Koskenmäentien liikenne

tuusulalainen1

12

251

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • depin zonny

      Eli kun jonot etelästä pohjoiseen ovat joen notkossa, haluttaisiin ne ulottaa shellin ympyrälle asti, sulkemalla 1 vaihtoehtoreitti ?

      Ei vaikuta järkevältä, ei.

      • tuusulalainen1

        Ööö, kumpi sitten painaa vaakakupissa enemmän: se, että autoilijoiden matka-aika pitenee hieman, vai se, että satojen ihmisten asuinalue tulee viihtyisämmäksi alueen jalankulkijoiden turvallisuus paranee?

        Tietenkin jos kyse ei ole omasta asuinalueesta, eikä Koskenmäellä tarvitse jalan/pyörällä liikkua, ei kai sillä sitten ole niin väliä, jos se oma työmatka on joutuisampi?

        Voi, kun ihmiset osaisivat välillä tuijottaa muuallekin, kuin sinne omaan napaansa.


    • lsjeyt

      Hyvä kansalaisaloite. Kannatetaan.

      Todennäköisesti kunnan päättäjät tätäkin jahkailevat vuosikausia. Hyrylän liikennejärjestelyt ovat tökkineet jo vuosikausia eikä mitään konkreettista parannusta kunta ole saanut aikaiseksi.

      • tuusulalainen1

        Toivottavasti eivät tällä kertaa jahkaile. Tuo olisi kuitenkin halvalla ja nopeasti hoidettavissa. Onko antaa ideoita, ketä voisi yrittää pommittaa tässä asiassa, että saisi asian etenemään nopeammin?


    • kerrostaloja tilalle

      Ainahan autot kulkee jonkun asunnon vierestä. Joskus jopa tuhansien asukkaiden vierestä.

      Pitäisikö myös Kievarin ympyrä sulkea ja tehdä joku ohitusliittymä jonnekin muualle?

    • tuusulalainen1

      Kievarin kulmilla on kevyt liikenne toteutettu siten, että autot eivät aiheuta vaaraa, toisin kuin Koskenmäellä. Siellä ei jalankulkijoiden tarvitse pomppia autoliikenteen seassa, vaan on alikulkutunnelit ja liikennevaloilla ohjatut suojatiet. Miksi se pieni kiertotie autoilijalle tässä tapauksessa olisi niin suuri kynnyskivi?

    • V. Astainen

      Ei mitään järkeä kieltää olemassaolevan toimivan tieyhteyden käyttöä.
      Risteyksissä on suojatiet ja ne takaavat järkevän tielläliikkujan turvallisuuden.
      Raskasliikennehän on jo ohjattu muualle.

      Enemmänkin tässä näkisin aloittajan oman, omaan napaan tuijottamisen, jossa itselle koituva "hyöty" voidaan maksattaa pidemmillä kiertoteillä muille.

      Mikäli kuitenkin olen väärässä, kuten moni varmaan ajatteleekin, pitää Kirkko- ja Rantateiden liikenne ohjata jonnekin muualle. Lisäksi pitää metsää raiskata satoja hehtaareita, jotta itäisen ohitustien pohjoispään toteutus voi alkaa. Kosken silta pitää purkaa ja jättää vain kävelytie jne jne...

      Saattaa siinä joku talokin kaatua alta, mutta muuttakoot muualle.
      Näin pysyisi Kievari rauhallisempana, mikä on Minulle se tärkeä asia.

    • tuusulalainen1

      Kommentoidaanpa hieman:

      Pelkät suojatiet eivät missään nimessä ole riittävä keino tuolla alueella taata jalankulkijoiden turvallisuutta. Autoilijat keskimäärin eivät kunnioita suojatiellä liikkujia ja alueella lähes poikkeuksetta ei noudateta nopeusrajoitusta.

      Luitko aloitteen läpi? Siinä puhuttiin, kuinka Tuusulan väylä Shellille ja sieltä sitten Järvenpäähän on nimenomaan rakennettu suurempia liikennemääriä varten. Esim. Pohjoisen ja eteläisen liikenneympyrän välillä jos rakennettaisiin lisäkaistat auttaisi se varmasti poistamaan ruuhkia ja matka-aika olisi jopa nopeampi, kuin Koskenmäen kautta.

      Tuon läpiajon kieltämisen sijaan näen vielä yhden vaihtoehdon liikenneturvallisuuden parantamiseksi alueelle. Pitäisi lisätä poliisivalvontaa ja tiputtaa nopeusrajoitus 30 km/h:ssa. Näin varmaan saataisiin ne autojen keskinopeudet alle viidenkympin.

      Miksi ajattelet, että liikenneturvallisuuden lisääntymisestä koitunut hyöty millään tavalla kilpailisi sen hyödyn kanssa, että autoilijat "ehkä" voittavat hieman matka-ajassa? Kuten jo aikaisemmin mainitsin Kievarin kulmalla on kevyenliikenteen asiat jo hyvin järjestetty ja tuon saman aikaan saaminen Koskenmäellä on paljon haastavamaa ja maksaisi paljon rahaa. Onneksi olisi halvempikin vaihtoehto.

    • kaikki tiet sulkuun

      Aloitteen tekijät, Sirola Risto ja Pentikäinen Jaakko varmaan sitten asuvat Koskenmäen tuntumassa. Minä itse asun Lahelantien varressa ja haluan että Lahelantie suljetaan kaikelta liikenteeltä.

    • oikein ärtynyt

      Asun itse tässä Pähkinämäentien alkupäässä Ääs-marketin vastapäätä ja minua riipoo niin Pähkinämäentien, kuin Hyvinkääntien liikenne.
      Olisi kannaltani parempi, jos liikennevirrat ohjattaisiin vaikkapa koskenmäentien kautta ja metsät raivattaisiin itäisen ohikulkutien alta, jotta saataisiin ruuhkat siirrettyä kirjonkylän koulun risteykseen.

      Lisäksi olen sitämieltä', että koirankakka- ja moponuorikeskusteluista luistettiin koko kevään ja että oltermannijuuston hinta on pompsahtanut ulottumattomiin.

    • kaikki tiet umpeen

      Vielä asiasta : Jos tuo Lahelantie suljettaisiin, meidän lapsille tulisi huomattavasti turvallisempi koulutie, nyt siellä mennään rekkojen seassa niitä väistellen. Myös meidän kiinteistön hinta nousisi huomattavasti, ehkä jopa kymmenillätuhansilla euroilla. Autot voisi kiertää Korson ja Nurmijärven kautta, ja ehkä myös Porvoon kautta.

    • Autoton mummo

      Myös Nahkelantie on aivan turha. Se voitaisiin hyvin rauhoittaa vain tonteille kulkuun.
      Jos haluaa Hyrylästä Nurmijärvelle, tai Klaukkalaan, voi aivan kevyesti kiepata Hyvinkään kautta. Siellä on valmiiksi leveät tiet, enkä Minä asu siellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4873
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2310
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1836
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1156
    Aihe