Hajoaako RKP?

hajoaa ?

Freudenthalisteihin ja maltillisiin? Alkaa nimittäin ruotsinkielisetkin vähitellen tajuta, että nykyisellä rasistisella pakko- ja kähmintälinjalla jatkaminen ei johda kuin sekasortoon.

13

74

  Vastaukset

  • Rkp hajoaa, kun sitä tukeva media hajoaa. Tuon median etunenässä hajoaa Helsingin Sanomat, ja perässä HBL. Valitetavasti Yle tulee myös perässä, jollei ruotsalaisia saada pian siivotuksi sieltä.

  • Suomenruotsalaisuudella ei nyt tosiaan mene kovin hyvin. Mutta sitä kyllä olen jo pitempään osannut odottaa. Raivohärkäpäinen pakkoruotsin aikaistaminen ja ylioppilastutkintoon palauttamisyritys lisäävät suomenruotsalaisia kohtaan jo perinteisesti tunnettua vastenmielisyyttä. Calle ja Anna-Maija ovat Alexanderin ja Kimmon myötävaikutuksella päättäneet ulosmitata suomalaisten kestokyvyn. Siinä voi käydä hyvin - - - huonosti. Sanovatko suomalaiset pahasti? Eivät, vaan hyvästi - pakkoruotsille ja keinotekoiselle kaksikielisyydelle.

   RKP:llä on takanaan miljardien eurojen verovapaa säätiövarallisuus, jolla on ostettu kokoomus. YLE, HS ja suuri osa muuta vanhaa mediaa on RKP:n ja riikinruotsalaisten hallinnassa. Ruotsin valtio ajaa "svenska.nu" kampanjaansa Suomessa, jne. Tulos? No, lukekaapa vaikka Ilta-Sanomista.

  • Suomen kansalaisuuden saamiseksi vaaditaan mm. kirjoittamiskoe. Sen perustaso määritellään näin:

   Perustaso

   MILLAINEN TESTI?

   kestää 50 minuuttia (suomi ja svenska 55 minuuttia)
   sisältää 3 erityyppistä
   tehtävät ovat lyhyitä, esim. kortti, viesti, tai vähän pidempiä, esim. kirje, mielipide
   osa tehtävistä saattaa sisältää oheismateriaalia

   MITÄ ARVIOIDAAN?

   kykyä tuottaa lyhyt ja ymmärrettävä annetun ohjeen mukainen teksti

   Testi siis kestää 50 minuuttia, mutta suomi ja svenska 55 minuuttia??? Nyt kyllä on ollut suomenruotsalainen laatimassa ohjetta, sillä tuohan on aivan hirveää suomea. Jos tarkoitus on sanoa, että suomenkielinen testi kestää 50 minuuttia ja ruotsinkielinen 55 minuuttia, niin miksi jälleen ruotsin kieli saa enemmän aikaa? Onko kyseessä Kasnäs manifestin alkuperäinen tavoite, että joka neljäs mamu kotoutetaan ruotsinkieliseksi?

  • Alkuperäisessä, nyttemmin siivotussa Kasnäsin manifestin kahdeksannessa kohdassa todetaan, että ”RKP on uussuomalaisten puolue, joka haluaa houkutella mukaan maahanmuuttajia puoluetyöhön, myös johtaviin elimiin. Tavoitteemme on, että joka neljäs maahanmuuttaja valitsee ruotsin kielen ensimmäiseksi vieraaksi kielekseen.”

   Samalla tavoin hävisi aiemmin rkp:n kotisivuilta viittaus rkp:n henkiseen esi-isään, tunnettuun ruotsalaiseen rasistiin Axel-Olof Freudenthaliin.

  • "Suomen kansalaisuuden saamiseksi vaaditaan mm. kirjoittamiskoe"

   Tala on taas ihan pihalla yrittäessään solvata ruotsinkielsiä. Hän ei näy tietävän mitään kielitestistä. Siinä ei ole edes pakko kirjoittaa mitään, voi pelkästään osallistua tekstin ymmärtämis- ja puhumiskokeeseen.

   "1.12.2011 voimaan tulleen yleisten kielitutkintojen asetusmuutoksen (1109/2011) myötä yleisten kielitutkintojen todistuksista poistuu yleisarvio. Todistukseen jää tasoarviot puheen ymmärtämisen, puhumisen, tekstin ymmärtämisen ja kirjoittamisen osakokeista.

   Maahanmuuttoviraston linjauksen mukaan "tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito" yleisissä kielitutkinnoissa tarkoittaa käytännössä 2 osakokeen suoritamista vähintään taitotasolla 3, ja jotta vaatimus suullisesta ja kirjallisesta osaamisesta sekä kielen tuottamisesta täyttyy tyydyttävästi, hyväksytään seuraavat osakoekombinaatiot:

   puhuminen ja kirjoittaminen TAI

   puheen ymmärtäminen ja kirjoittaminen TAI

   tekstin ymmärtäminen ja puhuminen."

  • RKP on hajoamassa useammallakin tavalla :

   - älymystö vrs kielitalibanit rkp puolueessa
   - pk seutu ja pohjanmaan junttilat
   - tavalliset rehelliset ihmiset ja bensow säätiöiden / taxell tapaiset hämähäkkiverkostot
   - nuoriso vrs donnerin tapaiset kielirasistijäännökset

   Lopputulos on kuitenkin selvä. Varsinkin kun säätiöt laitetaan verolla ja lahjushanat sulkeutuvat.

   RKP mukautuu asemaansa eli marginaaliin, katoaa kartalta sulautuen kokoomukseen.

  • Jopa Haglund on antanut periksi terveen järjen edessä.

   Puolueen sisällö on jonkinlainen valtataistelu menossa, esim månssonin potkut on siitä merkki.

   Samoin jupakka ns kaksikielisten koulujen kanssa.

   Taxell- siipi joutuu peräytymään koko ajan....

   Nämä uhkailu-ulostulot ovat hätähuutoa siitä että tilanne ei ole enää rkp:n käsissä.

  • .

   Silmittömään henkiseen painostukseen kykenevät tukijat ovat katoamassa vaikuttajien paikoilta

   .

  • RKPeelle jää tulevaisuudessa lähinnä hauskuuttajan rooli, Pelle-Hermannit kokoontuvat ajoittain vaatimaan pakkoruotsia takaisin, koska meillä on vielä tämä pakkomatematikkakin.

  • rkp:n täytyy uudistua osaksi suomalaista yhteiskuntaa ja lopettaa nykyinen sisäsiittoinen ja impivaaralainen politiikkansa, varsinkin kielipolitiikkansa.

  • "rkp:n täytyy uudistua"

   Ei täydy. Sen täytyy lopettaa itsensä. Ei Suomessa tarvita eri kansallisuuksille omaa puoluetta! Ruotsalaiset eivät ansaitse mitään erioikeuksia.

  • rkp on epäisänmaallinen puolue.

   sen kuuluukin hajota.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   193
   8894
  2. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   544
   8419
  3. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3940
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   112
   3521
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   1580