Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Syvämeditaatiossa saatu näkemys

Valokaasu

JUMALAN SORMI

Kuvittele olevasi päästäsi valoputken kautta kiinni hohtavan valkeassa auringossa joka on kuin valkoinen valokaasu. Yksi ihminen on yksi auringon sormi.

Kun ihminen puhdistuu ainakin hetkellisesti, kuona ikäänkuin palaa tuossa valoputkessa/sormessa tai väistyy tieltä. Valoputken sisällä nähdään konkreettisesti kuonaa, ja se on sama kuin mitä sanotte karmaksi. Ihminen on tuo valoputki. Sormi on koko ajan kiinni jumaluudessa, eikä ole koskaan ollutkaan irti. Putkien paksuuksia on monia - kokeneella on paksu putki ja kokemattomalla hyvin ohut. Kun puhdistus on riittävää, ihminen huomaa olevansa sama kuin tuo valoputki ja lopuksi sama kuin aurinko. Ei ole enää eroa.

Tästä havainnosta sanottuna: "KAIKKI ON LOGOS. ULKOPUOLTA EI OLE. KAIKKI ON LOGOS. MINNE TAHANSA MENETKIN SIELLÄ ON LOGOS. IHMINEN ON LOGOS".

Koska näin on ja kaikki entinen katoaa, on matka tehtävä järkevästi ja varovasti, että tuo valoputkikuona ei säikähdä vaan sopeutuu tuohon karmaisevaan ihanuuteen.

Mitä sitten tapahtuu kuonalle? Tuosta näkökulmasta katsottuna se jää kuin mitättömäksi pölyksi leijailemaa auringon läheisyyteen omaamatta mitään erikoista tietoisuutta. Huomatkaa ettei ulkopuolta ole, ulkopuolen ajatus on absurdi.

On vain tiivistymiä Logoksessa, jotka ovat itsekin Logos kun huomaavat sen. Logos tulee tietoiseksi itsestään kivenä, ihmisenä, kasvina, eläimenä näissä tiivistymissä. Logos on jo tietoinen itsestään valokaasussa, sen osat leikkivät keskenään, kuin alkeishiukasten tanssi.

Logos ei ole tietoinen tästä maailmastanne muuten kuin tiivistymien kautta. Ihminen on siis yksi tiivistymä.

Tuokin hajaantunut karmapöly on Logoksen omaa. Hajaantunut ja palanut karma palaa Logokseen valopölynä. Sekin toimii siis kaikkien hyödyksi, oli se sitten millaista tahansa.

4

69

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ystävän neuvo

      Sen näkee sitten kun kenties on 'jotain muuta' kuin tätä lihaa ja verta?
      Oleellisinta on nyt olla rehellinen itselleen ja muille, kuin myös mahdollisimman reilu ja rempseä.

      Ei kannata siis liikaa miettiä liian syvällisiä, turha miettiä sellaisia mihin ei ole tarkoituskaan ihmisenä ylettyä, siinä vaan keho ja mieli rasittuu,,eli relaa hieman.

      • Käämit kuntoon

        Joo. Toinen ihminen etsii toisen ihmisen seuraa, koska on alkuperältään sama. Meidän tuntema yksilöllisyys on harhaa, siksi dippaaminen sisälle tuo paluun ja aivan uuden elämän. Toki se rasittaa. Ihmisen onkin tarkoitus rasittua työssä ja touhussa.

        Relaaminen on toinen vaihde, ja normielämässä kukaan muu kuin selvänäkijä ei voi aavistaa että toi jäbä onkin kohta kotona ihan toinen. Relaaminen on ihmisenä olemista ja tosi kannatettavaa, niin ei sulakkeet pala. Pysy käämit kondiksessa.

        Kohta katon telkkaa.


      • Ancient soldier

        Hei,
        toi on rehellinen meditaatiokokemus. Shamanistinen huippu suomeksi kerrottuna.

        Tää musa kertoo tosta kaikenkattavasta antautumisesta. Kaikki pitää antaa. Kaikki

        http://www.youtube.com/watch?v=KfxqZagHXbM

        Muta mä olen palannut satoja kertoja takaisin. Kuinka raastava onkaan palata ihmisten maailmaan, mutta täällä on mun kaverit. Siksi pakko olla täällä.


    • valistunut

      Meditaatio jossa ei ole meditoijaa antaa oikean tuloksen , eli yhtymisen tuohon äärettömään, ja silloin tuo ääretön tila jää pysyväksi, mutta jos itse on mukana meditaatiossa, niin se saattaa olla vain hetkellinen illuusio joka katoaa kun se päättyy.
      Koko maailman kaikkeus on tuossa medtitaatiotilassa, johka meidän tulisi yhtyä saavuttaaksemme valaistumisen joka on tila josta ei ole enään paluuta, vaan se on jatkuvaa, ja sen seurauksena päättyvät itse sielu ja sen aiheuttamat ongelmat

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1995
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1753
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1624
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1410
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      60
      1317
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1273
    7. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1272
    8. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1264
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1221
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1201
    Aihe