kotiyritykset ..Siuntio kasvava uusi ilmiö

Yrittäjäksi joskus

Kummaa kun yrityskylät tyhjillään jokainen perustamassa omaan kotiinsa yrityksen,autotalli yritys ns.Kaikkee löytyy ja ihan hyväkin sitä en kiellä.
Käytän palveluja.
..STUDIOKYLÄ ihana nimi ja paikka ja missä hyvällä paikalla risteyksessä ,hyvät kulkuyhteydet hankoon ja kaikkialle.Siellä päivisin,iltasin ja viikonloppusinkin hyvä metelöidä!!

Yrittäjyyshän on hyvä asia!!kun se tehdään oikein!Melu yms haitta muille.Ei rekatkaan saa enää olla kerrostalojen pihoilla.
Lvi alaa ja lämpöpumppuyrityksiä yms asennuksia,, firmoja jo useita jo HYVIEN olemassa olevien haloo ..kannattaako..keikkaa joskus vaan??

!!..Luotan ite ainakin vaan vanhoihin kokeneisiin! nimekkäisiin!En mihkää autotalli tai pakettiautofirmoihin
Kelle laitetaan postia kunnallis-politikkoille vai vihreille..

ja voisko kampanjoida.Yrityskylään yrityksiä eikä taajamaan asuntoalueelle.. mekkaloimaan.Mitä mieltä olette?? melu on se joka pistää miettimään.Ja eikä se kivaakaan,,kuulosuojaimet ja äänivallit rakennettavako..Yrittäjyys on hyvä asia kannatan uusien työpaikkojejen luontia muillekkin kuin vaan itselle.

7

148

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ja eikun yrittämään.

      Se on nyt tämä lama-joka tosin on jossakin kielletty, ettei sitä muka ole. Porukka saanut kenkää-isosta firmasta monen kymmenen tuhannen !erorahat", laittelevat pystyyn sitten kaikkea älytöntä, tai toinen ääripää, eli työkkärin starttiraha-puskevat sitä kaikille että saisivat tilostoja kauniimmiksi. Siksi ei mitään keikkoja olekaan, puoltoista vuotta saa "mielikuvitus-yrittjänä olla siten valtion fyrkilla.

    • Hitsarijio

      Jos perustaa yrityksen joka aih.melua pölyä tärinää ,omakotialueelle.Ajoneuvoja ,työkoneita jne,Pitääkö noille olla lupa ?

    • Anonyymi

      Ei kuulemma tarvitse,saa metelöidä.Ajaa yleisellä tiellä koneilla.Päivisin saa metelöidä 7-22.Viikonloppuisin myös koko päivät kaataa puita tehdä mitä ikinä huvittaa.Outoa monessa paikassa ei tulisi onnistumaan moinen.On viikonloppu edessä taas...saa laulaa.Kyllä mopopojista ja lapsista valitetaan.Eihän ne edes kuulu aina ja kuka ajaa 24htai on ulkona huutamassa.Ei kukaan.Voiko rikosilmoituksia tehdä melusta joka tunkee kotiin??joku sanoo voi,joku taas ei.Melu on kova häiritsevä vielä häiritsevämpi kuin poraus tai katujyrä.

    • Anonyymi

      Kyllä noissa on välistä vetäjiä,hyi pimeä työ,melu ei ole vihersiirtymää,jos käy lumiakin nakkaamassa jollekkin se on jo pimeää työtä jos se monta kertaa..Näitä riittää,taskurahan haalijoita.Miten tuo kannattaa keikkailua joku taksa 250€.Verottaja vie..ja bensa maksaa.Mut tukia ropisee,koronatuki,verotuksessa sähkö jne kulkemista,yhtä tyhjän kanssa..

    • Anonyymi

      Oikeesti..eiks siel oo jotkut järjestyssäännöt?nykyään niitä valvoo poliisi,tuppukylä.Mut ei ehkä monta kertaa tuu,sakottaa kerralla kunnolla niin kuin Hesassa. Kun piti puuttuu ,ei muuallakaan saa tehdä mitä haluu,odotellaan kevättä koiranpaska keskustelu ja mopopojat niistä yritetään leipoo jotain tosi rikollista,heh ..Saisko nuorisokin jossain rauhassa hengata? Haloo

    • Anonyymi

      Yrityskylään saisi vaikka ja mitä..ruokakaupankin.Olisps ihana kun tulisi juttuja,tosta polkasis fillarilla uutta kävelytietä.Miksei mikään muutu???mikä jarruttaa kehitystä

    • Anonyymi

      Miks ihmees jos meillä autot perhees käydään muual töissäkin niin ,hartaan ne oalvelutkin mitä tarttetaan muualta Lohja,Espoo,Kirkkonummi.Ketä saadaan kiittää kun tuli kävelytie kylpylälle mut ei Kirkkonummen suuntaan ennen kuin nyt 2023,vanhaa tietä huristaa fillarilla vaikka.Kyllä tuolla Inkoo,karjaa,hanko kiva shoppailla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe