SNOWDEN TURVAAN SUOMEEN

Nokia, H1SQ

Kaikkien maailman Kansat ja niiden Kansalaiset sydämessään... kunnioittavat suuresti sananvapautta ja yksityisyyttä.

Turvaamalla nyt yksityisyyden puolesta jalosti uhrautuneen Snowdenin elämän Suomessa, voisi historiallisesti urheana tunnettu Kansamme viitoittaa tietä myös muille informaatio -orjuutetuille valtioille: yksityisyys on ihmisoikeus jota tulee kunnioittaa nyt... ja tulevaisuudessa.

Aina ei tarvi mennä muiden perässä, joskus mekin voimme näyttää hyvää esimerkkiä muillekkin.

Vaikka viime vuosikymmenet Suomi onkin alistunut polvilleen USAn rahaeliitin edessä.... nuoltu on niin edestä... kuin takaa; olisi nyt mahdollisuus tasata lämäreitä poliittisessa kaukalossa ja siten lisätä kunnoitusta maatamme kohtaan, myös lätäkön toisella puolella.

Eikä sitten mitään umpikieroja Nato-lehmä-kauppoja, ei ala-arvoisia diilipilderbisnestä tms.

Kyseessä on hyvä ihmisen elämä... ja tulevaisuus.

Mahdollisesti se on nyt juuri Suomalaisten päättäjien käsissä.

"Wikileaks: Snowden hakenut turvapaikkaa Suomesta"
http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2013070217216407_ul.shtml

258

1986

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jussi Kuokkala

      Mitä Perussuomalaisten Timo Soini tuumaa näistä NSAn kummista puuhista?

      Onko oikein että Suomalaisten yksityinen informaatio olisi luettavissa USAssa? Onko oikein jos EU-Suomea on salakuunneltu Brysselissä? Onko oikein jos Suomessa käytetyissä softissa on USAlaisten NSA -takaportti?

    • Jotai kummallista ?

      Yhdysvallat syyttää Snowdenia vakoilusta, siis häntä joka paljasti Yhdysvaltalaisten vakoilun ?

      • per.kele.

        Rikollis mielinen usan hallitus haluaa vaientaa tuon äijän. Kukaan ei syytä usaa ikinä mistään ja se saa tehdä mitä huvittaa


      • siviilikanne
        per.kele. kirjoitti:

        Rikollis mielinen usan hallitus haluaa vaientaa tuon äijän. Kukaan ei syytä usaa ikinä mistään ja se saa tehdä mitä huvittaa

        Tiedetäänhän nuo USA:n tiedustelupalvelun salaiset agentit, joita löytyy myös täältä Suomesta tarpeen niin vaatiessa. He nappaavat Snowdenin kiinni vaikka mistä ja vievät hänet reppu päässä vankilaan muiden "terroristien" sekaan, ja tuomion syynä on tuo tuttu juttu, eli valtion sisäisen turvallisuuden vaarantaminen.


      • ....................
        siviilikanne kirjoitti:

        Tiedetäänhän nuo USA:n tiedustelupalvelun salaiset agentit, joita löytyy myös täältä Suomesta tarpeen niin vaatiessa. He nappaavat Snowdenin kiinni vaikka mistä ja vievät hänet reppu päässä vankilaan muiden "terroristien" sekaan, ja tuomion syynä on tuo tuttu juttu, eli valtion sisäisen turvallisuuden vaarantaminen.

        Oliver Stone suomalaisille:

        "Teidän pitäisi edustaa jotain, seistä joidenkin asioiden takana vahvemmin. Maailmalle täytyy näyttää, että Yhdysvalloille voi sanoa ei. Ilman moninaisuutta meillä ei ole mitään."


      • MYÖS niin TEKEVÄT

        VENÄJÄLLÄ !!! Jos venäjän entinen agentti paljastaa gremlin touhuja, niin kohta löytyy kyseinen paljastaja myrkytettynä, toisella puolella maapalloa !!!

        USA ei sentään mee myrkyttämään, niinkuin venäläiset voissapaistetut ryssät salakavalasti , vaan haluaa saada "petturit" oikeuden eteen. koska salainen tiedustelu on tänäpäivänä aivan realismia, ettei kukaan pääsisi huijaamaan.

        SE ON aivan surkeaa, ja täysin älytöntä, mutta SE ON realismia tämänpäivän maailmanmenossa. Epäluulot, ja huijaukset OVAT taistelutanner, ja jos joku pettää isänmaallisuutensa, niin on haukannu aika ison suupalan, varsinkin kun venäjä on aina pahempi konnankutale kuin USA !


    • Onko oikein?

      Sama oli myös Manningin kohdalla... hän paljasti mm. erittäin raakaa siviilien tappamista.

      Tappajat eivät joutuneet vastuuseen... vaan Manning itse lienee saavan elinkautisen rikoksen paljastamisesta.

      http://www.youtube.com/watch?v=5rXPrfnU3G0

      • USA=Hihhulivaltio

        Amerikkalaiset ovat hihhuleita.
        He saavat tehdä mitä vaan.
        Säännöt koskevat vain vääräuskoisia ja uskonnottomia.


    • xdgsydr

      J.Assange ja Snowden seuraavat Nobelin rauhanpalkinnon saajat 50/50.

      • NORJAKIN NUOLEE USAA

        vOI KYLLÄ TOIVOA - MUTTA KAIKKI NOBELIT JAETAAN USAN PROPAGANDATARKOITUSTEN MUKAISESTI NYKYÄÄN.


    • 234234234

      NSA "tiedustelua" harrastavan maan Presidentti Obama sai jo... rauhanpalkinnon: siis niinkun... miksi?

      • -----

        Tuo Obaman palkinto oli ihan käsittämätön, kun sehän oli vasta valittu presidentiksi. Oliko se joku rotupalkinto vai mikä?


      • toistuva trendi

        Saihan samaisen maan ulkoministeri H. Kissingerkin aikoinaan rauhan palkinnon kun onnistui pitkittämään vietnamin sotaa yli 6 vuodella.


      • ........
        ----- kirjoitti:

        Tuo Obaman palkinto oli ihan käsittämätön, kun sehän oli vasta valittu presidentiksi. Oliko se joku rotupalkinto vai mikä?

        Joo ja Obama itsekkin oli yllättynyt ja hämillään:)


      • 112112112

        234234234 NO EIHÄN Obama ehtinyt hakemaan palkintoa ajallaan kun oli pari sotaa kiivaimmillaan ja kolmas alkamassa.?


    • On se kumma

      Jos Snowdenille ei myönnetä turvapaikka. Samaan aikaan partasuiset somali"lapset" saavat turvapaikan vähän nyyhkimällä, vaikka Mogadishussa voi jo lomaillakin. Turvapaikka sitä oikeasti tarvitsevalle.

      • Rare imports

        Todennäköisesti Snowdenin osaaminen on myös sitä luokkaa, että turvapaikan saatuaan ei ehdi kissaa sanoa, kun kaveri on töissä.

        Samaa ei voi sanoa suuresta maahantuodusta "työvoimareservistä".

        Jokin ei täsmää: maahanmuuttajaryhmissä työttömyys korostunut valtaväestön suhteen. Mansikanpoimijat eivät saa työvoimaa, vaan odottelevat ulkomaista apua.

        Siis hetkinen - mikä reservi meillä nyt onkaan?


    • Saint 1

      Suomen puolustusvoimien toimintamenot ilman puolustusmateriaalihankintoja ovat vuodessa noin 1,77 miljardia euroa (wikipedia.)

      Vuonna 2013 määrärahaa materiaalihankintoihin oli lähes 600 miljoonaa euroa.

      Mitä tuolla rahalla sitten oikein tehdään.... on lähinnä nuo paraatit, jossa esitellään uusia "leluja."

      Olisiko aika tuolle rahalle... saada jotain vastinetta... esim. yksityisyyden puolustamista.

      No... sopinee kysyä, ainakin.

      • 2+1000

        Kehitysapuun menee joka vuosi yli miljardi euroa. Viimeisen 50 vuoden aikana yli 50 miljardia, kuin Kankkulan kaivoon. Lähes sama määrä, mitä Valtio on velkaa.


      • Sankari satimessa
        2+1000 kirjoitti:

        Kehitysapuun menee joka vuosi yli miljardi euroa. Viimeisen 50 vuoden aikana yli 50 miljardia, kuin Kankkulan kaivoon. Lähes sama määrä, mitä Valtio on velkaa.

        Höpsistä. Kalliiksi tulee vain se "kehitysapu", jota sanotaan maksettavan apuna Euroopan kriisivaltioille. Se raha menee tosiasiassa pankeille isoihin EU-maihin, jotka olisivat vaikeuksitta voineet hoitaa horjuvat pankkinsa itse. Ei mitään oikeutta saati todellista tarvetta maksattaa meillä toisten velkoja. Mutta kun meillä ei ole enää Suomen edun ymmärtäviä oman maan edun ajajia.
        Sama tilanne on muissakin maissa: Puolueita on mutta ne ovat lakanneet ajamasta äänestäjiensä etua.

        Snowden yrittää pelastaa vapaudet ja demokratian länsimaissa osoittamalla dokumenteillaan, että ne todellakin yritetään meiltä viedä.
        Totaalisen valvonnan pystyttäminen kumoaa oikeutemme, koska se antaa valtiolle vallan, jolla voi estää kansalaisia vaikuttamasta mihinkään.

        Snowdenin pelastamalla pelastaisimme viime kädessä itsemme. Se ei kuitenkaan ole yksikertainen juttu, kokska mies jätti näköjään suojautumisensa suunnittelematta ja ajautui Venäjälle. Satimeen.


    • Ei uskallusta

      Suomella ei ole uskallusta myöntää Snowdenille turvapaikkaa. Ehkä tuo lehtijuttu oli muutenkin ankkauutinen.

      • kallellaansinne

        En kannata Suomeen ottamista, koska kokoomuspojat tilaisivat puhelun jenkkilään välittömästi, ja huonosti hänen täällä kävisi - katoaisi kuin pieru Saharaan.


    • Ympäriämpäri

      No... ehkä tuo lehtijuttu oli sitten se maamme suuri "uroteko."

      :))

      Suomella on vuosikymmenet päivätyökseen lisätty byrokratiaa.... ja sitä on kuulkaas paljon.... eiköhän sieltä aina yx pykälä löydy joka lähtöön.

      Toivon kuitenkin että joku vastuuntuntoinen maa... esim. nyt hieman tuohtunut Saksa... tahi Austaralia tms. ottaisi Snowdenin ja turvaisi hänelle hyvän tulevaisuuden: hän teki oman osuutensa maailman parantamiseen... nyt on muiden vuoro.

      • Jaa että

    • Tänne ei ole tulemis

      "Snowdenin Suomen turva-anomus mahdoton".

      http://www.itviikko.fi/uutiset/2013/07/02/yle-snowdenin-suomen-turva-anomus-mahdoton/20139186/7?rss=8

      Ilmiantosivusto Wikileaks ilmoitti NSA:n vakoiluoperaatioista kertoneen Edward Snowdenin hakeneen turvapaikkaa yli 20 maasta, Suomi mukaan lukien.

      Mutta sisäministeriön edustajan mukaan Snowden, jonka uskotaan olevan edelleen Moskovan lentokentällä, ei voi nykyisellään anoa turvapaikkaa Suomesta. Edustaja huomautti Ylelle, että hakemus on Suomen lain mukaan tehtävä Suomen alueella ja se on luovutettava henkilökohtaisesti Suomen viranomaisille.

      Ilta-Sanomien mukaan hakemusta on kummasteltu ulkoministeriössä. Siellä selviteltiin, onko Edward Snowden edes lähettänyt turvapaikkahakemusta. Ulkoministeriöstäkin todettiin, että hakemuksen voi jättää vain Suomeen tullessa.

      Snowdenin paljastukset Yhdysvaltain vakoiluvirasto NSA:n toiminnasta ovat johtamassa kriisiin jopa EU:n ja Yhdysvaltain välillä, kun selvisi, että NSA on saattanut vakoilla EU:n eri virastoja. Paljastusta on kritisoinut useampi suomalaispoliitikko, kuten ulkoministeri Erkki Tuomioja (sd.)

      – Jos uusin tieto Yhdysvaltain EU:n toimintoihin kohdistuvasta urkinnasta pitää paikkansa, on kyse hyvin vakavasta ja törkeästä asiasta, joka jättää jälkensä transatlanttisiin suhteisiin, Tuomioja kirjoitti Facebookissa pari päivää sitten.

      • Asy Lumia

        Ovatko Suomen lähetystöt Suomen maaperää, noin niin kuin turvapaikkahakemisen kannalta?


    • ,.,.

      Käteinen ja Niinistö luovuttaisivat Snowdenin usaan välittömästi, ja nuolisivat amerikkalaisten perseitä vielä päälle.

      • Mielipide se

        on tuokin, ilman mitään järkeviä perusteluja tai muuta. Mistä teitä vainoharhaisia idiootteja oikein piisaa. Mielisairaaloiden sulkeminen näkyy selvimmin tällä foorumilla.


      • itseoletmielisairas
        Mielipide se kirjoitti:

        on tuokin, ilman mitään järkeviä perusteluja tai muuta. Mistä teitä vainoharhaisia idiootteja oikein piisaa. Mielisairaaloiden sulkeminen näkyy selvimmin tällä foorumilla.

        Nato-Niinistökö ei luovuttaisi? Entä Bilderberg-Katainen? Eikö tosiaan muka???


      • Se on
        Mielipide se kirjoitti:

        on tuokin, ilman mitään järkeviä perusteluja tai muuta. Mistä teitä vainoharhaisia idiootteja oikein piisaa. Mielisairaaloiden sulkeminen näkyy selvimmin tällä foorumilla.

        Suomi tehnyt jo yli kymmen vuotta sitten luovutussopimuksen USA:n kanssa, samoin usea eri EU maa kahden kesken ja lisäksi on vielä EU:n ja USA:n sopima luovutussopimus joka solmittiin kaikesa hiljaisuudessa sekin jo vuosia sitten.


      • joou

        urpo ja käteinen yhteen soppii pistetää ne pussaus koppii ja leima pääl ettei palautus oikeutta


      • tuleva nygord

        urpo ja käteinen yhteen soppii pistetää ne pussaus koppii ja leima pääl ettei palautus oikeutta ettei tule lasta soikeat


      • Irti sopimuksista
        Se on kirjoitti:

        Suomi tehnyt jo yli kymmen vuotta sitten luovutussopimuksen USA:n kanssa, samoin usea eri EU maa kahden kesken ja lisäksi on vielä EU:n ja USA:n sopima luovutussopimus joka solmittiin kaikesa hiljaisuudessa sekin jo vuosia sitten.

        Mihin tällaisia luovutussopimuksia tarvitaan? Niiden vuoksi Snowden ei löydä pakopaikkaa mistään.

        Sopimukset pitää purkaa ja kauppasopimusneuvotteluja USA:n kanssa lykätä, kunnes luovutussopimukset on purettu ja vakoilusotku selvitetty.

        Maailmassa ei ole vapautta enää muualla kuin muutamassa Etelä-Amerikan maassa ja sekin saattaa olla näennäistä, kuten Ecuadorin taipuminen USA:n puhuttelun jälkeen osoittaa.

        Euroopalaislta poliitikoilta - myös suomalaislta - pitää vaatia meidän vapautemme turvaamista ja Snowdenin auttamista.


      • Todetaan tosiasiat
        Mielipide se kirjoitti:

        on tuokin, ilman mitään järkeviä perusteluja tai muuta. Mistä teitä vainoharhaisia idiootteja oikein piisaa. Mielisairaaloiden sulkeminen näkyy selvimmin tällä foorumilla.

        Kääntyy itseäsi vastaan tuo toisten leimaaminen, kun Snowdenin todisteet osoittavat ASIANTUNTIJOIDEN mukaan nimenomaan sen, että kaikenkattava valvonta on tosiasia eikä vainoharhaa.
        Jos kielitaitosi riittää, voit itse katsoa, mitä amerikkalaiset perustuslakiprofessorit kirjoittavat asiasta New York Timesin verkkosivuilla otsikolla "Criminal NSA".

        USA Today, joka on maan suurilevikkisin lehti ja poliittisesti konservatiivinen ( mutta ei äärikonservatiivinen) julkaisi viime viikolla nettissivuillaan kolmen aiemman NSA-tiedusteluekspertin yhteishaastattelun.

        Haastatellut olivat yrittäneet saada organisaationsa sisällä ja poliitikoille raportoiden aikaan samaa, mitä Snowden yrittää nyt. He eivät onnistuneet ja sanovat, että Snowden käytti ainoaa keinoa turvata kansalaisvapaudet ja demokratia, joka saattaa tehota: Vetoamista äänestäjiin todisteet antamalla.
        Tämän keinon teho riippuu meistä.
        Annammeko poliitikkojen viedä vapautemme?
        Valta on vielä meillä ja poliitikot riippuvaisia siitä, äänestämmekö heidät valtaan.

        Asetetaan ehdoksi jo eurovaaleissa valvonnan purkaminen. Vaaditaan sitä jokaiselta poliitikolta.
        Jos valvonta jää, otamme riskin, että joku pystyttää sen avulla totaalisen diktatuurin, kuten Hitler 1930-luvulla.
        Kaikenkattavan elektronisen valvonnan oloissa diktatuurin vastustaminen ja demokratian palauttaminen olisi miltei mahdotonta.

        Tämä toteamus ei siis ole vainoharhaa, vaan fakta, jota kukaan ei enää Snowdenin antaman näytön jälkeen pysty kiistämään.

        Tehokasta olisi myös amerikkalaisista nettipalveluista luopuminen ainakin protestiksi niin, että säikähtävät.

        Vaihtoehtoja löytyy myös, jos niistä haluaa luopua kokonaan. Itse aion tutkia niitä.


      • Turvallisuuspalvelu
        Mielipide se kirjoitti:

        on tuokin, ilman mitään järkeviä perusteluja tai muuta. Mistä teitä vainoharhaisia idiootteja oikein piisaa. Mielisairaaloiden sulkeminen näkyy selvimmin tällä foorumilla.

        Olet aivan oikeassa! Samaa olen ihmetellyt itsekin mistä ihmeestä nämä kaikki vähä-älyiset idiootit oikein sikiävät, jotka näillä foorumeilla latelevat sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Tai sitten porukka on niin nuorta teinipoikaa ja -tyttöä ettei vielä oikein ole todellinen maailmankuva ehtinyt hahmottumaan. Huolestuttavaa, jos kyseessä olisi jo varttuneemmat henkilöt - siinä tapauksessa nopeasti lisää rahaa mielisairaaloille!


      • suomi?
        Todetaan tosiasiat kirjoitti:

        Kääntyy itseäsi vastaan tuo toisten leimaaminen, kun Snowdenin todisteet osoittavat ASIANTUNTIJOIDEN mukaan nimenomaan sen, että kaikenkattava valvonta on tosiasia eikä vainoharhaa.
        Jos kielitaitosi riittää, voit itse katsoa, mitä amerikkalaiset perustuslakiprofessorit kirjoittavat asiasta New York Timesin verkkosivuilla otsikolla "Criminal NSA".

        USA Today, joka on maan suurilevikkisin lehti ja poliittisesti konservatiivinen ( mutta ei äärikonservatiivinen) julkaisi viime viikolla nettissivuillaan kolmen aiemman NSA-tiedusteluekspertin yhteishaastattelun.

        Haastatellut olivat yrittäneet saada organisaationsa sisällä ja poliitikoille raportoiden aikaan samaa, mitä Snowden yrittää nyt. He eivät onnistuneet ja sanovat, että Snowden käytti ainoaa keinoa turvata kansalaisvapaudet ja demokratia, joka saattaa tehota: Vetoamista äänestäjiin todisteet antamalla.
        Tämän keinon teho riippuu meistä.
        Annammeko poliitikkojen viedä vapautemme?
        Valta on vielä meillä ja poliitikot riippuvaisia siitä, äänestämmekö heidät valtaan.

        Asetetaan ehdoksi jo eurovaaleissa valvonnan purkaminen. Vaaditaan sitä jokaiselta poliitikolta.
        Jos valvonta jää, otamme riskin, että joku pystyttää sen avulla totaalisen diktatuurin, kuten Hitler 1930-luvulla.
        Kaikenkattavan elektronisen valvonnan oloissa diktatuurin vastustaminen ja demokratian palauttaminen olisi miltei mahdotonta.

        Tämä toteamus ei siis ole vainoharhaa, vaan fakta, jota kukaan ei enää Snowdenin antaman näytön jälkeen pysty kiistämään.

        Tehokasta olisi myös amerikkalaisista nettipalveluista luopuminen ainakin protestiksi niin, että säikähtävät.

        Vaihtoehtoja löytyy myös, jos niistä haluaa luopua kokonaan. Itse aion tutkia niitä.

        nyt älyän sen vihjailun perustaksi mitä esillä, se vihjailu ettei america enää olemassakaan, vain USA niinkuin Eurooppaa ei yhdiste 1900-luvulla - nyt olemme ehdottoman iankaikkisessa ja vaaralllisessa tilanteessa, paljastakoon, ken voi, tai onko hanska jo käytössä n......... rukoilemaan tai esitelmöimään, tai kysymään Herralta, ... Eurooppa puolesta lopun maapallollisen Jeesus on Herra


      • suomi? kirjoitti:

        nyt älyän sen vihjailun perustaksi mitä esillä, se vihjailu ettei america enää olemassakaan, vain USA niinkuin Eurooppaa ei yhdiste 1900-luvulla - nyt olemme ehdottoman iankaikkisessa ja vaaralllisessa tilanteessa, paljastakoon, ken voi, tai onko hanska jo käytössä n......... rukoilemaan tai esitelmöimään, tai kysymään Herralta, ... Eurooppa puolesta lopun maapallollisen Jeesus on Herra

        no. on ajasta vain kiinni valtaa minulla ei ole, mutta toivoisin enkeliksi vakoilun sijaan, kyllä


    • vaikka ei hajuakaan

      mitä ko. hlö on paljastanut, teko oli todella tarpeen tässä sairaassa maailmassa.
      kaikki roistomaisuudet tulee paljastaa,vain niin edes hetkellisesti maailma "paranee".
      usan ja muiden reaktiot ainakin kertoo irvikuvia mm. usa:n toimista,mutta samaa löytyy kaikkialta politiikan ja muiden päättäjien toiminnoista ja peleistä.

      maailma on supersairas.

    • ei kannata

      Snowdenin ei kannata saapua Suomeen hakemaan turvapaikkaa, koska Suomella on USA:n kanssa luovutussoipimus ja siksi toiseksi kokoomuslainen hallituksemme pitäisi huolen siitä, että Snowden myös luovutetaan USA:han oikeuteen. Snowdenin kannattaa mieluummin keskittyä hakemaan tuvapaikkaa Kiinasta ja Etelä-Amerikan maista.

      Suomi ei ole Snowdenille turvallinen paikka, tämä maa on liian kallellaan USA:n toiveiden suuntaan.

      • Make10001

        Eiköhän olla suomessa enemmän kallellaan venäjälle päin.


      • lännen huorat
        Make10001 kirjoitti:

        Eiköhän olla suomessa enemmän kallellaan venäjälle päin.

        Vastoin kuin harhaiset luulevat Suomi ei ole koskaan ollut mitenkään erityisesti kallellaan itään, sillä Suomi on OSA itää.

        Nyky trendi kuitenkin maantiedettä tuntemattoman oikeiston piirissä on pyöriä valmiiksi rasvattunan kumilakanoiden välissä lännen suunnalla.

        Sanonta aikoinaan oli että ollaan rähmällään itään, se kuitenkaan ei ole ollenkaan niin noloa kuin tämä rasvatun röörin auliisti levittäminen lännen suuntaan.

        Kun paskahuusi täyttyy Texasasilaisessa trailerparkissa, niin sekin ylittää uutiskynnyksen Suomessa.


      • USA 4ever

        Ja hyvä niin.

        Huudelkaa vastaukseksi mitä ikinä lystäätte, en palaa lukemaan.


      • Lännen vapaus ohi
        Make10001 kirjoitti:

        Eiköhän olla suomessa enemmän kallellaan venäjälle päin.

        Neuvostoliittoa ei ole enää. Jäikö huomaamatta?
        Kuka sinne on kallellaan kun kommunisteitkin lähes katosivat maailmasta samalla?
        Selkärangattomia myötäilijöitä löytyy joka puolueesta mutta ne "joustavat" kyllä joka suuntaan tosipaikan tullen, vaikka muuta uhoaisivat.

        Heitä on myös kaikissa maissa ja on syytä katsoa, edustaako kukaan (siis tekojensa perusteella) oikeasti meitä sen enempää kotona kuin EU:ssa, jossa Suomi voidaan jyrätä milloin tahansa.

        Siitä vain pudottelemaan vaaleissa turhakkeet ja haitakkeet, jotka ajavat muiden (vaikkapa bisnes- ja pankkimaailman) - mutta ei meidän, kansalaisten, etua.
        Jos olisimme itse hereillä, Snowdenin ei olisi tarvinnut uhrata tulevaisuuttaan meidän herättämiseksemme.

        Ymmärretäänkö edes nyt, vaan onko pää umpiluuta?


      • USA 4 never
        USA 4ever kirjoitti:

        Ja hyvä niin.

        Huudelkaa vastaukseksi mitä ikinä lystäätte, en palaa lukemaan.

        Ja hyvä niin, vaikka et edes tätä osaisi loppuun tavata sinä geeni-maisilla ja sokerilla itsesi turvottanut mänkeröinen.


    • Our precious Balls

      Stubb ja Hilary "vakoilkaa YK.ta" keskustelisivat asiasta...

      Joo... ehkä on parempi löytää maa.... jonka päättäjät ajattelevat omilla aivoillaan.

      Mutta muuten... mielenkiintoista, tuo puolustusbudjetti... ja tietoturva vuotaa kuin seula... ja rokotteetkin... Kansallemme, siittiöillemme, tuhoisia kemikaaleja täynnä...

    • Tosimies.

      Olen varma että punikki inisterimme Tuomioja on ollut asilla tuossa, varmaan oikein tyrkyttänyt turvapaikka hakemusta hänelle.

      On Suomen tuho on siihen suostutaan, karkoittaa tuollainen maanpetturi tulee jos ikinä Suomeen saapuu.

      • Vapautesi vaarassa

        Snowden on tosimies ja sankari.
        Hän yrittää pelastaa länsimaisen ihmisen ja yhteiskunnan vapauden osoittamalla todistein, miten suuressa vaarassa vapautemme on.
        Loppu riippuu meistä itsestämme.
        Sinä kuulut niihin jotka ovat valmiit orjuuteen, kunhan orjuus vain pystytetään Länteen?
        Minulle orjuus on tuhoa niin idässä kuin lännessä.


      • Turvallisuuspalvelu

        Olet oikeassa, näin se on juurikin mennyt. Tuomioja on ottanut yhteyttä Venäjän viranomaisiin ja oikein tarjonnut turvapaikkaa maanpetturille. Jos olisi vielä toinen puniikki Halonen parivaljakkona, niin varmaan olisi jo hakemuskin hyväksytty


    • Jex Nokia+ muut

      Olen poliisi tappurainen ja kerron että vakoilemme kaikkia teitä. Meillä on myös valvontakamerat asunnoissanne.

      • tänne vaan

        Tervetuloa, eihän hän ole edes rikollinen, sanan varsinaisessa
        merkityksessä. häntä nyt jahtaavat taas pikemminkin ovat kun
        haluavat salata noita asioita.
        Minua inhottaa kaikki salaaminen ja kyttääminen, niinkuin tuo Bildenberg kokouksen tyylikin on.
        Hyvä kämppä miehelle ja töitä taatusti löytyy, lahjakas kaveri.


      • Jussuf (se sama)
        tänne vaan kirjoitti:

        Tervetuloa, eihän hän ole edes rikollinen, sanan varsinaisessa
        merkityksessä. häntä nyt jahtaavat taas pikemminkin ovat kun
        haluavat salata noita asioita.
        Minua inhottaa kaikki salaaminen ja kyttääminen, niinkuin tuo Bildenberg kokouksen tyylikin on.
        Hyvä kämppä miehelle ja töitä taatusti löytyy, lahjakas kaveri.

        Ei tarvita.
        Suomi tarvitsee kipeästi koneinsinöörejä itikseen, Snowden ei täytä kriteerejä.
        Minulla on amerikkalainen ystävä.


    • kjjkjhjh

      Snowden pakolaiskeskukseen.

      Suomi on aina ollut sananvapauden puolustaja ja muiden maiden neuvoja. On se nyt kivaa, kun ministerimme menevät Usaa neuvomaan ja opastamaan ihmisoikeuskysymyksessä.

      • Joskus pelottaa

        "Suomi on aina ollut sananvapauden puolustaja ja muiden maiden neuvoja".

        Entä oman maan kansalaisten osalta ?


      • Myös länsi epävapaa

        Jos haluat säilyttää ihmis- ja kansalaisoikeutesi, kannattaakin luottaa omaan maahan eikä mhinkään muuhun.
        Omilta poliitikoiltamme voimme vaatia vapautemme puolustamista ja jättää valitsematta ne, jotka eivät puolusta.

        Oletko tehnyt niin?

        Monet amerikkkalaiset katsovat jo menettäneensä vapautensa, koska Snowdenin paljastamat asiakirjat osoittavat juuri sen.
        USA keskustelee nyt tästä, vaikka se ei näy äärioikeiston sivuilla tai kaikkien valtalehtienkään.


    • nuolijat alas
    • rakkikoira äänessä

      Vihervasemmistolaisen diiba daabaa. Aloittajaa ei ole kertaakaan kiinnostanut mitä Neuvostoliitossa tapahtui tai mitä NL teki miehitettyjen maiden asukkaille yli puolen vuosisadan ajan. Kuin yö ja päivä verrattuna tähän tiedusteluvuotoon

      Jos Snowden olisi ollut venäläinen, kuubalainen tms olisi aloittaja kohauttanut hartioitansa ja tokaissut "huono tuuri" ja jatkanut talsimistaan.

      Nyt sitä mölytään kuin jokin kiimassa oleva rakkikoira.

      • Jaa-a...

        Toi nimimerkkis tosiaan sopii sulle. Et muuten edes ymmärrä nettkikeskusteluja, nyt aiheena ei ole muinainen historiasta tuttun Neuvostoliitto, vaikka idioottitason aasinsiltaa siihen koitatkin väsätä. Neuvostoliitto on kuollut ja kuopattu jo aikaa sitten ja Venäjälläkin valtaa pitää Kokoomuksen veljespuolue.

        Yhdysvaltojen PNAC:n suunnitelmassa taas todetaan että Yhdysvaltojen tulee ehkäistä minkä tahansa muun valtion yritykset nousta voimatekijäksi ja esitetään jonkin verran huolta siitä että Eurooppa voisi yrittää kilpailla Yhdysvaltojen kanssa. Suunnitelmassa sanottiinkin että Yhdysvaltojen tulee “ehkäistä kehittyneitä teollisuusmaita kyseenalaistamasta sen johtajuutta ja edes yrittämästä kasvattaa alueellista tai globaalia vaikutusvaltaansa”. Suunnitelma mainitsi Kiinan, Venäjän, Saksan ja Japanin tärkeimmiksi kurissa pidettäviksi.

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Project_for_the_New_American_Century


      • Much higher Ground

        Venäjänmaalla kehitys on kuitenkin äärityöväensosialistisen Neuvostoliitlon jälkeen ollut perin positiivista... samaan aikaan kuin EU:ssa ja USAssa kehitys se on ollut täysin päinvastaista.

        Kaikki mikä ei ole rahaeliitin mieleen... ei kuitenkaan ole leimattavissa "viherpiipertäjien" tahi vasemmistolaisten mielipiteiksi, pois tuollainen ääliömäinen tampioajattelu.


      • Amerikkalainen pelko

        Jokaisen tiedossa on, mitä Neuvosoliitto teki.
        Nyt sitä samaa tekee USA.
        Se on vielä pahempi juttu, koska USA ei ole rapakunnossa ja koska valvonta on vielä paljon kattavampaa ja ylivaltiollista.

        Eräs USA:n tiedusteluasiantuntija sanoi sikäläisen lehden haastattelussa, että se järjestelmä, jonka pystyttämiseen hän on itse osallistunut ja joka on nyt valmis, saisi Hitlerin ja Stalinin vihreäksi kateudesta.

        Hän sanoi, että pelkää seurauksia, jos hänen maansa luopuisi demokratiasta, koska millään diktatuurilla ei ole ollut käytössään yhtä kattavaa urkintajärjestelmää.
        Kannattaa seurata keskustelua USA:ssa, kun se on netissä mahdollista.


    • Lifetime politrucs

      Z... Zý.... Zyskovits... hetkinen... nyt pitää oikein tarkistaa...

      Siis Ben Zyskowiczin (kok) mielestä Snowdenille ei pitäisi myöntää turvapaikkaa Suomessa.

      "En tiedä vainotaanko häntä muutenkaan, vaikka häntä tietenkin yritetään saada Amerikkaan lain eteen vastaamaan teoistaan."

      Ikänsä Arkadianmäellä viettänyt Ben... Zy... Zyskowicz kiteyttää.

      http://www.hs.fi/politiikka/Räsänen ei voi auttaa Snowdenia Zyskowicz ei ottaisi Suomeen Lapintie harkitsisi/a1372729587318

    • Suomi-koira

      Snowden lähetti tirvapaikkahakemuksen piruuttaan Suomeen. Tietäähän hän, kuinka Nato-koiria presidenttimme ja kokoomuspoliitikkomme ovat.

      Johan Nato-Suomi on ehtinyt sanoa, että Suomi ei käsittele Snowdenin hakemusta.

      Se taas johtuu siitä, että USA:n varapresidentti Biden on Obaman käskystä painostanut kaikkia niitä maita myös Suomea ja Niinistöä, joihin Snowden on hakemuksensa lähettänyt, että ne eivät myönnä turvapaikkaa Snowdenille.

    • ÄLLYKKÄ

      Inhimillinen erehdys !!!!

    • jota haluttiin salat

      Ehdottomasti saisi jäädä, hänhän on tehnyt palveluksen
      koko maailmalle ja paljastanut tuollaisen mätäpaiseen.

    • Wellcome Edie

      Oulusa voisi tehdä tehokkaamman G4-version vakoiluohjelmistosta.

    • vain mamuja kiitos

      Ei missään nimessä:

      * väärä kansalaisuus
      * väärä ihonväri
      * koulutettu
      * saattaisi haluta tehdä työtä
      * ei sovi yk humanitaariseen raamiin

      • Älä jaksa

        Kuule: älä jaksa.
        Kukaan ei jaksa teitä enää.


    • Snowden tänne vaan!

      Toivottavasti Suomi tekee järkevän ratkaisun ja myöntää turvapaikan Snowdenille.
      Snowden ei ole tehnyt mitään niin isoa vääryyttä, että hänet pitäisi palauttaa kotimaahansa elämään sellissä. Snowden puolustaa ihmisoikeuksia, eikä riistoa.

    • Älä tule suomeen

      Kokoomuslaiset jenkkien ahtereiden lipojat eivät ikinä tule myöntämään turvapaikkaa kyseiselle herralle! Katainen ja kaikkien aikojen pahin lipoja Stubb, eivät tee mitään, mikä ei miellytä heidän herrojaan. Näillä sotahulluilla on niin kova hinku päästä Natoon ja uskomattoman armoton tarve mielistellä jenkkejä, että Snowden on jenkkikoneessa alta minuutin, jos suomeen tulee.

    • Rötösherraksikohan

      Epäluotettava teini , etsii median huomiota kuten wikiliiksi . Tuollainen julkisuuden kaipuu tehnee hänestä epäluotettavan mihinkään toimeen . En huolisi edes naapuriksi tuollaista selkäänpuukottajaa , kaikenlainen vakoilu on elänyt ennen ja elää edelleen . Kaikenlainen bittiviidakon liikenne on julkista kun sen koneestaan ulos laskee .

    • Kantakaa vastuu teoista!

      Ei Suomi uskalla. Nyt jo välit aika viileät Amerikkaan saati jos suoraan uhmaa sitä. Ja miksi turvapaikkaa pitäisi antaa? Sehän rikkoi oman maansa lakia tietoisesti ja nyt odottaa rangaistus.

    • Perserassi-Manning

      Mustaa munaa Snowdenin homon pyllyyn! Texasiin kärsimään tuomiotaan vaan.. Kyseinen PELLE on Vasikka..

    • 544242bnknbkn

      Petturille petturin palkka - kuula kalloon ..........siinä se !

      • Juuri näin

        Hame päälle ja nappi otsaan..


      • lucy 8

        Rikoksen ilmiantajako on suurempi rikollinen kuin teon tekijä???


      • 7+4
        lucy 8 kirjoitti:

        Rikoksen ilmiantajako on suurempi rikollinen kuin teon tekijä???

        hm...


    • USA pelasti Euroopan

      USA ei todellakaan ole täydellinen, mutta ilman sitä meillä Euroopassa koittaisi paljon nykyistä kovemmat ajat. Venäjä, Kiina ja arabimaat ovat pitkään olleet kieli ojossa pyrkimässä maailman ykkösmahdiksi. Ja kun tiedetään ko. tyrannioiden surkeat ihmisoikeudet ja imperialismi-into, niin ei meikäläiseltä irtoa hurraa-huutoja, jos jenkit eristäytyisivät muusta maailmasta.

      Jos Varsovan liiton ajat olivat niin kultaisia, niin miksi ihmeessä kaikki CCCP:n hajotessa ryntäsivät NATO:oon ? Vastaus: Neuvostoliiton käskytyspiirissä olleet valtiot olivat omakohtaisesti kokeneet, mitä on olla vailla todellista itsenäisyyttä yhden hörhöpuolueen pakkovallan alla. Kun tuli tilaisuus livetä vankilasta, näin luonnollisesti tehtiin.

      • Huijausta

        Siksi juuri on niin täydellinen petos, kun USA onkin samanlainen eikä mitään läntistä vapautta ole olemasakaan.


    • america sex

      Tämähän oli esillä tasavertaisuuden niin, sanoisin valitkaa tasavertaisuus suomessa ja suomen rajojen ja kansalaisia ja kaikissa muisssa maissa, onko mitään puolustusta ihmisille, jotka minua kyttää, vaanii, vakoilee, kyyristelee se Jumalaton, niinkuin raamattu-kirjassa onkin selvillä nämä meitä harrastelevat - siis, mitä tässä kysytään, saisi Suomessa edes asua Joensuun Kodit Oy:ssä niin ettei vesikatto-välikattio tilassa mitään häirintää eikä äänitteiden ja muiden häirityn yksityisyyden vuosikymmeniä hyväntekeväisyyttä sosiaalitoimisto (peruspalveluvirasto asiakkat uskontokunnat armeijakaverit ruotuväki 1700-luku romanit reservit mailman kaikki armeijat ja turvatalo ..........., ei tässä mitään nimiä, ei mitään nimiä) siis, ottaa kyllä selvitystilaan .......... se radio esillä sanoo ettei poliittisia edellytyksiä Snowdenin Suomeen ........... voihan tässä olla laaja america yhteisö ottamassa tilaa mailmanlaajuisesti ongelmaan

    • Olen perussuomalainen ja kannatan EHDOTTOMASTI turvapaikan myöntämistä Snowdenille. Voisimme luovuttaa USA:lle Snowdenin sijaan, jonkun entisen Siad Barren sotilaan, jolle maassamme on myönnetty turvapaikka. Tiettävästi 90-luvun alkupuolella Suomesta sai turvapaikan jotkut somalialaiset, jotka omassa maassaan olivat syyllityneet kansanmurhaan. Aikoinaan ainakin kirjoiteltiin näin mm. Tiedonantajassa. Jos nämä nyt oli vain perättömiä lehtijuttuja niin luovutetaan sitten Stubb tai Katainen USA:han. Silloin emme ainakaan menettäisi mitään !

      • kohtuulliset 3 milli

      • Winterwonders

        Snow... Lumi.

        Sukunimikin sopisi hyvin lumiseen Suomeen.


    • goff

      pysäyttäkää Hautala!!!

      • Ei liity tähän

        Voisitko vastata siihen, mitä kysytään? Hautala ei kuulu tähän.


    • Finland with Jeesus

      tositan tohon america sex on kysymys muista asioista kuin sexistä, ei ne america maa mutta siellähän, minä tiedän voi olla vaikka kuinka monta hyvää ja parasta americalaista, niin, tämän minä tunnustan vilpittömästi americalaisten mielenkiinnon kaikkea kivaa kohtaan tuntevana noo osotetta en viiti vuotaa tosin - arvioin americalaisten olevan tulevaisuuden tilassa pahassa hakemassa meiltä Eurooppalaislta ymmärtämysä teoilleen ja mitä harhaan johdettu maan laajuinen on saanut aikaan, täytyy ymmärtää maa (maapallollinen) minulla asiasta enemmänkin kiinnostuneena ajatella, mitä sanoo Israel saattaa Israelilaisia Israelin maahan tehtävää ajatella sen sijaan mitä tähän asti heitetty ------------- niin, asiantuntija Herra olisi ..................... Snowden mainitaan yksityisyydestään kiinnipitävänä henkilönä - se on varmaan america tarkoitus, olisiko käden ojennus Jumalalta Tosiasiat me ihmiset olemme perusteltuja tarkastamaan tilanne salassa/ilmi omasta syystämme olemme tilassa haluamme loistaa mailman kartalla niin pieninä suurina kuibn suhteen kaikkivalötias

    • usa sortaa kaikkia

      Tässähän tämä jenkkien niin kovasti mainostama ns. "vapaus" on taas tullut nähdyksi.
      Kun teet ja toimit niin kuin sanotaan, kaikki on hyvin. Auta armias, jos toimit vastoin heidän toiveita tai käskyjään, onkin se vapaus loppuelämäksi mennyt! Häkki heilahtaa välittömästi, syytteet kyllä keksitään ja ns."vapaa"oikeuslaitos tuomitsee sinut loppuiäksesi vankilaan. Aivan samanlainen tyrannimaa se on kuin Kiina, Venäjä ym. parjatut maat.

      • tuleva nygord

        jenkeishä joku 18v sälli oli pelannu jotai netti peliä ja läpällää heittäny kaverilles jotai terrorismista ja heti perää sanonu et just jouking eli kunha pelleilen joku akka siin samas pelis oli ilmottanu polisil ja sälli on vangittuna odottaa vissii 8v tuomio

        siinä meillä vapaa amerikka


      • tuleva nygord
        tuleva nygord kirjoitti:

        jenkeishä joku 18v sälli oli pelannu jotai netti peliä ja läpällää heittäny kaverilles jotai terrorismista ja heti perää sanonu et just jouking eli kunha pelleilen joku akka siin samas pelis oli ilmottanu polisil ja sälli on vangittuna odottaa vissii 8v tuomio

        siinä meillä vapaa amerikka

        ainii pitää jatkaa viel et koska ne alkaa vangitsee niit räppärei ku laulaa aseist ryöstöist poliisin ampumiset huumeist sun muuta en tajua sitä systemii muka demokratia


    • totuus in

      Turvapaikka ja kaikki suojelu kuuluu ilmanmuuta tälle rehelliselle miehelle.Kumma kun rehellisyys ei kuulu päättäjien hyveeseen.Kaikki salaisuudet vaan ilmi

    • Harasooooo

      Tänne vaan keskustellaan natoon liittymisestä

    • saariston mies

      Ampua pitäis koko Snowden. Ei tuollaisia tarvita ainakaan tänne. Mitä turhaan sitä mihinkään luovuttamaankaan vaan halvemmaksi tulisi kun laittaa kuulaa kalloon. Kyllä sen joku agentti vielä tappaa...

      • Viva Quantanamo!

        Hei Fag-Snowden, soon you will be WATERBOARDING! Surfs up!


      • Snowden on mies
        Viva Quantanamo! kirjoitti:

        Hei Fag-Snowden, soon you will be WATERBOARDING! Surfs up!

        Miten surkeaa: mainostat haluasi toisen ihmisen kiduttamiseen. No. Väkivaltauho on typeryyden ja oman epätoivoisuuden mainostamista: Se lyö, joka ei muuta osaa.
        Mutta opetella aina voi!


    • 21quut

      P:kele S:tana.... HAUTALA

      • 27yyt

        hamsteri


    • ajojahdille päätös

      Nyt olisi politikoilla paikka näyttää että ihmisoikeuksia arvostetaan ja kiireellinen turvapaikkapäätös. Eikä saa luovuttaa myöhemminkään. Kohtuuton rangaistus odottaisi usassa. Lakimuutos, jos nykyisellä ei voi turvapaikkaa myöntää pikana poikkeustapauksissa.

    • fgyuhjkansdf

      Suomi on pullollaan USA:n kätyreitä ja kumartajia - täällä ei oo kaveri kyllä turvassa.
      Stubb on ensimmäisenä suu vaahdossa lynkkaamassa Snowdenia ja koko hallitusrintama keskusta ja persut mukaanlukien, mitä nyt opposition suulla vähän vikisee vastaan. Vaikea löytää ketään Suomesta puolustamaan Snowden:ia - sellaista tahoa siis, jolla on käytännössä mitään taloudellispoliittista valtaa.

    • Viestintävirkailija
    • 18uuty

      miksi DDR:n STASIN Rosenholz aineistoa ei julkisteta?? --- NYT!!!

      • sazz3

        Presidentti Tarja Halosen toiminta entisen Itä-Saksan hyväksi DDR:n tunnustamiskomiteassa oli tähän asti tiedettyä aktiivisempaa. Komitea vastusti Suomen virallista ulkopoliittista linjaa ja levitti itäsaksalaista propagandamateriaalia.

        Halonen myös valittiin yhtenä komitean edustajana presidentti Urho Kekkosen luo vetoamaan DDR:n puolesta. Keijo Korhonen on kuvannut komitealaisia Suomen virallisen linjan "selkään ampujiksi".


      • gobba

        Halonen toimi aktiivisesti DDR:n hyväksi
        Ja mä olen 100% varma että salaiselta Tiitisen listalta löytyy Tarja Halosen nimi.


      • bassg

        On se nyt perkele, että meillä oli maanpetturi presidenttinä


      • 23freew
        sazz3 kirjoitti:

        Presidentti Tarja Halosen toiminta entisen Itä-Saksan hyväksi DDR:n tunnustamiskomiteassa oli tähän asti tiedettyä aktiivisempaa. Komitea vastusti Suomen virallista ulkopoliittista linjaa ja levitti itäsaksalaista propagandamateriaalia.

        Halonen myös valittiin yhtenä komitean edustajana presidentti Urho Kekkosen luo vetoamaan DDR:n puolesta. Keijo Korhonen on kuvannut komitealaisia Suomen virallisen linjan "selkään ampujiksi".

        Halosen opportunistinen toiminta on syytä tutkia. Erityisesti paheksun Halosen tapaa, jolla hän salasi ja pimittäi täydellisestri DDR:n ihmisoikeusloukkakset ja kuinka hän sen jälkeen on esiintynyt ihmisoikeustaistelijana - Groznyitä ja Afganistanin NL-miehitystä luykuun ottamatta


      • 18uuttWARD
        bassg kirjoitti:

        On se nyt perkele, että meillä oli maanpetturi presidenttinä

        Halosen toiminta on kautta aikojen ja nytkin ollut NL/Venäjän liioiteltua ttukemista ja avustamista, samoin DDR:n. Vailla mitää demokraattisuutta tia ihmisoikeustajua Halonen on sallinut sosialistisille maille epäinhimillisten toimien jatkumisen


      • Lue joskus lehti
        18uuttWARD kirjoitti:

        Halosen toiminta on kautta aikojen ja nytkin ollut NL/Venäjän liioiteltua ttukemista ja avustamista, samoin DDR:n. Vailla mitää demokraattisuutta tia ihmisoikeustajua Halonen on sallinut sosialistisille maille epäinhimillisten toimien jatkumisen

        Onko joku vielä niin tyhmä että luulee Haloskan olevan Suomen presidentti. :D


    • ernesto.guevara

      Snowdenille pitäisi antaa Suomeen turvapaikka välittömästi. Fuck the Yanks

    • MinnieMayMaggie

      Snowden on rikollinen ja kuuluu ehdottomasti luovutettavaksi yhdysvaltoihin. Snowdenin ja Assangen sekä Manningin kaltaiset itseään täynnä olevat tietovuotajat kuuluvat telkien taakse. En ymmärrä laisinkaan mikä helvetti näiden motiivi edes on? Aiheuttavat sorkkimisillaan ja vuotamisillaan vielä jos huonosti käy 3. maailmansodan.

      Mä ainakin käräyttäisin kyseisen kaltaiset turvapaikanhakijaluuserit välittömästi.

      Päätös: Oikeuden eteen vaan mars mars.

      • m.g.

        Komppaan täysin. Tietovuotajat kiinni ja oikeuden eteen!


      • Mihinihmiskuntamenos

        Tämä nykyinen kyttäys nettimaailmassa on vain testausta miten homma hoidetaan. Seuraava vaihe oh totaalinen mikrosirutus (luultavasti jokaisen käyttäjän tietokoneetkin ovat korvamerkittyjä), jolloin olemme systeemin orjia tai eliminoinoitavia orjia tavalla tai toisella (sairaudet, tapaturmat ym.) Jos et suostu heidän sanelemaan elämäntyyliin.
        Mikä saatttana on usa ja miksi meidän hallitukset ym. instanssit ovat kuin polvillaan kynyäviä orjia. Pistää staaana vihaksi. Nyt olisi suomella paikka näyttää maailmalle, että Snowden on tehnyt maailmanmittakaavassa superhienon työn, hän näytti maailmalle missä vaiheessa jo ollaan. Teitä, siis meitä kytätään alvariinsa!!
        Snowdenille uusi henkilöllisyys ja se on siinä. Tevetuloa vaan Snowden Suomeen!


      • ihmetellen1
        m.g. kirjoitti:

        Komppaan täysin. Tietovuotajat kiinni ja oikeuden eteen!

        rikoksen ilmiantajat oikeuden eteen tuomiolle? johan on aikoihin eletty!


      • Obamaputin

        No tosiaankaan et ymmärrä. Et ymmärrä, että vapaus on vaarassa, niin lännessä kuin idässä - myös meillä.
        Jos tämä saa jatkua, vapaus lakkaa koko maailmassa.
        Siksi Putin ja Obama ovat Snowdenista samaa mieltä: KUMPIKAAN ei kannata kansalaisvapauksia. Itse järkytyin, kun Snowden osoitti sen. En ollut seurannut jo aiemmin aloitettua vuotaja-jahtia.
        Snowden haluaisi että länsi säilyttäisi demokratiansa ja kansalaiset oikeutensa edes lännessä.
        Ja sitä vastustat, kun et ymmärrä mitään siitä, mitä Snowden tekee.

        Vuotajat ovat aivan välttämätön demokratian turva, eivät sen horjuttajia. Siitä oli hyvä kirjoitus NewYorkerin sivuilla.


      • Korjaus
        Obamaputin kirjoitti:

        No tosiaankaan et ymmärrä. Et ymmärrä, että vapaus on vaarassa, niin lännessä kuin idässä - myös meillä.
        Jos tämä saa jatkua, vapaus lakkaa koko maailmassa.
        Siksi Putin ja Obama ovat Snowdenista samaa mieltä: KUMPIKAAN ei kannata kansalaisvapauksia. Itse järkytyin, kun Snowden osoitti sen. En ollut seurannut jo aiemmin aloitettua vuotaja-jahtia.
        Snowden haluaisi että länsi säilyttäisi demokratiansa ja kansalaiset oikeutensa edes lännessä.
        Ja sitä vastustat, kun et ymmärrä mitään siitä, mitä Snowden tekee.

        Vuotajat ovat aivan välttämätön demokratian turva, eivät sen horjuttajia. Siitä oli hyvä kirjoitus NewYorkerin sivuilla.

        Nimimerkki Obamaputin kirjoitti siis vastaukseksi MInniemAy Maggille. Joutui väärään kohtaan ketjussa.


    • Big Kok
    • fackYOU

      Suomi on USAN orja, ei se täältä mitään turvaa saisi vaan lähtisi samantien sinne läskilandiaan takasin.

    • g.m.

      Snowden vaarantaa muidenkin kuin Yhdysvaltalaistain kansalaisten hengen. Tottahan on, että tuo urkinta on paljastanut monta terrori-iskua.

      Myös muissa maissa harrastetaan urkintaa, se on jokaisen maan yksi keino puolustaa maataan ja kansalaisiaan.

      Snowden joutaa todellakin jäädä kiinni ja saada tuomionsa.

      • 112112

        g.m Mainitse edes yksi ????


    • Maanpetturi hän on

      Oman maansa petturi, miksi sille pitäisi antaa turvapaikka. Suomessa on jo yksi kansanmurhaaja elätettävänä, se riittää. Mitä itänaapuri tekisi maanpetturille on hyvin helppo arvata!

      • Suomen Vapaussota

        Vapaussodassa vuonna 1918 lausuin Suomen ja Vienan karjalaisille, etten tulisi panemaan miekkaani tuppeen ennen kuin Suomi ja Itä-Karjala olisivat vapaat. Vannoin tämän suomalaisen talonpoikaisarmeijan nimissä luottaen sen urhoollisiin miehiin ja Suomen uhrautuvaisiin naisiin.

        Kaksikymmentäkolme vuotta ovat Viena ja Aunus odottaneet tämän lupauksen täyttymistä; puolitoista vuotta on Suomen Karjala kunniakkaan talvisodan jälkeen autiona odottanut aamun sarastusta.

        Vapaussodan taistelijat, talvisodan mainehikkaat miehet, urhoolliset sotilaani! Uusi päivä on koittanut. Karjala nousee, riveissänne marssivat sen omat pataljoonat. Karjalan vapaus ja suuri Suomi väikkyy edessämme maailmanhistoriallisten tapahtumien valtavassa vyöryssä. Suokoon kansojen kohtaloja ohjaava Kaitselmus Suomen armeijan täyttää Karjalan heimolle antamani lupauksen.

        Sotilaat! Se kamara, jolle astutte, on heimomme veren ja kärsimysten kyllästämää, pyhää maata. Teidän voittonne tulevat vapauttamaan Karjalan, teidän tekonne luovat Suomelle suuren, onnellisen tulevaisuuden.

        Mannerheim


    • stadin kolli.

      Onko todella niin sinisilmäisiä henkilöitä jotka uskovat vain usa:n vakoilevan? Kaikki valtiot urkkivat, tiedustelevat ja muutoin vakoilevat. Oman maan petturi ei ansaitse myätätuntoa.

      • Oikeistodiktatuuriin

        Te kaikki jotka nielette perusteettomat petturuusväitteet, olette kuin DDR:n enemmistökansalaiset, jotka innokkaasti ilmiantoivat toisiaan viranomaisille maan turvallisuuden nimissä.
        Ette ansaitse demokratian takaamaa vapauttanne, kun ette tiedä mitään demokratiasta ettekä tunnista kuka ja mikä sitä puolustaa ja kuka ja mikä sitä uhkaa.
        Lynkkaatte vapautenne puolustajat ja niinpä vapaus lakkaa, jos se teistä on kiinni.

        Tajutkaa nyt, että valtiovalta ei ole automaattisesti oikeassa. Hitler ja monet muut fasistit tulivat valtaan laillisesti mutta kaappasivat sen ja muuttivat diktatuuriksi.
        Hallinto, joka kaappaa vallan, vetoaa varmasti lakiin ja siihen vedoten lakkautetaan myös vapaus. Onhan diktatuureissakin aina lait.
        "Laillisuus" tarkoittaa diktatuurissa orjuuttamista lakien avulla.
        Snowden osoittaa, että se riski on olemassa nyt myös lännessä.


    • piiskomppani

      Eikös me käytännössä kuuluta siihen jo.

    • 7+12

      Hyvin on viestit saaneet miinusta.

    • Koski, pena

      Ei USA ainut vakooja ole!

      • valomerkki kansalle

        Ei tietenkään, mutta jostainhan se mätäpaiseiden puhkominen on aloitettava. Ja ehkä me vihdoinkin täällä Euroopassa tajuamme, kuinka sinisilmäisiö olemme olleet.


      • mutta pahin

        No ei olekaan, sehän vakoilee muita vakoilijoitakin...


    • kyllä turvaan

      Ehdottomasti turvapaikka Suomesta. Valtioiden kohdalla ei pidä paikkaansa sanonta ; Viestintuojaa ei saa ampua.
      Suomalaiset on niin lälläreitä, etteivät tohdi turvapaikkaa antaa. Muistakaa, että hän on ihminen.

    • ........

      Niin koska amerikan yhdysvallat haastetaan haagin tuomio istuimeen rikoksista maailmaa vastaan? ?? Snowden on ansainnut Nobelin rauhanpalkinnon ja yhdysvallat liittolaisineen on ansainnut korkeimman tuomion ihmisyyttä vastaan. Vapauden esikuva on feikki valtio

    • Viljo.

      Onx Joseph Moshea näkyny?

      Miss seon?

    • skozka

      Truth is a treason in a world of lies.

    • No privacy

      Suomalainen waltamedia on leimannut Snowdenia "tietovuotajaksi."

      Perin outoa... koska Snowdenhan juuri paljasti nämä tietovuodot internetissä ja ohjelmistoissa: Internet vuotaa kuin seula!

      • rahamahdin valtio

        Hys hys nyt, jenkkien bisnekset saattavat vaarantua!!


    • 5gt45g5y

      Maanpetturi, ei mitään armoa tuollaiselle iillimadolle. Mitä nopeammin saa tuomion sen parempi. Vai pitäisi vielä tänne majoittaa.

    • Dodii.....

      Tässä ajassa on mies paikallaan,Hyvä että joku pöyhii lautakasoja
      Onhan sitä vasta vakoilua molemmin puolin,Mutta kenellä kestää hermo ?

    • Kaksinaamaista!

      Stub länkyttää uutisissa turvapaikan myöntämisestä. Kyllä sitä nyt kannattaa suutaan soittaa aikomuksista, kun hän tietää että Snowdenin mahdollisuus matkustaa suomeen itse pyytämään turvapaikkaa on lähes nolla!

      Noilla todennäköisyyksillä kannattaakin pelata tätä uhkapeliä, jossa uhka on minimoitu lähes nollaan!

      Kyllä olisi eri ääni kellossa jos Snowdenin hakemus olisikin ollut riittävä ja asia pitäisikin käsitellä oikeasti ja etenkin siinä vaiheessa kun turvapaikan myöntäminenkin alkaisi näyttää todelliselta.

      Näinköhän Stub haluaisi uhrata hyvät suhteensa Yhdysvaltojen suuntaan yhden turvapaikanhakijan vuoksi..?

      • ootko kiimassa alex?

        snöyden o hurmannu kaikki höynät..


      • -----------

        "kun hän tietää että Snowdenin mahdollisuus matkustaa suomeen itse pyytämään turvapaikkaa on lähes nolla!"

        Miten niin lähes nolla? Mikään ei estä Snowdenia pistämästä töppöstä toisen eteen ja lähtemään metsiin vaellukselle kohti Suomen rajaa. Toki karhu tai vaikka susi voi syödä matkalla ja Snowden häviää jäljettömiin, mutta pitäähän karhujenkin jostain saada evästä talvihorrosta varten.

        Snowden kyllä vaikuttaa sellaiselta hyväuskoiselta liikaa hemmotellulta julkisuudenkipeältä pennulta, ettei sellainen uskalla lähteä vaellusretkelle. Kaikki pitäisi saada valmiina eteen.

        Valmiina kyllä tulee jotain saamaan, mutta tuota menoa se on piikin käteensä kuolemansellissä jossain Yhdysvaltojen vankilassa.


      • lkuy

        helpoinhan sen Suomeen on tulla eikun Karjalaan ja kälppii rajanyli !??


      • 12+16
        ----------- kirjoitti:

        "kun hän tietää että Snowdenin mahdollisuus matkustaa suomeen itse pyytämään turvapaikkaa on lähes nolla!"

        Miten niin lähes nolla? Mikään ei estä Snowdenia pistämästä töppöstä toisen eteen ja lähtemään metsiin vaellukselle kohti Suomen rajaa. Toki karhu tai vaikka susi voi syödä matkalla ja Snowden häviää jäljettömiin, mutta pitäähän karhujenkin jostain saada evästä talvihorrosta varten.

        Snowden kyllä vaikuttaa sellaiselta hyväuskoiselta liikaa hemmotellulta julkisuudenkipeältä pennulta, ettei sellainen uskalla lähteä vaellusretkelle. Kaikki pitäisi saada valmiina eteen.

        Valmiina kyllä tulee jotain saamaan, mutta tuota menoa se on piikin käteensä kuolemansellissä jossain Yhdysvaltojen vankilassa.

        Hän ei pääse ilman voimassa olevaa passia pois lentokentän kansainväliseltä transit alueelta!


    • wellwellwell

      Turvapaikka myönnettävä! Olisi ollut parempi kun nl kaatu, niin olisi usakin kaatunut.

    • 3+17

      Olis kiva saada jemkki paljastaja suomeen ja kysyä tietääkö mitä venäläiset tekee suomessa kun ovar ostaneet mastojen läheltä maita ja halleja.

    • kaveri

      Samat sanat Snowdenille turvapaikka heti, mutta ei suomesta suomi on usan perseen nuolija jos, hän tulee tänne niin täällä jo odottavat usan agentit snowderia aivan varmasti. Suomi ei varmasti anna turvapaikkaa eihän suomi halua pilata hyviä suhteita usaan ja tekee varmasti kaikkensa palauttaakseen hänet yhdysvaltoihin.

    • Joo ei Suomesta

      Sehän on totisinta totta,että ekalla koneellla äijä vietäis "oikeuden" eteen.

      Niin ja mitäs maan petturuutta tos asias on, äijä vaan on tehnyt työtä käskettyä ja tehny niinku esimiehet on käskeny,eli vakoillut.
      Äijällä vaan tuli kuppi täyteen tuollaista vääryyttä.

      Mutta sehän on selvää,että ameriikkalaisethan asian hyväksyvän,siis vakoilun.
      Se on kyllä kumma kansa,kun "terrorismin" varjoa syöttämällä aivopestään koko kansa ja kas kummaa kaikki asiat hetken pureskeltuaan tullaan hyväksymään.
      Se on tehokas lyömä-ase tuo "terrorismin torjunta".

      Sehän on selvä,että käsiksi pääsevät maailman tiedostoihin.
      Onhan tuo tietotekniikka paljon ameriikkalaisten kehittämää esim.gps yms., ei tarvi edes kysyäkään heiltä,että löytyykös avaimet ton ja ton purkamiseen,nehän löytyy.

    • Kellä oikeus elää?

      Tää Snodenin tapaus herättää muutenkin kysymyksiä,kenellä ja millaisilla ideologioilla on oikeus elää tällä planeetalla.Tällä planeetalla elää ihmisiä,jotka eivät ole kapitalisteja,ja haluaisivat rakentaa maailman jossa vain minimi toimeentulo rakennetaan,jotta maapallon varat riittäisivät tulevaisuuteen mahdollisimman pitkälle. Rahalla ei pitäisi olla mitään merkitystä ihmisten elämässä,se voitaisiin lakkauttaa.Mutta luokitteleeko kapitalisti amerikkalaiset tällaisen ideologian omaavat ihmiset terroristeiksi,jotka pitäisi eliminoida?
      Vastatkaa,kapitalisti suuntauksen kannattajat.
      Paha takaisku vapaalle maailmalle ja jenkeille,jos näin on.
      Arvomaailmoilla on eroja.

    • yks-uuno

      Voitte olla varmoja siitä,jos Snowden pääsisi Suomeen ja anoisi turvapaikkaa,niin monella politiikolla ja virkamiehellä olisi housujen vaihto aika äkkiä.
      Sellaista nuolemistahan se USA:n ihaileminen on. Kaikki hyvä tulee lännestä ja paha idästä. Asia on kuitenkin niin että idästä tulee rahaa ja länteen menee.
      USA myy Suomelle hävittäjiäkin "vastakaupoilla" Saatte itse koota ne,sehän antaa työtä. Että silleen.
      Valitettavasti asia on niin että maailmassa on kaksi valtiota joita ei koske mitkään kansainväliset lait tai sopimukset. USA ja israel . Ne saavat todella mellastaa mielin määrin. israelilaiset mellastavat kuin natsit aikoinaan ja USA on jakamassa myös "demokratiaa" vähän joka puolella maapalloa.
      Snowdenilla oli sen verran selkärankaa että paljasti tuon törkeän rikoksen.Nyt eräät Suomalaiset pitävät häntä rikollisena. Mistähän syystä ???

      • [ihminen]

        voidaan kuvailla kehitys kärjessä Euroopan kehittyminen ja Kiinan kehittyminen, sanokaa mitä Mannerhein/Nokia matkoillaan, tai Venäjä matkoillaan, matkoillaan, kuka? Siten. USA-America ............ voi pirunen paarunen ... "du kan säger ... Farao, säger Farao!" - Euroopan kehittyminen muuttuvan akselin mukaan, näkymätön, saa nähdä - olisiko minullekkin Turvakenttää ja Turvalentokenttää Tuulissa. Pilvissä.


      • MALLINEN ALI

        Ihmisiä ovat kaikkialla asiaansa tyrivät HERRAT - NARRIT aliskamarin yliskamarin MALLIT -----------------


    • Snowden pitää lähettää

      USAaan jossa toivottavasti saa myrkkyruiskeen. Tuollaisia paskakommareita ei Suomessa tarvita.

      • simson /daanilainen

        ei tässä mitään uutta, sivu tietää, taitaa maailma on valloitettavissa........ siemennesteeni on kontrollissa


    • ehkäpä näin

      Eduskunta äkkiä koolle, sillä kutsuttiinhan se koolle silloinkin kun rahanjako oli kuumimmillaan eurooppaan. Eduskunnan pitäisi päättää yksimielisesti antaa turhapaikka, silloin luovutus olisi mahdotonta. Jos turvapaikkaa hakee ilman päätöstä, niin Käteinen päättää nuoleskella ameriikkaa kuitenkin, eikä myönnä turvapaikkaa.

      • Shalom Israelille

        suosittelen turvapaikkaa em:n viitaten


    • Menköön kotiinsa

      USA hoitakoon kansalaisensa ihan itse, ei se nyt enään suomalaisille kuulu!!
      Onko Suomi joku rikollisten suojelumaa 1?

    • Snowden Suomeen ja samantien luovutus USA:n viranomaisille. Niin sen pitää mennä.

    • 666-

      kyllä se turvapaikka pitää antaa,vainottuihminen usanpuolelta,saahan rättipäätkin turvapaikan kun niitä vainotaan,eihän tämä mies ole tehnyt mitään rikosta, amerikkahan sen rikoksen on tehnyt,

    • jok4

      Miksi pitäisi ottaa Suomeen jonkun toisen maan "isänmaan petturi" kun suomalaiset eivät uskalla edes olla jostain isoista asioista edes erimieltä kun pelkäävät että mitä muut ajattelevat?

    • Kreikkakeikkaesiin

      Todelliset marttyyrit eivät pakene maasta ja kun sellaiseksi omasta tahdostaan haluaa niin -> kotimaa kutsuu!!!!
      Onko joku niin sinisilmäinen ettei tiedä vakoilusta ,ei tuo sinänsä mikään paljastus ollut. Jos jollain kirjoittajalla joka asiaan ottaa kantaa,on niin salaisia asioita jotka ovat vahingoittaneet yksityisyyttä niin,ihmettelen.
      Näitä äkkirikkaiksi ja kuuluisiksi haluavia on tulossa lisää.
      Työntekijän vastuu/salassapitovelvollisuus,mitä se on. Joskus on parempi antaa oman maan hoitaa kansalaisensa. Myös USA.n.

    • helppoa

      kohta ecuadorissa tai pariisin ecuadorin suurlähetystössä

    • Hyvämies,,

      Brysseliin vastavakoilupäälliköksi.

    • Länsimainen oikeus

      a) Onko Yhdysvallat massiivisella salakuuntelullaan rikkonut kansainvälisiä lakeja. Suurlähetystönä eri maissa toimiessaan ja toimiessaan salakuuntelun keskuksena, onko rikkonut noiden valtioiden lakeja?

      b) Onko Yhdysvallat rikkonut erilaisia kumppanuuslakeja? Sotilaallisen ja kaupallisen yhteistyön lakeja, YK-toimiston tietoturvalakeja jne. Silloin kun USA on toiminut EU-maiden ja muiden järjestöjen kanssa yhteistyössä, mutta on samaan aikaan asentanut mikrofoneja ja salakuunnellut heitä ja heidän teollisia ja kaupallisia salaisuuksiaan.

      c) Onko yksittäisten kansalaisten puhelujen ja e-mailien kuuntelemisen ja tallentamisen ja niiden eteenpäin jakelemisen suhteen olemassa mitään kansainvälisiä lakeja joita pitäisi noudattaa?

      Tässä ihan muutamia alustavia kysymyksiä, joita Gangsterivaltio USA:n massiivinen salakuuntelu nostaa esiin.

      Toistaiseksi olen sitä mieltä että USA on rikkonut lukuisia kansainvälisiä lakeja, postilakeja ja yksityisyydensuojaa rikkovia lakeja. Siksi pidän Snowdenin toimintaa normaalina kansalaisoikeutena ja velvollisuutena.

      Länsimaisen demokratian pelisääntöjen puitteissa kansalaisen oikeus ja velvollisuus on paljastaa minkä tahansa maan valtiokoneiston harjoittama maailmanlaajuinen rikostoiminta ja tuoda asia todisteineen julkisuuteen.

    • Totuuden Torvi

      Snowdenin tulisi saada turvapaikka Iranista tai Pohjois-Koreasta - niiden pussiin (ja muidenkin terroristi iskua suunnittelevien) hän eniten paljastuksillaan pelaa !!!

    • zatsmaar

      Jokaisen pitää osata ajatella Miten siinä käy jos vakoilee ja kiinni jää, eihän se ole mitään normaalielämää, kaukana siitä. Suomen ei kannata tehdä mitään, koska tänne aina otetaan juuri noita jotka tarvitsevat jotakin. Siitähän se riemu syntyy jos Suomi hyväksyy vakoilut maiden välillä, alkavat syyttämään siitä, Haluatteko sotaa eri maiden kanssa, ei kannata uhota kun ei ole millä uhota. Suuret sanat eivät vielä ole tekoja.

    • 1723

      onhan kataisella ja urpilaisellaki turvapaikka suomessa

    • valot ja varjot

      hän on oikea totuudentorvi.
      mitähän hän on tehnytpaahaa?
      se koira älähtää johon kalikka kalahtaa.
      kaikki huutaa voi voi ... mitä muka on ihmisillä salattavaa?
      nykynuoriso on ainakin oppinut olemaan hyvin avoimia . kertovat a i v a n kaiken.
      kaikki on julkista internet maailmanlaajuinen levitys.

      ennen oli jotain omaa että ei halunnut henk, eläämänsä kaikille kertoa.
      nyt on asiat aivantoisin.

    • puolesta daanila

      Keskustelujen asiatuntija tasoa eri voi tyhjentää, mutta kateellisuus ja ylin alin matalin arvosana - niille. Arvioisin tilannetta omakohtaisesti ei aihetta sekaantua. Kysymyksessä ollen, olemme tietoliikenteen avattavissa .... voi rikoksemmekin ja niiden tehtailijat/asioijat olla saamaa yli, ali, vertaistua tilanne tilanteelta. Siis, suokoon nyt vaikka Afrikkaa Aasiaa Maanosia harrastavaa Jumala, parhaimman vaihto ehdon mitä näitä nyt tapaus America/ei America - historiaa täytyy

    • USA on varas

      >>Snowdenin tulisi saada turvapaikka Iranista tai Pohjois-Koreasta - niiden pussiin (ja muidenkin terroristi iskua suunnittelevien) hän eniten paljastuksillaan pelaa !!! >>

      Taidat asua jossakin epätodellisuuden kuplassa?

      Tilannehan on se että USA ei valtiona enää pärjää nykyajan maailmassa, ei teknologisesti, taloudellisesti kuin ei välttämättä enää sotilaallisestikaan.

      Tätä järkensä vajettaa USA yrittää paikata häikäilemättömällä teollisuusvakoilulla, varastamalla teolliset innovaatiot ja ideat kaikkialta maailmasta. Obaman USA on pahainen varas, roisto ja petkuttaja.

      Gangesteri-USA unohti täydellisesti kansainväliset käytöstavat.

      " Emme elä enää kylmän sodan aikaa. Jos paljastuisi,
      että edustustoja on vakoiltu, olisi se meille täysin
      mahdotonta hyväksyä, liittokansleri Angela Merkelin
      tiedotuspäällikkö Steffen Seibert lausui lehdistötilaisuudessa
      tänään."
      http://www.taloussanomat.fi/ulkomaat/2013/07/01/hollande-vakoilujupakka-voi-haitata-kauppaneuvotteluita/20139160/12

      Sillä että Yhdysvallat koettaa pitää suurta mekkalaa Snowdenin kiinnisaamiseksi koetetaan peittää USA:n gangsterivaltion kansainvälisiä rikoksia.
      USA ei tule selviämään kuivin jaloin tästä kansalaisoikeuksia rikkovasta varastelemisesta ja salakuuntelusta.

    • masa,

      Olet aivan oikeassa! Samaa olen ihmetellyt itsekin mistä ihmeestä nämä kaikki vähä-älyiset idiootit oikein sikiävät, jotka näillä foorumeilla latelevat sitä mitä sylki sattuu suuhun tuomaan. Tai sitten porukka on niin nuorta teinipoikaa ja -tyttöä ettei vielä oikein ole todellinen maailmankuva ehtinyt hahmottumaan. Huolestuttavaa, jos kyseessä olisi jo varttuneemmat henkilöt - siinä tapauksessa nopeasti lisää rahaa mielisairaaloille
      Näytät vastaavan omiin viesteihisi.eiköhän se ole mielisairaalan paikka.Jakomielisyys ja sivupersoonat ovat vakava asia.Sieltä löytyy oikestolaislle oma osasto jossa voitte terapoida toisianne.

      • Vaihtoehtoja.....

        Ei sitä tänne pidä ottaa, tai ei Niinistöä kutsuta vierailulle USA.n, on jo muutenkin huonot välit sinne Haloskan takia.
        Tai tulkoon vaan ja luovutetaan, niin saadaan kultaa ja kunniaa maailman silmissä, kun muutenkin ollaan
        niin alemmuudentuntoinen kansa.
        Tai menköön Saksaan, ne ottaa vastaan kuulemma.


    • Mein Teil

      Paljasti USA:n harjoittaman sikailun ja toisten asioihin puuttumisen.
      Ei tuollaista miestä pidä sinne luovuttaa, paljasti jenkkien harjoittamia suuria vääryyksiä ja rikoksia. Turvapaikka hänelle pitää myöntää ja näyttää ahteria Obaman suuntaan. Venäjältä hän saisi mainia turvapaikan. Sitten pitää vaatia jenkit vielä tilille tekemisistään. Saksa on tämän jo aloittanut vaatimalla kunnollisia selvityksiä. Siitä voisivat muutkin ottaa esimerkkiä. Pintapuoliset sepitykset eivät kelpaa, tyyliin "ennaltaehkäisemme terrorismia ja prioirisoimme turvallisuuttamme koskevat asiat tiedustelutoiminnan organisoinnissa". Jenkkiet tulee myös pistää leipäläpensä kiinni, vuosikausia ei auta tuosta miehestä narista. Omaan nilkkaan kolahti ja pahasti heh..

      • puppet only

        kuule, naurettavaa, että kaikki USAn toimet kaadetaan nyt yhden ihmisen niskaan, eli Obaman, vaikka hän on vain keulakuva, ei hänellä ole digtaattorin valtaa.
        Bushin aikana nämä NSA:n vakoilut alkoi ja tulee jatkumaan obaman ajan jälkeenkin, ellei koko maailmassa tapahdu jotain tietosuoja mullistusta.


      • rakas
        puppet only kirjoitti:

        kuule, naurettavaa, että kaikki USAn toimet kaadetaan nyt yhden ihmisen niskaan, eli Obaman, vaikka hän on vain keulakuva, ei hänellä ole digtaattorin valtaa.
        Bushin aikana nämä NSA:n vakoilut alkoi ja tulee jatkumaan obaman ajan jälkeenkin, ellei koko maailmassa tapahdu jotain tietosuoja mullistusta.

        så paljoo, yes ..............


      • ... maan lapsi
        rakas kirjoitti:

        så paljoo, yes ..............

        joo, jaa, se nyt on listoilla, joiden kuiden, että pitikin lipsahtaa .... Jumalani, saat Vallan omaksesi, haluaisin kiltisti olla kuuntelulla, jotta Pelastuisin ja vihjailujani en kadu, haluan minut saatettavan todellisuuteeen, kyllä, Israel


    • Antaisin

      Turvapaikan. Se, että kertoo totuuden ei ole rikos, jos ei tee sitä kosto mielessä.
      Ja marssiinko hänet pitäisi lähettää, jotta täällä pelailut voisi vapaana jatkua.
      Odotan myös monien tiedemiesten ja ufo tutkijoiden tulevan kasvavassa määrässä ulos kertomaan oikeista löydöystä, ne jotka ovat lahjottu tai uhkailtu hiljaiseksi.

      En kuitenkaan ihan ymmärrä, miten ihmisille olisi muka yllätys, että internetin ja kameroiden maailmassa, ei ole enää yksityisyyttä jäljellä. Piilokameroita on kaikkialla ja usein tuntuu siltä, että puhelin linjoilla on joku kolmas korva. Sinun tietokoneesi ja puhelimesi paikoitetaan heti, jos sinua epäillään jostain ja Kuka vaan hakkeri voi hakkeroitua koneellesi tai pankkitilillesi tai sähköpostiisi.....
      Jos normaalit yksityishenkilöt pystyvät hakkeroitumaan yksityisiin tietoihisi, miksi ei viranomaiset?! En usko, että euroopan ja usan välillä on edes suurempaa eroa tässä asiassa....

      • ihmislapsi 123456789

        Kuulkaa mailmassa varastotiloissa ".... taivaan avaruuksissa ....", tai ilmi valmistiloissa kehitellyt (sanotaanhan Lusiferista ja Hänen Enkeleistääkin), ihmisille välttämättömät vapaa-ajan näpertelynä salassa pidetyt - olemmeko menossa "osoittaa tietä pois päiviltä järjestelmään ja Jeesus mitä on tekeillä " .......... tuulissa, pilvissä .............", en tarkoita kysyä mitään, totean taidokkuuteni kysyä rajalliseksi, en tiedä mitään .......... lyhyesti, kenellä on vastuu, todistus Jeesuksesta


      • sunshine5
        ihmislapsi 123456789 kirjoitti:

        Kuulkaa mailmassa varastotiloissa ".... taivaan avaruuksissa ....", tai ilmi valmistiloissa kehitellyt (sanotaanhan Lusiferista ja Hänen Enkeleistääkin), ihmisille välttämättömät vapaa-ajan näpertelynä salassa pidetyt - olemmeko menossa "osoittaa tietä pois päiviltä järjestelmään ja Jeesus mitä on tekeillä " .......... tuulissa, pilvissä .............", en tarkoita kysyä mitään, totean taidokkuuteni kysyä rajalliseksi, en tiedä mitään .......... lyhyesti, kenellä on vastuu, todistus Jeesuksesta

        mitä ihmettä höpötät?! Jotain kielillä puhumista varmaan....


    • Viisas mies

      Voin majoittaa hänet tilapäisesti kun toisinaan olen hieman yksinäinen.
      Jos Snowden osaa asentaa mulle Linuxin tai osaa pelata shakkia niin tervetuloa suomeen ja tänne käpykylään.

    • Waltamedia & mani

      Iltalehden oudossa, perin manipuloivassa artikelissa luodaan outoa kuvaa jalosta Snowdenista.

      Artikkelissa mm. muistutetaan että "Yhdysvallat on aiemminkin passittanut ihmisiä pitkiin vankilatuomioihin vakoilusta."

      Mutta totuus on toisenlainen. Se on että USA vakoili, USAn tiedusteluelin NSA.

      Jutussa viskotaan lisää: " Hän (Snowden) sai mitä halusi: ihailua ja julkisuutta."

      Törkeää.

      Aivan täyttä kakkaa!!!

      Snowden toi ihmisoikeuksiin kuuluvan yksityisyyden vakoilun kaikille Kansoille julki.

      Snowden on hieno henkilö joka tulee jäämään historiaan suurena sankarina.

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2013070317221296_uu.shtml

    • Simson Daanilainen

      lukekaapa Paranormaali, hemmetti, ei olisi sitäkään tarvinnut Mailman Isojen piikkiin panna ja syntihän se oli, minun laverteli ........ no, Rakkaudella, olette sitten ilmi, parempaa tulevaisuutta varten ... taikka, Pahempaa ..... se nyt näyttää samalta - siellä ne teidän meidän heidän pienoisemme vasta rumia rämiä ainoita häpeitään tietää ja ne on nyt myös sitten Snowden ......... Hei! Laiduntaa Herra Hyvä Paimen? /on siten olemme huijausten kohteina, onhan asiantuntijatkin mukana/ aika katsokaas katsastaa pienoistenne pelit ... toivoisin vielä olevamme Pikku Susan puolella ja Susanne ja Susanna ja Puolellamme minä sinä hän me te he tämä tuo se nämä nuo ne ......... terveisin ei oikkein kukkaan ............. SHALOM sanoo puolesta ystävämme

    • antajavosu

      Antasin ja antasimpa vielä pillua ja persettä

    • 1213

      Minun mielestäni Snowden ei ole tehnyt mitään väärää, vaan oikein paljastaessaan kuinka USA on kasvamassa fasistien unelmamaaksi.

      Kaikkea valvova systeemi ei ole hyvä, koska sitä voi käyttää todella pahasti väärin. Sen paljastaminen on erittäin hyvä ja ihmisten pitäisi ympäri maailmaa oaoittaa mieltä niitä hallituksia vastaan, jotka rakentavat systeemejä, joilla voidaan tuhota ihmisten vapaus. Ja samalla olisi syytä osoittaa mieltä Snowdenin vapauden ja turvallisuuden puolesta.

      Eihän vakoilu tietenkään haittaa, jos ei syyllisty vääryyteen. Asia on ok, niin kauan kuin vääryys on hyvin määritelty. Mutta mitä sitten kun ihmiset on totaalisessa valvonnassa ja esim. jo 10 kautta oleva pääministeri säätää rikolliseksi kaikki, jotka ovat häntä vastaan? Tai jos hallitsija päättää, että oikeakätiset kuuluu vankilaan? Ei pidä mahdollistaa sitä, että ihmiset ovat totaalisen alistettu jollekkin Hitleriä pahemmalle tulevaisuudessa. Siksi USA:n vakoilu systeemin ovat todella väärin ja niitä rakentaneet pitäisi erottaa syyllisinä ihmisten vapauden ja turvallisuuden vaarantamisesta.

      Itse olisin valmis antamaan Snowdenille turvapaikan Suomesta ja hänet tulisi jättää rauhaan ja sen sijaan olla närkästyneitä ja vihaisia niille tahoille, jotka palvelevat ihmisten orjuuttamista ja fasismia mm. noilla vakoilujutuilla.

      • ufios ufs diousd fio

        Aivan. Ihmiset ovat todella naiiveja, jos kuvittelevat länsimaisen demokratian olevan ikuinen, muuttumaton järjestelmä, ja kaikkien valtaapitävien olevan kansan asialla. On helppoa ja kivaa elää hymistellen omassa kuplassaan, mutta jos asiat halutaan tehdä kunnolla ja oikein, ihmiset olisivat hereillä ja valmiina vastareaktioon, jos heidän oikeuksiaan aletaan polkea.


    • oikeatapa

      Antaisin hänelle turvapaikan.
      Hän ei ole tehnyt mitään rikollista, USA on.

    • O. R. Well

      Vallassa roikkuville tilanne on eittämättä hankala;
      systeemin mädännäisyys on paljastunut pala palalta ja yhä pahemmalta, pahemmalta se alkaa näyttää.

      Siispä kohti parempaa: läpinäkyvyyttä päätäjien puuhasteluihin, vallankäyttöön sekä tietysti itse näihin Kansalaisten "hallintatyökaluihin."

      • ¨å¨å¨å¨å

        jos tarjoan snowdenille avioliittoa, ja hän myöntyy, saa hän suomen kansalaisuuden, ja voi asua täällä ihan ilman turvapaikkaakin! HAHAHAHAHAHAH!


    • eipäs ny vedetä

      sitä Jeesusta taas joka ketjuun.

      Sitä on kuules mainostettu jo -60 luvulta asti mitä muistan,pitkin kylänraitteja sähköpaaluis luki:Jeesus pelastaa,Jeesus tulee pian.
      No eipä oo näkyny,saati pelastanutkaan.

      Ny jauhetaan täs ketjus Snourenista,Jeesuksella ei mitään tekemistä tään asian kans...

      • älskar på mig jumala

        Muistan puhelin - ja valo - ja muisti - ja kilometri pylväältä, maitolaituri laiturilta, vedätettin, (isoja taloja, siihen aikaan) asiaa ei kuitenkaan saatu esille, niinkuin sen toivoisi Jumala Ja Pyhä Henki olevan - kiinnosti kylän kollien pano ja konnien pakottava tarve saada pätee, (naiset siinä missä ennätti kontrolli välttää) mutta niinhän ei tämä Snowden, vaan on vedetty Undergroundiin, sinne missä pelataan kirjoittajankin viimeisen päälle paremmasta olemisesta, löytyä saattaa, parasta kun jo näillä asetelmilla viestiä, siellähän oli Snowdenille, ihmisten terveyden suhteen varovaisilla aikaa paljonkin maksaa ja huijjauttaa niin, Jeesus on selvääkin selvempi vetäjä, saisi sen oikein käsiinsä ....


    • Terveisin 03 06 2013

      Sanokaahan olisiko Pahempaa tulossa, se voi olla salassa vielä, Saatanahan itse tekeytyy .....

      • rahaa on

        Terveisin jo 03 07 2013 ............. - 03 06 2013 = 1kk on, jotenkin ikävää odottaa saanko postia Venäjältä olen sairas terve mies .... itään länteeen pohjoiseen etelään viesti "missä rahalla, ellei rahaa ole" - kyllä - ei -


    • Kolme...

      Hallitukselle potkut, Snowdenille turvapaikka.

      Ja sitä suosiumpi Presidentti mitä vähemmän suutaan aukaisee.

      Eikö se näin perinteisesti Suomessa ole ollut.

    • Maailma5

      Kavaltajalle ei tule antaa turvapaikkaa. On hyvä että me tarkkailemme elämää.

    • kaveri

      Snowderilla ei ole helppoa tässä maailmassa jossa elämme. Kuten tiedämme totuuden puhujilla jotka paljastavat totuudet salatuista asioista heidät yritetään aina vaientaa tavalla tai toisella. Joissain maissa nämä ihmiset vain katoavat kummasti tapetaan pois eikä koskaan löydetä näin se vain on. Fakta vain on, että snowderin kaltaiset totuuden torvet pyritään vaientamaan pysyvästi koska muutenhan maailma saisi tietää mitä kaikkea poliitikot ym. tekevät kansojen selän takana näin se vain on.

    • Suomi on jo Natossa

      apaussodassa vuonna 1918 lausuin Suomen ja Vienan karjalaisille, etten tulisi panemaan miekkaani tuppeen ennen kuin Suomi ja Itä-Karjala olisivat vapaat. Vannoin tämän suomalaisen talonpoikaisarmeijan nimissä luottaen sen urhoollisiin miehiin ja Suomen uhrautuvaisiin naisiin.

      Kaksikymmentäkolme vuotta ovat Viena ja Aunus odottaneet tämän lupauksen täyttymistä; puolitoista vuotta on Suomen Karjala kunniakkaan talvisodan jälkeen autiona odottanut aamun sarastusta.

      Vapaussodan taistelijat, talvisodan mainehikkaat miehet, urhoolliset sotilaani! Uusi päivä on koittanut. Karjala nousee, riveissänne marssivat sen omat pataljoonat. Karjalan vapaus ja suuri Suomi väikkyy edessämme maailmanhistoriallisten tapahtumien valtavassa vyöryssä. Suokoon kansojen kohtaloja ohjaava Kaitselmus Suomen armeijan täyttää Karjalan heimolle antamani lupauksen.

      Sotilaat! Se kamara, jolle astutte, on heimomme veren ja kärsimysten kyllästämää, pyhää maata. Teidän voittonne tulevat vapauttamaan Karjalan, teidän tekonne luovat Suomelle suuren, onnellisen tulevaisuuden.

      Mannerheim

    • Tule Nato rakkainen

      Snowden on kavaltaja hirvittävä rikollinen.


      Oikeusvaltiot ottavat kaikki luonnonvarat yhteiseen hyvään käyttöön,
      Luonnonvarojen tulee hyödyttää koko sivistynyttä maailmaa, kaikkia
      maailman lapsia. Huligaani ylläpitää murhaamalla vastustajansa
      yksin kaiken varastamansa. Se joka haluaa rikkoa maailman on
      vainolainen. YK:n ihmisoikeuksien julistus on USA:n perustuslaki.

      Oikeusvaltioissa on ylikansallisia yrityksiä, joista kaikki maailman
      vapaat miehet ja vapaat naiset hyötyvät. Nato on meille oikein tärkeä.


      Pyöveli Saddam Hussein (viikset joihin luotetaan) on jo koko maailman riemuksi hirtetty ja maaailman lapset saavat sieltä jakoon kaikille öljyä.

      • +++ ' +++

        .............. ei mitään temppuiluja kieli, se on loppu jo


    • dfsghfgjghk

      Suomi24 poisti asiallisen linkin tänne: http://www.youtube.com/watch?v=wB4Gn0u4DSE !!!

      Näin ne USA-diktatuurin lonkerot ulottuvat tänne asti aiheuttaen pelkoa ja tottelevaisuutta. Tallentakaa linkki, ja tämä keskustelu, ennen kuin keskustelua taas typistetään. Toistan, mitä aamulla kirjoitin: Haluan elää vapaassa maailmassa. USA on jo nyt diktatuuriin verrattavissa ja näyttää olevan kovaa vauhtia menossa täyteen diktatuuriin, alistaen samalla muutkin kansat. Meidän tulee tehdä jotain nyt, jotta emme menetä viimeisiäkin vapauksiamme.

      Häpeä, Suomi24.

    • Olemme vain Länsi

      Yhdysvallat ja Suomi jakavat kaikki jalot upeat arvot. Meillä saa puhua, kun pahuudessa ei saa. YK:n ihmisoikeuksien julistus on USA:n perustuslaki!


      Vapaat maat ottavat kaikki luonnonvarat pois roistoilta ryöväreiltä. Tällöin saa
      kaikki maailman lapset niistä hyödyn. Kuinka monta hyväksi ihmiseksi tulevaa
      ovat venäläiset huorat tappaneet, voidakseen myydä ainoa venäläistä tavaraa.

      Joidenkin tutkijoiden mukaan kaikki kuolleet venäläiset Suomen Vapassodan
      1918 jälkeisenä aikana ovat murhaaja Leninin ja murhaaja Stalinin uhreja.


      Kun Suomi ja Saksa ovat sivistysmaita, meillä on velvollisuus vapauttaa
      maailma pahuudesta orjuuttaja murhaaja Leninistä, murhaaja Stalinista
      ja sarjamurhauttajasta Putinista. Koko maailma riensi auttaamaan meille niin rakasta Hitleriä, joka halusi vapauttaa maailman koronkiskureista, tupakasta
      ja alkoholista. Jokaisen somalaisen käsi nousi upeaan natsitervehdykseen ja
      me riemumielellä lyömme ja pitää lyödä maailman vainolaista pelsepuuppia
      oikein viimeisen päälle. Stalinin aurinko paistaa. Mikrofonit saivat selville, että
      yli satamiljoonaa venäläistä näkee nälkää. Pitää myös muistaa, että olet Länsi
      ja meillä on kaikki tietoverkko ja sen upeat amerikkalaiset ilmaiset hienot postit!


      Yhdysvallat on YK CIA ja meille niin rakas New York. Yhteinen suurin hieno Vapaudenpatsas. Pidä tarkasti kovien välissä, että me olemme vain Länsi!

    • koska asiallisia ilmaisuja ei voi lyhentää, pidentää, toivon siinä itsekutakin kiikkiin missä käpäläraudat/Turvallisuus kaikille Hyvän tekijöille, älytä kääntyä pois pahoilta teiltä - jahti on asia ja jahdattava on turvapaikassa - saattaahan tässä Snowden ja huvittelee tapaus ...., mutta voi olla huomaamisen arvoinen asia kansoille eri maan osissa

    • Energy Calc.

      Ei liene poissuljettu se seikka että Snowden olisi suurempi kuin Obama.

    • kaveri

      Hei, haloo!! Suomihan on jo natossa vai mitä? Kun liityimme euroopanunioniin. Olemme jo osa natoa turha siitä kiistellä niin vain asiat on sitä kun vain ei sanota ääneen kun iso venäjä muuten suuttuisi ja suomi vikisee peloissaan melkein paskat housuissa voi, voi, asioista ei uskalleta puhua jo pelkkä nato sananakin kauhistuttaa ettei nyt vaan loukata venäjää natokeskustelulla.

    • lopoi

      Edward Snowden: a hero or a villain?
      Edward Snowden: sankari vai roisto
      72% of Finnish people wants Snowden to get asylum in Finland, according to a Finnish ( little scandal seeking ) newspaper Iltalehti. Poll done on July 4, 2013.
      72% suomalaisista haluaa Snowdenille myönnettävän turvapaikan. Iltalehti.
      Latest poll in Finland: 40% considers Snowden a hero, 9% a villain while 51% don't know. Clearly looks we have a hero to support!
      Gallup: 40% suomalaisista pitää Snowdenia sankarina, 9% roistona ja 51% ei kumpanakaan/ei ota kantaa.
      Meillä on sankari puolustettavana!

    • jatketaan siis, huomaamme tekstitystä länsimaisella kentällä. arvioijien yleissilmäystä viilata esillä olevissa ei undergroundissa - niin, kuinkahan ja mitä ............... on sairaita osallistujia/perusteella on sairaita osallistujia mitä nyt aiheessa pysyä, raha pysyy kutimessaan, mutta vapaus on aivan verraton vapaus, asiantuntijoiden selvää pyrkimystä ruotien, kykenisikö kukaan paremmin kuin Putin, tässä olisi edelleen ongelmia Snowden suhteen, vai mitä ystävämme Snowden, ................ Venäjä on Ihanin - sanoo Joosef

    • finlanti

      Itäinen/ Eurooppaa kuvaileva kirjallisuus sen takaa, ei Tiktatuurille ei Tyrannille ei .... ei .... ei... ei ..... ei ...

    • in lanti

      vihjaan vielä näihin keskuteluihin sisältyvää oheis aineistoa ei mikään voi ohittaa, olen Vanha ja varmaan valveutunein prosessi, mikä menee yleistiedossa se ei yllä USASSA - arvostelemme ------------------- suuntaa maan omistuksessa, missä ennakolta on hyvä menetetty siellä tämä ... Voi ... maata tuhoavia ..... haluattehan itse asiassa voida todella ........... asiakeskustelu, tuleeko huomenna "siunattu olkoon hän joka tulee nimessään herra"

    • ....................

      72% suomalaisista haluaa Snowdenin Suomeen Iltalehden kyselyn mukaan.

      13877 vastaajaa tällä hetkellä.

    • no alkaa meillä olla se työtä alkaa ja Snowden Suomessa, tää on arvioisin "uskovaisten lähetys", joten. "Mitäpä näitä kommenteeja salamaan, Herra on

      • Ei tulevaisuutta edellisellä. Mitäpä näitä kommentteja salaamaan, "saahan noi salaisiksi vaikka vain valituilla ilmiannoilla, parhainta pitää tietämättömyyttään kiinni reksterissä, onko irtautunut". Tunnustan etten Snowdenistä tiedä mitään, mahtaako he kaikki nyt minut huomioida, pyydän tililleni selvitystä ja .... Yeshua IS lord


      • daanila kirjoitti:

        Ei tulevaisuutta edellisellä. Mitäpä näitä kommentteja salaamaan, "saahan noi salaisiksi vaikka vain valituilla ilmiannoilla, parhainta pitää tietämättömyyttään kiinni reksterissä, onko irtautunut". Tunnustan etten Snowdenistä tiedä mitään, mahtaako he kaikki nyt minut huomioida, pyydän tililleni selvitystä ja .... Yeshua IS lord

        Rahaa. Rahaa. Rahaa. Rahaa. Ehdotuksia. Tyttöystävänikin. Missä olette. Varokaa, näitä ympärilläni, milllaisin varustuksin liikehtivätkään. Muistan, sanotun Herran ............ siiis, ei minulla asiaa,otetaanko vakavasti pyrkimykset ...


      • daanila kirjoitti:

        Rahaa. Rahaa. Rahaa. Rahaa. Ehdotuksia. Tyttöystävänikin. Missä olette. Varokaa, näitä ympärilläni, milllaisin varustuksin liikehtivätkään. Muistan, sanotun Herran ............ siiis, ei minulla asiaa,otetaanko vakavasti pyrkimykset ...

        Tässä yksikin ... mailmamme INTERNET VERKOSSA ESIINTYVÄÄ ... NSA VERKOSSA .... mailman kaikissa mahdollisissa [CONTROLLISSA] viestimissä ... HYVÄLLE JUMALALLE HERRALLE MYÖS ...- rukoilemme Jumala Pyhä Henki ... e-mail ---- [email protected] .................. = [email protected] .... ei vastaan ota mitään sähköpostia .... eikä lähetä yhtään sähköpostia ... jos muilla on yritystä niin siinä on varmaan poliisi asia .................. Jeesus nimessäsi/nimissäsi ... arvovallallasi katsahda ihmettäsi ei voi olla hyväksikäytettävissä veroparatiisissa/harmaassa taloudessa ... mailman EU tai NATO tai VENÄJÄ ... arabikevät --- islamistisella/kristillisellä maapallolla ... uskontotieteissä .... sanokaas nyt ... mitä asioitte ... mitä asioitte ...


    • ....................
    • sananen sano

      noo mieluimmin lukeudun uudelleen ja uudelleen arvioitaviin se on vaarallista, tiedän, tiedän, - ei minua käpälärautoihin, olen kokenut, arvioin uudelleen ja uudelleen, oikeastaan sietää aloittaa siitä mihin yltää sanassaan --- Jeesus ilmaisi asioita ei Jeesuksen tapaan asia oli nimittäin niin 100 vuotta Jeesuksesta se on paljon, mutta vapaus, vapaus, on lurittaa käpälärautoihin yrittäjiä, Jeesus on jo 2000 vuotta vanha, kysytään näytöltä - niin, itse en ole Jeesus

      • sarvesta miestä

        Takaisin aiheeseen eli Niinistön rakennushankkeisiin:

        http://www.hs.fi/kotimaa/Venäjän rajan lähelle nousi salaperäinen Nato-torni kukaan ei ilmoittaudu omistajaksi/a1372299626952

        "Sille ei ole hakenut rakennuslupaa mikään taho. Enempää en kerro siitä", rakennustarkastaja Risto Poikolainen kommentoi Helsingin Sanomille. Poikolainen myös kehotti HS:n toimittajaa olemaan kirjoittamatta asiasta."


      • sanasta härkää
        sarvesta miestä kirjoitti:

        Takaisin aiheeseen eli Niinistön rakennushankkeisiin:

        http://www.hs.fi/kotimaa/Venäjän rajan lähelle nousi salaperäinen Nato-torni kukaan ei ilmoittaudu omistajaksi/a1372299626952

        "Sille ei ole hakenut rakennuslupaa mikään taho. Enempää en kerro siitä", rakennustarkastaja Risto Poikolainen kommentoi Helsingin Sanomille. Poikolainen myös kehotti HS:n toimittajaa olemaan kirjoittamatta asiasta."

        http://yle.fi/uutiset/niinisto_urkintakohusta_panee_ajattelemaan_kuinka_avoin_sita_voi_enaa_olla/6721754

        Niinistö, lopeta tätimäinen päivittely ja tee asialle jotain!


    • Finland kirkko

      ainakin Finland kirkko on salaman sytyttämänä pois pelistä vuodelta 1957... Jeesus, ethän ole pois pelistä ....

    • Jesus is life

      Toivotaan parasta. Toivotaan parasta. Toivotaan parasta. Toivotaaan parasta.

    • ....................

      via @RT_com URGENT UPDATE: Russian MP @Alexey_Pushkov deletes his tweet claiming #Snowden 'accepts' Venezuela asylum offer.

      • J.L.Riimuvuori

        Ei vieläkään selkoa onko Snowden aikeissa mennä Venezuelaan.


    • ....................
    • taloussanomat

      olemme samassa venessä, ymmärän ... pahalta näyttää ... ei minun aiheeni

      • talous abcdef

        aiheiden uudelleen ja uudelleen kertaaminen maksaa hervotonta, tarkkaa aikaa - mikä näyttää pahalta, missä Snowden ... minkälaisella veneellä, kenen kanssa samassa veneessä. aina on kuitenkin totta näyttipä miten pahalta tahansa olemme veneissäkin olevinamme omissa veneissämme urkintaa urkkijat ja toimintaa toimijat ei voida välttää - australiassa uusi kieli löydetty/ihme ettei Itävällassa ja lumimies paikallaan kadoksissa aikansa, uskokaamme Raamatussa aiheita aihepiirikohtaisesti enemmänkin ---- Isotelkaahan ---- Guggenheimillä ja rahakkaat saa katsastaa pieniä kyvykkyys iisonee/pienenee niinkuin Hubbleltakin olemme saaneet todeta ... siis vene ilmassa, maassa. vedessä Tiedustelun no money?


    • J.L.Riimuvuori

      Snowden ei edelleenkään vahvistanut Venezuelaan menoaan.

      • Tänne vaan

        Tulis nyt jo Suomeen. Saatais nähdä mistä puusta on presidentti ja hallitus tehty.


    • Tiedustelulla

      päivieni paremmaksi panemiseksi ilmaisen Joensuun Kodit Oy sisäinen tai valtiollinen tai valtakunnallinen tai erityinen yksityinen yai kylä yhteisö alkaen siinä missä Joensuun kaupunki perustettiin tai rikosseuraamus tai poliisi tai rikollinen tai kansalainen uskontokunnat puolue alkaen ----------------- tai aiempi, minä ei poliittisessa eikä kansallisessa liikehdinnässä, ei ikinä, Joensuun kauppatorilla, joskus 1980- luvulla ja --------------- seuraa 1980-luvulla, molemmat pikimmiten, nyttemmin on selvää minua pidemmän ja vuosikymmenin merkillepantuna (pajamäki rauma-repola) - kirkollinen evankelisluterilainen, ..... mitä siten: Jouduin 1959 aloittamani kansalaisuusvelvollisuus opiskelua kaudella kylä yhteisön saateltavaksi pyhäkoulua Helluntaikirkko (siion) niinivaarantie -------------------- ja ---------, myös uskontokuntaa rekisterimöimätöntä/rekisteriröityä en voi sanoa kumpi oli Sortavalassa mitäkin, mutta --------------- ja ........... se [pieles 1 g vesikatto - välikatto - 82110 heinävaara vesikatto - välikatto yhteisö], sosiaali isännöitsijä Justander Joensuulaisittain Joensuun Kodit Oy:n puolesta on sanonut ettei vesikatto - välikattotilassa asuntoja, joten kenellä on ja mitä ....- suosisin heidät rangaistuksiinsa Johannes Ilmestyskirja mainitsee ne kaikki rangaistukset verokirja ei verokirja verokirjoitta verokirjoja verokirjasilla yksilöityä, onhan niin verotuksellisilla .... perusteita, aivan varmasti .... ei verotuksellisilla perusteilla

    • ....................
      • ....................

        Snowden edelleen Moskovassa ja Sauli piilossa oven takana.


      • huhuja

      • ....................

    • Jesus is lord

      Kysymyksessä jeesus on Herra oikeutta edelleen mailman rangaistustensa tilaan suhteeen Hallnnon moninaiset soveltuneet, vastuu heillä itsekullakin kivan kokemisen jälkeen, onneton, onneton, sanoisimme rauhaa rakentaa ajallaan se mitä ei voi rauhaksi soveltaa perusteet ei täyty Snowdenin luupissa, miten muut voi, puolestani kysymys ....

      • tuulis ja pilvis

        kremlillä vieraili lentokone ja nyt lentokone kansainvälisiää ilmalla, mutta voi, me olemme yläpuolella kaiken


    • Finland Finland

      joo sääli näin olla mukana huippuhahmoissa pelissä muutosta kyllä ei sitä tarvitsisi enempää kyllä siinä kansoille syntyä, kuihtua, sammua kansalla aina niin ettei hoidella ja hoiteleminenkin on kysymys pitää kiinni Jumalan Sanasta /Raamattua kirjoiteltuamme kirjoittelusta kirjoittelematonta ilmetä . ensi ja viimeisin sana ei Raamatussa /asiantuntuntea/ SÄHKÖPOSTI MICROSOFT eikö se sovellukkin hyvään ja oikeaan järjestykseen, löytyy henkilökohtaista palstaa paremmin henkilökohtaista palstaa terrorilta puhetorvea ... mitäs näistä ...

      • ....................

        Toisin kuin Suomessa väitetään, Venäjä ei ole vastaanottanut Snowdenin turvapaikkahakemusta:

        "Putin's spokesman Dmitry Peskov has said he is unaware of a formal asylum request from Snowden, according to Reuters. As mentioned earlier, he reiterated Putin's demand that Snowden stop harming the US before he is granted asylum."


    • ....................

      Snowden ei ole hakemassa pysyvää turvapaikkaa Venäjältä syystä, että ehtona sen myöntämiselle olisi sananvapauden rajoittaminen.

      • lampaita äidin...

        Nyt olisi Suomela tilaisuus näyttää esimerkkiä koko läntiselle maailmalle, joka kumartelee kilvan USA:n suuntaan.

        Ajatelkaa, KUMARTELEE SIITÄKIN huolimatta, että USA:n vakoilu paljastui.

        Ei millään näköjään ole enää väliä.


      • lampaita äidin...
        lampaita äidin... kirjoitti:

        Nyt olisi Suomela tilaisuus näyttää esimerkkiä koko läntiselle maailmalle, joka kumartelee kilvan USA:n suuntaan.

        Ajatelkaa, KUMARTELEE SIITÄKIN huolimatta, että USA:n vakoilu paljastui.

        Ei millään näköjään ole enää väliä.

        Mies turvaan Suomeen ja heti.


      • KasteisenIhana
        lampaita äidin... kirjoitti:

        Mies turvaan Suomeen ja heti.

        Minusta pinkki kesäleninki on ihana valinta. Tulee niin tyttömäinen olo pinkissä.


    • ....................
    • lampaille

      http://professorsblogg.com/2013/07/13/whysweasylumsnowden/

      Snowden ei ole hakenut turvapaikkaa Ruotsista, mutta nyt jopa Ruotsissa pohditaan AVOIMESTI turvapaikan myöntämistä Snowdenille.

      Ja mitä tekee Sauli Niinistö?

      Pitää päänsä pensaassa ja toivoo ettei kukaan lausuisi ääneen USA:n, hänen herransa nimeä.

    • zzzzzzzzzzzzzzzzzzzx
    • H1SQNSATO

      Suomi ja Ruotsi voisivat yhdessä varmistaa turvallinen paikka elää Snowdenille valtavista palveluksistaan koko maailman ihmisoikeuksien (yksityisyys) puolustamisesta.

      Ehkäpä.... Snowden tietäisi jotain tärkeätä Suomea ja Ruotsia koskevaa...

      • ....................

        Kyllä Suomen pitäisi toimia itse, pyyteettömästi.

        Mitään niin tärkeää Suomessa tai vanhassa siirtomaassamme Ruotsissa ei ylipäätään voi tapahtua että kauppoihin pitäisi alkaa.

        Ei sillä etteikö joku mehevä paljastus hallituksen USA-kähminnöistä olisi paikallaan.


    • Asia on näin

      Kyllä sen kannattaa ennemmin pysyä Venäjällä, Suomen päättäjät ei kuitenkaan saisi pidettyä puoliaan jos Usa laittaa kovan kovaa vastaan..Venäjä osaa paremmin pitää puolensa

      • bähähähääää

        Snowden ei edes tule hakemaan pysyvää turvapaikkaa Venäjältä syystä, että Venäjä haluaa rajoittaa hänen puhevapauttaan.


    • ei ryyppy

      Tämä selviääkin vähitellen, arvatkaa paljonko valuuttoja roskapostissa, alan olla naisille mieluista riistaa .... tiuhaan ja yhtäseuraa

    • 3kk:n aikalisä
    • Lapsi on Jude

      jatketaan, kovilla Suuret, lukekaapa - Jerusalemin puolesta

      • Jerusalem puolesta

        Roskapostia yllin kyllin, mitä tehdään, vaikka toimin kansojen kulttuuriministeriöiden ja ei ministeriöiden yläpuolella, se tekee minut selvästi suhtautua asiallisesti mahdollisiin muutoksiin mailmassamme, ministeriöitä .... vai, niin ....


    • 2013

      nää mitä ei utta on jo vanhaa, meillä ei vielä käynyt ketään tosi avaruudessa, ei se niin ole jotta aavaruusmahdit olisi käynyt avaruudessa, parasta pysytellä lentokentillä ja rautateillä, siellä saa

    • Kannatan
    • nimi puolestaan

      Pankaapa nimellistä hinnoitteluissa ilmi lakiasian (nimellinen = 1-10€.a) maanomistusolosuhteita, kysymyksessä rikollisena käsitelty henkilö, jonka kautta meni maanomistusolosuhteet perintökaarelta, henkilö ........... suoralta kädeltä ...

    • sivustan sepe

      vaikuttaa, sanotaan esillä Kuningas Daavidin Palatsi arkeologisten kaivausten yhteydessä maassa esiin, miksi niin samaan ajankohtaan kun itse huomaan menettäväni normaaliuden... onko Palatsi Kuningas Daavidin ajalta ... lapsi on Jude ... tai tietääksenne minulle puhutun sanon "OMRI"

    • Jo ennen

      lumia Suomeen, Snowden.

    • hmmm.

      Snowdenin ei nyky-Suomeen kannata tulla. Täällä on jo seurantajärjestelmä. Löytävät hänet melko pian kyllä ja sen jälkeen se on menoa...

    • RAUHAEINATOLLEVAS

      Suomi EI liity koskaan natoon, tuohon Floridan talousrikollisten ja äärioikeiston PetosjytkysinKokoomusKepujen=EK:n/Jenkkien hyökkäysliittoon.

      SELKEÄ, SUURI ENEMMISTÖ SUOMEN KANSALAISISTA VASTUSTAA NATOA. Nyt ja ikuisesti.

      https://www.kansanuutiset.fi/artikkeli/3925993-li-andersson-tuomitsee-asekaupat-israelin-kanssa-vastenmielista-ja-moraalitonta

      Suomen työväestö, tavallinen pieni- ja keskituloinen kansa, on pelkkien nettomaksajien osassa, kun Jenkkien hyökkäysliittoa ja Floridan sotabisnes-talousrikollisia, hyysätään "huipputapaamisessa" Helsingissä.

      Suomen kansalaiset KYSYKÄÄ, paljonko verovaroja tärvätään, isojen talousrikollisten sotabisneksiin ?

    • ÄÄNESTÄNJOVASL

      EDUSKUNTAVAALEISSA ÄÄNESTÄKÄÄ SUOMEN VASEMMISTOA.

      Siten ja vain siten, voimme turvata rauhan Suomessa ja päästä eroon, meitä pahoinpitelevistä, vieraitten valtojen, Floridan talousrikollisten sotabisneksien nettomaksamisesta.

    Ketjusta on poistettu 47 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      81
      1750
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      75
      1367
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1298
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      189
      1283
    5. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      64
      1063
    6. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      163
      1061
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      902
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      62
      886
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      836
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      804
    Aihe