MENEN MIELUUSTI HELVETTIIN

Helvettiin

Ei kiinnosta enää pätkääkään elää täällä Typerän Jumalan luomassa maailmaassa. Terveiset täältä HELVETISTÄ! JUMALA ON KIDUTTAJA SANAN VARSINAISESSA MERKITYKSESSÄ. Jos Jumala loi ihmisen itsensä kaltaiseksi, niin kuin raamatussa sanotaan. Niin TYHMÄ Hän on tietysti, niinkuin ihminenekin. Ainakin näin maalaisjärjellä ajatellen. Haistakaa Maailma Ja Sen Luoja VITTU!!!!!!

27

302

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mene kirjastoon ja lainaa Elsabet Haich Vihkimys. Siinä ei paina liika kristillisyys. Onpahan vain ysksi näkökulma.

      Elisabeth Haich – Wikipedia
      fi.wikipedia.org/wiki/Elisabeth_Haich‎
      Elisabeth Haich (1897 – 1994) oli joogi, tarot-korteista kiinnostunut okkultisti, henkinen ... Hänen tunnetuimmassa kirjassaan Vihkimys Haich kuvailee entistä ...

      Hänkin meni tietyllä tavalla tietoisesti helvettiin

      • Läsnäilemään

        Korkein tila minkä Ellu saavutti oli vain läsnäolo. Läsnäolo poistaa kärsimykset. Ihan tavallista mutta suunnattoman haastavaa yksinkertaisuutensa vuoksi.

        Haastavaa helppoutensa vuoksi. Ihminen haluaa monimutkaista ja ajatuksia. Läsnäolossa ei ole ainuttakaan ajatusta.

        Myös kaksoisominaisuudet kirjan hyödyllistä antia.


      • töttöröö
        Läsnäilemään kirjoitti:

        Korkein tila minkä Ellu saavutti oli vain läsnäolo. Läsnäolo poistaa kärsimykset. Ihan tavallista mutta suunnattoman haastavaa yksinkertaisuutensa vuoksi.

        Haastavaa helppoutensa vuoksi. Ihminen haluaa monimutkaista ja ajatuksia. Läsnäolossa ei ole ainuttakaan ajatusta.

        Myös kaksoisominaisuudet kirjan hyödyllistä antia.

        En olisi ihan varma tuosta poistaako läsnäolo kärsimyksen. Tietoista läsnäoloa ei vissiin ole ilman mielen hiljaisuutta. Keskellä kärsimystä taas on haasteellista olla läsnä, koska mieli ei ole hiljaa... Niin julmalta kuin voi kuulostaakin, kärsimys on ehkä paras mahdollinen lähtökohta näille pohdinnoille. Jumaluus-palstalla kun ollaan. Sen havaitseminen, että kaikki on oikeasti turhaa, valhetta, ilman mitään merkitystä (suomeksi sanoen yhtä helvettiä). Tähän voi sisältyä melkoinen oivallus, joka voi auttaa kulkemaan eteenpäin. Toisin sanoen päästämään irti pikkuhiljaa kaikesta valheellisesta ajattelusta ja uskomuksista. Tähän oivallukseen ei kuitenkaan sisälly mitään kasva paremmaksi ihmiseksi -ajattelua... Sekin on ihan...sanonko mistä?

        Yksinkertainen on ihana sana.


    • Tarkkis

      "Ei kiinnosta enää pätkääkään elää täällä Typerän Jumalan luomassa maailmassa."

      Äläpä hättäile, minäpä kerron tämän jutun juonen.
      Olet osallistunut tietämättäsi projektiin, jossa etsittiin keinoja luomakunnassa riehuvien pimeiden voimien hallintaan saamiseksi. Tietämättömyytesi projektista takasi hankkimasi tiedon puolueettomuuden. Jokaisen projektiin osallistuneen kuului kohdata pahuutta sen eri asteissa aina äärimmäiseen pimeyteen saakka; olla sekä pahuuden vastaanottaja että sen tekijä, jolloin toiset ovat vastaanottajia. Kultahippusia projektivastaaville olivat ne selviytymiskeinot, joilla otimme pahuuden hallintaasi. Tätä me kaikki olemme olleet täällä tekemässä; hankkimassa tietoa ja osaamista negatiivisten voimien käyttäytymisestä, niiden hallintaan ja jopa hyötykäyttöön saamiseksi. Projekti on kestänyt kaikkiaan noin 180000 vuotta ja voidaan todeta, että tästä tuli ennakoitua paljon vaikeampi, suorastaan raastava ja ruma.

      Meillä on ollut täällä voimassa laki; vapaa tahto, mikä tarkoittaa, että saa tehdä mitä tahansa projektin sisällä ilman, että siitä tulee seurauksia, jotka vaikuttavat projektin jälkeiseen elämään. Projektin sisällä oli vaikuttamassa karman laki. Projekti on päättynyt joulukuussa 2012. Karman laki on nollattu, koska se oli voimassa vain projektin sisällä.

      Nyt projektiin osallistuneet ovat vapaat valitsemaan, että miten itse kukin haluaa jatkaa elämäänsä. Viisaat valinnat on nyt tarpeen.
      Et voi valita helvettiä, koska sitä ei ole olemassa. Viimeisen syklin vetäjä, projektipäällikkö Jahve epäonnistui tehtävässään pahoin, mutta kaikesta huolimatta juuri hänen hallintokaudellaan saatiin hankittua tarvittava tietomäärä ääripimeyden hallintaan saamiseksi. Jahve ei luonut helvettiä eikä hän ole taivaan ja maan luoja, eikä hän luonut ihmistä. Jahve valittiin projektin vetäjäksi, koska hän oli jo valmiiksi negatiisuuteen suuntautunut, ja koska kyseessä oli maskuliiniseen, negatiiviseen energiaan perustuva sykli. Iso virhe oli, että hän otti liittolaisikseen ääripimeät maan ulkopuoliset avaruusolennot. Jossain vaiheessa nämä mustan magian mestarit tekivät Jahvesta kulissijohtajan. Jahve on nyt poissa ja odottaa koomassa tuomareita, jotka ovat maassa ihmisinä. Mustan magian mestarit ihmiskehoissaan riehuvat vielä vähän aikaa keskuudessamme.

      Avainsana on tänä päivänä irtipäästäminen. Olemme olleet töissä, komennukselle maaplaneettaprojektissa. Olemme tehneet töitä ensisijaisesti toisille, mutta myös itsellemme. Työ on valmis. Nyt se pitäisi luovuttaa vastaanottajalle; universaalille kolleegiolle. Antakaa koko ihmishistorianne kerralla pois, ja olkaa vapaat. Yksilönä hankkimanne kultahippuset ovat tallentuneet teidän omaan tietopankkiinne. Ne ovat aina teidän. Mutta luovutettu ihmishistorianne antaa nuo samat kultahippuset myös luomakunnan käyttöön.

      • yksinkertaista eiks

        Höh

        Tässä lyhyempi vastaus:


        42


      • universumi <3

    • izumi1

      Ihmisen ainoa puute on heikkous pahuuden edessä. Vahvuutta me olemme tuleet täältä hakemaan. Kun vahvuus on saavutettu olemme vapaat.

    • Tarkkiksella oikein kiva tarina. Noin en ole ennen tätä jutta lyhyesti nähnyt tiivistettävän. Kiitos.

      Jos jaksaa kahlata tiilisikiven voi vaikka Mika Waltarin Turms kuolemattoman lukaista. Siinä on juuri tuo Tarkiksen monijumaluus/ Korkein mukavasti. Mutta turhan paksu kirja muuten...

      Tuo hekkous pahuuden edessä sekoittuu helposti kun sieltä vihasta ja pelostakin ensialkuun tuntuu löytyvän voimaa.

    • toivoa on, ei Helliä

      Jumalako loisi?
      Jumalako "hirttäisi itsensä" siten johonkin muotoon, persoonaan, siis "olisi jotain"?
      Miksi verrata "ei mitään" -->"yhteenkään kukkaan tai mehiläiseenkään"?
      Siksikö niin pitäsi että "pitäsi löytäää jotain", täytyisikö antaa mahdollisuus yrittää laittaa "Jumala koe-putkeen jota katsella, määrittää" ja siten omia ja kiistellä Jumalan muodosta?

      Ei, vain luoja(t) luovat itsekkydessään määrittääkseen itsensä ja "jotain vasten ja varten".

      Mistä luulet johtuvan senkin että emme Jumalaa löydä, löydämme vain omia tunteita, ajatuksia, voimia, itsemme vastakohdista ja objekteista, joitain kangastuksia, heijastuksia,,siis sen mitä ajatuksillamme luomme.
      Mietitkö koskaan syvemmin mistä johtuu se että ajattelevalle ajatus Jumalasta luojana on täysin mahdoton?
      Olemme tietämättömiä, riitaisia, erillisiä, ja kuitenkin niin ylpeitä kaikesta siitä.
      Me olemme massaa, se mitä etsimme ja voimme vain uskoa olevan, sellainen ei samanlaista kuin me ole.
      Jumalaa ei ole(ja kuitenkin ON todellisemmin kuin me olevaiset) me olemme sitä mitä me olemme.
      Johtaako tavoittelumme mihinkään muuhun kuin hienosyisempään, konkreettisempaan?
      Kuvitella nyt rakkaudellista ajatusta laitettavan tälläiseksi muodoksi joka aiheuttaa vastakkainasetteluja ja laitta elämäksi kutsutun kuin koeputkeen vangiksi?

      Paradoksaalisuudessa koen positiivisuuden, joka ohittaa omat sisältämme löytyvät "totuudet" ja avaa 'aika-ikkunan' sellaisesta todellisuudesta jonka voimme löytää kaiken tälläisen(olevaisuuden) harhaisuuden vastakohdista.

    • Puolestani sanoisin että Raamatun kuvailemaa jumalaa en osaa hahmotella. On hänestä niin monenkirjavia lausahduksia. Mielessäni ajattelen pikemminkin kaikenkattavaa mieltä tai voimaa

    • uskomaton elämä

      Miksi mennä mieluummin helvettiin, sillä mehän olemme jo täällämaanpäällisessä helvetissä
      Misi toivoa, että kuoleman jälkeen pääsisimme taivaaseen, vaikka tuo taivas on täällä maanpäällä.

      Maanpäällä ollessamme jouduimme lähtemään paratiisitilasta, joten täällä ollessamme meidän on palattava tuohon tilaan takaisin

      Se mitä me olemme ennen kuolemaa sitä me olemme kuoleman jälkeenkin.
      Uskonnon lupaus kuolemanjälkeisestä taivaasta on vain helvetin esikartano, josta josta ne syyn ja seuraksen tuloksena syntyneenä perisyntuinä palaavat takaisin maanpäälle,jatkamaan maanpäällisessä kärsimyksessä ja tuskassa.

      Uskonnot ja aatteet ovat muodostuneet aikojen myötä vallitsevan pahan ikuistamiseksi, jotta ne voisivat ikuisesti hallita ihmismieltä, sillä muutoin, jos ihinen vapautisi taivastilaan jo täällä maanpäällä ollessaan, niin uskonnot ja aatteet kävisivät tarpeettomiksi haihtuisivat pois ja seuraksena ihmiset vapautuisivat kaikista kärsimyksistä peloista ja väkivaltaisuudesta

    • izumi 1

      Onko tämän kummempaa helvettiä olemassa kuin mitä tämä aineellinen maailma tarjoaa?

    • uskomaton elämä

      Se mitä me olemme, ennen kuolemaa, niin sitä olemme kuoleman jälkeenkin, joten tämä asia on selviteeävä itselle jo täällä ollessa,
      mutta uskonnosta ja ateismista ei siinä asiassa ole apua
      On ymmärrettävä ne syyt jonka takia olemme joutneet tähän hornantuuttiin jioskun menneisyydessä, ja miksi tuo seuraa metä elämästä toiseen
      KUN tuo ymmärretään oivaltamalla kokonaisvaltaisesti , niin
      tuo perimä lakkaa vaikuttamasta meihin, ja kärsimyksemme ja tuskamme päättyvät

      iTSE OLEMME TÄMÄN KAAOSMAISEN yhteiskunnan luoneet omilla valinnollamme menneisyydessä, ja saamme kärsiä nyt sen seurauksista

    • Captain Sky

      Laita ne tassut vaan ristiin ja rukoile Jumalaa,se helvetti on meinaan olemas(tiedän koska olen käynyt siellä).

      • Tarkkis

        Et ole käynyt helvetissä... tiedän, koska me emme ole sellaista luoneet ....ainakaan vielä. Mutta olet ehkä käynyt ehdottamasi jumalan ja hänen ääripimeitten liittolaistensa järjestämässä moniulotteisessa elokuvatilaisuudessa, jossa olet kuin tapahtumien keskellä. Tälläisissä ovat monet käyneet ja yleensä heille vielä ilmoitetaan, että olisi hyvä kirjoittaa tästä kirja, jotta toisetkin saavat tietää näistä kauheuksista ja ymmärtäisivät pysyä Jahve-jumalan ja hänen ääripimeitten liittolaistensa perustaman kirkon helmoissa.
        Ei ole turhempaa kuin rukoilla Raamatun jumalaa Jahvea, jonka me olemme sitoneet (vanginneet). Hän on syväunessa - koomassa - ja odottaa tuomareita maapallolta.


      • Captain Sky
        Tarkkis kirjoitti:

        Et ole käynyt helvetissä... tiedän, koska me emme ole sellaista luoneet ....ainakaan vielä. Mutta olet ehkä käynyt ehdottamasi jumalan ja hänen ääripimeitten liittolaistensa järjestämässä moniulotteisessa elokuvatilaisuudessa, jossa olet kuin tapahtumien keskellä. Tälläisissä ovat monet käyneet ja yleensä heille vielä ilmoitetaan, että olisi hyvä kirjoittaa tästä kirja, jotta toisetkin saavat tietää näistä kauheuksista ja ymmärtäisivät pysyä Jahve-jumalan ja hänen ääripimeitten liittolaistensa perustaman kirkon helmoissa.
        Ei ole turhempaa kuin rukoilla Raamatun jumalaa Jahvea, jonka me olemme sitoneet (vanginneet). Hän on syväunessa - koomassa - ja odottaa tuomareita maapallolta.

        Oot aika höpö,ei siellä näkynyt klaffikaveria.


    • Miksi mennä kuoleman jälkeen, koska elämme jo täällä maanpäällisessä h-vetissä, joha me omasta halustamme lähdimme paratiisitilasta.
      Täällä meidän on palattava sinne takaisinkin, sillä kuoleman jälkeen se on liian myöhäistä, olitpa uskovainen tai et.
      Kristinuskon ns. lunastusoppi on petkutyusta, jolla ihminen saataisiin pysymään täällä maanpäällisessä kärsimyksessä, sillä se takaisi uskonnon ylivallan ihmismieleen, ikuistaisi uskonnon

      JOS kuitenkin palaisimme jo täällä ollessamme takaisin
      taivastilaan niin uskonto kävisi tarpeettomaksi uskonnot
      ja aatteet kuoleutuisivat pois ja ihminen vapautuisi tuhatvuotisista kärsimyksistään.
      Nåin antikristus hallitsee maailmaa kuten Jeesus ennusti

    • Läsnäolo tosiaan poistaa kaikki kärsimyksemme, koska
      ajattelija ei ole enään olemassa on vain ajatus, joka on syntynyt jokapäivästen ajallisten asioiden hoitoa varten,
      kommunikointiti välineeksi ja teknisten asioiden hoitamiseksi.
      Tuo ajattelija, ego sielu on se joka meidän kärsimystemme syy ja lähde.
      Läsnäolo taas sitä, että tuo ajattelija ego on vaiennut, ja ajaton elämä ääretön tietoisuus on läsnä, eikäsilloin ole enään pelkoa eikä tuskaa ja ahdistusta
      Läsnäolossa olemme yhtä kaiken kanssa, eikä silloin kärsijää ole

      Tuo kärsijä on menneisyydessä ihmisen itsensä tietämättään synnyttämä keskus jonka takia ihminen joutui tuosta läsnäolon tilasta ulos, tähän maanpäälliseen kärsimykseen, joten takaisinpaluunkin on tapahduttava täällä, sillä kuoleman jälkeen se on liian myöhäistä

    • uskovakurja

      Olen myös elänyt tuollaista vaihetta elämässäni, olen rienannut, pilkannut, häpäissyt, puinut nyrkkiä, sadatellut Jumalalle. Olen tainnut sanoa myös , että parempi mennä helvettiin, kuin riutua täällä ihmisenä, rimpuillen syntisäkkinä.
      Odottaen kenties jospa Jumala kuulisi ja armahtaisi.
      Mutta ja mutta asiat eivät ole niin kuin luulemme ja tunnemme. Jumala ei ole sellainen kuin luulemme ja tunnemme. Me peilaamme liian usein Jumalaa omista vaikuttimistamme.
      Elämä voi todella tuntua täydeltä helvetiltä jo täällä eläessämme. Joskus aiheutamme vaikeudet itse joskus ne tulevat ulkopuolelta.
      Jos meillä on ollut jonkinlainen usko, sekin karisee kuin tuhka lapiosta ja lopulta täydellinen epäusko valtaa meidät.
      Siitä aiheesta on oivallinen kirjoitus vanhassa testamentissä, nimitäin Jobin kirja, olet kenties lukenut. laitapa itsesi hänen asemaansa ja mieti, löydätkö yhtäläisyyksiä hänen ja sinun elämäsi kanssa.
      Sitten voit saman tien lukea, kertomuksen tuhlaajapojasta jos jaksat.
      Usko että voin samaistua sinun kärsimykseesi aivan täysin.
      Mutta muista, ellei Jumalaa olisi, et sinäkään huutaisi, tyhjää vastaan. Sillä on tarkoitus ,,, haluan uskoa että huutosi kuullaan ja saat rauhan ja varmuuden ja lohdutuksen, sillä ei Jumala sinua vihaa, vaan välittää sinusta , vaikka nyt ei siltä tuntuisi. Et ole ainoa joka kokee asiat juuri noin, meitä on paljon ja me olemme , silti kristittyjä, ellet pahastu, rukoile Jeesusta,

    • uskovakurja

      Lue nimimerkki Uskovakurja, se on sinulle vastattu tällä palstalla

    • bää

      itse näen ateitit ja Jumalan kieltäjät siten, että he kävelevät kahle ympärillä tietämättä itse, että ovat kahleissa. kehon ympärillä olevat saatanan kahleet säteilevät kipua, siellä missä ne kahleet ovat. itse elin ihan samassa tilassa ennen uskoon tuloa.

    • TJ44

      Et muuten mene. Olen käynyt niin ihmisnoitien noituudella luomassa astraalimaailmassa, kuin myös Tuonelassa ja voin kertoa että et todella mene. Tuonela voi kyllä olla ihan mukava paikkakin, mikäli on elänyt muita kunnioittaen.

      • ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´

        Kuolemanjälkeisenä materiaalisena maailmana on astraalimaailma, jonka korkein taso on siedettävä. Täällä joogit viihtyvät toisinaan, ja ylempänä.

        Kun tuota tasoa tutkailee, niin huomaa, että se on ihan maallinen perusteiltaan. Kaikki siellä toistaa maallisia asioita, mutta kaikki on huikaisevasti kohotetussa tilassa.

        Vasta mentaalitasolla koittaa autuus. Ja tätä sanotte hiljaisuudeksi, egottomuudeksi. On sielläkin ego, mutta hienovarainen ja ohut.´

        Vasta Turijassa, joka on kaiken takana, koittaa nirvikalpa samadhi. Tämä tarkoittaa valaistumista pakollisesta jälleensyntymisen kierrosta ja kaikkitietoa, mitä ihmiselämään kuuluu.

        Vasta Turija on todellinen hiljaisuus, tuon lähes kosmisen mentaalitason hiljaisuudenkin takana. Mutta tännekään tie ei pääty, vaan vasta täältä alkaa tie.


      • ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´
        ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ kirjoitti:

        Kuolemanjälkeisenä materiaalisena maailmana on astraalimaailma, jonka korkein taso on siedettävä. Täällä joogit viihtyvät toisinaan, ja ylempänä.

        Kun tuota tasoa tutkailee, niin huomaa, että se on ihan maallinen perusteiltaan. Kaikki siellä toistaa maallisia asioita, mutta kaikki on huikaisevasti kohotetussa tilassa.

        Vasta mentaalitasolla koittaa autuus. Ja tätä sanotte hiljaisuudeksi, egottomuudeksi. On sielläkin ego, mutta hienovarainen ja ohut.´

        Vasta Turijassa, joka on kaiken takana, koittaa nirvikalpa samadhi. Tämä tarkoittaa valaistumista pakollisesta jälleensyntymisen kierrosta ja kaikkitietoa, mitä ihmiselämään kuuluu.

        Vasta Turija on todellinen hiljaisuus, tuon lähes kosmisen mentaalitason hiljaisuudenkin takana. Mutta tännekään tie ei pääty, vaan vasta täältä alkaa tie.

        Todellinen taivas Turija on vetäytymistä kaikista mielen prosesseista, kaikista ilmiöistä. Ilmiöiden loppu.

        Homma alkaa fyysisen kehon tarkkkailuna, ja varsinaisen henkisen tien alku koittaa jättäytymällä mielenprosessien taakse. Tämä tien alku on kuitenkin ei-dualistinen, joten sana "tie" tulee käsittää aivan toisella tavalla. Tie kulkee paikallaan yhä täydentyen, taolaisten tietön tie.
        Kun on täydellinen, voi vain täydellistyä. Tässä kohtaa termit menevät uusiksi. Sellaista lopullista täydellisyyttä ei ole, niin että kehitys loppuisi.

        Määritelmä: Täydellinen on täydellistyvä (se on: oppiva)


      • sano hugo
        ´´´´´´´´´´´´´´´´´´´´ kirjoitti:

        Todellinen taivas Turija on vetäytymistä kaikista mielen prosesseista, kaikista ilmiöistä. Ilmiöiden loppu.

        Homma alkaa fyysisen kehon tarkkkailuna, ja varsinaisen henkisen tien alku koittaa jättäytymällä mielenprosessien taakse. Tämä tien alku on kuitenkin ei-dualistinen, joten sana "tie" tulee käsittää aivan toisella tavalla. Tie kulkee paikallaan yhä täydentyen, taolaisten tietön tie.
        Kun on täydellinen, voi vain täydellistyä. Tässä kohtaa termit menevät uusiksi. Sellaista lopullista täydellisyyttä ei ole, niin että kehitys loppuisi.

        Määritelmä: Täydellinen on täydellistyvä (se on: oppiva)

        Totanoinniin öö. Elää ajattomassa ikuisuudessa nyt-hetkessä. Onkos tässä sinusta joku ristiriita?


      • nestori 26
        sano hugo kirjoitti:

        Totanoinniin öö. Elää ajattomassa ikuisuudessa nyt-hetkessä. Onkos tässä sinusta joku ristiriita?

        Jokainen menee minne tahtoo ja tekee mitä haluaa, kunnes oppii minne kannattaa tahtoa ja mitä on hyödyllistä "tehdä"
        Jokainen elää omien mielikuviensa maailmassa


    • keitellään kaffeet

      Siis "menet mielummin helvettiin",,mitä helvettiä, etkö tajua jo olosuhteista sitä että olemme juuri nyt helvetissämme?
      Lisäksi jos kristiuskon tai budhalaisuuden väitteet pitää yhtään pääosiltaankaan kutiaan tulos on sama, olemme Hellissä.

      Jotta vapautuist täältä älä siis tue tätä maailmaa ja ajattele sen tavoin.
      Mitä se merkitsee käytännössä?
      Muuttumista oudoksi(maailman kannalta),, siis oikeasti.
      Kun loppuu ahnehtiminen, turhamisuus,,no siis sanalla sanoen kaikki se mitä ihmiset('pikku pirut', se 'iso devil' on itse Luoja) pitävät jopa hyveinä,,niin kasvu ulos ihmisyydestä alkaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6579
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4243
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      270
      2647
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2040
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1558
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1407
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1111
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1066
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1031
    Aihe