Herkkuhetki pettymys

leivinjauhe vs hiiva

Herkkuhetki on tosi kiva, mutta leivonnaisten laatu on kauhean vaihtelevaa. Täytekakut on kuivia. Munkit jää suuhun klöntille. Ajattelin, että donitsit olisivat parempia ja ostin niitä, mutta menipä jälleen rahat hukkaan. Donitsit olivat tavallista hiivamunkkitaikinaa..

64

4662

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pehmeä Jänis

      Saitko torttua maistettua? Oliko suolaisuus kohdillaan?

    • leivinjauhe vs hiiva

      Leivät esimerkiksi ovat herkkuhetkessä erityisen onnistuneita.

      Porkkanakakku/porkkanaleivos on ollut myös hyvää.

    • Mitkä klunssit

      Eikö aloittajalla ole hampaita?

      • leivinjauhe vs hiiva

        Sillä ei ole mitään merkitystä leivonnaisten laadun arviointiin. Klimppisoppaa syödään erikseen, ei sitä haluaisi syödä munkkeina ja donitseina.


    • herrojen herkku

      Mielestäni Herkkuhetki on sanut kohtuutonta ylistystä niin tuottiestaan kuin ruokailutilastaan. Kerta riitti sitä buljua.

      • zzzstoppi

        Samaa mieltä. Varsinkin ruoka, mitä pitää aina hehkuttaa kaikkien, jotka ei juurikaan paremmasta tiedä (...ja joku muu tod. näk. tarjoo). Tavallista välttävää/kelvollista tasoa olevaa kotiruokaa, johon lisätty jotain erikoisuuksia (siemeniä, kukkia tai tms.). Ei hivele mun makunystyröitä. Kolme kertaa käyny ja aina helposti valmistettavaa (kuivaa)kanaa. Yhden sunnuntain yksityistilaisuuden jämät oli maanantaina lounaalla, hmmm.
        No, sympatiat on kuitenkin yrittäjien puolella. Hienoa että joku jaksaa yrittää.
        Mutta ei nyt asiakkaina "nieltäis" kaikkee paskaa, mitä tarjotaan. Äänestetään perseellä, jaloilla tai vaikka suulla ja mahoilla, että saadaan laatu pysymään hyvänä. Pitkällä juoksulla se on meidän asiakkaiden ja yrittäjän molempien etu.


      • Herkkusuuko
        zzzstoppi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Varsinkin ruoka, mitä pitää aina hehkuttaa kaikkien, jotka ei juurikaan paremmasta tiedä (...ja joku muu tod. näk. tarjoo). Tavallista välttävää/kelvollista tasoa olevaa kotiruokaa, johon lisätty jotain erikoisuuksia (siemeniä, kukkia tai tms.). Ei hivele mun makunystyröitä. Kolme kertaa käyny ja aina helposti valmistettavaa (kuivaa)kanaa. Yhden sunnuntain yksityistilaisuuden jämät oli maanantaina lounaalla, hmmm.
        No, sympatiat on kuitenkin yrittäjien puolella. Hienoa että joku jaksaa yrittää.
        Mutta ei nyt asiakkaina "nieltäis" kaikkee paskaa, mitä tarjotaan. Äänestetään perseellä, jaloilla tai vaikka suulla ja mahoilla, että saadaan laatu pysymään hyvänä. Pitkällä juoksulla se on meidän asiakkaiden ja yrittäjän molempien etu.

        Lähes viisi euroa maksanut lämmitetty piirakanpala oli sisältä vetinen ja kylmä (varmaan pakkasesta otettu sulamaan) ja pinta oli kivikova.

        Ei jättänyt hyvää makua suuhun.


    • iloinenasiakas

      Oriveden Leipomo on minun suosikkini ollut jo kymmenen vuotta ja on edelleen yhtä maukkaita herkkuja!

    • departed 33

      Aamulla paistettu munkki tuntuu tosiaan suussa erilaiselta kuin ne mitä normaalisti kaupasta /kahviloista saa (=pakastetut, sulatetut,lämmitetyt). jos ei ole tottunut tuoreeseen munkkiin, ei kannata poiketa kyseisessä kahvilassa.

    • Entinen asiakas

      Ikävää asiakaspalvelua ja työntekijöiden kohtelua.

    • Jatkakaa yhtä hyvin

      Minä olen kyllä saanut todella hyvää palvelua ja hyvää ruokaa&leivonnaisia!

    • sokerihiiri12

      Herkkuhetki on tämän surkean kaupungin valopilkku. Ihana ja avoin terassi on juuri sopivalla paikalla. Asiakaspalvelu on yleensä sujuvaa ja ystävällistä. Kahvi, tee yms. Nesteytykset on kohdillaan. Kakut, munkit, tortut, pullat ja muut leivonnaiset suussasulavia. Tilat ovat sisällä hieman ahtaat ruuhka-aikaan, mutta hei mitä voi odottaa vanhan apteekin tiloista?
      Kahvila on kuin isommastakin kaupungista ja hintalaatu suhde ihan jees. Mukavaa vaihtelua ankeaan ja junttiutuneeseen Orivesi kulttuuriin.

      Ettei tämä pelkäksi ylistykseksi venähtäisi, on pakko kyllä moittia ilmastointia joka ei tunnu ikinä pyörivän :/ myös kesällä ampiaiset sujahtavat sokerin perässä sisälle ja se ulko-ovi on ihanpakko pitää auki kunse ilmastointi ei pelitä. Sohvatkin on siirretty huonoon paikkaan ja kaksi niistä kadonneet jonnekkin :S

    • Ex-

      Palvelusta sinänsä en moiti. Mutta ympäristö on ankea ja epäonnistunut, toimimaton ilmanvaihto tekee olon tukalaksi ja ne hajut ja pakokaasut... Tuotteista tilattu kakku oli fiasko mutta paikalla syödyt pikkuleivonnaiset ihan ok, ei kuitenkaan erinomaisia.

    • Lila Grandberg

      Ilmastoinnin asentaminen maksaa tuhansia euroja, ei sitä tostavaan hankita.. jos siihen ei ollut varaa pankilla aikoinaan, eikä apteekilla, miten uudella yrittäjällä?
      Asiat eivät ole aina niin yksiselitteisiä. Eikö sielä ole terassi kuumia päiviä varten?
      Kerrotko myös, MIKÄ tilaamassasi kakussa oli pielessä, pistetään puskaradiota eteenpäin ja rekla oikeaan paikkaan ? aina kannattaa kertoa korjausehdotuksia.
      Itse käyn paljon kahviloissa, mutta asun liian kaukana nykyään, että pääsisin tarkastamaan paremmin valikoimaa. Lähtökohdat pitää olla kunnossa :
      eli ystävälliset myyjät, tuoreet leivonnaiset, tuore kahvi. raaka-aineiden pitää olla kunnollisia, ei mitään margariineja ja esansseja, vaan oikeita marjoja, hedelmiä,voita ja kermaa. Näistä muodostuu hyvän kahvilan kivijalka. Ruokakaupasta saa sitten sitä vuoden säilyvää e-koodi torttua, tai koneen tekemän kreemikakun, joka on kuin nyrkillä löisi päin kasvoja, minulle kun sellaista tarjoaisi, jättäisin syömättä. sen kerran kun herkutellaan, tehdään se kunnon tavaralla!

    • supposusi

      Lila Grandberg tervetuloa nykyaikaan, ilmalämpöpumppu ei maksa tuhansia euroja, ja kesällä sillä pystyy viilentämään paikkoja.

    • Pulla18

      Kahvilassa nauttimani tuotteet on ollut moitteettomia, mutta suuri pettymys oli kun tilasin juhliin kuivakakkua ja pikkuleipiä. Kaikki mureni palasiksi. Kakkua ei voinut laittaa edes esille, kun se leikatessa meni murusiksi kaikki tyyni, pikkuleivät oli klimpissä laatikossa, niitä pari tuntia yksitellen irroiteltuani sain osan tarjolle. Hinta oli kuitenkin niin kova, että siihen hintaan olisi toivonut tuotteen olevan moitteeton.

      Palvelu on ollut vaihtelevaa. Suurimmaksi osaksi hyvää, mutta on ollut niitäkin hetkiä kun olen ajatellut, että olen kuin ilmaa, kun kassan takana haukutaan työnantajaa asiakkaan kuullen toiselle työntekijälle, ja mesotaan seinän takana niin että koko asiakaskunta kuulee jutut.

      Hinta-laatu suhde ollut mielestäni hyvä kahvilassa asioidessani.

      Asiakkuuteni tähän yritykseen jatkuu ehdottomasti näistä miinuksista huolimatta.

      Ja mitä Oriveden Leipomoon tulee, niin kerran leipomo tiloissa asioineena, voin todeta, että heidän tuotteitaan en osta enää ikinä. En ole kuunaan nähnyt niin likaisia tuotantotiloja. Ja ihmetyttää kesä kuumalla leipomon myymälässä kun säilytetään kermamunkkeja vitriinin päällä lämpimässä, kärpästen hyppiessä niiden päällä. Jos myymälässä toiminta on tällaista niin mitähän se on sielä neljän seinän sisällä...?

      • yökyökyök

        Jos tämä kommenttisi tuon toisen leipomon tuotantotiloista pitää paikkansa niin en enää ikinä osta kyseisen leipomon tuotteita. Tuli oikein yököttävä olo kun kerroit että ne ovat epäsiistejä ja ne kärpäset leivonnaisissa.


    • kylmälaiteasentaja

      noin 100 neliön tilan viilentäminen 30 asteesta 25:een vaatii jotain ihan muuta kuin kotitalouksille tarkoitetun ilmalämpöpumpun. kustannukset 10-20 000 euroa.

    • lkojhgtre

      ihmettelin kyllä kovasti kerran, ja siis vain kerran on käynyt tämä, muuten olen ollut tyytyväinen yritykseen.

      Eli ostin kakkupalan. Kakun ensimmäinen kerros oli lähes puolet pohjasta, toinen kerros ehkä sentin ja päälimmäinen kerros taas eri korkuinen. Ruman näköistä. Ja eri paksuiset kerrokset tietenkin osa kuiviaa osa kosteaa.

      Mietin siinä, että jos tuollainen moka käy ammattilaisille, niin eikö tuoteen hintaan laiteta silloin ale, jos se kuitenkin laitetaan myyntiin,vaikka hieman sinne päin tehty?

    • varma tieto

      Höpö höpö, kyllä sata neliöö saa viileämmäksi ihan normi ilmalämpöpumpulla.

      • puhu vasta kun..

        ja ilmalämpöpumppu-asiantuntija kertoo myös, mistä sellaisen pelin voi hankkia, joka viilentää, kun esimerkiksi 4 vitriiniä, 3 limpsakaappia, pakastin,jääkaappi, vedenkeittimet, 5 kahvinkeitintä(ja 40 asiakasta) puhaltavat kuumaa ilmaa kaikenaikaa?

        olen käynyt baareissa, ja kahviloissa, missä viileää tulee metrin säteelle pumpun lähellä, parin metrin päässä 30 taas lämmintä. katso paikallisen s-marketin katolle, ja tuu sit puhuun perusilmalämpöpumpusta, hitto mitä pellejä.

        T: ilmastointi- myyjä


    • Ex-

      Palaute annettu myös oikeaan osoitteeseen arvon Lila L ja jos tarkemmat mokatiedot haluat: hyvä selostus Pulla18 tekstissä lisättynä vielä makujen sekasorrolla. Joskus vähempi on enempi :)
      Ja millään ilmalämpöpumpulla/ilmastoinnilla ei sitä tosiasiaa saa kitkettyä että liiketilan avoimet ovet ja terassi ovat pankkiautomaatin "pihalla" jossa tyhjäkäyntiautot pilaavat ilman sen lisäksi että kylän liikennöidyin tie kulkee vierestä. Terassi on sitten niin väkisin rakennettu pieneen tilaan, että ei paremmasta väliä. Myymälä tuotteet tietysti moitteettomia aina kun olen käynyt, mutta tilaustuotteita en enää ikinä tilaa. "Moni kakku päältä kaunis"...

      • Ex-orivesiläinen

        Mahtaapa olla kova liikenne siellä Orivedellä, kun "kylän liikennöidyin tie" vähän matkan päässä noin paljon häiritsee! Esimerkiksi Pariisin, Lontoon ja Rooman isojenkin katujen terassit ovat kuitenkin ongelmattomasti toimivia, ja Helsingissä vaikkapa Strindbergin terassi on ollut vuosikymmeniä Espalla kadussa kiinni, mutta kai Orivedellä on sitten enemmän liikennettä. Vähän myös ihmetyttää, miksi maalaisetkaan pitäisivät autojaan tyhjäkäynnillä, sillä kai nyt jokainen normaali ihminen sentään sammuttaa autonsa pysäköinnin ajaksi, etenkin suomalaisella terassikaudella kesällä!


    • Jbuiduijuidiubfuif

      Leivo sitten itse, niin saat mieleistäsi leivonnaisia.

    • JBG

      ORIVEDEN PARHAAT KAKUT SAA TILAAMALLA NE ORIVEDEN UIMAHALLIN KAHVIOSTA!! KÄSIN TEHTY ALUSTA LOPPUUN JA TAATUSTI TUORETTA!!

    • jeee

      Herkkuhetkessä on kyllä hyvät herkut. Ongelmia tulee lähinnä valintahetkellä runsaudesta johtuen. Todella mukava kahvila, jollaista ei edes Tampereelta löydy. Ainoa kauneusvirhe on ehkä vaniljacremen heikohko laatu (mauton, vertaa esim. jussinhannan leipomon tuotteiden creme), ja se että sitä on vähän jokaisessa munkissa, esim. toffeepäällysteinen ei enää sitä sinäänsä tarvitsisi. Isosta ja vaihtuvasta valikoimasta paljon plussaa.

    • sulo jormakka

      Atrian herkkulenkillä voi harrastaa kaikkea kivaa.

    • Hyvä vai paha maku?

      Hah, Herkkuhetkellä ei ainakaan oo sissimarkkinointi hallinnassa, niin läpinäkyvää on tässä ketjussa peukuttelu ja kommentointi.

      Mutta kakut on kyllä erinomaisen hyviä. Omistaja kuitenkin on käyttäytynyt törkeästi työntekijöitään kohtaan.

      • voi hyvä ihme

        Ai miten ovelaa......
        Mikään ei ole niin hyvä tapa lyödä kilpailevaa yritystä kuin aiheuttaa tällaisilla valheellisilla viesteillä epäluottamusta henkilökunnan ja työnantajan välillä.
        Onneksi työnantajan ja henkilökunnan välit ovat mitä parhaimmat ja luottamus 100 prosenttista joten yhdessä voi vain nauraa sille miten alas kilpaileva yritys menee mustamaalaamisessaan. Toivottavasti tämän huomaavat jo asiakkaatkin.


    • Jose110

      Olen asioinut kyseisessä kahvilassa useasti,eikä ole mitään moitittavaa.Palvelu on ollut hyvää ja suht edullistakin!

      • pieniisoongelma

        Muuten ihan mukava paikka, mutta jostain syystä myyjät eivät näe oikein tiskin taakse aina. Heillä vain yksi kahvipannu esillä vähän piilossa myyjältä, joka ei valitettavasti aina huomaa, kun kahvi on loppu. Käynyt muutaman kerran, että seison tyhmänä tiskin takana, odottaen että joku palvelisi tai että voisin sanoa, että kahvi on loppu. ...asia helpottuis, jos pannu(t) olisi lähempänä myyjää ja niitä olisi 2. Ettei tarvis odotella niin pitkään. Outo tunne, kun olet maksanut tuotteet ja sitten joudutkin pyytämään, että saisi kahvia pannuun. Kun kuitenkin on kyse kahvilasta...


      • Kart
        pieniisoongelma kirjoitti:

        Muuten ihan mukava paikka, mutta jostain syystä myyjät eivät näe oikein tiskin taakse aina. Heillä vain yksi kahvipannu esillä vähän piilossa myyjältä, joka ei valitettavasti aina huomaa, kun kahvi on loppu. Käynyt muutaman kerran, että seison tyhmänä tiskin takana, odottaen että joku palvelisi tai että voisin sanoa, että kahvi on loppu. ...asia helpottuis, jos pannu(t) olisi lähempänä myyjää ja niitä olisi 2. Ettei tarvis odotella niin pitkään. Outo tunne, kun olet maksanut tuotteet ja sitten joudutkin pyytämään, että saisi kahvia pannuun. Kun kuitenkin on kyse kahvilasta...

        Käyn aina välillä kyseisessä paikassa lounaalla. Ruoat ovat ihan hyviä, mutta asiakaspalvelussa olisi mielestäni parantamisen varaa. Osa myyjistä/tarjoilijoista on jotenkin epäystävällisiä, mutta osa kylläkin mukavia. Eniten harmittaa se, että monta kertaa on käynyt niin, että kaikki lämpimät ruoat ovat astioistaan hyvin vähissä tai jopa kokonaan loppu. Mutta henkilökunta ei viitsi käydä tarkistamassa välillä tilannetta, ja asiakas joutuu huonoimmassa tapauksessa useampaan kertaan käymään keittiössä pyytämässä lisää ruokaa.

        Muutaman kerran olen odottanut monta minuuttia, että saisin lautaselleni pääruokaa. Ei ole kauhean mukavaa jäädä muutenkin ahtaaseen ruokajonoon odottamaan, että joku toisi joskus ruokaa. Vaihtoehtona on mennä välillä pöytään istumaan ja käydä aina välillä katsomassa, jos tarjolle olisi ilmestynyt jotain. Tuntuu asiakkaasta kyllä hölmöltä!

        Tämä on vähentänyt käyntikertojani, koska käyn mieluummin sellaisessa lounaspaikassa, jossa ruoan tarjoilutilanteesta ollaan koko ajan ajan tasalla. Silloin asiakas kokee tulleensa hyvin palvelluksi, niinkuin pitääkin...


      • Kolli2
        Kart kirjoitti:

        Käyn aina välillä kyseisessä paikassa lounaalla. Ruoat ovat ihan hyviä, mutta asiakaspalvelussa olisi mielestäni parantamisen varaa. Osa myyjistä/tarjoilijoista on jotenkin epäystävällisiä, mutta osa kylläkin mukavia. Eniten harmittaa se, että monta kertaa on käynyt niin, että kaikki lämpimät ruoat ovat astioistaan hyvin vähissä tai jopa kokonaan loppu. Mutta henkilökunta ei viitsi käydä tarkistamassa välillä tilannetta, ja asiakas joutuu huonoimmassa tapauksessa useampaan kertaan käymään keittiössä pyytämässä lisää ruokaa.

        Muutaman kerran olen odottanut monta minuuttia, että saisin lautaselleni pääruokaa. Ei ole kauhean mukavaa jäädä muutenkin ahtaaseen ruokajonoon odottamaan, että joku toisi joskus ruokaa. Vaihtoehtona on mennä välillä pöytään istumaan ja käydä aina välillä katsomassa, jos tarjolle olisi ilmestynyt jotain. Tuntuu asiakkaasta kyllä hölmöltä!

        Tämä on vähentänyt käyntikertojani, koska käyn mieluummin sellaisessa lounaspaikassa, jossa ruoan tarjoilutilanteesta ollaan koko ajan ajan tasalla. Silloin asiakas kokee tulleensa hyvin palvelluksi, niinkuin pitääkin...

        Saman olen minäkin kokenut, ja usein. minua ärsyttää myös paikan ahtaus, koko ajan joku tuuppii, joko pöydissä tai siinä kohtaa missä otetaan juomat ja jälkiruoat.

        Mutta ruoka on kyllä erinomaista, ja vaihtelua on. Jälkkärit ovat herkullisia!


    • juujuujaa

      Ihan kiva piriste pieneen ja ehkä hieman "koleaan" kaupunkiin, ei nyt henkilökohtainen suosikki paikka mutta varmastikin enemmistön suosikki mesta orivedellä. Orivesi kaipais hieman ehostusta ja kasvua kahvilakulttuurin osalta ja ihan kyllä muutenkin. Varmastihan kyseinen leipoimo-kahvila menestyis paremmin jossain isossa kaupingissa, liekö sitten ollut alkuajoistaan lähtien ollut orivedellä jonka takia haluua sielä pysytellä.

      Henkilökohtainen suosikki kahvila-leipomo pirkanmaan aluuelta on Café Linkosuo Koskikeskus, onhan Linkosuo herkkuhetkeen nähden iso jättiläinen eikä sinällään voi näitä kahta vertailla. Ois kiva vertailla kahvila-leipomoita keskenään niin vois sanoakin jotain muuta kuin pelkkää diibadaapaa pahemmin mitään tiedä herkkuhetkestäkään, varmaan ihan ok, mutta en usko että kuuluu suomen parhaimpien leipomoiden kärkeen.

      • Heli-meri

        Etanoita salaatissa , eivät osaa pestä salaattejaa. Ennen oli vitsi kärpänen keitossa, nyt etanat salaatissa


      • Ex-orivesiläinen

        Eikös Linkosuo ole kuitenkin tavallinen iso, teollinen leipomo eli ihan eri asia? Ihan hyvä varmaan toki.


    • Kokemuskäyntejä

      Hyvä tee- ja kahvivalikoima sekä erinomaiset sekä suolaiset että makeat leivonnaiset.

      MUTTA jos oikein jotain parannusehdotusta pitää antaa niin, älkää alkako pestä lattioita noin tuntia ennen sulkemisaikaa. Tai ainakin, jos pesette, hankkikaa kunnollinen moppi ja puhdasta vettä ämpäriin.

    • luuttuna

      ^ totta, lattianpesu ei kuulu aukioloaikaan, todella junttimaista.
      Haudutetun teen tekeminen vaatisi työntekijöiltä kurssille menon, käsittämätöntä, ettei sitä nykyään osata. Toisaalta vielä vähän aikaa sitten tarjolla oli jotain hedelmäteepusseja, joten parannusta siinä suhteessa.
      Ja se iloisuus, hymy ja ystävällisyys on yhä vaan kadoksissa. Tämäkään ei nyt yllätä suomalaisessa maalaispalvekulttuurissa. Suuremmassa kaupungissa naiset saisivat jo kenkää.

      • TheDementor

        Kyllä osa tarjoilijoista on ihan palvelualttiita, mutta ilmeisesti ravintolapäällikön tittelillä ratsastava J on kyllä äärimmäisen yrmeä ja työhönsä kyllästyneen oloinen. Toivottavasti omistajaporras tekee asialle jotakin.


      • Pehhmeä_jänis

        No siellähän on sitten vähän samanlainen meininki kuin oriveen agrimarketissa. Kuuleman mukaan sielläkin jonkin sortin päällikön tittelillä ratsastava antaa huonoa esimerkkiä palvelualttiudesta alaisilleen.


      • OrginaalipehmeeJänis
        Pehhmeä_jänis kirjoitti:

        No siellähän on sitten vähän samanlainen meininki kuin oriveen agrimarketissa. Kuuleman mukaan sielläkin jonkin sortin päällikön tittelillä ratsastava antaa huonoa esimerkkiä palvelualttiudesta alaisilleen.

        Älä käytä minun nimimerkkiä....koita keksi joku muu nimimerkki joka kuvaa sinua paremmin........käytä vaikka :" kateellinen vihree" tai rahaton työläinen.


      • Original_Pehmeä_jänis
        OrginaalipehmeeJänis kirjoitti:

        Älä käytä minun nimimerkkiä....koita keksi joku muu nimimerkki joka kuvaa sinua paremmin........käytä vaikka :" kateellinen vihree" tai rahaton työläinen.

        Minnuu muutenki vituttaa ku mansikat on hommeessa ja kaikk mennee perssiilleen.


      • OrginaalipehmeäJänis

        Sinähän vihervasuri koitat sanoo viimeistä sanaa....saat kyllä joskus sanoa nekin, mutta viitsinkö kertoa niitä eteen päin.......


      • Original_Pehmeä_Jänis
        OrginaalipehmeäJänis kirjoitti:

        Sinähän vihervasuri koitat sanoo viimeistä sanaa....saat kyllä joskus sanoa nekin, mutta viitsinkö kertoa niitä eteen päin.......

        Ja minnuu pellottaa ku syksy saapuu...


      • Ex-orivesiläinen
        OrginaalipehmeeJänis kirjoitti:

        Älä käytä minun nimimerkkiä....koita keksi joku muu nimimerkki joka kuvaa sinua paremmin........käytä vaikka :" kateellinen vihree" tai rahaton työläinen.

        Ehkä sinun itse kannattaisi kokeilla noita mielestäsi kai nokkeliakin esimerkkejäsi. Vaihda vain oma puoluekantasi ja ns. työtilanteesi, niin ei tarvitse muiden päätellä niitä itse kommentistasi...


    • Muuallakahvit

      Yliihintainen ja yliarvostettu paikka Palvelussa hitusen parantamisen varaa....

    • näinhänseon

      Hinnat vois hilata hieman alas ja joidenkin palvelutaitoa ylös, mutta hyvä ku tämmönen leipomo kahvio täältä löytyy.

    • Karhunukkuu

      Miten auki syksy/talvi? Vieläkö riittää ruokailijoita vai onko uusi ruokapaikka hotellitalossa viennyt asiakkaat? Hintataso?

      • kaikkijaTkuu

        aamuvarhaisesta iltamyöhään auki asiakkaita pilvin pimeinnn hintataso ennallaan!!!


    • herkkuhetkiei

      Tuotteet vaihtelevat laadultaan vitriineissä sekä lounaan suhteen. Ikävää kohtelua kuulemma työntekijöitä kohtaan.

    • Palveluammatti

      Asiakaspalveluun saisivat vähän kiinnittää huomiota. Olisi huomattavasti mukavampi poiketa kahvilla, jos neidit tiskin takana olisivat aidosti kiinnostuneita asiakkaistaan ja hymyilisivät edes, jos eivät muuten ole persoonaltaan iloisia ja ihmisten palvelemisesta kiinnostuneita persoonia.

    • leipurihiiva1

      Herkkuhetki on hyvä paikka,eikä ole mitään valittamista.Käyn kerran viikossa,mutta ORIVEDEN LEIPOMOSSA riitti kerta,koska jos leipomon kahviosta saa kahvin kanssa vanhan possumunkin tiskistä.SEn muistaa lopun ikäänsä.

    • joskusPoikkeen

      Kyllä herkkuhetkessä on herkkuja tarjolla ei voi valittaa.

    • leipurihiiva1

      Herkkuhetki on Oriveden ykköspaikka.Niin se vaan on!

    • Harr137

      Tuotteet kahvilassa ovat todella hyviä ja valikoimaa on paljon. Tilatessa sitten saattaa joskus tulla yllätyksiä. Keittiöhenkilökunta lienee pääosin varsin taitavaa. Kahvilapuolen asiakaspalvelu taas on AINA todella töykeää ja ylimielistä. Outoa, ettei kukaan palvelupuolella koskaan hymyile. Tapa käsitellä palautteita näillä palstoilla ja somessa on myös kovin epäammattimaista. Henkilökunta ei täällä vastaa omana itsenään palautteisiin, vaan hyökkää vihamielisesti tutun tuttuina. Palautteista kannattaisi mielestäni ottaa rakentavasti opikseen. Ei jokainen vähän negatiivisesti kommentoiva ole välttämättä läpeensä kateellinen orivesiläinen juntti, eikä myöskään aina Oriveden leipomon väkeä. Mielestäni nämä kaksi yritystä muuten eivät kilpaile millään tavalla keskenään ja mahtuvat pikku-kylään molemmat. Molemmilla lienee omat kohderyhmänsä ja tyylinsä. Oriveden leipomo on minustakin todella epäsiisti. Herkkuhetkessä henkilökunta taas desinfioi sitruunasuihkeellaan täpötäyttä leivosvitriiniä sisäpuolelta. Ovatpa suihkineet myyntitiskillä suoraan kahvikuppiinikin. Molemmilla on siis parantamisen varaa. Itsestäni on surku, että tuolla tylyllä palvelulla Herkkuhetki pilaa hyvän maineensa. Mikään yritys ei ole niin mahtava, ettei olisi jotain parannettavaa. Joku kaunis päivä joku tajuaa, että Orivedellä on iso tarve tällaiselle yritykselle, laittaa naapuriin samanlaisen kuppilan ja neuvoo henkilökuntaansa hymyilemään. Mitä luulette, minne katkerat orivesiläisjuntit silloin suuntaavat?

      • Jun_tti

        Alkoon ne mene!


      • Ex-orivesiläinen

        Mistä sinä voit muka tietää henkilökunnan kommentoivan tutun tuttuina tai muutenkaan? Tännehän voi kirjoitella kuka tahansa lähes millä nimimerkillä tahansa.


    • Tyytyväinenkyllä

      Olen nyt järjestänyt useampia juhlia ja tilaisuuksia herkkuhetkessä. Olen erittöin tyytyväinen.
      Mutta kyllä eräs tummatukkainen tarjoilija voisi vähän miettiä miten kohtelee maksavaa asiakasta. Muuten on kyllä ollut loistavaa palvelua.

    • Maijavaan

      Ylimielistä ja yrmeää palvelua saa tossa kuppilassa aina ja omistaja-J taitaa on kyllä karmeimmasta päästä...Onneksi kahvin ja tuoreita leivonnaisia saa muualtakin.

      • Ex-orivesiläinen

        Omat, tosin hyvin vähäiset, kokemukset palvelusta ovat olleet ihan positiivisia. Omistajasta en tosin tiedä, kuka hän siellä on, nimen kyllä.


    • Muhvinssi

      Täytekakuissa on suuria eroja, viisi vuotta sitten tilasin ensimmäisen kakkuni ja se oli todella hyvä, nyt viimeksi kakkua ei voinut leikata kun suklaa oli päällä niin kovaa että luisui leikatessa pois ja lusikalla sitten vedettiin kaakkua lautaselle, että mä häpesin emäntänä

    • Borka

      Onko Myllyrannan Herkkuhetkessä kokit vaihtuneet,jotenkin ruoka nyt mauttomampaa ja sellainen kokeilun halu ja eksoottisuus nyt hukassa. Sitä perushuttua tarjotaan. Taitaa olla mieskokit rohkeampia,eipä heitä nyt ole näkynyt,vaikka usein käyn. Toivoisin,että palattaisiin rohkeammalle linjalle. Toinen ruokavaihtoehto edes.

    • onseniinmukavaa

      Hyvä paikka,eikä tarvi pettyä. Totta kai se kilpailijaa harmittaa,kun toisella on tupa täynnä ja kauppa käy.

    • Malla77

      Tossa firmassa vaihtuu henkilökunta tiuhaan, kertoo jotain ilmapiiristä..ei hyvä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 127
      3427
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      93
      3154
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2358
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1824
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1688
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1559
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1524
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1466
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1431
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      83
      1375
    Aihe