Mistä tietää onko bii? Lukekaa ja auttakaa!

GreenDragon98

Mä oon tyttö. Minust pojat on ollu kivoi. Mut oon kattonu tyttöikii sillä silmällä. Nyt pidän mun parhaast ystäväst. Se on mulle tosi tärkee ja haluisin olla sen lähel ja koskettaa sit. En tajuu mite pärjäisin koulus ilman sitä. Sen avul pystyn olee kaveriporukas. Mnuu on ala-asteel kiusattu. Tarviin hyväksyntää.

Mä en tiiä et onks tää kaveri-vai tosirakkautta. Miltä vaikuttaa? Minust tuntuu et tykkään siit et oon bii. Mut mä oon vast 14 mul ei oo kokemusta. Ehkä joku vois miettii tätä.

Vastaan lisää jos tarvii kysyy. Tää sano et se on mun oma asia. Siit et oon bii tietää vaa tää ja yks toinen paras ystävä. En oo näitte kaa samal luokal.

4

202

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gchgchggh

      Bi-, homo-, heteroseksuaalisuus (tai esim. objektiseksuaalisuus) määritellään siten voiko rakastua ihmiseen (tai objektiin).

      Otin tarkoituksella tuon objektiseksuaalisuuden mukaan, koska hyvin monet mieltävät sen fetissiksi, mikä on kuitenkin virhe.

      Tämä pätee aivan kaikkeen, mutta otan käsiteltäväksi homoseksuaalisuuden siksi että se tekee selkeämmän jaon keskustelussa kuin biseksuaalisuus.

      Seksi tai seksin harrastaminen saman sukupuolen kanssa ei tee ihmisestä homoseksuaalia. Homoeksuaalisuuteen vaaditaan rakkaudentunne.

      Hyvin monet ihmiset kokeilevat seksiä vastakkaisensukupuolen kanssa, mutta he ovat kuitenkin heteroseksuaaleja, sillä he kykenevät rakastumaan ainoastaan vastakkaiseen sukupuoleen. Siksi tuollaisia ihmisiä ei lueta edes biseksuaaleiksi, koska bi ja homoseksuaalisuus vaatii rakkaudentunteen, eli ihmisen täytyy vastata kysymykseen voisiko elää loppuelämänsä rakastaen ja onnellisena samaa sukupuolta olevan ihmisen kanssa.

      Jos voit vastata tuohon kysymykseen myöntävästi, silloin sinä olet biseksuaali. Jos tunnet pelkästään seksuaalista halua, silloin et ole biseksuaali, vaikka jotkut homofobiset ihmiset niin sinulle väittäisivätkin.

      Tuo todistaa myös sen että seksi ja rakkaus ovat kaksi erillistä asiaa ja että seksiin ei vaadita rakkautta, eikä rakkauteen seksiä (vaikka se monien suhteessa kiinteä ja erottamaton osa onkin.)

      Eli seksuaalisuus määritellään tunteen perusteella, ei tekojen perusteella.

      Objektiseksuaalisuus on ihan samanlaista ja siksi se eroaa fetisseistä.

      Esimerkiksi kenkäfetisisti himoitsee kenkiä ja ne saavat hänet kiihottumaan, mutta hän ei halua kenkien kanssa naimisiin koska se rakkauden tunne puuttuu. Objektiseksuaalit taas haluaisivat jopa naimisiin rakkaudenkohteensa kanssa, jos sen voisivat tehdä.

    • kaalimato.com

      Hei,
      Tässä sinulle linkki Väestöliiton nuorten sivuille jossa on tietoa seksiin ja seksuaalisuuteen liittyvistä asioista. Ko. sivulta voi myös kysyä kysymyksiä asiantuntijoilta http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/

      Terveisin
      Kaalimato.com

    • Sinkkurintama

      Yllä oleva rakkausselitys on ideologiaa. Se liittyy yhteiskunnassamme vallitsevaan perheellisten enemmistön sinkuille määrittelemään selibaattivelvollisuuteen.

      Sinkkujen odotetaan elävän selibaatissa ja kieltäytyvän seksin harjoittamisesta. Seksiä saa selibaattivelvoitteen mukaan harjoittaa vasta sitten, kun on solminut rakkaussuhteen.

      Tosiasiassa käytännössä biseksuaalisuus on sitä, että ihmisellä on rakkaussuhde vastakkaisen sukupuolen edustajan kanssa, mutta hän mieluummin harjoittaa seksiä oman sukupuolen kanssa.

      Rakkaus ja seksi ovat kaksi eria asiaa, jotka usein kyllä sattuvat yhteen. Mutta useinkaan eivät.

      • Trollaa paremmin!

        Vituttaa lukea sellaista tekstiä joka on huonon trollin tekemä koska sen huonouteen pettyy. Trollaaminen on taitolaji jossa voi kehittyä, joten kokeile trollailla vielä paremmin niin jospa se sitten uppoaisi kansaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      78
      1520
    2. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1267
    3. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      120
      1237
    4. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      78
      1166
    5. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      70
      1034
    6. IS viikonloppu 18-19.5.2024.

      Laatija Toni Pitkälä on itse laatinut ja kuvittanut 3- arvoista ristikkonsa. Nihkeästi tuntuu löytyvän ensimmäisiä var
      Sanaristikot
      82
      833
    7. Oliko vähä sometettu taas vai?

      Tuli aiva liika nopiaa traktorin perä vastahan. https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2b3857b3-f2c6-424e-8051-506c7525223a
      Kauhava
      9
      772
    8. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      42
      765
    9. Kristityn megahyökkäys idän palstoilla on kauhistuttava

      Terroristikristityn megahyökkäys joka puolella on kauhistuttava, hänen viesteissään on järjetön määrä vihaa. Hän on idän
      Idän uskonnot
      380
      738
    10. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      123
      701
    Aihe