Afrikkaan kondomeita, niin on parempi kaikille

afrikkaan kondomeita

Mielestäni Afrikkaan ynnä muihin maihin joissa tarvitaa ruoka apua yms muuta apua niin enemmin minä kyllä jakaisin sinne kondomeita miehille koska miehethän ne niitä afrikan lapsia siementää ja tulee lisää 5miljoonaa nälkäistä ja rokotettavaa lasta :D

Mikä siinä on niin vaikeaa ymmärtää ihmisten että ei se apua lähde rahaa laittamalla vaan se lähtee kondomeja jakamalla sinne päin :-)

18

239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • meillä kanssa

      afrikkaan kondoomeja!-heh-kaunis ajatus sinulta joka koskaan et ole ollut kyseillä mantereella
      Kondoomit eivät riitä -esiisämme/äitimme ovat sieltä joten suvun jatkaminen/sikiäminen on vain normaalia jokapäiväistä aktia muiden toimia kanssa edelleenkin tänä päivänä.Naisilla tähän ei ole sananvaltaa -uskonto kieltää
      Pahamainen tauti tarttui ihmisiin kädellistästä paremmanpuuteessa ja on nyt kaikkien saatavilla
      Jotta emämaan -intian /afrikan asiat saatasiin kuntoon ,tulisi näitä miehiä kuohia/sterilisoida.
      Afrikan /Intian paisuva ihmismäärä saataisiin oikeisiin mitta- suhteisiin -että maanosa pystyisi edes ruokkimaan itsensä-nyt kun kyseisen maanosan miehet nussit maansa perikatoon...
      Pitäiskö meidän jatkaa kehitysapua/annatko kybän kouluun/vuoheen...miehet näissä maissa kyllä jatkaa tekeosiaan kuten aina .

    • dfgvsfdgfghdbsf

      Ehkä käytännössä toimivampi ratkaisu olisi se, että ruoka-avun ehdoksi laitetaan sterilisaatio.

      Tuo olisi oikeasti loistava asia. Miksi pitää aina ruokkia onnettomia, jotta ne tekee uuden entistä isomman onnettomien sukupolven?

    • noitatohtori Bungagu

      Kondomeista ei taida paljoa olla apua mantereella, jossa paikoin uskotaan, että HIV paranee panemalla neitsyitä.

    • zambooo heheheh

      Mielestäni miehille pitäisi jakaa jotain vahvempaa lääkepohjaista myrkkyä sinne, koska eivät he jaksa vaivautua kondomeita laittamaan. Sehän vaatii suorastaan insinöörin taitoa siellä.

      • zambalya hoi

        Muistan kauan sitten kertomuksen netissä, jossa iso puhelinyhtiö AT&T ilmeisesti joutui ottamaan mainoksensa pois aikakausilehdistä. Mainoksessa esitettiin luuri kädessä eri kansalaisuuksia maailmankartan päällä. Kun muissa maanosissa oli erinäköisiä ihmisiä, erivärisin luurein niiin Afrikan mantereen kohdalla sitten olikin esitetty jokin apina luuri kädessään. Eipä naurattanut kys. mainos Afrikkalaisia, ei yhtään. AT&T:han keräilee sievoisia summia kys. maanosista lähtevistä puheluista.

        Aasiassa ja Afrikassa ne keksisivät vain kuljettaa koko toimituserän jonnekkin, jossa niistä kortongeista uusiovarmistettaisiin joitain tarpeellisempia asioita, heidän käytännönläheisiin tarpeisiin.

        Ei kehitysmaihin ole esim. Amerikka voinut lähettää mitään myrkkyjä sitten DDT:n, ilman että asia paljastuisi. Ja muutenkin kaikella lailla moinen dumppaaminen on kyseenalaista. Muistan senkin spekuloivan kertomuksen, että Afrikka olisi syyttänyt Amerikan lääketieteellisä laboratorioita mahdollisesta AIDS:n istuttamisesta/siirtämisestä apinoiden välityksellä Afrikan kansoihin.


      • mette.sodermann

        koneinsinööri taitaisi osata käyttää pähkinänsärkijöitä, olisiko siinä meidän kotimaisille sompuille töitä?


    • Engnwlngwksl

      Miksi Afrikkaan pitäisi lähettää mitään? Mielestäni heidän täytyisi antaa hoitaa omat asiansa niin kauan kun heidän touhunsa ei vaikuta muuhuun maailmaan.

    • perussomelainen

      Samaa mieltä, koska emme hyödy itse siitä mitään. Eläkööt siellä viidakossa rauhassa, kyllä sieltä ruokaa saa.

    • sikiävät liikaa

      Ja oikeastaan täällä Pohjolassahan niitä tarvitaan, meilläkin.

    • Hartain suomalainen

      Maailmassa ei ole liikaa ihmisiä, on vain liian vähän uskovia. Ketjun aloittajalta puuttuu yksi oleellinen tieto. Kehitysmaissa kondomin käytöstä saa helvettiä ja tuomion pituus on ikuinen. Haluatko tosiaan, että kehitysmaiden ihmiset joutuvat helvettiin?

    • syntyvyys 20 milj/v

      No ei ne niitä käytä. Koko maailman kehitysapuohjelmastakin ne puuttuvat, kortsut siis. Ja taitaa tuolla Afrikan puolessa olevan ihan eri seksuaalisäännöt ja yleiset tavat.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Afrikka

      Ote linkistä: Talous

      "Afrikan heikon taloudellisen tilanteen merkittävimpiä syitä ovat olleet epävakaa siirtyminen pois kolonialismista, kylmä sota, poliittisen korruption kasvu ja despotismi ja protektionismi. Afrikan talouskehitys on polkenut paikallaan verrattuna Kiinan, Intian ja Etelä-Amerikan nopeaan talouskasvuun, joka on nostanut miljoonia ihmisiä köyhyysrajan yläpuolelle. Afrikan talous on jopa taantunut ulkomaankaupalla, investoinneilla ja BKT:lla mitattuna.lähde? Köyhyydellä on kauaskantoisia vaikutuksia, kuten alhainen elinikä, väkivalta ja epävakaus. Vuosikymmenten aikana Afrikan taloutta on yritetty useasti kasvattaa, mutta huonolla menestyksellä.[16]"

      • vast.otto lopetettav

        Eli pakolaiset ja sossushopaprit eivät lopu ikinä.


      • shoppaus for ever
        vast.otto lopetettav kirjoitti:

        Eli pakolaiset ja sossushopaprit eivät lopu ikinä.

        Eivät lopu milloinkaan. Luepa tämä:
        http://www.hs.fi/ulkomaat/Afrikkalaisten muuttovirtaa pitää hillitä monin keinoin/a1382579730290

        Väestönkasvu, työttömyys, köyhyys ja nälkä ajavat siirtolaisia Eurooppaan, vaikka heille ei ole luvassa töitä eikä turvapaikkaa. Ongelmaan pitää puuttua määrätietoisesti Välimeren kummallakin puolen.

        Lampedusan saaren edustalla tapahtuneessa laivaonnettomuudessa kuoli lokakuun alussa yli kolmesataa Eurooppaan siirtolaisiksi pyrkinyttä somalialaista ja eritrealaista. Ihmishenkiä vaatineita havereita on ollut Välimerellä tänä vuonna aiempaa enemmän, mutta muuttoliikekatastrofi on vasta aluillaan.

        Afrikassa erilaiset matkatoimistot ja keinottelijat tarjoavat muuttopaketteja Eurooppaan. Siirtolaiset huomaavat vasta perille päästyään, että todellisuus on Euroopassakin karu. Tarjolla ei ole töitä eikä turvapaikkaa.

        Muuttopainetta aiheuttaa etenkin kiihtyvä väestönkasvu. Egyptin asukasluku on kaksinkertaistunut vuodesta 1980, eikä Niilin ympäristössä ole vuosiin jalostettu aavikkoa viljely- tai talousmaaksi.

        Väestöpaine kasvaa myös Etiopiassa. Maan talous ei kasva, vaikka 82-miljoonainen väestö kasvaa vuosittain 2,6 prosenttia.

        Lähtömaiden tulisi kansainvälisen tuen avulla pyrkiä rajoittamaan väestönkasvua, esimerkiksi Kiinan yhden lapsen politiikan tapaan. Yhden lapsen politiikka toisi Afrikan maille pitkän aikavälin hyötyä ja niiden asukkaille välitöntä etua, kun elatustarve vähenee.

        Muuttohaluja lisää myös nuorisotyöttömyys. Arabimaissa arvellaan olevan yli 18 miljoonaa työtöntä 15–24-vuotiasta nuorta. Tunisiassa, Libyassa ja Egyptissä työttömiä nuoria on tuoreiden tilastojen mukaan yli 40 prosenttia.

        Työtön nuoriso turhautuu ja voi ryhtyä mellakoimaan. Arabikevään vallankumoukset saivat tukea tyytymättömiltä nuorilta.

        Pohjois-Afrikan maiden hallitusten pitäisi keskittyä nuorisotyöttömyyden hoitoon jopa palkkoja alentamalla, jotta nuorisolla olisi mielekästä tekemistä päiväsaikaan. Työllistämiseen voisi hakea lainarahoitusta esimerkiksi Kansainväliseltä valuuttarahastolta, ja Euroopan maiden antamassa kehitysavussa pitäisi painottaa nuorisotyöttömyyden hoitoa.

        Ruoan hinnannousu lisää konfliktialttiutta. Esimerkiksi Etiopiassa ja Sudanissa ruoan hinta on noussut nopeammin kuin missään muualla maailmassa. Keniassa jopa kolmasosa kaupunkilaisista on aliravittuja. Afrikan sarvessa ja Libyassa kolmasosa perheen tuloista menee ruokaan.

        Afrikan ulkopuolisten maiden ei pitäisi käyttää afrikkalaista viljelyalaa ruokahuoltonsa turvaamiseen, toisin kuin esimerkiksi Etelä-Korea ja Intia tekevät nykyisin. Afrikkalaisen viljan pitäisi päätyä Afrikan markkinoille. Rikkaampien maiden tulisi laivata kehitysapuna ilmaista viljaa alueille, joilla kärsitään aliravitsemuksesta tai nälänhädästä.

        Nälkä ja köyhyys lisäävät siirtolaisuuden houkutusta erityisesti maaseudulla. Vaikka kaupungeissa on merkkejä elintason paranemisesta, Pohjois-Afrikan maaseudulla yli puolet kansasta elää köyhyysrajan alapuolella. Joka kolmas libyalainen on ilman puhdasta vettä.

        Kansainväliset sijoittajat eivät juuri kehitä maaseudun infrastruktuuria, ja maaseudun kurjistumisen vuoksi väestön on pakko muuttaa ylikansoitettuihin kaupunkeihin. Afrikkaan sijoituksia tekevien maiden, muun muassa Kiinan, tulisi ottaa vastuu Afrikan maiden maaseudun kehittämisestä.

        Väestönkasvu, työttömyys, köyhyys ja nälkä eivät yksinään täytä Geneven pakolaissopimuksen määritelmiä suojaan oikeuttavasta vainosta tai sen uhasta. Kun turvapaikkaa ei näillä perusteilla saa eikä Euroopalla ole tässä taloustilanteessa tarjota työlupia, Eurooppaan pyrkivät siirtolaiset jäävät tyhjän päälle. Etelä-Eurooppa ja Välimeri täyttyvät ajelehtivista ihmisistä, joille Euroopalla ei ole tarjottavaa.

        Lähtömaissa pitäisi jakaa todenmukaista tietoa turvapaikan saamisen tiukoista ehdoista sekä Euroopan heikosta talous- ja työllisyystilanteesta. Euroopan maiden kehitysyhteistyöhankkeiden taas pitäisi tukea nykyistä paremmin nuorten työllistymistä ja ruoan hinnanlaskua lähtöalueilla.

        Jos siirtolaisten lähtö- ja saapumismaissa ei puututa siirtolaisuuden syihin, Lampedusan edustalla ja muualla Välimerellä on odotettavissa entistä enemmän tragedioita.

        Arno Tanner
        Kirjoittaja on väestötieteen ja politiikan dosentti, joka toimii erityisasiantuntijana Euroopan turvapaikkavirastossa Maltalla.


      • shoppaus for ever kirjoitti:

        Eivät lopu milloinkaan. Luepa tämä:
        http://www.hs.fi/ulkomaat/Afrikkalaisten muuttovirtaa pitää hillitä monin keinoin/a1382579730290

        Väestönkasvu, työttömyys, köyhyys ja nälkä ajavat siirtolaisia Eurooppaan, vaikka heille ei ole luvassa töitä eikä turvapaikkaa. Ongelmaan pitää puuttua määrätietoisesti Välimeren kummallakin puolen.

        Lampedusan saaren edustalla tapahtuneessa laivaonnettomuudessa kuoli lokakuun alussa yli kolmesataa Eurooppaan siirtolaisiksi pyrkinyttä somalialaista ja eritrealaista. Ihmishenkiä vaatineita havereita on ollut Välimerellä tänä vuonna aiempaa enemmän, mutta muuttoliikekatastrofi on vasta aluillaan.

        Afrikassa erilaiset matkatoimistot ja keinottelijat tarjoavat muuttopaketteja Eurooppaan. Siirtolaiset huomaavat vasta perille päästyään, että todellisuus on Euroopassakin karu. Tarjolla ei ole töitä eikä turvapaikkaa.

        Muuttopainetta aiheuttaa etenkin kiihtyvä väestönkasvu. Egyptin asukasluku on kaksinkertaistunut vuodesta 1980, eikä Niilin ympäristössä ole vuosiin jalostettu aavikkoa viljely- tai talousmaaksi.

        Väestöpaine kasvaa myös Etiopiassa. Maan talous ei kasva, vaikka 82-miljoonainen väestö kasvaa vuosittain 2,6 prosenttia.

        Lähtömaiden tulisi kansainvälisen tuen avulla pyrkiä rajoittamaan väestönkasvua, esimerkiksi Kiinan yhden lapsen politiikan tapaan. Yhden lapsen politiikka toisi Afrikan maille pitkän aikavälin hyötyä ja niiden asukkaille välitöntä etua, kun elatustarve vähenee.

        Muuttohaluja lisää myös nuorisotyöttömyys. Arabimaissa arvellaan olevan yli 18 miljoonaa työtöntä 15–24-vuotiasta nuorta. Tunisiassa, Libyassa ja Egyptissä työttömiä nuoria on tuoreiden tilastojen mukaan yli 40 prosenttia.

        Työtön nuoriso turhautuu ja voi ryhtyä mellakoimaan. Arabikevään vallankumoukset saivat tukea tyytymättömiltä nuorilta.

        Pohjois-Afrikan maiden hallitusten pitäisi keskittyä nuorisotyöttömyyden hoitoon jopa palkkoja alentamalla, jotta nuorisolla olisi mielekästä tekemistä päiväsaikaan. Työllistämiseen voisi hakea lainarahoitusta esimerkiksi Kansainväliseltä valuuttarahastolta, ja Euroopan maiden antamassa kehitysavussa pitäisi painottaa nuorisotyöttömyyden hoitoa.

        Ruoan hinnannousu lisää konfliktialttiutta. Esimerkiksi Etiopiassa ja Sudanissa ruoan hinta on noussut nopeammin kuin missään muualla maailmassa. Keniassa jopa kolmasosa kaupunkilaisista on aliravittuja. Afrikan sarvessa ja Libyassa kolmasosa perheen tuloista menee ruokaan.

        Afrikan ulkopuolisten maiden ei pitäisi käyttää afrikkalaista viljelyalaa ruokahuoltonsa turvaamiseen, toisin kuin esimerkiksi Etelä-Korea ja Intia tekevät nykyisin. Afrikkalaisen viljan pitäisi päätyä Afrikan markkinoille. Rikkaampien maiden tulisi laivata kehitysapuna ilmaista viljaa alueille, joilla kärsitään aliravitsemuksesta tai nälänhädästä.

        Nälkä ja köyhyys lisäävät siirtolaisuuden houkutusta erityisesti maaseudulla. Vaikka kaupungeissa on merkkejä elintason paranemisesta, Pohjois-Afrikan maaseudulla yli puolet kansasta elää köyhyysrajan alapuolella. Joka kolmas libyalainen on ilman puhdasta vettä.

        Kansainväliset sijoittajat eivät juuri kehitä maaseudun infrastruktuuria, ja maaseudun kurjistumisen vuoksi väestön on pakko muuttaa ylikansoitettuihin kaupunkeihin. Afrikkaan sijoituksia tekevien maiden, muun muassa Kiinan, tulisi ottaa vastuu Afrikan maiden maaseudun kehittämisestä.

        Väestönkasvu, työttömyys, köyhyys ja nälkä eivät yksinään täytä Geneven pakolaissopimuksen määritelmiä suojaan oikeuttavasta vainosta tai sen uhasta. Kun turvapaikkaa ei näillä perusteilla saa eikä Euroopalla ole tässä taloustilanteessa tarjota työlupia, Eurooppaan pyrkivät siirtolaiset jäävät tyhjän päälle. Etelä-Eurooppa ja Välimeri täyttyvät ajelehtivista ihmisistä, joille Euroopalla ei ole tarjottavaa.

        Lähtömaissa pitäisi jakaa todenmukaista tietoa turvapaikan saamisen tiukoista ehdoista sekä Euroopan heikosta talous- ja työllisyystilanteesta. Euroopan maiden kehitysyhteistyöhankkeiden taas pitäisi tukea nykyistä paremmin nuorten työllistymistä ja ruoan hinnanlaskua lähtöalueilla.

        Jos siirtolaisten lähtö- ja saapumismaissa ei puututa siirtolaisuuden syihin, Lampedusan edustalla ja muualla Välimerellä on odotettavissa entistä enemmän tragedioita.

        Arno Tanner
        Kirjoittaja on väestötieteen ja politiikan dosentti, joka toimii erityisasiantuntijana Euroopan turvapaikkavirastossa Maltalla.

        Arno Tannerin kirjoitus on todella harvinainen. Siinä on tietoa ja mielipiteitä. Olen ollut seitsemässä Afrikan maassa töissä yhteensä yli viisi vuotta ja katsellut sitä hieman eri kulmasta kuin ihmiset kotisohvalta tai turistipaikoista. Maat, missä kaikki lapset käyvät koulua voivat paremmin. Tyttöjen koulutus on tukipilari paremmalle yhteiskunnalle. Naisten pankki on loistava systeemi sillä investoimalla naisiin saadaan talous toimimaan. Nigeriassa keskustelin asiasta afrikkalaisten ihmisten kanssa ja ghanalainen tuttavani pitkään asiaa mietittyään totesi asian olevan juuri näin ,sillä nainen tekee työtä perheensä ja itsensä hyväksi mutta mies itsensä ja sitten perheensä hyväksi. Jos naisilla on koulutus niin he eivät tarvitse elättäjää vaan pystyvät elättämään itsensä. Avioliitot ja lasten tekeminen tulevat sitten omasta tahdosta eikä siitä, että nainen tarvitsee elättäjän.


    • Se Avarakatseinen
    • kukkeli123

      Hyvä idea, miksi näin ei jo tehdä?

    • Mustanmiehen logiik.

      Mielestäni syy on uskonnossa ja Afrikkalaisessa miehessä. Uskonto kieltää ehkäisyn ja väestö kasvaa. Lisäksi Afrikkalainen mies ei tee mitään esim. maatalouden edistämiseksi. Sine on syydetty rahaa kaivojen ym. rakentamiseen vuosikymmenet. Aurinko paistaa on lämmintä, miksi tanskalainen, tai englantilainen saa viljelyt onnistumaan Afrikassa, mutta ei musta mies? Ei kehitä eikä yritä mitään, kuten esim. Kiinalainen.

      Ei viitsi, koska nainen tekee KAIKKI TYÖT, mies vaan kulkee majasta majaan siittämässä.
      Afrikassa pitäisi ottaa käyttöön yhden lapsen politiikka ja samalla antaa joukkovalistusta miehille. Tyyliin; mitä enemmän "vehjettänsä" käyttää, paikka helvetissä on varma.

      Rahaa sinne on enää turha antaa. Välikäsiä on liian paljon. Eräs koneliike lahjoitti mieskansalaisjärjestölle traktorin. Ensin kirkko takavarikoi sen. Loppu viimeksi se oli purettu tuhannen P.n osiin, eikä siitä ollut hyötyä kenellekään. Sen piti palvella kyläyhteisöä maatöissä.

    • vähempi parempi

      toimitetaan sinne hedelmällisyyttä vähentävää ruokaa. Eivät huomaa mitään, kun vaikutus alkaisi hitaasti. gm- soija on lupaava vaihtoehto

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      334
      3290
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2043
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1632
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1467
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1346
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      81
      1084
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1081
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      83
      1033
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      148
      902
    Aihe