Orikedon Shell

Jalkapuolikas

Kävin eilen(su 2.6.) Orikedon Shelliltä ostamassa tällaisessa "muovipussissa" olevaa lasinpesunestettä.
Tällä hetkellä kuljen kyynärsauvojen kanssa, joten meno on hieman sen mukaista vaikka parempaan päin jo tullut mentyä aika reilustikin.
Se, mistä mulle tuli todella hyvä mieli, niin oli tää kun kassaneiti kysyi et pärjäänkö mä ja sanoi kyl voivansa tuoda tän ostoksen autollekin asti:)
Pärjäsin kyllä omin nokkinenikin, oli kuitenkin vain hyvällä kädensijalla varustettu yks tuote, mutta oli kyllä todella hyvää palvelua, että huomioi mun tilanteen ja tarjoutui auttamaan:) Vielä kun olen aina arvostanut ystävällisyyttä(on se sitten ammatin puolesta tai muuten vaan), mutta varsinkin nyt "yksijalkaisena" sen on pistänyt merkille vielä enemmänkin ja sitä arvostaa enemmänkin. Oli muutenkin vielä eka, ja toistaiseksi ainoa kerta tässä 2 viikon aikana, kun kukaan on oikeastaan huomioinut koko asiaa. Muuten ollut lähestulkoon niin päin, et mun suurinpiirtein pitäisi jo avata tervejalkaisille ovet ym.
Pieni asia, mistä tuli todella hyvä mieli:) Kiitin kyllä vielä siinä lähtiessä, mutta jos satut kassaneiti lukemaan tämän viestin ja muistat tilanteen, niin iso kiitos vielä:) Piristi mun oloa huomattavasti tällainen huomioon ottaminen:)
Olis vaan samanlaisia ihmisiä enemmänkin.

2

434

Vastaukset

  • Kävin tänään syömässä ja toista kertaa en mene.
    Oli kyllä ala-arvoista mitä lautaselle tuli. Toivottavasti ei kaupanpäälle tulee mitään ruokamyrkytyksiä!

  • Minulla on niin kurjaa että syön vaan joka 4. päivä.

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.