vakuutuslääkärit

näkemättäparas

listataampa tuoretta tietoa asiantuntialääkäreistä jotka päättävät oletteko työkykyinen vai eläke ukko. Varokaa näitä kyseisiä lääkäreitä
myös muissa lääkärissä käynneissä,esim lapsianne älkää heille viekö missään nimessä.

Tässä listan aloitus
Lähi Tapiola yhtiöt

1 Rauni Pietilä asiantuntialääkäri,töissä lähi tapiola ja Terveystalo Kamppi
Jaakonkatu 3 (Graniittitalo)
00100 Helsinki
2 Timo Helske asiantuntialääkäri,töissä lähi tapiola ja HELSKE TIMO JORVIN SAIRAALA SISÄTAUTIEN OSASTO
3 Mikko Nykänen asiantuntialääkäri töissä lähi tapiola ja työterveyslaitos ja johtava työterveyslääkäri at Daske Bank ja työterveyslääkäri Mikko Nykänen. Hän työskentelee Suomen Terveystalon Uudenmaan alueen työterveyshuollon ylilääkärinä.

siinä alkua niistä lääkäreistä jotka päättävät näkemättä potilasta
jatkakaa listaa niin saadaan tuore lista

37

9525

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VaPari

      Erittäin hyvä, että saadaan näiden nimet esille.

      Tässä Valtiokonttorin arvaajat:
      Juha Kasurinen
      Mikko Salmela
      Janne Leinonen

      Varokaa kaikkia em. arvaajia!

      Lista jatkuu, kun vastauksia saan.

      • Vakuutusmies free

        Vakuutuslääkärit ja asianajajat ovat Suomen rehellisimpiä
        lailla suojattuja roistoja. Olen pelastanut monta neuvoillani
        heidän kynsistä. Käsittämättömiä päätöksiä asiakasta
        näkemättä. Turha täällä on nimiä mainita, he tekevät kuinka
        tuntuu kivalta. Vetoavat usein "vanhaan vikaan". Laki uusiksi!!!!


      • sairass

        Jos olet nainen ja kaunis sinua uskotaan paremmin lääkäripiireissä ehkä


    • mossat

      Raha se on mikä määrää suunnan eikä vakuutusyhtiön asiakas. Oma lehmä ojassa ja syvällä vakuutusyhtiöillä, läkärit kulkevat hyvin lyhyessä narussa vakuutusyhtiöissä, jos ei tee niinkuin sovittu niin narusta päästetään irti ja otetaan talutukseen toinen lääkäri. Jos lääkäri suostuu talutettavaksi lyhyessä narussa niin saa hyvää palkkaa.

    • pomelo

      Vakuutuslaki oli tapetilla jokin aika sitten mutta nyt ei asiasta kuulu sitten mitään, taisivcat siivota pöytälaatikkoon koko homman ja asiat etenee vakuutuyhtiöiden pillin mukaan kuten ennenkin. Luulin että natsit ovat jo kuolleet sukupuuttoon mutta ei!

    • oikeusturva

      Vielä parin päivän ajan Yle Areenalla vakuutuslääkäreistä http://areena.yle.fi/tv/2111285 Kohdasta 22:30 - Varma , Suomen suurin eläkeyhtiö ilmoittaa vakuutuslääkärinsä vuosikertomuksessaaan.

      Vinkki tähän oli Oikeusturva-yhteisön Twitterisssä
      twitter.com/Oikeusturva

    • SAIKULLA

      Tässä LähiTapiola : n arvaaja.

      Huttunen Arto

      Vääristeli korvauskäsittelijöille E-lausuntoni, sekä valehteli perusteluissa. Seurauksena evättiin polven leikkauksen maksusitoumus.
      Hänen mielestään polvi oli vain venähtänyt, eikä magneettikuviin ja niiden lausuntoihin voinut luottaa.
      Melkein vuosi sairauslomalla, sitten pääsin leikkaukseen, jossa todettiin suuret tapaturman aiheuttamat vammat mitkä olivat PAHENTUNEET tuon HUTTUSEN ARTON tekemän epäämisen vuoksi!
      Oikeusprosessi alkaa, ja kaikki laput tulevat julkiseksi, niin saadaan nämä valehtelijat ja vääristelijät kuriin! Päivitän myös tänne, ja moneen muuhun paikkaan.

      Varokaa tätä Lähitapiolan touhua, ja ennen kaikkea tuota HUTTUSTA!

      • ‎אביחי שלי‎

        Tämä nyt ei kuulu lääkäreihin, mutta Tapiolan toimintaa kuitenkin!

        Kuinka se on mahdollista? Vastuulliseksi....? Asuimme Tapiolan omistamassa vuokra-asunnossa Turussa Itäinen Rantakatu 68, muutimme siihen noin 10 vuotta sitten. Tänä kyseisenä aikana vaihdettiin asuntoon vain saunan ovi ja jääkaappi, joka lakkasi toimimasta. Asunnossa oli kaksi WC;tä joissa entiset asukkaat olivat teipanneet putken lavuaarin alta koska se vuoti, se luvattiin korjata kun muutimme sisään ja maksoimme kahden kuukauden takuuvuokran yli 1800€. Se kuitenkin korjattiin vasta 9 vuoden asumisen jälkeen lukuisista pyynnöistä huolimatta. Asunnossa oli myös suuria halkeamia seinissä ja ne luvattiin korjata ja maalata uudelleen. Meitä pyydettiin tyhjentämään eteinen ja pidimme sitä tyhjänä 1,5kk tavaroiden ollessa olohuoneen keskellä. Kukaan ei saapunut ja joudumme työstämään tilan itse, kukaan ei tullut. Omaamme venäläisen sukunimen ja yksi työläisistä vain vastasi käytävässä että ne on ryssiä, ne joutaa odottamaan. Nyt saimme takuu vuokria takaisin 10 vuoden jälkeen vain 523€ vaikka asumisjäljet ovat normaalia kulumia jos asuntoyhtiö ei tee asunnossa koko aikana mitään asumisen aikana. Olen aivovauriopotilas ja muistihäiriöinen ja sain tähänkin kirjoitelmaan apua muilta, joten Realian on helppo huijata muistihäiriöistä ihmistä sillä ehkä se ei tajua ja muista. Mutta onneksi ympärilläni on ihmisiä jotka neuvoivat ja auttavat ottamaan yhteyttä eri tahoihin kyseisessä asiassa. Olemme olleet Tapiolan asiakkaita jo vuosikymmeniä mutta tämän laatuista kohtelua emme olisi koskaan uskoneet saavamme. Realia ja isännöitsijä Mirja Tanninen oli erittäin epäystävällinen ja väliin pitämätön asiakkaitaan kohtaan. Ja hänen vuokseen Tapiola tulee varmasti menettämään kauan kestäneen vakuutusasiakkaan! Joten tämä vastuullinen asianhoito Tapiolan puolelta voisi pyyhkiä pois ja keksi sille jokin muu sana joka ei tarkoita oikeastaan mitään! Varokaa Realia vuokrausta, ja olkaa tarkkana takuuvuokrienne kanssa. Ymmärrän jos asuu vuoden tai kaksi ja sitten tulee korjauksia mutta 10 vuotta asuneena en sitä ymmärrä, eikä ymmärrä oikeusaputoimistokaan. Myös koen käytöksen rasistiseksi ( nehän on ryssiä, ne joutaa odottaa ) venäläisen sukunimen vuoksi, ja olen ollut yhteydessä Venäjän suurlähetystöön asian tiimoilta ja teemme kirjelmän konsulaattiin sekä venäjän lehdistöön kuinka venäläisen nimen omaavia ihmisiä todella kohdellaan suomessa.
        Kun asunto vuokrattiin noin kymmennen vuotta sitten oli tulorajan oltava 2900€/kk ja takuuna kahden kuukauden vuokra. Nyt Realia väittää että takuu onkin ollut vain 800€???? Sopimuskin kuulemma löytyy, kuitenkin meilläkin on vukrahakuilmoitus kopiona jossa lukee kahden kuukauden suuruinen vuokravakuus????? Kenen taskuu rahat ovat menneet ja tehtailee kuitteja???? Vakuutusyhtiöönkään ei voi enää luottaa, ikävä että asiakkuutemme on kestänyt siellä vuosikausia!


      • Supraspinatus

        Nyt tämä Huttunen väittää, että kaatumisesta aiheutunut olkapäävammani ei ole tapaturmainen vaan kyseessä on sairausperäinen oire. Hän vaikenee visusti, mistä sairaudesta voisi olla kysymys. Vaihtanut nyttemmin Mehiläisestä Dextraan. Edelleen Lähitapiolan "asiantuntija", joka näkee magneettikuvista kaiken


    • Jos IF jos

      Olen kuullut näistä tapauksista joissa väittämän mukaan vakuutusyhtiön "asiantuntija" olisi evännyt maksukorvauksen vailla perusteita tai muuttanut sairaan terveeksi yhdellä ilmaan piirretyllä käden vedolla. Asia muuttui hyvin konkreettiseksi allekirjoittaneen osalta kun menin lähes koko ikäni maksamaani tapaturmavakuutusta testaamaan tapahtuneen kaatumisesta seuranneen lihasrepeämisen ja sen hoitokulujen johdosta.
      Kaatumisen yhteydessä refleksin omaisesti olin ottanut oikealla kädellä maapallon vastaan sillä seurauksella että olkapään lihas repeytyi. Vahinkoilmoituksen jälkeen If;n (vakuutusyhtiö jos) asenne muuttui kuin salaman iskusta ja ns. hyvästä asiakkaasta tuli vahinkoilmoituksen yhteydessä välittömästi valehtelija korvauskelvoton ja ilmeisesti kriminaali. IF laittoi rakkikoiransa liikkeelle ja sain useista vastauksista hyvin selkeän kuvan siitä että noin ei voi kaatua ja jos voi niin noin ei voi sattua ja jos voi niin... niin... se johtuu vakuutuksen ottajan lihasheikkoudesta???
      Omena kun ei kauas puusta putoa niin lähes sama tapaturma sattui sattumoisin tapahtui 16v. tyttärelleni ja hommaa on puitu jo kohta 2v.
      IF ei suostu korvaamaan tapaturmia vahingon sattuessa jos niistä on nähtävissä ns. pysyvä haitta tai vamma.
      Toiminta on todella raukkamaista ja alhaista. Luulisi lääkärivalan tehneiden "lääkäreiden" nukkuvan IF-lakanoiden alla yönsä huonosti.
      Ketkä "lääkärit" IF-arvontapalloa pyörittää???

      • Paperilääkäri yäk

        Niin se vakuutusyhtöissä on, kun näkevät, että tapaturmasta jää pysyvä vamma niin pesevät kätensä korvausvastuista. Pienet kolhut korvaavat, jotta uskottavuus jotenkin säilyy, mutta tosi tapauksissa muuttuvat rakkikoiriksi ja välttelevät vastuuta.

        Valitusprosesseissa samat kaljupäät tekevät päätöksiä, sillä tapaturma-asioiden korvauslautakunta koostuu vakuutuskaljuista ja myös tapaturma-asioiden muutoksenhakulautakunnassa on näitä samoja tyyppejä tai niitten edustajia. Molemmat valituskanavat ylläpidetään vakuutusyhtiöitten rajoilla. Samoin myös vakuutusoikeus on vakuutusyhtiöiden ylläpitämä foorumi, eli turhaan käytetään näissä valitusprosesseissa kansalaisten asiat. Niillä halutaan vain lannistaa ihminen ja luopua kanteesta. Puolueeton valitusprosessi tulee vasta em. valitusinstanssien jälkeen ja vuosien päästä ja se on KHO ja usein tässä portaassa kansalaiset saavat oikeudenmukaisen päätöksen ja korvaukset vammastaan.

        Vastuullisen ministerin eli Paula Risikon pitäisi puuttua vakuutusyhtiöiden mielivaltaiseen toimintaan, mutta taitaa itse pyöriä näissä hyvä-veli-järjestelmissä, niin ei viitsi/osaa/kehtaa asialle tehdä mitään. Sama on oikeusministeri Ann-Maja Henrikssonilla.

        Ainoa tie viedä Suomen asioita eteenpäin on tiedottaminen EU:hun, sillä tämän maan kansanedustajat eivät kykene kansalaisten asioita hoitamaan. Muissa maissa asiat ovat aivan toista luokkaa kuin Suomessa, ja syynä tähän on kokoomuslainen poliitiikka ja Urpilainen, joka on nuollut kataisen persettä koko toimintakautensa ajan. ONNEKSI URPILAISEN AIKAKAUSI ON OHI. SAMOIN KATAISEN, KUN JOUTUIVAT MOLEMMAT JÄTTÄMÄÄN TEHTÄVÄNSÄ SAAMANSA VIHAN VUOKSI!!!

        Roistojen nimiä pöytään, mikään ei muutu, ellei kansalaiset avoimesti ryhdy kertomaan tarinaansa.


      • rupusakki

        Juuri noin, meilläkin if maksoi pienet summat kiltisti, mutta auta armias kun tulee maksun paikka, silloin tulee vaikka mitä selitystä, kuten Uuno Turhapurolta (selityksiä -luukulla).


    • nääpäättää

      Ilmarisen vakuutuslääkärit :

      Vakuutuslääketiede, ylilääkäri Seppo Kettunen
      Pertti Heikman, asiantuntijalääkäri
      Olli-Pekka Häppölä, asiantuntijalääkäri
      Petri Järvinen, asiantuntijalääkäri
      Heikki Katila, asiantuntijalääkäri
      Tapio Lahti, asiantuntijalääkäri
      Ilkka Pakkala, asiantuntijalääkäri
      Sami Pirkola, asiantuntijalääkäri
      Juho Uusvaara, asiantuntijalääkäri
      Seppo Vainionpää, asiantuntijalääkäri

    • nääpäättää

      Lähitapiolan vakuutuslääkärit:

      Lääketieteellinen johtaja:
      Ari Kaukiainen
      LT, dosentti, professorin pätevyys
      Työterveyshuollon ja työlääketieteen erikoislääkäri
      Vakuutuslääketieteen erityispätevyys

      Asiantuntijalääkärit:

      Hautamäki Mikko
      LT, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

      Juutilainen Timo
      LT, Kirurgi, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
      Reumaortopedian erityispätevyys

      Huttunen Arto
      LL, Kirurgi, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
      Vakuutuslääketieteen erityispätevyys

      Michelsson Oliver
      LL, Kirurgi, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

      Kaijalainen Jukka
      LL, Yleislääketieteen erikoislääkäri

      Leskinen Jarkko
      LL, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
      Tekonivelkirurgian asiantuntijalääkäri

      Rantasalo Mikko
      LL, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
      Tekonivelkirurgian asiantuntijalääkäri

      Torstila Ilkka
      LKT, dosentti, professori h.c.
      Sisätautien erikoislääkäri
      Vakuutuslääketieteen erityispätevyys

      Vitikainen Antti
      LL,Kirurgi, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
      Vakuutuslääketieteen erityispätevyys

      Vuorinen Jarmo
      LKT, Kirurgi, Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri
      Vakuutuslääketieteen erityispätevyys

      Asiantuntijahammaslääkärit:

      Hiivala Nora
      HLL, Terveydenhuollon erikoishammaslääkäri

      Murtomaa Heikki
      HLT, Kliinisen hammashoidon (parodontologia) ja hammashuollon erikoishammaslääkäri
      Vakuutuslääketieteen erityispätevyys

      Virtanen Jorma
      Dosentti, Terveydenhuollon erikoishammaslääkäri

      LähiTapiola Keskinäinen Henkivakuutusyhtiö

      Ylilääkäri:
      Patrik Schroeder
      LL, Yleislääketieteen erikoislääkäri

      • Anonyymi

        Hieno ryhmä oikeita kokeneita asiantuntijoita. Kaikki turhan kitisijät ja nillittäjät karsitaan pois niiden joukosta, jotka oikeasti on sairaita


    • lordoosi

      "Vakuutuslääkäreille on säädetty toimivalta totuudenvastaisten lausuntojen antamiseen"
      Tämä uskomaton, käsittämätön laki on totta!!
      Vakuutuslääkäri voi valehdella vaikka miten, vääristellä ja vaikka uudelleen kirjoittaa kaikkien muiden oikeiden lääkäreiden lausunnot eikä mitään seuraamuksia. No, tulospalkkio tietenkin kasvaa. Hyvässä lykyssä ja luultavasti aika useinkin "uhri" väsyy kipujensa ja sairauksiensa alla ja kuolee enneaikaisesti. Tämähän on ihanne tilanne vakuutusyhtiön kannalta.
      Väitänkin, että aikamme suurimpia massamurhaajia ovat vakuutuslääkärit. Yhteiskunnan varoilla koulutetut ja ehkä jopa lääkärin valansa vannoneet.
      Yhteiskunnan pohjasakkaa ja alinta hylkiösakkia.

      • Uskomatonta

        Suomessa on lailla määrätty työnantajaa ottamaan työntekijöilleen työtapaturma vakuutus, työnantaja siis vakuuttaa työntekijänsä ja maksaa kiltisti lakisääteiset vakuutusmaksunsa. Sitten työntekijälle tapahtuu työtapaturma, mitä tekee vakuutusyhtiö???? Pesee kätensä koko hommasta ja evää kaikki korvaukset, eikä mikään instanssi puutu eikä valvo sitä, että he hoitaisivat ja vastaisivat omasta osuudestaan vahingon tapahduttua. Tämä on aivan käsittämätöntä rosvousta ja vielä lailla määrättyä.


      • rupelikorva

        kaijalainen jukkka on pikku apina puusssa,syö banaania ja kertoo mitä kertoo..vääristelijä henkeen ja vereen!!!!!!!!!!!!!!!


    • Kho201483

      Mielenkiintoinen aihe. Erittäin ajankohtainen. Nimittäin. Kelan vakuutuslääkäreistä tehty joulukuun 11.12.2015 kirjallinen kysymys. Kela ei mukamas tiedä vakuutuslääkäreidensä erikoisaloja ja erityispätevyyksiä!
      Kuuklausta tällä tiedolla, jos aihe kiinnostaa:
      KK 358 2015 Kansaneläkelaitoksen asiantuntijalääkäreistä

    • Ifpetkuttaa

      Äitini kaatui taloyhtiön pihassa ja todettiin että tämä maksetaan vastuuvahinkovakuutuksesta joka on huoltoyhtiöllä. Ennen maksujen suorittamista jouduin toimittamaan heille äitini psta vaikka minkälaista todistusta ja dokumenttia. Äitini nimittäin sai tuosta tärähdyksestä viisi aivoverenvuotoa ja makaa loppuelämän hoivakodissa kummatkin jalat ja käsi halvaantuneena. If:ltä tuli myönteinen päätös heidä asiantuntijan tutkinnan jälkeen ja maksut alettiin suorittaa äidilleni, tuli myös kertakorvaus väliaikaisesta haitasta ja maininta että vuoden päästä voi hakea pysyvän haitan korvausta. Pari päivää ennen vuoden aikajanan tulemista täyteen tuli heiltä uusi päätös ettei enää korvata mitään.

      Ihmettelen vain kuinka paljon If rahastaa vakuutuksilla ja vanhukset joiden psta kukaan ei hae korvauksia heille jää rahaa voitoiksi. Aika raakaa toimintaa ja en voi ymmärtää kuinka monenlaisia "asiantuntijoita"heillä on kun toinen puoltaa ja sitten toinenei puollakkaan. Kannattaa todella miettiä laitatteko vakuutuksena Ifiin, tässäkin tapauksessa vastuuvakuutuksen maksaja maksoi ensin ja sitte ei, eli Ifillä ei pystytä näköjään päättämään mikä on ok ja mikä ei.

      Sellainen pitää vielä mainita, että vakuutusvirkailija jonka kanssa asioin kysyi moneen otteeseen eikö äitini voisi ottaa yhteyttä, onko hän käynyt kotona jne. Idiootti kysymyksiä vaikka moneen otteeseen olin kertonut äitini tilanteen, eivät edes suostuneet tulla katsomaan äitini tilannetta.

      Se vain mikä tässä jäi vaivaamaan olivat, jotka tuovat sen petkuttamisen maun tähän

      1/ miten jo tehdyn päätökseen voi tulla kesken kaiken muutos

      2/ mielenkiintoista että tämä tapahtu 2pvä ennen vuosipäivän täyttymistä

      3/ kertaakaan en ole saanut heidän "asiantuntija" lääkäreiden nimiä jotka ovat tehneet päätöksen, ensin puoltavan ja sitten yhtäkkiä kielteisen
      4/ heidän kielteisen päätöksen perusteena käytetään sanaa "todennäköisesti" aivoverenvuodon eivät ole aiheutuneet kaatumisesta, vaikka tällöin kun kaatumien sattui taloyhtiön ulko-oven edessä peilikirkkaalla jäällä, äitini oli lähdössä 5km lenkille jonka hän teki joka aamu, kumma yhteensattuma että nämä vuodot ajoittuvat hyvin kaatumisen kanssa

      Kaikkein hauskinta tässä on se että kuinka asiakas, olkoon se yritys tai yksityishenkilö voi luottaa että Ifillä on se oikea asiantuntijanpäättämässä asian joka on Ifille edullisin , tämä on aivan näköjään tuurista kiinni. Eli ei missään nimessä Ifiä kannata valita ja please, If lääkärit julki

    • Vakuutushuijaus

      Kävipä oman vakuutuksen kanssa Ifissä seuraavasti:

      Menin muutama vuosi sitten työpaikkalääkärissä ja laboratoriotutkimuksissa. Selvisi, että PSA-arvoni olivat koholla ja sain lähetteen erikoislääkärille.

      Ennen erikoislääkärillä käyntiä varasin tulevalle lomaviikolleni ulkomaanmatkan lennot ja hotellin.

      Erikoislääkärin käynnillä ehdotettiin, että eturauhasesta tulisi ottaa koepalat, jotta selviäisi, onko mahdollisesti kyseessä eturauhassyöpä. Ja niinhän kävi, että koepaloista todettiin syöpä.
      Eri hoitomuodoista ja lääkärin ehdotuksesta päädyttiin nopeasti tehtävään eturauhasen poistoleikkaukseen. Leikkaus ajoittui 2 viikkoa ennen lomamatkaa minkä vuoksi en tietystikään voinut lähteä lomamatkalle.

      Oletin luonnollisesti, että "kyllä If korvaa" peruuntuneet lennot, hotellia ei oltu maksettu, joten siitä ei ollut huolta. Mutta Ifin vakuutuslääkärit arvioivatkin potilasta näkemättä, että korvausvelvollisuutta ei ole. Perustelu: Koska olin käynyt laboratoriossa, oli odotettavissa, että joudun leikkaukseen, jolloin matkaa ei olisi saanut varata.
      Vaikka leikkaava lääkärini toimitti lausunnon siitä, että potilas ei mitenkään voi laboratoriokoetuloksen perusteella itse arvioida onko hänellä syöpä ja mikä hoitomuoto sille mahdollisesti valitaan, kun ei edes lääkäri sitä pysty pelkän PSA-arvon perusteella sanomaan.

      Mutta tällä tavoin vaan ne papereita katsovat vakuutusyhtiöiden lääkärit osaavat hommat ammattilaisten tavoin. Ainakin Ifissä ja näköjään keskustelupalstan perusteella muuallakin.
      Naurettavinta on, että jos mistä tahansa vakuutusasiasta valitetaan vakuutuslautakuntaan, niin siitä ei paljoa kostu. Siellä istuvat vakuutusyhtiöiden ja finanssiyhtiöiden edustajat päättämässä halutaanko oman yhtiön rahapussista pulittaa vai ei. Ja lähes 70% tapauksia päätös on luonnollisesti ei.

    • KISSANKAVERI

      IF ON SE VAKUUTUSYHTIÖ ,MISTÄ MISSÄÄN NIMESSÄ EI KANNATA OTTAA MITÄÄN TAPATURMA TAI SAIRASKULUVAKUUTUSTA.ITSELLÄ KOKEMUSTA OLKAPÄÄVAMMASTA.ASIA ON NYT VAKUUTUSLAUTAKUNNAN KÄSITTELYSSÄ.VAKUUTUSLAUTAKUNTA PYYSI ASIANTUNTIJALAUSUNNON SIITÄ,ETTÄONKO KYSE RAPPEUMAN AIHEUTTAMASTA VAMMASTA.ASIANTUNTIJALÄÄKÄRI OLI KANSSANI SAMAA MIELTÄ,ETTÄ KYSE OLI TAPATURMASTA EIKÄ RAPPEUMASTA. SIITÄ HUOLIMATTA IF VETOAA JATKUVASTI RAPPEUMAPERÄISEEN VAMMAAN,ETTÄ SILLAI

    • Kokeiltu

      Vakuutuslääkärit pystyvät potilasta näkemättä diagnosoimaan heteron homoseksuaaliksi ja päinvastoin.
      Piste.

    • likinäköinenpassimies

      Missähän hirviporukassa nuo lääkärit pyörii...?

    • Sääntösuomeakatsonut

      Onko ne sellaisia kelvottomia luusereita jotka eivät kelpaa oikean lääkärin töihin ?

    • keljukeljumpi

      Sen lisäksi että vakuutuslääkärit ova töissä vakuutusyhtiössä, he ovat pesiytyneet myös Työterveyslaitoksen palkkalistoille.

      Kenen puolella Työterveyslaitos on sisäilma-asioissa?

      Työterveyslaitoksen (TTL) pitäisi olla puolueeton työterveyden asiantuntija, mutta onko se sitä sisäilma-asioissa? TTL sallii työntekijöilleen kytköksiä, jotka vaarantavat heidän puolueettomuutensa. Laitoksen työntekijöille sallitaan sivutoimia organisaatioissa, joiden taloudelliseen asemaan TTL vaikuttaa. Kyse on TTL:n asiantuntijalääkäreistä, jotka työskentelevät sivutoimisesti vakuutuslääkäreinä.

      Voiko TTL olla puolueeton lähettäessään tällaisen kytköksen omaavia henkilöitä laatimaan sisäilmasairaiden Käypä hoito – suositusta, kouluttamaan työterveyslääkäreitä tai puhumaan poliittisille päätöksentekijöille? Puhuuko tällainen henkilö näissä tilaisuuksissa eläkevakuutusyhtiön edustajana vai puolueettomana asiantuntijana? Jos hän puolueettomana asiantuntijana arvioisi työntekijöiden oireilua ja sairastumista sekä niihin vaikuttavia seikkoja, joutuisi hän todennäköisesti toimimaan toista työnantajaansa vastaan. Käytännössä sanoma kuulostaa edustavan pikemminkin vakuutusyhtiön näkökulmaa. Kuulijat eivät voi erottaa, onko äänessä TTL:n asiantuntija vai vakuutuslääkäri.

      TTL:n antama tieto sisäilmaongelmista on jo vuosia kehittynyt huolestuttavaan suuntaan. Yliopistoissa tehtyjen tieteellisten tutkimusten tulokset kiistetään ja pääasiassa viitataan vain omaan tutkimukseen. Viime aikoina on esiintynyt jopa omienkin tutkimustulosten unohtamista. Sen sijaan, että laitos tuottaisi puolueettomia kokonaisvaltaisia arvioita tieteellisen tutkimustiedon pohjalta, se yrittää lähinnä piilottaa ja kumota yliopistotutkijoiden tutkimuslöydöksiä terveyshaitoista. Yliopistotutkijoita syytetään liioittelusta ja ihmisten pelottelusta.

      TTL on kehittänyt sisäilmaan liittyviin terveysongelmiin oman teoriansa: oireet johtuvatkin pelkoreaktiosta eli ns. nosebo-efektistä. Yksikään tutkimustulos ei tue tätä teoriaa, mutta se ei haittaa. Riittää, kun saadaan yleinen mielipide asian taakse. Pelkoreaktioteoriaa on nyt rummutettu voimakkaasti julkisuudessa ja järjestetty laajasti koulutusta asiasta. Alan tutkijat ja sairastuneet ovat hämmentyneitä, eihän tässä ole mitään järkeä.

      Toiminta alkaa saada järkeä vasta, kun sitä katsoo vakuutusyhtiön näkökulmasta. Pahoin työpaikan sisäilmasta sairastunut on lain mukaan oikeutettu tapaturmaeläkkeeseen, jonka maksaa työnantajan vakuutusyhtiö. Vakuutuslääkäreillä on varmasti kova tarve kiistää työpaikan osuus työkyvyttömyyden aiheuttajana. Psyykkisten ongelmien vuoksi työkyvyttömyyseläkkeelle jääneen eläkkeen maksaa valtio.

      Sallimmeko yhteiskuntana sen, että verovaroin ylläpidetystä tutkimuslaitoksesta on tullut vakuutusyhtiöiden äänitorvi? Tämä vain lisää ihmisten sairastumisia ja pitkittää hoitoon pääsyä. Pitkässä juoksussa tämä käy yhteiskunnalle todella kalliiksi.

      Satakunnan Kansa 17.1.2018. Mielipide-osasto

    • TaustatietoaTarvi

      Voisikohan suuren hylkäysosuuden syynä olla vanha viisaus: " sen lauluja laulat, kenen leipää syöt". Kuuntelin asiaa käsittelevän Järviradion ohjelman, jossa erikoislääkäri oli joutunut korvausten hakijaksi. Suoralta kädeltä oli tyrmätty hakemus sekä liitteinä olevat lääkärinlausunnot ja päätös oli kielteinen.
      Ohjelmassa kävi ilmi, että vakuutusyhtiöt tekevät tietoisesti ( jopa lain vastaisesti) asiallisen päätöksen saamisen toivottomaksi.
      Kielteisillä päätöksillä saavutetaan valtavat epäoikeudenmukaiset vakuutusyhtiöiden kustannussäästöt, tekemällä asiallisen päätöksen saamisen toivottomaksi.
      Jotkut aloittavat vuosiakin kestävän oikaisuvaatimuskierteen, jotka vakuutusyhtiöiden juristilauma pyrkii hylkäämään eri instansseissa.
      Kuitenkin on elettävä joten osa reaalisoi omaisuuttaan tai muilla tavoin yrittää saada ansioita.
      Vakuutusyhtiöiden intresseissä on tarkoituksellisesti pitkittää myönteisten eläkepäätösten saamista jopa vuosia; näin vakuutusyhtiöt eivät säästä ainoastaan sairauskulujen maksussa.
      Kun tehdään tietoisestikin ainakin lain rajamailla olevia eläkepäätöksiä sekä pitkitetään myönteisiä eläkepäätöksiä, pienenee merkittävästi lakisääteisesti myös eläkkeensaajalle maksettava eläke.
      Päätösperusteiden tahallisesta vääristelystä / pitkittämisestä ei kukaan joudu lakisääteiseen vastuuseen, sillä tässäkin pätee vanha sanonta " Rahalla saa ja hevosella pääsee".
      Onkohan päättäjiä, terveydenhuoltoa ja sairaanhoitohenkilökuntaa lobbaamalla saatu jo riittävästi alasajettua sairaantoitoa, vakuutusturvaa ja sairaiden etuja puolustavaa lainsäädäntöäkin .
      Ollaankohan jo menty yli jo ihmisten yleisen oikeutajun.

    • Zephyrlady

      Olisiko hyvä pyytää puolueetonta selvitystä näiden ns. Kaikkien tautien erikoislääkäreiden omistuksesta vakuutusyhtiöistä, joiden hyväksi he tekevät päätöksiä lääkärin valan velvoittamina.

      • Anonyymi

        Vakuutuslääkäriä ei velvoita lääkärinvala. Opin tämän vuosi sitten tehdessäni oikeusasiamiehelle valituksen


    • Valmistatuskinvalmistuu

      öitä olisikin ilman kattavia päällekkäisyyksiä, jos ideologit olisivat ottaneet edes suosituksista vaarin, kun omia lakeja väännettiin.
      Kun katsotaan peiliin, tilanne on siis se, että sinne muutti nopeassa tahdissa noin 50 asukasta neljästä eri hoitolaitoksesta. Ja he olivat raskashoitoisia, ikääntyneitä asukkaita. Tämä hoitoisuuden tarve yllätti meidän ja kun tähän yhdistetään rekrytointihaasteet, ajauduimme ongelmiin

    • Fjjfx

      Lakialoite että ajanvaraustilanteessa potilaalle on ilmoitettava jos hoitava lääkäri toimii vakuutuslääkärinä

    • cvpressa

      Saunan takana on vielä tilaa muutamalle vakuutusyhtiön lakeijalle ja maksulliselle huoralle.

    • Anonyymi

      No, Mikko Rantasalo vaihtoi minulle loppukesällä lonkkanivelen. Kesällä en voinut kävellä, mutta nyt syksyllä juoksen ja pelaan salibandya. Ikää minulla on 53 vuotta, joten minun mielestäni Mikko pelasti loppuelämäni. Saa olla vapaasti eri mieltä.

      • Anonyymi

        Tyytyväiset asiakaskokemukset tällä palstalla eivät välttämättä ole aitoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tyytyväiset asiakaskokemukset tällä palstalla eivät välttämättä ole aitoja.

        Jaa mitäs tollaanen lonkkanivelen vaihto maksaa ja kuka sen maksaa. Ei kai noi lääkärit näitä ilmaiseksi tee.


    • Anonyymi

      Onko vakuutuslääkärit tehneet lääkärinvalan,
      se on vapaehtoinen.
      Vakuutuslääkärit eivät ole varmaan vannoneet.

      • Anonyymi

        Eiköhän heiltä vaadita lääkärin koulutus ja tutkinto. Suomen lain perusteellahan he toimivat, STM:n sivuilta:
        "Päätös perustuu lainsäädäntöön
        Vakuutuslääkärin ja -laitoksen päätökset perustuvat lainsäädäntöön sekä aiempien, vastaavankaltaisten tapausten ratkaisuihin.

        Lainsäädännössä määritellään, millaisia etuuksia ja korvauksia vakuutuksesta maksetaan, kenelle niitä maksetaan ja millä edellytyksillä.

        Lisäksi laki säätelee, millä tavalla päätökset tulee perustella. Vakuutuslaitos päättää etuudesta tai korvauksesta soveltamalla vakuutusta koskevaa lainsäädäntöä."


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe