Voi NIILO, Kaikkien aikoje laulajatähti syttynyt, ja vain 9v !

NiiloSydäntenPrinssi

Ei voi muuta kuin yhä uudestaan ja uudestaan kuunnella Niilon, 9-vuotiaan täydellistä laulua, mistä tahansa näkökulmasta katsottuna, kyyneleet valuu ja kylmä t väreet menee, jatkuvasti, Kisa ratkesi jo ekassa jaksossa, HUIKEAAAAAA

19

452

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kreate

      Ikävä kyllä se ääni ei ollut kovin kummoinen ja jos ihan totta puhutaan, niin kukaan ei ois rääkyny, jos se ei ois istunu pyörätuolissa. Life is harsh, suck it up.

      • kreate

      • Kyllävaan.

        Vain laululla ja äänellä oli merkitystä, sillä kaikki kyllä kääntyivät tietämättä, että se laulaja oli pyörätuolissa.


      • Aitous, vilpittömyys
        kreate kirjoitti:

        Tossa on sulle vielä lapsen ääni, joka oikeasti itkettää. Ei tarvita edes pyörätuolia http://www.youtube.com/watch?v=O_tb2KKjUpM

        Ei kyllä itkettänyt yhtään, eikä mennyt kylmät väreet tuota esitystä kuunnellessa. Liian itsevarma, tietoinen omasta huippuhyvästä laulutaidostaan. Nk leipääntynyt jo osittain.. vain aloittelevalla esiintyjällä voi olla sitä AITOUTTA, joka mm Niilolla on. Aitous ja luonnollisuus ovat kovia juttuja. Ne katoavat yleensä kun alkaa ammattimaisesti esiintyä, surullista mutta totta.


      • jepjepaa
        kreate kirjoitti:

        Tossa on sulle vielä lapsen ääni, joka oikeasti itkettää. Ei tarvita edes pyörätuolia http://www.youtube.com/watch?v=O_tb2KKjUpM

        Turha lähteä mun mielestä vertailemaan. Molemmat on tosi lahjakkaita. Mulla pääs kyllä kyynel, kun Niilo laulo. Uskon, että tulee menestymään. Se pyörätuoli ei kyllä vaikuttanut ollenkaan tuomareitten kääntymiseen, koska eivät nähneet.

        Suurimmat suosikkini on kuitenkin joko Bella tai Molly (koska itekki oon suomenruotsalainen hehe). Se ihana pikkutyttö, Justiina, oli kans kyllä niin söpö ettei mitään rajaa!! :)


    • hijkuop¨äöå

      Mutta ei tuossakaan pentujen kisassa ääni aina ratkaise. Valitsihan ekassa jaksossakin Krista sen tokana esiintyneen piipittäjän, jolla ei ollut minkäänlaista lauluääntä.

    • Länsi-Suomen-N-FANI

      Toisessa jaksossa Niilo oli selkeästi energisin esiintyjä omassa triossa, vaikka joutuu istumaan toisin kuin muut. Kyseinen laulu kuuluu revittää, ei herkistellä !! LOISTAVAA Niiloa ! Taitaa mikä tyyli vaan sijua Niilolta. Ja persoonallinen ja niin puhdas ääni !

      Mutta ennenkaikkea TULKINTA ON LAULAMISESSA SE JUTTU JA KARISMA! Kuka vaan oppii laulamaan teknisesti upeasti, mutta sitä ei jaksa kuunnella, jos tulkinta ja tunne puuttuu... Niin koko sydämestä ONNEA ja kaukohalauksia NIILOLLLE Tv Yks Fani Länsi-Suomesta :-) Ps Piti videoida netistä kameralla eka Niilon laulu, et pääsee nauttimaan siitä myöhemminkin..kun ne häipyy tulta Nelosen sivuilta.

    • EnkelinsilmätNiiloll

      Enkelin silmät sillä Niilolla, kaiken muun hyvän lisäksi, viattomuus rules myös :-) tsemppiä seuraavaan osioon Ihana NIILO,
      Tv Mymmeli ja Pikku Myy

    • 5ut893ej

      Kaikkien aikojen? Siis missä mielessä, kun tuossa ohjelmassa on monta Niiloa parempaakin laulajanalkua, esimerkiksi nyt vaikka se Leevi. Ei se pyörätuoli ihmisestä mitään huippua tee. mutta rohkeita ovat jokaikinen.

      • SyvinTulinta...

        Kysymys ei ole vain teknisestä laulutaidosta, HALOO!!
        Kuka muu pystyy laulamaan niin syvältä, tuntea niin syvästi, kuin Niilo ? Kysynpä vaan... koettu elämä antaa tulkintaan syvyyttä. Sitä riittää ainakin Niilolla. Muilla en ole huomannut erityisen syvää tulkintaa...... Tuossa iässä se on hyvin harvinaista... Kaikkien tuomarien sydän taitaa asustella siellä Niilon sylissä...


    • ilandia
      • ilandia

        Ahaa! YouTube linkit eivät menekään läpi!

        Mutta Niilon esityshän onkin jo moneen kertaan netissä. Muiden 1. jakson laulajien esitykset eivät kuitenkaan löytyneet ennestään.

        YouTube-haulla löytyvät


      • NiiloaYouTubesta
        ilandia kirjoitti:

        Ahaa! YouTube linkit eivät menekään läpi!

        Mutta Niilon esityshän onkin jo moneen kertaan netissä. Muiden 1. jakson laulajien esitykset eivät kuitenkaan löytyneet ennestään.

        YouTube-haulla löytyvät

        Onnex vielä ainaikn saa YouTuben kautta nauttia Niilon laulusta :-) Huikeaa !


      • NiiloFanfaari
        ilandia kirjoitti:

        Ahaa! YouTube linkit eivät menekään läpi!

        Mutta Niilon esityshän onkin jo moneen kertaan netissä. Muiden 1. jakson laulajien esitykset eivät kuitenkaan löytyneet ennestään.

        YouTube-haulla löytyvät

        Jännittää, millaisen biisin IHKU Niilo seuraavaksi tulkitsee...


    • MammuttiNiiloihana

      Viimeinen Mammutti oli hieno valinta Niilolla... näin eläinten ja luonnonsuojelija tyypille ainakin.. loistavat tulkinnat jatkuvat, nyt Nipe täysillä keskittymään FINAALIN, uskon sun voittoon !!! Nuorin, mut silti paras, ihmeellistä !!

      • ValonPoikaNiilo

        Voitto ei ole tärkeä sinänsä, mutta että sais tehdä oman levyn, vain sen takia toivon hirvittävän paljon menestystä finaaliin Suloinen Niilo, ihmepoika :-) Valo loistaa sisältäsi... kaamosaikaan niin suuri ilo, KIITOS !


      • Suuria odotuksia...
        ValonPoikaNiilo kirjoitti:

        Voitto ei ole tärkeä sinänsä, mutta että sais tehdä oman levyn, vain sen takia toivon hirvittävän paljon menestystä finaaliin Suloinen Niilo, ihmepoika :-) Valo loistaa sisältäsi... kaamosaikaan niin suuri ilo, KIITOS !

        Seuraan aina innolla lasten laulukilpailuja - suurella odotuksella - mutta joka kerran joudun "hiukan pettymään". Nimittäin: Odotan, että Suomesta löytyisi vielä nykyään sellaisia "ihmelapsia" kun aikanaan olivat 1960-1970-luvun lapsitähdet, kuten Sakari Hotti, Pauli Hirvonen ja Jari Huhtasalo! Sellaisia ääniä - etenkään poikien ääniä - ei ole ilmestynyt vuosikymmeniin. Niitä laulajia kuunnellessa voi todella sanoa, että kylmät väreet kulkee iholla ja itkettää! Ei sellaisia ääniä enää ole...tai sitten sellaiset pojat pysyttelevät "piilossa". Heillä oli myös kunnon vibra, mikä kuuluu hyvälle laulajalle. Kyllä moni osaa laulaa nuotilleen ja suoralla äänellä, mm. Ella Lahtinen aikoinaan, mutta ei se tee vielä laulajasta erityistä. Minäkin olen aina osannut laulaa nuotilleen suoralla äänellä, mutta ilman vibraa, mikä on surettanut.
        Muutamilla tytöillä ja Victoriolla sekä pudonneella Benjaminilla on hyvän laulajan vibraatiot äänessä.Sääli, että todella hyvän äänen omaava Jemina Väisänenkin putosi Finaalista. Benjamin ja Jemina olisivat kuuluneet Finaaliin ääniensä perusteella, sillä eikö ideana ole, että "ÄÄNI RATKAISEE"! Kyllähän Niilollakin on kirkas ja puhdas ääni, ja luulen, että se paranee vielä ajan saatossa. Mutta kun olen katsellut Youtubesta muiden maiden laulukilpailuja, siellä mennään aivan eri kategoriassa. Eräskin etelä-amerikkalainen 7-vuotias pikkutyttö, jolta maitohampaat olivat juuri lähteneet, vetäisee "Cucurucucuu"-laulun sellaisella taidolla ja äänellä aina falsettia myöten, ettei voi kuin hämmästellä!Olenkin miettinyt, miksi Suomessa ei lyödy sen tasoisia laulajia kuin etelän maissa, mutta kyse on varmaan geeneistä. Samoin kuin Suomessa romanilapsillakin on järjestään hyvä ääni ja hieno vibra.
        EIPÄ TÄSSÄ MUUTA!


    • lipsahdus.

      kuka se voittaja on, kun on kerran lipsahtanut?

      • Jännitystä finaaliin

        Ei kerrota niille, jotka eivät vielä tiedä. Jätetään toisille jotakin jännitettävää. Minäkin huomasin sen äsken ihan vahingossa. En olisi halunnut vielä tietää.
        Ei lahjapaketin sisältöäkään ole kiva etukäteen tietää.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 151
      4305
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      113
      3904
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2671
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1881
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1747
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1543
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1531
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe