Miksi ollaan posliineita?

Sepskukka

Miksi naiset vetää pillun karvat pois? Siis kyllähän suurinta osaa normaaleista miehistä kiihottaa saada _tuheroa_ eikä mitään olematonta silovakoa.

Eikö muita muka kiihota rehellinen tuuhea värkki?

Mies 38v

19

911

Vastaukset

 • Mulla karvat tusuaa esiin uimapuvun altakin, enkä oo moista älynnyt ikinä hävetä. Musta ne on lapsia ja vanhuksia joilla ei karvoja oo, sukukypsällä terveellä naisella niitä on!

  Juuri tuossa yhdessä toisessa ketjussa kauhisteltiin laiskoiksi ja vanhanaikaisiksi naisia jotka EI ajele pillukarvojansa, ja olin ihan että voi ei, oonko kauheen epänormaali ja yököttävä. Onneksi vielä löytyy teitä kunnon miehiä joille pehko kelpaa. :)

  • Et tietenkään aja kainalokarvojasi. Nekin saa tursuilla. Eikö niin. ja olet siitäkin äärimmäisen tyytyväinen.


 • Kelpaa kelpaa mutta kyllä siinä karvattomassa on jotain erikoista joka kiihottaa ja mielummin nuolen paljasta tytönpimppiä kuin karvaista.

 • kaikineen karvoineen kauniisti siitittynä,eikä kynittynä nahatomana broilerina.

  • Tuokin on kyllä totta, läskit kun pullottaa häpykumpua niin kyllä siitä kieltämättä sheivattuna tulee sellainen broikkufiilis. Jos taas rasvaa on kertynyt maltillisemmin niin kokoposliinikin (voi) näyttää hyvältä.

   Luonnontilainen karvakasakin kelpaa tökittäväksi, kunhan ei tartte nuolla tai muuten räplätä. Ronkelit runkkaa.


 • Niin kait siinä kuitenki nahka on ?
  Kukapa nyt nahan pois kuorisi.

 • Kaikista kiihottavimman näköinen on siistitty karvakolmio häpykummulla, mutta jos valitaan posliinin ja rehottavan kusipuskan väliltä niin ehdottomasti poslari, paljon hotimman näköinen. Kaveripiirissäni peräti yhden tiedän pitävän karvaisemmasta.

 • Tuherosta joutuu pitämään tossun alla olevat miehet.

  • Tuherosta eivät nauti kuin ne ketkä eivät vielä ole sinut seksuaalisuuden ja aikuisuuden kanssa.

   Säälittävää räpeltää joka päivä pillua sileäksi vuosikymmenestä toiseen! Vai sen takia, että se näyttää tylsältä nahkalipareelta josta on kiihottava tussukarvoitus poistettu.


  • jhgas kirjoitti:

   Tuherosta eivät nauti kuin ne ketkä eivät vielä ole sinut seksuaalisuuden ja aikuisuuden kanssa.

   Säälittävää räpeltää joka päivä pillua sileäksi vuosikymmenestä toiseen! Vai sen takia, että se näyttää tylsältä nahkalipareelta josta on kiihottava tussukarvoitus poistettu.

   Toiset kiihottuu äitistä, toiset tyttärestä, jotkut jopa naapurin koirasta...


 • Pikemminkin tossun alla olevat miehet joutuu luopumaan munankarvoistaan, näin kävi kaverille että muija sano että nyt ajetaan karvat ja karvat ajettiin. Kaveri lohdutteli että jotain hyvääkin posliinikikkelinä olossa on että myös vaimolla on pimppi posliini...

  • Itse joudun ajamaan alapään karvat pois koska kuningatareni määrää,koska hän haluaa nähdä koko kulini ja siveysvyön myös.
   Siveysvyön takia se on hyväkin koska karvat jää väliin ja nipistelee hirveästi muuten.


  • rakula kirjoitti:

   Itse joudun ajamaan alapään karvat pois koska kuningatareni määrää,koska hän haluaa nähdä koko kulini ja siveysvyön myös.
   Siveysvyön takia se on hyväkin koska karvat jää väliin ja nipistelee hirveästi muuten.

   sama täällä, karvat pois sjotta siveysvyötä on mukavampi pitää


 • Saa olla karvoja, mutta kyllä siistittynä kumminkin ehkä paras. Posliinikaan ei kumminkaan haittaa yhtään...

  Itselläni kasvaa karvoja niin hjemmetin paljon joka paikassa, että en jaksa edes ajaa niitä. Ainoastaan joskus kikkelin yläpuolelta vähän siistin. Muuten liian vithumaisen puuduttavaa hommaa.

 • Kylllä naisella pitää olla siististi ajettu karva. Eli kolmio venuksen kukkulalla. Se vasta kiihottaa. En ymmärrä itekään miksi naiset ajaa kaikki pois , se on kun ensi pubrteettiä eli lapsipornoa

 • No nyt sheivasin posliiniksi ihan kesän kunniaksi, pitää lähteä vielä baarikierrokselle jos sais vaikka koe nuolennan vielä tälle yötä...

 • Kaikki pois niin ei oo häiritsemässä.

 • Omasta mielestäni kosketus tuntuu paljon paremmalta sileällä iholla. Nautin huomattavasti enemmän posliinina ja saan upeammat huiput rakastelussa. Se on aika suuri syy silotteluun. Lisäksi on kiva olla vähissä vaatteissa, kun on sileä. Myös vaatteet hyväilee sieltä ja voi huoletta pitää stringejä ja minihameita. Makuja on varmasti kyllä monia, sen uskon.

 • Ehkäpä asialla ei aina ole seksuaalisuuden kanssa mitään tekemistä... Itse olen ajellut osittain karvoja noin 10 vuoden ajan puhtaasti siitä syystä, että tuntuu, että varsinkin näin kesällä, kun munat hikoilee alkkareissa, niin karvattomana se hikoilun aiheuttama kosteus ei ole niin epämiellyttävää. Luulen, että osalla naisista voi olla sama selitys (ei tosin munien hikoilu ;) )

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.