Kuinka vastaan?

Päivi

Jumala rakastaa minua.
Hän haluaa pitää minusta huolen.
Ei Hänen Sanansa suotta sano, että on turha murehtia leivästänsä, tahi suojastansa, jos ensin etsin Hänen Kirkkauttaan ja Valtakuntaansa.
Hän lähetti Poikansa Jeesuksen maailmaan lunastaakseen minut perimältäni synnin aiheuttamalta tuomiolta. Hän kaipaa minua yhteyteensä. Tien tuohon yhteyteen Jeesus avasi kuolemalla minulle määrätyn rangaistuksen mukaisen kuoleman.
Jos uskon sen ja otan tuon lunastuskuoleman tuoman vapautuksen vastaan, pyytämällä Jeesuksen elämäni Herraksi, Hän pitää minusta huolen.
Maailma johon olen syntynyt, on annettu paholaisen valtaan. Hän pitää vallassaan jokaisen, joka ei uudestisynny uskosta Jeesukseen.
Vaikka Jeesus jo on kuollut puolestani ja saattanut voimaan kaikki ne siunaukset, joista Raamattu puhuu, Hän ei voi toimia puolestani, ellen itse anna oman elämäni hallintaa Hänelle.
Niin ikävää kuin se onkin, eikä suoranaisesti minun syytäni, olen myyty synnin alaisuuteen. Perimäni epätäydellisyyden tähden olen yhtä lailla syntinen ihminen, kuin kuka tahansa muukin, enkä voi tehdä mitään itseni puolesta pelastuakseni synnin rangaistukselta.
Itse Jumala määräsi sen niin, ettei Hänen luokseen voi tulla kukaan muutoin, kuin Jeesuksen antaman uhrin perusteella. Mutta sen perusteella Hänen luokseen pääsee jokainen joka haluaa, heti kun Häntä elämässään avuksi pyytää ja haluaa osakseen sen Jumalan hyväksynnän, joka kuului Kristukselle.
Jos haluan tässä elämässäni Jumalan Isäkseni, joka pitää minusta huolen, voin milloin vain pyytää Jeesusta elämääni ja syntejäni anteeksi. Raamattu sanoo, että jokainen, joka ottaa Hänet vastaan, sille annetaan voima tulla Jumalan lapseksi.
Taivaallinen Isä on todella hyvä, rakastava Isä, joka ei koskaan jätä minua pulaan!
Kaikilla elämäni alueilla, minulla on mahdollisuus Hänen ohjaukseensa ja siunaukseensa.
Hänen kanssaan en tule koskaan jäämään paitsi mistään hyvästä elämässä, sillä Hän tietää paremmin kuin kukaan, mikä on minulle hyväksi ja millaista elämää varten Hän minut loi. Millaisia unelmia, lahjoja ja kykyjä Hän minuun on asettanut ja kuinka ohjata minut parhaalle paikalleni elämässä.
Hän halajaa palavasti saada osallistua elämääni ja siunata minua ja auttaa minua kaikessa tässä maailmassa ja selvitä koetuksista ja nauttia parhaasta mahdollisesta elämästä täällä.
Vaikka kohtaisin vaikeuksiakin, Hän on luvannut aina olla tukenani ja antaa voimaa kestää kaiken, mitä eteeni tulee.
Hän rakastaa minua enemmän kuin kukaan muu voi koskaan rakastaa. Hän antoi Poikansa kuolla, koska halusi palauttaa yhteyden välillemme ja pelastaa minut kuolemalta ja ikuiselta erolta Hänestä.
Hän kutsuu minua, mutta Hän ei koskaan pakota minua. Hän toivoo, että Hänen rakkautensa saa minut haluamaan tulla Hänen luokseen.
On oma valintani, haluanko elää elämäni täysin ilman Häntä, vai haluanko ottaa Hänen kutsunsa vastaan ja toivottaa Jeesuksen tervetulleeksi elämääni.

Jokainen henkäys, jonka otan, on Hänen armoaan. Käytänkö loput henkäykseni Hänen kunniakseen ja Häntä kiittääkseni, vai ilman Häntä?
Kukaan ei tiedä päiviensä määrää. Haluaisinko selvittää, kuinka paljon rikkaammaksi elämäni voisi Hänen kanssaan muuttua lopuksi ajakseni? Vai kuljenko mieluummin ilman häntä, pyrkien itse parhaani mukaan pärjäämään täällä ja tekemään elämästäni mielekkään? Valinta on minun.
Jeesus rakastaa minua.
Rakastanko minä Häntä?

3

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Stress-free

      Heti rupes stressaamaan. Kristityt osaavat syyllistämisen jalon taidon.

      • 12+4

        LOISTAVA nimimerkkivalinta :D


    • merihuisku

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 197
      2742
    2. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      241
      2668
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      65
      2366
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      201
      1857
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1364
    6. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      12
      1328
    7. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1307
    8. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      22
      1266
    9. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1234
    10. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      158
      1132
    Aihe