Kansalaisaloite- sähköshokki-sähköhoito kiellettävä heti!

Kansalaisaloite !!!!

Kansalaisaloite- sähköshokki-sähköhoito kiellettävä heti!

Tieteen sairas maailma: Sähkösokki - Se on kidutusta! (Electro Shock - It's Torture) :

Peruuttamaton aivovaurio auttamisen nimissä, päättäjien siunauksella ja veronmaksajille langetetaan kustannukset. Ihmisen vammauttaminen ja lamauttaminen työkyvyttömäksi ei ole mitään halpaa puuhaa.

Hoidossa potilaalle aiheutetaan epileptinen kohtaus johtamalla sähkövirtaa potilaan pään läpi molemmille puolille sijoitettujen elektrodien kautta. Potilas on nukutettuna hoidon aikana ja hänelle annetaan myös lihaksia rentouttavaa lääkitystä, jolla vähennetään epileptisen kohtauksen aiheuttamia fyysisiä oireita (esim. lihaskramppeja).

Sähköhoidon vaikutusmekanismia on yritetty selvittää jo vuosikymmeniä, mutta tarkkaa vaikutustapaa ei vieläkään tunneta.

Toi "konvulsio" kun sattuu tapahtumaan myös kuolemassa hetkellä kun henkilö "potkaisee tyhjää". Sähkösokki on simuloitu kuolema. Henkilö tainnutetaan kuoleman kouristukseen ja lääketieteen keinoja käyttämällä herätetään siitä. Kysymys kuuluu, herääkö ihminen sokista samana henkilönä tai parempana henkilönä? Yhteiskunnan päättäjien kannattaisi kysyä, herääkö ihminen sokista tuottavampana henkilönä? Psykiatria leikkii jumalaa, älä leiki heidän kanssaan.


Kaikki kommentit:

Neurologit tietävät, että pienikin päävamma kantaa suuren mahdollisuuden pysyviin, elämää haittaaviin seurauksiin kuten muistivaikeuksiin, keskittymisvaikeuksiin ja ongelmanratkaisukykyjen alenemiseen, ECT ei ole mikään "pieni" päävamma. Psykiatrit jättävät tarkoituksella huomioimatta kirjallisuudessaan tämän tosiasian, löytyy toki myös psykiatreja, kuten P. H. Wilcox, jotka sanovat, että tietyt "mielisairaudet" paranevat AINOASTAAN aivosoluja tappamalla, että aivovaurio ON hoito. Sairasta.

Kannustan CCHR:ää! Sähkösokki on kidutusta, psykiatrisia potilaita alistetaan näihin hoitoihin ja aivopestään uskomaan psykiatrian tapa ''auttaa''. Psykiatrisissa sairaaloissa monella vain pahennetaan tilannetta ja lääkitään aivosoluja tuhoavilla hermomyrkyillä, joita nimetään ''lääkkeiksi''. Luottamukseni tähän ammattikuntaan on 0%.

I-H-A-N S-A-I-R-A-S-T-A!!! Hyvä CCHR!!


http://www.youtube.com/watch?v=zwl4YylmSVs

http://www.bing.com/videos/search?q= youtube messenger8fi&qpvt= youtube messenger8fi&FORM=VDRE

9

455

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kerran kuussa

      Aivojen "resetointi" :D

    • Ei JooJooMen

      Taas kirjoitellaan ilman parempaa ymmärrystä lääkkeistä ja sähkohoidosta.

      Kannattas kirjoittaa siitä jos ei saa kunnollisa lääkkeitä taikka sähköhoitoa.

      Kavereita on ollut psykoosissa, silloin lääkeet ovat saaatanasta ja psykoosin lauettua lääkkeetkin ovat heidän mielestä hyvät ja tarpeelliset.

    • entinen myrkytetty.

      Samaa mieltä äänestämään tätä aloitetta!
      Onko kukaan aloittanut neuroleptien kieltämistä laissa -aloitetta, jos ei niin kannattaisi aloittaa kyseessä on vaarallinen lääkeryhmä.

    • Kylmät kädet

      Jotenkin ironista, että minä taas yritin päästä sähköshokkihoitoon, mutta se on kuulemma tarkoitettu ainoastaan totaalisen lamaantuneille ihmisille, jotka eivät herättyään viitsi nousta edes sängystä ylös.

      Sehän tapahtuu nykypäivänä nukutuksessa, eli potilas ei tunne toimenpiteen aikana yhtään mitään.

    • entinen myrkytetty.

      Onko kannattajia neuroleptien kieltäminen laissa -aloitteelle?
      Asia on erittäin tärkeä ja tähän on pakko saada tehtyä jotain jo ja pian!
      Asialle on pakko tehdä jotain ja heti! -vastatkaa pian.

    • entinen myrkytetty.

      Onko kukaan samaa mieltä? Neuroleptien vaarallisuudesta...
      Sähköshokit on samassa kirjossa kuin neuroleptit, että molemmat ovat nyt vastustavia mielipiteitä näistä.

      Aloitteen täydennös: ''Sähköshokki-hoitoa on harjoitettu jo usen kymmenen vuoden ajan, se on tämän vuosisadan isoimpia ja vakavampia valheita, joita pidetään totena ja siten laissa, se on kuitenkin kaikkea muuta kuin turvallista, se aiheuttaa mm. dementiaa, kognitiivisten toimintojen heikkenemistä, aivoverenvuotoa ja -halvausta jne. Se ei tee ihmisen mieltä paremmaksi, kysymys kuuluukin herääkö ihminen ''hoidosta'' tuottavampana ihmisenä yhteiskuntaan, eli toisin sanoen tottelevaisempana robottina kuin ennen ''hoitoa''? Me emme tarvitse sähköväkivaltaa, 400woltin sähkö, joka asennetaan aivoijen ohimoihin elektronien avulla, tuottaa päässä sähkökärvennöstä, se tuhoaa aivojen normaalin toiminnan ja myös lamauttaa sen vähintään osittain, koska silloin aivot ovat jo täynnä solukuolemaa ja verenvuotoa, sisäistä aivoverenvuotoa, onko se teidän mielestä hoito? -että ihmisiä rääkätään kuin sähkötuolissa, nukutus ''hoidon'' ajaksi, ei ole mikään syy, että se silloin voisi olla hoito, koska aivot tuhoutuvat ymmärtänettehän sen? ...''

      ''Neuroleptien haittoja erityisesti pitkäaikaiskäyttäjien kohdalla vähätellään, neuroleptejä ei tulisi määrätä kuin nykyisin, jota voisi kutsua muoti-ilmiöksi.
      Nämä kyseiset antipsykootit ovat vaarallinen nyky-ajan ''lääke'', jolla pyritään saamaan lisää tuloja lääkefirmoille, vähättemällä niiden haittoja ja julkaisemalla vain osittaista valikoitua tietoa lääkkeistä, jopa muokkaamalla sitä propagandaksi. Niitä määrätään nykyisin mitä pienimpiin oireisiin/-häiriöihin, ne ovat vahva psykoosilääkeryhmä. Muuttavat aivotoimintaa (välittäjäaineet, hermoradat ym.). Niiden haitat eivät sijoitu vain päähän vaan koko elimistöön, niiden haittavaikutus-listaa en nyt tässä ala luettelemaan, mutta sitä on paljon, tietysti kaikilla lääkkeillä on haittavaikutuksensa, mutta tämä lääkeryhmä on vaikutuksestaan//.. käyttökohteistaan ja henkilön herkkyydestäkin jo vaarallinen.
      Käyttötarkoituksena on suoraan sanottuna vaimentaa potilaan käytös niin, että häneen ei tarvitse enää tuhlata kallista energiaansa ja aikaansa, tämän vastoin sanomisen ja käyttäytymisen johdosta, niin että potilas reagoi lääkkeeseen olemalla tottelevainen robotti, hänen mielensä ei tässä lääkitty-tilassa ole todellisuudessa vaan hän on ohjattavissa lääkkeen avulla, lääke toimii välikappaleena psykiatrin ja potilaan välillä, että psykiatrin tahdosta lääkitseminen voi alkaa ilman potilaan tahtoakin... ''

      Ja vielä olisi hyvä lisätä, että psykiatria rikkoo yk:n ihmisoikeusjulistusta ja mielenterveyslaista, kohta että potilaalla on oikeus vaikuttaa hoitoon ja hoitotoimenpiteisiin ja oikeus ilmaista mielipiteensä ilman vangitsemisen ja pakko-lääkitsemisen pelkoa. Psykopaatit yms. kuuluvat eri luokkaan.


