Voice of Finlandin kaikkia osallistujia ei katsota?

CeciliaD1991

Tällainen vaan nyt tuli mieleen. Hain siis viime vuonna ihan viimeisinä päivinä kisaan, en päässyt.

Kyse nyt ei ole siitä, onko oikeudenmukaista vai eikö äänelläni, vaan siitä, että ihan oikeasti ei katsottu sitä mun videota. Laitoin postia solarfilmsille ja kysyin käykö youtubelinkki ja luvattiin, että käy. Sitten lähetin youtubelinkkini sinne.

Tein sen salaiseksi, ettei kukaan muu voi katsoa sitä ellen anna varsinaista linkkiä, sen jälkeen katsoin sen yhdesti, että varmasti linkki toimii (en siis omalla accountilla). Meni aikaa ja mitään ei kuulunut ja tulee se ilmoitus, että hakijat on valittu. Luonnollisesti petyin, mutta ei se mitään.

Vasta silloin alkoi harmittamaan kun tuli mieleen, että katsoiko kukaan sitä videota edes (jossain oli jonkunsortin epäilystä). No, Eipä ollut katsottu ja tämän tiedän, koska kaikki jotka Youtubea käyttää tietävät, että se trackkaa jokaisen katsotun kerran. Tasan yksi oli siellä katsojina, eli minä joka katsoin sen linkin silloin. Joten aika paskamainen juttu. Muutenki tuntuu välillä järkätyltä ku siellä on noita keikkailevia ihmisiä ja vanhoja idolskonkareita ja tuomarien selkeitä tuttuja. En mä usko, että se on niin reilu se skaba ja vain se ääni tosiaan ratkaisee. Pöh. Että jos haette, niin laittakaa se sinne nettisivulle, nyt ne tosin ilmottaakin, että pitää olla mp4 muodossa se video, että voi laittaa sähköpostina. Tällaista.

18

6318

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nyt tiedä kuinka toi

      22 vuotia vielä ehtii hakea uudestaa !

    • JMOrestia

      Se youtube trackaa ne katsojat jotka katsoo siitä videosta tietyn prosentin. Eli jos katsoo vain 10sec alusta niin se ei jää laskuriin. Ovat hyvinkin voineet katsoa ja todeta että kiitos mutta ei kiitos, next. Toi on aika nopeaa touhua, äkkiä näkee että onko lahjoja vai ei, raaka peli.

    • voiceofhimalaja

      Se nettihaku on vain esihaku varsinaisiin koelauluihin jossa lauletaan idols tyyliin tuomariston edessä.sen perusteella valitaan telkkariin menijät. Ääninäyte ei ole suora tie ohjelmaan.

    • Minä vain

      Ei se kyllä mene noin! Ääninäytteet kuuntelee tuotantotiimi ja he päättävät ne tyypit jotka pääsevät ääni ratkaisee koelauluihin, jotka tulevat sitten myöhemmin tv:stäkin. Ei Voice Of Finland nyt sentään mikä Idols formaatti ole. Mutta olen kyllä nyt tänä vuonna pettynyt tähän informaatioon näiden ääninäytteiden jättämisen perusteella. Sillä eivät he anna kaikille hyvä äänisille mahdollisuutta ympäri Suomen maan osallistua ohjelmaan. Kaikki ovat vain läheltä pääkaupunkiseutua tai pikkasen yli kolmos kehän, jostaki Tampereelta tms. isosta kaupungista. todella harva tyyppi on mistään pienestä kunnasta jotka pääsevät niihin ääni ratkaisee koelauluihin ja siitä ehkä jopa eteenpäin. Ääninäytteiden viimeinen jättöpäivä oli 9.syyskuuta ja heti päivä tai kaksi sen jälkeen The Voice Of finlandin facebook sivuilla ilmoitettiin, että nyt on koelauluihin menijät valittu ja heille on lähtenyt viesti, joista 130 pääsee esiintymään tuomareille ja että huima laulutaso on hämmästyttänyt paljon. Niin ois ollu ihan kiva, että siinä olis lukenu, että mikä viesti? Kirjeitse vai ihan sähköisesti? Niin mun mielestä pitäs antaa mahollisuus myös kaukaa tuleville, ei tuotantotiimi voi olettaa, että jos koelaulut on heti valintojen jälkeen seuraavina päivinä, että etteikö kaukaa tuleva pääsisi junalla tulemaan paikan päälle. Tasa arvoisuus ois ihan jees!

    • tvof2014

      Edellistä korjaten, kun ääninäytteen lähettää, sen katsoo jotkut ja sen perusteella pääsee koelaulukiertueelle ja sieltä sitten ääni ratkaisee-jaksoihin :)

    • CheckYourFacts

      Joo ensin on esikarsinnat. Tänä vuonna 1500 hakijaa joista 300 henkilöä pääsi esikarsintoihin laulamaan tuotantotiimin eteen. Tämän jälkeen sitten n.100 pääsee ääni ratkaisee kierrokselle. Faktat kuntoon. Itse hakenut kolme kertaa ja nyt pääsin esikarsintakierroksella. Eli samalla tavalla menee kun idolseissa. Ensi tuotannon eteen ja sitten mahdollisesti varsinaisten tuomarien/valmentajien eteen.

      • sdfkjsdlflödjk

        No ei sitten mikään ihme, että tuo vain ääni ratkaisee-vaihe tuntuu kestävän loputtomiin... N. 5-6 esiintyjää per kerta, joten jaksojahan on n. 20! Turhan kauan venytetään tuota vaihetta. Battlet kehiin ja homma etenemään!


    • sdelle

      Paa se linkki tänne niin arvostellaan?!

      • laulan.laulat.laulaa

        Tyyppi oli hakenut vuonna 2012... Odotatko saavasi linkin?
        Mutta mielenkiintoinen keskustelu.


      • HöhPallo

        ? Miksei linkkiä? Kuulisi sitten tapahtuiko oikeusmurha vai ei?


    • huonojalaulajia

      Miia ainakin oli paras ja Jennien ois kuulunut olla toinen.ne kaksi äijää ei edes ois kuulunu koko finaaliin.noloa tuomareilta kehua kaikkia onnettomia loistaviks laulajiks.

    • eimaksavaivaa

      Miksi turhaan stressata tyhjän takia...Eli...Eipä ole The Voice of Finland voittajista kisan jälkeen paljoa kuulunut. Kisan voittaminen on todella vaikeaa, mutta siitäkään huolimatta vaikka sen sitten voittaisi, ei siitä laulajan ura urkene. Jos laulajaksi halajaa, niin ei muutakuin omia biisejä tekemään ja sitä rataa...Omille biiseille tekijän oikeudet ja sitten ne nettiin...Ja demoja tekemään ja yhteys levy-yhtiöihin...Ja silleen...

    • vähänon

      Ne harvat onnekkaat, jotka ovat onnistuneet luomaan itselleen pysyvän uran laulajana (tango laulajien lisäksi) 2000-luvun puolella jonkin laulukisan kautta ovat Jenni Vartiainen,Anna Abreu, Antti Tuisku ja Ari Koivunen. Jenni Vartiainen, Anna Abreu ja Antti Tuisku menestyvät soolo-artisteina ja Ari Koivunen Amoralin solistina, sekä monissa muissa projekteissa esim. Raskasta Joulua kokoonpanossa. Että aika vähän heitä on...

    • joopasenjooo

      Monet suomalaiset ovat ymmärtäneet The Voice of Finland-kisan ihan väärin...Kyseisessä kisassa ei etsitä henkilöä joka osaa laulaa hyvin, vaan henkilöä, jolla olisi huomiota herättävällä tavalla parempi lauluääni,kuin muilla. Sen vuoksi on niin paljon hyviä laulajia, jotka eivät tule valituksi. Heissä ei ole tarpeeksi persoonaa, vaikka he ovatkin hyviä. Vielä yhtenäkään vuonna koko kisassa ei ole mielestäni ollut ketään sellaista laulajaa, jonka ääni olisi jotenkin poikkeuksellisella tavalla persoonallisen hyvä. Kukaan ei ole yltänyt vuoden 2007 Idols-kisan tasolle. Sinä vuonna huomattiin jo heti alkumetreillä, että kisaan on jostakin ilmestynyt oikea helmi...Käsittämättömät laulunlahjat omaava Ari Koivunen. Jos joku lähellekkään samaan tasoon yltävä tyyppi ilmestyisi The Voice of Finland kisaan, ja voittaisi sen, niin ehkä(?) tuotantoyhtiö haistaisi rahan ja edes silloin tekisi hyvän levytyssopparin voittajan kanssa. Ihan pelkkää lässytystä tuo, että kerrotaan että ollaan yllättyneitä kilpailuun hakeneiden hyvästä tasosta. P...askan marjat sanon minä. Varmaan ajattelevat että äh...Ei taas tänäkään vuonna ketään oikeasti hyvää. Vitsi...Vitsi...Minä osaan laulaa h...elvetin hyvin itsekin. En silti koskaan pärjäisi The Voice of Finland kisassa. Pelkkä hyvä laulutaito ei riitä.

    • hohhotihoijaa

      Onnettomia on pakko kehua hyviksi laulajiksi, kun parempiakaan ei ole tarjolla...The Voice of Finland-kisalle käy kohta varmaan niin kuin on käynyt Miss Suomi-kisalle. Eli parhaat ei viitsi edes yrittää osallistua, kun voitosta ei ole mitään sen suurempaa hyötyä.

    • nykyaikaa

      Tänä päivänä oikea reitti kuuluisaksi laulajaksi kulkee Youtuben ynnä muiden vastaavien sivustojen kautta. Kyllä levy-yhtiötäkin alkaa kummasti kiinnostaa, jos joku "tavis" saa lauluvideollaan yhtäkkiä 2 000 000 tykkäystä netissä...Jos elettäisiin 60-lukua olisivat The Voice of Finland-kisan voittajat kaikki suuria mega-staroja. Vaan kun ei eletä.

    • eienääketäänkiinnosta

      Kukaan itseään arvostava, laulajan urasta haaveileva henkilö ei mene The Voice of Finland-kisan kaltaiseen kotkotukseen mukaan. Niin kuin nimimerkki "ei maksa vaivaa" toteaa...Omia biisejä kehiin! Ja näillä Idols-kisasta hyödyn irti ottaneilla Abreulla, Tuiskulla sekä Koivusella kävi vain hyvä tuuri, kun ehtivät osallistua Idols-kisaan hyvissä ajoin, ennen kuin koko kisa lakkasi lopullisesti kiinnostamasta suurta kansaa.

    • Totuudentorvi2016

      Ärsyttävää on se että taas siellä on toi punapää joka on kolunnut kaikki kisat läpi moneen kertaan niin Suomessa kuin pohjoismaissa. Pitäisi olla jokin sääntö että kerran nähty on ns. nähty. Etsitään laulajaa, kyllä, mutta etsitään myös persoonaa. Aina sinne mahtuu mukaan joku Elvis pelle, latino, wannabe rokkari jne. Se on vain showta. Ongelma on se että aina menee jatkoon ne profiilit, jotka kyllä omaa hyvän lauluäänen, jotka sopivat näille musiikki ammattilaisille joila on tietty mielikuva millainen menestyvä laulaja on. Ja sitten sellainen voittaa ... ja vuoden päästä ei kuulu mitään. Tämä muottiin hakeminen on johtanut siihen että ne aidot Lemmy Killmisterit puuttuu. Ja niitä kyllä on ... mutta nämä ammattilaiset eivät niitä löydä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4540
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2229
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1754
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1423
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe