Suomi Somaliaksi

Marianne Hki

Miksi päättäjät eivät ymmärrä lopettaa somalialaisten ottamista Suomeen? Kun yksi saa ns. turvapaikan Suomesta, siivellä tulee 4-5 perheenjäsentä ja kun jokainen heistä sikiää täällä niin laskekaa kuinka nopeasti Suomi muuttuu Somaliavaltaiseksi.Miksi annamme heidän tehdä Suomesta Somalia? Suomi köyhtyy heidän takia, maksamme heidän synnytykset, kaikki vauvojen ja lasten tarvitsemat tavarat, he vievät koulupaikat nuoriltamme aivan turhaan kun he eivät siitä hyödy mitään kun eivät halua tai ymmärrettävästi me Suomalaiset emme halua heitä työllistää.He hengaavat päivin öin tehden rikoksia ja meluavat oppimatta maan tavoille.Ovat kertakaikkisen vastenmielisen näköisiäkin.Lopettakaa somalien otto Suomeen ja hoitakaa heihin käyttämillä rahoilla suomalaiset sairaat, vanhukset ja työttömät kuntoon!
Somalialaisnaiset sikiävät keskimäärin 6-7 kertaa ja Suomalaisnaiset 1-2, laskekaa siitä kuinka pian Suomi on uusi Somalia.

8

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvässä vauhdissa ollaan ja kohta saadaan lisää kotoutusrahaa ja uusi poliiseja paimentamaan….

    • Anonyymi

      Hyvä aloittaja-

      laitahan oman pärstäsi kuva tänne niin katsotaan, kuinka "ei-vastenmielisen" näköinen itse olet.

      Sisältä olet ainakin ihan saatanan ruma.

      • Anonyymi

        Suvakkihan se siellä taas mölisee.


      • Anonyymi

        Täydellisesti samaa mieltä kanssasi olen.


    • Anonyymi

      Sehän on hyvä tälle yhteiskunnalle, että edes muualta tulevat lisääntyvät, koska suomalaiset eivät enää sitä tee. Vauvatalkoitahan päättäjät toivovat. Aloittajalta on ilmiselvästi jäänyt väliin monta muutakin juttua.

    • Anonyymi

      Se, että edes mainitsee "vastenmielisen ulkonäön", herättää kirjoittajaa kohtaan lähinnä sääliä...kyllä mahtaa olla vaikea elämä ja ne elämän vaikeudet johtua ihan jostain muusta kuin maahanmuuttajista.

      Me kuitenkin elämme hyvinvointivaltiossa, vaikka se tuppaakin aloittajan kaltaisilta, itsekeskeisiltä tynnyrissä eläviltä unohtumaan. Meillä on se lakisääteinen vanhustenhuolto, sosiaaliturva, lähes ilmainen terveydenhuolto. Kukaan ei joudu asumaan taivasalla, näkemään nälkää ja juomaan kuravettä, kuolemaan pikkuhaavoihin. Somalia on yksi maailman köyhimmistä maista, jossa on myös yksi maailman heikoimmista terveystilanteista ja suuri lapsikuolleisuus.
      Osat voisivat olla toisinpäinkin.

      Miksi otamme somaleja? Koska se on inhimillistä. Miksi he saavat lisääntyä? Koska se on jokaisen ihmisen syntymässä saatu perusoikeus. Miksi suuri osa on työttömiä? Koska aloittajan kaltaiset rasistit eivät palkkaa heitä.
      He, jotka työtä saavat, tekevät juurikin niitä töitä, jotka eivät nirsoille suomalaisille kelpaa; puhtaanapidon, hoitoalan aloilla.

      Ja kyllä, minuakin saa sanoa suvakiksi, jos se mieltä rauhoittaa. Ikäänkuin siitä yöuneni menettäisin.

      • Anonyymi

        'lähes ilmainen terveydenhuolto'? Jos saa työttömyyskorvausta 30 euroa päivässä, viitenä päivänä viikossa, ja sairaalahoito maksaa potilaalle yli 50 euroa päivässä seitsemänä päivänä viikossa, miten voit kuvailla sitä lähes ilmaiseksi? Kuinkahan moni on ajautunut velkakierteeseen oman tai sairaalaan kuolleen lähiomaisen sairaalalaskun takia?

        Australiassa oli vielä kymmenen vuotta sitten ilmainen julkinen sairaanhoito. Nyt en tiedä, miten siellä on; melko lähellä täyttä tyranniaa siellä ainakin ollaan, ovat jopa ajaneet Suomen ohi joissain asioissa.


      • Anonyymi

        Olipa kerrankin järkevä, selkeäsanainen ja totuudellinen kommentti. Kiitos siitä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      203
      8208
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4638
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      28
      2240
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2148
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1945
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1825
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1746
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      23
      1736
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1643
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1458
    Aihe