Avain kaikkitietoon

Aivojen moninaisuus

Käytännössä kaikkitieto eli kaikkivoipaisuus tiedon tasolla on mahdollista. Ensimmäisen todistee tästä saamme kun kytkemme tietoisuutemme astraali-akashaan, joka muistin ohella automaattinen tietokone. Koostuu fluidumista juoksevasta materiaalista, joka automaatin lailla kykene vastaamaan mihin tahansa kysymykseen jollain tarkkuudella.

Tällä akasha-matreriaalilla on se huono puoli, ettei se oikeasti tiedä kaikkea, tuntuu ain siltä. Monesti tämnä tason akashan arvaukset menee oikeaan suuntaan, se ei kuitenkaan useinkaan tunne yksityiskohtia. Se arvaa yleisluonteisesti oikeaan suuntaan, joskus väärään suuntaan. Tämä direct brain connection to the internet. Hauskaa tässä on, ettei tarvitse nähdä minkäänlaista vaivaa, koska automaatti keksii vastaukset puolestasi.

Nämä ovat joogiset aivot alimmalla tasollaan. Korkeammat aivot sijaitsevat älypuolella ja nämä toimivat järkeen perustuen ei ihan niin mekaanisesti ja konemaisesti. Astraali-aivot toimivat mielikuviin perustuen, alempi taso. Erona on se, että näissä aivoissa on mahdollista todellakin saavuttaa kaikkitieto yleisellä tasolla, mitä tulee tähän meidän aurinkokuntaamme. Nämä arvaavat myös muista asioita muista aurinkokunnista, mutteivat kai oikeasti tiedä.

Ykseyden tunne tulee näiden kaikkien aivojen takana olevasta ylläpidosta. Ykseyden tunne on ylläpidon kenties harvoja ominaisuuksia, joita ihmiselle suodaan. Tämä antaa järkkymättömän varmuuden yhdestä asiasta jos muussa voi erehtyä - siitä että meitä on vain yksi.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Moniaivo

      Tässä esimerkki akasha-aivojen tuotoksesta, juuri äsken löristy palstalle:


      Henki = SE joka on kaikkialla kaiken aikaa kaikkien kanssa kaikkina aikoina. Se ei ole olento.
      Meidän psykologiset käyttövälineet on luotu. Näihin käyttökapineisiin kuuluvat ajattelu- ja järkipuoli, mielikuvapuoli, terveyskehopuoli ja fyysinen puoli.

      Hengellä ei ole alkua aikä siten loppua. Psykologisilla käyttövälineillä on alku sekä loppu.

      LAKI: jos joku alkaa, niin se loppuu.

      Henki ei lopu, koska se ei ole alkanutkaan (ei luotu, vaan ollut aina).

      Jumalan nimi = Aina.

      • valistunut

        Henki ei lopu, koska se ei ole alkanutkaan (ei luotu, vaan ollut aina).

        ME OLEMME OSA TUOTA KUOLEMATONTA HENKEÄ, se tulee meihin syntymässä ja poisttuu fyysisessä kuolemassa

        Elämämme ajan se pitää meidät automaattisesti elävänä hengissä, mutta me emme ole siitä tietoisia ennenkuin , materiasta kehityksen kautta syntynyt ego sielu on poissa pelistä.
        Vasta sitten se ilmee ,kun esteet sen ilmenemiselle ovat poistuneet
        Kaikki tieto sekä nennyt, että tuleva ovat siinä olemassa.
        Kun tarvitsemme tieta asiayhteydessä niin se tulee ovalluksena
        . SE EI KUITENKAAN TULE SANALLISENA , koska sanat eivät riitä ilmaisemaan sitä vaan voimme vain viitata siihen, joka on sitten kuulijan oivallettava


    • koin kerran onnen

      Yhden ainoan kerran koin jotain 'kaikkitietäväisyydestä', muistin tuon yöllisen upean onnellisen ja riemun tuoman oivalluksen tunteen, en itse tapahtumaa.

      Muistan sellaista jotta loihdin lausmahan;"Niin tietysti, näinhän se luonnollisesti on, todellisuus on aivan tuossa harhan vieressä".

      • Kvanttikentässäkö

        Haluan sanoa, että ainoa onni tulee tästä läpikäyvästä kaikenkattavasta suorastaan musertavasta elämyksestä, että meidän erilaisuutemme on vain feikkiä. Tämä persoona on kuin jokin pirun kangastus ihan oikeasti.

        Onneksi se vielä on, vaikkakin kangastuksena, asteittain eteenpäin.

        Ihan samaan elämykseen törmää yhä uudelleen ja uudelleen. Tämä ei lopu koskaan. Se on tässä ihan nurkan takana persoonan kannalta. Ihan pikku askel ja kaikki matkan vaivat on mitätöity. Näin koin kun ensi kerran tätä koin.

        Ei tämä kuitenkaan mikään valaistuminen ole.

        Tätä pikkuaskelta persoona ei normaalisti uskalla ottaa, koska tämä autuus musertaa sen ainakin aluksi. Se että on aivan uskomaton oleminen, ja minä ja sinä olemme se. Tästä on aina höpisty iät ajat ja tätä on todellakin mahdotonta tajuta, jos ei elä tätä.

        Tämä on vain pikkuinen näkökulman muutos, laajempi pespektiivi. Pikkuinen askel, joka ei kuitenkaan pyhimykseksi tee! Ykseydesä asuminen on paljon enemmän kuin joku yksityiskohtainen tieto.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 134
      3843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      107
      3497
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      18
      2493
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1589
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1565
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1471
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      86
      1446
    Aihe