eiks kukaan muu inhoo tayloria?!!

i hate taylor

Taylor on saanut mut raivon partaalle vuosikaudet ja välillä sen omahyväisyys ja tekopyhyys inhottaa mua niin paljon että jätän sarjan tauolle.

Se on todella vastenmielinen. Ihan samanlainen jakorasia kun brookekin, mutta pitää itseään parempana kun muut.

Oikeessakin elämässä kaikkein oksettavimpia ihmisiä on ne jotka katsoo muita alaspäin.

45

558

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • latvasta laho

      No hei todellakin inhoon sitä! Brooke on paras!
      Sitä paitsi ei Brooke vienyt Ridgee Taylorilta, mistä se sen aina repii? Aivan sietämätön tyyppi! Aika valikoiva muisti, itse kiertänyt Forresterin miehet (ja kaikki muutkin) ihan samaan tapaan kun kaikki muutkin sarjan vosut.

      • AntiLogan

        Niinpä, seurannut Brooken jalanjälkiä... ;)


    • Taylor yököttää

      Joo, INHOON Tayloria kaikesta sydämestä! Oikein yököttää. On NIIN olevinaan parempi kun muut ja syyttää aina kaikesta muita. Näyttelijän ulkonäkökin ällöttää kaikkine täytteineen.

      • karmea kummitus

        Ulkonäkö on kaikista karmein. Yököttää suurin piirtein. Luonnottoman pöhöt kasvoissa,saatu aikaan keinotekoisesti ja näyttää joltain kummitukselta. Kai luulee et on hyvän näköinen?


      • BOOOOTox
        karmea kummitus kirjoitti:

        Ulkonäkö on kaikista karmein. Yököttää suurin piirtein. Luonnottoman pöhöt kasvoissa,saatu aikaan keinotekoisesti ja näyttää joltain kummitukselta. Kai luulee et on hyvän näköinen?

        Botoxilla pilattu, valitettavasti.


    • i hate taylor

      Hei ihanaa, että löytyy taylorin inhoajia! Luulin olevani yksin.

      Mieheni sanoo joka kerta kun näkee Taylorin kuvaruudussa, että muistuttaa Jokeria Batman-elokuvassa vuodelta 1989.

    • AntiBrööke

      Musta Taylor on ihan ok, ainakin huomattavasti korkeamoraalisempi kuin Brooke. Ihan hyvä, jos Taylorin rooli saiskin jatkossa vähän potkua. Miksi Taylorin rooli on rakennettu tähän asti jotenkin surkeaksi häviäjäksi, vaikka hahmossa ois rahkeita vaikka mihin. Brooken touhuja ei elävässä elämässä kattelis kukaan, sille ois lätkästy huo*an leima otsaan ja sen kanssa se sais kärvistellä loppuelämänsä. Tollasta Brooke-tyyppiä karsastettais joka työpaikkassa, yksityiselämästä puhumattakaan.

    • No hallooo

      Sulta on varmaan menny ohi, et tää on saippuasarja! Vai eläisitkö sä niin ku Taylor ja vaihtaisit miestä niin ku todellisessa elämässä vaihdetaan vaatteita?

    • AntiBrööke

      Siksi toi Kaunarit onkin niin hyvää viihdettä, koska tosielämässä Brooken kaltaiset ihmiset aiheuttaa kulmien kohotuksia ja aavistuksen hämmästystä elämän tavastaan. Esim. se, kuinka monen äijän kanssa Brookella on lapsia tossa soapissa.

    • i hate taylor

      Ei se taylor oo yhtään sen siveämpi kun brooke, samalla lailla on kiertänyt kaikki miehet. Eikä siinä mitään, koko sarjahan perustuu sille että vaihdellaan petikumppaneita ja kuka on millonkin kenen kanssa.

      Mä vaan ärsyynnyn hirveesti että taylor on saanut jostain päähänsä että se on parempi kun brooke ja että brooke olis "se toinen nainen" joka rikkoi hänen perheensä. Eihän se mennyt ollenkaan niin!

      Olispa semmosia sheilan kaltasia puhdasoppisia pahiksia joita on kiva inhota. Taylorista tulee vaan ihottumaa ja se saa mut inhoon koko sarjaa.

      • SteffiTaylor vihaaja

        Niinpä, en tajua sitä Taylorin virttä, että Brooke vei häneltä miehen. Että sillä välin, kun hän oli sairas (vissiinkin viittaus prinssi Omarin hoivissaoloaikaan), Brooke "bonded with Ridge, and broke her family". Nonsense. Kaikkihan luuli, että hän oli kuollut! Ridge oli niinkuin leskimies,vai olisiko akan kuoleman jälkeenkin pitänyt välttää Brookea? Taylor on NIIN tekopyhä. Oikea ämmä tosiaan. Hänhän oli "kuolleena" vuosikausia. Ne tytöt oli jo teini-iässä, kun hän yhtäkkiä putkahti henkiin kuolleista. Mutta siitä huolimatta Brooke rikkoi hänen rakkaan perheensä...Ärsytti tämä mäkätys maanantai-illan jaksossa, kun marssi ulos Brookelasta.

        Brooke on kyllä aikamoinen....nauta. Tosiaan käy kaikkien läheistensä miesten kimppuun, siinä Taylor on oikeassa (vaikka itse noudattaa samaa kaavaa. Pata kattilaa soimaa). Brooke oli jotenkin seesteisempi, kun Ridge oli kuvioissa. Pysyi yksiavioisena. Mutta nyt kun Ridge kateissa, kelpaa siskon mies. Niinkuin on kelvannut tyttärenkin mies, ja miehen veli ja isä... Vähän etoo se Brooke-Bill kuvio. Antais sen Katien pitää ukkonsa. Ameriikassahan ne on jo olleet sängyssä, Brooke ja Bill. Säälin sitä Katieta. Vakava sairaus, ja sisko ottaa tilanteesta hyödyn irti, heti. Vaikka millaisella verukkeella. Olis voinut jättää romantiikan käsikirjoittamatta tähän kuvioon... Mutta kun Brookesta kyse... Harmi. Aloin jo sietää häntä vähän paremmin.

        NO mutta. Brooken jälkeen Bill varmaan mutkien kautta päätyy Taylorille, lopulta. Kunhan se eukko on saanut Ericistä tarpeeksi.


    • AntiBrööke

      Brooke on syöjätär/manipulaattori, joka omaa etua tavoitellen toimii ja tekee. Ja koskaan se ei voi tunteilleen mitään, aina sata lasissa, vaikka tietää tekevänsä ihan helvetin väärin, hyvänä esimerkkinä Bill/Katie.
      En alkuunkaan ymmärtänyt tätä finaalivaihetta Stephanien ja Brooken ns. ystävyydessä, se oli jotenkin luonnoton. Toki ymmärrän, että saadaan sarjaan nätti loppu niiden kahden ikuisesta tappelusta.

      Taylorista vielä, että toivon sille kirjoittettavan jatkossa vähän räväkämpää matskua, silleen samalla systeemillä kuin Brookelle. Kumpikaan ei oo pulmusia, mutta Taylorin eloon ja oloon vois saada vähän potkua. Ja ehkä se sitten nähdään, kun Eric&Taylor sutinoi. Nehän jopa sopii toisilleen. Brooken ja Ericin "romanssi" oli jotenkin vastenmielinen, Donnasta puhumattakaan.

    • ProBrooke

      Jos joku perustais I hate Taylor -ryhmän faceen, niin liittyisin varmasti

      • AntiLogan

        No mikäs sua estää perustamasta? :D


    • latvasta laho

      Brooke kieltämättä kärsii itsehillinnän puutteesta ja toimii miesten kanssa typerästi, mutta sillä on silti hyvä sydän. Taylor taas on katkera, kostonhaluinen ämmä, joka verhoutuu muka asiallisen psykiatrin nimikkeen taakse. Nyt perjantain jaksossa käyttäytyi todella tuhoisasti, koska inhoo Brookea niin paljon. Taylor piiloutuu semmosen ihme hillityn pönötyksen taakse, mutta oikeasti on vaan ilkee harppu. Brooke ei ikinä tee tollasta, se ei tee koskaan mitään ilkeetä eikä ole kostonhaluinen.

    • AntiBrööke

      Missä se Brooken hyväsydämmmmisyys näkyy tai on näkynyt? Vanhemmiten on vähän pehminnyt, kun sai lopulta Stefanien hyväksynnän ja tasapainottui Ridgen kanssa. Se on ihan normaalia vanhenemista, eli menneistä on otettu opiksi. Mutta musta ei oo kovinkaan hyväsydämmmmistä esim. pelehtiä tyttärensä tai siskonsa miehen kanssa, ihan näin muutaman esimerkin mainitakseni. Aivoton se on.

      • AntiBrööke

        Niin ja itsekäs. Se ottaa, vaikka ei sille kuuluiskaan.


    • latvasta laho

      Brooke mokailee, tekee joskus väärin hetken huumassa, itsekkästikin. Mutta se ei koskaan halua toisille pahaa, ei kosta eikä ole katkera. Taylorin motiivina useimmiten on kosto.

      • ProBrooke

        Millä lailla oli vähemmän aivotonta tai itsekästä kun taylor pani tyttärensä poikakaverin/brooken pojan kanssa? Horo mikä horo.


    • Team brooke!

      Niin ja kohta onkin Taylor jo Ericin kimpussa. Se koluaa samat miehet läpi kuin brooke, tekee sen vain brooken perässä. Sitten vielä esittää niin hyvää ja parempaa ihmistä. Brooke ei esitä mitään, tekee typeryydet hetken huumassa sydäntään seuraten, niinkuin moni muukin ihan oikeassa maailmassa.

    • AntiBrööke

      Paneskelihan Brookekin tyttärensä poikaystävän kanssa, mutta "vahingossa" ja "sydäntään seuraten". Oikeessa elämässä tollaset Brooke-tyypit kategorioidaan aika nopeesti, esim. nimikkeellä aivoton lortto, joka sopii Brooken tapaukseen oikein hyvin. Jos ihminen ei pysty yhtään kontrolloimaan omia mielihalujaan ja/tai tekemisiään, kaikki ei vaan mee hetken huuman tai hyvän sydämen piikkiin. Ja Brooken ns. hyväsydämisyys on kyllä tullut vasta vanhenemisen myötä, se on osannut hämmentä Kaunari-soppaa ihan kunnolla.

      Mun mielestä Taylor toimii just niin kuin oikeessakin elämässä toimittas; ei noita Brooken tekosia voi kuitata tosta noin vaan anteeksi annetuiksi. Nythän Taylor kokemuksen äänellä yrittää Katieta varoitella, koska tietää, mihin toikin taas johtaa.

    • Team brooke

      Sä näytät olevan täällä ainoo, joka on sokee Taylorin teoille!

    • sivukorva

      Katsoin 13 vuoden jälkeen osan jossa Stephanie kuoli.
      "Stephanie Forrester (os. Douglas)

      Forresterin matriarkka, Ericin entinen ja pitkäaikainen vaimo. Stephaniella on neljä lasta: Ridge, Thorne, Kristen ja Felicia. Hänellä oli myös tytär Angela, joka on kuollut. Ridgen, Stephanien esikoisen, biologinen isä on Massimo Marone,
      mutta muut neljä lasta ovat yhteisiä Ericin kanssa.

      Stephanie sairastui neljännen asteen keuhkosyöpään ja taistelee elämästään parhaillaan. Stephanie tulee poistumaan sarjasta syksyllä 2013"
      olin kylässä jossa sarjaa seurataan tarkkaan, kun testamentin työryhmiä jaettiin Brooke ja Taylorin välissä.
      Ihmetystäni herätti Taylorin revitys olevansa Forsters
      Ridge on käenmuna ja asia selvisi vasta jo vanhalle miehelle...
      Taylor istuu tyhjän päällä ja pitää tyhjästä kiinni.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kauniit_ja_rohkeat#Hahmot katsoin tulta mutta onko tuo ajan tasalla?

      En itse sain juonet työpaikka tiedotuksena tietooni vaihdoin työpaikkaa ja sarjan tapahtuma tiedotus loppui.

    • AntiBrööke

      "Sä näytät olevan täällä ainoo, joka on sokee Taylorin teoille!"

      Sokea? Päinvastoin. Brooke on aina herättänyt närästystä monissa, jopa siinä määrin, ettei viitsi sarjaa edes enää katsoa. Lepakko mikä lepakko.

      Asioistahan voidaan olla montaa mieltä ja mun mielipiteeni tässä Brooke/Taylor-suhteessa on tämä. Sen verran pitkään on/offina sarjaa seurattuani en nosta mitään sädekehää Brooken "hyvälle sydämelle, hetken huumassa sydämensä seuraamiselle" jne moskalle. Se on vaan yksinkertaisesti sellainen roolihenkilöitymä, jolle en lämpene yhtään.

      Sori. Sympatiani saa Taylor ja Steffy, vaikka muita sarjan seuraajia se/ne tuntuu ärsyttävän.

      Käsikirjoittajat ovat siis onnistuneet hommissaan, koska roolihenkilöt aiheuttavat keskustelua.

      • kuivahuuli

        Lepakko; koksi kutsutaan lesboa eli naista jonka seksuallisuus suuntautuu naiseen...
        Onkos tuo Brookke ollut naisen kanssa?

        Ja totta Brookke antaa ja saa antaessaan... toisin kun Taylor joka antoi sille kolleegalleen kun joutuivat maanjäristyksen keskelle siellä mökillä, mies itki ettei ole koskaan saanut ja nyt kuolee neitsyenä.. Silloin pidin sarjan katsomisessa vuoden tauon en edes viitsinyt kuunella tai kysellä muilta missä mennään.
        Toinen katsomistaukoon johtanut tapahtuma oli kun Ridge alkoi kiinnostumaan Bridgetistä, jonka autoi maailmaan synnytyksessä mökillä jopa luuli olevansa tytön isä.

        Onhan nuo juonen käänteet todella ihmeelisiä.. Kirjoittajien tarkoitus ei varaan ole, että kukaan katsoo ja muistaa kaikki tapahtumat..


    • I hate taylor

      Antibrooke ei nyt tainnut ihan pysyä kärryillä, mistä puhutaan. Team brooke ja muut puhuu tässä nyt taylorin tekopyhyydestä ja lorttoilusta. Kukaan ei kiellä sitä että brooke levittää jalkojaan turhan hanakasti. Mutta nyt puhutaan taylorista. Taylor on raivostuttava.

      Aloitin keskustelun, koska halusin löytää kaunarin katsojia jotka jakaa mun mielipiteeni, en riidelläkseni brookesta.

      Go Brooke go!!!

    • AntiBrööke

      Okei, vaikenen. Tää on silleen jänskä foorumi, että jos et mahdu massaan eli ole samaa mieltä yhden/muutaman kirjoittajan kanssa, osoitetaan ns. ovea. Mutta sehän mulle passaa, ei tää keskustelu kovin korkeatasoista ollutkaan, varsinkin kun itse keskustelunaihe/päähenkilö ei kaksinaismoralismissaan kovin korkealle asetu. Ketjun aloittajalta jäänyt huomioimatta, että sarja pitkälti perustuu vastakkainasetteluun.

      Foorumi vapaa osaltani. Pahoittelen aiheuttamaani häiriötä Taylorin hatetukseenne. Koska itse keskustelun avaus on ollut sen verran yksinkertaistettu/naiivi, saamme toivottavasti jatkossa lukea perusteltuja analyyseja syistä, jotka aiheuttavat viha- ja inhoreaktioita roolihenkilöstä Taylor/Kauniit ja Rohkeat.

    • loathsome Taylor

      Alota keskustelu Taylorin ihailemisesta, mutta anna meidän VIHATA Tayloria rauhassa!

    • ProBrooke

      Rauhotu nyt antibrööke, mitä yksinkertaistettua/naiivia on siinä että toteaa taylorin olevan moraaliltaan yhtä alhainen kuin muutkin sarjan naiset? Jos et ymmärrä keskustelun aihetta, älä yritä peitellä sitä haukkumalla muita keskustelijoita. Kuinka monta kertaa pitää vääntää rautalangasta: taylor on vastenmielinen. Brooken toilailut ei liity siihen.


      Perusta samanlainen puusilmänen taylorin palvontasivusto kun se mikälie soapland oli. Siellä jos puhui MISTÄ TAHANSA MUUSTA kun taylorin "korkeasta" moraalista niin sai heti kenkää.

    • Team Brooke 2

      Niin kysehän tässä on nimenomaa siitä että Taylor ja Brooke käy samat miehet läpi. Mutta Taylor on näistä naisista ainoa joka on omasta mielestään parempi kuin kukaan muu. Taylor on tekopyhä lortto brooke on vaan lortto. Siksi mun pisteet menee todellakin Brookelle.

      Nytkun Suomijaksoissa Liam ja Steffy on yhdessä Brookekaan ei viitsi enää yrittää kääntää Liamin päätä Hopen suuntaan. Sanoi juuri tänään että Liam ja Steffy ovat onnellisia. Eikä mennyt kertonut Hopea ja Liamia vastaan punotuista juonista kun antaa Liamin olla Steffyn kanssa ihan rauhassa. Mutta antakaas olla kun Liam taas hoksahtaa Hopeen niin kyllä Taylor vaan ryntää taas haukkumaan Hopea ja kehumaan omaa tytärtään.

    • Moraaliton Taylor

      >Perusta samanlainen puusilmänen taylorin palvontasivusto kun se mikälie soapland oli. Siellä jos puhui MISTÄ TAHANSA MUUSTA kun taylorin "korkeasta" moraalista niin sai heti kenkää.<


      Se on nykyään Soapworld, mut sama Rhanna siellä palvoo Taylorin moraalia.

    • i hate taylor

      hei joo on se hauskaa että porukka vaihteeks dissaa sitä tayloria. on joku brookenkin puolella!

    • inhon joukkovoima

      Taylor nähdään viimeisen kerran jenkeissä 3.7. ennen lopullista poistumistaan sarjasta. Steffykin on määrittelemättömällä tauolla, joten ehdotuksia, kuka seuraavaks inhotaan pois! Meillä on näköjään joukkovoimaa!

    • Dirikki

      nono - ei rakastelussa ole mitään pahaa. se on yksi luonollisimmista asioista. jakorasia on kyllä aivan väärä sana näissä tapauksissa vaikka monta partneria on läpi käytykin. nykypäivänä vain aniharvat ovat maanneet vain yhden henkilön kanssa.

      mutta asiaan: inhoan Tayloria ja sen sakkia yli kaiken mutta niin se on tarkoitettukin jotta sarjan kiinnostavuus säilyisi.

      vanha ketju mutta oli pakko ottaa kantaa!

    • Broken Hope

      Hahhah, kerrankin Brrrokea osuu otsikkoon, eikä ses manipulointi meekkään ihan putkeen.

    • oejfpowejr

      Taylorilla on taidettu tissit tehdä samasta mömmöstä kuin huuletkin.....ja erkillä alkaa jopo keulia kovasti. No ei ihme, teppana-harpun jälkeen.....

      • samaa katsonut

        minäkin että alkaa Erikillä olla melkoinen pussukka leuan alla ja täylörillä turpa ja tissit turpa täynnä mitä lie p.askaa. Puhuminenkin tuolla ämmällä on yhtä sössötystä noilla turpeilla huulilla. Elikkäs nyt kun oikein muistellaan niin tää akka tulee olemaan Rickille "äitipuoli" kun Rick on Erikin poika ja tässä joku aika sitten tää akka seurusteli Rickin kans että kyllä on tämäkin rouva ehtinyt ja kaikki on kelvannut panopuuksi..


    • ------

      Inhoan Brookea, hän hässii kaikki kaksilahkeiset, sisarten omien tyttärien ja muiden läheisten miehet ovat vapaata riistaa.
      Taylorin roolihahmo on vähän sympaattisempi, ulkonäkö on pilattu suorastaan naurettavaksi. Niin kaunis ihminen kun oli aikaisemmin.
      Toivon että Taylor tyttärineen päihittää Brooken ja Hopen.
      Tätä palloilua sarja tulee olemaan ja ristiin naimista siihen asti kunnes kuolema armahtaa, tai vanhuuden vaivat.

      • SteffiTaylor vihaaja

        Kyllä tosiaan on melkoista ristiinnaimista, kun tätä sarjaa seuraa sekä Suomen telkusta että Ameriikasta, missä sekä Taylor että Steffi ovat poistuneet kuvaruudusta. Taylor kokonaan.
        Mutta täytyy sanoa, että ihan koukuttunut nyt Suomi-versioon (siihen kohtaa, missä SUomessa ollaan). Jotenkin kiinnostavampaa, kun Taylor ja Steffi vielä kuvioissa. Eukot vastakkain (Taylor ja Brooke) in company businesses, ja molempien kunnianhimo ja raivo niin pinnassa.. Kyllä se Taylor melko katkera eukko on.. Jaksaa kantaa Brooke-vihaa lastina mukanaan. Nyt olis ollut niin hyvä mahdollisuus iskeä takaisin vuosikymmenten kauna Brookelle, kun Thomas olis saanut Ericin sympatiat...Mitä ilmeisemmin sellainen tarve Taylorilla on, vaikkakin yrittää niin symppistä paria olla vanhan helttakaula-Erkin kaa.
        En ole vuosiin sietänyt tekopyhää Tayloria, mutta Brooke on ottanut nyt jo pidempään enemmän päähän. Kumppaneita kumppanin perään on Taylorillakin riittänyt, ja tuo katkeruus ottaa eniten hänessä koppaan, mutta Brookessa ei ole kyllä enää niinkuin minkäänlaista tyyliä. Kaatuilee sänkyyn Billin kanssa (ja kohta ihan oikeasti) ja keikkuu siinä kuin mikäkin ilotalon emäntä..punaisissa vetimissään...
        Steffiä en kertakaikkiaan voi sietää, nyt enkä koskaan, mutta Taylorin porukasta risparta Thomas on fiksuin. Eihän konservatiivi-Erkki firmastaan nettikauppaa halua, mutta Thomasin jutut ovat aina aika järkeenkäypiä, toisin kuin Loganin buduaariyritelmät... Bill siellä takana tietty..

        Raskaana oleva Steffi on kuin luuvielu.. Ihan nälkiintyneessä kunnossa näyttelijä. Se on vaan kaikissa vakuutteluissaan NIIN vastenmielinen... Ja tosi "uskottavasti" raskaana.. Siitä naisesta puuttuu kertakaikkiaan kaikki hehku...vaikka täällä toisin toitotettaisiinkin. Jopa törröhuulinen-tissinen "äitinsä" on paljon puoleensa vetävämpi..
        SILTIKIN, kaiksesta Steffi-antipatiastani huolimatta, sanoisin, että jotain jää Kaunareista puuttumaan, kun Steffi katoaa ruudusta. Ja törröTaylor. Paikkansa inhokeillakin.


      • Loganfan
        SteffiTaylor vihaaja kirjoitti:

        Kyllä tosiaan on melkoista ristiinnaimista, kun tätä sarjaa seuraa sekä Suomen telkusta että Ameriikasta, missä sekä Taylor että Steffi ovat poistuneet kuvaruudusta. Taylor kokonaan.
        Mutta täytyy sanoa, että ihan koukuttunut nyt Suomi-versioon (siihen kohtaa, missä SUomessa ollaan). Jotenkin kiinnostavampaa, kun Taylor ja Steffi vielä kuvioissa. Eukot vastakkain (Taylor ja Brooke) in company businesses, ja molempien kunnianhimo ja raivo niin pinnassa.. Kyllä se Taylor melko katkera eukko on.. Jaksaa kantaa Brooke-vihaa lastina mukanaan. Nyt olis ollut niin hyvä mahdollisuus iskeä takaisin vuosikymmenten kauna Brookelle, kun Thomas olis saanut Ericin sympatiat...Mitä ilmeisemmin sellainen tarve Taylorilla on, vaikkakin yrittää niin symppistä paria olla vanhan helttakaula-Erkin kaa.
        En ole vuosiin sietänyt tekopyhää Tayloria, mutta Brooke on ottanut nyt jo pidempään enemmän päähän. Kumppaneita kumppanin perään on Taylorillakin riittänyt, ja tuo katkeruus ottaa eniten hänessä koppaan, mutta Brookessa ei ole kyllä enää niinkuin minkäänlaista tyyliä. Kaatuilee sänkyyn Billin kanssa (ja kohta ihan oikeasti) ja keikkuu siinä kuin mikäkin ilotalon emäntä..punaisissa vetimissään...
        Steffiä en kertakaikkiaan voi sietää, nyt enkä koskaan, mutta Taylorin porukasta risparta Thomas on fiksuin. Eihän konservatiivi-Erkki firmastaan nettikauppaa halua, mutta Thomasin jutut ovat aina aika järkeenkäypiä, toisin kuin Loganin buduaariyritelmät... Bill siellä takana tietty..

        Raskaana oleva Steffi on kuin luuvielu.. Ihan nälkiintyneessä kunnossa näyttelijä. Se on vaan kaikissa vakuutteluissaan NIIN vastenmielinen... Ja tosi "uskottavasti" raskaana.. Siitä naisesta puuttuu kertakaikkiaan kaikki hehku...vaikka täällä toisin toitotettaisiinkin. Jopa törröhuulinen-tissinen "äitinsä" on paljon puoleensa vetävämpi..
        SILTIKIN, kaiksesta Steffi-antipatiastani huolimatta, sanoisin, että jotain jää Kaunareista puuttumaan, kun Steffi katoaa ruudusta. Ja törröTaylor. Paikkansa inhokeillakin.

        Mun mielestä Thomaskin on Taylorin ja Steffin lisäksi ihan idiootti eihän nyt luxus tuotteita voida yhtäkkiä myydä halvalla. Kuka niitä sitten ostaa? Jos Louis Vuittonin laukut olisi yhtäkkiä 100-200e niin edelliset asiakkaat joilla niitä jo on ja jotka niitä jatkossakin olisivat ostaneet jättäisivät ostamatta eivätkä halua edes enää pitää edellisä laukkujaan koska ovat luxuksen perään (jotain mihin kaikilla ei ole varaa) joten koko asiakaskunta häväisi. Myöskään moni jonka haaveissa on Vuitton ei enää siitä haaveilisi kun se on kaikkien ulottuvilla. Vuittonin ostajat ostaisivat seuraavaksi jotain muuta luxus laukkuja ja haaveilijat haaveilisivat niistä mitä ne ostajat seuraavaksi ostavat. Thomaksen täytyisi uudistaa koko asiakaskunta, ja se jos joku on kallista.. Ja erittäin hidasta..

        Taylor on oksettava, mutta oikeassa kyllä siitä mitä yrittää Brookelle sanoa. Tykkään Brookesta mutta olen kyllä pettynyt kun hyppää Billin sänkyyn. :(


    • 2+17=19

      Brooken sanotaan tulleen taloon reittä myöden.. vaan miten Taylor tuli? Samaa reittiä. Ainoa vaan ettei Taylor ole tehnyt FC:n eteen _mitään_ toisin kuin Brooke!

      Oottakaahan kun Steffy jättää Liamin ja Liam palaakin Hopen luo.. kyllä se on Taylor kun haukkuu taas Loganit. Mitä tekee Brooke nyt? Estää Hopea menemästä pilaamaan Steffyn ja Liamin häitä.

      Taylor on vaan niiiiin tekopyhä!

    • fxsdzxczdx

      Olen aina inhonnut sitä

    • Vain ajanvietettä

      Taylor on kuin Brooken varjo, ei edes olemassa ilman Brookea.
      Miksi stepanie ystävystyi ja lopulra jopa "rakastui" Brookkeen?
      Stepanie vain omisti rahalla kaiken Työn ja maineen loivat Eric pojat ja Brookke.

      Uudet tuulet ja roolihahmot.

      Haluaisin vielä nähdä Eric kiemurtelevan ikuisesti menentämäänsä Brookea. Eric ei ollut uskollinen Stepaielle Brokkelle, eikä yhdellekään puolesta tusinasta vaimostaan. Eric oli se joka jahtasi Brooken.

      Sarja hyvin leikattuna myisi sarjapaketteina, mutta jahkailua pitäisi poistaa pitkät pätkät.

    • potilastietojen?

      No jus, ja nyt todisti olevansa kostonhimoinen kana-aivo ilman moraalia tai ammatietiikkaa.
      Eiköhän se Ameriikassakin ole potilastietojen urkkiminen laitonta...
      Ja juu on niin huolissaan "potilaastaan" Katiesat että käy kertomassa "löydöksen" hänelle.....

      Koulukiusaajat elävät keskuudessamme, mutta he ovat määrällisesti vähemmistö näinin kiusaajiin nähden.. Tuon huomaa hyvin sarjan katselijoiden vähentymisenä vuosien myötä http://www.finnpanel.fi/tulokset/tv/vko/top/2013/46/mtv3.html Oli ainanaa 1/2 miljoonaa vaan ei enää.

    • Ei kirjoitusvirhe

      Olen äidinkieleltäni virolainen Suomi on vaikeaa koska niin lähellä sanoissa äidinkieltäni.

      Ma olen oma emakeelt eesti Soome on raske, sest nii lähedal sõnu oma emakeeles.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      144
      3860
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      88
      3508
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      324
      2016
    4. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      93
      1507
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      6
      1306
    6. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      186
      1175
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      152
      937
    8. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      909
    9. 46
      803
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      46
      787
    Aihe