Prisman autopesu

...

Onko jollain kokemusta?

hinta/laatu??

Onko henkilökuntaa paikanpäällä..?


Netistä yritin jo etsiä, mutta eipä löytynyt.

32

9829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ou yeah

      Kävin viikolla. Kohtalainen, ei ainakaan hyvä jälki. Tiedä sitten pesevätkö pelkällä vedellä. Luulen etten enää mene sinne?

    • pesenitse

      En suosittele. Epäilen että saivat jollain naarmutettua autoani. Pesusieni jonka alla kivi ehkä. Varmaksihan ei voi sanoa mutta epäilen suuresti.

    • Pesukinnas

      Pesusieni? Ei helvetti käyttääkö joku auton pesemiseen pesusientä? Pesusientä voi käyttää korkeintaan renkaiden pesemiseen, mutta ei muuhun.

      Välttäkää siis koko paikkaa.

    • Mondeo-02 paalaamoon

      Hyvää palvelua ja auto puhdas.Enkä ole muiltakaan kuullut muuta.Oliskohan kilpaileva yritys mustamaalaamassa?????

    • Mikko

      Olin viimeviikolla vahauttamassa auton ja otin lisäksi sisäpuhdistuksen siihen. Oli erittäin hyvää työtä. Myös autoni ovien välit (tiivisteet) putsattiin.Asiakaspalvelu oli hyvää. Suosittelen paikkaa lämpimästi, itse olen ainakin menossa vielä toistekkin!

      • LepiLepi

        Johan on ihme, kun sisäpuhdistukseen kuuluu oikein oven välien puhdistus. Totta helvetissä kuuluu hiton hönö.


      • Blackmetal

        Samat kokemukset Mikon kanssa. Eivät todellakaan pese pelkällä vedellä vaan runsaalla vaahdolla. Hinta käsinpesuksi oikein hyvin kohdallaan.


      • väliäpuhtaaksi
        LepiLepi kirjoitti:

        Johan on ihme, kun sisäpuhdistukseen kuuluu oikein oven välien puhdistus. Totta helvetissä kuuluu hiton hönö.

        Oven välit puhdistetaan ilman sisäpesuakin, siitähän mainitaan sivustollakin. Itse olen kerran kokeillut Prizman autopesua ja jälki oli hyvä.


      • Anonyymi
        LepiLepi kirjoitti:

        Johan on ihme, kun sisäpuhdistukseen kuuluu oikein oven välien puhdistus. Totta helvetissä kuuluu hiton hönö.

        Kusipäät pois linjoilta


    • pesijä

      missä voi pestä ite?

    • VOLVO LIIKKEIDEN FIX

      Hei, HALOOO IHMISET HYVINKÄÄÄ! Autopesuloita on Nykyään Joka Kauppakeskuksissa Jumbo Sello Foorum Kannelmäen Prisma /kerava / Tamperen Prisma. citimarketeissa. Auton ammatti taitoiset PESEVÄT KÄSIN. AUTOSIENELLÄ.
      KONE PESUISSA TULEE AUTOON AINA NAARMUJA. LIKAISTEN HARJOJEN HIEKASTA. KONEPUSSA AUTOON KÄYTETÄÄN VAHVAA LIUOITINTA. MIKÄ POISTAA AUTOSSA OLEVAA VAHAAAAAA!!! EHDOTTOMASTI VÄÄRIN. SUOSITTELEN AUTON KÄSINPESUJA. VAIKKA ITSE PESISITTE. MIKÄLI ETTE HALUA PESTÄ AUTOJA. AUTOPESULOISSA..

    • bmw m3 e92

      Minä kävin pesettämsässä autoni hyvinkään kehäkujan teboililla,
      takapuskuriin tuli naarmut harjapesussa, omistaja kertoi että uusi
      pesulinja, ei voi tulla naarmuja. Niin tekniikka täydellistä uudessa
      linjassa, eipä tarvi enää ko. paikassa asioida enkä suosittele paikkaa
      palvelutason takia muillekaan, vähättelevä asenne oli kun kävin autoa
      näyttämässä.

      • Anonyymi

        Melkoinen kommunisti olet kun venäläisten hyökkäyssotaa tuet.


    • kiki229

      Kyllä olen ollut tyyryväinen joka kerta käytyäni auto pesussa. Mukavia poikia :-)

    • ei_enää_ikinä

      Njooo.. Paskaiseksihan tuo auto jäi. JA kun asiasta keskusteltiin tarjottiin uutta pesua. Ei antanut aikataulu myöten ja seuraavalla kerralla asialle ei enää voinut mitään. Imurointi luvattiin puoleen hintaan. No siinä ei hajonnut kun sisätilan lämmitin. Ja jalkatilan matto onnistuttiin tuhoamaan samalla kun oli kuumaliimalla yritetty suhailla vauriota piiloon. Pesijän kanta oli et se puhallinhan toimii,ei huolta..
      Kertakaikkisen kaukaa kierrän koko lafkan..
      Ja joo,kyllä pesen nykyään autoni itse...

    • vihainen_asiakas

      ELKÄÄ MENKÖ IKINÄ PRISMAN AUTOPESUUN!!! KÄYTIN AUTOA JOENSUUN PRISMAN AUTOPESULASSA, JOSSA OTIN KORKEAKIILTOPESUN (PEHMOHARJAPESU, VAHAUS, KIILLOTUS). MINULTA NAARMUUNTUI AUTO YMPÄRIINSÄ. ERITYISEN PAHASTI NAARMUUNTUI TAKAIKKUNA, JOKA ON TÄYNNÄ NAARMUJA (VAIHDETTAVISSA). NAARMUJA TULI MYÖS SIVUPEILEIHIN. HE OHJASIVAT AUTON SUOMEN VAHINKOTARKASTUKSEEN, JOSSA TODETTIIN VAIN ETTÄ NAARMUT EIVÄT OLE VOINEET TULLA PESULASTA. JUST JOO.. LISÄKSI TARKASTAJA SANOI ETTÄ PESULA EI IKINÄ MYÖNNÄ NAARMUTTANEENSA AUTOJA. MINUN VAHINGOT OVAT AINAKIN 2000 € LUOKKAA JOTEN HALVEMMALLA PÄÄSEE KUN PESEE ITSE...!

    • Ärtynyt

      En suosittele,. ovien alareunassa pesemättömiä kohtia ja kyljet ihan karheat eikö ole käyttäneet ollenkaan liuotinta .

      • Ärtynyt

        Paikka hyvinkää. Laitoin asiasta sähköpostia ja mitään eivät ole vastanneet! Oli toinen ja viimeinen kerta , kun siihen paikkaan vien autoa !


      • eiliuotinta

        Liuotin pesee myös vahapinnan pois, eli ei kannata käyttää liuotinta ellei vahaa heti pesun jälkeen. Jos autossa on hyvä vahapinta, niin lika lähtee kyllä autoshamppoolla ja sienellä/harjalla.


    • EiEnääIkinäTeebeelle

      Ei enää ikinä teebeen pesulaan! Pesetin autoni toissakesänä Kittilän teebeellä, ja se pesijä sinutteli ja puhui muutenkin kummasti: "Jo vain, ruvethan hommiin, mutta enshin juomma kahavia". Pesukin maksoi oudon vähän ja pesujäljessä oli jotain outoa puhtautta, epäilen, että se jänkäjoonas käytti pesuainetta.

    • RemakkaaNaurua

      Jaa täällähän on koolla iso joukko mielensäpahoittajia nillittämässä.

    • Surkeaa

      Todella surkeaa työnjälkeä Prizma Keravalla. Auton pesuksi ei voi juurikaan kutsua. Ovien välejä ei pesty lainkaan, vaikka se pesuuun olisi kuulunut. Pesusieni kävi vain sattumanvaraisesti niissä kohdissa, jotka olisivat vaatineet tarkempaa työtä, kuten etu- ja takahelmat. Kuivaus suoritettiin ainoastaan silikonilastalla, joten auto oli luovutettaessa täysin märkä ja luonnollisesti keräsi heti liikkeelle lähdettäessä kaikki pölyt pintaansa. Onneksi lähietäisyydellä on muitakin pesuloita, joita voi käyttää.

      • AutonMeklari

        Keravan citymarketin parkkihallissa toimiva täyden palvelun autopesula Pesulasi, siellä on auton hoitamisen ammattilaisia, osaavat työnsä liittyen auton pesemiseen ja sisätilojen ehostamisessa, pesulassa myös ns.yleismies joka osaa korjata/vaihtaa tuulilasit ammatti taidolla, tehdä kaikenlaiset rengastyöt, lukee vikakoodit autoista ja jopa tekee pieniä korjauksia paikan päällä. Minulla on autokauppa ja käytän myytäväksi menevät autot sielä ehostuksessa, ja heillä taitaa olla useamman firman kanssa diilejä, mutta nopea, halpa ja hyvä pavelu.


    • JämttiOnNii

      Auton pesettämisestä Prisman kellarissa on minullakin huonoja kokemukisia. Kun pesetin alkutalvesta loskakelillä autoni siellä, ja kävin hakemassa Vantaalta karaokebaarissa rahansa ryypänneen lankomiehen nukkumaan Paavolan vuokrayksiöönsä, niin auto oli taas Välenojan kioskin kohdalla ihan likainen: Todella surkeaa pesujälkeä.
      Todella hyvä, että autopesujen laadusta keskustellaan kriittisesti.

    • Pulttilukko

      EN VOI SUOSITELLA AINAKAAN HYVINKÄÄN PRISMAN PARKKIHALLIN AUTOPESULAA. PESEVÄT PAINEPESURILLA LIIAN LÄHELTÄ KOVALLA PAINEELLLA TUHOTEN MAALIPINTAA JA VASTUUSTA KYSYTTÄESSÄ KIELTÄVÄT VIRHEENSÄ.

    • Janneeehyvinge

      Käytin autoni pesussa hyvinkään prismassa valitsimme vaimon kanssa p4 ja kovavahauksen työnkestoksi ilmoitettiin tiskillä 4h sen jälkeen kävimme hakemassa auton ja veimme suoraan talliin tarkastettavaksi totesimme vaimoni kanssa että autossa koiran karvat oli hienosti imuroitu pois ja sisäpuhdistus tehty todella hyvin. Huomasimme että helmoissa oli pientä naarmu mitkä vahauksen jälkeen enään ollut. Viemme ehdottomasti meidän kakkos auton samanalaiseen hoitoon.

    • Jenniiiikerava

      Autonmeklari on kommentoinut pesulasia täydenpalvelun autopesulaksi ei taida olla ihan sitä mitä meklari kirjoittaa.... minuta varastettiin pesulasissa autosta lompakko missä kaikki kortit olivat ja käteistä rahaa 25€ minulla oli renkaat pesulasin hotellissa ja kas kummaa yrittäjä ilmoitti että renkaat on varatettu että vakuutus korvaa ne! Ilmoitin että käyn hakemassa uudet renkaat teidän piikkii . EN SUOSITTELE PESULASIA KENELLEKKÄÄN KERAVAN PISTEESSÄ TYÖNTEKIJÄ VAIKUTTI SEKAVAN OLOISELTA

      • Tämä löytyy siis Keravalta Tiilitehtaankatu 8.


      • Anonyymi
        cooll kirjoitti:

        Tämä löytyy siis Keravalta Tiilitehtaankatu 8.

        Löytyiskö joku pesula Enontekiön Kaaresuvannosta?
        Aloitus taisi olla hieman niinku hyvinkääläisten tarpeita varten...
        Prisman kellarissa olevan pesulan työn laatu vastaa hintaa. Sekin etu, että autosta ei tipu vettä, tai se ei ole jäässä, kun voit hakea sen myöhemmin lämpimästä hallista.


    • Anonyymi

      Hyvinkäällä kova kilpailu autonpesusta, niitä koneita joka paikassa ja pesijöitä.

    • Anonyymi

      Huippupalvelu - laatu-hintasuhde priima. Ystävällistä ja kahvikin tarjolla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2092
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1644
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe