Enkeleiden näkeminen

enkelit ovat totta

On omasta mielestäni TÄYSIN normaalia, eikä siihen liity mielisairautta tai harhakuvia. Nythän on synkkä aika, joten monilta on evätty enkeliden näkeminen kokonaan. Itse näen (luultavasti) kaikki tällä planeetalla olevat enkelit. Kaikki suojelusenkelit, soturienkelit, seitsemän tason voimaenkelit ja sitä rataa. Koittakaa ymmärtää että enkeleitä on olemassa.

41

3803

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mielikuvituksen voim

      Ne on silti mielikuvitusta koska ne toimii mielikuvituksen alueella. Mielikuvitus ei ole välttämättä satua vaan totta!!

      Tulevaisuudessa ihminen todistaa tieteellisesti, että mielikuvituksessakin voi tehdä tosia asioita. Mielikuvitusta ei väheksytä vaan arvostetaan.

    • efrdsvxc

      Se, että itse ei näe asioita, ei tarkoita, että asiat ovat mielikuvitusta.

      Mot ;)

      • Enkelit hullun houre

        Se, että ei näe joitain asioita, ei tee kys. asioista todellisia. Esimerkiksi seinälle kiipeilemään kuvittelemieni rivojen maahisten olemassaolon puolesta ei suinkaan todista se, että muut eivät niitä näe.


    • totuus kirvelee

      Tuotanoin... jos pystyt todistamaan edes sen, että enkeleitä olisi olemassa, voitat varmasti James Randy -säätiön lupaaman miljoona dollaria.

      Mutta mikä tärkeämpää, jos todellakin pystyt edes todistamaan että enkeleitä on olemassa, ajattele miten moni ihminen alkaisi myös uskomaan niihin ja miten paljon parempi paikka maailmasta tulisi!

      Eli, jos pystyt todistamaan, että enkeleitä on olemassa niin tee se. Sitten sen jälkeen voimme alkaa keskustella millaisia erilaisia enkeleitä on ja kuka niitä voi nähdä. Sitä ennen kuitenkin enkelit ovat mielikuvitusta, harhanäkyjä ja jos näet niitä säännöllisesti, kärsit suurella todennäköisyydellä diagnosoitavissa olevasta mielenterveysongelmasta.

    • totuus 777

      koittaisit ymmärtää myös, että NIIN ON JEESUSKIN TOTTA JA JUMALA.

    • totuuus kirvelee

      Hmmm...

      sanotaankos vaikka sitten niin, että enkelit, jeesus ja jumala on kaikki ihan tasan yhtä paljon totta? Onko nyt hyvä?

      Yhtä paljon totta, eli tasan nollan verran.

    • ei ole olemassa

      Niitä enkeleitä ei vaan yksinkertaisesti ole. niiden näkeminen ei ole normaalia.

    • VeritasVos liberabit

      Pakko vastata tähän.. :) Olen aivan tavallinen, terve, kriittisesti omalla järjelläni ajattele yksilö, joka ei niele tietoa kyseenalaistamatta sitä. Kerron kokemuksestani 2000-luvun alusta. Silloin lähes koko Suomeen iski kova syysmyrsky, joka kaatoi metsiä laajoilta alueilta. Katsoin ulkona riehuvaa myrskyä kerrostalon ikkunoista, jotka olivat järvelle päin. Näky oli kuin maailman lopun edellä ja olin aika peloissani: pilvet kulkivat taivaalla luonnottomasti "alhaalta ylöspäin", tuuli rieppoi ja rankkasade piiskasi ikkunoita.

      Kun myrsky taukosi ja pilvet harvenivat, aurinko paistoi niiden takaa. Katsoin, kun auringon säteet tulivat pilvien lomasta.. ja sitten näin elämäni ensimmäisen kerran enkeleitä. Luulin ensin, että näössäni on vikaa, olin näkeväni siellä ihmishahmoja. Jatkoin näyn tuijottamista, ja sitten näin kolme enkeliä. Ne olivat kolmiomuodostelmassa, kaksi takana ja yksi edessä. Ne olivat isompia kuin miten ne yleensä esitetään, arvioin n. 2,5 metrisiksi. Niillä oli valtavat siivet, yhtä pitkät kuin niiden vartalo. Niiden kasvoja ei erottanut ja ne hohtivat. Kun näky oli uponnut tajuntaani, ne hävisivät. Tajusin, että nämä kolme enkeliä olivat aiheuttaneet jostain syystä myrskyn.

      Pian tuon kokemuksen jälkeen tapasin arkkienkeli Mikaelin (siksi hän esittäytyi) unessa, ja hän teki minulle sielunpuhdistuksen. En ole koskaan elämässäni tuntenut itseäni niin puhtaaksi. Tiesin kuitenkin, että pelkkä hengittäminen tahraa minut, enkä voi päästä synnistä puhtaaksi. Mutta tämän jälkeen olen uskonut enkeleihin.

      • Huvittavaa. ..

        Minun on pakko nauraa kertomuksellesi. Uskonto on sekoittanut aivosi totaalisesti. PUUAAAHHHH .... HEH HEH HEH


      • Faithon

        "Tajusin, että nämä kolme enkeliä olivat aiheuttaneet jostain syystä myrskyn."

        Nää ei itse olleet enkelikuntaan kuuluvia vaan ukkosen herroja. Ukkosen herralla voi olla 1 tai useampia ukkossykloneita ohjauksensa alla. Hurrikaanin ukkosia ohjaa tosi-iso Ukkosen Herra, sellainen Zeus.


      • kanssamme

        Kiitos. Raamattu ja monet ihmiset todistavat enkeleistä, ja heidän olemassa olostaan. He ovat Jumalan lähettiläitä, sanansaattajia ja paljon muuta, Jumalan tahdon mukaan.


      • 2,5 metriset enkelit olisivat varmaankin näyttäneet melkoisen piskuisilta, jos olisivat olleet pilvien korkeudella (satoja metrejä - kilometrejä). Vrt. miten pieneltä ihminen näyttää sadan metrin päästä.


    • totuus kirvelee

      On hyvä myös tiedostaa seuraava seikka. Se että uskot enkeleihin, ei tee niistä todellisia.

      Jos enkelit olisivat todelliisia, olisi niiden olemassaolo mahdollista todistaa. Nyt kukaan ei pysty todistamaan niiden olemassaoloa vaan kertovat ainoataan satuihin verrattavia kuvuksia omista näyistään. Jos mietit miten voisit todistaa enkelin todeksi niin voin auttaa siinä. Soita minulle niin sovitaan tarkemmin. Puhelinnumeroni voit kysyä siltä enkeliltä, kyllähän hän sen varmasti tietää?

      • *******

        >>Jos enkelit olisivat todelliisia, olisi niiden olemassaolo mahdollista todistaa


    • totuus kirvelee

      Ja huomautettakoon että ei ole puhelin soinut. Joko:

      1) enkeli ei kertonut puhelinnumeroani

      2) enkeleitä ei ole olemassa


      Kumpaa veikkaat?

    • Pyry 22.45.77

      Jotkut eivät vaan hallitse mielikuvitustaan ja siksi kuvittelevat enkelinäkemyksensä. Tämä on hyvin yleistä uskovaisten piireissä. He näkevät sen mihin he uskovat.

    • ihania

      mä olen ollut henkiparantajalla ja siinä hän kertoi että mun enkeli oli siellä ja miltä hän näytti.vuosia myöhemmin näin unta enkelistäni joihin kuvaus vastasi. voi teitä köyhiä jotka ette niin hienoon asiaan usko kuin enkelit!

    • Heippa

      Ehkä olisi näissä keskusteluissa hyvä muistaa, että ihmisen kokemusta ei voi kiistää. Se, mitä joku on itse kokenut, on totta hänelle. Mutta usein toisen ihmisen kokemus ei voi toista vakuuttaa – usein tarvitaan oma kokemus. Uskon kysymyksiin liittyy aina vahva kokemuksellinen puoli.

      Raamattu kertoo enkeleistä. Usein Raamatun enkelit ovat ihmishahmoisia. Se voisi rohkaista kysymään, voisimmeko olla enkeleitä toinen toisillemme.

      Minulla itselläni ei ole mitään yliluonnollista enkelikokemusta, mutta uskon kyllä, että ihmisten kokemukset ovat totta ja enkeleitä on.

      Päivi-pappi Hämeestä

    • totuus kirvelee

      Se mitä ihminen itse kokee, ei ole todiste mistään. Varsinkin mitä tulee hyvin hyvin poikkeuksellisiin ja omituisiin kokemuksiin. Tulee ymmärtää, että koko tieteellinen maailmankuva romuttuu kertaheitolla, jos todetaan (tietelliset kriteerit täyttävästi) että enkeleitä on olemassa.

      Juuri tämä asettaakin meidän dileman eteen. Psykologia ja aivotutkimus kertoo että ihmisaivo on kovin erehtyväinen monien asioiden suhteen. Poliisi voi kertoa, että silminnäkijätodisteet ovat kaikkein epäluotettavimmat todisteet monesti. Tiede on yksinkertaisesti paras ihmisen keino selvittää todellisuuden luonnetta.

      Jos siis tiedämme, että ihmisen oma subjektiivinen kokemus on epäluotettava tietolähde ja että tiede taas on luotettava, miksi meidän tulisi enkelikysymyksessä uskoa ihmisen lausuntoa?

      Se mitä yksittäinen ihminen kokee niin kovin todellisen tuntuisena, ei muuta ympäröivää todellisuutta. Enkelit eivät muutu todellisuudeksi vain jos alkaisin niihin uskoa.

      • Pitää kuitenkin muistaa monien sanoma lause "en usko ennen kuin itse näen". Suuri osa ihmisistä uskoo omia kokemuksiaan vaikka tiede väittäisi jonkin kokemuksen olevan mahdotonta. Minäkin olen nähnyt enkelin kaksi kertaa, mutta en mielelläni niistä huutele, koska jotkut pitäisivät minua sekopäänä. Kokemus oli kuitenkin sellainen että jopa minä aloin uskoa enkeleihin, vaikka pidin niitä täytenä puppuna sitä ennen.

        Tiedekään ei ole erehtymätöntä eikä enkelit oikeastaan edes liity tieteeseen mitenkään koska ovat uskonasioita, perustuen enemmän omiin ja muiden kokemuksiin. Ymmärrän että niihin uskomaton ihminen pitää ajatusta ihan roskana, mutta vastaavanlaisia kokemuksia enkeleistä saaneen henkilön on aika mahdotonta unohtaa kokonaan se vaihtoehto, että ehkäpä niitä onkin olemassa.


      • TiedemiesOlettaa

        Tuntuu vaan kummalliselta, että ne jotka kiistävät ja eivät uskoa enkeleiden olemassaoloon vedoten siihen, etteivät ole niitä nähneet tai niitä ei ole tieteellisesti todennettu todellisiksi, niin samat ihmiset uskovat kuitenkin kaiken mitä tiedemiehet kertovat vaikka maailmankaikkeudesta.
        Jos tiedemiehet sanovat, että on löydetty 500 miljardin valovuoden päästä planeetta, joka on halkaisijaltaan 5000 km ja 100% kultaa, niin kyllä siihen uskotaan, vaikka mitään todisteita ei ole, että sellaista edes olisi olemassa. Tiedemiehet voivat keksiä mitä tahansa, niin heitä uskotaan ilman konkreettisia todisteita ovatko he oikeassa, koska he ovat tiedemiehiä.

        Kuinka he voivat tiedemiehiin näin sokeasti uskoa, vaikka eivät ole edes omin silmin nähneet sitä mitä tiedemies väittää olevan miljardien valovuosien päässä, eikä sinne saakka koskaan kukaan pääse todistamaan, että siellä on tiedemiesten väittämä asia olisi todellinen.


      • TiedemiesOlettaa kirjoitti:

        Tuntuu vaan kummalliselta, että ne jotka kiistävät ja eivät uskoa enkeleiden olemassaoloon vedoten siihen, etteivät ole niitä nähneet tai niitä ei ole tieteellisesti todennettu todellisiksi, niin samat ihmiset uskovat kuitenkin kaiken mitä tiedemiehet kertovat vaikka maailmankaikkeudesta.
        Jos tiedemiehet sanovat, että on löydetty 500 miljardin valovuoden päästä planeetta, joka on halkaisijaltaan 5000 km ja 100% kultaa, niin kyllä siihen uskotaan, vaikka mitään todisteita ei ole, että sellaista edes olisi olemassa. Tiedemiehet voivat keksiä mitä tahansa, niin heitä uskotaan ilman konkreettisia todisteita ovatko he oikeassa, koska he ovat tiedemiehiä.

        Kuinka he voivat tiedemiehiin näin sokeasti uskoa, vaikka eivät ole edes omin silmin nähneet sitä mitä tiedemies väittää olevan miljardien valovuosien päässä, eikä sinne saakka koskaan kukaan pääse todistamaan, että siellä on tiedemiesten väittämä asia olisi todellinen.

        Jos tiedemiehet noin sanoisivat niin ei yksikään täysjärkinen sitä uskoisi, jos taas tiedemiehet sanovat että 10 miljoonan valovuoden päästä löytyi planeetta halkaisijaltaan 5000 km ja että sillä on ilmakehä jossa on happea niin sen voi hyvinkin uskoa. Epätavalliset väitteet vaativat epätavalliset (vahvemmat) todisteet. Uskotko sinä että minun edessäni on vaaksan mittainen uhkea keijukainen?

        jos tiedemies ei pysty väitettään todistamaan, ei sitä myöskään uskota, jos kaikki muut tiedemiehet pystyvät tekemään samat havainnot kuin väitteen esittänyt tiedemies, silloin väite on uskottava. Tiedemaailmassa on niin kova kilpailu että perusteettomat väitteet eivät mene läpi, tiedemies joka jää valheesta kiinni on entinen tiedemies.
        Jonkin kaukaisen planeetan löytäminen tai sen ominaisuuksien havaitseminen ei vaadi että sinne saakka pitäisi päästä, tieteessä on lukuisia menetelmiä joilla pystytään hyvinkin kaukaa tekemään havaintoja.

        Tieteessä todisteet ovat kaikki kaikessa, jos väitteelle ei löydy todisteita se hylätään ja väitteille enkeleistä, jumalista, menninkäisistä ym. ei ole ensimmäistäkään todistetta, vain väitteitä ja nekin keskenään ristiriitaisia.

        Omiin silmiinkään ei ole aina luottamista, jos taas moni muukin näkee saman niin silloin olet todennäköisesti nähnyt oikein. Kuvaukset enkeleistäkin (esim Gabriel) vaihtelevat niin paljon ettei kyse voi mitenkään olla samasta enkelistä.
        Harhat ovat yllättävän yleisiä jopa terveilläkin ihmisillä ja lähes poikkeuksetta ihmiset näkevät ja kuulevat sitä mitä haluavat. Jokaisella uskovalla on omanlaisensa jumala joka on aina samaa mieltä tämän kanssa, mutta kahden uskovan jumalat taas saattavat olla samasta asiasta täysin päinvastaista mieltä, ihan sen mukaan mitä mieltä uskova itse on.

        Olisihan se ihan kiva jos enkeleitä olisi mutta ikävä kyllä niistä ei ole minkäänlaista merkkiäkään näkynyt, ainoastaan jotkut uskovat nähneensä niitä. Jokin mitä ei voi havaita, mikä ei mitenkään vuorovaikuta todellisuuden kanssa ja mitä on mahdoton millään menetelmillä tutkia, on käytännössä olematon, vaikka jotkut uskovat niitä näkevänsäkin.


    • retut

      ja mikä olikaan keskustelun aihe mielisairaat kenties ? x.D

    • .--

      Minä olen nähnyt valo-olennon, Äitini nähnyt saman, sanoo sitä enkeliksi. En minä tiedä mikä se oikeasti oli. Enkeli olisi sopiva sana, mutta ihmisillä on liian paljon erilaisia käsityksiä. Enkä minä esim. usko jumaliin.

    • harmaapää

      En ota kantaa enkeleihin mutta mielelläni uskoisin heihin. Maailmassa ja avaruudessa on niin paljon "kummallisia" asioita joita ei näe ehkä joskus ufon tms.

      Yksi aamu olin menossa postiluukulle ja kävin siellä ja tulin takaisin, en nähnyt mi8tään erikoista. Huomasin kuitenkin että ovenpielessä oleva riistakamera oli kuvannut minut. Laskeutuessani ulkorappuja alas oli edessäni kookas ns. orbi ja tullessani takaisin tulin sen samaisen orbin lävitse, kuvassa näkyy hahmoni hämärästi sisällä siinä jalka ja tunikan helmaa on jo orbin ulkopuolella.????

      Lähettäisin kuvat tähän mutten tiedä kuinka se tapahtuu, saisitte ihmetellä !!!
      Voihan niitä enkeleitäkin olla kun tuhannet ja taas tuhannet6 niin väittää !!!

      • Orbit ovat kameran tms. linsseissä olevia pisaroita tai tahroja.
        Silmälasien käyttäjille ja valokuvaajille hyvinkin tuttuja ilmiöitä.


    • Enkelimies59

      Kerron tapauksen Kun näin enkelin. Oli vuosi 1992,Suomessa oli jälleen lamavuodet menossa., Minut irtisanottiin työpaikasta ja en tiennyt miten tästä eteenpäin. Autolainaa olin ottanut muutama kuukausi ennen lomautusta. Auton myin tappiolla pois. Uuden työpaikan saaminen oli maton alla,kun työttömiä 500 000 tuhatta. Menin vuoteeseen lauantai-iltana ja siinä sängyllä maatessani tuli noin 5cm pituinen enkeli,joka viipyi silmissäni vain muutamia sekuntteja.Hämmästyin näkemääni ja totesin voiko olla edes totta ,että se oli enkeli.Nukahdin ja aamulla heräsin ja sunnuntaiHesarin hain eteisestä ja laitoin pyhäaamun kahvin tippumaan, Olohuoneessa luin Hesaria ja katselin työpaikkailmoituksia. Siellä oli ilmoitus,että haetaan myyjää Helsinkiin avattavaan uuten sisustusalan yritykseen, Soitin päivällä ilmoituksen alla olevaan numeroon. Kauppias oli juuri laittamassa liikettä myyntikuntoon ja sanoi. Jos heti tänään pääset tänne Helsinkiin haastatteluun,.olisi paikka lähes varma saada, Ei muuta kuin bussiasemalle ja kohti Helsinkiä. Juttelimme kauppiaan kanssa ja joimme kahvit. Hän sanoi. Tervetuloa heti huomenna maanantaina Töihin klo 8.
      En voi muuta sanoa,että Enkeli joka ilmestyi minulle edellisiltana,järjesti minulle tuon työpaikan. Siellä työpaikassa viihdyin lähes 10v. Tästä näystä olen kertonut usealle. Joten jos Enkeli ilmestyy Sinulle,takaan ja alleviivaan ,että hän järjestää elämäsi asian kuntoon,joka painaa mieltäsi.

    • Uskon vain objektiiviseen ja intersubjektiiviseen näyttöön perustuvien entiteettien olemassaoloon - enkelit eivät ole sellaisia.

    • tis

      Minä uskon enkeleihin ja uskon
      että jokaisella on oma suojelus
      enkeli ja uskon myös jumalaan
      ja taivaanisään.

      • lloelämästä

        I agree


    • pointti-

      Tässä ketjussa on muutama kommentti joille nostan hattua ja peukutan.

    • enkelyyttö

      sinä nimimerkki huvittavaa miten voit nauraa etkö
      tajua että enkelit on ihan oikeesti olemassa minä
      ainakin uskon niihin

    • minkälaisianeon

      Valon enkelit kuuluvat nykyään jo ihan tavallisten ihmisten arkipäivän elämään. Myös juhlaan, toki.
      - arkkienkeli Mikaelilta saa päättäväisyyttä-

      Yksi esimerkki enkelin koosta: esimerkiksi Sandalfon-niminen enkeli on kooltaan miljoonia valovuosia ja yhä vain laajenee. Jeesus on kooltaan isompi kuin maapallo ja käsittää koko tämän aurinkokunnan.

    • Atomolic

      Kun kaikki näkevät saman mielikuvituksen, sitä sanotaan todellisuudeksi. Kun jotku näkevät toisen todellisuuden, sitä sanotaan mielikuvitukseksi.

    • Sellaista

      Minä itse opiskelen erättä tieteenalaa yliopistossa ja olen nähnyt enkeleitä. Tiede ei poissulje enkeleitä. Meidän tieteellinen osaaminen, tietoisuuden taso ja ymmärrys on verrattavissa muurahaiseen. Ymmärtääkö muurahainen sitä, että maapallo on pyöreä ja elämme planeetalla, joka on avaruudessa? Samalla tavalla meidän tietoisuutemme on rajoittunut fyysisen kehomme aistimaailmaan. Tietoisuutta on mahdollista kuitenkin laajentaa henkisillä harjoitteilla kuten meditaatiolla, jolloin ihmisen tietoisuuden kasvaessa ihminen kykenee näkemään todellisuuden muutoin kuin 3D. Tulevaisuudessa kun tiede kehittyy, kyetään selittämään nykyisin luultuja "yliluonnollisia" asioita. Oikeasti ei ole olemassa mitään yliluonnollista, vaan luonnollista. Kun tieteelliset mittarit kehittyvät, kyetään ymmärtämään ja selittämään asioita. Yhtälailla magnetismia pidettiin yliluonnollisena ja maapallo oli pannukakun muotoinen aikanaan. Samalla tavalla tietoisuuden kasvaessa myös ymmärrys näihin asioihin kasvaa. Ja yksi laki mikä vaikuttaa täällä universumissa on vapaa tahto. Meidän omat uskomukset muokkaavat meidän todellisuuden eli jos ihminen ei usko enkeleihin, hän ei myöskään niitä näe (paitsi, jos on merkittävää elämän kannalta tämä kokemus). Eli jos ihminen antaa mahdollisuuden muunlaiselle todellisuudelle kuin 5:llä aistilla havaittaville, niin antaa myös mahdollisuuden ihmeisiin omassa elämässään. Kaikki on kiinni omista uskomuksista. Jos on uskomus, että ei ole olemassa enkeleitä, niin silloin tälle ihmiselle niitä ei ole.

    • ihmeidenaikaonaina

      Valtavan suurta pelkoa kuvastaa monien vastaajien pilkalliset kommentit, ehkä myös kateutta että kaveri näkee ja kokee jotain mitä ei itse tunnista.
      Toisaalta tuollainen revittely kuuluu palstan perus ominaisuuteen. Pilkkaamista pidetään sananvapauteen kuuluvana välttämättömyytenä.. Myönteinen tai puolueeton ote ei ole sananvapautta näissä piireissä.

    • ihmettelijä0192

      rukoilin, kun tapasin nykyisen vaimoni noin 14v sitten, että jumala anna tämän nyt olla se minun tuleva morsian ja homman toimia, no enkeli ilmestyi meille molemmille, ja ollaan vieläkin avioliitossa tänä päivänä kaikki asiat on järjästyneet paremmaksi elämässämme,vaikka heikolta pohjalta lähdettiin ja kaikkein tärkein mitä en silloin tajunnut on se että JEESUS kutsui meitä seuraamaan itseään myös sinä päivänä, meni kauan aikaa tajuta se.

      Lukekaa raamattua ,siellä on enkelit, ne on jumalan luomistyötä( jos siis olet nähnyt enkelin,ne on todellisia ja jeesus kutsuu sinua), Raamatun ydin keskittyy Jeesuksen tuntemiseen, että oppisimme tuntemaan hänet, joka meidät on luonut ja tahtoo meidät pelastaa armosta

    • Tuulah1

      jonkin tutkimuksen mukaan vain 15 % on näkyvää tällä planeetalla eli sen mitä ihmiset näkevät. loput 85% on näkymätöntä. eli siis näkymätönkin on totta, vaikka ihminen ei sitä näkisikään.

    • psyykki
    • Teuvoo

      ET on kova sana, jota ei voi kevyesti sivuuttaa.

    • rerdrerdrererer

      Eiköhän ihmiskunnan kehitys mene niin että tämä on ihan loogista että tällä hetkellä emme pysty todistamaan enkelien yms olemassaoloa. Ihmiset itse näkevät niitä. Suurin osa ihmiskunnasta elää maailmassa joka rajoittaa heidän kehitystä.

      Tämä on minun ymmärrykseni asiasta eli kun mennään tuhansia vuosia eteenpäin niin ihmiset itse ovat nousseet sen verran korkealle tietoisuuden tasolle että he pystyvät kommunikoimaan näiden henkiolentojen kanssa. Emme pysty todistamaan niitä koska ihmisen mieli on se joka kehittyy ja ne ovat vain siihen yhteydessä.

      Eiköhän ihmistä ohjata kehittymään..meinaan että esim eilen katselin hotellissa ihmisten touhua ja elämää niin totesin että jos olisimme ainoat olennot niin emme todellakaan olisi edennyt edes tähän pisteeseen.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2880
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      115
      2145
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      1013
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      884
    8. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      795
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      736
    Aihe