X1R

minä

Onkos kellään kokemuksia lisäaineista X1R?
minusta koko homma vaikuttaa ihan humpuukilta:)
kertokaa mielipiteitänne ja jos on kokemuksia niin kommentit tervetulleita:)

19

30791

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kokeilija

      Kokeilin kerran ks.ainetta koneeseen,laatikkoon ja perään. Sillä seurauksella että,koneöljyt oheni liikaa mut rullaaminen parani huomattavasti. Auto oli tosin yli 400th ajettu vanha diesel. Se yleisöljy pumppupullossa on hyvää voiteluaine pikkukohteisiin esim.ovien saranat ym ym.
      Hyvää ainetta joihinkin kohteihin mutta se hinta on kallista jatkuvaan käyttöön. Ja esim.synteettiset öljyt joita käyttää,riittää ajaamaan asiansa kun vaihtaa niitä sopivin väliajoin. Mutta kohteet joissa ei ole vaihtelua,ne ovat hyviä.
      Ei voi verrata laivanmoottoreita ja henkilöauton koneita keskenään näissä mainoksissa.
      Jenkki-autoissa on kuulema suurempi hyöty. Liekö syy että niissä on muutoinkin suurempi kitka? Kitkan poistoon nämä aineet on tehty.

    • Hannes

      Olen käyttänyt lisäainetta n. 8v eri moottoreissa.
      Ei pahaa sanottavaa! Koneet on kestäneet....
      Vaihteistojen kanssa saattaa olla niin, ettei syngronointi ehdi aina mukaan, kun aine pienentää kitkaa !!

      • kokenut X-1R käyttäjä

        vaihteet alkavat toimimaan paljon kevyemmin X-1R metallinhoitoaineen laiton jälkeen kun öljyt ajaa kerran kunnolla lämpimäksi, myös laakereiden ja rattaiden "ulina" vähenee huomattavasti esim UUSI Fiat Ducato. 7vuoden kokemuksen perusteella voin ehdottomasti suositella X-1R aineita...


    • fh16

      olen käyttänyt x1r ainetta puutavaranosturin hydrauliikassa, öljyn lämpö tila aleni ja pumpunäänet hiljenivät,nyt kokeiltiin ainetta fiat ducaton vaihteistoon.suosittelen ainetta

      • ege

        ihan jees aine


    • lisäaineista

      X1R lisäaineet ei ole mitään humpuuki aineita. Olen käyttänyt monissa eri autoissa, kuorma-autoissa, moottorikelkassa, mönkijässä ja veneessä. Uskomaton vaikutus ja säästö. Suosittelen edes kokeilemaan ja todennäköisesti olet sen kokeilun jälkeen todellinen käyttäjä.

      • hrty43

        En ole 35 vuoden aikana tarvinnut mitään lisäaineita moottori-, vaihteisto- tai peräöljyjen seassa. En mitään. Ja kaikki koneet, laatikot ja perät ovat kestäneet.

        Riittää kun noudattaa valmistajan suosituksia öljyn ja sen vaihtovälin suhteen.


      • ihminen on tyhmä

        sama kuin tämä tunnustettu humpuuki hologrammiranneke joka parasi tasapainoa ja suorituskykyä ja vieläpä testatusti. Näitäkin myytiin miljoonia kunnes valmistaja tunnusti kusetuksen, voi sitä ihmisten sokeaa uskoa.
        Moottoreihin ja vaihteistoihinkin on myyty maailmansivu vaikka mitä ihmeaineita ja ne on sitten pikkuhiljaa hävinneet hyllyistä.


      • Anonyymi
        hrty43 kirjoitti:

        En ole 35 vuoden aikana tarvinnut mitään lisäaineita moottori-, vaihteisto- tai peräöljyjen seassa. En mitään. Ja kaikki koneet, laatikot ja perät ovat kestäneet.

        Riittää kun noudattaa valmistajan suosituksia öljyn ja sen vaihtovälin suhteen.

        Nuffin savutus, päivän sirkkelöinti 1200rpm ja kierroksia ni mahoton savutus.
        X1 r diesel boosteria aloin käyttämään joku vuos aikaa, savutus loppu, kulutus pienenii ja saman firman ainetta moottoriin ja vaihteistoon. Molemmissa äänet hiljeni ja moottlriöljyn kulutus väheni. Kortti vuodesta -76 omia rattoreita 96 asti


      • Anonyymi
        ihminen on tyhmä kirjoitti:

        sama kuin tämä tunnustettu humpuuki hologrammiranneke joka parasi tasapainoa ja suorituskykyä ja vieläpä testatusti. Näitäkin myytiin miljoonia kunnes valmistaja tunnusti kusetuksen, voi sitä ihmisten sokeaa uskoa.
        Moottoreihin ja vaihteistoihinkin on myyty maailmansivu vaikka mitä ihmeaineita ja ne on sitten pikkuhiljaa hävinneet hyllyistä.

        X1r aineita käyttää monet urakoitsijatkin, sinun kokemattomasti antamasi humpuukiväite tuskin perustuu muuhun kuin johonkin ........
        Oletko kokeillut renkaanpaikkausainetta, jopa nämä ylistetyt valmistajat laittaa pullon takakonttiin😀😀😀😀😀


    • Motonomi

      Tuonkin tavaran menekki perustuu siihen, että käytetään huonoja öljyjä. Tällä tökötillä sitten paikataan sitä. X1R sisältää pääasiassa paineenkestolisäaineita ja öljynsakeuttimia.

    • Anonyymi

      Hydrauliöljyn joukkoon olen laittanut, auttoi sähköohjattujen ventiilien toimintaan henkilönostimessa. Toinen havainto oli ajomoottorien tehonlisä/kitkan väheneminen, nousi paremmin luiskaa ylös!

    • Anonyymi

      Olen käyttänyt x1r:ää varmaan 15 vuotta säännöllisesti dieseleissä vaihteissa bensiinimoottoreissa. Ei voi käyttää sisäänajon aikana. Koneet käyvät sivistyneemmin ja kestävät. Mm nokka-akselit ,vaihteet, jakopääketjut jne. Poistaa kitkaa joten. esim.öljyn poistoproppuun kannattaa lisätä vähän pehmeää lukitetta, ainakin Audi tfsi Mersu ja Cubota. ( pari kertaa löystynyt itsestään)Jos propun kiristää momenttiin niin sallittu aksiaalivoima ylittyy...mitä kovempi pintapaine sen paremmin x1r toimii joten pulttien ja muttereiden kanssa täytyy olla tarkkana. Samoin bensiini ja dieselboosterit voitelee p-ainepumput ja suuttimet ja pienentää p-aineen kulutusta ja p-ainepuolen meteliä. Myös voitelurasvat toimivat korkeissa pintapaineissa parhaiten muihin merkkeihin verrattuna.

    • Anonyymi

      Toimi hyvin vanhassa Opelissa. Nyt on jo ilmeisesti vanhanaikainen.

    • Anonyymi

      Mulla diesel corollan moottori naputti, pistin 100 ml pullon x1-r koneeseen naputus hävis, ihme aine 😄

    • Anonyymi

      Käytän ko. valmistajan Diesel Boosteria polttoaineessa ja moottorin käynti hiljeni/pehmeni kun aloitin aineen käytön. Sama toistunut 2 autossa ja veneessä, jos ei muuta hyötyä niin hiljaisempi kone ainakin.

    • Anonyymi

      1,9tdi ja jotain luulen siis luulen koneessa olevan parempi nyt. Ja nyt ostin bensa autoon ,mönkijään jne saman tehtaan tuotetta X-1R Bensin+Booster ja tuo n20€ on hyvästä mielestä jo halpaa harrastamista. Joskus on mittailtu tm lehdessä näitä ja ei ole todettu niistä olevan mitään haittaa. Harrastuksena moottorit lähinnä niiden käyttäminen on hintansa arvoista harrastamista. Hyvä mieli on kaikille hyvä vai oletko eri mieltä? Nyt tuo aine löytää tiensä V8 jenkkiin ja sitä odotan kunhan posti toimii ensin ja se onkin jännittävin miten onnistuu tällä kertaa ja missä ajassa. Tiedä vaikka perjantaina saa cruisailla jo puhdistuen!

    • Anonyymi

      500 th ajetun Volvon automaatti vinkui kuin sairas kissa,x1r laatikkoon,ja voitteko uskoa 20 km ajon jälkeen ei ulinaa eikä vinkumista.

      • Anonyymi

        Uskaltaskohan laittaa hyvin toimivaan kohta 400tkm ajettuun Volvon automaattilootaan, että kestäis ilman remppaa vielä pitkään. D5-koneeseen just laitoin öljyn joukkoon. Ääni on kyllä tosi siistin kuuloinen.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      128
      4856
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      3066
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1777
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1740
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1591
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1461
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      18
      1218
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1203
    9. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1167
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1167
    Aihe