evonia hiusravinteet

evoniams

Täällä suomi24:ssä olikin jo toinen keskustelu tästä evoniasta, mutta siinä oli vähän heikosti vastauksia, niin kysyn nyt itse! Eli onko teillä kokemuksai noista? Siis evonia hiusravinne kapseleeista. Omalla 14 v tytölläni on hyvin ohuet ja hennot hiukset ja höän kysyi josko ostaisin hänelle noita evonioita. Niin että onkos ne hyviä? Mitä muutoksia olette huomeanneet? ja voiko no pureskella tai halkasta? Tyttö kun ei oikeen "uskalla" niellä noin isoja....?

15

3082

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuuhea tukka

      Ainesosat vuorokausiannoksessa:
      •Camelinan siemenöljyä 300 mg
      •Pellavansiemenöljyä 150 mg
      •Sarviapilansiemenöljyä 100 mg
      •L-metioniinia 100 mg
      •Sinkkiä 7,5 mg (50 % *)
      •Para-aminobentsoehappoa 20 mg
      •Niasiinia (B3) 18 mg
      •E-vitamiinia 10 mg
      •Rautafumaraattia
      •Pantonteenihappoa (B5) 4 mg (67 %*)
      •B6-vitamiinia 2,2 mg (110 % *)
      •B12-vitamiinia 3 µg (300 % *)
      •D3-vitamiinia 10 µg (200 % *)
      •Biotiinia 60 µg (40 % *)

      En ostaisi.

      Ravitsemus kuntoon, niin koko elimistö kiittää.

      http://personal.inet.fi/koti/remeli/ravinteet.htm

      • tuuhea tukka

        Eli yksinkertaistettuna: Aikuinen tarvitsee hyvää rasvaa ja proteiinia n. 80 grammaa päivässä sekä n. 500 grammaa kasvikunnan tuotteita.

        Lisäksi C- ja D-vitamiinia tarvitaan purkista sekä magnesiumia ja kalaöljyä.

        C- ja D-vitamiinin sekä magnesiumin ja Omega-3 rasvahappojen puute on mm. Suomalaisten yleisin ravitsemuksellinen puutos.

        C-vitamiinia 500-1000mg / vrk (10–20% läntisestä väestöstä kärsii uusienkin tietojen mukaan yhä C-vitamiinin puutteesta, Suomessa luultavasti vielä useampi). C-vitamiinia kannattaa tankata joka päivä. C-vitamiinin puutos altistaa lukuisille eri sairauksille. Kun C-vitamiinia ei ole riittävästi, sitä ei riitä kaikkiin kehon soluihin ja kudoksiin. C-vitamiinin lisäämisestä ei ole haittaa, sillä sitä ei voi saada liikaa. C-vitamiini on vesiliukoinen ja ylimäärä huuhtoutuu pois virtsan mukana.

        D-vitamiinia 50-125µg / vrk

        Magnesium (sitraattimuodossa) 200-400mg/vrk, kalsiumin ja magnesiumin suhde on 2:1 (joidenkin tutkimusten mukaan lähes 90 % ihmisistä kärsii magnesiumin puutteesta)

        Pohjoismaiset terveysviranomaiset suosittelevat aikuisille Omega-3 rasvahappoja 1-2 grammaa päivässä eli esim. villiä lohta vähintään 150 grammaa päivässä. Eli käytännössä kaikkein tulisi syödä Omega-3 rasvahappoja lisäravinteena purkista. Raskauden aikana Omega-3 rasvahappojen tarve jopa tuplaantuu. Omega-3 rasvahapolla on tärkeä rooli mm. aivotoimintojen säätelyssä, tulehdusten ehkäisemisessä ja immuunijärjestelmässä.

        Vuoden D-vitamiinit saa kympillä iHerbistä ja lähimarketistakin n. 50€:lla.

        Muut saa todella edullisesti Citymarketin luontaistuotehyllystä. Eli kuukausihinnaksi tulee n. 5€.

        Ruuan merkitys D-vitamiinilähteenä on vähäinen: 90% ihmisen D-vitamiinista on peräisin iholta (ellei hän ota D-vitamiinia ravintolisänä). Suomalainen saa ruoastaan alle 10µg D-vitamiinia päivää kohti. Suomessa auringonvaloa on riittävästi D-vitamiinin valmistukseen vain toukokuun alusta elokuun loppuun eli kun UVB-indeksi on vähintään 3, kello 10-16 välisenä aikana vähintään kädet ja jalat paljaina 30 minuuttia päivittäin. Joskus lähes koko kesä on niin pilvinen, kylmä tai sateinen, että pelkästään auringosta on vaikea saada riittävästi D-vitamiinia.

        Kaikkein huonoin tilanne on maahanmuuttajilla, joilla esiintyy usein erittäin vakavia D-vitamiinin puutoksia. Syynä tähän on tumma iho ja ruokavalio. Heidän kotimaassaan UVB-indeksi on läpi vuoden 8-15, kun Suomessa se on keskikesällä 3-6. Talvella Suomen UVB-indeksi on 0.
        http://www.prweb.com/releases/2013/6/prweb10851751.htm

        D-vitamiinia pitää syödä niin paljon, jotta veren D-vitamiinipitoisuus nousee luonnolliselle (kesäauringon nostamalle) tasolle, joka on keskimäärin 125 nmol/l. Lukuisten tutkimusten valossa tämä tarkoittaa vähintään 50µg D-vitamiinia päivässä. Yleensä 100µg ja jopa enemmänkin, jos on isokokoinen ihminen. Pienille lapsille hiukan vähemmän.

        Meillä "asiantuntijat" Christel Lamberg-Allardt ja Suvi Virtanen jatkuvasti mediassa toistavat iänikuista mantraansa 10 µg/vrk annoksesta, jota ei saa ylittää. Se on epäeettistä ja väärää. Sama jos hoitaisi päänsärkyä jalkarasvalla. Ainoastaan osa pienistä lapsista saavuttavat tällä annoksella veren D-vitamiinipitoisuuden 50 nmol/l, jonka he väittävät riittävän kokonaisterveydelle. Muilla ihmisillä veren D-vitamiinipitoisuus on selvästi alle 50 nmol/l.

        Lisäksi he pelottelevat syövällä ja kuolemalla, jos annostuksen ylittää, vaikka D-vitamiinin puutos on linkitetty yli 70:een syöpätyyppiin ja lukuisiin eri sairauksiin (mm. I-tyypin diabetes, MS-tauti, reumataudit jne...), jotka Suomessa ovat erittäin yleisiä verrattuna päiväntasaajalla asuviin ihmisiin.

        Pelkästään luuston hyvinvoinnin kannalta suositeltava veren D-vitamiinipitoisuus on yli 80 nmol/l ja kokonaisterveyden kannalta 100-150 nmol/l.

        Nykypäivän lääkärin pitäisi ymmärtää, että veren D-vitamiinipitoisuuden määritys kuuluu tärkeänä osana potilaan hoitoon ja sairauksien diagnosointiin siinä missä perusverenkuva, kilpirauhasarvot sekä kolesteroli- ja verensokeritutkimuksetkin.

        Eli jos ette syö D-vitamiinilisää, aloittakaa nyt!

        Kannattaa seurata D-vitamiiniasioita Lääkäri Matti Tolosen sivuilta, vaikka ei hänen mainostamiaan vitamiineja söisikään.


    • evoniams

      Kiitos todella paljon hyvästä vastauksesta! Mutta siis syön omega 3 rasvaa (tai mitä nyt onkaan) jotain lysi merkkistä, tätini suositteli sitä (hän on sellainen terveysintoilija.) Eli syön niitä , mutta kun siinä lukee, että samaan aikaan kun syö ntuota omegalitkua, ei saa syödä D-vitamiinia?! Ja sitten syön myös oliiviöljyä, koska sekin kuulemma hyväksi hiuksille niin sisäisesti tai ulkoisesti hiuksiin otettuna,...? Mutta no kuitenkin, onko kellään siis noista evonioista mitään kokemusta? :)

    • tuuhea tukka

      Eihän tuossa evoniassa ole muuta kuin tipassa öljyä muutama synteettinen vitamiini.

      Osta luonnollista B-vitamiinia Citymarketista, jossa se maksaa 6€.

      D-vitamiinin tarve on 50-125µg eli sitten laskemaan, paljonko D-vitamiinia saa.

      Tässä briorin, joka on niiin huijausta kuin olla voi:

      1 Priorin-kapseli sisältää:

      140 mg hirssiuutetta, 271 mg vehnänalkioöljyä, 9 mg pantoteenihappoa, 2 mg L-kystiiniä.

      Muut aineosat: Keltainen mehiläisvaha, lesitiini (emulgaattori), kevyt magnesiumoksidi (stabiloija), liivate.