      Voisiko aloittaja ilmaista mielipiteensä asiaani?

    • Mighty Messenger

      Kansalaiset, medborgare!
      Laitan näihin alla oleviin blogeihin asiantuntijalausuntoja ja teknistä tietoa aivosähköhoidosta (sähköshokista, ECT:stä).
      Veikkaan, että alan "asiantuntijat" eivät kovin helpolla "syö" omaa koulutustaan, mutta sinä, lukija, voit luoda ja ilmaista oman mielipiteesi. Elämmehän demokratiassa. Voit mennä vaikka lääkärillesi ja vaatia laitettavaksi potilastietoihin seuraavanlaisen lausekkeen:

      Käsitykseni ja saamani informaation mukaan aivosähköhoito, tunnetaan myös sähköshokkina ja ECT:nä, on ihmisen terveydelle vaarallista, on peruuttamatonta ja sen tulokset ennalta arvaamattomia. Kieltäydyn ottamasta vastaan ECT:tä oli sitten elämäntilanteeni tulevaisuudessa mikä tahansa. Käsitykseni mukaan ECT on rikkomus Hippokrateen valaa kohtaan:
      "Laadin hoito-ohjeet potilaitteni parasta ajatellen... enkä koskaan vahingoita ketään."
      Ote Hippokrateen valasta

      Jos päätät tehdä pesäeron psykiatriaan, teet sen niin että olet itse täysin vastuussa omasta mielenterveydestäsi. Tämä tarkoittaa riittävää ravintoa, lepoa ja liikuntaa; tämä tarkoittaa tietyistä asioista kieltäytymistä, kuten kehon ravintovarantoja kuluttavista nautintoaineista, kuten esimerkiksi liiallinen kahvi, energiajuomat ja alkoholi (ollen kehon biokemialle vieraita myös lääkeaineet syövät ravintoaineita kehosta); tämä tarkoittaa aktiivista tiedonhankintaa elämästä ja ihmisistä Voit vaikka elää Tie onneen -kirjan tai elokuvan hengessä:
      http://www.youtube.com/watch?v=UBy2zvF0DB4

      Blogeja aivosähköhoidosta:
      http://cchrfinland.wordpress.com/
      http://messengersuomi.wordpress.com/

      Kivaa elämää!
      T:Messenger

    • Lataamosta_isää_virtaa

      Tutkimusten mukkaa sähköshokki auttaa. (PISTE)

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      160
      2570
    2. Selänteiden kommentit

      Se on kesä taas. On alkanut Selänteen rouvakin antamaan lausuntoja ja ohjeita meille. Ei voi olla totta. Yksi Selännekki
      Kotimaiset julkkisjuorut
      207
      1682
    3. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      182
      1630
    4. 79
      1301
    5. Kirkon kuoronjohtajalle varoitus

      Oulun hiippakunnan oratoriokuoro johtaja on saanut varoituksen. Lähettänyt seksuaalissävytteisiä viestejä naiskuorolais
      Luterilaisuus
      28
      1035
    6. Nyt kun pride on ohi on siks

      Raamattu opettaa johdonmukaisesti, että homoseksuaalisuuden harjoittaminen on syntiä (1. Moos. 19:1-13; 3. Moos. 18:22;
      Luterilaisuus
      297
      966
    7. Miljonääri-Miehensä palkalla elelijä-Sirpa Selänne kertoo: lapsemme eivät osoita mieltä!

      Miksi osoittaisivatkaan kun saavat kaiken isin miljoonilla? Luontoakaan ei kannata suojella niin kovin kun isin autotal
      Julkkikset
      47
      934
    8. Muistatteko itsenne vuonna 1986?

      Millainen olit, mitä haaveilit? Ovatko haaveet toteutuneet, jäänyt vajaaksi vai oletko jopa saanut enemmän mitä olisit t
      Sinkut
      179
      850
    9. Miksi et mies halua

      Seksiä minun kanssa?
      Ikävä
      79
      833
    10. Et vastannut vielä

      Herättikö jokin tunteesi uudelleen vai mistä nyt tuulee?
      Ikävä
      65
      808
    Aihe