Aihe

Windows 7 päivitys kestää helvetin kauan!

Minä

Ihmettelen sellaista juttua kun koneeni näytti että päivitys saatavilla ja päivittää sen kun sammuttaa tietokoneen ja päivitys on kestänyt jo 14 tuntia jota en voi uskoa todelliseksi! Joko kyseessä on helvetin iso päivitys tai koneeni on jökönnyt. Ei kone mikään vanha ole ja muutenkin nopea HP kone. Ruudussa lukee "Älä katkaise koneen virtaa tai irroita sen virtajohtoa. Asennetaan päivitystä 5/17..." ja siinä vitosessa se on pysyny koko saatanan 14 tuntia!! Oisko mitään neuvoja mitä tekis ku yöunia saa ku kone lämmittää ja hyrrää vieressä!

53

2323

  Vastaukset

  • Eikun vaan virrat pois ja uudelleen yritys. Päivitysten asennus ei kyllä pitäisi kestää noin pitkään eli todennäköisesti siinä on tullut jokin jumi.

   • >Eikun vaan virrat pois ja uudelleen yritys. Päivitysten asennus ei kyllä pitäisi kestää noin pitkään eli todennäköisesti siinä on tullut jokin jumi. <

    Ei virtaa pois kun katso alapalkkiin ja siellä on joku niistä päivityksistä ja kysyy sinulta lupaa asennukseen.


  • ""Älä katkaise koneen virtaa tai irroita sen virtajohtoa. Asennetaan päivitystä 5/17..."

   Tämä viittaa siihen että kone on "sammutus" tilassa ja yrittää asentaa päivityksiä jonka jälkeen se sammuu automaattisesti. Eli alapalkkiin ei voi mennä.

  • tuossa aika monta päivitystä ja viittaisi siihen että sinulla sisältyy noihin SP1 päivitys, se toisinaan kestää ja jos jokin on pielessä niin kone (varsinkin HP) jumahtaa paikalleen eikä osaa jatkaa.

   Pakkosammutus ja uudelleen hakemalla saatavilla olewvat päivitykset.

  • Onko kiintolevy täynnä?

   • Linuxissa toimii sujuvasti ja nopeasti. Win-tubutin aina jumittaa.


  • Sama juttu. Välillä ollu koko yön päivityksessä eikä valmista tullu. Välillä homma toimii. Just äsken päivitin, sammutin ja käynnistin uudestaan, niin whit-tu johan ilmotti että "3 tärkeää päivitystä saatavilla" Latasin ne just ja taas pitäs sammuttaa ja käynnistää uudelleen. Ttä se on näitten baskojen kanssa räplääminen. Muuta et voi koneella tehdä kun päivittää ja käynnistää.

   Eikö ne osaa tehdä päivityksiä niin että ovat ladattavissa VÄHÄN HARVEMMIN???
   Wit-uttaa koko paska. Onko maceissa sama ongelma? Jos ei, ostan vaikka 6 tonnia maksavan macin jos sen kanssa voi tehdä muutakin kun PÄIVITELLÄ.

   • Älä päivitä konetta (jos et halua) paina kirjaudu ulos ja nuolesta ja paina SAMMUTA ja sitte se summuu


  • Minullla jo 16 tuntia mennyt 10 megan yhteydellä.

   • Kiitos samoin


   • Jos se on siinä tilassa, että näytöllä on vain se päivitystieto, niin päivitys on jo ladattu, eikä netillä ole väliä.


   • Kun ei ottanut kymppiä ja päivitykset vieläö manuaalisella niin taitavat tehdä kiusaa ja antaa todella hitaasti. Varmaan vakoilevat mitä tekee samaan aikaan kun hakee päivityksiä. En tiedä oliko vaikutusta, mutta päivitykset tuli melkein heti kun muutin palomuurin asetuksia, ennen kuitenkin tullut nopeasti. Muutaman kerran hidastellut ja viimeksi meni tunteja.


  • Ei kun virrat pois, äläkä koskaan pistä takasi.

  • Siellä voi olla ruuhkaa, koska W10-koneet ovat tietysti etusijalla. Minullakin W7 kestää aina päivittyä monta tuntia.

   • Vakoilu vie kaiken kaistan mikkisoftalla.


  • Ei miulla oo vista päivittynyt enää kuukausiin...ettii vaan mut ei löydä....perkele pitäköön päivityksensä....

   • Et ole antanut sen etsiä tarpeeksi kauan aikaa.


  • No mikä pakko sitä on mennä päivittämään jatkuvasti. Itse päivitän seiskani edellä mainittujen ongelmien takia muutaman kuukauden välein, kun on aikaa.

   Ja nyt tulee joku mussuttamaan tietoturvasta... Yhtään virusta eikä haittaohjelmaa ei ole ollut vuosikymmeneen. Ja jos tulee, niin asennetaan käyttöjärjestelmä uudestaan. Mitä sitä paskaa jatkuvasti päivittämään. Ei se siitä päivittämällä mihinkään parane, saatana.

   • Juu, ei sitä joka päivä tarvitse kytätä niitä.

    Mutta, on kerralla vähemmän päivitettävää on vähemmän kun tekee säännöllisesti. Toimivaksi havaittu sykli Windows 7:lla on jompi kumpi näistä.

    1. Manuaalisesti kerran kuukaudessa turvapäivitykset (Windows ja sovellukset), kaikki muut kerran vuodessa. Pari kertaa ollut sellainen kuukausi ettei ole kriittistä päivitettävää edes ollut mikä käytössä vaikuttaisi eikä maailma kaadu siihen jos joku kuukausi jää välistä.

    2. Windows 7 ja Microsoftin sovelluksilla automaattiset turvapäivitykset ja kolmen kuukauden välein muiden valmistajien lisäsovellusten turvapäivitykset. Edellyttää kyllä muuten suojaamista ja oikeuksien rajaamista, eli esim. ei ole Flash Player käytössä joka paikassa ja jne. Kerran vuodessa sitten laittaa muut päivitykset.

    Tämä myös tarkoittanut Internet Explorerin käyttöä, että jos on joku muu selain niin sitä pitää kyllä tarkistaa kuukausittain. Jos joku kuukausi jää tarkistamatta niin ei ole ongelma sekään.

    Tällä tavalla olen hoitanut kaikki Windows 7 asennukset ja ovat toimineet häiriöttä vuosikausia.

    Windowsin päivitykset ovat korjanneet virheitä ja turva-aukkoja ja niitä tarvitsee turvallisena pitämiseksi.


   • Kuulostaa järkevältä systeemiltä. Joo, totta kai pitää suojata ja oikeuksia rajata. Flashin kohdalla itselläni sellainen tapa, että olen asettanut sen kysymään joka kerta, käynnistetäänkö. Sen ei todellakaan tarvitse olla koko ajan päällä.


   • ei.parane.päivittämällä kirjoitti:

    Kuulostaa järkevältä systeemiltä. Joo, totta kai pitää suojata ja oikeuksia rajata. Flashin kohdalla itselläni sellainen tapa, että olen asettanut sen kysymään joka kerta, käynnistetäänkö. Sen ei todellakaan tarvitse olla koko ajan päällä.

    Internet Exporerissa sen saanut aina kivasti toimimaan vain niillä sivuistoilla jotka merkitsi luotetulle vyöhykkeelle.


   • Mielestäni on parempi sallia tai olla sallimatta se joka kerta erikseen. Flashia ei tarvita kuin Yle Areenassa ja satunnaisesti videoiden katsomiseen joidenkin uutismedioiden sivuilla. Itse en pidä mitään näistä kokonaisuudessaan luotettavina, joten sallin flashin vain, kun todella sitä tarvitsen johonkin yksittäiseen toimintoon.


  • W7Pro tärkeät päivitykset 5kpl löytyivät,latautuivat heti kohta kun koneen käynnistin. Asennus tapahtui kun lopetin käytön ja Sammutin koneen painikkeella jossa ne päivitykset asentuu ja sulkee koneen lopuksi. Samaan aikaan myös HP Support teki omaa viikottaista tarkistustaaan ja Norton Security päivitti itsensä. W7 Update on toiminut hyvin viimeiset 3kk.
   Jos jollain on ongelmia edellen,olet laiminlyönyt päivitykset ja W7 päivitysongelma kone jauhaa, etsi ohjeita googlaamalla ja siihen löytyy ratkaisu. Tällä palstalla kerrottu monta kertaa heinäkuussa. Voit myös itse tarkistaa mitä koneesi puuhaa C levyltä kohta Windows kansio ja W update muistiosta josta näet lokin esim. no updates avaible tai että on joku ongelma. Jos on em teksiä niin koneesi ei löydä Update ongelman takia niitä päivityksiä siis WUpdate oli ongelma johon korjaus päivitys ensin.

  • Aika isot päivitykset tuli W10, noin 5 tuntia meni minulla.

  • W7 päivitykset ovat hidastelleet jo toista vuotta. Johtuuko W10 päivitysruuhkista vai onko takana Windowsin tarkoituksellinen hidastaminen että käyttäjät siirtyisivät W10;iin
   Kesäkuussa 2016 asensin W7 uudelleen puhtaana ja päivitysten haku kesti ja kesti, katkaisin ja sitten illalla jätin uudelleen hakemaan päivityksiä yön ajaksi ja kas kummaa ne olivat tulleet yön aikana ladattavaksi.

   Nut tällä viikolla tein toiselle koneelle saman että asensin uudelleen puhtaalle pöydälle. Haki asennusta yli 48 tuntia eikä ollut löytänyt vielä yhtäkään päivitystä. Perjantaina soitin Microsoftin tuleen ja kerroin havainnosta. Mies pyysi sähköpostiosoitteeni ja aikoi etänä tutkia ja päivittää koneen. Kertoi että homma kestää noin 2 tuntia. Näytöltä huomasin että jotain siellä tehtiin mutta jätin koneen auki ja lähdin reissuun. Palattuani katsoin jokohan on päivittynyt, näin näytöltä että yhteys oli katkaistu 16.38 eli noin 4 tuntia siitä kun annoin koneen tuen etäkäyttöön. Soittoa tms. muutakaan ilmoitusta en ole saanut miksi ei tullut yhtään päivitystä. Saa nähdä mitä maanantaina tapahtuu, nostaako tuki kädet ylös ja sanoo etteivä voi asialle mitään...!!!!!!!!!!   • Moni ei ottanut noita rollup-päivityksiä kun pelkäsi liittyvän kymppiin, minultakin puuttuu toinen noista. Eivät ainakaan tuon viimeksi olleen kympin tajousten poistopäivityksen mukaan liity siihen.

    https://support.microsoft.com/fi-fi/kb/3184143


   • voiauttaa kirjoitti:

    Moni ei ottanut noita rollup-päivityksiä kun pelkäsi liittyvän kymppiin, minultakin puuttuu toinen noista. Eivät ainakaan tuon viimeksi olleen kympin tajousten poistopäivityksen mukaan liity siihen.

    https://support.microsoft.com/fi-fi/kb/3184143

    Microsoft suosittelee jo heinäkuun ja elokuun rollupin asentamista.

    Syyskuun rollup ei ole vielä merkitty suositelluksi joten ei kannata vielä asentaa.

    Lokakuussa muuttuu niin, että pistävät sitten yhden rollupin ja sisällyttävät aiemmat rollupit, ja seuraavan vuoden aikana sisällyttävät rolluppeihin vanhempia päivityksiä mitä niihin ei ole aiemmin kuulunut jotta saadaan kaikki maailman Windows 7:t samaan päivitystasoon.

    Minusta on hyvä idea asentaa nyt se heinä ja elokuu, ja sitten kun tulee syyskuu suositelluksi niin se myös. Siinä on tällä hetkellä vielä jotain ongelmaa EMET:n kanssa. Sitten kun on syyskuu myös sisässä niin voi hyvin sitten siirtyä siihen kuukausittaiseen rolluppiin.


   • M-Kar kirjoitti:

    Microsoft suosittelee jo heinäkuun ja elokuun rollupin asentamista.

    Syyskuun rollup ei ole vielä merkitty suositelluksi joten ei kannata vielä asentaa.

    Lokakuussa muuttuu niin, että pistävät sitten yhden rollupin ja sisällyttävät aiemmat rollupit, ja seuraavan vuoden aikana sisällyttävät rolluppeihin vanhempia päivityksiä mitä niihin ei ole aiemmin kuulunut jotta saadaan kaikki maailman Windows 7:t samaan päivitystasoon.

    Minusta on hyvä idea asentaa nyt se heinä ja elokuu, ja sitten kun tulee syyskuu suositelluksi niin se myös. Siinä on tällä hetkellä vielä jotain ongelmaa EMET:n kanssa. Sitten kun on syyskuu myös sisässä niin voi hyvin sitten siirtyä siihen kuukausittaiseen rolluppiin.

    Nuo rollupit sisältää myös vakoilupäivitykset, onneksi jatkossakin saa turvallisuuteen liittyvät erikseen. Ei kai vaan tuokin rollup asenna jo tähän astiset vakoilut, ehkäpä ei kannatakaan asentaa.

    http://arstechnica.com/business/2016/08/windows-7-8-1-moving-to-windows-10s-cumulative-update-model/


   • eikaikkia kirjoitti:

    Nuo rollupit sisältää myös vakoilupäivitykset, onneksi jatkossakin saa turvallisuuteen liittyvät erikseen. Ei kai vaan tuokin rollup asenna jo tähän astiset vakoilut, ehkäpä ei kannatakaan asentaa.

    http://arstechnica.com/business/2016/08/windows-7-8-1-moving-to-windows-10s-cumulative-update-model/

    Ei sisällä. Heinäkuun rollup sisältää kesäkuun rollupin. Elokuun rollup oli erillinen ja ne sisältävät vain kesä, heinä ja elokuun päivitykset yhteen kasattuina.

    Syyskuu ei myöskään sisällä aiempia joskin se ei vielä ole suositeltu ja lokakuussa ei tiettävästi myöskään ota mitään aiempia mukaan.

    Sen jälkeen alkavat lisätä vanhempiä päivityksiä samaan nippuun kaiketi marras- ja joulukuun rollupeissa ja lopun aikaa Windows 7:ssa sitten voi mennä pelkillä rollupeilla.

    Microsoft myös teki Windows 7:lle päivityksen joka POISTAA kaiken Windows 10:n liittyvän pois (KB3184143) joten ei tarvitse niitä vakoilujuttuja märehtiä. Se ei kyllä koske Microsoft Customer Experience Improvement Program -päivityksiä mutta tästä vakoilusta ei tiettävästi tarvitse välittää koska se ominaisuus on kytkettävissä pois siitä Windows 7:sta kun avaa ohjauspaneelista toimintokeskuksen -> Muuta toimintokeskuksen asetuksia -> Käyttömukavuuden kehitysohjelman asetukset ja sieltä pois päältä.


   • M-Kar kirjoitti:

    Ei sisällä. Heinäkuun rollup sisältää kesäkuun rollupin. Elokuun rollup oli erillinen ja ne sisältävät vain kesä, heinä ja elokuun päivitykset yhteen kasattuina.

    Syyskuu ei myöskään sisällä aiempia joskin se ei vielä ole suositeltu ja lokakuussa ei tiettävästi myöskään ota mitään aiempia mukaan.

    Sen jälkeen alkavat lisätä vanhempiä päivityksiä samaan nippuun kaiketi marras- ja joulukuun rollupeissa ja lopun aikaa Windows 7:ssa sitten voi mennä pelkillä rollupeilla.

    Microsoft myös teki Windows 7:lle päivityksen joka POISTAA kaiken Windows 10:n liittyvän pois (KB3184143) joten ei tarvitse niitä vakoilujuttuja märehtiä. Se ei kyllä koske Microsoft Customer Experience Improvement Program -päivityksiä mutta tästä vakoilusta ei tiettävästi tarvitse välittää koska se ominaisuus on kytkettävissä pois siitä Windows 7:sta kun avaa ohjauspaneelista toimintokeskuksen -> Muuta toimintokeskuksen asetuksia -> Käyttömukavuuden kehitysohjelman asetukset ja sieltä pois päältä.

    Telemetritietojen lähetykset sun muut vakoilut pois päältä, mutta kun ei tiedä jos nuo rollupit laittaakin takaisin päälle eikä viitsisi aina tarkastaa. Kympissä kun niitä vakoiluja ei tiettävästi edes saa pois päältä tai menee uudestaan päälle.


   • sepäsiinä kirjoitti:

    Telemetritietojen lähetykset sun muut vakoilut pois päältä, mutta kun ei tiedä jos nuo rollupit laittaakin takaisin päälle eikä viitsisi aina tarkastaa. Kympissä kun niitä vakoiluja ei tiettävästi edes saa pois päältä tai menee uudestaan päälle.

    Pidän mahdollisena, että CEIP päivitykset voi kytkeä ne päälle mutta sen jälkeen kun ottaa pois niin en usko, että uudestaan kytkeytyy. Windows 7 on vakaa järjestelmä eikä se asennu uusiksi 2x vuodessa kuten Windows 10.


   • sepäsiinä kirjoitti:

    Telemetritietojen lähetykset sun muut vakoilut pois päältä, mutta kun ei tiedä jos nuo rollupit laittaakin takaisin päälle eikä viitsisi aina tarkastaa. Kympissä kun niitä vakoiluja ei tiettävästi edes saa pois päältä tai menee uudestaan päälle.

    Windows 7 :skassa ei auta jos ei asennakkaan vakoilupäivityksiä,jos menee katsomaan esim Tietokone > hallitse> ajoitetut tehtävät niin siellä on lista että osallistuu microsoftin asiakas systeemeihin ...että tuolta pitää ainakin vielä poistaa,jos nyt mitään auttaa....


  • Kun teet w7 puhtaan asennuksenniin päivitykset eivät toimi automaattisesti kuten ennen on tapahtunut, jotain muutoksia on viimeisen 1-1,5 v aikana tapahtunut Updatelle josta minulla ei tarkempaa tietoa ole.
   Kun Explorer 11 on asennettu ja se oletusselaimena. sen jälkeen asenna ensin KB3020369 (tuon "Josjokutarvitsee" kirjoituksen linkissä löytyy sama vinkki) ja sen jälkeen jätät koneen asentamaan muita päivityksiä niin kyullä se siitä lähtee kölökkäsemään ;)

  • Kesällä yritin ladata kymppiä, mutta siitä ei tullut mitään useammallakaan yrityskerralla ja päiväkausien odotuksella. Jätinpä sitten vaihdon seuraavaan konehankintaan.

   Seiskaan on tullut viime aikoina tiuhaan pieniä päivityksiä eikä niiden lataamisessa ole ollut mitään ongelmia. Viimeksi tänään.

  • Menikö koneet sekaisin kun yrititte asentaa W10? Syyt? Muka ilmaista ja ettei jää junasta.Onhan se tärkeää että on viimeisin versio kaikesta niin tuntee olevansa ajantasalla. Nyt sitten tuskailette kun W7 ette saa entiseen kuntoon.

   • Onhan noita W 10 koneita.
    Päivitin myös W 7:n


  • W7 on tullut vain tavanomaisia päivityksiä heinäkuun jälkeen kun sain korjattua W Update vian erillisellä korjauspäivityksellä. Elo ja syyskuu sujuivat kuten ennen uutena kymppiaikoja. En ole asentanut suositeltuja W päiv koskaan vain tärkeät ja hyvin on mennyt. Minun ei ole tarvinnut koskaan tehdä jotain uusia puhtaita asennuksia.Enkä ollut niin typerä että vaihtaisin uudehkon hyvin toimivan kannettavan käyttiksen johonkin kympin kokeiluihin.

   • Niin ne jotka ovat päivittäneet W7 aina niin eivät tarvitse mitään rolluppeja.


   • Wlf3jhvdfdhk kirjoitti:

    Niin ne jotka ovat päivittäneet W7 aina niin eivät tarvitse mitään rolluppeja.

    Siis suosittellut ja valinnaiset päivitykset ovat kesäkuusta lähtien tuotu rolluppeina poislukien se joka siivoaa Windows 10 sotkut. .NET:n päivitykset kasattiin rollupiksi ensimmäisen kerran tässä kuussa. Turvapäivityksiä ei vielä ole.


   • "En ole asentanut suositeltuja W päiv koskaan vain tärkeät ja hyvin on mennyt."

    Tämä on riittänyt minimissään kun JOSKUS on rykäissyt niitä suositeltuja myös jotka korjaavat vikoja. Service pack 1 ohella seuraavat suositellut päivitykset kannattaa asentaa joka tapauksessa:

    -KB3125574, niputtaa ison läjän suositeltuja päivityksiä yhteen testattuun päivityspakettiin.

    -KB3179930, niputtaa kaikki .NET 4.x korjaukset

    -KB3184143, poistaa kaiken Windows 10:n liittyvän ja siivoaa ne myös päivityksistä

    ...nuo kun asentaa niin sinne ei paljoa edes jää ja itseasiassa lista siistiytyy joka kuukausi kun Microsoft kasailee rolluppeja jotka yhdistävät niitä vanhoja päivityksiä. Sitä voi sitten vaikka vuoden vaihteessa siivota loput pois asentamalla ne rollupit mitä sinne listaan jää.

    Ajatus tässä siis se, että Microsoftin on mahdotonta testata kaikkia mahdollisia päivitysyhdistelmiä ja ne suositellut päivitykset todellakin korjaavat myös vikoja joten siksi niitä on tyyliin kerta vuoteen kannattanut asentaa vaikka muuten asentaisi vain niitä turvapäivityksiä.

    Nyt kun Windows 7 on ikivanha niin on järkeä vähintäänkin asentaa nuo kolme päivitystä mitkä niputtaa niitä vanhimpia ja vuoden vaihteessa sitten saisi sen Windows 7:n samalle tasolle muiden kanssa.

    Microsoftin tavoite on se, että niitä erilaisia päivitysyhdistelmiä olisi vähemmän kun niitä ei pystytä testaamaan. Sen lisäksi Microsoft, sekä Windowsille ohjelmia tekevät yritykset OLETTAVAT että Windows 7 on täysin päivitetty kun testaavat omia ohjelmiaan. Ne eivät tee niitä ohjelmia yhteensopiviksi bugien kanssa jotka on korjattu vuosia sitten.

    "Enkä ollut niin typerä että vaihtaisin uudehkon hyvin toimivan kannettavan käyttiksen johonkin kympin kokeiluihin."

    Windows 7 ei ole uudehko vaan jo 7v vanha. On jo niin vanha, että se ei oikein kiinnosta enää ketään vaan on jo alasajossa.


   • "-KB3184143, poistaa kaiken Windows 10:n liittyvän ja siivoaa ne myös päivityksistä"

    Kannattaa ajaa Windows kympissä.


   • päässee_eroon kirjoitti:

    "-KB3184143, poistaa kaiken Windows 10:n liittyvän ja siivoaa ne myös päivityksistä"

    Kannattaa ajaa Windows kympissä.

    Se on vain Windows 7:lla ja Windows 8:lle.


   • Lokakuussa alkaa kumulatiiviset päivityset seiskaan, ti 4.10. varmaankin ensimmäinen kumulatiivinen päivityspaketti.

    Ei tarvitse asentaa kuin se yksi paketti, uusin kumulatiivinen päivitys, ja sen mukana tulee kaikki mahdollinen, valinnaiset ja tärkeät päivitykset, lukuunottamatta win7 ultimaten kielipaketteja ja adobe flash päivityksiä.

    Valinnanvaraa ei ole, joko paketin asentaa, tai jättää systeemin reikäiseksi.


   • Käyttämäni W7Pro käyttöj ostettu kannettava kone ei ole vanha. Kestää v 2020 asti varmasti. Eikä siinä ole kympiksi muuttavia päivityksiä enkä ole tietenkään kokeillut W10 asentamista. Kun asetukset oli oikein niitä ei tullut edes ehdolle! Service Pack oli koneessa jo ostettaessa valmiina. Kun en käytä tiettyjä mukana tulleita ohjelmia niin ei niihin tule päivityksiä. Koneeni ei tarvitse puhdistuksia kuin pölystä ulkokuoren ja pöydän osalta. Enkä osta mitään ohjelmia. Koneessani on ostettu hyvä Tietoturvaohjelma eikä mitään ilmaisia virityksiä tai mainosestoja.
    Ihme trollaamista asioilla ja turhia neuvoja. hahhah


  • Itselläni W7 pro 64-bit HP:n koneessa, joka ei löydä millään mitään päivityksiä vaan prosessori junnaa vain siinä 50 prossan tienoilla eikä mitään verkossa tapahdu. Toisella osiolla W10 silti toimii ja päivittää.

   Nämä mikin päivitykset ovat kyllä syvältä - kaikki ohjeet ja kikkakuutoset netistä käyty läpi, mutta silti seiska ei vain suostu päivittämään.

   Ehkä parempi siirtyä Linux Mintin käyttäjäksi suosiolla - edes päivitykset skulaa.

   • Josjokutarvitsee
    25.9.2016 17:58

    Tuo ohje tuolta ylempää toimii kunhan noudattaa ohjeita.


   • Minulla sama HP W7Pro kone jossa viime keväällä ja alkukesästä suoritin pyöri koska W Update oli vika päivityshaku ei toiminut. Ohjeita ongelmaan löytyy netistä. Kesäkuun 20.6 siihen on tehty erillinen haettava itse MS sivulta korjauspäivitys jonka asentamisen jälkeen päivitystoiminto palautuu normaaliksi. Ei ole ongelmia ollut.


  • mulla on, pippeli

  • mitäs idiootti pidät konetta päällä kyllä ne asettuu muutenkin törppö

  • wsus offlinellä saa nopeiten

  • On myyty eioota.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   29
   1504