Elämänilo tai sisältö, mistä saatte?

Tylsää.....

Mistä te ihmiset oikeasti saatte elämään iloa ja sisältöä? Kaikkea paskaa saa kyllä lukea, että se on itsestä ja asenteesta kiinni, mutta jos ei nappaa, niin ei nappaa.

Olen matkustanut paljon ja voisin milloin vain matkustaa mihin päin tahansa, mutta eipä tuokaan enää kiinnosta. Voin harrastaa mitä haluan ja olen kokeillut jos jonkinlaista extreme lajia, löytyy lentolupakirjaa ja lisenssit eri moottoriurheilulajeihin.. en keksi enää asioita, mitä en ole vielä elämässäni kokeillut.. tai jos joku jonkun osaa ehdottaa, niin luultavasti se ei nappaa lainkaan.

Olen pyörittänyt monenlaista yritystäkin, mutta kyllästyn työntekoonkin nopeasti, koska sillä ei ole minulle taloudellista merkitystä.. tienaan muutenkin enemmän kuin kiinnostaa haaskata.

Naisistakin on mennyt mielenkiinto, koska kaikki olivat rahan perässä ja tekivät pienestä rahasta mitä vain, mutta kyllästyin jokaiseen.. en usko kenenkään naisen tekevän minuun enää vaikutusta.. on nähty sekin.

Raha ei tuo onnea.. mikä tuo? Helvetin monta päivää tässä on odottaa päivien kulumista, kun ei edes viina maistu.. ja kahvilassa istuminen on yhtä tylsää, tekee sitä Helsingissä, Lontoossa, Nairobissa, Mexico Cityssä tai Shanghaissa..

19

659

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • elämänpienetilot

   Ompa surullista, että sulla on mahdollisuuksia mennä, tehdä ja kokea mitä vain. Rahaakin on, mutta et ole onnellinen. :/ elät vähän niinkuin monen miehen unelmaa, mutta silti olosi on tyhjä. johtuuko se siitä, ettet ole löytänyt vielä toista puoliskoa rinnallesi? Jakamaan ilot ja surut ja kokemukset? Tosi tylsää, että olet menettänyt mielenkiintosi naisiinkin :(

   Minä nyt olen vain ihan perus taatelintallaaja, rahaa ei tuhlattavaksi liiemmin ole ja teen ihan peruspäivätyötä, mutta voin kai vastata kysymykseesi mistä saan elämääni iloa ja sisältöä.

   Avomiehestäni, lemmikeistä, ystävistä nyt ensiksi. Kaikki on paljon kivmepaa, kun kokemukset voi jakaa toisen kanssa. Lemmikit nyt piristävät muutenkin.
   Harrastukset, matkustelu tuo minulle suurta iloa.
   Mielestäni elämässä tulee nauttia kaikista pienistäkin asioista.

  • ekonorminen

   Tee vaikka lupaus luonnon hyväksi. Luonto itkee tilaansa, miten sinä toimit?

  • puuta ja heinää

   onni tulee hyvistä ja riittävän syvistä ihmissuhteista, lapsista on paljon iloa, ystävät, kaverit on tärkeitä ja tietysti puoliso. ja sitten pitää olla paljon mielekästä tekemistä. tärkeintä on tuntea itsensä ja olla tasapainossa, sitten jaksaa energiaa jakaa ympärilleenkin. tarpeeksi haasteita, mutta ei liikaa, että saa nukuttua.

   sinun pitäisi varmaan kohdata joku erityinen ihminen ja aloittaa siitä. maailma ei ole kartalla, vaan ihmisen sisällä.

  • pray1

   Onni tulee kun on löytänyt itsensä, ja elämänkatsomuksensa. Elämäntarkoitus. Jos sinulta puuttuu syvmpi vakaumus, ja et osaa sijoittaa omaa elämää osaksi suurta kertomusta, kyllä se tyhjyys ja tarkoituksettomuus nousee pintaan.

   saanko arvata, olet n. 30-v.

   Siinä iässä monella on juuri samat ajatukset.

   Usko on antanut minulle niin suuren tarkoituksen kaikkiin tekemisiini, ja elämänilon, ja vaikeuksissa jaksan myös ja sit kun vaikka sairaus iskee, tai muuten tulee lähtö niin uskoni mukaan mua oottaa vielä ihana Taivas.

   • pray1

    Vielä haluan jakaa sen että ennen uskoontuloani, olin joskus niin surullisen näköinen kulkiessani stadissa, että kerrankin syyspimeällä ratikassa ystävällinen vanhempi herra kysyi et onko neidiltä kuollut isä kun on niin surullisen näköinen.

    Minun naamani loistaa taas nykyään kuin valo. Siskonikin luuli kerran että olin rakastunut, kun tulin ihan naama peruslukemilla hänen luokseen. olen vain perusonnellinen, iloinen, tyytyväinen. toki myös suren, tottakai joskus on erittäin surullisia asioita, ja jokainen joutuu kohtaamaan jonkun läheisen poismenon. ne on vaikeita asioita vaik olisit kuinka läheinen Jeesuksen kans. mut aina on toivoa. joka päivä on iloa.

    Lähetän sinule nyt KUUMAILMAPALLOLLIEN ILOA sinne sun kotiisi. ja laita tv päälle ja etsi sieltä taivaskanava eli tv7. tai radio dei 89mhz.


  • vaikea nimetä

   mitään erityistä syytä jo ketjussa mainittujen lisäksi. Asia voi olla hyvinkin pieni ja aina ei mitään järkevää syytä sille onnellisuuden tunteelle ole. Se vain saattaa vallata mielen, jolloin huomaa ympärillään kaikkea kaunista ja vieraammatkin henkilöt tuntuvat melkeinpä perheenjäseniltä, joita haluaisi syleillä. :)

  • Nuori pastori

   Kuulostaa siltä, että elämästäsi puuttuu Jeesuksen rakkaus! Menehän kipin kapin lähimpään seurakuntaan hengen antia ammentamaan.

   • lol8ujk

    Ei tähän nyt mitään satuolentoja kaivata...
    Sitä pitää ihmisen saada olla oma itsensä ja toteuttaa omaa sisintä olemustaan.
    Tavaranpaljouden ja matkustelun sijaan voisi olla parempi olla ryntäilemättä sinne tänne ja pitää asiat yksinkertaisina... mistä minä tiedän... kokeilkaa itse.


   • Jouluparas:)
    lol8ujk kirjoitti:

    Ei tähän nyt mitään satuolentoja kaivata...
    Sitä pitää ihmisen saada olla oma itsensä ja toteuttaa omaa sisintä olemustaan.
    Tavaranpaljouden ja matkustelun sijaan voisi olla parempi olla ryntäilemättä sinne tänne ja pitää asiat yksinkertaisina... mistä minä tiedän... kokeilkaa itse.

    Joulu kultainen


   • Opi tuntemaan Jumala
    lol8ujk kirjoitti:

    Ei tähän nyt mitään satuolentoja kaivata...
    Sitä pitää ihmisen saada olla oma itsensä ja toteuttaa omaa sisintä olemustaan.
    Tavaranpaljouden ja matkustelun sijaan voisi olla parempi olla ryntäilemättä sinne tänne ja pitää asiat yksinkertaisina... mistä minä tiedän... kokeilkaa itse.

    Siinä se onkin........ Jumala ei olekaan satuolento johon uskomalla kuljet pää pilvissä. Kun Jumalan sisäistää omassa elämässään saa elämäänsä jännitystä, mielenkiintoa, johdatusta, rauhaa ja kaikkea mikä elämästä tekee mielenkiintoisen seikkailun. Jeesus itse sanoi että jos yksi ihmiseltä puuttuu niin puuttuu kaikki..Jumalan sisäinen tunteminen, siinä on avain.
    Sinä olet oma persoona jota ei sinulta otetakaan pois. Saat olla oma itsesi. Kuljet vaan Jumalan johdatuksessa ja se tie on tie, jolla jokainen päivä saat elämääsi mielenkiintoista johdatusta.
    Sinä näet johdatuksen, mutta se vaatii sinulta sen, että lähdet tuolle tielle täydestä sydämestäsi. Ei, eikä se sitten ole satua, vaan reaalielämää Jumalan johdatuksessa. Tapahtuu asioita joita et kaikkea tule järjellä käsittämään, mutta näet että Jumala on apusi ja vie sinut todella mielenkiintoiseen elämään. Heräät kuolleesta elämästäsi todelliseen rikkaaseen elämään. Ei rahan voimalla vaan Jumala tekee sen rikkaaksi joka päivä tapahtumien kautta.


  • kokeile!

   En ole varma luetaanko tätä enää, mutta esimerkiksi maailman kirkkain snooker-tähti Ronnie O'Sullivan kärsi masennuksesta ja alkoholismista, koska ei oikein tiennyt elämänsä tarkoitusta. Yritti sitten täyttää alkoholilla, masentui ja yritti muistaakseni itsemurhaakin.

   Nyt mies on taas jaloillaan, ainakin hetkellisesti. Hän yritti löytää sisältöä eri asioista, olikohan buddhalaisuudesta tai islamista, jompaa kumpaa hän ainakin kokeili, en muista kumpaa.

   Ihmissuhteet tietysti. Ala etsimään sellaista ainutlaatuista naista, sen ei tarvi olla se kaunein, etsi joku älykäs ja ymmärtäväinen puoliso itsellesi, varmasti rakkauden myötä alkaa elämä taas maistua! Kaikkea hyvää!

  • AuttaminenIlostuttaa

   Aloittaja: "Olen matkustanut paljon ja voisin milloin vain matkustaa mihin päin tahansa, mutta eipä tuokaan enää kiinnosta. Voin harrastaa mitä haluan ja olen kokeillut jos jonkinlaista extreme lajia, löytyy lentolupakirjaa ja lisenssit eri moottoriurheilulajeihin.. en keksi enää asioita, mitä en ole vielä elämässäni kokeillut.. tai jos joku jonkun osaa ehdottaa, niin luultavasti se ei nappaa lainkaan. Olen pyörittänyt monenlaista yritystäkin, mutta kyllästyn työntekoonkin nopeasti, koska sillä ei ole minulle taloudellista merkitystä.. tienaan muutenkin enemmän kuin kiinnostaa haaskata."

   En todellakaan ole psykologian ammattilainen, mutta mielestäni kuulostaa siltä kuin olisit hieman ADHD. Koita hidastaa tahtia, katsele ympärillesi, kuuntele mitä ihmisillä ympärilläsi on sanottavanaan. Tiedä vaikka jollain muullakin olisi samanlaisia tuntemuksia kuin sinulla, ja voisitte jakaa nämä.

   Minä en ole kokenut kovin paljon mitään, en ole ikinä matkustellut ja harrastankin vain luonnossa liikkumista ja lukemista. Mutta olen huomannut näinä elämäni reiluna kahtenakytä vuotena, että eniten iloa tuo toisten auttaminen. Nykyään on niin paljon ihmisiä, joiden asiat eivät kiinnosta ketään. Auttaminen tuo ihan oikeasti iloa, se ei ole pelkkä sanonta. Auta ihmisiä ympärilläsi, tai sitten ota vaikka kummilapsi jostain päin maailmaa. Ei varmasti kaduta :)

  • Onnellinen ihminen

   Sinulla on kaikki materiaalinen ja maallinen mitä elämässäsi voit toivoa. Sinun tiesi on mennyt toisin kuin minun. Minä etsin henkistä 30 vuotta. Minulla oli huono itsetunto, olin masentunut. Minulla oli ongelmia itseni ja muiden kanssa. Minulla oli paljon padottuja tunteita. Hain henkisen kirjallisuuden kautta vastauksia sisälläni oleviin kysymyksiin, miksi olin tälläinen kuin olin, mistä ongelmani johtuivat, miten lapsuus vaikuttaa ihmiseen, vanhempien parisuhde ja jne. Reilun 10 vuoden aikana luon varmaan 100 aihetta käsittelevää kirjaa. Kävin vaihtoehtohoidoissa, kävin psykologilla, henkiparantajalla, korteista katsojalla, kävin hoitokoulutuksia, kokeilin kaiken maailman tuotteita.. todellakin etsin ja hain vastauksia ja niitä sainkin. Pala palalta aloin ymmärtämään asioita enemmän. Ymmärrys auttoi minua antamaan anteeksi, eheytymään ja muuttumaan.

   Kun tapasin nykyisen mieheni, olin työtön ja rahaton henkisen tien kulkija, mutta minulla oli valtava henkinen pääoma, koska olin joutunut käymään läpi niin vaikean tien. Minulla ei ollut mitään omaisuutta, mutta olin onnellinen ihminen ja minulla oli rauha sisälläni. MIeheni oli etsinyt juuri minun kaltaistani ihmistä ja ihmetteli, että olenko oikeasti totta. Suhteemme lähti rauhallisesti liikkeelle.. kumpikin jakoin aivan kaiken menneestä. Suhteemme perustui alusta asti rehellisyyteen ja luottamukseen. Paljastimme toisillemme kaikki kipeimmät ja salatuimmat asiamme. Noin puolentoista vuoden jälkeen muutimme yhteen. Suhteemme on vuosi vuodelta muuttunut syvemmäksi.. välillämme on rakkaus, josta aiemmin saatoin vain unelmoida.

   Tämän suhteen myötä olemme kumpikin eheytyneet entisistä haavoista. Meistä on kummastakin on tullut itsevarmoja, vahvoja, itsenäisiä ja onnellisia ihmisiä. Kun parisuhteessa on oikeanlaista kohtaamista, niin ihminen voi käydä läpi kaiken menneisyyden kuormansa ja kasvaa säihkyväksi TIMANTIKSI, joita me jokainen pohjimmiltaan olemme.

   Sinun elämäsi punainen lanka on kadonnut. Se punainen lanka on sinun yhteys omaan sieluun eli omaan jumaluuteen. Jumala on meissä ja me olemme jumalassa. Jumala on yksi. Jumala hengittää jokaisessa puussa, kukassa, kasvissa, luonnossa, joka ainoassa elävässä olennossa eli siis meissä kaikissa ihmisissä. On meidän omasta valinnastamme kiinni, haluammeko olla yhteydessä omaan jumala olemukseemme vai emme!

   Jos ihmisellä ei ole tätä yhteyttä, niin elämä ei tunnu miltään vaikka olisi mitä! Jos tämä yhteys on, niin kaikki elämän tekeminen ja toiminta voi olla niin riemullista, siis ihan täyttä elämän juhlaa. Elämä on jumalallinen ilo! "Etsikää taivasten valtakuntaa, niin kaikki muukin teille annetaan". MInä etsin ja löysin ja kaikki muukin minulle annettiin. Kiitos Jumalalle!!

   • meistä on moneksi

    Vaikka olis itse lukenut millasta opusta ei siinä auta kun joku ripisammakko astelee elämään ja pistää kaiken eheäksi rakennetun kateudessaan tai uhmassaan paskaksi!!! Ihminen on ihmiselle usein susi, ei kaikille kannata mennä avautumaan, sinunkin suhteesi voi vielä muuttua, toinen käyttää sua vain terapiasuhteena, ja kun tuo aika on ohi ja kyllästyttää alkaa uusi vaihe, koskaan et sitä tiedä, anteeksi jos loukkaan. On kamalan vaikeaa löytää juuri samassa elämäntilanteessa, samanlaisia asioita läpikäynyt ja niistä oppinutta ihmistä, se on kuin etsisi neulaa heinäsuovasta, joskus tarvitaan mukautumistakin.

    En näe että ap:n punainen lanka on yhtään kadoksissa, eihän hän edes tuo ilmi olevansa sisäisesti rikki, ehkä vain elämyksiä ja kokemuksia vailla.


  • onnellinen ihminen

   Kirjoitin aloitukseen OLETKO SINÄ ONNELLINEN?.. luepas nimerkki onnellinen ihminen mielipide. Siinä lisää minun onnellisuudestani.

  • Onnellnen

   Ala lukemaan kirjoja.

  • kiva kuulla

   Oletkohan prinssini, mulla samanlainen luonne. Aikapaljon tullut leimoja otsaan kun keskittymiskyky elämänalueisiin täysi nolla. No pian minusta tulee äiti, ehkä tapaamme monen vuoden päästä :)

  • maailmaonharha

   Joo näin se on.
   Valetta kaikki.
   Valetta
   Helsingissä,
   Lontoossa,
   Nairobissa,
   Mexico Cityssä tai
   Shanghaissa ja
   vieläpä samalla
   tavalla.
   Mitä kuvittelit?
   Kuka sinulle antaa
   onnellisuuden.
   Maailma?
   Niin tyhmä sinäkin
   olet.

   Olisiko sinä sitten
   onnellinen jos omistaisit
   kaiken maailmassa ja
   muut ihmiset olisivat
   orjiasi?
   Mitä oikein haluat
   maailmasta.
   Ei ole maailmassa
   onnea.
   Joka maailmasta
   onnea hakee pettyy.

   Henkisesti voi
   onnen saavuttaa
   ja aika helpostikin.
   Joo näin se on.
   Valetta kaikki.
   Valetta
   Helsingissä,
   Lontoossa,
   Nairobissa,
   Mexico Cityssä tai
   Shanghaissa ja
   vieläpä samalla
   tavalla.
   Mitä kuvittelit?
   Kuka sinulle antaa
   onnellisuuden.
   Maailma?
   Niin tyhmä sinäkin
   olet.

   Olisiko sinä sitten
   onnellinen jos omistaisit
   kaiken maailmassa ja
   muut ihmiset olisivat
   orjiasi?
   Mitä oikein haluat
   maailmasta.
   Ei ole maailmassa
   onnea.
   Joka maailmasta
   onnea hakee pettyy.

   Henkisesti voi
   onnen saavuttaa
   ja aika helpostikin.

  • huttupuuro

   Olen löytänyt onnellisuuden pienistä asioista. Kun menetin taloudellisen hyvinvoinnin avioerossa, niin jouduin oikeasti pistämään itseni likoon, jotta pääsin nousemaan suosta. En halunnut katkeroitua ja masentua, joten olen hakenut onnellisuutta ja jaksamista mm.

   - liikunta (juokseminen, kuntosali)
   - metsässä muualla luonnossa käveleminen
   - sienestäminen ja marjastaminen
   - mökkeily alkeellisissa oloissa
   - luonnon vuodenaikojen vaihtelu
   - omat lapset ja heidän hyväksyminen omana itsenään
   - hyvä ruoka
   - hyvät elokuvat ja kirjat, muut taide, joka sykähdyttää

   AP: Minusta sinä kuulostat masentuneelta. Silloin asenne on yleensä hyvin kyyninen, jolloin mikään ei tunnu enää miltään. Jos reissaat paikasta toiseen, niin vika ei ole paikoissa vaan itsessäsi. Et voi olettaa, että puolison tai eksoottisten paikkojen tai vauhdin pitäisi saada sinuun liikettä, vaan sinun pitää löytää sisimpäsi ihan itse.

   Koska rahasta ei ole pulaa, niin mitäpä, jos lähtisit tekemään retkeä sisimpääsi? Käy terapeutilla juttelemassa, niin saat eräänlaista välitilinpäätöstä sille, että kuka olet ja mihin olet matkalla. Haasta itsesi äläkä mene siitä, mistä aita on matalin. Ehkä sitä kautta alat saada yhteyttä sisimpääsi ja löydät elämän ilon uudelleen. Joskus myös kova vauhti ja raha sokaisee näkemään sitä, että mikä on elämässä oikeasti tärkeintä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   8656
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   4823
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   194
   3819
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   85
   1909
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   226
   1785
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1557
  7. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   102
   1205
  8. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   124
   1193
  9. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   53
   1146
  10. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   8
   1100
  Aihe