Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Vakuutusyhtiö Varma

Jukkis 67

Putosin vapaa ajalla korkealta petoniin tapaturmallisesti ja menetin työkykyni.Tapaturma tapahtui 2010 syksyllä ja vammauduin oikeasta kädestä pahoin josta murtui ranne ja luita meni halki ja poikki kyynärpäähän päin.Käsi leikattiin ja raudotettiin pitkällä titaaniraudalla joka sitten jäi viellä hirveeseen virheasentoon ranteen osalta jossa tuli lekurilla virhe,kun sormet ja kämmen osoitti suoraan lattiaan vaikka kättä piti suoraan eteen päin.Tämä korjattiin sitten uusinta leikkauksella toukokuussa 2012 jonka jälkeen ranne oikaistiin suoraan linjaan uudella titaaniraudalla ja sain käyttööni stimulaattori koneen jota pidin ranteessa 3 tuntia vuorokaudessa,että haljenneet luut parantuisi kädessä.Selkäni meni turmassa myös jossa on 17mm heitto 5 nikamassa hermojuuret pinteessä ja nikamien painumista kasaan jonka seurauksesta kävely on hankalata ja kivullista.Olin työkyvyttömyys eläkkeellä 31.8.2012 asti ja Varmayhtiö muutti sen jälkeen sen kuntoustueksi ja maksoi sitä sitten yhden kuukauden eli 31.09.2012 asti.Tämän jälkeen tein Varman lausunnosta valituksen joka tuli hylkynä takaisin ja valitin siitä muutoksenhakulautakuntaan josta tuli hylky vastaus 10.4.2013.Tänään valitin sitten lausunnosta vakuutus oikeudelle.Minulla on pätevien lääkäreiden B-lausuntoja ja selän mangeetti kuvien tulos jossa todetaan selän vammat.Minua ei voitu leikata koska painoni on noussut turman jälkeen ja painoa pitäisi saada alaspäin joka on vaikeata,kun minulle tuli turman jälkeen sokeritauti ja kävely on myös vaikeata.Minulla on myös istumiskielto lääkärinlausunnossa.Toden näköisesti häviän seuraavankin valituksen koska vastassa on vakuutusyhtiö.Työtä en pysty tässä kunnossa tekemään,mutta saan liitosta päivärahaa ja kulutan 500 päivääni ja maksan nyt itse lääkäri kulut jotka aikaisemmin Varma joutui maksamaan 31.8.2012 asti.Vero nousi minulla 10% ,kun Liitto alkoi maksajaksi ja 100% invaliidivähennys poistui 31.09.2012 verotuksesta.Välillä tässä talous ja perheen pyörittäminen on raskasta,mutta periksi ei käy antaa.Valitan oikeuksistani niin pitkälle,kuin pystyn,koska mielestäni lääkärit jotka näkee potilaan on oikeassa ja vakuutuslääkärien lausunnot on potilasta näkemättä olevia lausuntoja, mutta saavathan ne muhkeat ponukset joka Varmassa on palkanpäälle 3- 8kk palkka.Siinä unohtuu lääkärin valat ja lääkärin potilasta kohtaan potilasetiikka.Tämä on kai sitä hyvinvointi valtion toimintaa josta kovasti puhutaan.

5

3230

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pmma3

      Terve, mikä oli peruste kun Varma päätti työkyvyttömyyseläkkeesi?

      • Jukkis671

        Vastaus pmma3.Olen Varman lääkäreitten mukaan työkykyinen vaikka minulla oli oikeasta kädestä B-lausunto voimassa ja olen oikeakätinen.Selän osalta minulla on B-lausunto voimassa,mutta silti olen Varman Lääkäreitten mukaan olen työkykyinen.Varman Lääkäri soitti minulle ja sanoi voin tehdä jotain kevyttä työtä jossa otan kevyitä tavaroita ja laitan niitä alas päin jossa en rasita itseäni.En tunne ketään työnantajaa joka minulle palkan maksaisi tämän tyyppisestä työstä,kun on myös istumis kielto ja seistä en voi pitkää,kun painaa hermoja selässä ja jalat puutuu ja joudun menemään kyykkyy.Toivoton on tilanne,mutta valitan varmasti oikeuksistani niin pitkään,kuin pystyn.Jukkis67


      • Anonyymi

        Minulla oli oikeusturvavakuutus joka korvaa asianajajan kulut ja oikeus kulut. Mutta arvata saattoi ei korvannut. Tapaturma vakuutus oli myös ja kun käsi murtui niin menin hakemaan korvausta sanottiin että vääränlainen tapaturma. Miten näin paljon varma voi huijata asiakkaita. Ihme kun ei sanota että olet väärän värinen ei anneta vakuutusta. Aina löytyy selitys miks ei korvata. Koulussa opetetaan sanomaan valitettavasti ei korvata.


    • sisäpiiriläinen

      pmma3; Tämä on se oikea kysymys.

      Jukkis671; Eli perusteita ei esitetty, joten niitä ei ilmeisesti ollut.

      Olen työskennellyt muutaman vuoden eläkeyhtiössä. Se ei ole aina kovinkaan mukavaa. Olen todella vihainen siitä, miten sairaita ihmisiä kohdellaan.
      Vakuutuslääkärit on härskejä setiä.
      Olen työskennellyt aiemmin pitkään parissa toisen alan yrityksessä. En ole koskaan missään nähnyt sellaista valehtelua, vääristelyä ja vähättelyä kuin vakuutuslääkäreitten virallisissa lausunnoissa.
      Pikku vinkki niille jotka tekevät valitusta VAKOlle. Pyydä eläkeyhtiöstä kaikki sinun eläkkeesi käsittelyyn liittyvät paperit.
      Niistä löytyy sisäinen muistio mihin eri lääkärit kirjoittavat lausuntonsa.
      Vertaa muistiota virallisiin päätöksiin ja vastineisiin.
      Sieltä saattaa löytyä mukavia pikku lahjoja joilla voi osoittaa eläkeoikeuttaan.
      Eläkelaitoksella ei ole velvollisuutta toimittaa sisäisiä muistioita VAKOlle.
      Sen takia lääkärit kirjoittelevat sinne enemmän totuudenmukaisia lausuntoja kuin virallisiin papereihin. Ne ei näköjään ymmärrä että eläkkeen hakija voi käyttää muistiota todistaakseen oikeutensa eläkkeeseen.
      Samalla voi löytyä(löytyy) todisteita valehtelusta virallisissa lausunnoissa.
      En kehtaa enää tehdä työtä tällaisessa yrityksessä.

    • pmma3

      Sisäpiiriläinen, kiitos vinkistä.
      Minulla ON todisteet erittäin vakavasta valehtelusta, perättömistä lausunnoista.
      Nyt on tuotu esille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      93
      2454
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2153
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      82
      1808
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1601
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1576
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1545
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      33
      1498
    8. 54
      1350
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      89
      1309
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      40
      1237
    Aihe