kannabis

höm

Mulle tullut aika kova syyllisyys kun poltin kannabista. Mulla on jotenkin sellainen "sumea" olo. Taisin polttaa sitä hieman liikaa. Poltin noin puolitoista sätkällistä. En ehkä ihan niin paljon. Onko nämä jotain vieroitusoireita vai mitä? Polttamisesta on siis useampia päiviä. Kertokaa joku jolla tietoa.

42

1555

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -T.L.-

      Taidat olla mielisairas.

    • pikeä

      Joo, oot kipeä.

    • odota vaan

      hölmö olo kyllä lähtee nopesti jos sellainen on tullut. relax and have a join

    • Hoituri 1

      Non nii... olet nyt saanut jo kolme vastausta tiedusteluusi , että johtuuko "sumea olosi mahdollisesti kannabiksesta.

      Kaikki vastukset on samansuuntaisia, eli että olet joko "mielisairas", "kipeä" tai "hölmö".
      Yksikään vastaus ei perustellut väitettään.

      Katson tarpeelliseksi esittää perustelut tässä ja nyt....

      Ensinäkin vain mielisairas yleensä kokeileekaan kannabista,....ottaen huomioon siitä saadut tutkimuksien tulokset, että se nimenomaan on mieleen vaikuttava
      psykedeelinen aine.

      Toinen vastaaja väittää sinun olevan "kipee".

      Kyllä siinä kipee tosiaan täytyy olla ainakin mielenterveyden osalta, kun menee kokeileen ainetta, josta jo ennalta teidetään sen vaikuttavan aivojen toimntaan.

      "Hölmö" olet ollut jo ennen kokeilua...jota sitten kannabis vielä lisäsi.

      • dfgsdfsdfg

        "Ensinäkin vain mielisairas yleensä kokeileekaan kannabista,....ottaen huomioon siitä saadut tutkimuksien tulokset, että se nimenomaan on mieleen vaikuttava
        psykedeelinen aine."

        Lääkärikin sitä määrää, joten olet väärässä ja valehtelet. Kannabis laillistuu koko ajan joka puolella maailmaa, eikä kitinäsi täällä asioita muuta.


    • fsfesefsegth53454

      derealisaatio

    • höm

      Mikäs tämä derealisaatio on? Luulin että kun polttaa kannabista siitä ei ole mitään haittaa. Mutta toi mulle paljon ongelmia.

      • Hoituri 1

        Miten niin "luulitT ?
        Miksi uskot näitä kusipäisiä hörhöilijöitä jotka kehuvat kannabista ja kuitenkin ovat jo itse tulleet hölmöiksi...eivät vain raukat enää itse sitä tiedosta.

        Usko mieluimmin lääketieteellistä tutkimusta, joka toteaa ..."Hamppu tekee hölmöksi".

        Tänäkin päivänä hullujenhuoneet on kannabispsykoosista kärsiviä pullollaan.


      • Ganja69

        Älä yleistä. Toisille se vaan ei sovi. Saattaa tulla ahdistusta jne. jos ei omassa elämässä ole kaikki kunnossa. Itse olen polttanut jo 8 vuotta lähestulkoon päivittäin eikä minulla ole ollut mitään ongelmia. Työ maistuu ja olen onnellinen.


    • krju

      Varsinkin satunnaispolttelu lisää ajattelun tunteellista puolta. Tämän vuoksi kannabinistit humaanissa mielessään tuntevat usein huolta maailman tilasta. Tämä ei luonnollisesti helpota kannabiksen laillistumista, sillä maassa maan tavalla. Miettikääpä, mitä nikotinistit ja kofeinistit tekisivät jos heidän päihteensä kiellettäisiin. Se jos jokin olisi oikea tapa meillekin toimia.

      Mutta kyllä, kannabiksen järjenvastaisen kieltolain kumoamisen ohi todella ajavat monet tärkeämmät asiat. Siitäkin huolimatta kannabiksen kieltolain kumoaminen on tärkeä asia. Muistakaapa, että tässä edustuksellisessa demokratiassamme eivät pikkupuolueet saa paljoakaan aikaiseksi. Niinpä mikäli kannabispuolue perustettaisiin, toivoisin sen ajavan vain ja ainoastaan kannabiksen laillistumista. Mikäli tuo yksi asia saataisiin järjestykseen, siitä koituisi niin hyviä ja kauaskantoisia seurauksia, että ainakaan minun mielestäni sillä ei olisi mitään merkitystä, minkälaista kantaa kannabispuolue ottaisi muihin asioihin. Ydinvoimaa tai ei, mitä siitä? Kannabista, kyllä!

      Niin, ja tämä nyt oli vain yhden ”alan miehen”. Mahtuu meitä tähän puoleen miljoonaan monenlaista väkeä.

    • Export e

      Mulla oli ihan sama juttu ja katoin sitten jotain netistä ja siellä sanotaan että jos on polttanu semi paljon ja on pieni toleranssi nii sun aivot voi luulla vielä päiviä että sä oot pilvessä.Sen takia mullakin varmaan oli sellanen sumee olo noin 4 päivää.Ei oo mitään hätää se lähtee kyllä pois aikanaan.

    • vain yksi asia
    • Senior Potamo
      • Jonna_Saapaslainen

        Voisitkos Antti "sairasboogi" Pekkala jo lopultakin laittaa ne linkit Rumpalit.nettiin ja Muusikoiden.nettiin ja niihin keskusteluihin Mikkestä ja Mikken soitosta, joihin olet hyvin usein täällä viitannut? Niihin siis, joissa Mikkelle sinun mukaasi "nauretaan ja hänet lytätään täysin"? Sellaisista keskusteluista olet usein kertonut, mutta eipä ole vieläkään vaan mitään linkkejä näkynyt, vaikka niitä hyvin usein on jo pyydetty, joten olet selkeästi todellakin vain pelkkä valehtelija. Varmasti olet myös hyvin kateellinen Mikkelle, koska Mikke on mielessäsi usein aamusta iltaan, ja usein myös yöllä kirjoitat palstalle mikke-viestejäsi. Tulihan Mikkestä ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa jonka itse käytit pelkkään valehteluun mm. siitä Suomen parhaasta soittotaidostasi.

        Ja eiköhän sitä asiakeskustelua ole täällä yritetty antti sairasboogin kanssa vuosikausia, mutta on huomattu paljon paremmaksi keskustella asiallisesti ammattipalstoilla. Antti Pekkala kun kuitenkin on vain samaa asiaa uudelleen ja uudelleen jankuttava, päihdeongelmainen, ilmeisen alkoholidementoitunut avohoitopotilas, joka ainoastaan täällä uskaltaa pelleillä päivittäin kuin mielipuoli eri nimimerkkiensä takaa.

        Ei sairasboogin antista ole koskaan ollut asiakeskusteluun ammattipalstalla, sillä antti ei ole terve. Terve ihminen ei esimerkiksi valehtele ja kieroile koko ajan, eikä leiki jotain Suomen parasta soittajaa, kun ei osaa soittaa kuitenkaan edes symmetristä peruskomppia. Antti on hyvin sairas ja elää jossain keinotodellisuudessa, jossa kehittelee itselleen ominaisuuksia ja taitoja, joita hänelle ei kuitenkaan oikeasti ole. Antti ei siis turhaan ole avohoidossa ja pikkupikku eläkkeelläkin.

        Jos haluat asiallista keskustelua, niin alkuun voisit vastata siihen aiemmin esitettyyn kysymykseen siinä Mikkeä vähätellessäsi, kuka toinen soittaja Suomessa kykenee vastaavaan improvisaatioon kuin Mikke? Tai kenestä toisesta on keski-ikäisenä aloittaen ja itseoppien tullut ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota myös taiteilijaksikin kutsuttiin - eikä tosiaan syyttä.

        Muusikoiden.netissä ei tiedetty parempaa improvisaation soittajaa ainakaan Suomesta, mutta kerrohan sinä, jos olet viisaampi kuin Muusikoiden.netin ammattilaiset. Ja asiallisesti voidaan sanoa, että Mikkeä ovat ammattilaisetkin kehuneet.

        Lisäksi, jos asiakeskustelu on nyt kovin mieleesi, voisit pyytää esille lopultakin ne linkit niihin Muusikoiden.netin keskusteluihin, joihin on usein viitattu ja joissa Mikkelle kuulemma "nauretaan ja hänet lytätään täysin". Siinä alkuun hyvät alut asiakeskustelulle. Linkit vain esiin.

        Sinulla on antti pekkala edelleen paljon samoja kysymyksiä, joihin on jo moneen kertaan vastattu vuosien aikana, ja joihin nykyisin saat helposti vastaukset Muusikoiden.netissä. Täällä jatkuvaan valehteluusi ja vuosikausia saman asian jankuttamiseesi eri nimimerkkien takaa on jo kyllästytty. Mene ammattipalstalta kysymään kysymyksesi, niin varmasti saat vastaukset, jotka eivät sinua miellytä. Mene siellä kysymään sitten siis kun sinusta joskus kasvaa mies, joka tekee muutakin kuin vain valehtelee aamusta iltaan netissä ja tuhoaa aivojaan alkoholilla, Mikken mahtavuutta yökaudet pohtien.

        Olet antti sairasboogi pekkala kyllä ihan seinähullu. Ei tarvitse olla edes mikään mielenterveysalan ammattilainen sen huomatakseen. Olet todella hyvä esimerkki alkoholin vaaroista ihmisen mielenterveydelle. Samaa asiaa jankuttanut täällä yli kymmenen vuotta. Mikkestä ehti muuten siinä ajassa tulla itseoppien yksi maailman parhaista rumpaleista. Eipä ole Suomessa toista vastaavaa improvisaatioon kykenevää soittajaa, ja Mikken kehityshistoria soittajana on myös täysin ainutkertainen tapaus tunnetussa ihmiskunnan- ja musiikin historiassa.

        Sääli, että, tenu-antti, et alkoholisoituneena ja mielenterveysongelmaisena raukkiksena koskaan uskalla mennä ammattipalstalle keskustelemaan Mikkestä ja Mikken kaikkinaisesta mahtavuudesta. Olet seinähullu, antti pekkala. Etkö tajua sitä itse???


    • pajatso palaa
    • Ymmärrän

      Mä tiedän sen. Se on tosi kauhea fiilis. Ensiksi sä tunnet, että joku vieras aine ottaa susta pihtiotetta. Ja ihmisen olo on sellainen puoli hihi. Asioita tahtoisi ajatella, mutta ei siitä mitään tule.

      Ja kokoajan ihminen vain odottaa, että se painajaismainen pihtiote lakkaisi ja poistuisi. Mutta se saattaa, jopa voimistua. No onneksi sen voi yrittää nukkua pois.

      Lopulta tuntien odottamisen ja hikoilemisen jälkeen, kun kannacis on poistunut elimistöstä. Jää kuitenkin sellainen olo, että jotain olisi kuitenkin ikuisesti muuttunut. Jotain todella ikävää ja pahaa. Pharmasia on saanut yrittää olla ja ottaa otetta ihmisestä.

      Mitään varsinaista sisältöä tai muuta rakentavaa kokeilukokemuksesta ei jää käteen.

      Pahinta tietysti on, jos ihminen totuttaa itsestä siihen turhuuden fiilikseen, siihen hengelliseen tilaan ja siihen elämänasenteeseen, josta kannabiksessakin lopulta ja pohjimmiltaan on kysymys.

      Aineena kannabiksesta tulee kaikenkaikkiaan hieman pahempi olo kuin alkoholi päihtymyksestä. Joka sekin on tarpeetion ja turha kokemus.

      Mutta esim. lääkkeissä, energianlähteenä ja desinfioinnissa käytettynä alkoholilla on posititiivisia omininaisuuksia. Jotka eivät tietenkään legitimioi senkään päihdekäyttöä. Kuten ei mikään lääketiede suosita päihteidenkäyttö kulttuuria.

      Mut päivä kerrallaan kannabiksen käyttökokemuksen jälkeen ihminen voi rakentaa itselleen ja elämälleen mielekästä sisältöä. Johon ei kuulu hiisaukseen ja sen kulttuuriin henkisen koukun rakentaminen

      • Migreenikko

        Olet ilmeisen mielisairas ja valehtelet. :)
        Menen kohta polttamaan kannabista KOSKA haluan parantua. Migreeni pukkaa päälle mutta vuosien kokemuksella tiedän että kohta olen taas terve.
        (iloitsen siitä faktasta ettei polttaminen aiheuta keuhkosyöpää kun polttaa pelkkää kannabista)

        Mitä alkoholista saan? Hetken päihtymyksen ja runsasta pahoinvointia ja oksentelua. Ei kiitos.


    • !"3 23 333 3

      kannabis nistit haluaa oman aineen vaan lailliseksi. heroiini ym laillikseksi kanssa muuten tämä on syrjintää :D

      • Aixon

        Äidinkielen perusopetukseenkin olisi varmaan syytä panostaa.


    • tiedettäkö?

      Kannabis aiheuttaa syöpää (suolistosyöpä).
      Kaikki tuttuni jotka ovat polttaneet ja käyttäneet kannabista, ovat kuolleet.

      Tavalla tai toisella.

      • jippus

        "ovat kuolleet."

        Näytähän yksi kannabista käyttämätön, joka taas on elänyt ikuisesti.


      • THCinssi

        Opettele trollaamaan vakuuttavammin. Jos nuo "tavalla tai toisella" kuolleet tuttusi ovat todellisia ihmisiä, niin olet kyllä kokenut saman kohtalon. Tosin aivokuoleman kautta.


      • Lopetavalehtelu

        Jopas olet vitsiniekka. Ei saa valheilla pelotella ihmisiä. Kannabis on parantanut syövästä useita, ei suinkaan aiheuta sitä.


    • Japetsi

      En voi ymmärtää niitä jotka käyttävät jotain ainetta millä saa pään sekaisin,itse olen SAIRASTELLU yli 30v semmosia sairauksia että huimaa ja on muuteskin päässä AINA outo olo,eli ilman aineitakin huippaa ym niin en tajua miksi pitää se pää ehdoin tahdoin sekoittaa??
      Olisin ollu mielellään sen 30v terveenä kuin sekaisin,ajatelkaa ainakin TE nuoret jotka pohditte huumeiden käyttöä koskaan se ei kannata!!

    • THCinssi

      Vanhoillisen auktoriteetin julkaisemat asennevammaiset harhaopit kannabiksesta luo pahemman harhan kuin tinnerin imppaaminen ja on haitallisempaa kuin kannabiksen pössyttely. Kannabis ei vääristä todellisuudentajua, mutta harhaopit sen sijaan vääristää. Kannabiksesta on edelleen liikkeellä paljon väärää tietoa ja tämä väärä tieto on kehittynyt ja paisunut siitä lähtien, kun Nixon julisti sodan huumeita vastaan. Höpöpuheilla on taipumus vahvistua ja kehittyä niin paljon, että niistä tulee jopa uskontoja. Huumeiden vastustajien hurmos lähentelee uskontoa. Ja mikä pahinta, nämä mitään tietämättömät aasit eivät osaa erottaa kannabista kokaiinista tai heroiinista, vaan kuvittelevat niiden olevan yhtä ja samaa.

      Aloitin itse kannabiksen käytön lähes 20 vuotta sitten. Menetinkö perheeni? En. Menetinkö rahani? En. Menetinkö ammattini (insinööri)? En. Menetinkö työpaikkani? En. Tuliko minusta laiha punasilmäinen nisti? Ei. Menikö terveyteni? Ei. Yli 20 vuotta olen myös ollut 99% raitis. Ei saunakaljoja eikä muutenvaan kaljoja. Ei perjantaipulloja eikä pubikierroksia. Ilman kannabista käyttäisin myös edelleen kipulääkkeitä kuten Panacod ja Tramal sekä nukahtamislääkkeitä, ja myös verenpainelääkkeitä perinnölliseen verenpainetautiin. Mutta kaikkihan haluaa kieltää kannabiksen todelliset hyödyt. Sekin lienee harhaa, että sain elämäni takaisin kun vaihdoin kipulääkityksen kannabikseen. Myös verenpaineeni on pysynyt ihannelukemissa.

      Kertaus on opintojen äiti

      Kannabis
      - ei aiheuta riippuvuutta
      - ei vaikuta haitallisesti aikuisen aivoihin (nuorten kyllä)
      - ei tuhoa maksaasi
      - ei tuhoa keuhkojasi
      - ei tuhoa vatsaasi
      - ei tuhoa sydäntäsi
      - ei aiheuta ruokatorven, vatsan tai suoliston syöpää
      - ei aiheuta kuolonkolareita
      - ei aiheuta harkitsemattomia tekoja
      - ei sumenna mieltä
      - ei aiheuta sydänkohtauksia
      - ei aiheuta tukehtumisia oksennukseen
      - ei aiheuta peruuttamattomia mokia (esim. homoseksuaaliset aktit alkoholin vaikutuksen alaisena)
      - ei aiheuta krapulaa
      - ei manipuloi persoonallisuuttasi
      - ei aiheuta sammumista
      - jne

      Ja vielä yksi tietopläjäys sinne paksuihin kalloihinne: kannabis ei edelleenkään ole hallusinogeeni.

      • Tiedetään

        Sinhän valehtelet olen nähnyt kannabishöyryissä särettyjä asuntoja ja muita tavaroita. Kannabis riittää siihen yksinään ei tarvitse sekakäyttöä. Olen tavannu kannabishöyryissä käveleviä ja puhuvia akuankkoja.


      • et.tiedä.mitään
        Tiedetään kirjoitti:

        Sinhän valehtelet olen nähnyt kannabishöyryissä särettyjä asuntoja ja muita tavaroita. Kannabis riittää siihen yksinään ei tarvitse sekakäyttöä. Olen tavannu kannabishöyryissä käveleviä ja puhuvia akuankkoja.

        Moi Aku.


      • Anonyymi

        Et ilmeisesti työskentele akuutilla vastaan ottamassa näitä ihmisiä jotka kokeilee tätä.
        Heistä ei olemusta sanottavaa kun että ovat hyvin tyhmiä


    • Juokaaviinaa

      Join pullon kossua ja mullakin oli aika sumea olo pari päivää. Ahdisti, oksetti, hikoilutti, vapisutti, väsytti ja pelotti. Onneksi se on kuitenkin tutkitusti turvallinen päihde, eikä vaikuta milläänlailla päähän ja ennen kaikkea se on laillista.

    • Jonna_Saapaslainen

      Voisitkos Antti "sairasboogi" Pekkala jo lopultakin laittaa ne linkit Rumpalit.nettiin ja Muusikoiden.nettiin ja niihin keskusteluihin Mikkestä ja Mikken soitosta, joihin olet hyvin usein täällä viitannut? Niihin siis, joissa Mikkelle sinun mukaasi "nauretaan ja hänet lytätään täysin"? Sellaisista keskusteluista olet usein kertonut, mutta eipä ole vieläkään vaan mitään linkkejä näkynyt, vaikka niitä hyvin usein on jo pyydetty, joten olet selkeästi todellakin vain pelkkä valehtelija. Varmasti olet myös hyvin kateellinen Mikkelle, koska Mikke on mielessäsi usein aamusta iltaan, ja usein myös yöllä kirjoitat palstalle mikke-viestejäsi. Tulihan Mikkestä ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi siinä ajassa jonka itse käytit pelkkään valehteluun mm. siitä Suomen parhaasta soittotaidostasi.

      Ja eiköhän sitä asiakeskustelua ole täällä yritetty antti sairasboogin kanssa vuosikausia, mutta on huomattu paljon paremmaksi keskustella asiallisesti ammattipalstoilla. Antti Pekkala kun kuitenkin on vain samaa asiaa uudelleen ja uudelleen jankuttava, päihdeongelmainen, ilmeisen alkoholidementoitunut avohoitopotilas, joka ainoastaan täällä uskaltaa pelleillä päivittäin kuin mielipuoli eri nimimerkkiensä takaa.

      Ei sairasboogin antista ole koskaan ollut asiakeskusteluun ammattipalstalla, sillä antti ei ole terve. Terve ihminen ei esimerkiksi valehtele ja kieroile koko ajan, eikä leiki jotain Suomen parasta soittajaa, kun ei osaa soittaa kuitenkaan edes symmetristä peruskomppia. Antti on hyvin sairas ja elää jossain keinotodellisuudessa, jossa kehittelee itselleen ominaisuuksia ja taitoja, joita hänelle ei kuitenkaan oikeasti ole. Antti ei siis turhaan ole avohoidossa ja pikkupikku eläkkeelläkin.

      Jos haluat asiallista keskustelua, niin alkuun voisit vastata siihen aiemmin esitettyyn kysymykseen siinä Mikkeä vähätellessäsi, kuka toinen soittaja Suomessa kykenee vastaavaan improvisaatioon kuin Mikke? Tai kenestä toisesta on keski-ikäisenä aloittaen ja itseoppien tullut ammattilaistenkin kehuma soittajavirtuoosi, jota myös taiteilijaksikin kutsuttiin - eikä tosiaan syyttä.

      Muusikoiden.netissä ei tiedetty parempaa improvisaation soittajaa ainakaan Suomesta, mutta kerrohan sinä, jos olet viisaampi kuin Muusikoiden.netin ammattilaiset. Ja asiallisesti voidaan sanoa, että Mikkeä ovat ammattilaisetkin kehuneet.

      Lisäksi, jos asiakeskustelu on nyt kovin mieleesi, voisit pyytää esille lopultakin ne linkit niihin Muusikoiden.netin keskusteluihin, joihin on usein viitattu ja joissa Mikkelle kuulemma "nauretaan ja hänet lytätään täysin". Siinä alkuun hyvät alut asiakeskustelulle. Linkit vain esiin.

      Sinulla on antti pekkala edelleen paljon samoja kysymyksiä, joihin on jo moneen kertaan vastattu vuosien aikana, ja joihin nykyisin saat helposti vastaukset Muusikoiden.netissä. Täällä jatkuvaan valehteluusi ja vuosikausia saman asian jankuttamiseesi eri nimimerkkien takaa on jo kyllästytty. Mene ammattipalstalta kysymään kysymyksesi, niin varmasti saat vastaukset, jotka eivät sinua miellytä. Mene siellä kysymään sitten siis kun sinusta joskus kasvaa mies, joka tekee muutakin kuin vain valehtelee aamusta iltaan netissä ja tuhoaa aivojaan alkoholilla, Mikken mahtavuutta yökaudet pohtien.

      Olet antti sairasboogi pekkala kyllä ihan seinähullu. Ei tarvitse olla edes mikään mielenterveysalan ammattilainen sen huomatakseen. Olet todella hyvä esimerkki alkoholin vaaroista ihmisen mielenterveydelle. Samaa asiaa jankuttanut täällä yli kymmenen vuotta. Mikkestä ehti muuten siinä ajassa tulla itseoppien yksi maailman parhaista rumpaleista. Eipä ole Suomessa toista vastaavaa improvisaatioon kykenevää soittajaa, ja Mikken kehityshistoria soittajana on myös täysin ainutkertainen tapaus tunnetussa ihmiskunnan- ja musiikin historiassa.

      Sääli, että, tenu-antti, et alkoholisoituneena ja mielenterveysongelmaisena raukkiksena koskaan uskalla mennä ammattipalstalle keskustelemaan Mikkestä ja Mikken kaikkinaisesta mahtavuudesta. Olet seinähullu, antti pekkala. Etkö tajua sitä itse?

      • Lamras

        Aha..taidat olla melko humalassa taas, Mikke-antti mikälie runkkari ootkaan??


    • Floristi_

      Toivon valtiolta tarkkaa järjenkäyttöä kannabiksen, ja myös muiden huumausaineiden kanssa. Vaikka kannabiksen laillistamisessa on hyviäkin puolia, aineen vapautettu käyttö tuo mukanaan kuitenkin liikaa ongelmia. Kannabiksen on jäätävä lääkelaitokseen ja käytettävä vain ja ainoastaan lääkkeissä. Viihdekäyttöön ehdoton EI. Ja tämä mielipide siis täysin hyvien ja huonojen puolien keskinäisestä vertailusta. Olen itse ollut kasvattaja, myyjä ja käyttäjä, niin tunnen tämän alueen tarpeeksi hyvin muodostaakseni loogisia johtopäätöksiä. Myös rangaistuksia on kovennettava. Siitäkin huolimatta, että kannabis on ns. mieto huume. Liian kevyet rangaistukset ylläpitää huumausainemarkkinoita, laitonta käyttöä ja sitä myöten ongelmia. (Eikä kannabikseen liittyviä faktoja saa yhtään lievennettyä vertaamalla sitä aina ja iänkaikkisesti alkoholiin.)

      • trooge

        Häiriintynyt palstan vakiotrollitkin tuli taas satuilemaan. Trololoooo....

        Ehkä kannattaisi sinunkin edes kerran kokeilla kannabista, kun se koko ajan on kuitenkin mielessäsi?


      • kenokki

        kannabistrollille olisi aika järkytys huomata ihan itse että kannabiksella ei saa edes päätään sekaisin.

        siksi hän ei uskallakaan.


    • kannabis_psykoosi_iskee

      Minä suosittelen aloittajallekin päihteettömyyttä, pysyy olo ja ajatus kirkkaana eikä sumeana kuten kannabiksella.

    • Anonyymi

      Haluaisin, että lopetatte nimeni käytön.

      Yst. terv. Antti Pekkala

    • Anonyymi

      Kannabis saa aikaan ikään kuin sellainen sumu ja olotila, jonka läpi ihminen yrittää tarkkailla tavallisen maailman tapahtumia kuitenkin tietäen tai ihmetellen, mikä tämä outo sumuverho on.
      Onko kannabiksella jotakin lääkinnällistä käyttöä, tai sisältääkö sen ainesosat jotain terveyttä edistävää on toinen keskustelu. Josta voi keskustella vaikka alan lääkäreiden tai ravitsemusterapeuttien kanssa.
      Jotkut ovat oppineet elämään kannabista käyttäen. Mutta ei se tarkoita sitä, että kaikkien pitäisi. Lisäksi hampun kuiduilla on käyttöä moneen, samoin kuin siitä saatavilla muillakin ainesosasilla. Joiden argumenttien käyttö kannabiksen päihdekäyttöön on vain huonosti rakennettu aasinsilta.
      Ei ole asiaa, jota ei tule ajatella kriittisesti. Saman koskiessa kaikkea. Ensin tietoa ja sitten vasta yleistä hölinää.

      • Anonyymi

        Olet huvittava. Sinua voisi verrata naiiviin ja hölmöön seksuaaliterapeuttiin, joka saarnaa miltä seksi tuntuu ja mitä se aiheuttaa, vaikka et ole itse koskaan seksiä kokeillut, etkä tiedä siitä mitään, mutta kaikki muut tietävät.


    • Anonyymi

      Vaikuttavan se myrkky aivojen yhteen osaan jossa voi tulla oireita jos jonkinlaisia.
      Nykyään saa informaatiota näistäkin aineista niin paljon, etten edes jaksa sääliä näitä jotka infosta huolimatta käyttävät näitä aineita, vaikka luulisi tietävän että se vaikuttaa aivoihin

    • Anonyymi

      Sinunkin "oireesi" johtuvat vain siitä laittomuudesta, ei itse kannabiksesta.

    • Anonyymi

      Kannsbis aiheuttaa mielenterveysongelmia. Niihin lääkkeet lääkäriltä😉

    • Anonyymi

      Kannabis ei ole jees juttu. Se on aivan liian yliarvotettu. Lisäksi on huomioitava, että se ei sovi kaikille.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      1916
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1316
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1242
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1216
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1192
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    10. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      44
      1176
    Aihe