Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kokematon molkeosasto MM 2013

M H U U

Kyllähän Suomen mitalli ja kisasuoritukset kaatuivat kokemattomaan molkeosastoon. Se oli samalla tasolla kenttäpelaajien kanssa ja pari tappiota meni molken piikkiin. Esim pronssimatsissa Raanta oli lopussa aivan jäässä ja tuurilla torjui yhden neljästä rankusta. Eikö valmennusjohto tiennyt Raannan vajaita kykyjä torjua rankkuja ja voinut laittaa Ortiota maaliin? Vai onko Ortio vielä heikompi rankuissa? Vieläkö on kolmosvahteja varalla? Sellaisen olisi voinut laittaa prosnssimatsin kokoonpanoon rankkuskabaa varten.

3

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ettänäinnnnnnn

      Raanta torjui loistavasti, sensijaan suomalaiset läiskivät kiekot ohi maalin, ei tarvinnut edes torjua. mutta mitä väliä? Hyvä matsi oli loppujen lopuksi kun leijonat heräsivät taistelemaan, 3:s tai 4:s, sinänsä sama.
      Suomella heikko puolustus, hidas kui etana. Ei olisi pitänyt valita joukkueeseen esim väänästä, on itseasiassa vaan vahingoksi puolustukselle alivoimalla, tejkee vaan maskia omalle mokelle....polvi jäähän ja kiekko maaliin, nimittäin omaan. Pakeista vain Mäntylä, Lepistö ja Hietanen olivat maajoukkuetasoa, loput nippanappa mestisporukkaa, jos sitäkään.

    • pöykäri

      Raanta ei tule menestymään NHL:ssä ja ei kovin pitkään SM-liigassakaan.Kaveri on pieni ja kokoajan jäissä.Jenkit hokasivat kuinka tälle tehdään maaleja lähelle ja ylös.Tapparan pelaajat eivät vaan osanneet käyttä tätä heikkoutta hyväkseen.

      Vaikka menestys ei ollut huonointa 20 vuoteen niin peliesitys sitä oli.Jo viimeiset harjoitus pelit sen näytti.Näissä kisoissa Leijonat pelasi 3-4 erää hyvää kiekkoa ja muuten oli aivan kuutamolla.Neljäs sija tällä esityksellä oli ihan maksimi.Vaikka joukkue oli kokematon oli siinä hyvä miksi kaikkea,mutta tahdottomuus oli suurella joukolla.Philström,Savinainen jakso pelata ja raataa illasta toiseen.Oma lukunsa on Aaltonen joka on todella ailahtavainen.Useita hyviä paikkoja ja veto ihan keskelle maalia,ei se kiekko läpi mene molarista.

    • Juhafriikki

      Hieno kolmoserä Suomelta ja Jatkoaika.
      Ruotsia vastaan Suomi pelasi hyvän kakkos ja kolmoserän.
      Kaikki kaatui maalinteon tehottomuuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2063
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1668
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1486
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe