Jumalan Tuomio

on Kadotus

Jumalallinen Ilmestys Helvetistä.(suomeksi)
http://spiritlessons.com/Documents/a_divine_revelation_of_hell/Finnish_A_Divine_Revelation_Of_Hell.htm

23 minutes of Hell (englanniksi)
http://www.youtube.com/watch?v=zQ6b7zsqUl8

Jeesus is the only way to God

If you want to go to Heaven you must:
1) You must believe that Jeesus Is Son Of God and God
2) Repent your sins, make right with God today
3) Forgive anyone who has made sin against you, so God will too forgive you
4) Spread the Gospel of Jeesus Crist

Good Testimony site:
http://www.heavenvisit.com/

18

216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesus vain pelastaa

      Jeesus on tämän näyttänyt ja se on totta,lopettakaa Syntielämä ja Ottakaa Jeesus Vapahtajaksenne ja pyytäkää Syntejänne Anteeksi,Hän haluaa että ette joudu kauhistuttavaan paikkaan Tulen ja paholaisten sekaan ijankaikkisiksi ajoiksi ja Uskossa olevat tehkää parannus,kaikilla meillä on asioita mistä pitää tehdä parannusta ja lopullisesti ei vaan väliaikaiseksi ajaksi,ettemme vaan joudu sinne mihin ei Uskovat joutuu automaattisesti,vaikka olisikkin ihminen kuin hyvä ihmisten silmissä,ei Jumalalle se merkkaa yhtään mitään,vaan Jeesus on kaiken antaja,sekä ijankaikkisen elämän ja myös tuomion,vaikka sen tuomion anto on hälle vastenmielistä,mutta ihminen itse itsensä Tuomitsee ei Jumala taikka Jeesus,vaa ihminen itse yksin,eikä muuta pelastuksen antajaa Maailmassa ole kun Jeesus yksin !

    • Täysin tietämmättömänä englanin kielestä (kooklekääntäjää en viitsi käyttää)
      Jumalan tuomio on tuomio rakkauten.

      Jumala ei luonut ketään rangaistakseen. Jumala laajensi rakkauttaan luomalla itselleen kumppanin, - ihmisen.

      Jotta ihminen olisi luojansa arvoinen hänellä on mahdollisuus luoda myös kuvitelmia erilaisista harharetkistä. Ellei ihmisen mahdollisuus olisi vapaa ihminen pitäisi jotenkin kahlehtia jolloin pelkkä robotti riittäisi ihmiseksi. Koska näin ei kuitenkaan ole jäljelle jää ainoastaan rakkaus.

      Jos Jumala kaipaisi tuomitsevuutta silloinkin pelkkä robotti palvelisi hyvin.

    • Mikä ihmisestä ulkopuolinen jumala on meitä tuomitsemaan, sillä olemme syyn ja seurauksen lain alaisia, jote tuomitsemme itse itsemme omilla taoillamme ja valinnoillamme
      Uskolla ja aatteillamme me perustelemme tekomme, joitten seuraukset ovat sitten pahoja

      Perustellessamme uskomme tai aatteemme oikeutuksen ja niiden toteuttamiseksi tarkoitus pyhittää keinot, kuten historia osoittaaa

    • 'Jumalan Tuomio on Kadotus'

      Keitä tämäntyyppinen tiedoittaminen hyödyttää?
      Tässä alustuksessa pyritään ensimmäiseksi aiheuttamaan pelkoa ja pelkohan on Rakkauden vastakohta.
      Kenen asialla aloittaja on?

      • reijo7

        Keitä tämäntyyppinen tiedottaminen hyödyttää.

        Niin keitä sanoppas se. Pelkoa nimen omaan on kristin oppi käyttänyt aseenaan katta koko sen olemassa olon historian Myötä eläjä on oikeassa.
        Nyt aijon vähän listä pelkoanne, joten jo nyt Jumalaa pelkääväiset valmistatukaa pelkäämään vielä enemmän. Arvelisin että Jumala tappoi, tai sanotaan antaneen käskyn tappaa ainakin miljoona ihmistä ja sitten vielä helvetin kidutukset päälle. Israelin kansa tappoi Jumalan käskystä omaakin kansaansa Ote raamatusta:Toinen moos:23 luku jakeet, 26-28 niin Mooses seisahtui leirin portille ja huusi "Joka on herran oma se tulkoon tänne" "Silloin leeviläiset tulivat hänen luokseen".
        Ja hän sanoi heille:"näin sanoo herra Israelin Jumala: Jokainen sitokoon miekan vyölleen. Käykää sitten edestakaisin lerin halki portista porttiin ja tappakaa jokainen, olkoon vaikka oma veli, ystävä tai sukulainen"
        Niin leeviläiset tekivät Mooseksen käskyn mukaan; ja sinäpäivänä kaatui kansaa noin kolmetuhatta miestä.
        Nyt sanoisin sinulle hyvä uskovainen, että sinun on tosissaan syytä peljätä ja rakastaa Jumalaa muuten hän nirhii sinut pois päiviltä, ja viimein heitää sinut helvettiin ja kiduttelee sinua sammumatomassa tulessa iankaikkisesta iankaikkiseen. En kyllä tottapuhuen voi rakastaa tälläistä Jumalaa. enkä ymmärrä enää niitä jotka tälläistä Jumalaa voivat rakastaa. Olkaa rehellisiä hyvät uskovat itsellenne. Rakastatko sinä tälläistä Jumalaa joka sinua raamatun lehtien välistä katselee. Viittaan tällä edellä kirjoittamaani siinä, että Leeviläiset joutuvat tappamaan jopa sukulaisiaan ja veljiään kun Jumala niin käski. Jos nyt Jumala kysyis sinulta tapettuaan veljesi, Rakastatko sinä minua, niin vastaisitko muuten kuin pelosta ja sanoisit, että rakastan. En kyllä ihmettele, sitä, että monet teitä lähes vihaavat. Te olette ällöttäviä! On kyllä totta se mikä on todettu, että uskovat on tyhmääkin tyhmempiä. Vai teeskentelettekö uskovanne kaiken sen mitä raamattu teille uskottavaksi tyrkyttää. Jos hyväksytte raamatun Jumalan sellaisena kuin häntä teille tarjotaan niin itse olette tosi pahoja. Hyväksytte kaikki ne hirmu teot jotka Jumala on tehnyt jos sanotte rakastavanne häntä.


    • sofiateo

      Pelon asialla, omaa pelkoaan tuo ilmi.
      Teosofia saattaisi auttaa. . .

    • Valon puolella

      Ihmiset on tietämättömyyttään korottaneet Jumalaksi sellaisen, joka ei Jumalan arvonimeä ansaitse. Kyseessä sadistisen paholaismainen raamatun astraali-jahve synkistä kellareista, kuten aloittaja antaa ilmoittaa. Peittelemättä sanottuna.

    • 768

      Johanneksen ilmestys 20.luku

      Viimeinen tuomio

      11 Minä näin suuren valkean valtaistuimen ja sen, joka sillä istuu. Hänen kasvojensa edestä pakenivat maa ja taivas, eikä niistä jäänyt jälkeäkään. 12 Näin myös kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä. Kirjat avattiin, avattiin myös elämän kirja, ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli merkitty, kukin tekojensa mukaan. 13 Meri antoi kuolleensa, Kuolema ja Tuonela antoivat kuolleensa, ja kaikki heidät tuomittiin tekojensa mukaan.

      Tuossa Baxterin kuvauksessa kaikki vaan palavat kuten Doom 3:n zombiet. Danten Helvetissäkin tuomitaan enemmän tekojen mukaan, vaikka siinä kirjailija purkaakin omia antipatioitaan.

    • 768 sallitko ottaa huomioon osoitteen.

      JOHANNEKSEN ilmestys.

      Jos jätetään kaikenlainen (onkohan se mahdolista?) mystisointi ja kuvitellaan että huomiseen hesariin Johannes kirjoittaisi tuon saman.

      Miten jonkun kirjoituksen arvo olisi suurempi jos se on tajuttoman vanha?

      Annetaan arvo Johannekselle ja lisätään myöhemmin Jeesuksen sanomaksi lausuttu "Sinulle tapahtuu uskosi mukaaan" Johannes on ilmestyksensä saanut Olkoon onnelinen ja varmaan onkin.

      • 768

        Ahah, minä itse uskon ennemmin Raamattuun. Roomalaiskirje 2. luku puhuu Jumalan oikeudenmukaisuudesta.


    • Wāš Tā

      Islam, judaismi ja kristinusko opettaa pelkoa ja kauhistusta.
      Mahammad seuraajineen, heprealaiset ylipapit ja alkukristinuskon päävaikuttajat eivät olleet tyhmiä.

