarojaan vastaan vaivojaan valittaa nazi se on saappaat vain puuttuvat tohtoreilta eli kollektiivisilta sadisteilta.

    Eli puhdas oppinen stalinistinen junta sitä julkisterveyttä hoitaa, elllet ole kommunisti terveyden hoitoa et saanut sovietissa etkä meillä, ellet tue psykiatrian sadistista teoriaa. Tähän on tultu psykiatria hallinnoi kuin stalin.


  • Vieläkö sä olet huumeissa?

  • vähennetään pikku hiljaa lääkkeitä, onneksi.

  • oikeastaan en ole millään tavalla ei toivottu, minulla menee ihan hyvin, melkein joka suhteen olen fyysisesti (ihme kyllä) aika hyvässä kunnossa ja henkisesti aika hyvässä kunnossa.

   olen ollut melekin koko ajan tuetussa työssä, mutta se riittää minulle en ole siellä rahan perässä juuri koskaan ollut.

   miksi olen siellä sitten? hyvä kysymys johon en osaa antaa vastausta, ja toinen kysymys on se miksi minulle on kaikki nämä ajat melekin vaahdottu sosiaalisuudesta, sekin on hyvä kysymys, johon en osaa antaa vastausta.

   sosiaaalisuudessa ei ole mitään vikaa, melkein kaikilla muilla tuntemillani ihmisillä onkin siinä vikaa.

   miksi olen tässä järjestelmässä vuodesta toiseen jos kuntoudun kun hoidot kehittyvät yhä nopeammin ja nopeammin vuosien varrella?

   olen ei toivottu vaikka olen toivottu?

   mietin aina välillä että minkälainen ihmienen minusta joskus aiotaan kuntouttaa?

  • Ne jotka uskovat että psykiatreilla on järkkymätön totuus ja tieto hallinnassa kunkin yksilön näkymättömästä sisimmästä voivat vapaasti käydä puoskaroituttamassa itseään.
   Psykiatriaa, marxismia, darvinismia ei vaan saa pakkotuputtaa niille jotka ajattelee omilla aivoillaan he ei usko.

   Kaikki teoriat totalitarisoituvat ja tulevat stalinin koviksi ja pidättävät ne jotka ei usko että psykiatreilla on järkkymätön totuus ja tieto hallinnassa kunkin yksilön näkymättömästä sisimmästä, näyttää siltä että nämä teoria totalitaristi hullut kohta murhaa kuin marxin kommunistit niitä jotka uskoo että psykiatrialla on totaalitaarisesti hukassa tieto ja totuus yleensä ihmisen näkymättömästä sisimmästä.
   On äärimmäisen vaarallista mennä puoskaroimaan ihmisten näkymättömällä sisimmällä.

  • Olet aivan oikeassa. Psykiatria on kidutuskeino ja täyttä huuhaata. Joka muuta väittää, joko valehtelee, tai älykkyys ei riitä älykkäimpien tasolle.

   • Ja puoskarointia, sitä psykiatria on. Tuhotaan monien aivot ja fyysinen terveys, niin kuin minulle on käynyt.


   • Siinä ei ole yhtään älyä, että psykologia tai psykiatria puskahuuteluilla mitätöitäisiin. Ainahan vanhat suvut ovat sammuneet, uusia tulee tilalle.
    Minun sukuni on sammumassa. En silti lähde käyttäytymistieteitä kumoamaan. Sama voi olla sinullakin edessä tällä milleneumilla.


  • Oletteko koskaan nähneet psykiatrien pyytävän anteeksi kun ovat puoskaroineet syöpä oireista hullun paprut ja kiduttaneet potilasta vainoharhaisilla teorioillaan ja akitoineet muut tohtorit tyhmiksi, ettei tallaisia oireita tarvitse tutkia ovat psyykkisiä ja syöttäneet syöpään neuroleptejä jotka laskee valko solut AIDS tasolle että syöpä leviää kuin tulipalo ja vasta kolme viikkoa ennen kuolemaa on alkaneet tutkia.
   Eikä edes ennen kuolemaa korjaa syövästä puoskaroimiaan hullun papruja, joka olisi vähintä mitä puoskarit voisi tehdä, eikä suomen valtio ole sen viisaampi eikä sekään korjata puoskarien puoskaroimia hullun papruja ei millään vaatimuksella.
   Tällainen moukka sivistymätön joku itä valtio tää on.

   Vakuutu terveydessä ei tallaisia tappoja tehdä, koska jokaisella on kymmeniä ovia mistä kävellä sisään, jos yksi on nazi voi mennä sivistyneemmän omistajan paikkoihin
   Ja estää trauamtisoinnin johon julkinen on erikoistunut.
   Miksi suomesta ei voi tulla länsi valtiota jossa on saksalainen tai sveitsiläinen vakuutus niin valtion terroristit eivät pääsisi pidättämään kriitikkoja rautakouralla sadististen psykiatrien kidutettavaksi.
   Minä ainakaan en koskaan ole halunnut koskaan olla tekemisissä psykiatrien kanssa, valtio on vain harjoittanut sadismia ja hyökönnyt sadisti teorioillaan kimppuun kuin SS juutalaisen nähdessään. En koskaan puhu psykitreille jos sairas sänkyni viereen on sellainen kuvotus tuotu ja yleislääkärit harjottanu nazismia jos olen vaivoja valitellut.
   Ei yksilö saa koskaan mennä julkiselle, jos hän ei halua tukea valtion nazi teorioita ja vastustaa rautakoura julkishallintoa
   Joka hallinnoi pelolla ja rautakouralla kriitikoita,
   Ampuu hauleja heidän sydämeen.
   Mutta valtio joka vankilaan syyttömiä vie, itse vangiksi joutuu,
   Joka sairaita sortaa, sille jumala ei jätä kostamatta
   Ja uskon että jumala rakaisee pian suomea ja se joutuu pakkohoitoon itään ja pääsee lakaisemaan idän miehen lattioita rangaituksena että se harjoitti sadismia joka kerran kriitikkojen kehon kuvuilla kuin saksalainen juutalaisen kehon kivuilla, se pilkkasi ja ivasi vain siksi, että yksilö ajatteli omilla aivoillaan, eikä uskonut sadismin olevan suurta tiedettä kuten psykiatrit sanoo.

  • Psykiatria ja psykologia ovat tieteinä huuhaata. Oikeastaan ne ovat työkaluja, joilla ihmisiä ohjataan olemaan hyödyllisiä mahdollisimman pitkään. Ellei yksiö pysty enää tahkoamaan rahaa työnantajille, saadaan hänestä harmiton lääkkeiden käyttäjä. Siinä roolissa hän edelleen hyödyttää lääketeollisuutta ja mahdollisesti työllistää mielenterveysalan ammattihenkilöitä eli on systeemille hyödyksi.

   Moni meistä on joutunut kuuntelemaan psykologikoulutetun konsultin esityksiä työnsä puolesta. Ei heillä ole mitään sellaista sanottavaa, jota tavanomaisen kasvatuksen saanut kansalainen, ei olisi sisäistänyt jo pienestä pitäen. Toisaalta heillä ei myöskään ole eväitä ratkaista työyhteisön todellisia ongelmia, jotka useimmiten johtuvat johtamisesta tai jonkun häirikköyksilön toiminnasta.

   Tähän aikaan vaan kuuluu, että psykologeja pidetään arvossa ja työnantajat maksavat heille muhkeita summia muutaman tunnin jutusteluista. Eniten psykotieteilijät hyötyvät toiminnastaan itse. Toiminnan kohteiden elämään psykologisointi ei sanottavasti vaikuta.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kuten sanoit, psykiatria ja psykologia ovat huuhaata eli retoriikkaa, kuten Bostonin ja Lontoon yliopistot osoittavat:
    https://www.madinamerica.com/2019/10/new-review-finds-lancet-global-mental-health-report-misguided/

    YK:n psyko-sosiaalinen linja ihmisoikeuksien parannuksella on vastakkain biomedikaalisen linjan kanssa. Tutkimuksessa on otettu erittäin hyvin eri näkökulmia esiin.

    Teologia se vasta huuhaata on. Tutkitaan oletuspersoonien, jumalien olemassaolon metkuja. Psykologialla erotetaan mm. etevät opiskelijat vähemmän lahjakkaista.
    - ylitalkkari


  • Psykiatria ei ole huuhaata, koska hologousti jäi kesken ja näkymättömän sisimmän kuvitteellisia degeneratiivisia (mieli)
   Tauteja jäi kaasuttamatta,
   On tärkeä edistys tullut eli neuroleptit joilla zyklon kaasu on korvattu, eikä siitä saa murha tuomota,
   Mutta tappaa varmasti haima tulehduksiin tekemällä valkosolu vähyyden eli kemiallisen AIDS,sin.

   • Ohikulkevan, asioihin koulutuksensakin puolesta perehtyneen silmin: Nämä jutut täällä voivat ehkä vaikuttaa yliammtuilta, mutta eivät ole. Niissä on totuutta enemmänkin kuin vain siemenen verran. Kannattaa tutkia psykiatrian historiaa ja nykyisyyttä.


  • Stalinismissa ja psykiatriassa ei saa olla kitiikkiä,
   Heidät pidätetään KGB ottein heti.

   On psykiatriassa ja KGB säkin inhimillisiä persoonia,
   He vain toimivat robotin tavoin ja pidättävät ja kiduttavat sitä jota ylhäältä valtio kaskee.

   Psykiatria on raudan kova kuin stalin, että mitään kritiikkiä ei heistä " isä aurinkoisista "auttajista" saa esiintyä,
   Vaikka psykiatria on yhtä kaukana auttajasta kuin stalin isä aurinkoisesta.

   • Sinuun ei edes lääkkeet tehoa.


  • Nykyään on lääketiede niin kehittynyttä että lähes kaikille pystytään antamaan jokin diagnoosi :) huuhaa huuhaa

  • Mielenterveysalalle hakeutuvat ne jotka eivät muualle kykene,

  • Kuuleppa. Tänään tuntui siltä, olen valvonut neljä yötä. Tänään kävin miekkarissa asianitakia, Turhan paskan lääkkeitä kaikkien lisäksi. Mutta vasta huomenna tiedän oliko ne paskoja, en voi sanoa niin tässävaiheessa. Senkin voin sanoa että näiden turhanpaskoja lääkkeitä ilman olisin mullanalla. Pakko se on sanoa. Tänään sain unilääkkeitä en minä tiedä kun aamulla pelasko ne, pääasia olis että saisin nukuttua. Sitten voin sanoa oliko ne turhia. Että näin kansakoulupohjalta.

   • Entäs SSRI-lääkkeet ja antipsykootit? Kyllähän ne lääkenarkkareille kolmiolääkkeet kelpaa.


   • Vakava asia. Psyykenlääkkeet ovat huumeita. Mutta ehkä sinulla ja monella muullakin on ollut niin, että jossain erittäin vaikeassa elämäntilanteessa huumeet ovat olleet avuksi. Nehän lievittävät kestämätöntä oloa. Kuten alkoholikin. MItä vahvempi huume. sitä paremmin on taju kankaalla, ja tosiaan, joskus se voi olla tarpeen. - Unilääkkeet ovat ehkä vähän eri juttu, mutta käsitin että sait ihan psyykenlääkkeitä tilanteeseesi, jossa yksi ongelma oli unettomuus.

    Toivon vilpittömästi, että auttoi. Mutta pitemmän päälle kaikista huumeista on haittaa. Psyykenhuumeet altistavat psykoottisuudelle, masennukselle ja manialle pitkäaikaiskäytössä. Juurikin siis sille/niille vaivoille, joita varten niitä alettiin käyttää. Se johtuu mm. hermosolujen herkistymisestä välittäjäaineille, joita "lääke" blokkaa.

    Monesti siis "lääkkeet" sairastuttavat lopulta lisää. Psyykkisten haittojen päälle tulevat tietenkin fyysiset, kuten aivosolukon surkastuminen, lihominen, diabetes, sydänsairaudet jne.

    Mielen ongelmiin ja kärsimykseen tarvitaan toisten ihmisten apua, ei huumeita. Terapiaa, vertaistukea. Saitkohan reseptin ohella edes yhtään ystävällisatä sanaa?

    Ja placebo reseptin lisänä auttaa paljon. Placebo on tutkimusten mukaan yhtä tehokas kuin esim. SSRI-lääke masennuksessa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vakava asia. Psyykenlääkkeet ovat huumeita. Mutta ehkä sinulla ja monella muullakin on ollut niin, että jossain erittäin vaikeassa elämäntilanteessa huumeet ovat olleet avuksi. Nehän lievittävät kestämätöntä oloa. Kuten alkoholikin. MItä vahvempi huume. sitä paremmin on taju kankaalla, ja tosiaan, joskus se voi olla tarpeen. - Unilääkkeet ovat ehkä vähän eri juttu, mutta käsitin että sait ihan psyykenlääkkeitä tilanteeseesi, jossa yksi ongelma oli unettomuus.

    Toivon vilpittömästi, että auttoi. Mutta pitemmän päälle kaikista huumeista on haittaa. Psyykenhuumeet altistavat psykoottisuudelle, masennukselle ja manialle pitkäaikaiskäytössä. Juurikin siis sille/niille vaivoille, joita varten niitä alettiin käyttää. Se johtuu mm. hermosolujen herkistymisestä välittäjäaineille, joita "lääke" blokkaa.

    Monesti siis "lääkkeet" sairastuttavat lopulta lisää. Psyykkisten haittojen päälle tulevat tietenkin fyysiset, kuten aivosolukon surkastuminen, lihominen, diabetes, sydänsairaudet jne.

    Mielen ongelmiin ja kärsimykseen tarvitaan toisten ihmisten apua, ei huumeita. Terapiaa, vertaistukea. Saitkohan reseptin ohella edes yhtään ystävällisatä sanaa?

    Ja placebo reseptin lisänä auttaa paljon. Placebo on tutkimusten mukaan yhtä tehokas kuin esim. SSRI-lääke masennuksessa.

    Neuvojesi mukaan ei kukaan ongelmainen parantuisi.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Neuvojesi mukaan ei kukaan ongelmainen parantuisi.

