Missä SUOMALAISET Star Trek fanit ovat?

Trekkie

Ihan oikeasti, Star wars faneja pukkaa sitten ihan joka nurkan takaa ympäri ämpäri nettiä, mutta oikeasti. Missä ovat Suomalaiset Star Trek fanit?
Olemmeko vain lauma hajaantuneita ihmisiä ja hoidamme fanitusta yksin pimeässä nurkassa? Netissä ei löydä mitään suomalaista yhteisöä jotka olisivat Star Trekkiin keskittyneet.

Pitäisikö meidänkin oikeasti ruveta nousemaan jo esille pimeistä nurkistamme? Nousta kaikkien Hopea nuoli ja Star Wars fanien rinnalle, ilmoittaen että mekin ollaan olemassa?

Kommentteja?

33

2907

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Scifisti1977

      Minä ainakin fanitan molempia. Star Wars on hyvä ja niin on Star Trek myös. Aloitin juuri prosessin, jossa aion tämän vuoden aikana ostaa dvd:nä kaikki Star Trek - sarjat. 1960-luvun sarja jo löytyy kokonaisuudessaan. Pohdin, että kannattaisiko ostaa vielä tuo Animoitu sarjakin. Myös kaikki leffat löytyvät hyllystä paitsi tietty tämä uusin Into Darkness, joka pyörii vielä leffateattereissa.

      On se hyvä!

      • animated on hyvä

        Osta ihmeessä. Siinä kuitenkin on ääninäyttelijöinä Leonard Nimoy, William Shatner ym. porukat. Original ja Animated Series ovat parhaat star trekit, NextGen tulee vasta kolmantena.


    • Trekkie

      Kyllä mielestäni animoitu sarja voi olla ihan katsomisen arvoinen :3
      Itse olen ainakin harkinnut sen katsomista.

      PS: Into Darkness on kyllä hyvin toteutettu, huomenna menossa katsomaan sitä toista kertaa.

    • Cyborg Z

      Laitetaas kotisivut ? montas peukkuu tulee ?

      • 17+16

        Kiva idea, muutta riittääkö väkeä kokonaiselle sivustolle keskustelualue.


    • Trekkie

      Mielestäni netti sivun ylläpito alkaa olla nyky ajassa vähän pois jäänyt juttu. Eriasia olisi jos kyseessä olisi jokin roolipeli tai muuta semmosta.
      Pelkkä foorumin ylläpito on minusta ihan hyvä. Ei sitä nettisivua tarvita, sillä kaikki mahdollinen tieto löytyy kuitenkin muualta nettia, ja sellaisen ylläpito on haastavampaa.

      PS: Oon aloittanut jo hiukan tekemään foorumia

      • Trekkie

        Pistä foorumi pystyyn, tulen heti mukaan :)


    • pidän ideasta

      Star Trek on loisto sarja, mutta siinä on ilmestynyt myös kieltämättä paljon... luvattoman paljon roinaa josta en pidä joka pitkälti tuhosi innostuksen. Next Generation vielä meni mutta ei sen jälkeiset. Tosin niin oli myös Star Wars kohdalla, ei jaksa näitä digi tehostus elokuvia ja aidompaa syntyi ennen.

    • ELiittipaska

      Kuka ny sitä jaksaa kattoa, siis aivan TÄYTTÄ PASKAA.

    • pysykää piilossa...

      parempi vaan pysyä siellä mamman kellarissa muiden katseilta piilossa eikä lähteä nolaamaan itseään normaalien ihmisten ilmoille

    • Trekkie

      Hellou ihmiset!
      Foorumi alkaa pikku hiljaa valmistua, tavoitteena olisi että se julkaistaan ihmisille 13.9. viimeistään. Laittelen sitten julkaisupäivänä tänne linkkiä joten seurailkaa tätä keskustelua ihmeessä :3

    • Trekkie

      Wohoo! Star Trek foorumi avattiin viime lauantaina Traconissa. Mahdollisesti sitä kautta tulee porukkaa viikon mittaan. Laitan tännekin nyt linkin kuten olin lupaillut. Kaikki aihealueet eivät näy vieras käyttäjille. :3 Tervetuloa!

      http://startrekfinland.palstani.com/

    • Luulen, että trekkareita löytyy paljonkin, tosin ei Suomi24:sta.

      • Anonyymi

        Hajaantunut koko netti, ei pelkästään trekkerit. Ja vaikuttaa hajaantuvan edelleen, hallinta helpompaa niin. Kaupallistumisen jatkuessa kehnonee entisestään.


    • Trekkie

      Jeps, hyvinkin mahdollista. Toistaiseksi ollaan mainostettu vain Traconissa ja irc-galleriassa tämän lisäksi. Fanfestiin meni myös kai mainokset jos kaverini muisti laittaa ne sinne. Suositelkaa toki muitakin paikkoja minne niitä mainoksia kannattaa laittaa. :3

    • 33251454154

      Star Trek on hieno sarja. Olen katsonut sitä lapsuudesta asti. TNG on paras.

    • prou
    • Töissä neon

      Suomalaiset on töissä 24/7, ei ole aikaa tollasille leikeille

    • ithgefghd
    • Veteranfan

      Tämä Star Trek fanien puute johtuu enimmäkseen esittämättömistä TV-sarjoista,joita ei taannoin jostain syystä saatu suomen toosaan.

      Esim. Star Trek- Enterprisea ei nähty jaksoakaan suomessa,eikä nähty kaikkia kausia Voyager ja Deep Space Nine sarjoista.

      Alkuperäistä sarjaa on nähty uusintana,muttei se kiehdo kuin silloisia faneja.

    • Miss.Spock

      Minä olen todella nuori ja nyt vasta löytänyt Star Trekin ihanan maailman💖! Rakastan etenkin VANHAA sarjaa, joka oikeasti ON hyvä. Toteutettu hyvin jopa nykypäivän mittapuulla. VINKKI: Vanha sarja, animaatio ja new generation löytyy kaikki Netflixistä😊.

      • Discovery_parempi

        Star Trek Discovery on joka suhteessa paljon parempi kuin original ja next generation.
        Ensinnäkin siinä on jatkuva juoni kuten Babylon 5:ssa (joka oli myös paljon parempi sarja kuin star trek), joten uusia jaksoja odottaa jännityksellä. Discoveryssä juonen lisäksi myös tehosteet ja näyttelijänsuoritukset ovat korkeatasoisia, kaikesta näkee että se ei ole enää pienen budjetin tekele kuten vanhat star trekit ja B5 olivat.


      • Anonyymi
        Discovery_parempi kirjoitti:

        Star Trek Discovery on joka suhteessa paljon parempi kuin original ja next generation.
        Ensinnäkin siinä on jatkuva juoni kuten Babylon 5:ssa (joka oli myös paljon parempi sarja kuin star trek), joten uusia jaksoja odottaa jännityksellä. Discoveryssä juonen lisäksi myös tehosteet ja näyttelijänsuoritukset ovat korkeatasoisia, kaikesta näkee että se ei ole enää pienen budjetin tekele kuten vanhat star trekit ja B5 olivat.

        Uusimman kauden jaksot katsottavia toisin kuin aiempien kausien muttei ne tossia parempia ole.
        Picard oli ihan hyvä ja Orville jatkaa vanhaa trekkiä eri nimellä. Mieluummin tekisivät kuitenkin kokonaan uusia sarjoja eivätkä lämmittelisi vanhoja aina uudelleen.


    • ilpo44

      Discovery on niin paksua hollywood rainaa ettei pysty katsoon

      • original_ja_tng_huonoja

        Juuri täsmälleen päinvastainen on totta.

        Star trek alkuperäissarja ja Next generation ovat tosiasiallisesti paksua "hollywood-rainaa", ne on tuottanut nykyinen Paramount pictures (60-luvulla nimeltään RKO pictures) hollywoodissa.

        Discoveryn tuotannosta vastaa 3 pienempää tuotantostudiota (mm. Alex Kurtzmanin Secred Hideout), ja se on paljon paremmin tuotettu kuin vanhat star trekit.
        Discovery-sarjassa juonenkäänteet ovat älykkäitä ja odottamattomia, ja kysessä on huippusarja verrattuna vanhoihin star trekkeihin. 1. tuotantokauden viimeiset osat ovat myös toinen toistaan parempia ja 1. kausi vain paranee loppua kohti.


    • Aijaa

      Ehkä fanit puuttu siksi että The enterprise 3 ja 4 ei suomitekstiä Ds9 ei suomitekstiä, The Voyager ei suomitekstiä joten kun suomessa puhutaa suomea, kaikki ei ymmärrä englantia ja kuulovammaiset,kuinka ymmärtävät? ja sitten Docktor Who missä tekstitys? Prisma kaupassa oli pari vuotta sitte 1-7 nyt enää vaikea löytää.

      • Anonyymi

        Videopalveluissa netflix, disney, hbo jne. on tekstit ja erikseen tekstisivustoja löytyy joissa tekstit jos muualta ladattu, esim. vlc osannee etsiäkin tekstejä.


    • Anonyymi

      Mikä star trek jakso tai elokuva jossa oli korvasta aivoihin menevä olio jokin hämähäkin tapainen en ole sattunut löytämään.

    • Anonyymi

      Tattis ei ole pätkää näkynyt enää 90 luvun jälkeen jos se vielä pääsee eetteriin???

    • Anonyymi

      Star Trek on parhautta. Mulla löytyy hyllystä kaikki Star Trek elokuvat (uudet mukaan lukien), Star Trek Original Series, The Next Generation, Deep Space Nine ja Voyager. Vielä aion hankkia Star Trek Enterprisen. Star Trek Discovery ja Picard ovat myös harkinnassa jossain vaiheessa. CDONista voi tilailla... vähintään enkun tekstit löytyy levyiltä.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2022
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1559
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      146
      1475
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1328
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1260
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      274
      1090
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1002
    8. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      126
      997
    9. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      111
      976
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      51
      812
    Aihe