Luin lehdestä, että ravintola Dueton tilalle tulee uusi ravintola Pihviliiteri. Artikkelin mukaan tarkoituksena on myös tarjota viihdettä. Pyydänkin nyt, että aina silloin tällöin kuulisimme/näkisimme hyviä esiintyjiä. Odotan mielenkiinnolla. Toivomukseni olisi myös, että nämä esiintyjät aloittaisivat ohjelmansa jo hyvissä ajoin ennen puolta yötä. Sitä varmaan moni muukin toivoo, myös itse esiintyjät.
Kiitos
Pihviliiterille
10
1261
Vastaukset
- HyväJuttu
Kannatan sitä, että bändit ja muut esiintyjät aloittaisivat esiintymisensä hyvissä ajoissa. Näin ravintolat saisivat helpommin ihan uusia asiakkaita. Moni ei jaksa odottaa puoleen yöhön ja valitsee kotiin jäämisen.
- Ari Reijonen
Kiitos arvokkaasta kommentista.Yritetään täyttää pyyntönne.
- Änkyrä55
Milloin oikeesti avaatte ravinolanne? Menu ja viinilista nettiin. Kiitos.
- laatutietoinen1
Kiva että saadaan "kunnon" pihvimesta mutta..... pieni epäilys heräsi tässä kun luin työpaikkailmoituksen: Haetaan kokkia, kokemusvaatimus 0-1 vuotta. Tarkoittaa sitä että ei ole varaa palkata edes ammttikokkia joten lienee turha odotella laatua. Ei kannata investoida ravintolatoimintaan jos heti lähdetään säästöliekillä! Asiakkaat vakuutetaan heti tai sitten ei. Ovat mainostaneet myös korkealaatuisia raaka-aineita mutta miten ammattitaidoton kokki mahtaa niitä osata käsitellä? Nykyään asiakkaat tuntevat laadun ja haluavat usein tietää raaka-aineiden lähteet, joten eihän tässä ole pelkkää sananhelinää sen isommin asiakkaita arvostamatta. Olen utelias näkemään;)
- 18+4
laatutietoinen1 kirjoitti:
Kiva että saadaan "kunnon" pihvimesta mutta..... pieni epäilys heräsi tässä kun luin työpaikkailmoituksen: Haetaan kokkia, kokemusvaatimus 0-1 vuotta. Tarkoittaa sitä että ei ole varaa palkata edes ammttikokkia joten lienee turha odotella laatua. Ei kannata investoida ravintolatoimintaan jos heti lähdetään säästöliekillä! Asiakkaat vakuutetaan heti tai sitten ei. Ovat mainostaneet myös korkealaatuisia raaka-aineita mutta miten ammattitaidoton kokki mahtaa niitä osata käsitellä? Nykyään asiakkaat tuntevat laadun ja haluavat usein tietää raaka-aineiden lähteet, joten eihän tässä ole pelkkää sananhelinää sen isommin asiakkaita arvostamatta. Olen utelias näkemään;)
Jospa yrittäjä haki apukokkia, joka on vasta uransa alussa ??? Ehkä saamme tähän selityksen.
- Käyty on
18+4 kirjoitti:
Jospa yrittäjä haki apukokkia, joka on vasta uransa alussa ??? Ehkä saamme tähän selityksen.
Kävimme syömässä ja aivan loistavaa ruokaa! Keittiömestari on kuulema huipputasoa. Vähän alkukankeutta vielä aikataulussa pysymisessä, mutta se varmaan hiotuu jatkossa
- Ex-nurmijärveläinen
Käyty on kirjoitti:
Kävimme syömässä ja aivan loistavaa ruokaa! Keittiömestari on kuulema huipputasoa. Vähän alkukankeutta vielä aikataulussa pysymisessä, mutta se varmaan hiotuu jatkossa
Osaatko yhtään sanoa mikä oli hintataso ravintolassa? Menu kun ei vielä ole netissä... Kiitoksia
- Käyty on
Ex-nurmijärveläinen kirjoitti:
Osaatko yhtään sanoa mikä oli hintataso ravintolassa? Menu kun ei vielä ole netissä... Kiitoksia
Alkupala oli muistaakseni 11.50 ja pääruuat siinä 16-28 euroa. Annokset eivät ole jätti-isoja vaan selvemmin satsattu laatuun. Eivät ne kuitenkaan mitään pieniä ole, joten kyllä niillä nälkä lähtee. Toiveena olisi että myös alkupalan saisi isompana versiona jos ei jaksa syödä muuta
- Huippu mesta!
Ravintola oli nätti ja ruoka huippuluokkaa,tästä keittiömestarista kuullaan vielä ja paljon,hän ollut jo todella huipulla saavuttanut paljon,pienen preikin jälkeen hän jatkaa entistä intohimoisemmin,toivottavasti muukin henkilökunta tästä alku kankeudesta kohta pääsee ylitse!En voi kun suositella kaikiia menemäään maistamaan huippu hyvää ruokaa, myös Helsinkin ulkopuolelle!
- Kyllä_maistui
Tänään kävin ensimmäistä kertaa uudistetussa ravintolassa. Duetossa kävin useamman kerran kuukaudessa ja useamman vuoden kokemuksella von sanoa, että Pekka ja Duetto olivat loistava yhdistelmä, jota jään kovasti kaipaamaan.
Pihviliiterissä on kyllä panostettu todella kovasti ruokaan ja sisustuskin on kokenut melkoisen muutoksen. Jos joku vaivautuu katsomaan ikkunasta takapihalle, niin siellä hurisee kylmäkontti, jossa ravintolan elintarvikkeita säilytetään. Aika mittava panostus uudelta omistajalta.
Niin, ruoka ja palvelu olivat erinomaista. Toivottavasti asiakkaita riittää.
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
En usko et meistä tulee jotain
Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel102800- 942011
Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"
Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei401538- 2601398
- 69979
Olen J-mies
Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.47901- 55874
Ei sitten, ei olla enää
Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na77870- 44785
Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä
Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to93726