    Selittäisitkö tarkemmin?

    Onko joku sitten oikeasti parantunut lääkkeillä / huumeilla? Minusta ei. Parantuminenkin olisi kuitenkin mahdollista, oikea parantuminen. Mitä sillä nyt sitten tarkoitetaankin, lienee jossain määrin jokaisen oma näkemys... Että kärsimys poistuu ainakin ajoittain, muulloin lievenee, muuttuu siedettäväksi. Elämäänhän kuuluu kärsimystäkin. Jos ei koskaan kärsi, ei ole inhimillinen. Lisäksi parantumiseen kuuluisi mielestäni että olisi myös hyvänolontunteita ( miel. paljon), ihmissuhteita joissa tehdään hyvää eikä tuhota toista eikä itseä. Ja mielekästä tekemistä. Hauskuutta, ainakin joskus. Monipuolisia tunteita ja laajoja ajatuksia.

    Kyllä kaikkien on mahdollista parantua. On surullista mitä psykiatria tekee ihmisille, joita on auttavinaan. Varmasti moni psykiatrihenkilö haluaakin auttaa, mutta järjestelmä ei ole sellaiseen rakennettu.

    Mielen ongelmat voivat joskus olla vaikeasti autettavissa, kun niissä voi olla hirveitä lapsuudentraumoja taustalla, pitkäaikaista hylkäämiskokemusta, jne. Ja sitten kun ihminen, rohkeana, jossain vaiheessa ehkä hakeutuu psykiatrian piiriin, luullen saavansa apua, ja se mitä tapahtuu on jotain ihan muuta.

    Suon kaikille lievityksen jonka ehkä saa kemikaaleista. Itsekin joskus olen vähän käyttänyt. Mutta että tiedettäisiin ja tiedostettaisiin mitä tehdään ja miksi, ja varsinkin kun tehdään jotain toisille, heikommassa asemassa oleville.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Selittäisitkö tarkemmin?

    Onko joku sitten oikeasti parantunut lääkkeillä / huumeilla? Minusta ei. Parantuminenkin olisi kuitenkin mahdollista, oikea parantuminen. Mitä sillä nyt sitten tarkoitetaankin, lienee jossain määrin jokaisen oma näkemys... Että kärsimys poistuu ainakin ajoittain, muulloin lievenee, muuttuu siedettäväksi. Elämäänhän kuuluu kärsimystäkin. Jos ei koskaan kärsi, ei ole inhimillinen. Lisäksi parantumiseen kuuluisi mielestäni että olisi myös hyvänolontunteita ( miel. paljon), ihmissuhteita joissa tehdään hyvää eikä tuhota toista eikä itseä. Ja mielekästä tekemistä. Hauskuutta, ainakin joskus. Monipuolisia tunteita ja laajoja ajatuksia.

    Kyllä kaikkien on mahdollista parantua. On surullista mitä psykiatria tekee ihmisille, joita on auttavinaan. Varmasti moni psykiatrihenkilö haluaakin auttaa, mutta järjestelmä ei ole sellaiseen rakennettu.

    Mielen ongelmat voivat joskus olla vaikeasti autettavissa, kun niissä voi olla hirveitä lapsuudentraumoja taustalla, pitkäaikaista hylkäämiskokemusta, jne. Ja sitten kun ihminen, rohkeana, jossain vaiheessa ehkä hakeutuu psykiatrian piiriin, luullen saavansa apua, ja se mitä tapahtuu on jotain ihan muuta.

    Suon kaikille lievityksen jonka ehkä saa kemikaaleista. Itsekin joskus olen vähän käyttänyt. Mutta että tiedettäisiin ja tiedostettaisiin mitä tehdään ja miksi, ja varsinkin kun tehdään jotain toisille, heikommassa asemassa oleville.

    Minkähän vuoksi käytit lääkkeitä ongelmaasi, vaikka väität ettei niistä ole mitään apua? Vaikuttaa ettei pelkkä terapiakaan ole tuonut kohdallasi apua.


  • Beduiinitelttaa haeskelen. Olisiko Suomessa valmistajia, toki käytettykin sopii, kun net-yhteydetkin ovat nykyään loistavat. Trangia on.

  • Juu ihmisillä on ongelmia ja eivät aina käyttäydy nätistä näitten vuoksi. Psykiatria on tehty hallitsemaan ihmisiä, ei ratkaisemaan ihmisten ongelmia. Jotta ihmiset saadaan käyttäytymään nätisti, käytetään erilaisia lobotomiataktiikoita ja ihmistenhallintakeinoja kirurgisista kemiallisiin, teknillisiin ja sosiaalisiin, jotta sinun käytöstäsi voidaan hallita. Sitten pahinta on, jos sinulla sattuu olemaan omaisia, jotka antavat luvan tälle sinun pahoinpitelyllesi. Luet vaikka lobotomian historiaa, kun omaiset antoivat luvan sukulaistensa aivojen leikkelyyn, ja olivat hirveän tyytyväisiä, kun potilas rauhoittui, vaikka oli taantunut tämän aivovaurion seurauksena kaksivuotiaan tasolle.

   Itselläni on äiti, joka ei millään uskalla mennä itse lääkärille, mutta antaa täydet oikeudet ja on tyytyväinen psykiatreihin, jotka hänen mielestä rauhoittavat minut pakkokeinoillaan normaaleissa riidoissa. Puhumattakaan, että hän on se hullu, joka raivoamisen on minulle lapsuudessani opettanut.

   Jos tapat psykiatrin, olet tehnyt ihmiskunnalle palveluksen. Puoli miljoonaa ihmistä Suomessakin on vähemmän tuottavia ja elävät lyhyemmän elämän ja ovat vähemmän toiminnallisia yhteiskunnassa näiden puoskareitten kemiallisen yms. lobotomian ansiosta.

   • Sinua ei näköjään ole se psykiatriakaan parantanut, joten minkälaista "hoitoa" tarvitsisit mielestäsi, vai pitäiskö sun antaa rauhassa riehua?


   • "Sitten pahinta on, jos sinulla sattuu olemaan omaisia, jotka antavat luvan tälle sinun pahoinpitelyllesi. Luet vaikka lobotomian historiaa, kun omaiset antoivat luvan sukulaistensa aivojen leikkelyyn, ja olivat hirveän tyytyväisiä, kun potilas rauhoittui, vaikka oli taantunut tämän aivovaurion seurauksena kaksivuotiaan tasolle."

    Tuttavani isoäidillä oli mt-ongelmia, ja häntä oli hoidettu mielisairaalassa, siis 1950-luvulla. Lääkärit ehdottivat lopulta lobotomiaa. Potilaalta itseltään ei kysytty, ei ollut tarpeen. Hänen miehensä antoi suostumuksen. Operaatio tehtiin, ja isoäidistä tuli tunnistamaton ihminen, veltto zombi. Mies oli kauhuissaan, eihän hän ollut tätä tarkoittanut. Oli luullut, että leikkaus parantaisi.

    Että joskus näinkin päin. Tiedän että monilla on noin kun sinulla, että omaiset lyöttäytvät lääkäreiden kanssa kimppaan tavoitteena vain päästä kiusallisesta ihmisestä kemiallisesti eroon tai etäämmälle.

    Lääkehuumeet ovat kemiallinen pakkopaita. Psykokirurgisia menetelmiäkin käytetään vielä nykyään, vaikka lobotomia on kielletty. Esim. DBS ("aivojen syvästimulaatio") ja eräät muut ovat vaarallisia ja hyödyttömiä, lobotomiaan verrattavia. Eivät yhtä peruuttamattomia, mutta vammoja niistäkin jää. Plus henkiset traumat.

    Anonyymi
    26.10.2019 13:00


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Sitten pahinta on, jos sinulla sattuu olemaan omaisia, jotka antavat luvan tälle sinun pahoinpitelyllesi. Luet vaikka lobotomian historiaa, kun omaiset antoivat luvan sukulaistensa aivojen leikkelyyn, ja olivat hirveän tyytyväisiä, kun potilas rauhoittui, vaikka oli taantunut tämän aivovaurion seurauksena kaksivuotiaan tasolle."

    Tuttavani isoäidillä oli mt-ongelmia, ja häntä oli hoidettu mielisairaalassa, siis 1950-luvulla. Lääkärit ehdottivat lopulta lobotomiaa. Potilaalta itseltään ei kysytty, ei ollut tarpeen. Hänen miehensä antoi suostumuksen. Operaatio tehtiin, ja isoäidistä tuli tunnistamaton ihminen, veltto zombi. Mies oli kauhuissaan, eihän hän ollut tätä tarkoittanut. Oli luullut, että leikkaus parantaisi.

    Että joskus näinkin päin. Tiedän että monilla on noin kun sinulla, että omaiset lyöttäytvät lääkäreiden kanssa kimppaan tavoitteena vain päästä kiusallisesta ihmisestä kemiallisesti eroon tai etäämmälle.

    Lääkehuumeet ovat kemiallinen pakkopaita. Psykokirurgisia menetelmiäkin käytetään vielä nykyään, vaikka lobotomia on kielletty. Esim. DBS ("aivojen syvästimulaatio") ja eräät muut ovat vaarallisia ja hyödyttömiä, lobotomiaan verrattavia. Eivät yhtä peruuttamattomia, mutta vammoja niistäkin jää. Plus henkiset traumat.

    Anonyymi
    26.10.2019 13:00

    Millä keinoin nämä riehuvat häiriköt saadaan rauhoittumaan?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Millä keinoin nämä riehuvat häiriköt saadaan rauhoittumaan?

    Eikö rikoslaki riitä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Sinua ei näköjään ole se psykiatriakaan parantanut, joten minkälaista "hoitoa" tarvitsisit mielestäsi, vai pitäiskö sun antaa rauhassa riehua?

    Et ymmärrä mistä puhut. Jos joku riehuu siten, että se on lain vastaista, kuuluu asia poliisille. Psykiatriaa ei tarvita mihinkään. Kuten edellinen kommentoija (olen eri henkilö) tiesi, psykiatria ei auta kohteitaan eikä paranna mitään. Psykiatria on valtion sosiaalikontrollin väline osana lakijärjestelmää. Monet kuvittelevat, että psykiatria olisi lääketiedettä, mutta psykiatrialla ei ole koskaan ollut tekemistä lääketieteen kanssa. He ovat kyllä toisin esittäneet ja esittävät yhä, mutta yhtään lähemmässä tarkastelussa huomaa mistä toiminnassa on aidosti kysymys.

    Pahoittelut vielä kyseiselle kommentoijalle siitä, että vanhempansa on niin ääliöksi osoittautunut. Kukaan lapsestaan välittävä vanhempi tai huoltaja ei lähetä saatika pakota lastaan psykiatrille.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Sitten pahinta on, jos sinulla sattuu olemaan omaisia, jotka antavat luvan tälle sinun pahoinpitelyllesi. Luet vaikka lobotomian historiaa, kun omaiset antoivat luvan sukulaistensa aivojen leikkelyyn, ja olivat hirveän tyytyväisiä, kun potilas rauhoittui, vaikka oli taantunut tämän aivovaurion seurauksena kaksivuotiaan tasolle."

    Tuttavani isoäidillä oli mt-ongelmia, ja häntä oli hoidettu mielisairaalassa, siis 1950-luvulla. Lääkärit ehdottivat lopulta lobotomiaa. Potilaalta itseltään ei kysytty, ei ollut tarpeen. Hänen miehensä antoi suostumuksen. Operaatio tehtiin, ja isoäidistä tuli tunnistamaton ihminen, veltto zombi. Mies oli kauhuissaan, eihän hän ollut tätä tarkoittanut. Oli luullut, että leikkaus parantaisi.

    Että joskus näinkin päin. Tiedän että monilla on noin kun sinulla, että omaiset lyöttäytvät lääkäreiden kanssa kimppaan tavoitteena vain päästä kiusallisesta ihmisestä kemiallisesti eroon tai etäämmälle.

    Lääkehuumeet ovat kemiallinen pakkopaita. Psykokirurgisia menetelmiäkin käytetään vielä nykyään, vaikka lobotomia on kielletty. Esim. DBS ("aivojen syvästimulaatio") ja eräät muut ovat vaarallisia ja hyödyttömiä, lobotomiaan verrattavia. Eivät yhtä peruuttamattomia, mutta vammoja niistäkin jää. Plus henkiset traumat.

    Anonyymi
    26.10.2019 13:00

    Haluan todeta tähän näkyvästi, että isoisäsi on ollut, ainakin tässä asiassa, idiootti. Kannattaisikohan ottaa selvää mitä teetättää vaimolleen ennen päätöstä. Jokainen yhtään yhteiskunnallisesti hereillä oleva olisi tienyt jo 20-luvulla ja aikaisemmin, ettei psykiatrit ole ihmisiä auttamassa. Muutenkin, miten vastuutonta ottaa valta toisen kohtalosta ilman lupaa kysymättä. Vai oliko vaimonsa antanut luvan? Silloinhan toisaalta miehensä mielipidettä ei olisi tarvittu

    Tässä tapauksessa tulee hyvin esiin se miten tärkeää on, että kukaan ei saa päättää toisen (täysikäisen) puolesta mitä tehdään. Kun valta on oikeassa paikassa, eli jokaisella valta päättää omasta kehostaan, mutta ei kenenkään muun kehosta, on tilanne moraalisesti oikein ja asiat siten hyvin.

    --de


   • Anonyymi kirjoitti:

    Haluan todeta tähän näkyvästi, että isoisäsi on ollut, ainakin tässä asiassa, idiootti. Kannattaisikohan ottaa selvää mitä teetättää vaimolleen ennen päätöstä. Jokainen yhtään yhteiskunnallisesti hereillä oleva olisi tienyt jo 20-luvulla ja aikaisemmin, ettei psykiatrit ole ihmisiä auttamassa. Muutenkin, miten vastuutonta ottaa valta toisen kohtalosta ilman lupaa kysymättä. Vai oliko vaimonsa antanut luvan? Silloinhan toisaalta miehensä mielipidettä ei olisi tarvittu

    Tässä tapauksessa tulee hyvin esiin se miten tärkeää on, että kukaan ei saa päättää toisen (täysikäisen) puolesta mitä tehdään. Kun valta on oikeassa paikassa, eli jokaisella valta päättää omasta kehostaan, mutta ei kenenkään muun kehosta, on tilanne moraalisesti oikein ja asiat siten hyvin.

    --de

    "Haluan todeta tähän näkyvästi, että isoisäsi on ollut, ainakin tässä asiassa, idiootti. "

    Pitäisi ymmärtää että silloin ei ollut saatavissa niin paljon tietoa näistä asioista kuin nykyään. Ihmiset luottivat lääkäriin paaaljon, paljon enemmän kuin nykyään. 1950-luvulla lääkärit olivat todella "herroja". Kuten sanonta kuului, jumalasta seuraavia.

    Eihän silloin ollut esim. peruskoulua jne. Elettiin eri maailmassa.

    Kirjoitin sitä paitsi että kyse oli tuttavani isovanhemmista, ei minun. En itseasiassa tiedä varmasti, kysyttiinkö mieheltä edes varsinaisesti lupaa, voi olla ettei. Kuitenkin hän uskoi lääkäreiden ammattitaitoon ja etiikkaan, eikä ainakaan vastustanut vaimonsa lobotomiaa. Hirveää.

    Suomessa tehtiin 1970-luvulle asti noin 1500 lobotomiaa. Potilaiden suostumusta ei tarvinnut kysyä. Suosittelen lukemaan Petteri Pietikäisen kirjan Hulluuden historia. Ei taida lobotomia olla edes pahinta mitä ihmiselle voidaan psykiatrien toimesta tehdä. Nämä tiedot kuuluisivat jokaisen yleissivistykseen.

    Vielä nykyäänkin saa psykiatrisesti diagnosoituja ihmisiä pakottaa lääketieteellisiin toimenpiteisiin, joiden seuraukset ovat ainakin osittain PERUUTTAMATTOMIA. Esimerkiksi pitkäaikaisen neurolepti-, epilepsia- ja SSRI-lääkkeiden haitat ja sähköshokit. Tahdonvastaisuus oikeutetaan tietyillä diagnoosella kuten psykoosi, skitsofrenia, psykoottinen masennus ja skitsoaffektiivinen häiriö.

    Anonyymi
    26.10.2019 13:


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Haluan todeta tähän näkyvästi, että isoisäsi on ollut, ainakin tässä asiassa, idiootti. "

    Pitäisi ymmärtää että silloin ei ollut saatavissa niin paljon tietoa näistä asioista kuin nykyään. Ihmiset luottivat lääkäriin paaaljon, paljon enemmän kuin nykyään. 1950-luvulla lääkärit olivat todella "herroja". Kuten sanonta kuului, jumalasta seuraavia.

    Eihän silloin ollut esim. peruskoulua jne. Elettiin eri maailmassa.

    Kirjoitin sitä paitsi että kyse oli tuttavani isovanhemmista, ei minun. En itseasiassa tiedä varmasti, kysyttiinkö mieheltä edes varsinaisesti lupaa, voi olla ettei. Kuitenkin hän uskoi lääkäreiden ammattitaitoon ja etiikkaan, eikä ainakaan vastustanut vaimonsa lobotomiaa. Hirveää.

    Suomessa tehtiin 1970-luvulle asti noin 1500 lobotomiaa. Potilaiden suostumusta ei tarvinnut kysyä. Suosittelen lukemaan Petteri Pietikäisen kirjan Hulluuden historia. Ei taida lobotomia olla edes pahinta mitä ihmiselle voidaan psykiatrien toimesta tehdä. Nämä tiedot kuuluisivat jokaisen yleissivistykseen.

    Vielä nykyäänkin saa psykiatrisesti diagnosoituja ihmisiä pakottaa lääketieteellisiin toimenpiteisiin, joiden seuraukset ovat ainakin osittain PERUUTTAMATTOMIA. Esimerkiksi pitkäaikaisen neurolepti-, epilepsia- ja SSRI-lääkkeiden haitat ja sähköshokit. Tahdonvastaisuus oikeutetaan tietyillä diagnoosella kuten psykoosi, skitsofrenia, psykoottinen masennus ja skitsoaffektiivinen häiriö.

    Anonyymi
    26.10.2019 13:

    Miten sinun kohdallasi on toimittu? Oletko saanut mielestäsi oikeanlaista hoitoa?


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Haluan todeta tähän näkyvästi, että isoisäsi on ollut, ainakin tässä asiassa, idiootti. "

    Pitäisi ymmärtää että silloin ei ollut saatavissa niin paljon tietoa näistä asioista kuin nykyään. Ihmiset luottivat lääkäriin paaaljon, paljon enemmän kuin nykyään. 1950-luvulla lääkärit olivat todella "herroja". Kuten sanonta kuului, jumalasta seuraavia.

    Eihän silloin ollut esim. peruskoulua jne. Elettiin eri maailmassa.

    Kirjoitin sitä paitsi että kyse oli tuttavani isovanhemmista, ei minun. En itseasiassa tiedä varmasti, kysyttiinkö mieheltä edes varsinaisesti lupaa, voi olla ettei. Kuitenkin hän uskoi lääkäreiden ammattitaitoon ja etiikkaan, eikä ainakaan vastustanut vaimonsa lobotomiaa. Hirveää.

    Suomessa tehtiin 1970-luvulle asti noin 1500 lobotomiaa. Potilaiden suostumusta ei tarvinnut kysyä. Suosittelen lukemaan Petteri Pietikäisen kirjan Hulluuden historia. Ei taida lobotomia olla edes pahinta mitä ihmiselle voidaan psykiatrien toimesta tehdä. Nämä tiedot kuuluisivat jokaisen yleissivistykseen.

    Vielä nykyäänkin saa psykiatrisesti diagnosoituja ihmisiä pakottaa lääketieteellisiin toimenpiteisiin, joiden seuraukset ovat ainakin osittain PERUUTTAMATTOMIA. Esimerkiksi pitkäaikaisen neurolepti-, epilepsia- ja SSRI-lääkkeiden haitat ja sähköshokit. Tahdonvastaisuus oikeutetaan tietyillä diagnoosella kuten psykoosi, skitsofrenia, psykoottinen masennus ja skitsoaffektiivinen häiriö.

    Anonyymi
    26.10.2019 13:

    Neuroleptit ja sähköshokit on lastenleikkiä verrattuna lobotomiaan. Lobotomia on täysi ihmisen tuhoaminen. En vähättele tuhoa, jota neuroleptit, sähköshokittaminen ja SSRI-aineet aiheuttavat uhreilleen, mutta nekään eivät pysty tuhoamaan ihmisyyttä niin nopeasti kuin lobotomia. Lobotomia on käytännössä kuin valokatkaisin. Ennen kaikki on kunnossa, sekuntia myöhemmin ei enää mikään. "Kemiallisessa lobotomiassa", eli neuroleptien/SSRI-aineiden käytössä, on mahdollista, että pysyviä vaurioita ei synny, jos altistus pysyy hyvin lyhyenä. Sähköshokissa tulee aina aivovaurio, mutta sekään ei ole niin tuhoisa kerrasta kuin lobotomia.

    Pahoittelut, että luin väärin mitä tulee vanhempiisi ja isovanhempiisi. Tiedän myös, että naisia kohdeltiin sitäkin huonommin noihin aikoihin.

    --de


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten sinun kohdallasi on toimittu? Oletko saanut mielestäsi oikeanlaista hoitoa?

    En ole tekemisissä psykiatrian kanssa. Olen nähnyt läheltä mitä tuhoa ja barbarismia psykiatria on. Lisäksi olen lukenut erittäin kattavasti ja monipuolisesti alasta. Tiedän psykiatriasta enemmän kuin valtaosa oikeista lääkäreistä. Itse asiassa väitän, että tiedän paljon enemmän psykiatriasta kuin suurin osa psykiatreista tietää.


   • Anonyymi kirjoitti:

    En ole tekemisissä psykiatrian kanssa. Olen nähnyt läheltä mitä tuhoa ja barbarismia psykiatria on. Lisäksi olen lukenut erittäin kattavasti ja monipuolisesti alasta. Tiedän psykiatriasta enemmän kuin valtaosa oikeista lääkäreistä. Itse asiassa väitän, että tiedän paljon enemmän psykiatriasta kuin suurin osa psykiatreista tietää.

    Luulo ei ole tiedon väärti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Luulo ei ole tiedon väärti.

    Nimen omaan. Nämä asiat tiedän.


  • https://madinfinland.org/psykiatrien_kayttaytyminen/

   Psykiatrien käyttäytyminen on ymmärrettävissä sosiaalisilla tekijöillä

  • tässä systeemissä ei saa olla liian sairas eikä liian terve.

  • molemmilla kerroilla pannaan halvalla koko loppuelämän ajan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maskisuositus tulee tällä viikolla

   Alatko käyttämään maskia kun liikut julkisilla paikoilla? Kyseessä on siis suositus, ei pakko.
   Maailman menoa
   170
   2410
  2. Sofia on 2 viikkoa Hangossa Stefun kanssa

   Kertoi ig. Mihis Isbe? Martina ei tytöstä huolehdi. Isbe ollut vain Hangossa Stefun suvulla. Vai hoitaako myös Sofia Isbeä Hangossa? Maralla ei ole
   Kotimaiset julkkisjuorut
   215
   2317
  3. Torppa sairaalaan

   Kas kas..oliko ullatus, että taas tapahtuu..
   54
   1109