MINKÄ IKÄISENÄ MENETIT POIKUUTESI?

tiedusteleva

Ite menetin 11-vuotiaana.

62

10118

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vanha mies

      Kyllä sitä tuli kokeiltua kanssa 11v ikäsenä, sellaista jota ei nyt enää voi ymmärtää, mutta sellaisen aikuisen oikea tilanne, jossa omaikäinen vastakkaisen sukupuolen ihminen itse tuli juttelemaan asioista, nii... se oli vajaa 20v ja sit 26v tuli mentyä kertarytinällä yhden toisen kanssa.

      • Eka,

        OLIN kai viistoista kun humalainen vanhempi nainen tuli sänkyyni. Siinä lähti alushousut ja kun ei heti seisonut niin otti suihin et oli kovana. Sitten oli päällääni ja sain isoo tissii jatkuvasti suuhun. Vaikka mälli tuli niin halus vähän ajan päästä uudelleen ja uudelleen. Lähti poikuus kunnolla vanhan komennossa.


      • Anonyymi

        ETKÄ OO


    • ,myntbt y

      34

    • vanha_mies

      Mun vastaus oli tuolla jo aiemmin, mutta vastaan uudelleen ...

      Ei kokemattomuutta menetetä, kyllä se on paljon muuta kahden ihmisen kesken, vaikka ei aina niin tyylikästä, niinkuin kerroin.

      Sit tuosta miten se tapahtuu... mä en kyllä maksais seksistä penniäkään, ja on tässä myöhemmin ollut asioita joita naiset on tehnyt, niin nekin on sanonu, että eivät ole huoria kun tekevät jotain toisen toiveesta.

      • 21von-nussittu

        13v olin kun ensikerran sain. 12 vuotiaana ensimmäinen yritys mutta en laske sitä koska se jäi vain yritykseksi. Peiton alla kondomi ja haarojen väliin koittamaan. Tais meitä molempia vaa jännittää niin paljon että ei sitä yhdynnäksi voi sanoa. Yritys oli kyllä hyvä ku tuntitolkulla kiehnattiin ja yritettiin peitonalla. Siitä muutama kk eteenpäin olin jo 13v kun saman tytön kanssa vietiin toisiltamme neitsyys.. hänen kanssaan hässittiinkin sitte aina satunnaisesti 10v ja nyt meillä molemmilla on ikää 34. Ja joskus kun tämän naisen nään esim. baarissa niin kyllä se puhe aina kääntyy siihen ensikertaan. Että pitäisköhä taas..(yrittää) ei vaa oo uskaltanut kun molemmat ollaan perheellisiä..


    • paineetpois

      Olin armeijan jälkeen vielä kokematon. Kun kävin sitten parturissa, niin useamman kerran n 60 v nainen aika ronski suustaan ja pornolehtiä aina tyrkytti tukkaa leikatessaan. Sitten tietysti siinä nuorella miehellä alkaa juttujen myötä tulla tukalat olot. Takahuoneessa sohva johon ennen sulkemistä vei minut. Sai paljaalla laskea täysillä sisään. Ueita kertoja tuli vielä käytyä. Mikäs siinä vanhakin pillu oli hyvää nuorelle kollille. Siitä on useita vuosikymmeniä, jopa myöhemmin toisellakin parturilla paneskelin naimissaolevan kanssa.

      • Anonyymi

        Mikä siinä onkin, että inttikundien mielestä pitempään riippunut liha on mureaa. Muistan itse omalta inttiajalta erään lomahurjastelun kun perjantaina vaihdoin lomapuvun pukuun ja lähdin tanssiravintolaan ja sunnuntaina palasin vaihtamaan lomapuvun päälle. Eihän tossa mitään erikoista sinänsä mutta viikonlopun vietin 40 naisen sängyssä. Entinen sotilaskotisisar meidän varuskunnasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä siinä onkin, että inttikundien mielestä pitempään riippunut liha on mureaa. Muistan itse omalta inttiajalta erään lomahurjastelun kun perjantaina vaihdoin lomapuvun pukuun ja lähdin tanssiravintolaan ja sunnuntaina palasin vaihtamaan lomapuvun päälle. Eihän tossa mitään erikoista sinänsä mutta viikonlopun vietin 40 naisen sängyssä. Entinen sotilaskotisisar meidän varuskunnasta.

        Sotilaskotisisar oli kuulemma aikanaan harjoittanut parturipalveluita pitkätukkaisille varusmiehille. Tiedä siitä mitä niihin palveluihin sisältyi...


