Anteeksi sinä länsirannikon nainen

nöyräpyyntö

Anteeksi !

Saisinpa sanoa sen sinulle. En tiedä nimeäsi, vain paikkakunnan.

Halasin uutta keväällä tapaamaasi miesystävääsi, annoin pusuja poskelle. Annoin hänen tulla käymään luonani, olemmehan olleet harrastuystäviä pari vuotta ja tukeneet toisiamme vaikeina aikoina.

Olin niin rikki ja särkynyt kaikesta, kukaan ei ole pitänyt minua lähellä pariin kuukauteen, olen rikkinäinen ja yksinäinen. Olen ihastunut miesystävääsi, nautin hänen seurasta, halaaminen tuntuu ihanalta. Suudellut en häntä ole, mutta se ei ollut enää kaukana.

Tänään laitoin viestiä, että en halua tavata enää, se on niin väärin. Hän rakastaa sinua, ja minä tunnnen rakkautta häntä kohtaan, nyt sen huomasin. Luulin voivani olla vain kaveri, ei onnistu. Unohdan hänet ja suren kohtaloani. Minua varten on joku toinen tai raastava yksinäisyys. Sinä olet kohdannut onnen, toivon teille kaikkea hyvää!

1

228

Vastaukset

  • Nyt tiedän nimesi ja paikkakunnan, tapasin tätä miestä jatkossa noin 2-3 kertaa vuodessa. aina hän oli aloitteellinen, itse en koskaan ottanut yhteyttä. Teimme aina jotakin kivaa, mitä kaverit nyt tekevät, muutaman tunnin pyöräretken, istuimme teellä ja juttelimme tai jossakin kahvilassa. Pusuja en enää antanut edes poskelle, halasin kyllä, kuten kaveria. Mutta jotenkin se on vaikeaa, siksi olen nyt kieltäytnyt tapaamisista jo viimeiset puolitoista vuotta.

    Ei tarvitse enää pyytää anteeksi : )

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.