Varokaa huijaria nimeltään Owuor!

KTS (Ei kirj.)

Monet kristilliset tutkimuslaitokset sanovat Owuorin olevan väärä profeetta:

http://www.bereanresearchinstitute.com/04_Endtime/E.0100_False_Prophet_Dr_Owuor_Christian_Conversion_of_Kenyan_Raila_Odinga.html

Jopa meidän oma "nokialainen" bloggari hiffaa joskus jotakin:

http://nokialainen.blogspot.fi/2013/05/onko-david-owuor-jumalan-profeetta.html

"Owuor tekee ihmeitä esiintymislavalla mikä muistuttaa kovasti näitä Amerikan karismaatikoiden show-esityksiä (sirkusta) ja ihmiset kaatuvat selälleen, on eläinääniä yms. "

"Owuorin monet profetiat ovat menneet pieleen"

"Owuor petkuttaa ihmisiä kritisoimalla monia TV-evankelistoja vääriksi harhaopettajiksi, kuten Benny Hinn’iä, samalla kun opettaa itse samantyyppistä harhaoppia kuin nämä amerikkalaiset väärät profeetat. "

38

2821

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pentoikk1

      Tämä mie julistaa oikein syntiä vastaan, mitä väärät julistajat ei koskaaan tee ja siinä on aika vahva Pyhän Hengen läsnäolo näissä ohjelmissa ja sehän on se oleellinen. Väärissä henkilöissä vaikuttaa pimeä ja ahdistava henki, koska nämä elää synnissä.

      • Anonyymi

        Tämä mies ei ole raitis se luuleel olevansa elia yms hömppää


    • Jumalan mies!

      Tämä Owuor julistaa Amerikkalaisia ja muunkin maalaisia saarnamiehiä vastaan siinä missä on kyse rahastuksesta. Owuor julistaa että evankeliumi ei ole kauppatavaraa!
      Samoin hän vastustaa ekumeniaa siinä missä Jumala laitetaan epäjumalien kanssa samanarvoiseksi, jos meidän johtajamme sopivat tällaista muiden uskontokuntien kanssa, millä me saarnaisimme Jeesuksen olevan ainoa tie.
      Niinpä olkoon kuin Elian päivinä jolloin vastaavaa tapahtui.
      Hän julistaa että on aika tehdä parannus!
      Kaikki on sanalla koeteltavissa. Ja KTSn vastustuskin kertoo jo jotain:)

    • KTS (Ei kirj.)
    • KTS (Ei kirj)

      Tällä videolla tämä keppula laukoo mm. seuraavaa:

      - “Kaikki valta taivaassa ja maan päällä on TÄNÄÄN annettu Kristukselle (1.11. 2006)”
      - “(Kun Jeesus oli ristillä), hänen olkapäänsä murskaantui”

      Löydätte ihan rippiskouluspohjalta muitakin virheitä:
      http://www.youtube.com/watch?v=vjC8b5DRoiY&feature=related

    • KTS (Ei kirj.)
    • Nilkka parantui

      Oheisessa linkissä videolla näkyy suomalainen Marja-Liisa, noin 10min kohdalta eteenpäin. Tämä grand mega Kakamega revival oli 31.12.2013.
      http://www.youtube.com/watch?v=K19Z7x_MDmI

      Siellä Marja-Liisan nilkan murtuma (vai sairaus) parantui ja yli viikon ollut kipsi oli otettu jalasta pois.

      Miten Marja-Liisan paraneminen eteni, kun tuli Suomeen takaisin. Onko kukaan saanut kuulla tai lukea Marja-Liisan omaa todistusta? Mitä kertoo rtg-kuvat jne..?
      Marja-Liisa kerrohan paranemisesi, vapaa-ehtoista se on tietenkin.

      • Anonyymi

        Nooan aikoja elämme!
        Lukekaa vanhaa testamenttia!
        Raamattu toistaa itseään.
        silloinkin ihmiset naivat, nauttivat, elivät synnissä eivätkä kuunnelleet, eivät uskoneet!


    • 23r4tfg

      Aina löytyy ihmisiä, joille voi sopivalla kasalla aamenia myydä ihan mitä tahansa. Varoiteltiin siitä tai ei, luettiin varoittelut tai ei.

      • Anonyymi

        Pyhän Hengen läsnäolon tuntee, kukaan ei pysty huijaamaan uudesti syntynyttä.


    • bää

      kts on itte huijari.

      • bää

        sitäpaitsi, moniko näistä evankelistoista alkaa rahatta julistamaan Jumalan sanaa? sanon, että ei yksikään.ei suomessa eikä ulkomailla. owuor ei ota rahaa esiintymisestään, ja nukkuu lentokentän lattialla, kun käy suomessa julistamassa.siinäpä oppia muillekkin suomalaisille sekä ulkomaisille julistajille. taitaa raha mennä edelle mieluummin, kuin Jumala näillä.


      • Anonyymi
        bää kirjoitti:

        sitäpaitsi, moniko näistä evankelistoista alkaa rahatta julistamaan Jumalan sanaa? sanon, että ei yksikään.ei suomessa eikä ulkomailla. owuor ei ota rahaa esiintymisestään, ja nukkuu lentokentän lattialla, kun käy suomessa julistamassa.siinäpä oppia muillekkin suomalaisille sekä ulkomaisille julistajille. taitaa raha mennä edelle mieluummin, kuin Jumala näillä.

        Raha on epäJumala.
        Monet pastorit saarnaajat vasta sen jälkeen kun ovat saaneet kymmenykset!
        Jumala silti rankaisee kun Hänen sanaansa käytetään väärin.


      • Anonyymi

        Ketä ja mitä Profeetta Dr. Owuor huijaa??

        Hän ei käytä ketään hyväkseen, ei kerää rahaa rikastuakseen. Hän saarnaa juurikin maailman rikkauksien turhuudesta,
        puolustaa köyhiä ja leskiä.

        Hän on antanut koko elämänsä Jumalan käyttöön. Hän paastoaa ja rukoilee kaikkien maailman kansakuntien edestä. Hän puolustaa ihmiskuntaa Kaikkivaltiaan Jumalan edessä anoen armoa meille, aivan kuten Mooses teki Israelin kansan kohdalla.

        Hän nuhtelee syntiä, saarnaa Jeesuksen Veren ja Ristin Evankeliumia, parannuksentekoa ja pyhyyttä ja antaa käytännön ohjeita, kuinka valmistautua Messiaan Tulemukseen.
        Eihän tämä ole huijausta!!

        Raamatun Totuuden kertominen ei ole huijausta!


    • Että opetusta

      Varokaa, varokaa, varokaa. Temmataan, temmataan, temmataan. Niihin vain riittää jonkun äö.

    • Seurailija

      Kummalisen paljon epä'illään julistajia eksyttäjiksi, kuka heistä esittää olevansa Jeesus? ei ne eksyttäjät Owuorin kaltaisista löydy, Joka pysyy totuudessa ja uskoo sellaisten kautta tulee ihmeitäkin. Mutta joka kieltää esim Jeesuksen neitseestä syntymisen on sitten jo eri juttu.

    • näin on

      Profetioita:

      Dr. Samuel Doctirian oli Patmos saarella vuonna 1998 viisi kuukautta. Siellä hän näki viisi enkeliä.

      Ensimmäinen enkeli oli Aasian enkeli, jolla oli pasuuna kädessään. Enkeli sanoi, että kaikkialla Aasiassa tulee olemaan suuria maanjäristyksiä, Kiinassa, Japanissa, Intiassa, Indonesiassa ja Australiassa. Tuhannet tulevat kuolemaan näissä maanjäristyksissä.

      Toinen enkeli oli Israelin enkeli. Israelissa ja arabimaissa tulee olemaan suuret herätykset, mutta myös tuhannet ihmiset tulevat kuolemaan taisteluissa. Sillä alueella ei tule olemaan rauhaa vaan levottomuutta. YK tulee hajoamaan näitten tapahtumien yhteydessä.

      Kolmas enkeli on Afrikan enkeli. Enkelillä oli miekka kädessään. Afrikassa tulee olemaan tulvia ja sotia paljon. Kansakunta tulee sotimaan kansakuntaa vastaan ja tuhannet tulevat kuolemaan.

      Neljäs enkeli oli Euroopan enkeli. Euroopassa tulee olemaan paljon tulvia ja maanjäristyksiä. Eiffelin torni tulee romahtamaan alas voimakkaan maanjäristyksen vaikutuksesta. Lontoossa tulee tapahtumaan paljon tuhoa rakennuksille. Sveitsiin tulee myös maanjäristys.

    • Anonyymi

      Hei, aika kovan tason vihapuhetta ja kunnianloukkausta ja mustamaalausta täällä vieläpä "kristittyjen" toimesta. Tämä on jo Suomen lakien mukaan rikollista, mitä täällä kirjoitetaan valheellisesti.

      Kukaan uudestisyntynyt kristitty ei lähtisi levittämään valheellisia juoruja. Ei kannata uskoa netin juorupalstoja.

      Olen ollut HERRAN Väkevimmän Profeetan palvelustyössä mukana 10 vuotta ja tunnen sen parhaiten Suomessa. ISÄ JUMALA itse on lähettänyt Hänen Palvelijansa valmistamaan Kristuksen seurakunnan maailmanlaajuisesti MESSIAAN loisteliaaseen Tulemukseen pyhyydessä ja vanhurskaudessa. Hän saarnaa parannuksentekoa luopuneelle ja langenneelle seurakunnalle.

      Milloin vihollinen olisi lähettänyt jonkun langenneeseen seurakuntaan kehottamaan heitä kääntymään pois synnistä ja tekemään parannuksen ja vastaanottamaan JEESUKSEN elämänsä Herraksi?

      Jos tutustuisitte kaikkiin niihin lukemattomiin JUMALAN VIERAILUIHIN ja ihmeisiin ja merkkeihin mitä hänen ympärillään tapahtuu, väkeviin Parantumisihmeisiin jne, niin silloin ymmärtäisitte syyn, miksi kutsumme häntä HERRAN Väkevimmäksi Profeetaksi.

      Kuka voi seistä HERRAN alttarilla miljoonien ihmisten ympäröimänä kirkkaana kuivana kesäpäivänä ja käskeä Taivasta avautumaan ja alle minuutissa Taivas avautuu ja vapauttaa Sateen? Olemme suomalaisten kanssa olleet monissa kokouksissa todistamassa tätä ja lukuisia muita HERRAN Vierailuja.

      Olemme nähneet JUMALAN Pyhän Valkoisen Kirkkauden peittävän hänet missä tahansa hän liikkuu alttarilla. ISÄ JUMALA ITSE tuli vierailemaan tummassa paksussa valtavassa Pilvessään kokouksen ylle Kisumussa 22.12.2019 identifioiden ystävänsä. Kaikkialla muualla taivas oli kirkas ja pilvetön. Todistimme tätä suomalaisten tiimin kanssa.

      Hän korottaa JEESUSTA KRISTUSTA HERRANA halki kaikkien saarnojen. Hän sanoi Suomessakin ollessaan, että olen pelkkä HERRAN orja ja palvelija. Älkää minua rakastako, vaan rakastakaa Häntä, joka on minut lähettänyt JEESUSTA KRISTUSTA! Hän saarnaa JEESUKSEN VEREN JA RISTIN Sanomaa. Kuunnelkaa itse suomennettuja saarnoja: www.repentfinland.fi

      Hän auttaa ja arvosta erityisellä tavalla köyhiä, leskiä ja orpoja, ja antaa heille kunniapaikat seurakunnista ja pitää heistä huolta. Paastoaa ja rukoilee paljon lukuisien rukouspyyntöjen puolesta, joita virtaa tuhansia viikossa.

      Hän on HERRAN Väkevin Profeetta, jonka lukuisat profetiat ovat täyttyneet sanatarkasti yksityiskohtia myöten. Hän profetoi myös JUMALAN Tuomion koronaviruksen sanatarkkaan hyvin yksityiskohtaisesti! Kuten myös lukuisat maanjäristykset, heinäsirkkavitsauksen jne.

      Ihmeet ja merkit seuraavat, kun hän julistaa Nairobin asunnostaan parantumisen JEESUKSEN VÄKEVÄSSÄ NIMESSÄ, niin parantumisvoitelu matkustaa halki Kenian ja maailman kansakuntien. Tuhannet rammat ovat kävelleet, täysin sokeat silmät avautuneet, täysin kuurot korvat poksahtaneet auki, mykät kielet avautuneet puhumaan, syöpäkasvaimet sulaneet pois, Aids hävinnyt verestä ja maan tunnetut huippulääkäritiimit ovat todistaneet parantumiset tarkimpia DNA -pcr -testejä myöten. Lääkärintodistukset löytyvät 54 Aids/Hiv parantuneelta ja suomeksikin on tehty dokumentteja.

      Voitte käydä läpi saarnoja ja ette tule löytämään niistä mitään Raamatun vastaista, vaan se on raitista puhdistavaa kompromissitonta JUMALAN Sanaa alusta loppuun saakka. Kokouksissa ei kerätä kolehtia, eikä ole minkäänlaisia pääsymaksuja. JEESUS maksoi jo kaiken Golgatan keskimmäisellä ristillä!

      Ulkomaan missioillaan, kuten Suomessa, hän maksoi itse oman hotellinsa, lentonsa, eikä kerännyt edes kolehtia. Hän lentää ihan ekonomiluokassa, eikä harrasta yksityislentokoneita. Hän on nöyrä JUMALAN Palvelija.

      Suomessa on tapahtunut niin paljon parantumisia hänen parantumisjulistustensa kautta. 3.2.2021 on niistä viimeisin väkevä mega ihme, kun HERRA paransi Annen vakavan skolioosin Helsingissä saakka, vaikka julistus tehtiin Nairobista, Keniasta käsin.

      Tämä on se lopunajan Herätys, jota olemme Suomessa rukoilleet ja odottaneet. Ei kannata taistella sitä vastaan, sillä tämä historiallinen väkevä lopunajan Herätys valmistaa tien MESSIAALLE.

      Kannattaisi siis hiukan miettiä omaksua HERRAN pelkoa, ettei ala levittämään perättömiä valheita ja mustamaalausta JUMALAN Voidellusta, ISÄ JUMALAN itsensä lähettämästä Sanansaattajasta. Minulta voi kysyä lisää, jos joku asia mietityttää vielä, niin vastaan: [email protected]

      Tehkää parannus ja valmistakaa pyhä tie! MESSIAS on tulossa!


      Siunaten
      Anna Anttila
      www.repentfinland.fi
      YouTube -kanava: Jeesus on Tulossa

      • Anonyymi

        Minulla on ystävä, joka on saanut Herralta varoituksen, ettei Owuoro ole Herrran profeetta. Uskon häntä ennemmin kuin sinua.

        Owuro ei noudata lakia, joten hän ei tee hyvää hedelmää, mikä on väärän profeetan merkki.

        Matt 7:15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.
        16 Heidän hedelmistään te tunnette heidät. Eihän orjantappuroista koota viinirypäleitä eikä ohdakkeista viikunoita?
        17 Näin jokainen hyvä puu tekee hyviä hedelmiä, mutta huono puu tekee pahoja hedelmiä.
        18 Ei saata hyvä puu kasvaa pahoja hedelmiä eikä huono puu kasvaa hyviä hedelmiä.
        19 Jokainen puu, joka ei tee hyvää hedelmää, hakataan pois ja heitetään tuleen.
        20 Niin te siis tunnette heidät heidän hedelmistään.
        21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
        22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
        23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

        Ps 1:1 Hyvä on sen osa, joka ei vaella jumalattomien tavoin, ei astu syntisten teille, ei istu pilkkaajien parissa
        2 vaan löytää ilonsa Herran laista, tutkii sitä päivin ja öin.
        3 Hän on kuin puu, vetten äärelle istutettu: se antaa hedelmän ajallaan, eivätkä sen lehdet lakastu. Hän menestyy kaikissa toimissaan.
        4 Niin ei käy jumalattomien. He ovat kuin akanat, joita tuuli ajaa.
        5 Väärintekijät saavat kerran tuomionsa, syntisillä ei ole sijaa vanhurskaiden joukossa. [Mal. 3:19; Matt. 13:41,42]
        6 Herra ohjaa omiensa tietä, mutta jumalattomien tie päätyy tuhoon.


      • Anonyymi

        Miksi puhutaan Jehovan väkevimmistä profeetoista, keitä ne on sano sinä Anna Anttila ketkä ne ovat?


      • Anonyymi

        Julistetaan parannusta mutta ei opeteta ja kerrota kuinka se tehdään. VAIN JEESUKSEN VERI. EI MIKÄÄN MUU VOI ANTAA SYNNIT ANTEEKSI


    • Anonyymi

      Synti on se mikä makaa raskaana päällemme.

    • Anonyymi

      Kylläpä tuon huijariksi tunnistaa jokainen täysjärkinen, mutta sille ei ole paljon tehtävissä että osa ihmisistä on hengellisesti täysin sokeita ja uskoo milloin minkinlaisten tyhjänpäiväisten huru-ukkojen tarinoihin, eivätkä osaa olla rehellisiä edes itseään kohtaan.

    • Anonyymi

      Owuoro on ilmiselvästi väärä profeetta. Hän väittää olevansa Elia, mutta Raamatun ilmoituksesta käy selväksi, että Elia on messiaaninen juutalainen, kuten oli muut apostolit ja myös Herra Jeesus itsekin. Edellä on ko. jakeita. Owuoro ei edusta messiaanista juutalaisuutta, joten hän ei ole Elia eikä edes Herran profeetta.

      Owuoro opeta evankeliumia oikein. Tässä on Jeesuksen vaatimus opettajille, mitä Owuoro ei täytä.

      Matt 5:19 Sentähden, joka purkaa yhdenkään näistä pienimmistä käskyistä ja sillä tavalla opettaa ihmisiä, se pitää pienimmäksi taivasten valtakunnassa kutsuttaman; mutta joka niitä noudattaa ja niin opettaa, se pitää kutsuttaman suureksi taivasten valtakunnassa.
      20 Sillä minä sanon teille: ellei teidän vanhurskautenne ole paljoa suurempi kuin kirjanoppineiden ja fariseusten, niin te ette pääse taivasten valtakuntaan.

      Room 2:13 Ei Jumala hyväksy vanhurskaiksi niitä, jotka vain kuulevat lain sanoja, vaan vanhurskaiksi julistetaan ne, jotka myös noudattavat lakia.
      ---
      18 Laista sinä opit tuntemaan hänen tahtonsa ja erottamaan sen, mikä on tärkeää.

      Matt 7:21 Ei jokainen, joka sanoo minulle: 'Herra, Herra!', pääse taivasten valtakuntaan, vaan se, joka tekee minun taivaallisen Isäni tahdon.
      22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

      Owuoro on väittänyt olevansa Elia. Owuoro ei toimi kuin Elia eikä täytä näissä jakeissa mainittuja tunnusmerkkejä. Owuoro ei ole sen takia Elia.

      Matt 17:11 "Elia kyllä tulee", hän vastasi, "ja panee kaiken taas kohdalleen.

      Mal 3:22 Muistakaa minun palvelijani Mooseksen laki, jonka minä Hoorebilla hänelle säädin koko Israelia varten käskyiksi ja oikeuksiksi.
      23 Katso, minä lähetän teille profeetta Elian, ennenkuin tulee Herran päivä, se suuri ja peljättävä.
      24 Ja hän on kääntävä jälleen isien sydämet lasten puoleen ja lasten sydämet heidän isiensä puoleen, etten minä tulisi ja löisi maata, vihkisi sitä tuhon omaksi.

      Heb 10:26 Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä,
      27 vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
      28 Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman:

    • Anonyymi

      Vaikka uskollinen kannattajakunta pitää Owuoron profetioita 100% tarkkoina, myös hän on profetoinut väärin. Owuorin entinen ystävä Kevin Okwara kertoo muutamista pieleen menneistä profetioista:

      -Oyugis -nimisessä paikassa Owuor profetoi pikaista kahden kuun ilmestymistä.

      -Hän profetoi Kenian presidentiksi Mwai Kibakia.

      -Nairobin piti tuhoutua massiivisessa maanjäristyksessä.

      -Kevinin piti kuolla auto-onnettomuudessa.

      -Erään kerran Owuor ilmoitti tehtävänsä Keniassa päättyneen (julkituomalla sen myös KBC TV-kanavalla) ja tuli pian takaisin.

      Tässä oli vain muutama esimerkki. Owuoroa seuraa tutkimuslaitokset, koska hänen tiedetään profetoineen väärin. Kristittyfoorumin artikkelissa on lisää Owuoron edesottamuksista:

      http://www.kristitynfoorumi.fi/owuor.html

      Dr Owuor on siis väärä profeetta, jota ei saa kuunnella.

      5 Moos 18:
      21 Jos alatte kysellä mielessänne, mistä tiedätte, mikä sana ei ole lähtöisin Herralta, muistakaa tämä:
      22 Jos se, mitä profeetta puhuu Herran nimissä, ei toteudu, se ei ole Herran sanaa vaan väärän profeetan röyhkeää puhetta. Älkää kuulko häntä.

      Matt 24:24 Sillä vääriä messiaita ja vääriä profeettoja ilmaantuu, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että he johtavat, jos mahdollista, valitutkin harhaan.

      Matt 7:22 Moni sanoo minulle sinä päivänä: 'Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?'
      23 Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät'.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      No onko se sitte niinku semmonen millä on niinku säkkipuku niin ku ne sanoo

    • Anonyymi

      Kyllä varomme

    • Anonyymi

      Ei ole kuulunut vähään aikaa mitään tri. Owuorista?

      Suomalaisilla karismaanikoilla on aina kova pöhinä näiden "voideltujen" perään.

    • Tämä mies ei ole Jumalasta , koskka se luulee olevansa elia yms ja jutut on täysin omasta päästä. Maailman suurin profeetta ,muka.

    • Anonyymi

      Niitä vastaan, jotka ovat Jumalan käytössä ja nimittävät satoa, on paljon, kautta aikojen on kautta aikain ollut vastusta.

      • Anonyymi

        Pitää myös muistaa, että vastustus ei tarkoita aina sitä että se vastustettava olisi "oikeassa".


    • Anonyymi

      Dr Owuor on ne kaksi Ilmestyskirjan voideltuja. Kannattajiensa ja omasta mielestään. Hän on niin väkevä että hänessä ilmeentyy kaksi profeettaa. Miksi hän ei matkusta Israeliin? Onko jokin ongelma? Ihmettelen kovasti.

      • Anonyymi

        Taitaa olla niitä jotka on päästetty avohoitoon.


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      333
      3125
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      110
      2315
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      88
      1696
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      200
      1642
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      70
      1424
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      57
      1313
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      13
      1116
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      22
      1107
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      3
      1073
    10. Vapunviettoon

      Ohjeita palstanaisille: piIIua ei jaella.
      Sinkut
      162
      964
    Aihe