Tämä maan mainio Obelix avaa syksyllä ovensa entisen Rav. Paloman tiloissa villatehtaalla. Sopii toivottaa menestystä, puitteet ja ruoka ovat oletettavasti kunnossa. Nam!
Ravintola Obelix tulee takaisin Hyvinkäälle!
74
3738
Vastaukset
- Hyvä sijainti
Ottaakohan paikkakuntalaisten vanha suosikki jälleen paikkansa kärjessä?
- kurmetismi
Obeliksin ruoka ja puitteet eivät koskaan ole olleet kunnossa. Ihmettelen, mikä vetää porukkaa tällasiin paikkoihin. Hyvinkäällä oli yksi hyvä mesta, Paloma. Oli viimosen päälle viinit ja ruoat. Nyt ei mitään.
- Rahalle vastinetta
Ei ollut tarpeeksi niitä "viimosen päälle" viinien perään "lipittäjiä" Paloman asiakkaina.Kiireiset ruokatuntiasiakkaat hakee jotain aivan muuta. Obeliksin ent. tilat olivat vanhan meijerin tilat ja niissä kuitenkin riitti asiakkaita.
- villimpisika
Rahalle vastinetta kirjoitti:
Ei ollut tarpeeksi niitä "viimosen päälle" viinien perään "lipittäjiä" Paloman asiakkaina.Kiireiset ruokatuntiasiakkaat hakee jotain aivan muuta. Obeliksin ent. tilat olivat vanhan meijerin tilat ja niissä kuitenkin riitti asiakkaita.
No jaa,,olihan siellä Palomassakin ihan normi buffetlounas niin kuin muuallakin Hyvinkään ravintoloissa, eli ilmeisesti ravintola ei ollut sinulle tuttu. Aikaa kultaa muistot niin hyvässä kuin pahassa, itseäni ei koskaan "puhutellut" Obelixin puolivalmis-mänttöruoka, karmeasta sisustuksesta puhumattakaan. Toivottavasti eivät pilaa Villatehtaan historiallista miljöötä sisältä päin. Ei voi sanoa että mielenkiinnolla tätä odottaisi, lähinnä etoo koko ajatus. Millähän vuosikymmenellä Hyvinkää on valmis ottamaan vastaan hyvän ravintolan, jonkinlaista "ravintolaevoluutiota" odotellessa...
- hyvä Obelix
Hahaa, olet kateellinen. Olet tietenkin joku kuppilan pitäjä Hyvinkäällä ja pelkäät, että Obeliks vie sinun vaivaiset asiakkaasi.
- villimpisika
hyvä Obelix kirjoitti:
Hahaa, olet kateellinen. Olet tietenkin joku kuppilan pitäjä Hyvinkäällä ja pelkäät, että Obeliks vie sinun vaivaiset asiakkaasi.
Ei voi olla kateellinen mättöpaikoille - toivelistalla, että Hyvinkäälle saataisiin joskus oikea ravintola joka elää tätä päivää eikä ryve uudestaan pakkotoistona läpi kasaria ja ysäriä ruokalistallaan, jossa on tarjolla skandi, italia, meksiko ja paljon muuta. No maistuisko nachoplatteri, blinit, peura ja burritokset? Onneksi on hyvät kulkuyhteydet Helsinkiin laaturavintoloihin, ei tarvitse eurojaan tähän kylään jättää :)
- lasku 55 euroa
villimpisika kirjoitti:
No jaa,,olihan siellä Palomassakin ihan normi buffetlounas niin kuin muuallakin Hyvinkään ravintoloissa, eli ilmeisesti ravintola ei ollut sinulle tuttu. Aikaa kultaa muistot niin hyvässä kuin pahassa, itseäni ei koskaan "puhutellut" Obelixin puolivalmis-mänttöruoka, karmeasta sisustuksesta puhumattakaan. Toivottavasti eivät pilaa Villatehtaan historiallista miljöötä sisältä päin. Ei voi sanoa että mielenkiinnolla tätä odottaisi, lähinnä etoo koko ajatus. Millähän vuosikymmenellä Hyvinkää on valmis ottamaan vastaan hyvän ravintolan, jonkinlaista "ravintolaevoluutiota" odotellessa...
Katsos, kun kansa tykkää siitä mätöstä, tavallisesta ruuasta, ei mistään piperryksistä ja pienistä annoksista joista ei tule kuin vihaiseksi. Ja nälkä jatkuu. Tyypillinen hienostelijan annos, jossa on kutistunut pihvi jonka päällä kaksi ruohosipulin vartta ristissä, kastike roiskittu pitkin lautasta,tms. Ja nälkä jatkuu....
- ruokailija-janne
Mistä niin päättelet? Faktoja pöytään!
- villimpisika
Jos on tottunut syömään alusta asti itse valmistettua ruokaa, tuoreista raaka-aineista, niin kyllä ne mm.valmiskastikkeet ja sen johdannaiset erottaa...ja toiseksi jos listalla on ruokia 50-100 mistä valita plus muut peruna- ja kastikelisukkeet päälle, niin mitäpä luulet kokataanko ne itse alusta asti?...saisi olla aika isot keittlötilat sekä useampi kokki serviisissä että pystyy misat tekemään, ja ennen kaikkea se ei olisi taloudellisesti kannattavaa. Joten siksi puolivalmis-mättöä. Obelix- ja AsemaX on tasoltaan samaa luokkaa kuin Martinat, Amarillot jne..sääli.
- Paloma - ei kiitos
Käsittömätön asenne. Paloman lounaalla tarjottiin esimerkiksi raakaa kanaa ja palvelu oli täysin ala-arvoista. Ehkä kannattaa testata itse eikä vaan haukkua tai kehua ilman parempaa tietoa asiasta.
- villimpisika
Paloma - ei kiitos kirjoitti:
Käsittömätön asenne. Paloman lounaalla tarjottiin esimerkiksi raakaa kanaa ja palvelu oli täysin ala-arvoista. Ehkä kannattaa testata itse eikä vaan haukkua tai kehua ilman parempaa tietoa asiasta.
Kävin lounaalla Palomassa lähes päivittäin kahden vuoden ajan, satunnaisesti myös illallisasiakkaana. Ei mitään valittamista ruoan laadussa tai palvelussa. Montako kertaa itse kävit asioimassa kyseisessä ravintolassa?...Ilmeisesti sen kerran kun sait raakaa kanaa ja sekosit tarjoilijalle. Katson asioita kokonaisuutena pidemmältä aikaa, en yhden käyntikerran perusteella.
- ikävä asia se oli16
villimpisika kirjoitti:
Kävin lounaalla Palomassa lähes päivittäin kahden vuoden ajan, satunnaisesti myös illallisasiakkaana. Ei mitään valittamista ruoan laadussa tai palvelussa. Montako kertaa itse kävit asioimassa kyseisessä ravintolassa?...Ilmeisesti sen kerran kun sait raakaa kanaa ja sekosit tarjoilijalle. Katson asioita kokonaisuutena pidemmältä aikaa, en yhden käyntikerran perusteella.
Palomassa on hyvä idea ja alussa illalla myös pelasi hyvin. lounaalla kävin vain pari kertaa, ja se on sellaista standardikamaa, kympin hintaan nyt ei voi ihmeitä vaatiakkaan. Paloman konsepti vaan ei toiminut täällä, ja asiakaspula illalla sai aikaan rahapulan ja tason laskun pikkuhiljaa. lopuksi sitten hyytyi hyvä juttu.
Nuo mättäpaikat näkyy olevan ainoita, mitkä täällä menestyy, tai pysyy nyt ainakin pystyssä. Toki nykyinen talouden suhdanne ei varmasti helpota mitään ravintolaa. - Aikuinen jo kauan
ikävä asia se oli16 kirjoitti:
Palomassa on hyvä idea ja alussa illalla myös pelasi hyvin. lounaalla kävin vain pari kertaa, ja se on sellaista standardikamaa, kympin hintaan nyt ei voi ihmeitä vaatiakkaan. Paloman konsepti vaan ei toiminut täällä, ja asiakaspula illalla sai aikaan rahapulan ja tason laskun pikkuhiljaa. lopuksi sitten hyytyi hyvä juttu.
Nuo mättäpaikat näkyy olevan ainoita, mitkä täällä menestyy, tai pysyy nyt ainakin pystyssä. Toki nykyinen talouden suhdanne ei varmasti helpota mitään ravintolaa.Onko täällä jokin kateuskampanja menossa kun yhtä kuppilaa parjataan.Kummassakin olen kerran käynyt, kun yleensäkään ei kotipaikkakunnalla ravinteleissa tule käytyä.Työn puitteissa lähinnä pääkaupunkiseudulla eri paikoissa ja vapaa-aikana pohjoisessa.Kaikissa on nälkä lähtenyt kun ei olla nirppanokkia.
- Fineas
Aikuinen jo kauan kirjoitti:
Onko täällä jokin kateuskampanja menossa kun yhtä kuppilaa parjataan.Kummassakin olen kerran käynyt, kun yleensäkään ei kotipaikkakunnalla ravinteleissa tule käytyä.Työn puitteissa lähinnä pääkaupunkiseudulla eri paikoissa ja vapaa-aikana pohjoisessa.Kaikissa on nälkä lähtenyt kun ei olla nirppanokkia.
Nälkä lähtee kotonakin ja useimmiten maistuvammin kuin näissä mättöpaikoissa.
- Aikuinen jo kauan
Fineas kirjoitti:
Nälkä lähtee kotonakin ja useimmiten maistuvammin kuin näissä mättöpaikoissa.
Mätöistä en tiedä, koska yleensä nälkä lähtee kun ravinteliin menee.Noista Helsingin paikoista yksi mieluinen on Bellevue Katajanokalla.Miellyttävä miljöö ja hyvät ruoat.Suuret paikat on asia erikseen.
- Fineas
Aikuinen jo kauan kirjoitti:
Onko täällä jokin kateuskampanja menossa kun yhtä kuppilaa parjataan.Kummassakin olen kerran käynyt, kun yleensäkään ei kotipaikkakunnalla ravinteleissa tule käytyä.Työn puitteissa lähinnä pääkaupunkiseudulla eri paikoissa ja vapaa-aikana pohjoisessa.Kaikissa on nälkä lähtenyt kun ei olla nirppanokkia.
Ai kateuskamppanja mättöpaikalle?Olen kyllä itse kateellinen kaupungeille joista löytyy tasokkaita ravintoloita, edes se yksi. Hyvinkäältä sitä ei löydy.
- Aikuinen jo kauan
Fineas kirjoitti:
Ai kateuskamppanja mättöpaikalle?Olen kyllä itse kateellinen kaupungeille joista löytyy tasokkaita ravintoloita, edes se yksi. Hyvinkäältä sitä ei löydy.
Kysyin kateuskampanjasta ravintolaa kohtaan, jolla käy asiakkaita ja toiminta plussalla.Nyt tosin ei vielä avoinna.Jotenkin kateus on päällimmäisenä joissakin viesteissä.Itselläni ei ole mitään kytköksiä alalla.
- kurjistuvaa r-tasoa
Obelixin suosio osoittaa vain Hyvinkään alhaisen ruokakulttuurin tasoa, ei mitään muuta. Paljon käy Hyvinkääläisiä äitienpäivänä ABC:llä syömässä äitienpäivä lounasta, mikä on mielestäni kuvottavaa. Sekin osoittaa sitä missä täällä mennään.
Turha on viritellä täällä keskustelua ravintoloiden tasosta, muuta kuin kieli poskella.- Siltä näyttää
Oletko kateellinen kilpailija?
- massi-manu
Köyhillä on köyhien tavat. Turha niitä on opettaa.
- Ei ravintola mössöll
Miksi tulee?
Onko taas ruoka tilattu keskuskeittiöistä, niinkuin tekevät? - kivajospalaa
HIILLOS on ravintola, jossa on kohdillaan niin sisustus (okei, ehkä akustiikka ei ole ihan kohdillaan), ruokalista kuin hinnatkin! Eikä ole mitään rasvaista mättöä.
Obelix painii kyllä eri "genressä" ja omassa sarjassaan on / ainakin oli ihan mainio paikka. Kiva jos palaa :)- Ruokarauhaa
Lisäksi pitää suostua istumaan näyteikkunassa toisten töllisteltävänä.
- HIILLOS toimii
En sitten ehtinyt Palomaa testaamaan ilta aikaan. Aukioloajat olivat kyllä aika naurattavat. Lounas oli aika tavanomaista hienossa ympäristössä.
Muutaman vuoden Hyvinkäällä asuneena olen ollut tyytyväinen Medicine maniin, en womaniin ja nyt Hiillokseen ja jopa Martinaan.
Obelixistä en tiedä mitään mutta tervetuloa!- Gotothespaceman
Tiäks tuon Avaruus-seikkailun 2001..Sie oot siellä.
- ???!!
Keskuskeittiöstä, täh?
- Pro1
Kuten tuossa edellä on viisaat todenneet, Hyvinkäältä puuttuu laadukas ravintola jossa ymmärretään ruoan ja viinien merkitys ja mikä tärkeintä asiakkaan arvo.
- Tietolistus
Pro1 kirjoitti:
Kuten tuossa edellä on viisaat todenneet, Hyvinkäältä puuttuu laadukas ravintola jossa ymmärretään ruoan ja viinien merkitys ja mikä tärkeintä asiakkaan arvo.
Laatuvaatimukset kasvaa tiedon myötä. Käykää nyt hyvät ihmiset vaikka stadissa tai tampesterissa "oikeissa" rafloissa niin tajuatte idean. Näitä mättöpaikkoja hengettömin ideoin on pilvin pimein. Peruskokkeja ja perustarjoilijoita ja päälle tollot omistajat, ravintola on valmis kuopattavaksi.
- Eipäs kinata
Tietolistus kirjoitti:
Laatuvaatimukset kasvaa tiedon myötä. Käykää nyt hyvät ihmiset vaikka stadissa tai tampesterissa "oikeissa" rafloissa niin tajuatte idean. Näitä mättöpaikkoja hengettömin ideoin on pilvin pimein. Peruskokkeja ja perustarjoilijoita ja päälle tollot omistajat, ravintola on valmis kuopattavaksi.
Laatu ja viihtyvyys ovat makuasioita joista kiistellään aina.Helsinkiin on paha verrata, koska siellä riittää asiakkaita paljon enemmän myös turistien määrässä.
- ei toivoa täällä
Kovin tyhjää näkyy Hiilloksessakin olevan. kerran on kokeiltu, ja ajattelin sen genren menestyvän Hyvinkäälläkin. Pihvi kun on se mitä keskimääräinen tietämätön ravintolassa satunnaisesti kävijä useinmiten tilaa.
Hiillos on enemmän kuin perusmättöä, mutta suppea yhden genren paikka. Ei mikään kovin korkatasoinen, vaan huolella tehtyä, keittiömestari vetoinen paikka.
Saa nähdä kuinka sille käy, ei lupaavalta näytä.
Taitaa tämä Hyvinkää olla vain mättömässyn kaupunki, vain pizzat, pikaruoka ja valmisruoka ravintolat menestyy täällä.
Ruokaihmiset käyvät sitten aina muualla syömässä. Kerran kesässä Porvoossa ja muuten Helsingin ravintoloissa.- Töttörööjatallapee
Keittiömestarivetoinen paikka silloin kun se oikea keittiömestari sattuu olemaan paikalla.
- Suoraa asiaa
Töttörööjatallapee kirjoitti:
Keittiömestarivetoinen paikka silloin kun se oikea keittiömestari sattuu olemaan paikalla.
Kun lähtee ravintolaan syömään niin haluaa hyvää ruokaa ja viihtyisän ympäristön ruokailurauhoineen. Silloin en halua olla näyteikkunassa, vaikka se olisi puuteripeffojen mielestä niin muodikasta.
- ei mössöruokaa
Juuh, Niin kerrottiin ravintolassa jossa söin että on keskuskeittiöstä. On kuullemma muillakin. Lämmittävät ruokaa ja tarjoavat.
On jo tarpeeksi noita mössörafloja. Eikö jo riitä.- Mastertef
Niin, kannattavuutta haetaan ravintoloissakin...
- ???!!
Ei keskuskeittiösysteemiä ole muualla kuin koulu/päiväkoti/vanhustentaloruokailussa ym. käytössä. Ketjuravintoloissakin tuotteet tulevat tukusta, enemmän valmiina toki kuin yksityisillä. Lounaalla taasen on vähän joka paikassa tarjolla puolivalmisteita usein.
- ranskanpottua pakast
Kaikissa mättöravintoloissa tulevat raaka-aineet puolivalmiina ja pakasteina tukuista.
Paremmissa ravintoloissa käytetään tuoretavaraa, ja kaikki tehdään itse. - Obelix!
OBELIX! Jes, jes, tervetuloa takaisin! Asema X ja Obelix, ihan parhaita ravintoloita! Älyttömän hyvää ruokaa ja hyvä palvelu! :)
- pikkujätti
Älä höpötä, puuta heinää ja palturia tuo "älytömän hyvä", koskien ruokaa että palvelua.
- HK24
Medicin Womanin tarjontaan olen kyllä ollut tyytyväinen, kun en itse ole niin perus-pihvin-purija.
Asema X on kans ollut ihan viihtyisä paikka, toivottavasti saavat puhallettua nyt elämää Villatehtaalle. Jotenkin outoa, että noin kaupungin keskustassa oleva mielenkiintoinen miljöö on jotenkin niin tyhjäkäynnillä. Sinne vois vaikka rakentaa leffateatterin :-)!- Jalat maassa
Älä unta näe.Jonkin leffateatterin rakentamiskustannukset tuollaiseen rötisköön on niin kalliit ettei kustannuksia saa koskaan takaisin, puhumattakaan että teatteri tuottaisi.Varsinkin nykyaikana. Pilvilinna sopisi kyllä sinne.
- jööössesteitäihmiset
Medicin Woman ja AsemaX on hyvinkin perusperusperus paikkoja, perusperusperus tarjonnalla. Ja ketjut paskimmat, aivam omaa luokkaansa.
- Beefeater
jööössesteitäihmiset kirjoitti:
Medicin Woman ja AsemaX on hyvinkin perusperusperus paikkoja, perusperusperus tarjonnalla. Ja ketjut paskimmat, aivam omaa luokkaansa.
Kuuleman mukaan on tuo Medicin Woman harkitsemassa lapun laittoa luukulle. Ei vaan lyö leiville nykykustannuksilla...
- syöjä
Lehdessä oli juttua,, Graniitinaukiolla on hyvä ravintola.
Voittaa kevyesti nämä keskuskeittiö ja puolivalmiit raflat. Kuka hullu enää Obelixia kaipaa??- Hyvinkää Palsta P.
Missäpäin Hyvinkäällä on Graniitinaukio. Ei ole vuosikymmeniin tullut nähdyksi.
- warma tieto
Hyvinkää Palsta P. kirjoitti:
Missäpäin Hyvinkäällä on Graniitinaukio. Ei ole vuosikymmeniin tullut nähdyksi.
Se on rakenteilla, valmistuu juhannukseksi.
- Älä lupaa liikaa
warma tieto kirjoitti:
Se on rakenteilla, valmistuu juhannukseksi.
Epäilen tuota. Hyvinkäällä on jo ennestään kohteita kesken, kuten tältäkin palstalta voi lukea.
- plääääh
warma tieto kirjoitti:
Se on rakenteilla, valmistuu juhannukseksi.
Jep. Rakentui riksuun.
- Tunkki
plääääh kirjoitti:
Jep. Rakentui riksuun.
Olimme eilen menossa Hiillokseen.Suljettu. Obelix kohta kiittää.
- Palaako poroksi?
Tunkki kirjoitti:
Olimme eilen menossa Hiillokseen.Suljettu. Obelix kohta kiittää.
Hiillos ilmeisesti vain muutaman päivän kiinni mutta kyllä se jotain busineksesta kertoo, tai ainakin miten sitä hoidetaan. Ymmärrän jos joulu ja juhannus ollaan kiinni mut muuten,,auts..
- Gallialainen
- Gallialainen
Avattu!
- jyrki boyyyyyy
Huono paikka. Sukula tuleppa vähän avustaan! Taas pitäs laittaa kuppila kuntoon.
- kiksauskuksaus
Jymy voisi laittaa vaikka koko Hyvinkään kuntoon, alkaen Willan vesialtaasta vai joko se on valmis?..ensi kesää odotellessa.
- ototellaan!
kiksauskuksaus kirjoitti:
Jymy voisi laittaa vaikka koko Hyvinkään kuntoon, alkaen Willan vesialtaasta vai joko se on valmis?..ensi kesää odotellessa.
Vesillas valmistuu juhannukseksi. Tai jouluksi. Jotain jo näkyy peittojen alta...
- mitenkä
Kävitkö vai?
- kulinaristi
Kävimme eilen syömässä Obelixissa, ruoka edellen maukasta ja palvelu erinomaista, ei voi muuta kuin suositella.
Uskon että obelix mahtuu taas tosi hyvin hyvinkään ravintoöohin, koska siellä oli aina perushyvät ja kohtuuhintaiset jutut, ainut että kokki pysyy kohtuu suolamäärässä aannoksissa , aina voi lisätä pööydässä , mutt suolaisuudella ei voiteta pisteitä eikä peitellä makuja! Aromit ja maut kunniaan!!!
- miessyöjä
Hyvä et hienostelu Paloma kaatu ja saatiin Obelix takaisin!!!!!!!!
- että sellaista
miessyöjä kirjoitti:
Hyvä et hienostelu Paloma kaatu ja saatiin Obelix takaisin!!!!!!!!
Outo kommentti, kertoo aika paljon ihmisestä lauseen takana. Mitä tekemistä Paloman kaatumisella on Obelixin takaisin tulemiseen? Obelix olisi voinut aukaista mättöruokalansa aikaisemminkin Hyvinkäälle mutta päättikin pitää lammaslaumansa nälässä, Bäää-ää-ä. Todennäköisesti olet sitä sorttia joka kyykähtää pelkästä vahingonilosta, katkeruudesta ja roskaruuan mättämisestä sydän- ja verisuonitauteihin ennen aikojaan. Onnittelut!
- Asiakas_toistekkin
Hyvät safkat oli ja porukkaa mukavasti, suosittelen. Eipä taida olla Obelixin vika jos heidän konseptinsa menestyy paremmin kuin jokin muu =)
- Asiakas joskus
Toivon jokaiselle yrittäjälle (oli alalla millä tahansa) onnea ja menestystä. He toimivat riskillä mistä tavan duunarilla harvemmin on todellista käsitystä ja maksaavat duunareiden palkat. Aika kertoo tässäkin(Obelix) mikä siitä tulee kunhan alkuinnostus ja honeymoon tasoittuu. Menen sitten käymään.
- syöjää
Onko siellä taas ruoka keskuskeittiöstä??
Voisi kokeilla jos ei ole mössöä.- evästä
Kerrohan, missä tämä "keskuskeittiö" sijaitsee? :D Ihan kaikkia höpinöitä ei kannata uskoa.
- eineskeidas
Miksi ne toimivaa konseptia olisivat muuttaneet ? Hyvinkäällä kelpaa parhaiten sellainen ABC:n tyyppinen ruoka. Täällä on totuttu jo lapsuudessa einesten syöntiin, ja se näkyy sitten myös ravintolakulttuurissa.
- nakit ja muussi
Just joo. Ei ole sinunkaan mutsis kotiruokaa sulle tehnyt, kun noin hyvin tiedät.
- jessi1223
Ravintola Obelix http://ravintolahaku.com/ravintola-obelix-hyvinkaa/
- EiEdesIlmaiseksi
Obelix on vain muisto torikadun ravintolasta. No jos tykkää, että annoksessa on lämpimiksi tarkoitetut vihannekset puolikylminä ja pihvin saa miten sattuu tehtynä tilauksesta huolimatta, niin silloin se varmaan on hyvä ruokapaikka. Tarjoilijoiden käytös negatiiviseen palautteeseen on jotain käsittämätöntä. Kyllä noilla hinnoilla pitää saada hyvinkäältä oikeaa ravintola ruokaa, eikä mitä sattuu. Kaiken kaikkiaan surkea esitys, sääli sinänsä.
- Hurlumheijaaromisuola
Unohdit mainita vakiomausteen: Grillimauste. Sitä onkin lähes kaikissa annoksissa. Vaatiikin todellista taituruutta ja kulinaarista otetta keittiöltä.
- otemporaomores
http://eat.fi/hyvinkaa/ravintola-obelix1
Onhan näitä sivuja monenlaisia netti täynnä - Sippimalli
Kyllä se nyt vain on niin, että ihmisten ei pitäisi pelätä ja jännittää saako rahalle vastineeksi kunnon ruokaa vai pettymyksiä. Valitettavasti Obelix ei yllä hintojen mukaiseen palveluun eikä tasalaatuisuuteen. Onko asiakkaan tehtävä selvittää keittiön työvuorolistat, ennen syömään menoa
- Anonyymi
Onko Obelix ruoka parantunut ?
Vai onko vieläkin keskuskeittiö mössöä ?
Huonon ruoan vuoksi en ole uskaltanut käydä aikoihin #- Anonyymi
Kyllä varmasti on taso parantunut. Ei mikään yrittäjä halua tarjota huonoa palvelua, vaan kehittää jatkuvasti toimintaansa paremmaksi.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Kyllä varmasti on taso parantunut. Ei mikään yrittäjä halua tarjota huonoa palvelua, vaan kehittää jatkuvasti toimintaansa paremmaksi.
Aikamoinen ajatuspieru, paskaa tarjoaa edelleenkin. Samaa voit ostaa marketeista ylihintaan Chef X - nimellä. Eivät vaivaudu edes maanantaisin olemaan auki jotta voivat tehtaalla valmistaa viikon ruoat valmiiksi niin ravintolaan kuin markettiin. Ostakaa ihmeessä sitä limppikastketta ja riisiä .. muusia jauhoista. Pölöt.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Aikamoinen ajatuspieru, paskaa tarjoaa edelleenkin. Samaa voit ostaa marketeista ylihintaan Chef X - nimellä. Eivät vaivaudu edes maanantaisin olemaan auki jotta voivat tehtaalla valmistaa viikon ruoat valmiiksi niin ravintolaan kuin markettiin. Ostakaa ihmeessä sitä limppikastketta ja riisiä .. muusia jauhoista. Pölöt.
Ex kokkiko?
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Tyttäreni kuoli lihavuusleikkaukseen.
Miettikää kuiten 2 kertaa, ennenkuin menette lihavuusleikkaukseen.33381331 Eurolla 35 euroa, 1.5x minimikerroin, 0x kierrätys ja minimitalletus vain 5e!
Noniin nyt pamahti sitten VB:ltä älyttömän kova tarjous ensitallettajille. Euron panoksella 35 euroa jos kokkishown voit12501Viiimeinen viesti
Sinulle neiti ristiriita vai mikä nimesi sitten ikinä onkaan. Mulle alkaa riittää tää sekoilu. Oot leikkiny mun tunteill672255- 1771906
epäonnen perjantain rikos yritys
onpa epäselvä kuva, tuolla laadullako keskustaa tarkkaillaan lego hahmotkin selvempiä161482Yllätyspaukku! Vappu Pimiä rikkoi vaikean rajapyykin yllättävässä bisneksessä: "Nyt hymyilyttää...!"
Wau, onnea, Vappu Pimiä, upea suoritus! PS. Pimiä tänään televisiossa, ohjelmatietojen mukaan hän on Puoli seiskassa vie91321- 1121317
Suomessa ei ole järkeä tarjota terveyspalveluita joka kolkassa
- Suomen väestötiheys 1.1.2022 oli 18,3 asukasta maaneliökilometriä kohden. - Uudenmaan maakunnassa asuu keskimäärin 181741264RÖTÖSHERRAT KIIKKIIN PUOLANGALLA.
Puolankalaisilla tehtävä ryhmäkanne itsensä yleintäneistä rötöstelijöista, sekä maksattaa kunnan maksama tyhmän koplan j601250Kirjoitin sinulle koska
tunnen sinua kohtaan niin paljon. Sydäntäni särkee, kun kätken ihastumisen, kaipauksen, sinua kohtaan tuntemani lämmön j421157