      Kosteuttavat aineosat: Glyseroli 85 % ja kiteytymätön sorbitoli 70 %. Makuaineet: Vanilliini ja p-metoksiasetofenoni.

      Väriaineet: Titaanidioksidi (E171) sekä ruskea, punainen ja keltainen rautaoksidi (E172).
      Laktoositon

      Priorinin sisältämä vehnänalkioöljy sisältää hyvin pieniä määriä gluteenia eli tuotetta ei suositella keliaakikoille.


      Hirssi on paitsi yksi vanhimmista viljakasveista, myös yksi kaikkein kivennäisainepitoisimmista viljalajikkeista.


      Vehnänalkioöljy on arvokas öljy, jota valmistetaan vehnän (Triticum vulgare) alkioista. Se sisältää monityydyttymättömiä rasvahappoja, joilla on tärkeä merkitys soluaineenvaihdunnassa ja solukalvojen rakenneosina etenkin vilkkaasti jakautuvissa kudoksissa, esimerkiksi hiusjuurien alueella.


      Pantoteenihappo on välttämätön B-vitamiini, jolla on keskeinen osuus aktiivisesti jakautuvien kudosten, kuten hiusjuurien aineenvaihdunnassa. Sillä on tärkeä merkitys myös elimistön luonnollisissa uudistumisprosesseissa. Pantoteenihappo eli B5-vitamiini vaikuttaa energia-aineenvaihduntaan, ihon toimintaan ja steroidihormonien muodostumiseen. Pantoteenihappoa on lähes kaikissa ruoka-aineissa.


      L-kystiini
      Kystiini on aminohappo, joka on erityisen tärkeä hiusten terveydelle. Se on hiusten luonnollinen aineosa, joka vahvistaa hiuksia ja parantaa niiden joustavuutta.




      Syö vaikka 1 kananmunan päivässä, niin saa hemmetin paljon halvemmalla vaikka mitä ravinteita hiuksille ja koko kropalle.

      Kananmuna sisältää runsaasti vitamiineja ja proteiineja. Valkuaisosa sisältää korkealaatuisia proteiineja ja keltuainen sisältää vitamiineja ja kivennäisaineita, erityisesti B12-vitamiinia, joka on tarpeen elimistön rasvojen ja sokerien aineenvaihdunnassa.


      Kuukauden priorin maksaa lähes 40€.

      Sillä saa monta kiloa hirssiä ja kananmunia.

      Ja samalla koko kroppa kiittää.

      Eli ihan hyväuskosten huiputusta koko pilleri.

      Ravinnon lisäksi lääkkeillä ja sairauksilla on merkitystä hiusten hyvinvointiin.

      Joissakin lääkkeissä on sivuvaikutuksena hiustenlähtöä.

    • tuuhea tukka

      Myös vuodenajanvaihtelut saattaa aiheuttaa sen, että hiuksia ´lähtee välillä enemmän ja välillä vähemmän, mutta aina niitä lähtee.

      Parturi kyllä tarkastaa hiukset ja päänahan.

      Parturini kertoo aina, onko uuskasvua vai ei.

    • TyytyväinenEvoniaan

      Olen syönyt Evoniaa päivittäin vuoden verran, enkä lopeta. Aamuisin otan yhden, onhan se suuri, mutta menee alas. Pilkkoa ei ei varmaan voi. Tämä tuote sopii minulle ja parin kuukauden kokeilusta tuskin kenellekään on haittaakaan. Tarjouksista olen ostanut, 19- 23 euroa paketti.

      Hiukseni on vahvistuneet (ja kynnet!) mutta mitään erityisen paksua tukka ei tietenkään ole tullut, enkä sitä odottanutkaan. Hiuksia ei kuitenkaan enää lähde niin runsaasti kuin viimeisien useiden vuosien aikana (olen 33v.) ja yleisesti olo on pirteämpi (en käytä muita lisäravinteita, joten D-vitamiinikin tulee tuosta, samoin B-ryhmän vitamiinit).

      Yritän syödä monipuolisesti, mutta eihän se aina onnistu ja ei aina kaikkea terveellistä muista/halua syödä. Kynsistä eron huomaa muutamassa viikossa.
      Kynsien kasvu on ollut merkittävää, ikävä kyllä vartalon muutkin karvat hieman vahvistuivat, esim. kainaloista.

      Pidin myös parin kuukauden tauon ja kokeilin priorinia, jonka jälkeen hiuksia alkoi taas lähtemään runsaammin ja aloitettuani evonian uudestaan, hiusten lähtö loppui.

      Uskoisin, että omalla kohdalla nuo evonian lisävitamiinit, mitä en päivittäisestä ruuasta laiskuuttani saa, auttoivat. Kampaajani ohjeisti kokeilemaan myös silicea-piihappogeeliä silkkiseen tukkaani.

      • kananmuna.

        "Olen syönyt Evoniaa päivittäin vuoden verran, enkä lopeta."

        Hius kasvaa 1-2cm kuukaudessa, joten vuodessa ehtii tapahtua yhtä ja toista.

        Myös hiusten kasvukausi vaihtelee.

        Itellä välillä kasvaa uutta tukkaa ihan simona ja välillä taas ei.

        Mulla on lyhyt tukka, joten käyn parturissa 2kk välein ja partiri aina kertoo, missä mennään.


    • näin on

      Mulla yliherkkyys viljoille aiheuttaa hiustenlähtöä.

      D-vitamiinin tarve on vähintään 50µg, joten evonia ei riitä.

      Kyllä ruokavalion täytyy olla todella surkea, jos tukka lähtee päästä.

      Siihen ei evonia auta.

      Myöhemmin huono ravitsemus kyllä kostautuu.

    • rahastusta.

      Kyllä täytyy olla pahasti aliravittu, jos hiukset lähtee päästä ja siihen ei kalliit evoniat auta. Evonia näyttää siäsltävän alle gramman jotain öljyä, joka on värjätty niin pienellä määrällä rautaa ettei sitä määrää edes kerrota a. Sitten siihen on lisätty synteettisiä b-vitamiineja sekä synteestistä e-vitamiinia, jossa ei ole koko e vitamiinia sekä biotiinia. B ryhmän vitamiineja saa paljon halvemmalla ostamalla erikseen b vitamiinivalmisteen. Tosin anemia saattaa aiheuttaa hiustenlähtöä. Anorektikoillakin on hiukset päässä vaikka eivät syö mitään. Tosin ei niitä muutamaa karvaa juurikaan voi hiuksiksi kutsua.

      10 mikroa d vitamiinia estää riisitaudin, mutta luustolle kokonaisterveydestä puhumattakaan se ei riitä, jonka kyllä huomaa suomalaisten kroonisten sairauksien määrästä.

    • evonia ihan turha

      Hyvien rasvojen tarve on n. 80 grammaa päivässä. Evonia sisältää rasvaa 0,550 grammaa.

      L-metioniinia käytetään mm. rasva-aineenvaihdunnan tehostamiseksi, hitaan maksan toimintaan, kuona-aineiden poistoon, ruoka-aineallergioiden ja ympäristöperäisten allergioiden helpottamiseksi, kivuliaisiin kuukautisiin, masennukseen ja skitsofreniaan (yhteydessä korkeaan histamiinitasoon).

      Sinkki: http://www.sinkki.com/

      PABA (para-aminobentsoehappo) katsotaan myös kuuluvaksi B-ryhmän vitamiineihin. PABA:n avulla suoliston bakteerit pystyvät valmistamaan foolihappoa, joka puolestaan avustaa pantoteenihapon muodostuksessa. Koentsyyminä PABA:a tarvitaan proteiinien hajotuksessa ja hyväksikäytössä sekä punasolujen muodostuksessa.

      Niasiini (B3): Kliininen niasiinin puutostauti on pellagra, jossa oireina esiintyy ihottumaa, ripulia ja henkistä tylsistymistä. Muita oireita ovat krooninen väsymys, ärtyneisyys ja ruoansulatushäiriöt.

      E-vitamiini: Ravinnosta johtuvia puutosoireita ei tunneta.

      Rautafumaraatti: väri

      Pantoteenihappo (B5): Ihmisillä ei ole tavattu pantoteenihapon puutosoireita tai -sairauksia. Kokeellisesti aiheutetuissa tiloissa puutosoireet näkyvät käsien ja jalkojen puutumisena, väsymyksenä, pahoinvointina, lihaskouristuksina, unihäiriöinä jne.

      B6-vitamiini: Puutosoireita ovat väsymys sekä iho- hermosto- ja verenkuvamuutokset. Iho-oireita tavataan hilseilevänä ihotulehduksena erityisesti suun ja nenän ympärillä. Hermosto-oireet ilmenevät ärtyneisyytenä, kouristeluna, masentuneisuutena, mielialan muutoksina ja pahoinvointina. Lievä puutos liittyy useimmiten huonoon ravitsemukseen ja samanaikaiseen muiden vitamiinien puutteeseen. Ääritapauksissa B6-vitamiinin puute voi aiheuttaa pienisoluisen (hypokromisen mikrosyyttisen) anemian. Puutos voi olla myös seurausta liiallisesta alkoholin käytöstä.

      B12-vitamiini: B12-vitamiinin puutoksen syy voi olla imeytymishäiriö, jossa ohutsuolen loppuosa ei kykene ottamaan talteen ravinnossa olevaa B12-vitamiinia. B12-vitamiini varastoituu maksaan yksilöstä riippuen 2-6 vuodeksi, joten sen päivittäinen saanti ei ole välttämätöntä. Puutostilan oireita ovat anemia, johon voi liittyä hermoston oireita ja limakalvomuutoksia.

      Biotiini: Puutostilojen oireita ovat hiusten kiillottomuus ja kysien hauraus. Myös talin eritys voi lisääntyä.Suoliston oma bakteeristo tuottaa osan elimistön tarvitsemasta biotiinista.

      D-vitamiini: Vitamiinin tarve on 50-125µg/vrk.

      Eli: ÄLÄ HAASKAA RAHOJASI EVONIA TUOTTEESEEN


      Lisää päivittäiseen ruokavalioon 1:n kanamunan, niin saa kaikki ylläolevat ravinteet. Kananmunien syönti ei lisää sydän- ja verisuonisairauksia. Yhdysvaltalaisen meta-analyysin mukaan kananmunien syönti ei lisää sepelvaltimotautia eikä aivoverenkierron häiriöitä. Meta-analyysiin oli sisällytetty kahdeksan artikkelia ja yhteensä yli 250 000 osallistujaa. (Rong Y ym. BMJ 2013:346:e8539 doi: 10.1136/bmj.e8539)
      http://www.terve.fi/ravinto/kananmunien-terveysvaikutuksista-uutta-tietoa

      Luonnollinen (imeytyy normaalisti) B-vitamiinivalmiste, joka maksaa 6€ Citymarketissa.
      http://www.valioravinto.fi/tri-mullerin-oluthiivatabletti

    • kananmuna.

      Kananmuna on yksi maailman täydellisimmistä ruuista. Yksi muna sisältää kuusi grammaa proteiinia ja kaikkia välttämättömiä aminohappoja. Siinä on kaikkia rasvaliukoisia vitamiineja, montaa eri kivennäisainetta sekä folaattia, joita me suomalaiset saamme ruokavaliostamme aivan liian vähän.

      Keltuaisessa on antioksidantteja erityisesti luteiinia ja kseaksantiinia, jotka ehkäisevät merkittävällä tavalla silmänpohjan rappeumaa. Munassa on koliinia, joka osallistuu aivojen, hermoston sekä verenkiertoelimistön toimintojen säätelyyn, sekä valkuaisaineosia, jotka laskevat verenpainetta ja suojelevat virustaudeilta. Suojaravinteet imeytyvät kananmunasta noin puolet tehokkaammin kuin kasviksista.

      Ja kuitenkin me suomalaiset syömme munia vain noin kymmenen kiloa henkeä kohti vuodessa. Se tekee kolme munaa viikossa. Tähän on laskettu mukaan myös kaikki munat, jotka käytetään ruoanlaittoon: lettutaikinoihin, marenkeihin, pullien voiteluun ja majoneesikastikkeisiin. Miksi ihmeessä niin vähän?

      Kolesterolin takiapa tietenkin.

      Kauhea kolesterolipommi?

      Kananmunat synnyttävät vahvoja mielikuvia kolesterolisodan tuoksinasta. 1980-luvulla asiantuntijat kehottivat välttämään munia. Markettien munahyllyillä törmää edelleen ihmisiin, jotka empivät ostaa munia, ”kun niissä on sitä kolesterolia!”

      On totta, että munissa on kolesterolia. Se ei kuitenkaan päädy sellaisenaan verenkiertoon ja suonien tukkeeksi, sillä maksa säätelee veren kolesterolipitoisuutta. Jos ruoka sisältää vähän kolesterolia, maksa tuottaa sitä elimistön tarpeiksi. Vastaavasti, jos kolesterolia on paljon, maksa vähentää omaa tuotantoaan.

      Munia syödään usein epäterveellisissä yhteyksissä: pyttipannun päällä, hampurilaisen välissä tai pekonin ja vaalean leivän kanssa. Mutta jos munat yhdistää aterioihin, jotka sisältävät paljon kasviksia, veren rasva-arvot pysyvät todennäköisesti tasapainossa. Ei ole olemassa mitään todisteita siitä, että munien syöminen lisäisi sydäntautiriskiä. Harvardin yliopistossa tehdyssä tutkimuksessa ei löydetty 14 vuoden seurannan aikana lainkaan eroa sellaisten henkilöiden välillä, jotka söivät yhden munan viikossa tai vaihtoehtoisesti useamman kuin yhden munan päivässä.

      Osa parempaa ruokavaliota

      Amerikan sydänyhdistyksen mukaan munia voi syödä joka päivä.

      Ruokavaliossa ratkaisee aina kokonaisuus.

      Ehkäpä innostut tekemään kasvispitoisia munakkaita tai ruokaisia salaatteja, joissa on keitettyä kananmunaa.

      Laihduttajan paras kaveri

      Munat voivat auttaa myös painonhallinnassa. Yksi kananmuna sisältää vain noin 80 kilokaloria ja hieman yli viisi grammaa rasvaa, ja siitäkin valtaosa on hyvälaatuista.

      Eräässä tutkimuksessa, jossa tutkittavat söivät kananmunaa sisältävän aamiaisen, ylipainoiset laihduttajat pudottivat 65 prosenttia enemmän painoa kuin saman verran hiilihydraatteja syöneet vertailuryhmäläiset. Munalla päivänsä aloittaneet söivät lounaalla keskimäärin 112 kilokaloria vähemmän ja vuorokauden aikana huikeat 400 kaloria vähemmän kuin vertailuryhmä. Tiedetään, että kananmuna saa elimistön tuottamaan runsaasti hormonia, joka hillitsee ruokahalua ja syömistä.

      Munia syövillä ihmisillä on todettu olevan parempi ruokavalio. Koska muna ylläpitää kylläisyyttä, ruokavalio pysyy paremmin tasapainossa koko päivän.

      • *_*

        Sitten jos vielä vaihtaa tavalliset munat Omega 6 D:ksi niin parempi


    • KokemustaOn1

      Suosittelen lämpimästi ostamaan Strong Hair&nail nimistä hiusravinnetta.
      Tämä on mielestäni hyvä ja turvallinen vaihtoehto hentoihin hiuksiin.
      Se sisältää Biotiinia, Sinkkiä ja L-metoniinia. Juuri niitä joita hiukset saavat vahvuutta.
      ja kasvaa kaksi kertaa nopeammin.Tämä tuote auttaa myös vahvistamaan kynsiä.
      On myös halpa vaihtoehto, luontaistuotekaupassa se noin. 10 euroa
      Sitä saa myös sokokselta ja muista kaupoista. Mutta muistaakseni se oli halvempaa luontaistuotekaupassa.
      Myös Piimaks biotiini tabletit ovat hyvä vaihtoehto.

    • 6+6

      Apteekissa strong hair & nail -ravinteen hinta on melkein 15 euroa. Olen käyttänyt ja hyväksi havainnut. Tässähän on ainesosat ja hinta samat kuin eläinten biotiinissa, jotka myös ovat auttaneet varsinkin kuureina otettuina.

    • siimatukka

      Hei jes!

      Täällä on muitakin evoniaa kokeillutta. Mä söin sellaisen yhden kuurin, lisäks myös omega 3 ja vielä bioteekin biotiinia. Eli aikamoinen setti/pvä, mutta kyllä hiukset vahvistui ja ei irtoillut niin paljon.

      Huomasin myös että just ( edellisetki mainitsi) tuo ruokavalio, että se olis terveellinen ja ravinteikas ja isosti vettä kehoon myös!

      Mitään ihmeitä ei tosiaa kannata odotella, mutta koin siitä olevan paljon tukea hiusten hyvinvointiin.

      Onko kukaan kokeillut sitä priorin extraa? Arvokas kapseli, joten arvuuttelen tässä että onkohan siitä sen enempää apua kun evoniastakaan..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      54
      5309
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3437
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1572
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      192
      1463
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1066
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      988
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      826
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      788
    10. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      779
    Aihe