Vladimir Lenin ja nälänhätä 1921.

pyhimys.....

Kommunismin alettua kuoli arvioiden mukaan 5 miljoonaa venäläistä nälkään 1921 johtuneesta viljan puutteesta. Jos sitä pellolla olisi ollut, olisi ihmiset syöneet sen suoraan sieltä.

Yritin etsiä tietoa paljonko Tsaari sai ennen loppuansa ihmisiä pois päiviltä vasten tahtoaan. Wikipediassa oleva Tsaarin "taru" on kuin suoraan jostain fantasiakirjasta, vailla sanaa negatiivisuudelle. No, onhan hän jo nostettu Venäjällä pyhimykseksi.

Ei edes I maailmansodan miestappioita ole missään tilastoitu. Kun on kyse kommunismísta niin kyllä samat ruumiitkin lasketaan 2-3 kertaan.

3

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Älä usko stallaria

      "Kun on kyse kommunismísta niin kyllä samat ruumiitkin lasketaan 2-3 kertaan. "

      Juttusi on kokonaisuudessaankin pötyä. Mutta kommunismin aiheuttamia ruumiita ei tosiaankaan lasketa "2-3 kertaan". Ongelmana on pikemminkin se, että dokumentoitujen tapausten lisäksi on suunnattomat määrät tapauksia, joissa suurpiirteinenkin salaus peittää ainakin määrät. Tiedetään silti, että joukkomurhia on tehty. Monessa tapauksessa tiedetään esim. joukkohaudan paikka, mutta tapettujen määrä jää avoimeksi, koska joka hautaa ei voi tonkia. Niitä on Neuvostoliiton jäljiltä aivan liikaa.

      Lännen vasemmistoliberaaliset tutkijat ovat monasti saaneet neukkukommunismin uhreiksi 20-30 miljoonaa. Siihen siis jo hyvinkin tarkka dokumentaatio tukena. Venäjän omat tiedemiehet pääsevät huomattavasti korkeampiin lukuihin, joka antaa kovasti aihetta miettimiseen!

    • Vain humbuugijuttuja

      Kylmän sodan propagandan legendaariset kymmenet miljoonat on jo kumottu ajat sitten. Tutkijat osoittivat että niiden perusteella myöh. NL:n ja Venäjän väkiluku tulisi olla miinuksella useita miljoonia.

    • luvut hukassa...

      Jopa (kyllä, ei uskois) kun ihminen kohtaa onnettomuuden 2013 on kuolleet laskettu 2 kertaan ja luku on tuplasti suurempi kuin todellisuus on. Usein virhe huomataan ja korjataan.

      Entä vuosikymmenien uhriluvut kun on kyse mustasta surmasta (puolet väestöstä sai siurmansa?), tai natsijulmuujet 6 miljoonaa juutalais uhria. Entä I ja 2 maailmansodan uhriluvut. Itse en henkilökohtaisesti usko näin suuriin mutu lukuihin. Toki kuolleet on miljoonissa, mutta reippaasti ylimitoitettu. Kun vielä uskotaan Jumalaan (siis eletään jo 2013), niin miksi joku ei uskoisi muihin liioiteltuihin lukuihin. Joku sais todella tutkia luvut nykypäivään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe