Kissani homoilee ja kristityt uskoo!!

Mitä kristitty tekisi meidän nuoremmalle kollikissalle (eheyttäisi?), joka menee aina meidän toisen vanhimman kollikissan taakse ja keikuttaa itseään niin ihan kuin panisi sitä perseeseen. Kaikki meidän 3 kollikissa on leikattuja! Miksi heidät pitäis eheyttää?!

Entäs sitten tuo kissojen toisiaan nuoleminen? Kristitty ymmärtää varmaan jos kissa nuolee itteään, muttei varmaankaan hyväksyisi että kollikissa nuolisi toista kollikissaa?
Luonnollisuus sen vaan teettää? Metsäisissä olosuhteissa kun uroseläimet panevat toisiaan ja sitä pidän ihan luonnollisena ilmiönä, että on olemassa "leikattuja kissojakin" jotka tahtovat panna toisiaan perseeseen, mutta en pidä taas sitä luonnollisena ilmiönä että on ihmisiä jotka tahtovat olla jotakin kiihkokristittyjä tai tahtovat palavasti uskoa johonkin Jumalaan, jota todennäköisesti ei ole olemassa!!
Heidän Jumalaan uskonsa hyväksyisin, mikäli he tahtovat toimia luontoa vastaan, mutta en sitä että he pitävät Jumalaan uskomista luonnollisena ilmiönä.

Oisko syy homoseksualismille se, ettei ole vastakkaista sukupuolta saatavana ja tarve aktille on kuitenkin palava.

Tällaiseen soveltuu miesten varuskuntapalvelus varsin hyvin. Ajatellaan sitä ettei olisi saatavilla vuosiin vastakkaista sukupuolta edes lomilla ja se palvelus olisi pitempi kestoinen kuin nykyisin ja siksi pitää tyytyä samaan sukupuoleen eikä koskaan odottaisi ketään vastakkainen sukupuoli eli meidän nuoremmalla on tahto harrastaa seksiä vaikka on leikattu eikä ole vastakkaista sukupuolta olevaa kissaa, joten tyytyminen homoksi on varsin kiintoisaa tällöin kun todennäköisyys on ettei koskaan enää tapaisi narttukissaa eikä leikattuna enää sille kelpais!? Siis toi meidän nuorempi kissa on kaikkein vilkkain ja sillä on tahto jatkuvasti leikkiä vanhempien kissojen kanssa. Toi taitaa olla sille sitä hurvittelua ja fantasiointia naaraskissasta!!

9

75

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • esther

      Viikon hauskin avaus, mutta tuskin tehoaa kovasydämisiin :-)

    • game over man..
      • "Et voi enää eheyttää kissojasi. "

        Eläinrääkkäydestä on olemassa omat lakinsa (eläinsuojelulaissa), jota se eheyttäminen kuvastaa. Eheyttäminen on kaikelta osin sama laki, joka sattuu olemaan eläimille vahvempi kuin ihmisille, joka vaan tuntuu olevan käsittämätöntä, että ihmisten eheyttäjä saisi pienemmän tuomion kuin eläinrääkkääjä. Eheyttäminen sattuu ihmistenkin suhteen vaan olemaan sama, jota pitäisi soveltaa "eläinrääkkäämisen" mukaiseksi. Eheyttäminen tulisi kaiken järjen mukaan olla Suomessa kielletty, jottei Suomessa Päivi Räsänenkään voisi "virkansa puolesta" sanella mitä ihmiset tekevät oikein ja väärin makuuhuoneessaan!!!

        "Leikatuilla kissoilla ei ole asiaa Jumalan valtakuntaan."

        Käsitykseni mukaan sinne ei ole asiaa muilla kuin uskovilla ihmisillä, eikä muilla ihmisillä jotka eivät siihen valtakuntaan voi uskoa. En tiedä, mutta kannattaisiko sun mennä käydä lääkärillä käymään ja kysyä samaa asiaa siltä!? Kysy vaikka siltä lääkäriltä: "Onko leikatuilla kissoilla asiaa Jumalan valtakuntaan?"!! Siis kysy joskus äläkä aina totea moisia!!


    • 9 + 18

      "Oisko syy homoseksualismille se, ettei ole vastakkaista sukupuolta saatavana ja tarve aktille on kuitenkin palava. "

      Ei ole, homoseksuaalisuus on synnynnäinen ominaisuus. Kuten kaikki muukin seksuaalisuus.

      Mutta kirjoituksesi on kyllä muuten hauska ja miettimisen aihetta antava. Miksi meidän pitäisi kauhistella ilmiötä, joka tulee luonnossa vastaan joka nurkan takana?


      "Siis toi meidän nuorempi kissa on kaikkein vilkkain ja sillä on tahto jatkuvasti leikkiä vanhempien kissojen kanssa. Toi taitaa olla sille sitä hurvittelua ja fantasiointia naaraskissasta!!"

      Se nyt on sellainen kissa, jolla on oma seksuaalisuutensa. Leikatun kissan tapauksessa voi tietysti aina miettiä mitä se leikkaus on asiaan vaikuttanut. Ihmisiin ei useimmiten voi analogiaa ulottaa, meistä kun harvat ovat leikattuja.

      • Kaukaa haettua todellakin, että homous syntyisi, kun ei saisi vastakkaista sukupuolta. Omaa sukupuoltahan lienee huomattavasti paljon vaikeampi saada.

        Mutta luontokappaleet kylläkin tykkäävät mistä vaan. Eräätkin urosleijonat kyhnäsivät keskenään, vaikka naaras oli vieressä. Sama pätee ihmisiinkin.


    • en vihaa

      Ainahan sitä voi pilkata kristittyjä mutta missä se suvaitsevaisuutesi on kun kristittyjä saa ivata miten haluaa etkä pidä sitä vihapuheena? En minäkään pilkkaa ateisteja enkä homoja , he ovat aivan yhtä arvokkaita ihmisinä kuin minäkin, se että uskon jumalaan ei tarkoita että halveksisin ihmisiä jotka eivät usko. Homouden luonnollisuudesta olen kanssasi eri mieltä, myös tämän Eshter nimimerkin kanssa. Miten muuten on sydämen kovuutta jos ei pidä jotain homostelua normaalina, selittäisitkö. Jos ei pidä sitä normaalina niin automaattisesti kaltaisenne leimaavat kristityt vihapuhujiksi vaikka se on väärä syytös. Ei Päivi Räsänenkään vihaa homoja sanoo vain sen mikä on raamatun kanta asiaan.

      • Huomasin mainitun Päivi Räsäsen. Päivihän on kertonut homouden olevan sairaus, en usko sen olevan Raamatun kanta. Mutta Päivin pojalla on pitkä tukka, vaikka se on Paavalin mukaan luonnonvastaista.

        Mutta saahan sitä pitää homostelua epänormaalina, homoseksuaalisille on vastaavasti heterous epänormaalia ja luonnotonta. Kukin katsoo asioita omasta näkökulmastaan. Aikoinaan pidettiin naisten autolla ajoa epänormaalina, ja he saivatkin miesten vihat päälleen. Mutta siinäkin on järkiinnytty.


      • Siis en vastusta ollenkaan että eräs kissani kolmesta on homoseksuaali, mutta kysyin lähinnä mitä mahtaisi tehdä asialle uskova, joka pitää lujasti kiinni siitä jos kerran ihminen tulisi eheyttää jos olisi yhtälailla samoja homoaktiivisuutta?
        Suvaitsen kaikenlaisia ihmisiä (ensinnäkin ihminen on yhtälailla eläin kuin kissanikin), mikäli ei ole uskova!! Suvaitsen kaikenlaisia eläimiä heidän seksuaalisen suuntautumisen, mutta näkisin että vain ihminen joka on uskova ei kiinnitä huomiota sille että kissansa olisi homoseksuaali, mutta annas olla jos ihminen on homoseksuaali.

        Luonnotonta on uskonto, jos uskova kiinnittää huomionsa VAIN mikäli ihminen on homoseksuaali, mutta ei siihen että esimerkiksi kissa voi olla homoseksuaali!! Sitä en todellakaan voi käsittää että on olemassa noin vaihtoehtoinen käsitysmaailma ihmisellä, mutta ei kykene ymmärtämään samaa myöskin kissoille tai muille kuin ihmisille, että vastustaisi homoseksuaalismia eläinkunnista riippumatta. :)

        Homovastaisuuden tulisi koskea kaikkea eläinkunnasta riippumatta eikä vain ihmisiä muuten se ei ole ymmärrettävää!!


      • helsinkijokkeri kirjoitti:

        Huomasin mainitun Päivi Räsäsen. Päivihän on kertonut homouden olevan sairaus, en usko sen olevan Raamatun kanta. Mutta Päivin pojalla on pitkä tukka, vaikka se on Paavalin mukaan luonnonvastaista.

        Mutta saahan sitä pitää homostelua epänormaalina, homoseksuaalisille on vastaavasti heterous epänormaalia ja luonnotonta. Kukin katsoo asioita omasta näkökulmastaan. Aikoinaan pidettiin naisten autolla ajoa epänormaalina, ja he saivatkin miesten vihat päälleen. Mutta siinäkin on järkiinnytty.

        Samoin pidettiin esim. naispappeuttakin epäluonnollisuutena kuin nykyisin pidetään homoseksuaalisuuttakin.
        Mielenkiinnolla odotan mitä seuraavaksi uskovat keksivät, kun kohta homoseksuaalit saa mennä avioliittoon Suomessa!? Odottelen kovasti onko ne uskovaiset sen jälkeen meidän heteroiden kimpussa, jotka tahtovat elää ja asua avoliitossa lopun elämänsä ajan puolisonsa kanssa, eikä KOSKAAN meitä tule ainakaan vihkiä avioliittoon (vakaumus sekin yhtälainen kuin uskovilla on vapaus uskoa?)!! Vihkimiselle on toinen tapa, nimittäin uudempi tapa nimittäin se on hakeminen ja näin tulee tehdä vihkimisen seurauksenakin tarve, että joku kuitenkin avioliittoon vihkineet hakee avioliittoon vihkimisen jälkeen!! Järjettömät ovat ihmiselämän tarkoitukset, kun siihen vähänkin liittyy uskonto. Mitään ei ole koskaan luonnosta opittu, mutta ainoastaan vaaditaan että uskonnosta ihminen jotakin oppisi. Se tuntuu hyvin väärältä tieltä!!

        P.S! Vastustan Päivi Räsäsen politiikkaa!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      305
      3497
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      249
      1951
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      97
      1414
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1333
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      89
      1273
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1188
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1143
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1014
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      976
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      904
    Aihe