    • VerttijaPertti

      16 vuotiaana. Laitoin silloin Napakymppi lehteen ilmoituksen ja sain siihen kaksi vastausta. Toinen oli pariskunnalta, noin 50 vuotiaita, jossa rouva etsi itselleen leikkikaveria. Vastauksessa oli, että jos pelottaa, niin saa ottaa kaverinkin mukaan.
      No vastattiin kaverin kanssa, että kyllä me tultaisi.
      Rouva oli pieni ja siro, mutta kuitenkin muodokas. Taisi tulla muutama kerta harjoiteltua rouvan kuvan kanssa:)
      Tavattiin linkkuasemalla. Rouvalla oli päällä punainen villapaita ja farkut, joten tunnistimme hänet kaukaa. Heidän mökilleen menimme ja rouva riisui villapaitansa ja farkkunsa ... alla olikin mustat sukat ja kukalliset sukkanauhaliivit, samanlaisine rintsikoineen ja pikkareineen. Oli se seksikäs. Hän riisui pikkarinsa ja rintsikkansa... korkkarit, sukat ja sukkanauhaliivit hän jätti päälleen. Hän pyysi meitä myös riisuuntumaan. Ja kun istuin sängyllä taneli pystyssä, hän tuli syliini ja ohjasi sen sisäänsä. Työnsi muutaman kerran ja nousi sitten ylös ja meni kaverini luokse sängylle ja veti hänet päälleen. Ja siinä ei kauaa mennyt. Sitten oli minun vuoroni. Saimme laskea paljaalla sisälle. Isäntä keitteli kahvia keittiössä.

      • Tuliko isäntä missään vaiheessa leikkiin mukaan?


    • karvainenkeijo

      27 ja vielä neitsyt. Ei oo tietoo mikä meni pieleen.

      • Kaikki aikanaan , ei kiirettä.


    • No jos nyt välttämättä haluat tietää niin 31v.

    • kortonkilla

      n.15vee, tyttö oli pari vuotta nuorempi. Upee yhdyntä, yksi parhaimmista, kortongilla.

      • fgggggg

        Suomessa on paljon miehiä joilla on poikuus tallella vanhanakin. itse kuulun heihin mutta minulla on jo vähän liian paljon ikää 42. on se vähän ehkä kun minun ikäisillä naisilla saattaa olla lapsia jotka ovat jo neitsyytensä menettäneet. Mutta jotenkin tämä on ihmeen kivaa kun ei ole tuhlannut kaikkia asioita vielä elämästä.


    • Ierikkkk

      Kummalle kädelle?

    • 15 vuotiaana käydessäni rippikoulua, tyttö otti ensin suuhun että sai munan kovaksi sitten antoi takaapäin naida itseään ei tarvinnut montaa työntöä tehdä kun jo lasti irtosi, tyttö oli kanssani saman ikäinen eikä se ollut sillä ensimmäinen kerta sen verran kokeneelta vaikutti että tiesi miten toimia..

    • illegal_business

      14v

    • Seisoosekyllä

      Olen 68 v. enkä ole vielä antautunut.

      • Arvotavaraa

        Voi että, antaisitko mulle? Olen melkein saman ikäinen.Saisin arvotavaraa, mulla on pimpsa hyvässä kuosissa!


    • Olin 12-vuotias. Serkku aloitti panemalla minua peppuun silloin. Muistan kuinka huusin munan upotessa sisääni. Huusin vielä senkin jälkeen kun tajusin ettei se satu vaan tuntuu hyvältä.

    • Kasperiii

      Runkkauspoikuus meni 8-vuotiaana pojan kanssa ja pillupoikuus 16-vuotiaana. Yritystä oli n.11-vuotiaana mutta tytöllä oli niin tiukka pimppi että ei saanu sisään kunnolla.

      • kookoasi

        Täytän ensi vuonna 90.poikuus tallella.edelleenkin runkkaan päivittäin.


    • Olin 21v

    • 20 mutta menetin kuitenkin.

    • Adapteri

      Pepusta meni 11-v kun serkkupoika rupesi ymmärtämään hyvän päälle.
      Itse sain pillua sitten 19-v.
      Mutta hyvältä tuntui kumpikin.

    • kaleslinna

      Meni pojalle 13 vuotiaana, koulukaveri tuli aamulla hakee kouluun ja olin vielä nukkumassa, niin se veti peiton syrjään, koska mulla oli aamustondis alkoi runkkaa ja heräsin kyllä heti mut annoin sen runkata ja sit muka heräsin ja sanoin voisitko ottaa suihin, mun poikuus meni hänen suuhun.
      15veenä sain sitte ekakerran pillua.
      Nyt 16veenä sama kaveri ottaa suihin ja saan vähän muutakin, tyttöjä hoidan aina kun saan.
      Noi 3 tyttöä jota oon pannu kaikki olleet passiivisia lehmiä, joten tämä aktiivinen imijäpoika ollut parempaa seksiä.

      • Annoitko kaverille peppua vai oliko pelkkää suihin ottoa?


    • Poikasena

      12 vuotiaana kun Olin yleinen poika silloin heille. Eli me pelattiin peliä missä aikuiset olivat laittaneet ne säännöt siihen peliin. Vaihto ehtona oli Aina piiskausta tai tehtävä. Minä valitsin tehtävän itselleni.
      Alaste pöydällä puoli tuntia olet nukke muille. Tai jokainen saa piiskata sinua yhtä monta kertaa kuin on sulla ikää ne lukivat heidän kortista. Minä poika 12 vuotias ja paikalla mun laskujeni mukaa 10 ihmistä. eli 120 lyöntiä mun takapuoleeni. Minä heti vaatteeni pois sekä pöydälle heille leluksi.
      Silloin multa lähti neitsyys ja monta kertaa ennenkuin se teki multa lakon. Pojalla teki lakon koko tunti poikaa meille käsi yläs joka on mun kanssani samaa mieltä. Ja joku nosti vielä munkin käteni yläs.
      Multa koipeani yläs kalustani kopelointia ja vaikka mitä ne keksi tehdä pojalle silloin kun Olin heidän leluna.

    • Asko47

      Olin 16 v. Veljeni vaimon sisko oli eronnut 25-vuotias. Hän pyysi minua kylään. Toisella kyläkerralla päätin kokeilla. miten kävisi jos yrittäisin. Olimme serkkutytön kanssa tyydyttäneet toisemme käsin, mutta emme olleet yhtyneet.
      Istuimme sohvalla lähekkäin ja laitoin käteni hänen olkapäälleen. Hän painautui lähelle ja aloin hyväillä hänen rintaansa ja suutelin häntä kevyesti. Jonkun ajan kuluttua hyväilin hänen reisiään.

      Hänellä ei ollut pikkuhousuja jalassa ja kohta hyväilin häntä serkun kanssa harjoitetulla kokemuksella ja sormeni työntyi hänen vakoonsa. Hyväilin hetken ja kun olin lopettamassa hän pyysi jatkamaan ja työnsi verkkarini alas. Kaluni seisoi kovana ja käännyttyämme makuuasentoon hän ohjasi sen sisäänsä. Minulta tuli siemensyöksy muutaman työnnön jälkeen.

      Naimme sinä iltana vielä kaksi kertaa. Kävin hänen luonaan usein puolisen vuotta. Hän löysi uuden miehen ja suhde loppui, mutta tavattuamme kerran ruotsilaivalla kymmenisen vuotta myöhemmin vietimme yhteisen yön vanhoja muistellen.

    • Upea.lahja.häneltä

      Ystäväni päästi minut poikuudestani 39v synttärilahjaksi.

    • Riia79

      Kaikki Suomen kansalaiset ovat jo pitkään tunteneet tämän sivuston
      --->> http://datinginlife.com
      On helppoa löytää tyttö tai mies, ilmoittautua pian - se on ilmaista!

    • Anonyymi

      Olisko ollut 15 vuotiaana jonkun maksullisen kanssa. Pakko sanoa, että oli kyllä elämäni paras suihinotto, jonka kyseinen ulkomaalainen Suomessa vierailija antoi. Tämän jälkeen sitten vasta nykyisen vaimon kanssa tuli pantua.

      Edelleen kyllä harmittaa, kun oli 16 vuotiaana mahdollisuus päästä yhtä silloista suomipornon kuumaa nimeä panemaan. En olisi uskonut, että kyseinen hlö olisi suostunut näin nuoren kanssa panemaan, mutta kyllähän se siten pienen vakuuttelun jälkeen olisi ollut, mutta tyhmänä en ollut sitten täyttä rahaa varannut mukaan eikä sitten pantukkaan.

    • Anonyymi

      35v mies, ei kokemusta tällä saralla vielä kehkeytynyt. Toivon, että 45v. toisi sitten uudet tuulet. Ei muutakuin odottelemaan.

    • Anonyymi

      Olin kymmenen kun vuotta vanhempi kaveri pani minua peppuun.
      Pillua taasen sain kun oli 21-vuotias

    • Anonyymi

      Olin itsekin 19. Tavannut naisen ihan normaalisti eräissä bileissä ja myöhemmin kahvitellen. Nainen pyysi kattomaan tietokonettaan kun siinä on jotain outoa. Koneessa mitään vikaa ollu, mutta nainen sanoi, että nyt kun täällä olet, saat sä yöksikin jäädä.

      Tuosta eteenpäin jo ”tiesin”, että taitaa poikuus mennä tänä yönä. No kalsarit jalassa sänkyyn ja nainen tulee yöpaidassa viereen. Tuossa vaiheessa olin ihan lukossa. Maattiin varmaan puoli tuntia höpisten kaikkea joutavaa. Tunnen käden kalsarin päällä. Tietty kivikovana. Siinä vaiheessa muistan selvästi miettineeni, että jaahast tää on menoa. Nyt se tapahtuu. En muista kaikkia yksityskohtia aktista, mutta sen muistan, että aukko mihin työnnyin oli ihan eri paikassa mitä yritin työntyä. Kyllä se naisen avustuksella löytyi kuitenkin. Todella märkä. Sen muistan, että ehkäisystä tuli puhetta puolivälissä naintia. En oikeasti edes muistanu koko asiaa. Siinä oli sellanen myrsky pään sisällä. Eli tikkasin jo paljaalla kunnes muistin jotain ehkäsystäkin mainita. Tosin naisen vastaus oli ”jatka vaan”. En edes viittiny kysyä mihin tuun, kun mun pää mietti asian käänteisesti. Kai se jotain olis sanonu. Siinä vaiheessa tärinät kuitenkin oli jo niin suuria, etten edes oikeastaan välittäny. Ei siinä kummosia tapahtunu. Kielenkärjet tanssii toistensa kanssa. Vähän rintaa näykki. Tärinää vapinaa muutama rajumpi työntö ja tunteekin että jostain syvältä sisältä taisi lähteä toimitus liikkeelle. Ei mitään ajatustakaan, että olis pois vetäny. Hämmästyttävän pitkän ajan kuluttua tunsin vasta kun se mikä liikkeelle lähti, tuli kärjestä ulos.

      Näin oli eka kerta takana. Mutta ei suinkaan vika. Tuosta homma vain parani.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jos joku väittää että 11-vuotiaana, puhuu 99% varmuudella paskaa.

      • Anonyymi

        Sama niille jotka väittää sitä nuorempana. Tai jos onkin totta, niin sairasta.


      • Anonyymi

        Paskapuheeksi kai tämäkin menee. Ikää 63 vuotta ja edelleen odotan tuota "poikuuteni" menetystä tai sanoisinko pillun saantia. Olen niin ruma naamaltani, että kun nuorempanakin lähestyin naisia, pötkivät pakoon. Kuolen siis korkkaamattomana jos urospuolisesta näin voidaan sanoa.


    • Anonyymi

      14 vuotiaana samassa taloyhtiössä asuvan tytön kanssa, kun saatiin kahdestaan saunavuorolla peuhata. Seuraavaan kertaan menikin sitten pari vuotta. Jotenkin säikähdettiin tuota ekaa kertaa kun tyttö oli vielä vuoden mua nuorempi ja se ei sitten siitä oikein lähtenyt käyntiin vaikka mukava ja luonnollinen kokemus olikin. Seuraava kerta menikin sitten nolommin ensimmäisten ryyppyreissujen lomassa enkä edes muista kunnolla miten se meni. Mutta tämän toisen kerran tyttelin kanssa pantiinkin sitten jatkuvasti ja tahti oli vähintään kahdesti päivässä kunnes tuli bänät. Poikki meni sen takia kun oli jaellut vielä muillekin. Eihän nymfo parilla panolla päivässä tyydyty. Ero tuntu tuon ikäisenä tosi raastavalta. Mutta tietysti kun siitä pääsi yli oli tosi onnellinen että pääsi petollisesta ihmisestä eroon.

    • Anonyymi

      Ehkä jotain 14. Minua neljä vuotta vanhemman velipojan tyttökaverit kysyivät, että tiedänkö asioista mitään ja kun heidän mielestään en tiennyt opettivat. Yksi esitteli omaa vehjettään yksityiskohtaisesti ja näytti sormella mikä on mikä ja mihin täytyy mitäkin työntää ja ottivat minun jo kovettumassa olevan vehkeeni esille ja käsittelivät sitä niin, että ruiskautin käsille. Nolotti, mutta sanoivat, että ei haittaa, niin pitikin roiskahtaa.

    • Olin 17-vuotias kun vanhempieni järjestämissä juhlissa oli tavanmukaisesti jossain vaiheessa iltaa yhteissaunomista hieman jo humaltuneen porukan kesken. Jossain vaiheessa saunominen rauhoittui ja jäin yksikseni makoilemaan Aito-kiukaan makoisiin jälkilöylyihin parveen.
      Hetken kuluttua vanhempieni hieman alle viskymppinen vieras tuli kanssani saunaan. Sanoi, että makoile siinä vaan ja tuli istumaan niin, että sain pääni hänen reisilleen. Löylyä heittäessään ihan kiusallaan liikutteli ihania isoja rintojaan naamallani ja minä kokematon nuori hamusin innoissani nänniä suuhun. Tuntui myös hän pitävän tästä touhusta.
      Juhlat jatkuivat, itsekin nautin boolia ja aikanaan vetäydyin nukkumaan viimeisimpien juhlijoiden vielä jatkaessa rauhallista jutusteluaan.
      Jonkin ajan kuluttua tämä saunaseuralaiseni tuli huoneeseeni, riisui itsensä alasti ja kömpi viereeni leveään sänkyyni. Jonkin aikaa makoilimme vierekkäin, hän ohjasi käteni rinnoilleen ja pian tunsin myös hänen kätensä kullillani. Ja niinhän siinä kävi, että hän hetkisen kalullani leikittyään nousi päälleni istumaan ja ohjasi kaluni kuumaan ja kosteaan pilluunsa. Enhän minä siinä kauaa kestänyt vaan muutamassa hetkessä laukesin ensimmäisen kerran naisen pilluun. Ja vielä toistamiseen samana yönä toisenkin kerran.
      Myöhemmin uusimme leikkimme sekä hänen luonaan Helsingissä, kun hän ystävällisesti majoitti minut muutaman kerran kaupunkireissullani. Myös kotonani järjestetyissä juhlissa seuraavan parin vuoden aikana tyydytimme toisiamme mm. saunassa, uima-altaassa, sängyssäni ja kerran jopa autossani Luukin kartanon pysäköintialueella kuljettaessani häntä juhlien jälkeisenä päivänä Helsinkiin.

    • Anonyymi

      24 taisin olla.

    • Anonyymi

      Suomen ja Ruotsin paras treffisivusto! Tässä tytöt kirjoittavat itsestään ja haluavat tavata sinut. Haluatko harrastaa seksiä nyt?! - Haluan tavata tytön - http://xurl.es/w94c5 | - Haluan tavata miehen - homo - http://xurl.es/5qm25

    • Anonyymi

      18-vuotiaana naapurin tytön kanssa.

    • Anonyymi

      20 vuotiaana 15 vuotiaalle tytölle, joka oli kokenut.

    • Anonyymi

      Ottavana osapuolena 12 vuotiaana parhaan kaverini kanssa joka oli myös poika.

      • Anonyymi

        niin minäkin.
        pietu


    • Anonyymi

      Olin 16 vuotias kun , reiluna kaverina, pääsin kaverin tyttökaveria kaverilta salaa painamaan. Tyttö oli pari vuotta mua vanhempi ja ihmetteli kovasti miksi lopetin jo kun meikältä pruuttas vissiin kolmannen työnnön jälkeen. Eipä kummoinen suoritus ollut, mutta voi sitä miesmäistä tunnetta kaupungilta yöllä kotiin kävellessä, pää oli auki.

    • Anonyymi

      100-vuotiaana hauta-arkussa muiden kuolleiden kanssa. Hohhohhoooo

    • Anonyymi

      21v

    • Anonyymi

      HÖPÖHÖPÖÖPÖ

    • Anonyymi

      KYLLÄ JOS JOKU VÄITTÄÄ11-VUOTIAANA SELLASIA HARRASTELLEENSA VALEHTELEE 99% VARMUUDELLA.

    • Anonyymi

      Olin 16v komea poika, kun eksyin pikku paikkakunnan huono maineisen silloin yli 30v naikkosen sänkyyn ja poikuus lähti. Alkoholilla oli osuutta asiaan ja muistan kuinka seuraavana aamuna itkin suihkussa ja hankasin itseäni oli hirvee morkkis ja likainen olo onneks sukupuolitauti testit osoittautuivat puhtaiksi!

    • Anonyymi

      26v nyt 65v eronnut mies

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Menetin 8 vuotiaana XD, Jouduin rippileirille 8 vuotiaana ja ohjaaja pakotti seksiin. Pussasin siis häntä kasvoon. PAHA JUTTU

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 61 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      370
      4639
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      85
      1875
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      66
      1619
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      217
      1424
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1400
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      60
      1376
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1357
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1235
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1228
    Aihe