Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Varo saksanpaimenkoiraa jota omistaja ei hallitse

5+20

Lintulammenkadun alueella saksanpaimenkoira heiveröisen taluttajansa kanssa. En tiedä käykö ihmisten päälle, mutta toisia koiria kohti hyökkii nuoren omistajansa roikkuess hihnan päässä holtittomasti. :(

9

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • emäntä on isäntä

      No voi, moni koira hyökkäilee toisia koiria kohti mutta jättää ihmiset rauhaan.

      • koirista tietävä

        Kannistossa myös silmlaspäinen ämmä ei osaa taluttaa jack russeleitaan yhtään. Kerran pysähdyttiin juttelee sille, niin hölmöläinen pätevänä puhu,kun tietäiskin jotain koirista. Saatiin mieheni kanssa hyvät naurut.


    • Kyllästynyt

      Lintulammenkadulla muutamakin eri saksanpaimenkoira, joiden omistajat eivät saa koiriaan pidettyä. Näiden lisäksi näkynyt myös yksi rottweiler nuorella miehellä kettingin päässä, ei meinannut omistaja saada räyhäävää koiraa pidettyä kiinni.

      • imshuffling

        Ajasta on vain kyse näiden parien kohdalla milloin kouluttamaton ja huonosti pidetty koira todella pääsee sivulliseen kiinni. Keravalla näkee aivan liian usein kun koira vie käsisuorana menevää omistajaansa katukivetykseltä toiselle. :( Näillä omistajilla ei näytä olevan mitään yhteyttä omaan koiraansa.


    • ai kauhia sentään

      Ai Keravalla näkee? Otahan ne vaalenpunaiset lasit päästä ja muuta hetkeksi jonnekin muualle. Vantaalla tuli yhtä sun toista rotua vastaan irrallaan ja aina pyöräytteli meidän pientä koiraa. Sikäli ymmärrän pelon tunteen. Onneksi en enää itse pelkä mitään kun olen oppinut häätämään irtokoirat.

      Nyt on vain suurehkoja tai keskikokoisia rotuja itselläkin ja ajan siis agressiiviset irtokoirat hemmettiin. Yhtä hankalia on pienet räyhääjät kuin suuret räyhääjät. Räyhäävä koira suojelee reppanaa isäntää tai emäntää. Räyhäämällä sitten haastaa muita koiria eli huutelee, mene pois tai puren. Meillä ei saa koirat vastata siihen haasteeseen, koska minä määrään missä mennään, minne mennään ja kuka huutelee rumia vastaantulijalle.

    • tietoinen2

      Tiedän yhden sakemannin lintulammenkadulta, joka todistetusti myös näykkäissyt ohimenevää ihmistä. Tällaisissa tapauksissa kannattaa tehdä rikosilmoitus, jotta omistaja joutuu vastuuseen!!

    • aimleg

      Nyt on tytön taluttama saksanpaimen hyökännyt tiedettävästi parin koiran kimppuun keravalla.

      Liekö sama koirakko kyseessä?

      Suora lainaus "Tulipa tänään kauhea puhelu Henkalta, äiti mitä me tehdään; Robysta ja Veikon koirasta tulee verta. Puhelun aikana saatiin tietää, että pojat olivat olleet ulkoiluttamassa koiria tuossa lähimetsässä, joka johtaa Haukkavuorelle ja siellä oli heidän kimppuunsa hyökännyt saksanpaimenkoira, joka oli irrallaan. Koiraa ulkoilutti nainen, jolla oli tummat vaatteet ja pinkki pipo ja hänellä oli myös toinen koira vapaana, joka oli ilmeisesti Jack Russelin terrieri, mutta voi olla jokin muukin pienempi koira kuin saksanpaimenkoira. Tämä nainen oli sanonut pojille kun siis hänen koiransa oli kaksi eri kertaa hyökännyt koirien ja poikien kimppuun, ettei tarvitse tehdä mitään. Pojat siis olivat kysyneet häneltä, että mitä pitää tehdä kun koirista tulee verta niin että vähäinen lumi maassa muuttuu veren punaiseksi. Ja sitten tämä idiootti nainen oli lähtenyt jatkamaan koiriensa kanssa matkaa metsän suuntaan. Faktaa asiassa on se, että Robya se ei ollut onnistunut puremaan ja pelästyi tämän hampaita kun toisen kerran hyökkäsi Erikin, Veikon ja koirien kimppuun. Pojilla koirat olivat onneksi kiinni. Fiksuina poikina toivat koirat meille ja Wallu ja Henkka antoivat ensiapua sitomalla koiran haavat siteellä, ettei koira vuoda kuiviin ja Veikko soitti isäänsä auttamaan hädässä. Isä saikin vietyä koiran eläinlääkärille ja tällä hetkellä Veikon koiralla keuhkoista vuotaa verta, luut olivat kasassa. Katsotaan nyt mitä pienelle tyttökoiralle käy. Tätä koiraa purtiin molempiin kylkiin eli kylki per hyökkäys. Tulemme tekemään rikosilmoituksen ja jos joku tietää naista, jolla on tämä saksanpaimenkoira ja jack russelin terrieri, niin ilmoitelkaa. Tämä siis Keravalla ja tätä (saa jakaa)!!!"

      • aimleg

        Äskeinen viesti pyörii facebookissa nyt.


      • hyrrä....
        aimleg kirjoitti:

        Äskeinen viesti pyörii facebookissa nyt.

        Mistä päättelit että kyseessä sama koirakko? Eihän tuossa yo. tekstissä olla edes warmoja oliko kyseessä sakemanni. Miettikää ennen kuin alatte julkisesti ketään lynkkaamaan!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2267
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1698
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1516
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1407
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1374
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1210
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1196
    Aihe