      He osasivat rakentaa uskonjärjestelmän, joka pitää ihmiset kiinni kyseisessä uskonnossa.
      Yhdistelmä pelkoa, toivoa ja rituaaleja.

      Islam opettaa: "Allahin palkkio on suuri. Siksi pelätkää Häntä kaikesta sydämmestänne ja olkaa tarkkaavaisia, tottelevaisia ja hyväntahtoisia.
      Se on teille parhaaksi."

      Judaismi opettaa: "Herran pelko on viisauden alku"

      Kristinusko opettaa, että Jumala kidutti poikaansa, jotta saa raivonsa purettua.

      Kaksi maailman suurinta uskoa pelottelee ihmisiä ikuisella helvetillä ja Jumalan vihalla. Ei ole sattumaa, että juuri kahdesta suurimmasta uskonnosta löytyy tämä oppi.
      Ei ole myöskään sattumaa, että nämä kaksi uskontoa ovat tappaneet järjettömän määrän ihmisiä.

      Epäilen kaikkivaltiaan Jumalan kiduttavan ketään ja vielä vähemmän Hänen oletetun uskontonsa torjumisen takia.
      Jos asia totisesti on näin, niin olemme niin sanotusti liemessä.
      Sikhismi on yksi toivoa opettavista uskonnoista, mutta paljon muitakin löytyy.

    • Kaikki opit taipuvat Rakkauden oppiin, monimutkaisia selityksiä ei tarvita...näin se menee.

      Vierailevat 'älyt' maan ulkopuolelta totesivat...'me elämme Luojan Lait'...te vai puhutte?

    • hellin63

      Wāš Tā
      Toit eille useita omia tulkintojasi, no ainakin käsityksiäsi. Rohkenen itse tulkita että mielenkintosi kohdistuu lähinnä prvosointiin. Eihän siinä ole mitään väärää. Näinhän me voimme tulkita jokaisen tajuntaan tulevan havainnon.

      Joskus kun sinulla satuu olemaan sopivaa aikaa voinnet pohdiskella mikä on loputulos jos jokainen itselle vieraan ajatuksen ilmaisija tuhotaan.

      Itse lähdin samalle kuvittelumatkalle kun huomasin että luonnossa mikään ei toistu täydellisesti samanlaisena. On vähintään toisenlaiset olosuhteet joten toiminta ja lopputulos on väistämättä erilaista.
      Miksi siis vaatisin keltään samaa kuin itseltäni, miten voisin kenellekkään perustella että hänen on ajateltava toisin? Olenhan osa luontoa minäkin.
      Joten sinun ajatelusi menee juuri kuten sinun ajattelusi kuuluu mennä, vain vaihtoetojen mahdollisutta tässä ITSELLENI kirkastan. Onko tuo kirkaus liian kristillinen käsite. Sanotaan että opetan.

    • Wāš Tā anteeksi provosoitumiseni. Tajusin kirjoituksesi lopuosan vasta kun olin jo lähttänyt..
      Näin minä toimin äkkipikaisesti.

      Maapallo on paikka jossa mielet ovat tulleet valitsemaan vapauden.

    • aamen,totta,

      Jumalan pelko, on viisauden alku. ( Raamattu)

    • Jumalan pelko

      Kuinka helvetistipitää pelätä jotta pelkää varmasti tarpeeksi?

      Ja riittääkö sekään
      Täysin mieletön eli mielenvikaisen valanhimoisen ihmisen keksimä tuo jumalanpelko. Mikä on riittävä jumalanpelko. Tietenkin jokainen voi keksiä itselleen oman pelkonsa mittarin, muta eikö juuri silloin luo itselleenhelvetin

      • Pelko'opit pois, Jumaluuta elikä luonnollisuutta ei ole tarvetta pelätä.


    • Jumalan tuomio on ihmisen antama tuomio jumalan nimissä, vai
      oletteko nähneet, tuota jumalaa täällä tuomitsemassa

      Muistakaa Jeesuksen optukset.

      Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi

      Älä ole pahaa vastaan

      Lahjaksi olette saaneet lahjaksi antakaa

      Niitä ei kuitenkaan kukaan uskovainen ei noudata, siitä yksinkertaisesta syystä ,että niitä ei ymmärretä mitä ne tarkoittavat

      Kysyisinkin uskovaisilta mitä ne heidän mielestään tarkoittavat, kun Jeesus näki että hänen opetustaan ei ymmärretty niin hän lähti pois

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    4. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    5. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    6. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    7. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    8. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe