Elämänilo tai sisältö, mistä saatte?

Tylsää.....

Mistä te ihmiset oikeasti saatte elämään iloa ja sisältöä? Kaikkea paskaa saa kyllä lukea, että se on itsestä ja asenteesta kiinni, mutta jos ei nappaa, niin ei nappaa.

Olen matkustanut paljon ja voisin milloin vain matkustaa mihin päin tahansa, mutta eipä tuokaan enää kiinnosta. Voin harrastaa mitä haluan ja olen kokeillut jos jonkinlaista extreme lajia, löytyy lentolupakirjaa ja lisenssit eri moottoriurheilulajeihin.. en keksi enää asioita, mitä en ole vielä elämässäni kokeillut.. tai jos joku jonkun osaa ehdottaa, niin luultavasti se ei nappaa lainkaan.

Olen pyörittänyt monenlaista yritystäkin, mutta kyllästyn työntekoonkin nopeasti, koska sillä ei ole minulle taloudellista merkitystä.. tienaan muutenkin enemmän kuin kiinnostaa haaskata.

Naisistakin on mennyt mielenkiinto, koska kaikki olivat rahan perässä ja tekivät pienestä rahasta mitä vain, mutta kyllästyin jokaiseen.. en usko kenenkään naisen tekevän minuun enää vaikutusta.. on nähty sekin.

Raha ei tuo onnea.. mikä tuo? Helvetin monta päivää tässä on odottaa päivien kulumista, kun ei edes viina maistu.. ja kahvilassa istuminen on yhtä tylsää, tekee sitä Helsingissä, Lontoossa, Nairobissa, Mexico Cityssä tai Shanghaissa..

19

621

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • elämänpienetilot

      Ompa surullista, että sulla on mahdollisuuksia mennä, tehdä ja kokea mitä vain. Rahaakin on, mutta et ole onnellinen. :/ elät vähän niinkuin monen miehen unelmaa, mutta silti olosi on tyhjä. johtuuko se siitä, ettet ole löytänyt vielä toista puoliskoa rinnallesi? Jakamaan ilot ja surut ja kokemukset? Tosi tylsää, että olet menettänyt mielenkiintosi naisiinkin :(

      Minä nyt olen vain ihan perus taatelintallaaja, rahaa ei tuhlattavaksi liiemmin ole ja teen ihan peruspäivätyötä, mutta voin kai vastata kysymykseesi mistä saan elämääni iloa ja sisältöä.

      Avomiehestäni, lemmikeistä, ystävistä nyt ensiksi. Kaikki on paljon kivmepaa, kun kokemukset voi jakaa toisen kanssa. Lemmikit nyt piristävät muutenkin.
      Harrastukset, matkustelu tuo minulle suurta iloa.
      Mielestäni elämässä tulee nauttia kaikista pienistäkin asioista.

    • ekonorminen

      Tee vaikka lupaus luonnon hyväksi. Luonto itkee tilaansa, miten sinä toimit?

    • puuta ja heinää

      onni tulee hyvistä ja riittävän syvistä ihmissuhteista, lapsista on paljon iloa, ystävät, kaverit on tärkeitä ja tietysti puoliso. ja sitten pitää olla paljon mielekästä tekemistä. tärkeintä on tuntea itsensä ja olla tasapainossa, sitten jaksaa energiaa jakaa ympärilleenkin. tarpeeksi haasteita, mutta ei liikaa, että saa nukuttua.

      sinun pitäisi varmaan kohdata joku erityinen ihminen ja aloittaa siitä. maailma ei ole kartalla, vaan ihmisen sisällä.

    • pray1

      Onni tulee kun on löytänyt itsensä, ja elämänkatsomuksensa. Elämäntarkoitus. Jos sinulta puuttuu syvmpi vakaumus, ja et osaa sijoittaa omaa elämää osaksi suurta kertomusta, kyllä se tyhjyys ja tarkoituksettomuus nousee pintaan.

      saanko arvata, olet n. 30-v.

      Siinä iässä monella on juuri samat ajatukset.

      Usko on antanut minulle niin suuren tarkoituksen kaikkiin tekemisiini, ja elämänilon, ja vaikeuksissa jaksan myös ja sit kun vaikka sairaus iskee, tai muuten tulee lähtö niin uskoni mukaan mua oottaa vielä ihana Taivas.

      • pray1

        Vielä haluan jakaa sen että ennen uskoontuloani, olin joskus niin surullisen näköinen kulkiessani stadissa, että kerrankin syyspimeällä ratikassa ystävällinen vanhempi herra kysyi et onko neidiltä kuollut isä kun on niin surullisen näköinen.

        Minun naamani loistaa taas nykyään kuin valo. Siskonikin luuli kerran että olin rakastunut, kun tulin ihan naama peruslukemilla hänen luokseen. olen vain perusonnellinen, iloinen, tyytyväinen. toki myös suren, tottakai joskus on erittäin surullisia asioita, ja jokainen joutuu kohtaamaan jonkun läheisen poismenon. ne on vaikeita asioita vaik olisit kuinka läheinen Jeesuksen kans. mut aina on toivoa. joka päivä on iloa.

        Lähetän sinule nyt KUUMAILMAPALLOLLIEN ILOA sinne sun kotiisi. ja laita tv päälle ja etsi sieltä taivaskanava eli tv7. tai radio dei 89mhz.


    • vaikea nimetä

      mitään erityistä syytä jo ketjussa mainittujen lisäksi. Asia voi olla hyvinkin pieni ja aina ei mitään järkevää syytä sille onnellisuuden tunteelle ole. Se vain saattaa vallata mielen, jolloin huomaa ympärillään kaikkea kaunista ja vieraammatkin henkilöt tuntuvat melkeinpä perheenjäseniltä, joita haluaisi syleillä. :)

    • Nuori pastori

      Kuulostaa siltä, että elämästäsi puuttuu Jeesuksen rakkaus! Menehän kipin kapin lähimpään seurakuntaan hengen antia ammentamaan.

      • lol8ujk

        Ei tähän nyt mitään satuolentoja kaivata...
        Sitä pitää ihmisen saada olla oma itsensä ja toteuttaa omaa sisintä olemustaan.
        Tavaranpaljouden ja matkustelun sijaan voisi olla parempi olla ryntäilemättä sinne tänne ja pitää asiat yksinkertaisina... mistä minä tiedän... kokeilkaa itse.


      • Jouluparas:)
        lol8ujk kirjoitti:

        Ei tähän nyt mitään satuolentoja kaivata...
        Sitä pitää ihmisen saada olla oma itsensä ja toteuttaa omaa sisintä olemustaan.
        Tavaranpaljouden ja matkustelun sijaan voisi olla parempi olla ryntäilemättä sinne tänne ja pitää asiat yksinkertaisina... mistä minä tiedän... kokeilkaa itse.

        Joulu kultainen


      • Opi tuntemaan Jumala
        lol8ujk kirjoitti:

        Ei tähän nyt mitään satuolentoja kaivata...
        Sitä pitää ihmisen saada olla oma itsensä ja toteuttaa omaa sisintä olemustaan.
        Tavaranpaljouden ja matkustelun sijaan voisi olla parempi olla ryntäilemättä sinne tänne ja pitää asiat yksinkertaisina... mistä minä tiedän... kokeilkaa itse.

        Siinä se onkin........ Jumala ei olekaan satuolento johon uskomalla kuljet pää pilvissä. Kun Jumalan sisäistää omassa elämässään saa elämäänsä jännitystä, mielenkiintoa, johdatusta, rauhaa ja kaikkea mikä elämästä tekee mielenkiintoisen seikkailun. Jeesus itse sanoi että jos yksi ihmiseltä puuttuu niin puuttuu kaikki..Jumalan sisäinen tunteminen, siinä on avain.
        Sinä olet oma persoona jota ei sinulta otetakaan pois. Saat olla oma itsesi. Kuljet vaan Jumalan johdatuksessa ja se tie on tie, jolla jokainen päivä saat elämääsi mielenkiintoista johdatusta.
        Sinä näet johdatuksen, mutta se vaatii sinulta sen, että lähdet tuolle tielle täydestä sydämestäsi. Ei, eikä se sitten ole satua, vaan reaalielämää Jumalan johdatuksessa. Tapahtuu asioita joita et kaikkea tule järjellä käsittämään, mutta näet että Jumala on apusi ja vie sinut todella mielenkiintoiseen elämään. Heräät kuolleesta elämästäsi todelliseen rikkaaseen elämään. Ei rahan voimalla vaan Jumala tekee sen rikkaaksi joka päivä tapahtumien kautta.


    • kokeile!

      En ole varma luetaanko tätä enää, mutta esimerkiksi maailman kirkkain snooker-tähti Ronnie O'Sullivan kärsi masennuksesta ja alkoholismista, koska ei oikein tiennyt elämänsä tarkoitusta. Yritti sitten täyttää alkoholilla, masentui ja yritti muistaakseni itsemurhaakin.

      Nyt mies on taas jaloillaan, ainakin hetkellisesti. Hän yritti löytää sisältöä eri asioista, olikohan buddhalaisuudesta tai islamista, jompaa kumpaa hän ainakin kokeili, en muista kumpaa.

      Ihmissuhteet tietysti. Ala etsimään sellaista ainutlaatuista naista, sen ei tarvi olla se kaunein, etsi joku älykäs ja ymmärtäväinen puoliso itsellesi, varmasti rakkauden myötä alkaa elämä taas maistua! Kaikkea hyvää!

    • AuttaminenIlostuttaa

      Aloittaja: "Olen matkustanut paljon ja voisin milloin vain matkustaa mihin päin tahansa, mutta eipä tuokaan enää kiinnosta. Voin harrastaa mitä haluan ja olen kokeillut jos jonkinlaista extreme lajia, löytyy lentolupakirjaa ja lisenssit eri moottoriurheilulajeihin.. en keksi enää asioita, mitä en ole vielä elämässäni kokeillut.. tai jos joku jonkun osaa ehdottaa, niin luultavasti se ei nappaa lainkaan. Olen pyörittänyt monenlaista yritystäkin, mutta kyllästyn työntekoonkin nopeasti, koska sillä ei ole minulle taloudellista merkitystä.. tienaan muutenkin enemmän kuin kiinnostaa haaskata."

      En todellakaan ole psykologian ammattilainen, mutta mielestäni kuulostaa siltä kuin olisit hieman ADHD. Koita hidastaa tahtia, katsele ympärillesi, kuuntele mitä ihmisillä ympärilläsi on sanottavanaan. Tiedä vaikka jollain muullakin olisi samanlaisia tuntemuksia kuin sinulla, ja voisitte jakaa nämä.

      Minä en ole kokenut kovin paljon mitään, en ole ikinä matkustellut ja harrastankin vain luonnossa liikkumista ja lukemista. Mutta olen huomannut näinä elämäni reiluna kahtenakytä vuotena, että eniten iloa tuo toisten auttaminen. Nykyään on niin paljon ihmisiä, joiden asiat eivät kiinnosta ketään. Auttaminen tuo ihan oikeasti iloa, se ei ole pelkkä sanonta. Auta ihmisiä ympärilläsi, tai sitten ota vaikka kummilapsi jostain päin maailmaa. Ei varmasti kaduta :)

    • Onnellinen ihminen

      Sinulla on kaikki materiaalinen ja maallinen mitä elämässäsi voit toivoa. Sinun tiesi on mennyt toisin kuin minun. Minä etsin henkistä 30 vuotta. Minulla oli huono itsetunto, olin masentunut. Minulla oli ongelmia itseni ja muiden kanssa. Minulla oli paljon padottuja tunteita. Hain henkisen kirjallisuuden kautta vastauksia sisälläni oleviin kysymyksiin, miksi olin tälläinen kuin olin, mistä ongelmani johtuivat, miten lapsuus vaikuttaa ihmiseen, vanhempien parisuhde ja jne. Reilun 10 vuoden aikana luon varmaan 100 aihetta käsittelevää kirjaa. Kävin vaihtoehtohoidoissa, kävin psykologilla, henkiparantajalla, korteista katsojalla, kävin hoitokoulutuksia, kokeilin kaiken maailman tuotteita.. todellakin etsin ja hain vastauksia ja niitä sainkin. Pala palalta aloin ymmärtämään asioita enemmän. Ymmärrys auttoi minua antamaan anteeksi, eheytymään ja muuttumaan.

      Kun tapasin nykyisen mieheni, olin työtön ja rahaton henkisen tien kulkija, mutta minulla oli valtava henkinen pääoma, koska olin joutunut käymään läpi niin vaikean tien. Minulla ei ollut mitään omaisuutta, mutta olin onnellinen ihminen ja minulla oli rauha sisälläni. MIeheni oli etsinyt juuri minun kaltaistani ihmistä ja ihmetteli, että olenko oikeasti totta. Suhteemme lähti rauhallisesti liikkeelle.. kumpikin jakoin aivan kaiken menneestä. Suhteemme perustui alusta asti rehellisyyteen ja luottamukseen. Paljastimme toisillemme kaikki kipeimmät ja salatuimmat asiamme. Noin puolentoista vuoden jälkeen muutimme yhteen. Suhteemme on vuosi vuodelta muuttunut syvemmäksi.. välillämme on rakkaus, josta aiemmin saatoin vain unelmoida.

      Tämän suhteen myötä olemme kumpikin eheytyneet entisistä haavoista. Meistä on kummastakin on tullut itsevarmoja, vahvoja, itsenäisiä ja onnellisia ihmisiä. Kun parisuhteessa on oikeanlaista kohtaamista, niin ihminen voi käydä läpi kaiken menneisyyden kuormansa ja kasvaa säihkyväksi TIMANTIKSI, joita me jokainen pohjimmiltaan olemme.

      Sinun elämäsi punainen lanka on kadonnut. Se punainen lanka on sinun yhteys omaan sieluun eli omaan jumaluuteen. Jumala on meissä ja me olemme jumalassa. Jumala on yksi. Jumala hengittää jokaisessa puussa, kukassa, kasvissa, luonnossa, joka ainoassa elävässä olennossa eli siis meissä kaikissa ihmisissä. On meidän omasta valinnastamme kiinni, haluammeko olla yhteydessä omaan jumala olemukseemme vai emme!

      Jos ihmisellä ei ole tätä yhteyttä, niin elämä ei tunnu miltään vaikka olisi mitä! Jos tämä yhteys on, niin kaikki elämän tekeminen ja toiminta voi olla niin riemullista, siis ihan täyttä elämän juhlaa. Elämä on jumalallinen ilo! "Etsikää taivasten valtakuntaa, niin kaikki muukin teille annetaan". MInä etsin ja löysin ja kaikki muukin minulle annettiin. Kiitos Jumalalle!!

      • meistä on moneksi

        Vaikka olis itse lukenut millasta opusta ei siinä auta kun joku ripisammakko astelee elämään ja pistää kaiken eheäksi rakennetun kateudessaan tai uhmassaan paskaksi!!! Ihminen on ihmiselle usein susi, ei kaikille kannata mennä avautumaan, sinunkin suhteesi voi vielä muuttua, toinen käyttää sua vain terapiasuhteena, ja kun tuo aika on ohi ja kyllästyttää alkaa uusi vaihe, koskaan et sitä tiedä, anteeksi jos loukkaan. On kamalan vaikeaa löytää juuri samassa elämäntilanteessa, samanlaisia asioita läpikäynyt ja niistä oppinutta ihmistä, se on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, joskus tarvitaan mukautumistakin.

        En näe että ap:n punainen lanka on yhtään kadoksissa, eihän hän edes tuo ilmi olevansa sisäisesti rikki, ehkä vain elämyksiä ja kokemuksia vailla.


    • onnellinen ihminen

      Kirjoitin aloitukseen OLETKO SINÄ ONNELLINEN?.. luepas nimerkki onnellinen ihminen mielipide. Siinä lisää minun onnellisuudestani.

    • Onnellnen

      Ala lukemaan kirjoja.

    • kiva kuulla

      Oletkohan prinssini, mulla samanlainen luonne. Aikapaljon tullut leimoja otsaan kun keskittymiskyky elämänalueisiin täysi nolla. No pian minusta tulee äiti, ehkä tapaamme monen vuoden päästä :)

    • maailmaonharha

      Joo näin se on.
      Valetta kaikki.
      Valetta
      Helsingissä,
      Lontoossa,
      Nairobissa,
      Mexico Cityssä tai
      Shanghaissa ja
      vieläpä samalla
      tavalla.
      Mitä kuvittelit?
      Kuka sinulle antaa
      onnellisuuden.
      Maailma?
      Niin tyhmä sinäkin
      olet.

      Olisiko sinä sitten
      onnellinen jos omistaisit
      kaiken maailmassa ja
      muut ihmiset olisivat
      orjiasi?
      Mitä oikein haluat
      maailmasta.
      Ei ole maailmassa
      onnea.
      Joka maailmasta
      onnea hakee pettyy.

      Henkisesti voi
      onnen saavuttaa
      ja aika helpostikin.
      Joo näin se on.
      Valetta kaikki.
      Valetta
      Helsingissä,
      Lontoossa,
      Nairobissa,
      Mexico Cityssä tai
      Shanghaissa ja
      vieläpä samalla
      tavalla.
      Mitä kuvittelit?
      Kuka sinulle antaa
      onnellisuuden.
      Maailma?
      Niin tyhmä sinäkin
      olet.

      Olisiko sinä sitten
      onnellinen jos omistaisit
      kaiken maailmassa ja
      muut ihmiset olisivat
      orjiasi?
      Mitä oikein haluat
      maailmasta.
      Ei ole maailmassa
      onnea.
      Joka maailmasta
      onnea hakee pettyy.

      Henkisesti voi
      onnen saavuttaa
      ja aika helpostikin.

    • huttupuuro

      Olen löytänyt onnellisuuden pienistä asioista. Kun menetin taloudellisen hyvinvoinnin avioerossa, niin jouduin oikeasti pistämään itseni likoon, jotta pääsin nousemaan suosta. En halunnut katkeroitua ja masentua, joten olen hakenut onnellisuutta ja jaksamista mm.

      - liikunta (juokseminen, kuntosali)
      - metsässä muualla luonnossa käveleminen
      - sienestäminen ja marjastaminen
      - mökkeily alkeellisissa oloissa
      - luonnon vuodenaikojen vaihtelu
      - omat lapset ja heidän hyväksyminen omana itsenään
      - hyvä ruoka
      - hyvät elokuvat ja kirjat, muut taide, joka sykähdyttää

      AP: Minusta sinä kuulostat masentuneelta. Silloin asenne on yleensä hyvin kyyninen, jolloin mikään ei tunnu enää miltään. Jos reissaat paikasta toiseen, niin vika ei ole paikoissa vaan itsessäsi. Et voi olettaa, että puolison tai eksoottisten paikkojen tai vauhdin pitäisi saada sinuun liikettä, vaan sinun pitää löytää sisimpäsi ihan itse.

      Koska rahasta ei ole pulaa, niin mitäpä, jos lähtisit tekemään retkeä sisimpääsi? Käy terapeutilla juttelemassa, niin saat eräänlaista välitilinpäätöstä sille, että kuka olet ja mihin olet matkalla. Haasta itsesi äläkä mene siitä, mistä aita on matalin. Ehkä sitä kautta alat saada yhteyttä sisimpääsi ja löydät elämän ilon uudelleen. Joskus myös kova vauhti ja raha sokaisee näkemään sitä, että mikä on elämässä oikeasti tärkeintä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe