Raamatussa on KAKSI Jumalaa!

Näe valheiden taa

Toisin kuin usein luullaan, Raamatussa on kaksi jumalaa. On Jahve ja sitten on Todellinen Jumala. Nämä kaksi Jumalaa ovat toisiaan vastaan. Tai siis Jahve on Saatana. Jahven palvominen Kaikkivaltiaana on saatanpalvontaa ja tämän vuoksi valtaosa nykyisistä kristityistä palvoo tietämättään Saatanaa. Jahve on ikäänkuin valloittanut tämän maailman oikealta Jumalalta. Jeesuksen rooli on pelastaa ja vapauttaa ihminen Jahven (tai Elohimin) vallasta.

Luomiskertomus ja paratiisista karkoittaminen on usein täysin väärinymmärretty tarina. Yleisen käsityksen mukaan Käärme vietteli ihmisen syömään kiellettyä hedelmää ja kapinoimaan Kaikkivaltiasta vastaan. Mutta mitä tarina oikeastaan kertoo jos Jahve on Saatana? Eikö se teekin Käärmeestä hyvän? Gnostilaisen perinteen mukaan ihmisen korkein tavoite on saada tieto, gnosis. Käärme tarjosi ihmisille tätä tietoa paratiisissa, mutta paratiisia hallinnut Jahve raivostui tästä ja karkoitti ihmisen.

Ja kuka käärme (tai Lucifer) on? Yksinkertaisesti voisi sanoa että hän on sama kuin Jeesus. Lucifer tarkoittaa aamutähteä tai Valon tuojaa. Lucifer on vapahtaja joka tarjoaa meille tiedon. Jeesus on vapahtaja. Näetkö yhtäläisyyden?

Koko Vanha Testamentti on oikeastaan kertomus Jahven vihasta ihmiskuntaa kohtaan.

Uusi Testamentti kertoo siis Jeesuksesta joka on Tosi Jumalan lähettiläs. Hän tuli kumoamaan Jahven vallan ja osoittamaan juutalaisille totuuden siitä kuka on Saatana. Lopussa Jahve kostaa Jeesukselle aiheuttamalla tämän kuoleman, mutta Jahve ei tiennyt että Jeesus ei voi kuolla. Ja se on juuri se gnosiksen ydin! Tieto siitä että me olemme suurempia kuin Jahve! Meidän jokaisen sisällämme on loputtoman ja todellisen Jumalan voima ja tieto.

Mutta kun Jahven seuraajat tajusivat kuka Jeesus oikeastaan on, he hakeutuivat alkukirkkoon ja alkoivat väärentää totuutta omien motiiviensa mukaan. Jahve palvovat perustivat paavinistuimen Roomaan ja patriarkaatin Konstantinopoliin. Niiden avulla he tuhosivat alkuperäisen kristinuskon. Keskiajalla viimeisetkin gnostilaiset ryhmät tuhottiin. Kaiken takana on todellisuudessa Saatanaa palvova katolinen kirkko joka tekee kaikkensa estääkseen oikean tiedon leviämisen. Saatananpalvojat perustivat lukuisia salaseuroja (Vapaamuurarit, temppeliritarit, Illuminati) suojelemaan salaisuutta Jeesuksesta. Pitkään tilanne pysyi tälläisenä.

Islam on oikeastaan vain yksi osa tätä kaikkea. Muhammedin jumala oli myös Jahve. Ja koko uskonto perustuu Muhammedin sanelemaan Koraaniin.

Mutta vihdoin 1900-luvulla Kuolleenmern kääröjen ja Nag Hammadin kirjalöytöjen vuoksi alkoi käsitys todellisesta uskosta Jeesukseen tulla esille. Nykyään yhä useammat ihmiset ovat heränneet totuuteen ja alkaneet etsiä uudelleen Jeesuksen opettamaa gnosista. Katolisen- ja ortodoksisen kirkon sekä islamin valheiden valta on murtumassa kun ihmiset alkavat ajatella asioita oikeasti. Tulemme pian näkemään suuria mullistuksia.

7

240

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Näe valheiden taa

      Vielä kerran,

      Jahve ei ole siis Isä. Jahve on säälimätön diktaattori ja Saatana. Juuri Jahve käskee ihmisiä väkivaltaan toisiaan kohtaan, hallitakseen heitä paremmin. Ja vasta kun me ihmiset opimme näkemään toisemme samanarvoisina, voimme murtaa Saatanan vallan.

      Jahve taistelee koko ajan sieluissamme Jeesusta vastaan. Jeesus rakastaa sinua pyyteettömästi, Jahve vihaa ja haluaa alistaa. Jeesus ei vaadi sinua muuttumaan, ainoa mitä Jeesus haluaa on se että katsot sisälle sieluusi ja näet Jahven pahuuden. Aina kun ajattelemme syntiä, ajattelemme Jahvea. Koska Jahve on synti. Hän määritteli synnin. Jeesus kumoaa sen kaiken kertoessan totuuden. Meidän ei täydy Jeesuksen vuoksi pelätä syntiä, koska ilman Jahvea sielussamme, mikään ei ole syntiä.

    • gnostikko

      Menemättä tarkemmin gnostilaisuuden yksityiskohtiin, joka filosofia on siis looginen ja enemmän totta, kuin myös oikeudenmukaisempi kuin kristiuskon idea, ja yleensäkin maailman olemuksen valheellisuus("helvetti") , tai menemättä tarkemmin Raamatunkaan todellisuuteen, Raamatun pinta-kertomusten "vaateiden" alaiseen(Raamattu on siellä totta, mitään maailmassa ei ole kirjoitettu tai lausuttu turhaan, ei mitään), niin voisi todeta karrikoiden ja rauta-langasta vääntäen, että kaiken erilleen luodun ja olevan luonne on itsekästä, sellaisen ajattelun tulos ei voi olla muuta kuin harhaisuutta.

      Erillaisten ideoiden takaa paljastuu "asenne tai luonne" sinä 'syynä' joka johtaa määrätynlaisiin 'seurauksiin'(oikeastaan kyse on kehällisyydestä, joka ruokkii toistaan).
      Ajattelumme siis luo(ajattelemme mm. että haluamme lapsen->ja luomme lapsen ja siksi kaikki tämä jatkuu uusissa sukupolvissa), mutta se lähtee perimmäisesti käisittämättömästä "tyhjyydestä" ideain tasolta.
      Oleellisimmat "syyt, motiivit, ajatukset" siis emansoituvat alku-ideasta nekin, jaa seuraukset osoittavat onko alku-idea itsekäs vai ei ja 'kuinka toimiva' ja 'verraten mihin' se sitä on 'tai ei ole'.

      Jos Rakkaus ideana ja todellisuutena mielletään "Jumalana"(ei siis ole persoona, vaan jonkinlainen käsittämätön konkreettiton rakkaudellinen "periaate" /"tunne-todellisuus"), niin erillisyydessämme "Jumalaa ei voi olla olemassa".
      Miksi ei, no koska Rakkaus=Ykseys eikä sellaine vaan ole erillisyyttä.
      Jumala ei loisi mitään sellaista (kai yhtään mitään) mikä mahdollistaa, tai on vastoin "luonnettaan" eli tässä geiissä erillisyyttä, koska se mahdollistaa vastakkainasettelun ja niiden tulokset näemme juuri nyt ja täällä,,joka puolella maailmankaikeutta, ajattelussamme,,siis olemme "se erillisyys".

      Voimmeko siis erillisyytenä edes tajuta Ykseyttä syvemmin? Luultavasti emme, koska ollemme se "kupla" ja "kuplan" sisällä joka on itsemme, emme Jumalaa koskaan?

      Aavistus Jumalasta todistaa sen, että Jumala on gnostilaisen idean tapaan, ollut epäitsekkään rakkauden häivähdyksessä mukana.
      Paradoksaalisesti meitä ei Rakkauden suunnalta ole kuitenkaan jätetty yksin, vaan voimme häivähdyksen kautta kokea sen, mitä voisi olla Rakkautta, kun tajuaa kaiken eikä mitään, kun on kaikki, mutta ei samalla lainkaan
      ole(kehoitus)-m a s s a.

      Jumala on tietysti Jumala(Rakkaus on Rakkautta, ei vihaa) ja ihminen on tietysti ihminen(itsekkyden yksi huipentuma),eli mikään ei voi lopulta muuta kuin on.
      Lohduttavaa on se että voimme olla se mikä olemme,ehkä dualisesti ajatellen siis paremminkin kuin nyt, kun jätämme tämän "vaatteemme" kuolemassa?
      Kun menemme takaisin sinne,mistä olemme ja mitä olemme aina olleet , niin tajuamme aina vaan paremmin sen miksi olemme tulemassa, ja siinä voimme ainakin matkia ideoina rakkaudellisuutta, oikeudenmukaisuutta, ja koska sen kaiken ajatuksissa temme, sen me teemme muille ja itsellemme(itsekäs ajatus siis tuokin) loppujen lopuksi.

      • oma apu paras apu

        Olen usein miettinyt asiaa,mistä tämä kaikki,tai kenen aikaansaama tämä uskominen tai uskomatta oleminen oikein on?
        Kuka on tämän eripuraisuuden aikaan saanut,ja miksi?
        Kuka hyötyy? Mitä hyötyy? Muutakin kuin autuuden kyseenalaista oloa?
        Eikö tosiaan ihmisen tuurilla saadulla elämällä,ole muuta tarkoitusta kuin
        kieriskellä uskomusten ja epäuskomusten seassa päivästä toiseen?
        Saimmeko elämämme vain sitä, vai elämisen iloa varten?
        Säälin teitä,jotka hukkaatte oman ja muiden elämän tuollaisten joutavien asioiden
        pyörittelyyn. Itse elän jokapäivä niillä eväillä joita minä olen saanut,kiittämättä,
        syyttämättä,murehtimatta asioita etukäteen.
        En tukeudu mihinkään sellaiseen,mikä ei ole käsin kosketeltaissa.


      • siks++++
        oma apu paras apu kirjoitti:

        Olen usein miettinyt asiaa,mistä tämä kaikki,tai kenen aikaansaama tämä uskominen tai uskomatta oleminen oikein on?
        Kuka on tämän eripuraisuuden aikaan saanut,ja miksi?
        Kuka hyötyy? Mitä hyötyy? Muutakin kuin autuuden kyseenalaista oloa?
        Eikö tosiaan ihmisen tuurilla saadulla elämällä,ole muuta tarkoitusta kuin
        kieriskellä uskomusten ja epäuskomusten seassa päivästä toiseen?
        Saimmeko elämämme vain sitä, vai elämisen iloa varten?
        Säälin teitä,jotka hukkaatte oman ja muiden elämän tuollaisten joutavien asioiden
        pyörittelyyn. Itse elän jokapäivä niillä eväillä joita minä olen saanut,kiittämättä,
        syyttämättä,murehtimatta asioita etukäteen.
        En tukeudu mihinkään sellaiseen,mikä ei ole käsin kosketeltaissa.

        Sinä toki saat elää aivan rauhassa 'ilossa ja surussa' kuin kaikki muutkin meistä, ja niin tekevät myös uskontoja ja filosofioita harrastavat ja tutkivat.
        Huomaa tässä sekin, että niiden aiheiden pohtiminen voi johtua siitä, että jotkut ovat jo eläneet ne "mukavat ja ei-mukavat" hetkensä ja kun se ei heille ole riittänyt antamaan tyydyttävää elämää, on mietittävä "syvä'llisempiä" kuin arjen pitkästyttäviä puuhia?

        On aivan sama tietty 'mitä' uskoo, mutta ei se 'miten' uskoo, koska se 'miten' vaikuttaa myös muihin ihmisiin.
        Uskonto ja perinteinen politiikka, kumpainenkin on valllan kaksi puolta, siitä on perinteisessä uskomuspuolessa ja politiikassa(yhteisen rahan ja varallisuuden jakamista) kyse, mutta jos maailmamme kehittyy ajatustemme voimasta(myös meidän), niin silloin ei ole -se ja sama- ajatteleeko yhtään ja miten ja mitä ajattelee ja kuinka hahmottaa maailmaa, koska se vaikuttaa olomuotoomme ja onneemme.
        Jos rehellisyys on elämässä yksi kriteerieistä, niin on pohdittava rehellisesti sitä mikä voi olla totta, loogista ja järkevää tyyliä elää ja olla, vai onko sitä mikä maailmankaikkeudessa on oleellista sen oman "kivan" ja "nautinnon" sekä "tuskan ja sutrunkin" lisäksi.


    • IOK12

      Olen hyvin otettu Ihmeiden Opikurssi kirja ilmoittamasta maailmankatsomuksesta. Nimestään huolimatta.
      Se ei ole uusi raamattu, se on hyvin johdonmukainen. Aloittajalle vinkki. Aloita osasta Opettajan käsikirja.

    • -Brina-

      Vanhan testamentin puolella on useita jumalia (jumalana pidettyjä). On Elohim eli jumalien ryhmä (Elohim=jumalat), jotka tulivat lentävillä aluksillaan. JhWh, oikukas, ylimielinen ja uhreja vaativa "pikkujumala" oli yksi heistä. Hän sai osalleen juutalaisporukan joita hän sitten ohjasi tietyllä, raamatussa kerrotulla tavalla. Siis koko vanhan testamentin tarut ovat peräisin tästä 'vierailijoiden' tapaamisesta ja heidän ihmisrodun jalostamisohjelmastaan (toisten ihmisten hukuttamiset, kaupunkien tuhoamiset yms.).
      Kaikki tämä on raamatussa kirjoitettua tietoa, mutta sitä on aikojen kuluessa muunneltu yhtä pitäväksi kristinuskonnon muiden pseudototuuksien kanssa sopivaksi.

      Tarinointisi Jeesuksesta ja jahvesta on keksittyä eikä juurikaan poikkea totuudeltaan tai oikeammin sen puutteelta muista näkemyksistä. vaan en ala tässä asiasta enempää sitä selvittämään. Jeesuksen jättämät opetukset löytyvät kyllä tutkimalla kaikkia mahdollisia tallella olevia muistelmia hänen sanomisistaan, siis myös niitä joita ei kelpuutettu raamattuun.

      "...ihmiset alkavat ajatella asioita oikeasti. Tulemme pian näkemään suuria mullistuksia."
      Tämä aika on todella muutosten huippuaikaa. Ja sen syy on ihmisten tietoisuuden kasvussa; mitään ei voi pitää enää salassa! Ikivanhat valheet tulevat paljastumaan yhä suuremmille joukoille ja olemme saavuttamassa ihmiskuntana kristustietoisuuden eli sen saman tietoisuuden asteen, minkä Jeshua ben Joseph oli saavuttanut jo pari tuhatta vuotta sitten. Olemme saavuttamassa - kukin ajallaan - sen, että vihdoin voimme siirtyä korkeammalle olemisen 'taajuudelle'. Siellä meitä ei voi pidätellä enää valheitten varjolla "käärmeen" eli pimeyden voimien, negatiivisen kaksinaisuuden varjomaalimankaikkeuden eli S--tanan vallan ja pelon alaisena (eli missä vielä tällä hetkellä olemme).

      Evoluutio tarkoittaa kokonaisuudessaan poistumista vähitellen ns. pahuuden vallasta elämänkokemusten myöten tapahtuvan tietoisuuden kasvamisen vaikutuksesta eli seuraava kehittymisen vaiheemme on OIKEA TIETO; se on tie Kotiin, Jumalan Ykseyteen eikä siihen ole kenelläkään erikoisoikeutta (ei ollut edes Jeshualla!) tai erikoiskeinoa. Se on yksinäinen tie ja jokaisen on se itse löydettävä!

    • Tarkkis

      "Jahve on ikäänkuin valloittanut tämän maailman oikealta Jumalalta."

      Jahve nimettiin projektin johtajaksi määräajaksi, joka kestoajaksi määrättiin noin 12000 vuotta ja se päättyi virallisesti 21.12.2012. Todellisuudessa hän jäi pois roolistaan kaksikymmentä vuotta aikaisemmin. Projektipäällikkö Jahve oli negatiivisesti suuntautunut toisplaneettalainen persoona, jolla oli myös lihallinen keho. Hän itse nimitti itsensä jumalaksi. Jahven hallinnoima alue oli maapallo ihmisineen magnetosfääriin saakka, ei yhtään sen enenpää. Se alue muodosti Jahven maailman ja Jahven taivasten valtakunnan. Kuolleitten sielut olivat ja ovat samalla alueella vain toisessa aikakehyksessä. Jahve ei onnistunut tehtävässään. Suurin virhe oli, että hän liittoutui ääripimeitten kanssa heti syklin alussa.

      Vallitseva energia antaa puitteet kaikelle toiminnalle. Vallitseva energia tukee, ruokkii ja ylläpitää vain itsensä kaltaisia järjestelmiä ja rakenteita. Vallitsevana energiana oli koko syklin ajan negatiivinen, maskuliininen energia, mikä teki jaksosta erityisen raskaan naisille. Vallitseva energia tuki mm. uskontoja, koska ne olivat negatiivisten voimien hallinnassa. Erityisesti Jahven perustamat uskonnot islam ja kristinusko ovat kukoistaneet tällä jaksolla. Jahve on poissa - vangittuna - ja ihmiskunnan asioihin sekaantuneet ääripimeät on nujerrettu maan ulkopuolella. Täällä keskuudessamme ääripimeitä vielä on, mutta alkavat olla jo heikossa hapessa.

      Uskontoja ehkä sallitaan jatkossa kolmannen ulottuvuuden maailmoissa koulutuksellisena työkaluna, mutta ei tätä korkeammissa maailmoissa. Ihminen, joka on tiukasti sitoutunut uskontoon, esim kristinuskoon, ei voi ylösnousta korkeampiin maailmoihin, vaan hän jää jatkamaan opiskeluaan kolmanteen ulottuvuuteen. Tämä planeetta nousee pian neljänteen ulottuvuuteen, mutta on muita 3D-planeettoja, joissa voi jatkaa sielunsa jalostamista ja laajentamista.

      Maapallolla tapahtui luomakunnan suurin huijaus ja sen seurauksena maapallosta ihmisineen tuli luomakunnan mätäpaise. Jos tämä mädännäisyys olisi levinnyt laajemmalle luomakuntaan, niin olisi jäljellä vain yksi vaihtoehto; tuhota koko luomakunta. Pelastus Jahven hallintokauden aikana on ollut siinä, että maan ulkopuoliset jalot sivilisaatiot ovat rakentaneet moninkertaisen karanteeniverkoston maapallon ympärille. Olemme olleet yksin moninkertaisten seinämien sisällä kuin ampiaispesän keskellä.

      Suuri huijaus alkoi todenteolla vasta 2000 vuotta sitten, jolloin ihmiskunta oli taas kerran tuhon partaalla ja sen tilanteen oikaisu vaati Jeesuksen lähettämisen maapallolle. Jeesuksen tuomisena oli lunastuskipinä, jolla maapallolle ihmisiksi tulleiden toisplaneettalaisten sielut ikuistettiin ja oli hänellä myös opetuksellinen tehtävä. Lunastuksen osalta Jeesus-projekti onnistui, mutta muuten se epäonnistui.

      Eipä jääneet negatiiviset voimat neuvottomiksi valo-olennon edessä. Eihän totuuksia voinut julkaista ihmisille, koska tietävää ihmistä on mahdoton hallita ulkoapäin. Niinpä Jahve loi toisen Jeesuksen. Tämä valeJeesus kutsui Jahvea isäkseen, joka pitikin paikkansa. ValeJeesus oli Jahven luomus tai Jahven sieluton kopio. Tämä valeJeesus rekrytoi Paavalin kristinuskon perustajaksi. Kristinuskoon otettiin oikean Jeesuksen opetuksia muunnellen ja piilottaen siten, että ne tukivat Jahven ja ääripimeitten valtapyrkimyksiä. ValeJeesus esiintyy meille Uudessa Testamentissa.

      Suurta huijausta tarvittiin, koska oli sovittu Jahven ja ääripimeitten keskinäisellä sopimuksella, että Jahven määräaikaisen hallintokauden jälkeen 21.12.2012:sta eteenpäin ihmiskuntaa hallitsevat ääripimeät sielut ohjelmalla; uusimaailmanjärjestys. Uskonnot on erinomainen keino siirrellä ihmismassoja halutulla tavalla.

      Otsikkoon palatakseni; Jahve otti paikan jumalana, mutta myös valeJeesus otti paikan oikealta Jeesukselta.
      Kuka tai mikä on sitten oikea Jumala? Suuri Henki on kaikki mikä on. Suuri Henki on SE, ei hän. Suuri Henki ei ole persoona. Suuri Henki loi tai ilmensi itseään vain yhden kerran; alussa persoonallisti itsensä. Tuloksena 17 persoonaa, Suuri Henki ei ole ollut toiminnallinen tuon jälkeen vaan toiminnasta vastaa 17 jumaluuden ylintä persoonallisuutta, ylintä, koska heidän yläpuolellaan ei ole ketään persoonaa missään. Kuka tai ketkä heistä olisivat Jumala? Alemmissa maailmoissa on miljoonia, jotka julistautuvat jumalaksi, niinkuin teki Jahvekin.
      Inflaation kärsinyt sana Jumala pitäisi ehkä poistaa harhaanjohtavana.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 170
      4903
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4453
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      26
      2881
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      29
      1928
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1784
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1709
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1700
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      105
      1684
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1613
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1551
    Aihe