Doctor Who

Nukkis01

Heiijj
Olen kai tämän maan kovin Doctor Who fani, sillä Tohtori pyörii mielessäni KOKO AJAN! :3 Mutta eipä se minua haittaa. RAKASTAN Mattia, olihan se ensin maailman loppu kun David lähti, mutta kun hankki lisää tietoa, ja tutustui Mattiin.. Siis uuteen Tohtoriin enemmän .. (: Tää jätkä on aivan IHANA!
Asiaa.. :D Onko verkkosivuja, mistä voisi ostaa Doctor Who kamaa & se kama pääsisi ihan Suomeen asti.
Tiedättekö, tai arvailetteko kuka on seuraava, kahdestoista Tohtori? Toivottavasti yhtä komea kuin kaksi aiempaa. (: Mälsää, kun näkee vain Ylen kanavalta ja sivuilta tekstitettynä, eikä nekään ole ajantasalla! Tiedättekö paikkaa, mistä voisi katsoa sarjat silloin kun ne ilmestyvät? Ja mahdollisesti tekstitettynä suomeksi? Kun tälläinen 12 vuotias ei oikein vielä ymmärrä kaikkea. :D
Nukkis01 kiittää!

32

445

  Vastaukset

  • Hei tyypit oikeesti, tähänki paikkaan pitäis saada eloo.. :/

   • No täällä sua vuoden vanhempi kans kova fani. Kahdestoista tohtori on ehkä vanha kurttunaama John Hurt! :(
    Matt on paras tohtori oot oikees ja komein. Tennantin lähtö oli mun veljelle kova paikka ku sen mielest se oli paras Tohtori. Mut ny seki fanittaa Smithii.
    Olen piirtänyt varjo piirrustuksia 11:Sta Tohtorista :) niitä on 33


   • täällä on faneja!! kirjoitti:

    No täällä sua vuoden vanhempi kans kova fani. Kahdestoista tohtori on ehkä vanha kurttunaama John Hurt! :(
    Matt on paras tohtori oot oikees ja komein. Tennantin lähtö oli mun veljelle kova paikka ku sen mielest se oli paras Tohtori. Mut ny seki fanittaa Smithii.
    Olen piirtänyt varjo piirrustuksia 11:Sta Tohtorista :) niitä on 33

    Kahestoista Tohtori on Peter Capaldi


  • Mm. TYYPIT HEI! Tarviin itekki tietoo!

  • Spoileri

   John Hurtin Tohtori on...

   Kahdeksas Tohtori vanhana, hänen suurin rikoksensa oli tuhota Time Lordit.

   • timowho, toi John Hurtin Tohtori ei oo 8 vanhana, kato minisode Night of the Doctor, siinä 8 regenereoituu War:iksi


  • Yhden teorian mukaan John Hurtin esittämä "Tohtori" on alkuperäinen 9. Tohtori, joka menetti oikeutensa Tohtori-nimeen Aikasodan tekosiensa takia.

  • Mäkin oon 12v ja seuraan tohoria! Ittelleni nuo ylen doctorit riittäny eikä hajuakaan ... :/ silti, tervetuloa messiin! :D

  • Tossa pätkässä ois tohtoreina David Tennant ja Peter Davison: https://www.youtube.com/watch?v=i4d-ruAbDBg
   Tässä toisessa taas Paul McGann ja John Hurt: https://www.youtube.com/watch?v=EobSTIc-ywA

   Ensimmäinen on mainio miniepisodi Time Crash vuodelta 2007, joka tuli viikkoa ennen saman vuoden jouluspessua Voyage of the Damned.
   Toinen taas on The Night of the Doctor, joka on prologi vuoden 2013 spesialille The Day of the Doctor.
   Onkohan näitä näytetty edes Ylellä.
   Youtuben automaattitoistolla löytyy muitakin lyhyita spesialeja, aika kieli poskella tehtyjä (kuten sarja tosin muutenkin) mutta osa aika mainioita.

   Mikä tahansa silti on parempaa kuin tällä hetkellä esityksessä olevat paskat.

  • Miten olisi boostep.fi? Hakusanaksi Doctor Who, kaikkee sälää. Tosifaneille on myös oma suomalainen foorumi: http://doctorwho.foorumi.biz/

  • Oon ilkee ja spoilaan teille kaikille (spoilers!) CLARA KUOLEE JAKSOSSA FACE THE RAVEN KU SE YRITTÄÄ PELASTAA RIGSYN! EN TIIÄ TULEEKO SE TAKASIN T.T

   • SPOIL SPOIL.
    Onhan se nyt vielä kahdessa jaksossa tuon jälkeen mukana. Joulujaksossa sit ei, siinä on vaihteeksi River Song.
    Odotan vaan Capaldin poismenoa. Toivottavasti uudentuu jo ensi vuonna.


  • Mitkäs on teidän suosikkijaksoja sarjassa? :3

   • Aijai niitä on kyllä niin paljo että hankala sanoa...

    Mutta näin muutama mainitakseni;
    Black Orchid (1982)
    The Visitation (1982)
    The Five Doctors (1983)
    The Mind Robber (1968)
    The Happiness Patrol (1988)
    The Talons of Weng-Chiang (1977)
    Horror of Fang Rock (1977)
    City of Death (1979)
    The Next Doctor (2008)
    The Unquiet Dead (2005)
    The Shakespeare Code (2007)
    Voyage of the Damned (2007)
    Vincent and the Doctor (2010)
    Night Terrors (2011)
    The Day of the Doctor (2013)
    Mummy on the Orient Express (2014)
    Last Christmas (2014)
    The Husbands of River Song (2015)


   • Ooo joku muuki tietää klassisen Who:n! Ite en oo kyl kattonu viel klassista kun Robot part 1 ja Spearhead from space part 1, 2 ja 3
    Tilasin just netistä Caves of Androzanin, älä spoilaa :D


  • Mun the end of time,the waters of Mars,Doomsday,Journey's end,tämä 9 kauden päätös hell bent,eleventh hour,name of doctor,midnight,turn left,school reunion,dalek,time of the doctor,the impossible earth/the satan pit,silence in the libary/forest of the dead,the time of angels/flesh and stone.
   Tossa oli jotain mitä tuli mieleen.Jäi varmana jotain hyviä jaksoja kirjoittamatta.

  • Pakko kysyä mikä on teidän top 3 uusista tuotantokausista?!
   Mun:3.kausi 3, 2. kausi 5 ja 1.kausi 4

   • tai siis parempi sana olisi uuden sarjan tuotantokausista.


   • En oo varma tajusinko mitä kysyit mutta:

    1. 6 kausi
    2. 4 kausi
    3. 5 kausi

    Omat suosikit johtuu lempi hahmoista eli River ja Donna<3


   • Toi on niin paras oon kattonu ainaki 5 kertaa...


  • et oo maan kovin doctor who fani mää oon tosi kova fani tiiän kaikien näytteliöiden nimetki vuodesta 1963 vuodesta 2016 william hartnell patrick trouhthon saatoin kirjottaaa väärin jon perweel tom baker peter davinson colin baker sylvester mcgoy paul mcgann cristopher eccleston david tennant matt smith peter capaldi ja mulla on fani juttuja

  • Siis ilmotan teille jos ette tiedä (itse en tiennyt) koska Doctor Who:ta myydään (ainakin) Prismassa 15e ja 2-6 kaudet oli ainakin! Itse ostin heti 4 ja 6 kaudet, mutta haen varmaan myöhemmin lisää;) Olin todella positiivisesti yllättynyt, koska itse en ole kaupoissa törmännyt ja teki päivästä kyllä paljon paremman:) taidan mennä katsomaan nyt 4 kautta, haha ei elämä parempaa vois olla.

   • Uutta sarjaa (2005-) vai vanhaa (1963-1989)?


  • Peter Capaldi lopettaa tohtorina ens jouluna. Uus näyttelijä Jodie Whittaker !!! : )

  • ei taida aloittajaa enää aihe kiinnostaa. näin se homma etenee....

  • Juu Tohtori regeneroituu naiseksi sitten. Ensimmäistä kertaa ikinä! Aion kyllä katsella sarjaa edelleenkin. Mua ei tuo sukupuolenvaihdos haittaa. Voi olla ihan hauskakin muutos.

   Mä en ole vielä katsellut 10 kautta enkä muista 7-9. kausistakaan paljoa. Piti oikein katsella uudestaan dvd:ltä 7. kauden jaksot missä Amy ja Rory ovat viimeistä ketaa Tohtorin kumppaneina ja missä Clara tuli Tohtorin kumppaniksi. Ajattelin saman tien kerrata siitä eteenpäin uudestaan kaikki jaksot. Telkusta tosiaan ei ole tullut sarjaa seurattua. 1-7. kaudet löytyy dvd:nä hyllystä englanti -versioina (paitsi 1. kausi). Tilasin juuri pari jouluspesiaali dvd:tä (sen missä on kaikki Matt Smithin jouluspesiaalit ja myös se "The Time Of The Doctor" sekä 2016 jouluspesiaali dvd:n "The Return Of Doctor Mysterio) ja kausien 8-9 dvd:t. Ne kun katselen, niin sit puuttuisi enää se 10.kausi. Se pitää ostaa kun se ilmestyy dvd:nä. Capaldin Tohtorista en ole niin paljoa pitänyt, kuin Tennantista ja Matt Smithistä. Mutta muistaakseni 9. kauden jaksot alkavat jo olemaan aika hyviäkin. 8.kausi oli muistaakseni minusta ihan ok, mutta ei mikään paras. Mutta tosiaan pitää katsella uudestaan. 10.kaudesta olen kuullut, että se oli aika hyvä. Odotan innolla dvd-boksia tai jos se tulee uusintana telkusta sitä ennen, niin pitää katsella sieltä.

   Joka tapauksessa mulla oli tässä vuoden tauko, etten katsellut Doctor Who:ta lainkaan. Se ei enää kiinnostanut niin paljoa. Mutta nyt kun uusi Tohtorin näyttelijä on julkistettu..pitää ehdottomasti kertailla ja katsella sarjaa siihen asti, missä nyt ollaan. Ja odotan uusia jaksoja innolla!

   Kattellaan!

   • Just sain katseltua 8.kauden loppuun ja vau! Ei paha! Olikin parempi kuin muistin. Varsinkin ne pari viimeistä jaksoa eli "Dark Water" ja "Death In Heaven". Missy....eli The Master ja cybermenit! Holy Shit!

    Seuraavaksi olisi 2014 jouluspesiaali "The Last Christmas" ja siitä sitten kauteen 9. On hyvä kun tässä 9.kauden DVD-boksissa on toi 2014 jouluspesiaali, kaikki kauden jaksot tietenkin ja vielä toi 2015 vuoden jouluspesiaali "The Husbands Of River Song". Näköjään 2016 ei sitten tullutkaan muuta Doctor Who:sta, kun se jouluspesiaali "The Return Of The Doctor Mysterio". No kaikki löytyy paitsi vielä julkaisematonta 10. kausi. Se taitaa tulla marraskuun lopussa DVD:nä' ja BluRay:nä. Vois hommat BluRay-boksin tällä kertaa.

    Mut siistiä taas katsella ja innostua Doctor Who:sta!


   • Scifisti1977 kirjoitti:

    Just sain katseltua 8.kauden loppuun ja vau! Ei paha! Olikin parempi kuin muistin. Varsinkin ne pari viimeistä jaksoa eli "Dark Water" ja "Death In Heaven". Missy....eli The Master ja cybermenit! Holy Shit!

    Seuraavaksi olisi 2014 jouluspesiaali "The Last Christmas" ja siitä sitten kauteen 9. On hyvä kun tässä 9.kauden DVD-boksissa on toi 2014 jouluspesiaali, kaikki kauden jaksot tietenkin ja vielä toi 2015 vuoden jouluspesiaali "The Husbands Of River Song". Näköjään 2016 ei sitten tullutkaan muuta Doctor Who:sta, kun se jouluspesiaali "The Return Of The Doctor Mysterio". No kaikki löytyy paitsi vielä julkaisematonta 10. kausi. Se taitaa tulla marraskuun lopussa DVD:nä' ja BluRay:nä. Vois hommat BluRay-boksin tällä kertaa.

    Mut siistiä taas katsella ja innostua Doctor Who:sta!

    Se löytykin se 10.kausi jo dvd - ja bluray -formaattina kahdessa osassa. No ostin kuitenkin sitten molemmat osat DVD-bokseina. Kuitenkin kaikki aikaisemmatkin kaudet ovat hyllyssä DVD:nä. Neljä ekaa jaksoa 9.kaudesta jo katseltu. Eka tuplajakso...vau! Missy, Davros, Dalek, Skaro....! Holy Shit!

    Jatketaan matkaani kohti 10.kauden viimeistä jaksoa ja siten koko uuden sarjan kaikkien kausien, jaksojen ja spesiaalien katselemisen päätökseen. Ja SITTEN odotellaan jouluspesiaali 2017:sta..."Twice Upon A Time":ia!

    Kattellaan!


   • Scifisti1977 kirjoitti:

    Se löytykin se 10.kausi jo dvd - ja bluray -formaattina kahdessa osassa. No ostin kuitenkin sitten molemmat osat DVD-bokseina. Kuitenkin kaikki aikaisemmatkin kaudet ovat hyllyssä DVD:nä. Neljä ekaa jaksoa 9.kaudesta jo katseltu. Eka tuplajakso...vau! Missy, Davros, Dalek, Skaro....! Holy Shit!

    Jatketaan matkaani kohti 10.kauden viimeistä jaksoa ja siten koko uuden sarjan kaikkien kausien, jaksojen ja spesiaalien katselemisen päätökseen. Ja SITTEN odotellaan jouluspesiaali 2017:sta..."Twice Upon A Time":ia!

    Kattellaan!

    Nyt tuli katseltua toi 2016 jouluspesiaali "The Return Of Doctor Mysterio". Oli ihan jees. 9.Kausi oli todella tunteita nostattavan hyvä! Lady Me, Clara, River Song, Missy, Gallifrey...wow! Seuraavaksi heti huomenna aloitan katsomaan 10.kautta! On se hyvä!

    Tilasin muuten klassisen Doctor Who:n "The Beginning" dvd-boksin. Siinä on 1. tohtorin kolme ensimmäistä seikkailua: "An Unearthly Child", "The Daleks" ja "Edge Of Destruction" vuodelta 1963! Ajattelin alkaa seuraamaan vanhaa sarjaakin. Sarjan jaksoja ei ole julkaistu tuotantokausittain, koska kaikkia jaksoja ei ole enää olemassa. Mutta on kaikenlaisia kokoelmia ja bokseja. "The Key To Time" on alkuperäisen Doctor Who -sarjan 16.kausi. Siinä on Tom Baker eli 4. tohtori. Se on myynnissä. Voisin sen joskus ostaa. Kiinnostaa kaikki. Ainakin joitakin tarinoita aion ostaa kaikilta tohtoreilta.

    Mutta ei muutakuin taas kattelemaan Doctor Who:ta!


   • Scifisti1977 kirjoitti:

    Nyt tuli katseltua toi 2016 jouluspesiaali "The Return Of Doctor Mysterio". Oli ihan jees. 9.Kausi oli todella tunteita nostattavan hyvä! Lady Me, Clara, River Song, Missy, Gallifrey...wow! Seuraavaksi heti huomenna aloitan katsomaan 10.kautta! On se hyvä!

    Tilasin muuten klassisen Doctor Who:n "The Beginning" dvd-boksin. Siinä on 1. tohtorin kolme ensimmäistä seikkailua: "An Unearthly Child", "The Daleks" ja "Edge Of Destruction" vuodelta 1963! Ajattelin alkaa seuraamaan vanhaa sarjaakin. Sarjan jaksoja ei ole julkaistu tuotantokausittain, koska kaikkia jaksoja ei ole enää olemassa. Mutta on kaikenlaisia kokoelmia ja bokseja. "The Key To Time" on alkuperäisen Doctor Who -sarjan 16.kausi. Siinä on Tom Baker eli 4. tohtori. Se on myynnissä. Voisin sen joskus ostaa. Kiinnostaa kaikki. Ainakin joitakin tarinoita aion ostaa kaikilta tohtoreilta.

    Mutta ei muutakuin taas kattelemaan Doctor Who:ta!

    Nyt sain katteltua Doctor Who:n 10.kauden loppuun. Olipa taas yllätyksellistä meininkiä! The Master x2..vanhat ja uudet Cybermenit, regeneraatiota ja 1. Tohtori! Nyt kyllä jännään jouluspesiaalia! Hyvä kausi kyllä täytyy myöntää.


  • Vähän hankala kun puhutaan vaan kausista nii välil tietää esim. Season 2 (Classic Who) vai Series 2 (nuwho).
   Onko kukaan samaa mieltä?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   99
   4998
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   155
   4309
  3. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   100
   3032
  4. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   43
   2138