Huumeet ja nuoriso

yks äiti vaan

Pahalta näyttää ja kaiken pahimpia paikkoja ovat nuo opiskelija asuntolat, niin täällä kun naapurikunnassakin. Älkää missään nimessä laittako lastanne sinne asumaan opiskelun ajaksi, jos hän ei ole erakko, epäsosiaalinen ja todella uppoutunut opiskeluun. Vähänkin sosiaalisempi kaveri kyllä lähtee valitettavan pian mukaan huumetouhuun, kun asuntolassa ei juurikaan muuta harrasteta.

8

1685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omakokemus

      Tuttua... Vietin tuolla aika paljon aikaa muutaman kuukauden, poikaystäväni asui siellä ennen yhteenmuuttoamme. Kaikki vähintään polttelevat, monet käyttävät psykedeelejä, kokoajan jossain bileet. Oli kiva viettää siellä aikaa kun meistä kumpikaan ei käytä aineita.

    • hahahahhahahaha

      teillä siellä landella edes ole mitään oikeita huumeita! Joku jonne voi vähän kukkaa kasvattaa ja toinen saada apteekista muutaman bentson mutta siihen se jääkin eli otahan täti ihan rauhassa!

    • Hohohohohoh

      Joo mutta ei tänne landelle tarvita sitäkään. Yksikin hepatiitti p***a tänne on liikaa. Joten nauti olostasi säälittävä narkki..

    • Your local dealer

      Nuorten huumeiden käytön lisääntyminen on mielestäni pelkästään positiivinen asia, oppivathan ainakin sen että kuinka typeräksi alkoholi ihmisen tekee. Itse olen jokusen tuhat kertaa huumeita nappailut enkä ole vielä toistaiseksi päätäni millään muulla niin sekaisin saanut kuin viisasten juomalla. Kannattais varmaa teidänkin niin tietäisitte mistä puhutte.

    • sehän se juuri onkin

      "Joten nauti olostasi säälittävä narkki"


      Kun kokaiini on paremman porukan huume, kun te nimenomaan SÄÄLITTÄVÄT narkit ette saa edes oikeita huumeita mistään, veeituttaako? Jatka vain reppana sitä bentson tykittämistä hihaasi! Eli kukahan tässä on säälittävä narkki ja kuka ei:-)

      • mitä vittuu sä selität

        "säälittävä narkki" kaverilla ei selkeästi ole mitään tietoa nummelan tilanteesta. Tosiasia on se että kovia huuumeita saat vihdin alueelta helpommin kuin kuituhampun siemeniä. Älä oleta vaan ota asioista selvää latvakakkonen.


    • Narkkivähemmän

      Mutta ylläolevasta yhteenvetona. Käyttäkää niiitä aineitanne, mitä ikinä käytättekin niin paljon, että yhteiskunta pääsee teistä eroon..

      • Meille likaisille

        Ylläolevalle.. Mikä on se asia joka saa sinut pitämään itseäsi parempana kuin huumeita käyttävät. Elämä on soppa ja jokainen maustaa sen haluamallaan tavalla. Sitäpaitsi kahvi on huume siinä missä muutkin huumeet. Samalla tavalla se sinun aivokemiasi sekoittaa jotta tulisi virkeämpi olo, samaan tapaan kuin piri PAITSI että kahviin jäät kovemmin koukkuun. Tuntuisi tyhmältä olla koukussa aineeseen josta tulee lähinnä päänsärkyä ja ripulia vain koska joku joka pitää itseään ylempiarvoisena on päättänyt että kaupataan kansalle paskaa ni jää hyvät stuffit meille. Ihmisten asenteet huumeita kohtaan ovat mielestäni naurettavia, ollaan jotain mieltä asiasta josta ei kuitenkaan mitään tiedetä eikä edes vaivauduta ottamaan asiasta selvää. Tunnen monia tapauksia joille huumeidenkäyttö on täysin viihdekäyttöä eikä heistä koskaan kukaan hölmöile kännissä, päinvastoin nauravat että kuinka vitun tyhmiä ihmiset ovat kun viinan kaltaisella liimanpoistoaineella päänsä sekoittavat. Tarjolla on paljon parempaakin mutta se peli vaatii selkärankaa. Joten jos lopettaisitte tuon turhanpäiväsen mussutuksen ja opettaisitte lapsillenne vastuuta ihan oikeasti. Itsensä tunteva ihminen ei huumeisiin koukkuun jää. Katsokaa peiliin ja ajatelkaa asia sillä tavalla että jos emohiiri on itsetuntonsa menettäny pelkuri niin ei se poikanenkaan kissaa karkuun pääse. Kotoa se kaikki ihmiset lähtee halusitte niin tai ette.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 107
      2032
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      54
      1917
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1885
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1667
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1588
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1388
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1330
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1316
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      14
      1301
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1252
    Aihe