Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mäntsälä ja Hyvä-veli verkosto

MonopolienVastustaja

http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/59758-ongelma-suomen-tonttipolitiikassa-kahta-suurinta-suositaan

Mäntsälässä ei mitään uutta, samaa kahden kauppaa täälläkin suositaan. Halutaan asettua lähtökohtaisesti vahvemman puolelle. Annetaan parhaat kauppapaikat.

Lidli laitettiin teollisuusalueen ja jetevesilaitoksen välille, niinkuin monella muullakin paikkakunnalla, tasapuolisesti, eli sijoitetaan syrjemmälle.

Ilo kuitenkin huomata, että kauppa käy myös Lidlissä, pihat mukavasti täynnä. Siellä minäkin käyn. Tehdään tekemällä liikennettä ja päästöjä, kilsoja tulee. Cittari olis muutaman sadan metrien päässä, mutta Halmesmäen palkka ahistaa (850.000 € vuodessa) Sokoksessakaan en viihdy, siellä istuu johtokunnassa poliitikkoja ja muita oman edun tavoittelijoita, ei suinkaan ilmaiseksi.

2

223

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Uoleviyrjänkallio

      Hyvät ja jopa rittävät ruokakaupat Mäntsälässä on huomioiden paikkakunnan koko.

      Kun Wäiski liitettiin HOK:iin, niin menetettiin paikallinen vaikutusmahdollisuus. Tokkopa wanha Wäiski olisi tyhjillään jos 1930 - 1970 lukujen paikallisjohdon meininki olisi jatkunut. Mäntsäläläinén osuuskauppaväkihän moraalisesti omistaa paikallisen toiminnan ja tilukset.

      Suomisen tilasta erotetun Wäiskin maille (1930-luvulla sinne tullut Wäinölä) tulisi perustaa uusi kulttuurikeskus.

      Ensin kirjasto ja nuorisotilat siihen tyhjillään olevaan kiinteistöön. Sitten Makkarakujan suuntaan kohti kunnantaloa uutta osaa kun lompsa sen kestää. Elokuvateatteri, taideseura ja teatteri. Rakennuksen eteen Mäntsälän kaivo-patsas. Sitten vain reitti kunnantalon 'pikku' Colosseumiulle, jossa olisi ulkoilmaesityksiä, yleisön laulattamistilaisuuksia etc. Joku osa rakennuksesta voitaisiin nimittää Suutariksi, suutari Juseliuksen mukaan, joku osa Makkarakujaksi, joku Karhulanmäeksi.

      Óikea Mäntsälän kaivon historiallinen paikkahan olisi vain 50m päässä.

      Päättäväisesti vain esittämään HOK:n johdolle historian kulku ja tarjoamaan tulevaisuuden Prismaa varten kaavassa hyvä ratkaisu.

      Nythän Wäiskin tyhjyys johtuu siitä, että on pattitilanne, jossa HOK, aivan oikein, katsoo että väestäpohja ei ole riittävä kahdelle suurelle kaupanyksikölle. HOK:n ajatukset on ABC:n perustamisessa Vanhan Lahdentien ja Porvoo-Hyvinkäätien risteykseen.

      Osuuskauppa on mahtava juttu, kunhan vain tiedettäisiin mihin ylipursuavat rahat laitettaisiin. Venäjän suuntaan laajennetaan niin pirusti, viikon sisällä on levittäydytty pankkitoimintaan ryminällä ostamalla FIM ja liittymällä kimppaan Tapiola-pankin kanssa. Paikallista toimintaa ei sopisi unohtaa.

    • VR Kylmäasema

      Rautatien kupeeseen pieni alle 400 neliöinen kauppa virkistäisi täällä ilmettä kummasti.

      Mutta ei tämä mäntsälän veljeskunta siihen lämpene. Asiat koetaan enempi uhkana, kuin mahdollisuuksina.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2404
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2151
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      1983
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1410
    Aihe