Oletteko nähneet enkeliä?

Enkelit<3

Mää uskon enkeleihin ja Haluaisin tavata yhden heistä... Olen saanut höyhenen ja olen tuntenut jonkun koskettavan minua siis silloin ei ole ollut ketään muuta kotona kun minä... Eilen illalla näin pikkuveljeni (1,5v) nauravan ja leikkivän yksin äitini ja isäni huoneessa ja näin kun hän lähti sieltä takaisin häntä seurasi jokin vaalea hahmo :) Ensin ajattelin mitä-? Mutta tajusin melkein heti. Myös pikku veljeni tekee sillain että ottaa peiton laittaa sen naaman eteen ja vetää sen pois. Ja aina sanon siihen kukkuu :) Niin se teki siellä huoneessa niin ja nauroi. Hän katsoi ihan selvästi siihen kohtaan missä valkoinen hahmo oli ! :)

5

172

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Semiramin harha

      Ai, saitko siellä huoneessa ollessasi sen höyhenen jostain? Höyhentyynystä pöllähti?
      MInäkin sain höyhenen. Olin portailla ja katselin taivaalle ja näin, että kaunis valkoinen höyhen laskeutui suoraan ojennettuihin kämmeniini! En pitänyt sitä "enkelin höyhenenä", vaan jonkun linnun, joka siitä oli lentänyt, mutta se oli silti jonkinlainen siunaava tilanne, koska olin juuru rukoillut ja kiittänyt Jumalaa! Enkä nähnyt lintua, vain pelkän höyhenen. Vein sen työpöydälleni.
      En usko mihinkään pikkuvauvaenkeleihin tai naishahmoenkeleihin, vaan Raamatussa kerrottuihin enkeli Gabrieliin ja enkeli Mikaeliin ja muihin Herran palveleviin enkeleihin. Raamatussa ei kerrota, että enkeleillä olisi edes siivet. Missään Raamaatussa ei ole mainittu muuta kuin suurikokoiset enkeliruhtinaat ja aina miespuoliset. Vauvaenkeli on muinaisen Baalin palvonnan seurauksena levinneen harhaopin kuvitelma, samoin naisenkeli, kuten Taivaan jumalatar Mariakin. Pelkkää harhaoppia.

    • Enkelit<3

      Siis se oli varmaa kyl enkeli. Et sää sitä vältsist ain huomaa.. sain sen huoneessani. sillo tuli semmone ihana haju!!!! :)

      • olen minä

        Tutustu Anu wyskielin kirjaan Matka enkelien maailmaan. Siinä on mukana cd, jossa meditaatio kohtaamaan oma enkeli. Myös anun enkeliradio olisi varmaan sinua kiinnostava asia. Googlaa enkeliradio.

        Kirjoittamasi perusteella sinulla on kaunis yhteys enneleihin. Voit syventää sitä tietoisesti työskentelemällä heidän kanssaan.

        Ihanaa matkaa sinulle!


    • Fenkolienkeli

      Kyllä enkelit joskus näyttäytyy ihmisille, vaikka ne yleensä pysyttelee vaiti ja näkymättöminä. Jokaisella on suojelusenkeli, joka ei jätä yksin vaan on aina kanssasi. Lohdullien ajatus, eikö totta.

    • Enkelit<3

      Ok kiitos!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      95
      1836
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      176
      1377
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      16
      1208
    4. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1157
    5. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      62
      1098
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      976
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      81
      974
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      71
      947
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      783
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      768
    Aihe